Nogle Gratis Christmas Cheer ...

Del Button

I 2013 udkonkurrere Konkurrenter & Pick Søgeord med tillid:

To kraftfulde nye "autoriteten" Metrics

Har du hørt denne SEO "historie" før? :-)

To afrikanske opdagelsesrejsende, der indser de bliver forfulgt af en sulten løve. Den første dråber alt og kører for sit liv, mens den anden scoffs og siger, "hvorfor gider, at Lions hurtigere end dig!". De første griner som han gør god jorden og svar tilbage, "Jeg behøver ikke at løbe løve, jeg bare nødt til at løbe fra DIG!"

Det samme gælder for SEO. Dit job er at overhale disse websteder holder placeringer på de søgeord, der vil drive dig indtægter.

I mit sidste indlæg, jeg gjorde en hurtig resumé af de fire gyldne regler for søgeord forskning, den vigtigste af dem er "pick kampene du kan vinde".

Pluk dine kampe omhyggeligt og derefter gøre arbejdet til "løbe" dine konkurrenter. Du behøver ikke at være den største, sejeste sted i junglen ... du behøver kun at være en lille smule bedre end dine konkurrenter.

Den dårlige nyhed er imidlertid, at hvis du vælger et søgeord, der er alt for hårde ... så du kan bogstavelig talt tilbringe måneder forgæves hårdt arbejde at forsøge at udkonkurrere en konkurrent, aldrig budging dine placeringer ... når i stedet kunne du have rangeret på forsiden for snesevis af lav konkurrence søgeord!

En af de store funktioner i din Market Samurai SEO Konkurrence Matrix er du kan også direkte sammenligne din web-PAGE med den aktuelle top 10, for at se, hvad arbejder du stadig nødt til at gøre.

Her er et eksempel for søgeordet "genoptage rådgivning", hvor vi har tilføjet en sammenligning med vores mål side "http://www.swiftworldwideresources.com/Candidates/Resume/CV-Advice/".

Hvis du laver noget arbejde at rang for et søgeord, er det afgørende at gennemgå din SEO konkurrence matrix.

Picking et søgeord baseret på netop søgeord konkurrence alene (såsom Titel konkurrence, for eksempel), er ikke nok ... Der er masser af søgeord derude med lav Titel konkurrence, der har hård front-side konkurrence!

Så sørg for at du dobbelttjekke at sikre, at du ikke forsøger at udkonkurrere de 800 pund gorillaer i dit marked med høj autoritet, squillions af backlinks og målrettet på side optimering!

Men der er et problem! Forståelse Konkurrence & Backlink Analyse kan stadig være virkelig forvirrende. Her er hvorfor ...

Mens din Market Samurai Konkurrence modul giver dig en kortfattet, "et overblik" visning af dine vigtigste konkurrenceindikatorer, mange af disse er langt fra perfekt. For eksempel:

 • Google PageRank (PR) - dette er Googles egen foranstaltning af web-side "betydning", og har længe været for mange i branchen benchmark. Det er en skala mellem 0 til 10, med en score på 9 til 10, der repræsenterer ekstreme myndighed (tænk sites som twitter.com, Facebook.com osv) og snesevis af 0 - 2 er lavt myndighed websteder. Mens vi gerne foranstaltninger fra Google (især da vi optimerer for Google), problemer med PageRank (eller PR) er talrige:
  • Uhåndterlige Intervaller - Skalaen Google anvendelse er "logaritmisk", hvilket betyder, at afstanden mellem et PR 5 og 6 er enorm (og bliver større hver dag). At give feedback på dit fremskridt i opbygningen myndighed, dit behov langt mere kornede foranstaltninger (f.eks decimal scoringer ligesom 5.2 ud af 10)
  • Langsomme Opdateringer - Internt er Googles mål for PageRank opdateret dynamisk enhver tid tilføjes et nyt link, men antallet at Google giver dig kun opdateres om hver tredje måned. Det betyder at du kun kan få feedback 4 gange årligt! Det stinker. For at gøre det værre, når dine konkurrenter (eller dig) lancere en ny side, den side vil straks få myndighed fra interne site links, men vil vise sig som en PageRank på NUL, indtil den næste opdatering sker (forlader dig til at tænke dine konkurrenter er svagere end de egentlig er - en fatal rookie fejl).
  • Afventer døden - vil Denne ene sandsynligvis tegne et par kommentarer, men jeg forudser Googles Page Rank vil blive trukket meget snart. PageRank var oprindeligt en reklame værktøj, og er nu blevet fjernet fra visning i Google Toolbar. Mens værktøjer findes, der stadig kan få adgang til data (herunder Market Samurai) ... Meget få virkelige almindelige mennesker bruger det. Stort set de eneste mennesker, der ser på PageRank nu er os SEO'er ... Hvad er fordelen for Google i at opretholde det noget, der dybest set kun brugt af dem i SEO-branchen? Det er derfor jeg tror ikke, det er lang tid for denne verden.
 • Backlink tæller - Market Samurai tilbyder en række backlink tæller herunder antallet af links til et websted, til en side, og antallet af forskellige domæner der linker til et målområde eller side. De er gode mål for mængden af ​​links, men giver ingen indikation af kvalitet. I en verden, hvor man godt link kan køre mere autoritet end 1000 fattige, kvantumsmål er begrænsede.
 • Specialiserede Indikatorer - Konkurrencen modulet viser links fra specialkemikalier sites som pædagogiske steder og højt profilerede mapper som Yahoo & DMOZ mapper. Disse giver os et vink med hensyn til tilstedeværelsen af ​​"kvalitet" backlinks, men det er meget muligt at have en utrolig kraftfuld link profil og ikke være forbundet fra disse kilder.


Gode ​​nyheder - Nu mysteriet er gået med to strålende nye foranstaltninger ...

Vi er virkelig glade for at annoncere integrationen af ​​to helt nye, indsigtsfulde målinger fra vores data partnere på Majestic SEO.

Opdatering Market Samurai i dag, og du vil finde disse to nye datapunkter i SEO Konkurrence Matrix:

1. Ny Vigtigheden Mål - "Citation Flow" eller CF
(Ligesom Googles Page Rank men bygget den måde firmaer har brug for det.)

Majestic SEO for nylig udgivet en ny metrisk kaldet "Citation Flow", og det er klar til at gå.

Citation Flow er meget lig Page Rank. Vi var så privilegeret at være en del af Majestic s Beta forsøg (og faktisk gav en hel del tilbagemeldinger direkte til deres udviklere). Som en del af dette, vi gjorde en bred sammenligning mellem Citation Flow og Googles PageRank. Sammenhængen mellem de to er fremragende.

Plus, at hjælpe firmaer som dig og jeg, vil du også få disse kritiske (og længe ventede) funktioner:

 1. Præcision til Sensible Måling - Citation Flow er en foranstaltning 0 - 100 (i stedet for 0 -10), hvilket betyder at du kan spore dine fremskridt langt mere præcist.
 2. Regelmæssige opdateringer til Hurtig tilbagemelding - Majestic opdatere deres målinger DAGLIGT (snarere end Googles omtrentlige 90 + dages opdatering cyklus).
 3. Holdbarhed - som en kommerciel metrik fra en lang etableret udbyder, kan vi med rimelighed forvente, at denne datakilde at forblive stabil. (PageRank vil ikke være med SEO samfund for meget længere vi forudsige!)


2. Ny Authority Mål - "Trust Flow" eller TF
(Den "hemmelige sauce" i moderne søgealgoritmer?)

Det viser sig på nettet kan brydes op i kvarterer - betroede websteder generelt link til betroede websteder og grimme, risikable og spammy websteder har tendens til at linke til hinanden også.

Det er derfor, mange firmaer taler om "myndighed" eller "hub" sites ... Hvad de egentlig taler om, er begrebet "Trust" eller "autoriteten" ...

Vores anden ny foranstaltning, "Tillid Flow" er bygget op omkring en analyse af strømmen af ​​"Trust" via links fra betroede, højere myndighed kilder.

Svarende til Citation Flow, er det en score ud af 100, og som du ville forvente, velrenommerede websteder få en høj score og nye eller risikable steder får lav score.

SEO kommentatorer har længe talt om indflydelsen af ​​links fra pålidelige kilder, og med Majestic Trust Flow, har vi nu en kvalitet foranstaltning af denne.

For de SEO Nerds derude - Trust Flow er magen til Yahoo berømte TrustRank

Noget ikke at elske?

Selv om disse nye målinger er synlige størstedelen af ​​tiden, i et par markeder jeg var i stand til at finde klassificeret sider uden Citation Flow eller Trust Flow værdier. Disse var primært obskure sider fra mega websteder som Amazon, Pinterest eller YouTube. Men i hvert tilfælde, ved at gennemgå citatet og Trust Flow værdier, der var til rådighed, var jeg stadig i stand til at få en god sporvidde på konkurrencen.

Så hvor vil disse nye målinger passer ind?

For at se Citation Flow og Trust Flow i aktion, skal du blot åbne SEO konkurrence modul til et søgeord af interesse og skabe resultater.

(Og glem ikke, med "Tilføj brugerdefineret URL er" du kan tilføje dine egne hjemmesider for sammenligning)

Her er den ovenstående eksempel igen, men med den nye målinger viser (bemærk den nye "CF" og "TF" kolonner).

(Klik på billedet ovenfor for at se et større skærmbillede)

Ekstra Awesomeness # 1 - Citation Flow i Detaljeret Backlink rapport

Ud over at integrere Citation Flow ind i SEO Konkurrence Matrix, vores detaljerede tilbage link analyserapport (som lader dig spionere på dine konkurrenter, og se, hvor alle deres høje effekt links kommer fra) er nu også drevet af Citation Flow metriske.

Bagsiden link analyse giver en samlet oversigt over både link autoritet og anker tekst. Her er et eksempel:

Så kan du endelig få en SEO Blueprint af linket-netværket af dine konkurrenter, baseret på dagligt opdateret myndighed data!

Ekstra Awesomeness # 2 - Link Authority Visualisering Grafer

Ud over at levere Citation Flow og Trust Flow som tal, Majestic SEO også give en stor visualisering graf, der plotter en sites HELE link profil på en graf med Citation Flow vs Trust Flow og farve tæthed for link frekvens.

Her er tre eksempler, til populære bilproducenter.

Hyundai

Audi

Toyota

De er gode til at se, et overblik, hvor svag eller stærk en konkurrents link-netværk er.

Du kan få adgang til disse visualisering grafer blot ved at klikke på Citation Flow eller Trust Flow numre i SEO Konkurrence modul.

Nu er det din tur: Tjek hvor dine websteder udfører ...

Hvis du har kæmpet for at få placeringer (fordi du har mistanke om, at du har plukket et søgeord, der er for hårde) ... og har svært ved at se, hvorfor ...

... Eller du gerne vil vide virkelig, hvor langt bagud eller foran du er dine konkurrenter i opbygningen autoritet og tillid, derefter åbne op for Market Samurai SEO Konkurrence modul og tage et kig nu.

(Husk: Du skal opdatere til den nyeste version først for at se nye data.)

Fra alle Noble Samurai holdet, ønsker vi dig en rigtig glædelig jul og sikker Holiday sæson!

Cheers,

Ben

PS - Hvis du kan lide opdateringen, deler kærligheden ved at klikke på "Synes godt om" knappen ovenfor!

PPS - Stay tuned i 2013 - to spil skiftere kommer :-)

Noble har skrevet 6 indlæg (er) for Noble Samurai

97 Responses to "Nogle Gratis Christmas Cheer ..."

 1. Wow! Glædelig jul til jer også!
  Jeg har tænkt sidst om den "rigtige" betydning Page Rank i dag, og jeg tydeligt se, hvorfor du tror, ​​det kommer til at dø engang snart.

  Derudover blev jeg virkelig arbejder hårdt på at forbedre min hjemmeside, men andre end SE Trafik PR var ikke rigtig hjælpe på alle. Disse 2 nye funktioner tillade os at kontrollere dette på daglig basis (selvom daglig er for meget, men i det mindste på en ugentlig eller månedlig basis), og kontroller, hvor vi er på vej med vores indsats.

  Elsker hvordan du holder softwaren opdateret konstant. Du må ikke stoppe med at gøre det!

  21. december
  Tom svarede:

  Noble Samurai har endnu engang sat deres kunden først. Der er ikke mange produkter, du kan købe, der tilbyder så meget mere for dine penge derefter Noble Samurai. Jeg tilflugtssted `t gjort meget med en af ​​mine hjemmesider for nogen tid, men i de sidste par uger har jeg, og allerede anvender dine oplysninger, jeg har nu to nøgleord i top ti på Google. Mange tak Tom, UK

 2. Alle disse klokker og fløjter lyder godt.
  Men har vi brug for at abonnere på majesticseo at få at data på markedet samurai?

  20.
  Noble Samurai svarede:

  Intet behov for en særskilt abonnement eller gebyr, Sam, disse nye målinger er en del af vores aftale med Majestic SEO! ^ BMS

  20.
  Don svarede:

  Det er en grund til hvorfor du fyre er så populært! Fortsæt det gode arbejde! Jeg elsker bare Samurai!

  21. december
  Anthony Goodley svarede:

  Med Market Samurai herunder denne værdifulde og nyttige data fra Majestic SEO gør Market Samurai endnu mere nyttigt end før, og en endnu større værdi. Tak for denne opdatering.

 3. Det er dejligt at se disse troværdige målinger indbygget i Market Samurai! Jeg stoppede bruger MS sidste år, men de store forbedringer har gjort mig vende tilbage til det. MS er blevet (igen) en af ​​foretrukne værktøjer til konkurrence forskning, rang tracking og så meget mere.

 4. Woah! Dette er enorme. Da Citation flow kom ud et par måneder siden, har jeg altid hemmeligt drømt det i sidste ende ville komme til Market Samurai.

  Nu har du gjort det. Det er utroligt.

  Mange tak for dine store indsats på dette store software.

  Holde det op, folkens.

 5. Jeg er enig med din mening, at Google har absolut ingen intentioner om at fortsætte vise pagerank. Det er bare et spørgsmål om tid, når det går poof!

  Ser frem til at bruge disse nye funktioner på Market Samurai. Tak for opdateringerne!

  Rk

 6. MS kommer tilbage til at blive en af ​​de bedste værktøjer derude! Dog ville vi stadig elsker at se Moz domæne myndighed indregnet i!

 7. 7
  20 December 2012 på 09:29
  Pablom sagde:

  Im stenet! Awesome opdatering! Tak Cyber ​​Santa!

 8. Fremragende gave .... Jeg elsker denne nye funktion! Endnu engang tak Market Samurai Team! Jeg ønsker jer en glædelig jul & lykkebringende nytår. :-)

 9. Wow - Det er godt. Jeg har brug for en dag til virkelig finkæmme gennem denne software. Du fyre er awesome!

 10. Pænt skrevet, oplysende indlæg. Tak en masse.
  Jeg tror altid, at Noble Samurai er et stort program for et anstændigt (lille) sum penge. Sætter pris på forskning og udvikling, som du har lagt i den også.

 11. Du fyre virkelig rock!

  CF og TF er virkelig awseome. Godt gået gutter

 12. Tak for at nyttig julegave! :) Må CF og TF faktorer kontrolleres på URL-niveau eller sub / root domæne?

  20.
  Noble Samurai svarede:

  Hej Pawel - CF / TF målinger gælder webadressen på den pågældende side. Her er en artikel i Knowledge Base med et par mere detaljer. ^ BMS

 13. Tak for disse magtfulde julegaver!
  Du er awesome ;-)
  Jeg ønsker dig en glædelig jul og et Hapyy nytår.
  Katia

 14. Flot arbejde, gutter. Godt at se, at du er ved at udvikle værktøjet kontinuerligt.

 15. Åh det er awesome, to nye målinger, der vil sætte MS igen på forkant med SEO værktøjer til rådighed for os i dag.

 16. Det er flot, at Majestic og Samurai kommer med deres egne faktorer tillid og rang.

  Google ser ud til at tage deres data bag lukkede døre, som kan være nyttige for SEOs. Jo flere virksomheder som Noble Samurai og Majestic kan slå tilgængelige data til brugbare værktøjer de mere værdifulde de bliver til dem af os i branchen.

  Tak, holde op det store arbejde!

 17. Godt arbejde!

  Min arbejdsgiver betaler for Majestic SEO, men har disse data bygget inden MS som dette vil hjælpe mig masser :)

 18. Bedøvelse program, der leverer og over leverer. Fyre har en stor jul og et lykkebringende nytår

 19. Wow, Im overrasket. tak for disse ekstra godbidder.

  Glædelig jul

  Ruffy

 20. 20
  20 December 2012 på 10:33
  Jarek sagde:

  Mange tak for denne gave. Sådan køres Citation Flow Analysis (såsom andet billede)?

 21. Tak for denne store nye funktion guys! PageRank er ikke den største konkurrence parameter for at bruge og CF og TF giver nyttige supplerende data.

  Og en anden julegave: indtil i dag, jeg faktisk aldrig indså, at man kunne se en detaljeret tilbage link analyserapport i Market Samurai! Jeg kom aldrig op med idéen før for at klikke den lille pil ved siden af ​​en side i SEO konkurrence modul (UPS). Jeg har altid brugt andre programmer til at hente tilbage link oplysninger, men det er så rart at finde ud af, at dette er faktisk også tilgængelige i Market Samurai!

  23.
  Frank Janssen svarede:

  Jeg var ikke klar over den detaljerede tilbage link rapport hverken. Vi er nødt til at fokusere "tommer bred, mile dyb" (lært det fra Jim Cockrum)

  Jeg prøvede at finde ud af at få rapporten, men du forklarede det: klik på pilen bag URL

  bedankt
  Frank

 22. Jeg er imponeret over at sige det mildt! Tak og glædelig jul !!!

  David

 23. Hej Ben!

  Tusind tak for denne store nyhed! Jeg vil opdatere MS i aften i en halv tid pause på Fifa 13 på Xbox:;) (ved den måde, der gerne vil spille Tilføj mig "oelpeace"?).

  Anyways ... Jeg ønsker dig en glædelig Xmas tid og og vidunderlige høj placering nyt år !!!

  Cheers fra tåget Hamborg!
  K.

 24. Jeg har brugt Market Samurai i et par måneder nu, og jeg har forelsket mig i denne software. Faktisk SEO konkurrence-modulet er den, jeg elsker at bruge den hyppigst, når jeg finder en gruppe af potentielle søgeord. Tak for at holde tingene ajour!

 25. Hvem ikke tror på Santa nu? :)

  Disse er simpelthen fantastiske nye målinger.

  Merry Xmas fyre og tak for den tidlige gave !!

  -Terry

 26. Er MS stadig bruger bing for side rang faktorer? og søgeresultater & ikke google?

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Hej Lloyd - Bing bruges (ud af nødvendighed) for blot et par konkurrencemæssige faktorer, ikke trafik eller ranking - der er altid kommer fra Google.
  Og hvis du vil tage et kig på vores tidligere blogindlæg, vil du finde, vi har bragt i nogle nye konkurrenceregler målinger til Keyword Research så godt! ^ BMS

 27. Hej venner,

  Det er et stort stykke arbejde ... Jeg tror, ​​at jeg virkelig vil nyde disse nye data! Opdater i gang ... :)

 28. 28

  Tak gutter

  Mens store G er travlt gøre livet sværere for firmaer - du bringer tilbage balance. G tager væk tendenser til hjemmesider - og du bringe ud CF og TF - der er virkelig nyttige værktøjer.

  Jeg vil vædde på G virkelig elsker ya for det - nu hvor de kun synes at bekymre sig om overskud.

 29. Du har ret. Der er ikke noget ikke at elske. Dette er en fantastisk tilføjelse til en allerede fantastisk værktøj.

 30. 30

  Jeg elsker dette, og tænkte på, da det ville komme til MS. Skal bruge ny uddannelse videoer tror jeg, især for dette. Jeg for en, ville elske at se hvordan man kan øge de faktorer for dit eget websted. :)

 31. Wow, jeg er meget imponeret over at se al ændringerne, værdifulde addons. MS, gør forskning virkelig en plesure:]

  Tak og Cheers 2012 fester for alle,
  CA

 32. PR har ikke udgjorde noget i lang tid nu. Når et PR 1 websted kan være nummer 1 og en PR 6 site er på nummer 8 alle bør forstå, at PR betyder lidt at intet så ingen overraskelse at tror det vil være at gå væk.

 33. Ser godt ud, vil jeg prøve det! For dig en glædelig jul også fra regnfulde Holland!

 34. Det er store ting. Vi er alle forsøger at holde vores hoveder over vand og hjælpe vores kunder forstå, hvad der skal gøres, og hvorfor det tager så lang tid at øge eller fastholde deres placeringer.

  Dont ved, hvad vi ville gøre uden hjælp fra Market Samurai.

  Tak igen og nyde en stor og glædelig feriesæsonen.

 35. Meget gode funktioner, du er awesome guys! Tak :)

 36. Tak gutter. Som altid du bringer Extraordianry værdi til bordet, og hver lille trinvis forbedring Market Samurai gør mit job lidt mindre kompliceret.

 37. Dette er en freakishly fantastisk opdatering! MS bare bliver bedre og bedre og bedre, på trods af alle de Google-opdateringer. Dette er virkelig den bedste søgeord, konkurrence og omfattende analyse værktøj på nettet.

  Tak og glædelig jul til dig!

 38. Glædelig jul ja, jeg blog om Market Samurai på en regelmæssig basis. Disse to nye målinger, du fyre har installeret er helt sikkert vil være værdifulde.

  Som en professionel, Calgary Internet marketingmedarbejder. Jeg er altid på udkig efter nye måder at maksimere mine backlinks, og dette vil sikker fortælle mig, hvad der sker med min konkurrence. Så godt, som min egen forbinder struktur.

 39. 39
  Den 21 dec 2012 på 01:32
  Freddie sagde:

  Jeg er en registreret medlem af Samurai. Skal jeg downloade den gratis Xmas tilbud eller vil det blive automaticaly bliver tilføjet til min pakke?

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Hej Freddie - det er en del af softwaren, og vil (eller allerede) kommer igennem med din sædvanlige opdateringen. Intet at tilføje eller klik! Som altid, hvis du har nogen problemer eller specifikke quesitons, kontakt support og vi sortere det ud ... ^ BMS

 40. WOW Julen er kommet allerede dette er bare fantastisk. Mange tak. I betragtning af at der ikke er noget månedligt gebyr for at bruge denne software er virkelig utroligt

  Kærlighed Market Samurai og elsker jer for jeres støtte og dedikation til softwaren.

  Har du en god Crimbo

  Danny

 41. 41
  Den 21 dec 2012 på 01:59
  simon1066 sagde:

  Ved at klikke på enten CF eller TF-værdi tager dig til Majestic s Site Explorer side, hvor CF og TF værdier adskiller sig fra MS. Jeg er sikker på der er en forklaring på dette, men jeg ville stadig være interesseret i at vide hvorfor.

 42. Wow! En julegave og ikke en dag for tidligt! Tak for at holde os ajour med alle de ændringer i online markedsføring. Du fyre er stor!

 43. 43

  Fremragende funktioner! Jeg kan ikke vente med at prøve dem. Holdet på ædle samurai er fantastisk. Ser frem til de 2 spil ændringer næste år. Glædelig jul!

 44. Dette vil spare mig enorm mængde af timer hver måned analysere backlinks fra mine konkurrenter. Jeg behøver ikke at få adgang til majestætiske seo længere at lede efter CF / TF. Tak Market Samurai, hvad en stor julegave!

  Ser frem for de nye opdateringer om 2013!

  Hilsen,
  John

 45. Jeg er imponeret over, hvordan du hele tiden gøre et stort program endnu større. Du skal bare holde tilføje værdi og mere værdi. Indkøb Market Samurai er en af ​​de bedste køb jeg nogensinde har lavet.

 46. 46
  Den 21 dec 2012 på 03:37
  Andre sagde:

  I øjeblikket den klikker igennem fra CF og TF kolonner viser Majestic side til analyse målets hele domænet, ikke den specifikke side. Med andre ord, hvis jeg kigger på det øverste resultat for et søgeord, der er besat af Amazon, citatet flow og tillid flow i Market Samurai afspejle denne side, men når du klikker på pilen for at gå til Majestic, får du citatet flow og tillid flow for Amazon.com.

  Heldigvis kan du stadig få adgang til Majestic sammenfattende side for den faktiske webadresse ved at klikke på MS 'BLP kolonne. Resuméet indeholder CF og TF.

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Hej Andre og Simon1066 - ked af, det var lidt af en forglemmelse, der skal fastsættes i den næste mindre opdatering! ^ BMS

 47. 47

  Happy Holidays til dig, fyre og gals på NobleSamurai!

  Tak for den vidunderlige gave faktisk!

  Jeg har lige fyret op for mærke spanking nye, lige har downloadet version af MS (0.92.37) for at se de nye målinger på arbejdspladsen.

  De gør viser tallene, men ikke for alle projekter / søgeord, for nogle projekter / stikord kolonnen er tomme.

  Kunne du bidrage til at forklare, hvad der kunne være problemet med de tomme felter?

  Tak på forhånd,
  -AW

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Hej Alex - som Ben forklaret i bloggen ovenfor (afsnittet "? Noget ikke at elske") kan der være et par emner her og der. Majestic SEO indeks er enorm, men selv de kan ikke helt nå hvert sidste hjørne af nettet (endnu).

  Det er noget, som kun vil forbedre - som i, bliver mindre og mindre hyppig - over tid, dog. ^ BMS

 48. 48
  Den 21 dec 2012 på 03:43
  Stuart sagde:

  Flere klokker og fløjter end Julemandens kane ... Tak ..

 49. 49

  Stor opdatering og en sikker jul til alle jer.

 50. 50
  Den 21 dec 2012 på 04:08
  markly sagde:

  Store arbejde :)

 51. 51
  Den 21 dec 2012 på 04:29
  Chrisp sagde:

  Nogen tanker om at tilføje en tilpasselig lokal filter til SEO Konkurrence Matrix?

  Det ville være dejligt at sætte en søgning placering (svarende til, hvad der er i øjeblikket tilgængelig på Google-søgning), når du genererer første side resultater i konkurrence matrix.

  Denne placering filter kunne endda være indstillet på projektniveau. For mig vil en funktion, ligesom det være helt utroligt.

  Tak!

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Interessant idé, Chris - kan jeg foreslå du også sende dette til vores Feature anmodninger forum også? Vi har ofte flere ideer, end vi har tid alligevel at gennemføre, men hvis tilstrækkeligt mange mennesker ser og stemme op dit forslag vi får helt sikkert kigge ind i det! ^ BMS

 52. Wow!

  Glædelig jul til jer alle, også!

  Det er små ting som dette, der holder os loyale over for Market Samurai og komme tilbage efter mere!

  Ingen derude slår Market Samurai for kvalitet og kundeservice! INGEN!!!

  Tak for disse to nye små prezzies!

  Ron

 53. Happy Holidays og tak guys !! Julen kom tidligt takket være jer. Tak for de ekstra godbidder i mit SEO Stocking !!!

 54. Hej,

  Tak for de nye funktioner. Jeg klikker rundt for at tjekke dem ud, og jeg kan ikke finde den tilbage link analyserapport, at du viser i billedet. Hvis jeg klikker på "backlinks" fanen i Majestic, får jeg et andet udseende rapport. Hvor skal jeg gå for at finde den ene show?

  Mange tak,
  Julia

  21. december
  Noble Samurai svarede:

  Hej Julia - bare klik den lille trekant til at åbne op for toolkit - her er et screenshot, som kan hjælpe: http://goo.gl/D9Fva ^ BMS

 55. Glædelig jul til alle på Noble Samurai.
  Fremragende nye tilføjelse til MS og AS.
  Tak,
  Frank

 56. 56

  mand dette er awesome nyhed! Tak! Sparer mig at klikke ind Majestic manuelt nu. Dette er en rigtig god gave. Gør mig meget glad for at have investeret i MSAM :)

  Skål

 57. Tak for den tidlige julegave pressies fyre.

  Jeg håber alle jer på Market Samurai har en fantastisk festlig sæson. Her er til et år med overflod i 2013 (hvis vi kommer igennem i dag [21/12/12], der er :) )

  Varmeste hilsener
  Elly

 58. Glædelig jul og tak for denne fantastiske værktøj.
  Det sparer mig en masse tid og kræfter. Tak. Grazyna

 59. Hi! Dette er en stor opdatering! Kombineret med PDF rapporterer, at jeg får nu, at jeg opgraderede jeg er en glad autocamper. Tusind tak.

 60. I think Google is tired to make PR more accurated.

 61. 61
  On December 21st, 2012 at 9:08 am
  Terence Blackburn said:

  Wicked. I'm downloading the upgrade as we speak (or as I type, whatever…).

 62. WOW Merry Christmas Guys and thank you for keeping us 'ahead of the game'Market Samurai is a fantastic tool and it just keeps getting better – Have a great Christmas break and a fantastic 2013

 63. Sheesh, I thought we had seen it all and you go and spring this on us. Great Xmas present. Thanks a lot and have a great one.

  Cheers.

 64. 64

  Just an observation – in your example for 'resume advice', Forbes at no.1 has much lower scores on CF and TF than the others.
  I know one can't rely on just these 2 scores, but still…
  Any comments?

 65. 65

  Can't wait to try this out. Samurai's been slow today for some reason.

 66. Thanks guys,

  A very Noble Chistmas gift from the Samurai indeed.

  Have a great Christmas and New Year

  JB

 67. I'm looking to try this out as well.

 68. Lige den julegave jeg ventede på!
  . ____
  . .- "+" "-. __,, ___,
  . /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  - ... .- «\ (- | __ | _ | '_ | _,,

  . / \ _ | | (_) || (_ | (_ | \ // _)
  . `-., ____, .- '/

  Til hele hårdtarbejdende Samurai team!

 69. 69
  Den 21 dec 2012 på 08:01
  gms247 sagde:

  dette er blot til stor til at være sandt :) !! Skål

 70. 70
  Den 21 dec 2012 på 08:02
  chris sagde:

  Jeg løb bare dette på et par KWS og wikipedia og about.com kom ind med nogle lave # s.

 71. 71
  Den 21 dec 2012 på 09:47
  Kevin sagde:

  På toppen af ​​konkurrencen, hvor MS hører, fantastisk tilføjelse til hvad er allerede en fantastisk aktiv i SEO.

  Godt gået.

  Glædelig jul og et Godt Nytår.

 72. jer rocke, tak for denne særlige gave :)

 73. Så jeg vil gerne vide, med alle de oplysninger, ædle samurai trækker ud Majestic Seo ville du anbefale, at vi køber en Majestic SEO pakke af en slags, eller er de data, vi leveres via vores gratis konto nok, samt kan du måske gøre et indlæg eller en video om, hvad slags backlinks er de mest magtfulde og hvordan man finder dem.

  Ud fra de oplysninger, jeg har, .gov and.edu, er de bedste slags links til at have, men gerne høre fra myndigheden.

 74. 74

  Tak gutter! Dette er en stor skrive op og en fantastisk tilføjelse til softwaren.

  Glædelig ferie!

 75. 75

  Tak Santa !!! Dette er en stor gave !!

 76. Wow, det tager at forstå dine søgeord til et helt nyt niveau. Tak for den store julegave.

 77. godt gået! store arbejde gutter

 78. Utrolig gave! Tak for meget.

  Kan ikke vente med at få dette til handling. Du har overgået dig selv som sædvanlig.

  Bedst til dig og dine gennem denne sæson. Jeg har fået at få travlt og sende nogle mennesker din vej ...

 79. Hvad en fantastisk gave!
  Tak gutter!
  Store tilføjelse til vores værktøjer kit!

 80. Tak igen MS for at levere sådanne nyttige oplysninger. Jeg er sikker på, at jeg taler for alle, ved at sige, hvor meget din hjælp og ekspertise er værdsat.

 81. Godt arbejde!
  Tak gutter!

 82. KAN LIDE DET !

 83. Det er dejligt at se de nye målinger; Vil sætte dem til god brug kommer 2013.

 84. 84

  Ville bare sige en stor julegave tak til alle på Market Samurai.

  Jeg er stadig at komme styr på alt i form af SEO og selv bruger Market Samurai til det største potentiale, men de resouces tilgængelige og konsistente opdateringer betyder, at der er ingen undskyldninger for mig ikke at lære!

  Meget interesseret i at se, om PR går til hundene så godt. Ville være en dejlig forandring fra den måde, tingene har været så længe og gøre tingene meget mere dynamisk, når det kommer til at vurdere konkurrencen.

 85. Brugt Market Samurai i et stykke tid og værktøjet er virkelig fantastisk!