Sådan oprettes High-Quality Products FAST!

Share-knap

I mange år blev de 4 Minute Mile betragtet ikke kun fysisk umuligt, men ifølge lægerne på den tid - faktisk farlige for sundheden for alle, der har forsøgt det.

Men så på 6 Maj 1954 en 25-årig medicinstuderende ved navn Roger Bannister - smadret gennem fire minutter barriere i hvad Forbes Magazine har kaldt "Greatest atletisk opnåelse af de sidste 150 år."

Ved at reflektere over begivenheden mange år senere, Bannister sagde, at på det tidspunkt:

"Der var en mystik, en tro på, at det ikke kunne ske"

Men så snart han viste hvad der var muligt, andre løbere begyndte at smadre barrieren så godt. Ved 1957 havde 16 løbere køre sub fire minutter miles!

De 4 Minute Mile for Internet Marketing ...

Nu kan du spekulerer på, hvad de fire Minute Mile har at gøre med Internet markedsføring.

Tja ... for mig, se følgende video er en masse som at se Roger Bannister smadre gennem de 4 Minute Mile.

Du ser jeg plejede at tro, at det var umuligt at skabe produkter af høj kvalitet hurtigt og nemt.

MEN - så så jeg denne video, og jeg indså, at min tro var ikke kun forkert - men de havde holdt mig tilbage i mange år.

Så i dag er jeg begejstret for at være i stand til at dele denne video med dig, fordi jeg ved, det vil ændre dit syn på, hvad der er muligt i din online-forretning FOREVER.

I dagens video Pete Williams afslører, hvad jeg tror er en af ​​hans mest magtfulde "business hacks", og viser dig, hvordan du opretter produkter af høj kvalitet på få minutter i stedet for dage eller uger eller endda måneder!

Dette er den mest befriende og bemyndigelse video jeg nogensinde har set, så hvis du kæmper for at skabe produkter til din online-forretning - sørg for at se hele vejen til enden.

Din virksomhed vil aldrig blive det samme igen ...

Hvis du haft denne video, og du ønsker at se Pete bruge sine "business hacks" for at få en uges arbejde på bare 4 timer - sørg for at registrere hans gratis kommende Livestream med Rich Schefren

Varm Hilsen,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai

Eugene har skrevet 18 indlæg (er) for Noble Samurai

107 Svar til "Sådan oprettes High-Quality Products FAST!"

 1. 1
  Den 8 November 2012 kl 03:28
  Paul Manley sagde:

  Hvad en trist ting. Jeg kan ikke rigtigt høre det som lyden er dæmpet, og endnu værre, jeg kan ikke forstå hans ekstreme accent. Kunne vi på en måde få dette oversættes. Hvad en horrid accent og hvad en samme som indholdet er uden tvivl meget god.

  ... .Trist

  paul


  Rashi svarede:

  Hej Paul,

  Jeg fandt ikke noget problem med denne fyr accent. Alle er ikke engelsk som modersmål. Det betyder ikke, at du skal bare klage over deres accent. Vær opmærksom på, hvad han siger, og forsøge at indhente de ting Bro. Kvaliteten af ​​indholdet spørgsmål. Forstå venligst, at engelsk er et fremmedsprog for ham og venligst stop mobning mennesker.

  Great job Eugene. Vej at gå.

  Tak

  Den
  richard H svarede:

  Hej Rashi og Paul

  Jeg tror, ​​at spørgsmålet om sprog er en interessant en, højttalere stil er svært at lytte til og sproget er også svært at forstå,

  mit forslag til Paul, få et par gode høretelefoner det gør det lettere at forstå tunge accenter også lytte til indholdet to eller tre gange så større forståelse vil blive oplevet.

  mit forslag til Rashi, prøv og forstå, at bare fordi nogen klager over din accent betyder ikke, de mobber dig, dette kaldes et offer mentalitet, vil det ikke tjene dig godt.

  Engelsk kommer i mange dialekter / accenter og dens OK for nogen at sige "Jeg kan ikke forstå din engelsk, bedes du gentage dig selv"

  godt indhold og en stor hjemmeside Noblesamurai.com


  Alice svarede:

  det lyder som en helt normal accent til mig, bare et spørgsmål om, hvad man er vant til. intet Horrid om det.


  AthleticFIT UK svarede:

  Nå sagde Alice !! Hvis det handler om lyd, så er det fair nok. Intet horrid om accent overhovedet. Jeg troede, at det er indholdet, der tæller ikke, hvad han lyder. Vi kan aldrig alle lyder ens. Hvor kedeligt ville det være !!


  Josh svarede:

  Video lyder godt for mig, Accent er også fint. Meget klar og godt talt. Jeg tror, ​​u nødt til at komme mere ud Paul, se verden.


  Eugene Ware svarede:

  Hej Paul (og alle dem, der har haft problemer med lyd). Jeg er virkelig ked af for dem, der har haft problemer med lyden.

  Jeg forsøgte at rense det op så meget som jeg kunne. Jeg boostet audio volumen med omkring 2 eller 3 gange. Det spiller ganske højt og tydeligt gennem min computer, og vi har lyttet til det på flere computere på kontoret og det lyder OK. Alles computer er anderledes selvfølgelig.

  Bliver en australsk selv jeg var ikke klar over accent ville være et sådant spørgsmål. I bakspejlet han har en særlig "stærk" Aussie accent, og han taler meget hurtigt i denne video.

  Dette er den tredje video, vi har postet af Pete og der var ikke nogen kommentarer til denne i disse kommentarer ... men jeg undskylder, hvis folk har haft problemer :-(

  Jeg havde en ven, der var en tv-producer, der talte til en amerikansk kabel selskab om syndicating hans tv-show. Han kommenterede til mig, at de ikke ville acceptere indholdet uden undertekster ... Nej, jeg ved hvorfor!

  Vi vil bestræbe sig på at levere afskrifter til tunge Aussie accenter i fremtiden.

  Tak alle for at være ærlig. Vi ville være helt uvidende til det faktum, ellers.

  Jeg håber det ikke blande sig for meget med grillbarer fra indholdet.

  Tak igen for alles kommentarer!

  Varm Hilsen,

  Eugene

  Den
  Richard svarede:

  Eugene,

  Jeg er en Pom og jeg er delvist døv. Jeg finder Petes accent ekstremt let at høre og bestemt ikke horrid.

  Personligt synes jeg det er Paulus, der er ked af det, kalder someones accent fælt er næppe en lys ting at gøre, når ejerne af denne hjemmeside er Aussies også.

 2. dens ingen accent, dens -
  hastighed, hvormed han taler plus lav kvalitet opløsning for video (hvorfor erfarne mennesker gør dette !?)

  helheden gør video - USELESS

  too bad ...


  mageticsounds svarede:

  det er en australsk accent.


  ryan svarede:

  aftalt!


  Winz svarede:

  enig med Ken (lav kvalitet opløsning)


  Sutejo Tan svarede:

  Engelsk er ikke mit 1. sprog ...

  Jeg har ikke noget problem med accenter og lyd

  det er højt & klart for mig ...


  Eugene Ware svarede:

  Hej Ken, og til alle, der har kommenteret på størrelsen af ​​videoen. Videoen er faktisk på Youtube, og blev uploadet som et High Definition 720p video ... så du skal bare være i stand til at maksimere videoen til din fuld skærm og få mere ud af videoen.

  Skærmoptagelsen var temmelig dårlig kvalitet. Men forhåbentlig kan man stadig se, hvad der foregik. Det faktiske indhold ikke var så vigtig som den proces. Så forhåbentlig, der stadig kom igennem.

  Det er en "unoterede" video i Youtube (som det er Petes Intellectual Property) - men du kan få adgang til video i Youtube her:

  http://www.youtube.com/watch?v=J5kZ2ab8EBU

  Håber det hjælper. Og undskyld for den lille størrelse. Det er ikke gjort noget bedre af vores smalle blog layout enten.

  Beklager ulejligheden ... Jeg ved, hvor frustrerende det må være. Vil forsøge at gøre dette klarere i fremtiden.

  Tak for at lade mig vide.

  Varm hilsen

  Eugene

 3. 3
  Den 8 November 2012 kl 04:08
  Ricardo sagde:

  Jeg tror ikke på magisk pille, er det bedre at arbejde i vores produkter, og det er alt. Der er ingen magisk formel eller noget lignende.


  Eugene Ware svarede:

  Hej Ricardo,

  Jeg er enig. Det magiske "hemmelige" er en fire brev ord kaldes ... W ... O ... R ... K ....

  Men jeg tror, ​​der er en stor forskel mellem værdiskabende aktiviteter og ikke-værdi-aktiviteter. Jeg er administrerende direktør for et software firma, og det er ikke så værdifuldt for mig at skrive hver linje kode i vores produkter. Men jeg er ansvarlig for resultatet af produktet.

  Der er ikke meget værdi i plukke stock fotografering, eller producerer keynote dias ... rendering videoer ... uploade ting ind youtube, etc. Det er alt nødvendigt ... men ikke kernen til det produkt, der skabes.

  Optag dit indhold i den reneste form er muligt, og etablere systemer og proces til at lade resten af ​​sig selv.

  Det er forskellen mellem en virksomhed og et job.

  Jeg kan stadig lide at få mine "hænder beskidte" nogle gange også (jeg sætte videoer sammen). Men jeg har også en fuld-time video fyr også.

  Du skal arbejde på dit produkt ... men ikke nødvendigvis i det.

  Tak for dine kommentarer - selvom jeg ikke er sikker på om det punkt var klar nok i Petes video (eller tabt i hans tykke Aussie accent :-)

  Håber du har nydt indholdet.

  Varm Hilsen,

  Eugene

 4. 4
  Den 8 November 2012 kl 04:08
  Mickey Mouse sagde:

  hvorfor den hype? There was 10 seconds of value in that video, if that. All he says in-between ramming more hype down our throats like a excrement filled pump on turbo mode is that , you should record your video while looking at a mind map, then sync it with video presentation software. I don't know of any other way of doing it personally.
  Congratulations you have 16 minutes of my and everyone else's life

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mickey :-)

  Thanks for your comment.

  You're obviously a very high-bandwidth individual who could quickly grasp the implications of a mind-map + screen record workflow and the benefits for rapid content creation.

  However, we have a range of different experiences for our customers, and some may not be as quick for the penny to drop.

  We've found that spending a little bit of time establishing context before delivering the content can make a lot of difference to improve comprehension.

  Dr. Anthony Fernando, who has a pHD in education continually rams into my head the importance of context and structure. Next time we'll try to provide a transcript so the more advanced business owners are more able to quickly scan and extract the content that's relevant to them amongst the structure.

  Thanks for your comments.

  Warm Regards,

  Eugene

 5. Jeg er interesseret i den software, du bruger til at skabe de mindmaps du bruger. Hvilken anden software til at skabe indhold, lave videoer, og omskrive til offentligt udlån kan du anbefale til mig? Jeg forsøger at skabe mine egne e-bøger, og medlemskab websteder, der sælger mine egne produkter. Eventuelle outsource veje vil blive meget værdsat som godt. Faktisk er nogen hjælp værdsat. Tak, Guido E. Zecckine, CEO - Biznet2020, Inc. / iDigital Hosting og Design


  Eugene Ware svarede:

  Hej Guido,

  På Mac (hvilket er, hvad jeg bruger), anbefaler jeg MindNode Pro. På iPhone / iPad Jeg anbefaler iThoughts HD, og ​​på pc'en er der et stort stykke gratis software kaldet FreeMind.

  Håber det hjælper,

  Eugene

 6. 6
  Den 8 November 2012 kl 04:25
  Endre sagde:

  Produkterne er blevet annonceret i de sidste par e-mails sendt af Noble Samurai Team, der bare ikke lever op til deres gode ry, og kvaliteten af ​​deres produkter.

  Den tidligere så jeg var noget ligesom et sind virus thingy video og pdf, fremsige bs.

  Jeg er stadig opholder sig på e-mail liste, som jeg er fan af Market Samurai og andre ting, de har skabt.


  Eugene Ware svarede:

  Hej Endre,

  Tak for dine kommentarer.

  Jeg er meget ked af, at du tror det.

  The Mind Virus PDF-rapport var lidt af en skuffelse. Jeg havde tidligere læst de enkelte rapporter, at dette var baseret på, nemlig:

  1. Internettet Business Manifesto ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheManifesto.pdf )

  2. The Missing kapitel
  ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheMissingChapter.pdf )

  Det var fremragende, hjernevridende rapporter. Det fuldstændig ændret den måde, at jeg tænkte om business.

  Efter at have læst Mind Virus-rapport, uddrag genklang hos mig dybt. Det var lidt af en påmindelse om alle de grillbarer, jeg havde lært.

  Igen ... have lidt af objektivitet jeg læste det igen .. og indså, at med forbindelse med de fuldstændige rapporter sindet virus rapport kan ikke flyde meget godt for folk læser det for første gang.

  I denne forbindelse var det meget skuffende.

  Jeg har viderebragt dine kommentarer samt min egen tilbage til Rich Schefren, og han tilsyneladende arbejder på en anden revision, som skulle være bedre.

  Mit råd, dog ikke holde vejret - bare læse de to rapporter, jeg har nævnt ovenfor.

  Især den første .. det er mere sandt i dag, end da det blev skrevet for mange år siden.

  Tak for dine kommentarer. Holde dem at komme. I bakspejlet var det ikke Rich bedste arbejde, når det læses af en person, der læser hans arbejde for første gang.

  Vi vil arbejde hårdere i fremtiden for at få din tillid tilbage, og tage dine kommentarer og feedback om bord.

  If I could ask – we're trying very hard to deliver information that directly answers the number one issues of our customers through what is a very dark and challenging time in the world and in Internet Marketing.

  Hvordan kan vi hjælpe dig? What kind of problems are you struggling with.. What tools and information could we deliver that could directly help your business?

  Would love to know your thoughts!

  Warm Regards,

  Eugene

 7. Ignore the other comments, this video is great.

  The audio was initially low, so just turn it up. His accent isn't distracting either. The only thing that could be improved is the quality of the screen capture video

  On
  Eugene Ware replied:

  Hej,

  Thanks for your comment.

  The audio was actually bumped up by about 250% in Screenflow… but I think by the time that Youtube touches it – it might get normalized down again… Sigh! That's why I should listen to Pete and let my video guy do this stuff!

  The audio plays really well on my computer and all those we've tested it on in the office. Maybe it's a combination of the strong Aussie accent, and fast-talking Pete… and lower than normal audio volume.

  Will try better next time though!

  Thanks for your support,

  Eugene

 8. Audio is fine…I can hear everything just fine..

  On
  Eugene Ware replied:

  Hurra! :-)

 9. 9
  On November 8th, 2012 at 5:55 am
  James Wakefield said:

  Is this a joke? What has this got to do with creating products? Also it is hardly a mindblowing and groundbreaking strategy. Complete waste of my time.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hej James,

  Thanks for your comments.

  This technique is the same business process that Pete (and even we have used) to create information products that are video based.

  The core mind-set shift that maybe didn't come through too well in the video is that a lot of product-creation is a chore.

  Take it from me. One of my earliest products was a 14 DVD and workbook information product called “Digital Video Secrets”. It sold well – but it took me 8 weeks of late nights editing the video and mastering DVDs, etc.

  The mind-set shift was … just capture the “content”… and have a streamlined business process to handle all the other “non-value-adding” activities…

  I would have GLADLY paid a few hundred bucks for those 8 weeks of my life back!

  I was so obsessed with doing it “my way” and doing it right… that I lost sight of the real goal… to get a great product out the door and focus on the most important thing in business.. Marketing!

  Anyway. Thanks for your comments. I hope you got something out of the video. If not, please let me know if there's anyway any future content that we produce can directly help your business during these challenge business conditions.

  Warm Regards,

  Eugene

 10. I don't find that accent to bad – if you've ever been to Australia in your life, you'll get used to it quickly. Agreed though, he does talk a bit quickly…nevertheless, content is great, thanks for sharing!

  På en anden note, er ikke, at Pete Williams i øjeblikket samarbejder med Rich Schefren til et nyt kursus de sælger sammen, "Profit hacks"? Jeg tror, ​​det er $ 1497 ... bør frigives i de næste par dage AFAIK.

  Ikke desto mindre, nice preselling videoer han fik der.


  Anna svarede:

  Det er korrekt, Profit Hacks vil blive frigivet snart. Hvor fandt du den prisseddel? Indtil videre har jeg kun set Richs "Prophit profeti" e-bog (jeg tror det var navnet?) Og nu Pete Williams 'videoer. Ikke desto mindre godt indhold dog!


  Carrick svarede:

  De sætter det ud for flere måneder siden for omkring denne pris, så en anstændig gæt vil det være stort set det samme i øjeblikket.

  Jeg kan gætte det ikke sælge så godt, og denne serie er beregnet til at gøre et bedre stykke arbejde med præ-sælge det denne gang rundt med flere datterselskaber og mere / bedre videoer og højdepunkter.

  Dont se meget brug her som det er baseret på den antagelse, at du har en etableret virksomhed og brand, og du har en båd belastning af penge for outsourcing. Det er et tema, der har eksisteret i lang tid - gearing og vækst via outsourcing. De har lige pakket det op med nogle smarte proprietære terminologi (Profit Hacks) for at gøre det synes mere revolutionerende og ny. Han gør bruge nogle smarte teknikker og værktøjer, men hvis du har gode VAs, ville du gøre disse typer af tingene selv naturligt som det er hele formålet med at have VAs ....


  Eugene Ware svarede:

  Hej Carrick,

  Tak for dine kommentarer.

  Pete & Rich gjorde et forsøg lancering tidligere på året. For at være ærlig jeg troede deres markedsføring var ikke så stor (ikke fortælle dem, at jeg sagde, at!)

  I en vis forstand Profit Hacks kan ses som en anden outsourcing kursus. Og i denne dimension det ikke leverer. Pete (og hans forretningspartner) styre snesevis af outsourcere, så de har udviklet nogle meget enkle og alligevel sofistikerede metoder til at styre deres hold.

  Men jeg tror, ​​der er et andet. Det er mere af et sind-sæt skift.

  Det handler om at identificere dit resultat ... hvad bidraget fra du skal være ... så at systematisere væk resten.

  Jeg har forbrugt en masse af outsourcing kurser ... og har også læst en masse af HR-bøger om personaleledelse, osv, og jeg tror, ​​at dette skift i fokus, eller den måde, det er leveret i deres sag er unik.

  Jeg ved, da jeg først så den fulde 90 minutters præsentation det virkelig rod med mit sind ... Jeg har et team af en halv snes fuldtidsansatte omkring mig, og jeg stadig følte jeg arbejdede så ineffektiv ... og endnu vigtigere ineffektivt.

  Ved at anvende en masse af de principper fra Profit hacks skole troede jeg har formået at forbedre min gearing betydeligt.

  Så langt så ... at jeg har skrive denne blog respons fra et hotelværelse i Beijing ... og føle sig mere forbundet og på toppen af ​​min virksomhed, end jeg nogensinde har, når denne er på kontoret.

  Jeg fik en masse ud af deres ideer. Jeg er glad for du har gået VA ruten Carrick ...

  Jeg kunne ikke leve uden mine virtuelle eller ikke virtuelle assistenter. Det er en fantastisk måde at starte.

  Outsourcing behøver ikke at være dyrt. Og det vigtigste, vi har, er vores tid. Kan ikke få et minut af det.

  Her er hvad jeg fortæller folk. Business requires money. Set aside as much money as you can easy month. Even if it's only $100 a month or so… and get it going to another bank account where you've got it linked to VISA debit or something like that.

  Each month… mentally write off that money. It's gone. And spend it on your business. Starting it out it might be training… further on it might be out-tasking to build a product… at launch it might be advertising… When you hit the limit … stop for the month and wait until next month.

  At some point you'll start making more than the money that you're putting in… congratulations you have a business! But at least there's a “stop loss” for your business. And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget.

  I've quite my job to start a business… Don't recommend it. Business takes time, money, hard work and a healthy dose of insanity :-)

  Thanks for your comments and I'd invite you to check out the live stream too… might be some tricks you can use with your VA.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks Mate! We thought it was some Bonza content too! :-)

  If you watch the full 90 minute presentation you can see why in the context of the full presentation he received a standing ovation…

  I know you could probably here me whistling from the back of the room!

  Yes – After a lot of pestering Pete's packaged together a ton more of these hacks as well as an outsourcing course (which is really the hard-part of all this trickery).

  We've released with Pete's permission 3 videos now – you can get the full 90 minute presentation as well if you pre-reg for the livestream tomorrow. It's worth watching the whole thing.

  We've implemented of a lot of the hacks in there… and have even applied some of the tips from his outsourcing material in managing our own team here. About the only thing I haven't implemented was the audio email… but that's because I type really fast… and even talking seems slow to me!

  Even if people don't choose to invest in his program (for people that still don't have the teams or processes around them I think it's a great investment)… I hope they'll get a lot out of the content we've released, the live stream that's happening tomorrow (the devil is in the details), and in the live Q&A webinar we're running with Pete on Tuesday. We plan to overdeliver on the content.

  Glad you enjoyed the content!

  Cheers,

  Eugene

  On
  Carrick replied:

  Thanks for the detailed and thoughtful response Eugene!

  You make some very good points re: mind-set and one's role in the context of one's VA's/outsourced resources…In fact, Rich and Pete should try to articulate the role/purpose/mindset part of this program more like you have; your 'version' makes more sense and helps distinguish what they're actually selling from what it appears to be! At least to me.

  I actually haven't gone the VA route yet as I'm not earning enough to justify the cost (but I do have a vision of what that setup would look like and how I'd use it). I have investigated and bought some tools/training around locating outsourcing resources (including VA's) in order to begin the process of delegating the boring/tedious and time-consuming low-value but required tasks.

  For that reason I would LOVE it if, during the Q&A webinar, you could get Pete to identify which types of tasks are ripe for outsourcing as 'one-offs' (perhaps via Fivver, or something similar) for those of us just starting down the outsourcing path. ie what types of things he would recommend one could use Profit Hacks techniques on, WITHOUT a dedicated VA and WITHOUT spending a lot of money on –> So, maybe the low-hanging fruit where you get the most bang for your buck via outsourcing and Profit Hacks. I think this would be a HUGE help for newbies and those (like me) who don't yet have a viable business to finance and justify the cost of dedicated VA's. This would be helpful in getting us there!

  You said in your response “And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget”….As I said above, in the context of Profit Hacks, how would one do this without a dedicated VA and all the associated costs?

  Thanks very much in advance mate!
  Carrick

 11. I cant understand australians, and I can read 10x faster than video, so why not apply your “4-hour workweek on steroids” process (previous post) to transcribing your videos, then I can shorten my workweek as well

  On
  Anna replied:

  Australian's have the clearest accent in the whole wide world!! We don't roll our Rrrr's like the amerrricans.

  Anyway, I think Pete should review content before showing us all and not settle for mediocre. You need to maintain your standards

  For example, why didn't you cut out the technical stuff up when you cut out the rest?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi John,

  Thanks for your comments.

  Sorry you couldn't understand my friend's thick Accent. Listening to it in hindsight I guess it could give Crocodile Dundee a run for his money!

  Most of our other videos we've done are scripted (eg. Our training videos), so we've just released our transcripts. This is one of the few times we've done a live recording so it slipped the mind. Undskyld!

  We'll make sure that we do transcripts for future live recordings where we can.

  Hope the rest of your workweek is awesome.

  Warm Regards,

  Eugene

 12. This might have been a good video, but really? The quality was so bad I could not even see it w/my reading glasses on and the sound was not great either. Is this guy thinking that his “run through” is teaching??? Virkelig? My suggestion is to do it over all the way around, then perhaps it could count as viable content creation!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kate,

  Thanks for your feedback.

  This “snippet” was taken from the full 90 minute of the seminar. It might lose some of it's impact without the full context. Believe me, it really did make a lot of sense within the full presentation. As it's Pete's presentation I can't leave the link to full presentation here in the comments, but if you sign up to live stream you'll get the full presentation to watch which hopefully should be better.

  Sorry for the confusion. In hindsight it does seem like he skips through the concept a little quickly in isolation!

  Thanks for your comments.

  Warm Regards

  Eugene

 13. I have no problem with the sound or accent, but what bothers me is that the Market Samurai blog use to be full of useful information. Here lately, it seems to be promoting a lot of other products. That's what is sad to me…

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jhoecannon,

  Thanks for your comments.

  Given the current financial climate and what's going on with SEO we're seeing a lot of online businesses struggling.

  As a result we've been taking the approach of delivering a lot of great content through webinars and content to address these major issues. The vast majority of what we'll put out will be free, valuable content.

  We don't recommend anything that we don't personally use – we use LL3 with all our staff and in our sister web development business. We use profit hacks every day of the week in our business, and of course we use our own products as well.

  But like all things in life, some of the content and solutions will be commercial in nature (and rightly so).

  We've also use our size as a company to negotiate special prices for our subscribers where we can – and are even negotiating with some very large software vendors out there for 100% free version of their paid offerings for our subscribers!

  All this on top of continuing to update our software products and work on some new exciting marketing software (that I can't talk about here).

  We realize that this might not be of interest to everyone and that if this is the case for you then we won't be offended if you unsubscribe.

  I subscribe to a lot of mailing lists… and when there is more noise to signal I unsubscribe.

  We'll work hard to make sure that all the content, freebies and any promotions and specials that we run for our subscribers will be of the quality that our customers have come to expect. And of course, if we drop the ball on that then I look to people like yourself to let us know.

  Thanks for your feedback.

  Warm Regards,

  Eugene

  On
  Jhoecannon replied:

  Thanks for the response.

  If Market Samurai actually uses the software and tools that they promote, I can understand them marketing them. But, please, don't give up on the useful info that you have always provided us.

  I've been a subscriber to Market Samurai for years and I won't give up on it now.

  Again, thanks for the feedback!

 14. Can you get this Screenflow software for PC?

  On
  Dale replied:

  One of the PC version of screencast software is called Camtasia.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi magneticsounds,

  Unfortunately Screenflow is only for mac.

  I'm a little biased… but this one single piece of software has been responsible for converting more online marketers to the mac than just about anything…

  But.. the best software on PC for this kind of thing is Camtasia. It's not as quick or as slick as Screenflow, but it will do the job.

  I used it to do 6 weeks of video editing for a course I made years ago and it will do the job. Just make sure you have plenty of RAM, and CPU on your computer. Doing screencast editing takes a lot of resources.

  Håber det hjælper,

  Eugene

 15. Video, accent, audio and content are great. No problems!!!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mark,

  Phew! Glad someone was able to understand it! :-)

  Glad you enjoyed it.

  Cheers,

  Eugene

 16. Actually, (Ken, Paul) it is a bit of both…
  It sounds like an Australian accent to me, and you might have to listen to it a few times if you ear is not good at picking up on heavy accents. I'm used to accents, so it's not bothering me too much…and it is good content by the way :)

  But I do agree that it is low quality, which it makes it difficult to understand, or get at first listenting and it shouldn't be.

  Terry

 17. Yeah, many veteran marketers preach placing more importance on information quality over presentation, but it sure would be nice if the information were easily understood and absorbed…

  Nonetheless, content was okay and you get used to the accent after a few listens.:) Might wanna start doing that before Pete's live-streaming event on Thursday though. Cheers.

 18. I understood only that we need to make mind map and the next reord wat we speak. Nothing more

 19. Man… I'm not English, and I completely could understand that video. I don't understand what's wrong with his accent… I find it pretty understandable. And furthermore, the vidéo quality is quite good.

  Nice one here… These are cool hacks by the way.

 20. 20

  Agreed, the quality is horrible after the integration into this video. Have a look here for a much better 60 minutes version of this video: http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

 21. Ok, so create an outline and just do it! If you want to leverage your efforts, then outsource some of the tasks…sound good!

 22. I always like Pete's work. This is new but a good refresher.

 23. 23
  On November 8th, 2012 at 7:23 am
  Robertino said:

  Oh no. This will produce more so called guru products, with 10 mile high sales pages and over hyped video/audio.

  To the Samurai team :
  When you helped complete newbies with the 30DC co-op, you did a tremendous job. (I had my disagreements then, because in my opinion you were neglecting other parts of your business at the time, just to make your participation in the 30DC a success for everyone.)

  You could have done the same for the group just above the newbies, who this is targeted at.
  What the speaker says at 1:40 into the video, and which is prominently worded in the slide, is so silly :

  “All you had to do, was talk about something that you're the expert on…”.
  “Something you're passionate about…”
  “Something you love…”

  What you want, is sell people something they're craving or just asking for. It's not about you, or what you know.

  That's why this whole outsourcing stuff was started. You don't know Jack about the subject, but it's in huge demand, so you hire somebody to do it for you. Doesn't matter how you cover this up (eg will save you 48 hours a day, the 4-hour work week, while you're spending quality time with your loved ones).

  The “just record it with Dragon Naturally Speaking” kinda stuff has been floating around the net for donkeys years.
  It was pioneered by black hatters. Black hatters are always in a hurry to quickly set something up, so they can grab as much money, before the flaw or loop hole is circumvented. Most of them probably can't even read or write. So DNS fitted nicely into their plans.

  I'm **not** saying that the speaker is selling vague knowledge, or even lies. It's just nothing new.
  Let's hope that this is packaged (no pun) into a 30DC format. So that people actually have at least 1 product to bring to market, with which they were carefully mentored.

  The formula comes across like a rehash of eg Profit from PLR, John Thornhill and Kindle Profits Exposed, James Jones. To name just two. But these two are already from 3 – 5+ years old, and were also rehashes from others.

  You can do better than bring this.

 24. So the “secrets” to saving time building things are to start by being an expert, and to have employees to do the work?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Gary,

  Thanks for your comments.

  I agree that at one level that is what is being said.

  The secret is to structure your time in your business so that you're working on the “value adding” parts of the product/content creating process. There's little value in you picking stock photos, creating slides, recording video, editing video, rendering video, uploading video, etc…

  All the value happens in the content “capture” process. So if you can craft a way to capture this in the most effective way possible – great things can happen, and you can enjoy your life a lot more… I can tell you – I've edited a LOT of video in my time… and it gets old really, really fast.

  As for employees… it's better to out-”task” before your hire full-timers… It depends on the frequency of your product/content creation… and you can get a lot done for not much money – but the trick is being able to hire good people.. communicate effectively with them… have systems of accountability… and great training.

  I learned a long time ago that just having good people is not enough… you need great processes… a great business model… and a great culture.

  There are very few secrets in life… They all kind of variants of the four letter word : WOR K.

  But better to work SMART… AND work HARD… I don't know anyone successful that hasn't done both.

  Tak for din kommentar.

  Warm Regards,

  Eugene

 25. I'm sure the content would have been great, but like Paul and Ken I could not understand a word and it's not that I am not used to an Australian accent, my wife is from there… :)

  But as been said it was just a plug for something else…

  Oh what a surprise…

  Enjoy the Live Stream everyone… and don't forget to have your credit card ready…

  Cynical …

  I don't think so… :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hej Steve,

  Tak for din kommentar.

  Sorry that you couldn't follow what was being said. Sometimes I forget that many people can struggle with the Australian accent!

  Given that someone has found a link to the full unedited video I guess it's OK to repost it now:

  http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

  That's the link for the full 90 minute presentation. A presentation that caused an entire room of people to rise to their feet for a standing ovation.

  I'm an old, cynical marketing guy myself too :-) and I can only remember twice in my 15 years of marketing where I've seen that happen.

  Once for Ed Dale at a Frank Kern Mass Control pitch-fest talking about market leadership, and this presentation for Pete. I wouldn't have posted it if I didn't think it was extraordinary value. In hindsight it may lose a bit of the wow factor when removed from the context of the full presentation. So check out the full version at the link above.

  I watched the first live stream and it was pretty great too. Lots of actual nuts and bolts tips from actually doing the work. I expect that there will be an offer at sometime during the live stream – but that won't detract from the learning experience.

  My hope is that regardless of whether people buy or don't buy that they'll walk away from all of our content and webinars and freebies with great actionable content from stuff that's actually proven and that works, rather than a lot of snake oil that exists in this crazy world of Internet Marketing. I buy practically every new course and piece of software out there (just ask my staff), looking for stuff that works.

  The other day I bought a wordpress plugin that recommended keywords for your blog post… I was intrigued about where they get their data and so I pulled apart their source code.

  I found out to my shock and amazement that the plugin was generating RANDOM NUMBERS for Search Volume! I kid you not. I felt like taking a shower after reading that code.

  Leave your credit card at home.. and watch the stream anyway.. Make some notes… apply the content…. make a ton of money… and repeat.

  The biggest secret out there is to apply what you learn. Imperfect execution will beat perfect inaction every day of the week. So execute like crazy!!

  Thanks for your comments. It must be late – I'm getting all long-winded :-)

  Pas,

  Eugene

 26. Det er ikke så revolutionerende. Mange mennesker er allerede gør denne type operation. Problemet er, at du skal have en kontant rulle til at gøre det. Du er nødt til at have penge til at betale nogen til at gøre det. Selv hvis du arbejder med en person på femmer, de dybest set opkræve $ 5 pr minut af video. Thats $ 300 per times video. Og det er kun for video. Du er nødt til at betale nogen for scripting og voiceover. Han siger, at Internet marketingfolk nødt til at skabe masser af nyt indhold. Med andre ord, da statistikken viser, en blogging hjemmeside skal være at skabe 1 til 5 artikler om dagen. Selv hvis du kun oprette én video om ugen, der har $ 400 uge til at betale nogen til at lave videoer? Hvor meget vil det koste at oprette 5 eller endda 1 artikler pr dag? En 500 ord $ 5 essay fra Fiverr er ubrugelig. Du er nødt til at betale mindst $ 25 på femmer for en god artikel, og så vil det være svært for dig at finde en forfatter på Fiverr der kan skabe indhold, der virkelig vil tiltrække læsere. Så du taler $ 500 om ugen, selvom du er video er kun 20 eller 30 minutter. Afslutningsvis, hvad denne fyr siger, er kun nyttig for folk, der allerede bringer i tusindvis af dollars fra deres hjemmeside på en ugentlig basis. Men ingen tvivl om at dette bliver præsenteret som en løsning til nybegynder marketingfolk. Hvad angår bemærkningerne om hans speach er svært at forstå. Det er en lille smule, men han fremlægger et generelt punkt. Du behøver ikke at forstå alle detaljer. Hvis du prøver at følge, hvad han gør trin for trin er der intet håb for dig alligevel. Du skal bare gå til at forstå, hvad han siger i almindelighed.


  Eugene Ware svarede:

  Hej Paul,

  Tak for dine kommentarer.

  For det første tror jeg ikke, det skal være så dyrt. Vi har faktisk brugt den samme fyr, der Petes bruges til video, og han er temmelig billigt for et godt resultat.

  I den første live stream, han skaber en komplet "produkt" - om end noget, der ville være nok værd omkring 47 $ - ikke en $ 1997 produkt for i alt 139 dollars.

  Jeg har haft til at gøre et produkt i hånden af ​​mig selv. 6 uger bare videoredigering, for ikke at nævne alle de andre ting, jeg havde at gøre. Jeg siger dig, jeg ville have betalt $ 2.000 til at få nogen til at gøre alt det for mig ... for at få den tid tilbage ...

  Jeg tror ikke, at budskabet er, at du er nødt til at gøre det hver eneste uge enten. Det er bare, at det er muligt. Den udfordrer vores nuværende niveauer af ydeevne. Jeg ved, det gjorde for mig.

  Nu. Der bliver sagt - jeg tror, ​​det er vigtigt, at vi også forstå, hvad vores mål er.

  Hvis det er at opbygge en virksomhed, så tror jeg det er meget svært at gøre det ved dig selv. Business, især i 2012 er en holdsport. Jeg kender en masse af online markedsføring "royalty", og også en masse mennesker, der er meget mere succes i erhvervslivet. De har alle det til fælles - de har et fantastisk hold omkring dem.

  Hvis dit mål er simpelthen at undslippe et almindeligt arbejde, så er det meget nemmere. Bare blive selvstændige og blive en konsulent. Det er et godt første skridt til at få mere kontrol over din tid. Jeg startede på den måde. Det er en stor springbræt til at opbygge en reel forretning. Men din indkomst vil plateau på et tidspunkt der. Men afhængigt af dine økonomiske mål er det fint.

  Jo større spørgsmål, jeg mener, er ikke om outsourcing eller hold - det er en given i mit sind. Men det handler om forretningsmodel.

  Hvordan vil du betale for dine outsourcere eller medarbejdere?

  Hvis du venter, indtil du allerede gør en masse penge i din virksomhed, før din leje din første hjælp så jeg tror du venter for længe. Det vil tage for lang tid at få en kritisk momentum i din virksomhed.

  Du er nødt til at identificere en eller to kerneaktiviteter, at når gentagne vil generere indtægter. Så forfine det, så de vil generere et overskud, når nogen andre gør en masse af de "ikke-værdi" aktiviteter ... Derefter skalere det op.

  Mens det lyder simpelt nok. Det er det ikke. Der er ikke nok mennesker i Internet Marketing samfund, der taler om forretningsmodeller.

  Alt for mange af dem taler om den næste nye skinnende ting.

  We're thinking about doing some training about this (nothing to sell – I promise!) If you're interested let me know. If there's enough interest I'll put the content together.

  Though I suspect that what people NEED to know is also very different from what the WANT to know (the next shiny thing).

  Anyway… hopefully there's something in my rant.. :-)

  Thanks for your considered comment though.

  Warm Regards,

  Eugene

 27. I was thinking the exact same , I thought it may be me, as I am at the end of a long day…

  To fast, which creates a problem when you may have heard something that sound good. Sound is muffled, and his speech needs some work at a minimal.

  On
  Mike replied:

  When referencing a product, or service it would most likely help to have a written reference, perhaps making it easier to maintain the speed and speech that may be hard to understand at points.

 28. OK. I was able to understand the accent and the quality was good enough that I could get an idea of what was going on.

  If I understood correctly the 'secret' to his quick content creation is outsourcing!? He mindmaps an outline and then sends it out to have it done.

  Not exactly what I call 'content creation'. I didn't realize that paying someone to do my work is called a 'hack'. I must be ahead of my time :)

  Cheers,
  m

 29. Lovely video with very mind boggling ideas.

 30. No Eugene,
  I'm sorry to be negative but I find it extremely difficult to follow and interpret this guy's speech because it's too accented and he speaks too quickly: That's the first thing.
  The second thing is that the videos are far too small making it impossible to read ANY of the text or content on his presentation screen.
  This needs to be translated or transformed into a clear and detailed PDF so it's much easier to make any proper sense of it!!!

 31. 31
  On November 8th, 2012 at 8:22 am
  Epineto Logico said:

  This is interesting

 32. Funny that you guys mention the quality of the recording and the guy's accent…

  Not only I have a hearing problem (too much rock n' roll when younger) but my first language is not even English (I'm Mexican) and I understood everything.

  Hint: When you sign up to get the rest of the Rich Schefren videos you'll get access to the original video file which actually runs for a full hour and has better audio, hope that helps! ;-)

  Sergio

 33. Ken og John - blot gå til http://www.strategicprofits.com/profithacks/video-2/ og få alt hvad du behøver. I to nødt til at gøre mindre klager og træffe mere positive foranstaltninger (-;

 34. Er ked af at sige, jeg er enig, at videoen er dårlig kvalitet.

  Jeg er engelsk og har aldrig haft et problem med australske accenter, men i dette tilfælde, kan jeg ikke forstå en masse af, hvad der bliver sagt.

  Videoen selv er også vanskeligt at følge.

  Men når det er sagt, mine år med Noble Sam fortæller mig, at vedholdenhed vil sætte mig til at forstå den video, hvis jeg bare spille det igen og igen.

  Jeg værdsætter, tid og besvær er blevet taget for at sætte op det på nettet.

  Min tak.

 35. 35
  Den 8 November 2012 kl 08:44
  Sagde David:

  Til en vis grad ville jeg enig med Paul. Jeg har australske venner er det ikke med det at gøre. Det er en levende konference, så det ikke kan være perfekt. Der går vi fundet den gyldne middelvej alle!

 36. 36
  Den 8 November 2012 kl 08:51
  Adam sagde:

  En endelig nyttig video, men han bruger en masse outsourcing, som er fantastisk, hvis du har råd til at gøre det. Desværre min situation er der i øjeblikket kan jeg stadig ikke råd til at outsource!

 37. 37
  Den 8 November 2012 kl 08:59
  Rob sagde:

  ... Så vejen til at skabe produkter hurtigt er få en anden til at bygge dem for dig.

 38. 38
  Den 8 November 2012 kl 09:16
  Paulus sagde:

  Kom nu gutter videoen er okay kvalitet. For dem af jer klager over Aussie accenter tage et kig på de fleste af os eller engelsk accenter os Aussies nødt til at beskæftige sig med på daglig basis. Perspektiv isa vidunderlig ting ... Du fyre har brug for at få SPME. Tak for denne video Eugnene, stort stykke arbejde. En smule for lang forpustet i starten selv ...

 39. Store oplysninger om genvej til at skabe fantastiske produkter. Den optagne lyd kvalitet lod meget tilbage at ønske som fremhæves af de fleste. Jeg var nødt til at se videoen tre gange for at fordøje hele indholdet. Jeg ser frem til den kommende eksklusiv, begrænset live video. Håber at få nogle guldklump tips fra det. Skål!

 40. Har ikke noget problem med sprog etc., men den logiske flow og præsentation kunne forbedres. Synes at være ude af sammenhæng i, at det er en del af en større præsentation, jeg siger dette, fordi han gør antagelser om publikum forståelse.

  Cheers,

  Mike FD

 41. taler for hurtigt, undskyld jeg var ikke i stand til at forstå hans betingelser, eller hvad han forklarede.

 42. I've had no problem understanding the Australian accent. Try going to Thailand and understanding THEIR attempt to speak English. Focus on the content and just work with it. The CONTENT is what this is all about after all. I will admit though that he speaks a little to fast and needs to slow down for everyone's benefit.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Steven,

  Try going to Beijing (where I'm typing this at the moment). No one understands English (or Australian LOL).

  Try ordering food …. lucky some Restaurants have pictures! :-)

  My Pastor had some good advice that I have heeded in my life… When eating fish… Eat the meat and spit out the bones…

  Imperfect action will beat perfect inaction every day of the week!

  Sorry that the audio was difficult to understand. We'll make sure our future videos are easier to understand or at least provide some transcripts.

  Thanks for your comments! Thailand is one of my favorite travel destinations… Have you tried their noodle soups… to DIE for!

  Warm Regards,

  Eugene

 43. I thought the presentation was of good quality and the audio was perfect… what the hell are you other guys talking about?

  I'll bet most of the people leaving negative comments have never created an online product in their lives.

  Get a freakin' life folks. At least this guy is taking action and doing something.

  Must be a bunch of dumb-ass Obama voters. LOL!!!

 44. I've heard this before and it is a great idea. When you simplify the message it's basically
  1. you come up with the idea
  2. outsource it to your team
  However, how many people have the money to outsource? And as a business person if you do have the money you have to decide do you spend it buying this product or paying your outsource team?
  If you're a newbie and this is new to you then you need this product.
  For the rest of us, it's really a matter of focusing and using ALL THE PRODUCTS we already own. How many of us have tons of software on your hard drive or cds that you've bought and still haven't used because everytime you turn around there's a NEW GROUNDBREAKING NEVER BEFORE HEARD technique, method (whatever you get the message – it's copywriting at its best.
  Anyway I'm really preaching to myself here. But if this helps someone else then that's great.

  On another topic, I must agree with Endre who said earlier
  “The products have been advertised in the last few emails sent by Noble Samurai Team, are just not match up to their good reputation, and the quality of their products.”

  Jeg er også stadig opholder sig på e-mail liste, som jeg er fan af Market Samurai, men jeg har fået fjernet en masse af e-mail abonnementer, fordi jeg er træt af konstant at blive bombarderet med e-mails på "nyeste, største, etc produkt nogensinde"

  Eve

 45. Lyd og accent er fint. God video ... .good kvalitet som sædvanlig Samurai

 46. 46
  Den 8 November 2012 kl 02:13
  Ike sagde:

  Eugene skal du se denne før du sender. Hvilken slags indtryk gør du giver ved at sende en sådan video. Helt ubrugelig. Skal respektere læsere tid.

 47. Ligner en blast! Jeg vil kun være i stand til at deltage i noget af det, men jeg er spændt på at tjekke det ud!

 48. Jeg iagttog video to gange, problemet er ikke den accent, jeg kan forstå det meget godt selv engelsk ikke er mit modersmål. Spørgsmålet om forståelse er: titlen på denne artikel siger om skabelsen af ​​produkter af høj kvalitet, men kvaliteten af ​​video indlejret i præsentationen er ikke så god, at jeg følte ubalanceret, da jeg forsøgte at forstå, hvad der er den centrale idé? Arbejde 4 timer om ugen og tjene masser af podcasts, videoer, dias præsentationer og artikler til blogs fra en præsentation er en god idé. Imidlertid bør alle info bringe værdi til kunderne, ikke bare en masse nytte strøm

 49. 49
  Den 8 November 2012 kl 15:07
  Lester sagde:

  Rick Schefren? Virkelig. Jeg var en del af hans 2008-09 coaching. Han uddelegeret det hele til undermennesker. Stort spild af penge. God sælger, selv om. Var han i bilsalg i sit tidligere liv, som Mike F og Frank K?

 50. Seks minutter i, og jeg sprang. Hvis du ikke kan give mig god nok, målrettet information på 6 minutter for at holde mig interesseret, det er spild af min tid. Jeg fandt også kvaliteten af ​​videoen forfærdelige: mørk, alt for langt væk, studievært var ikke forberedt. Watch Lynda.com for tilberedte og professionelle video-tutorials. Titlen på dette indlæg skal være, hvordan man kan skabe ting så hurtigt, at det ikke har nogen værdi. Jeg har været kærlige Market Samurai selv med sine fejl i Beta og har boet gennem dem, men det er anden gang, jeg er blevet narret af en e-mail link til at tro, jeg får kvalitet info. Aldrig igen.

 51. 51
  Den 8 November 2012 kl 04:36
  XF sagde:

  Jeg tror, ​​du har lavet en fejl med denne video.
  Præsentationen del handler ikke om skabelse produkt, det handler om skabelse af indhold.
  Måske kunne du lave dette som produkt skabelse er et emne, som jeg er meget interesseret i.

 52. 52
  Den 8 November 2012 kl 06:26
  MadMax sagde:

  Jeg er enig, det er en papirkurv video, som ikke er normalt for dette selskab. Jeg vidste allerede, hvordan man bruger Camtasia, og ikke alle har en mac. Den fyr i videoen gav et seminar om, hvordan du optager sin skærm? Har han også forklare, hvordan man tænde for computeren?

 53. 53
  Den 8 November 2012 kl 19:05
  Richbilt sagde:

  Væsentlige, hvad han siger, er planen, hvad du vil sige, finde alle de grafiske elementer, gøre indspilningen af ​​stemmen orientere en videoproduktion fyr på præcis, hvad du behøver for at skabe videoen. Erm højre. Banebrydende.

  Det vigtigste punkt, jeg får fra det er - hvor du har et problem, skal du oprette en proces, der hjælper dig med at strømline det, så det er ikke længere et problem. Hvilket er OK, hvis du har £ $ at smide på problemet ved at outsource det.

  Den anden klog bit er at have den frækhed at præsentere det til verden som noget nyt - men jeg gætte, hvad en fair lidt af, hvad "online markedsføring guruer 'er omkring :)

 54. Eugene,

  Jeg var en ubetinget og glødende beundrer af hele Market Samurai konceptet.

  Desværre, som for sent, forekommer det mig, Dojo har måttet gå på kompromis med nogle af de principper, den overholdes.

  Den nye strategi, der omfatter Mr. Scheffren giver indtryk MS medlemmer og fans er nu intet mere end navne på en liste. Og de penge er på listen, ikke?

  Det er uforfalsket "Rich", ingen tvivl om det. Jeg vil antage MS er i overlevelse mode, omend på nogle omkostninger til det tidligere uberørt troværdighed, desværre.

  Håber de "dårlige" tider hurtigt blæse over, så den "Dojo" tilbagevenden til sin tidligere sindsro. Det er den hype. Miste det, drop det, hurtigt er det forårsage skade ...

  Hvor er alle de gode tider gået?

  Theo

 55. Jeg sprang på det punkt, hvor flowdiagram kom op og skærmen blinkede ... masser af sløring. Meget dårlig kvalitet af video, så jeg ikke er tilbøjelig til at se videre for at finde ud af, hvad den store hemmelighed er. Jeg kender jeg ikke have, at mine videoer til at have, at fattige i en kvalitet af lyd og billede.

 56. Lidt dårlig kvalitet af video, men indholdet er meget mere interessant. Takket være en masse.

 57. 57
  Den 8 November 2012 kl 08:42
  Scott sagde:

  Ingen lyd.

 58. 58
  Den 8 November 2012 kl 09:12
  Stella sagde:

  Videoen var interessant, og nyttigt, men jeg kæmpede for at fange alle de indhold, som skyldes studievært tunge australske accent (og jeg har boet i Ozzy, har Ozzy niece og nevø osv). Den hastighed, hvormed oplysningerne blev fremlagt var også for hurtigt for mig. Sikkert give nogle konstruktiv feedback er ikke en dårlig ting for en studievært i erhvervslivet? som om en rimelig procentdel af mennesker har set har tilsvarende problemer, så dette kunne rettes til fremtidige videoer - og vi ville alle være glade for at anbefale!

  Jeg håber, at disse kommentarer er nyttige for fremtidige præsentationer, hvilket er, hvad de er beregnet til at være, og ikke en kritik, der sprang af defensive individer, som kun ser tingene fra deres eget synspunkt.

 59. Jeg er en Kiwi (New zealænder) og har boet i Australien i 20 ulige år, og jeg har et problem med lyden også. Det er ikke så meget hans accent, men mere på den hurtige hastighed, han taler, som er en synd.

  Med hensyn til hans ting thats han taler om. Alt, hvad han gør, er ud sourcing så meget som han kan og har den rigtige software programmer til at hjælpe ham med at gøre det.

  Unfortunatelly nogle af os ikke har kapital til at outsource eller købe software programmer til at gøre livet lettere.

  Hvordan omkring beder Pete hvad folk som os skal gøre for at gøre tingene arbejde.

  Jeg ville være meget interesseret i, hvad han har at sige.

  Tak for at lytte

 60. Hej,
  Hvorfor er en person, der forsøger at sælge sin knowledege om produkt, video og audi skabelse, ved hjælp af sådan en forfærdelig dårlig lav kvalitet opløsning og lyd på sin egen video.
  Måske indholdet er goog, men jeg fik ikke noget ud af denne !!

 61. 61
  Den 9 nov 2012 kl 00:18
  Cpitt sagde:

  Sorry guys, du fik denne ene FORKERT !. En af de værste video sessioner, jeg nogensinde har oplevet. I modsætning til Nancy før mig, jeg fik faktisk til de 10 minutter, og derefter mistet plottet (og viljen til at leve, kan jeg tilføje) Dette kan forveksles med desperation fyre. En af de nuværende regler i Internet Marketing bør; holde det enkelt og gør det hørbare. Det faktum, at jeg kender de fleste af, hvad denne fyr droning på om gør det til en dobbelt whammy. Ingen respektløshed, fordi han naturligvis kender sit kram, men det bare ikke fungerede. :(

 62. Hej Eugene,

  Du kan få videoen til automatisk at komme op på 720, hvis du bruger denne smarte lille hack på webadressen:

  VQ = hd720

  fx http://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?vq=hd720

  Jeg fandt dette efter at grave rundt i et par timer. De andre ældre tags (som "hd = 1") er forældet. Det nye tag er faktisk ikke på youtube API, men det virker!

  Videoen ser godt ud i HD!

  Mark

 63. Lære folk, hvordan at bruge video-indhold til et produkt med et sådant stykke lort video er temmelig ironisk. Jeg gætte, det er bare ikke så let, hvis folk "lære" kan det ikke gidet at gøre et godt stykke arbejde.

  Jeg har ingen problemer med at forstå en australsk accent, men kvaliteten var forfærdelige. Bare ramlede op for lydstyrken ikke er tilstrækkelig. Få en $ 30 digital optager og sætte det i lommen næste gang. Derefter vil du have en anstændig kvalitet, og du kan bare erstatte lydsporet og synkronisere den op.

 64. 64
  Den 9 nov 2012 kl 01:27
  owen sagde:

  Sure, ikke banebrydende for de fleste af jer, der var omkring IM før dette blev filmet (mindst et år siden ??).

  Takeaway-besked, hvis du skrælle væk den hype (mindmaps / screen capture optagelse / outsourcing newbie foder), finde måder at skabe så meget indhold som muligt. Fokus på indhold og mindre på mediet indholdet bliver præsenteret af.

  Mindst det er, hvad jeg fik fra det.

  Dette kunne have været sådan en kortere video. Men jeg sætter pris på det for hvad det er.

 65. 65
  Den 9 nov 2012 kl 01:45
  Tom sagde:

  OK, er situationen enkel. Bare have et kig på http://www.profithacks.org og beslutte, om du vil sælge den fortjeneste hacks kursus for 1.497 $ til andre eller hvis du ønsker at købe dette kursus for 1.497 $.

  Check ud hvad der er i det for dig:

  * 40% Kommissionen om 1497 $ pris
  * Thats 598,80 dollar provision på hvert salg
  * $ 200.000 i Affiliate præmier (whoa)
  * Top 20 søsterselskaber få kontanter og præmier
  * Top 3 søsterselskaber er personlige gæster på
  tabel for Elton Johns lukket dør Oscar Party!

 66. 66
  Den 9 nov 2012 kl 01:52
  Ben sagde:

  Ved ikke, hvad balladen var om ... Ingen video for at se virkede ikke i enhver browser ... Denne side ser ud til at være at lade folk ned igen og igen ... Skam vil ikke komme tilbage

 67. 67
  Den 9 nov 2012 kl 04:14
  Destry Vargaz sagde:

  Lad mig få dette lige - hans store "hemmelige" for at skabe top kvalitet videoer i en time ... få hans video fyr til at gøre alt arbejdet ??? Gee, tak. Lad en anden gøre arbejdet for dig, hvorfor har jeg ikke tænke på det.

 68. Store rådgivning, jeg tror, ​​det er det manglende led, ser frem til at tilmelde sig gratis webinar!

 69. 69
  Den 9 nov 2012 kl 11:07
  Robertino sagde:

  Censur tjent et andet punkt i går.

 70. 70

  Video er blevet tilgængelig i øjeblikket AT SE i 24 timer!