Nye funktioner i den Dojo

Del-knap

Har du set den nye Noble Samurai Dojo endnu?

Noble Samurai Dojo er vores nye træningsområde - og har erstattet vores tidligere tutorials område.

I de kommende måneder vil Dojo vokse med mere og mere uddannelse kommer jævnligt - for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Market Samurai, og din internet markedsføring

Store ændringer i Dojo

Baseret på din feedback, har vi lavet nogle væsentlige ændringer af den måde, at vi leverer uddannelse.

Nogle af de ændringer, du meddelelse i den nye Dojo inkluderer:

 • NEW Trin-for-trin Skriftlige træningsmanualer;
 • NYHED downloades PDF Træning Manualer;
 • NY Automatisk Oversættelse af skriftlig Træning - med 52 sprog understøttes;
 • Forbedret lydkvalitet og lydstyrkeniveauet;
 • Ny søgning Funktionalitet - for at hjælpe dig med at finde den træning du har brug for;
 • NYHED aldrig-før-set, Klarere Uddannelse (herunder denne "Introduktion til Keyword Research" af Dr. Anthony Fernando), og;
 • Tilføjet i dag med i dag, kan du nu efterlade kommentarer, yderligere tips og feedback inde i Dojo.

Sørg for at tjekke disse ud: - http://www.noblesamurai.com/dojo

Og holde din feedback, kommer! Lad os høre dine tanker om den nye Dojo ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Brent

PS -? Har du fange de "swooshy" nye intro og outro animationer på videoerne Hvor fantastisk er de (Awesome arbejde af Ben Galt!)!

Brent Hodgson en medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

32 Responses to "Nye funktioner i Dojo"

 1. Hi guys, ikke kun du har det bedste produkt derude du holde skubber kvaliteten på. Godt gået igen.

 2. 2
  9 Nov 2009 på 07:43
  Harsha sagde:

  Im stolt af MS og din lancering af DOJO kom på det rigtige tidspunkt.
  Du fyre ROCK !!!! Særlig tak til Dr. Anthony.

 3. 3

  Awesome, nød grundigt den første video, dejligt at se tutorials er i forskellige formater, især for dem af os, der kæmper for at downloade store filer eller har problemer med forbindelsen. PDF faktor er altid værdsat, da du kan gå tilbage og læse, når oplever langsomme forbindelser. Fortsæt det gode arbejde.

 4. Din nye DOJO er helt sikkert min nye MOJO ... holde det op.

 5. 5
  9 Nov 2009 på 08:06
  Klik sagde:

  Lovely - tak!

  Jeg især ser frem til PDF guider som alternativer til video tutorials.

  Bedst

  Click

 6. Rigtig god idé. Tjenerne projekt. Tak skat.

 7. Tak for de alternative metoder til videoer. Dette er en stor fordel for dem af os, der har forskellige læringsstile.

  At virkelig "lære" en proces tager gentagelse. Det er meget vanskeligt at gå tilbage til en video til den glemte trin. Jeg har allerede gjort min egen skridt for skridt for søgeord forskning, men din officielle skriftlig dokumentation vil være stor.

 8. 8
  9 Nov 2009 på 10:53
  MizzCindy sagde:

  Wow! Du folk sikkert ved, hvordan til over levere, behøver du ikke ?! Fremragende opgraderinger til uddannelse dojo.

  Tak!

 9. Gosh Gutter, jeg holder venter på dig til at bede om flere penge! Dette er virkelig stor!

  Venligst, venligst, venligst lave en video om brug Rank Tracker for mig. Mine er sådan et stort rod, og jeg er så uorganiseret med det hele! Jeg kan ikke være den eneste, der ikke har regnet det ud. Kan jeg?

  Jeg har tænkt mig at gå over der og se fra start til slut i denne uge, og sørg for jeg ikke mangler noget. Virkelig værdsætter det arbejde, du har lagt i dette. Mange tak!

  Leigha

 10. 10
  9 Nov 2009 på 11:33
  Natallia sagde:

  Video og PDF - vidunderlige !!! Market Samurai - stor værdi til at begynde med - bare bliver bedre og bedre. Bedste IM penge jeg nogensinde har brugt var købet af Market Samurai! Tak. . .

 11. Ja ... im ser nu.

 12. 12
  10 November, 2009 kl 12:30
  Erik sagde:

  Kunne lide den første vid, stadig er det muligt at optage det for det samme niveau af kvalitet som de "gyldne regler" videoer? De var af meget bedre visuel kvalitet tænkte jeg. Info er naturligvis i top. Ser frem til at se, hvad der sker næste.

 13. Jeg elsker dojo uddannelse. Dr. Fernando gør tingene meget klart. Men jeg kan virkelig godt lide oversættelsen funktionen. Nu bliver det meget nemmere for mig at vise min mand, som kun taler arabisk og fransk, hvad jeg gør. Mit modersmål er engelsk, og mit franske er ikke stor, og jeg taler ikke arabisk. Han har altid spørger mig spørgsmål og jeg havde problemer med at forklare før. Jeg elsker Market Samurai og ser frem til flere dojo lektioner.

 14. Ok, jeg kan godt lide swoooooshie intro.

  Cool

 15. 15
  10 November, 2009 på 7:25
  Johannes sagde:

  Brent

  Dig og hele dit team aldrig ophøre med at forbløffe mig med opdateringer og kvaliteten af ​​materiale, du leverer til MS. Fortsæt det gode arbejde!!

 16. 16
  10 November, 2009 på 7:48
  tomartomartini sagde:

  Tak :)

 17. Jeg forsøger at forestille sig, hvad Market Samarai, vil være som i to år!

  Vil vi bare tænde den og en check springer ud?

 18. hej jeg tilfældigvis til at lande på dit websted fra youtube.com Jeg kan lide dig til at vide, at jeg vil besøge din blog og købe dit produkt efter retssagen.

 19. Jeg ved ikke, hvor du fyre få tiden til at gøre alt dette. Kan ikke forestille mig et liv uden Market Samurai.

 20. 20
  13 NOVEMBER 2009 på 00:36
  Tomp sagde:

  Simpelthen Awesome !! Holde op det store arbejde. PDF'erne er meget hjælpsomme

 21. 21
  november 14, 2009 ved 00:53
  Leila sagde:

  Hej venner. Her er en tanke, kunne du venligst sammensætte en simpel hurtig snyde ark, så vi kan begynde at bruge MS straks og gå gennem uddannelse i et langsommere tempo.

  Jeg er sikker på en masse af os ønsker at hoppe ret i en brug det, men bruger det korrekt, så en hurtig nem bedrager ark at hoppe starte os ville være mest værdsat.

  Tak!

 22. Hvis du ikke bruger den Dojo, du er en rigtig Dodo.
  Det er et fantastisk sted at hjælpe med at få mest muligt ud af Market Samurai.
  Selv hvis du har brugt MS i et stykke tid, Anthony har en måde at komme til steder, jeg havde ikke tænkt på og øge min effektivitet i at bruge værktøjet.

 23. 23
  november 14, 2009 ved 10:48
  Cher sagde:

  Den Dojo er vidunderligt.Jeg elsker alt om Market Samarai og det blot holder får bedre.Jeg er så glad for jeg købte it.Keep det gode arbejde, please.And tak.

 24. Tak Anthony, sådan en klar forklaring. Hvordan man korrekt brug af positive og negative søgeord område, derefter gendanne dem er blevet en smule forvirrende for mig i det sidste år, så gav dem en miss. Alle gode nu. Godt gået igen.

 25. 25

  Det er første gang, jeg har været til din blog. Dine nye ideer er vidunderligt for Dojo.

 26. Great Great Great uddannelse for en stor software. Awesome job guys!

 27. Jeg må sige, at i enhver henseende du har over-leveret på absolut awesome indhold, som du har givet og holde på at give os. Godt gået gutter!

  Nu ved jeg ikke, hvor let det kan være for dig at producere et separat modul, hvad jeg er ved at foreslå, men ingen tvivl om du vil have mange folkemusik, der kører lokale virksomheder, der ønsker at få det bedste ud af Market Samurai. Faktisk .. en god del af disse folk har deltaget i Tredive Day Challenge.

  Det indhold, som er leveret har været gearet til disse folkemusik søger at gøre forretninger online med vægt er at målrette niche og mikro-nichemarkeder mv Visse parametre er fastsat med hensyn minimum af 30.000 foreslået konkurrerende sites og de 80 + besøgende en dag.

  Jeg værdsætter, at de lokale virksomheder er vidt forskellige i naturen, og det i sig selv kan udgøre urealistiske forhindringer, når det kommer til at producere et sådant modul. Men måske jeg kunne illustrere et eksempel på en sådan virksomhed, og nogle af de spørgsmål, der er tilbage for mig ubesvarede.

  Min yngste søn Chris kører en udendørs reklame mæglervirksomhed tjeneste. Han fungerer som en "mellemmand" mellem dem, der søger at annoncere på udendørs medier og de udendørs medievirksomheder. Han reklamerer gennem Gule Sider, den lokale klud og et par online telefonbøger. Han har en hjemmeside (.dk) og blog op, den tidligere med en PR på 3. De fleste af hans henvisning forretning er fra offline kilder, men han ville meget gerne forbedre sin online tilstedeværelse og dermed generere endnu mere forretning. Den eneste reelle konkurrence han har er de udendørs medievirksomheder selv. Hans bureau er den eneste af sin art her.

  Hverken han eller virksomhederne selv har nogen mere end en lille smule af trafik baseret på de mest almindeligt søgte søgeord, men lidt trafik der er, er meget målrettede, og der er en reel mulighed, de vil gå på at købe. Men filteret af 'mindst 80 søgninger om dagen' er alt for høj, og vil bringe op ingen resultater.

  Jeg er også overladt til spekulere på, om de '30, 000 konkurrerende sider 'har stor relevans i denne type situation, da næsten alle disse konkurrerende sites optræder på Google.co.nz vil være oversøiske steder (udendørs medier virksomheder osv). Fra min egen erfaring med mine egne niche-websteder, har jeg fået disse til toppen af ​​Google.co.nz, selv når op imod 100.000 af konkurrerende sites. Brug ord som New Zealand og Auckland i mange af de longtail søgeord, ville jeg synes give ham en langt bedre chance for at gøre det i de øverste positioner på Google.co.nz stedet sige Google.com. Også hans tema og kategori søgeord er tilbøjelige til at gøre bedre. Alle, fordi de lokale søgninger ikke opsøge udenlandske selskaber.

  Selvom jeg vil gerne tilbyde ham konkrete anbefalinger, jeg har ikke rigtig lyst til at tage noget af det, du har lært os og så gætte, hvad jeg kan få brug for at ændre til at passe sine omstændigheder.

  Når det er sagt, jeg ikke bede om, at du laver nogen forslag til, hvordan man griber søgeord forskning, hvad angår denne særlige forretning. Men det er repræsentativt for tusindvis af andre små virksomheder, som kunne vel står til at drage fordel af noget, du kan foreslå for dem.

  Også for nogen tænker på at tilbyde en SEO konsulent service til sådanne virksomheder langs disse linjer, jeg tror, ​​det ville vise sig en gave! På den måde ville der ikke være mere at gætte.

  Er det i virkeligheden muligt at komme med et modul, der specifikt henvender sig til lokale virksomhed?

  Håber jeg ikke har gjort alt dette for forvirrende for dig ..

  Venlig hilsen

  Dale Calder

 28. Great stuff fyre ... .well gjort!

  Tony Thornley.

  23.
  Chris Harrold svarede:

  Det er første gang, jeg har set de videoer for enhver længere tid. Jeg sparker mig for ikke at se dem før på grund af den massive mængde af informationer, man kan gleen fra at se dem. Definitivt nogle store ting! Materialet dækket i videoerne blev forklaret rigtig godt også! Tak Dr. Anthony for din forsimplet tilgang på undervise tuitorials!

 29. Wow - Det er fantastiske nye funktioner!

  Held og lykke,

  Magnus

 30. Du fyre er altid arbejder på at gøre det bedre for os alle! Det viser bare, hvad en klasse act du er, og at du er i det for langt, sejt træk ... ikke en "flash i malinger" og derefter ud af døren med vores penge i hånd!

 31. Tak Market Samurai !!!