Spotlight på Indtægtsgenerering

Del Button

Uanset antallet af besøgende på dit websted får, hvis du ikke kan konvertere besøgende til kunder, al din tid og kræfter er spildt.

Så i dag vi vender fokus på Market Samurai er monetarisering modul til at se på nogle af de bedste og mest effektive metoder til at generere likviditet fra besøgende.

Sådan Find Produkter & Vurdere Market levedygtighed

Det første skridt er at teste et marked for at sikre, at det er værd at forfølge.

Denne video vil tage dig fra udgangspunktet - bortvejre nogle fælles myter omkring levedygtighed på markedet, og vejlede dig gennem processen med at finde produkter.

Hvordan man skriver en overbevisende annonce I protokollen

Næste du nødt til at fremme dit produkt til dine besøgende.

Skrive effektive salg kopi plejede at være svært - men ikke længere. I denne video, Brent tager dig trin for trin ved at skabe en overbevisende annonce for dit produkt.

Sådan at offentliggøre en annonce til dit websted

Selvfølgelig når du har fundet et produkt og oprettet din annonce, skal du få den pågældende annonce foran dine kunder.

I denne video vil Anthony vise dig alt hvad du behøver at vide for at udgive din annonce på din blog, ved hjælp af Market Samurai.

Nøglen til Market levedygtighed

Når du har set disse videoer vil du have alle de værktøjer, du har brug for at finde rentable markeder - en kæmpe milepæl for enhver internet marketingmedarbejder.

Det er tid til at starte op Market Samurai og komme i gang!

Market Samurai er Monetarisering modul er en del af den fulde version af Market Samurai. Hvis du ikke har købt Market Samurai, og du vil have adgang til Indtægtsgenerering modul, klik her for at købe nu.

Alex
PS - I næste uge vi vil vende fokus på Publish Content modulet.