Ny funktion: SEOUC hjælper dig til bedre at identificere den reelle konkurrence i din niche

Share-knap

Hilsner, Samurai!

Med antallet af sider på internettet stadigt stigende, identificere profitable nicher bliver en hårdere proces.

Mængden af ​​dårlig kvalitet og kopieret indhold fortsætter med at skabe uklarhed.

Enhver niche kan ligne en høj konkurrence på markedet.

Men mens en niche kan synes at have en stor mængde af konkurrence i sandhed nogle af de sider, der udgør konkurrence tæller (SEOC), kan ikke være reelle trusler.

Åbn Market Samurai er Keyword Research modul og tilføje søgeordet "hvordan man bruger notesblok", derefter analysere den.

Som du kan se, ville SEOC for dette søgeord normalt sende dig kører for bakkerne!

Men når du klikker igennem for at se sider i Google, du begynder at lægge mærke til en tendens. Næsten ingen af ​​de sider, der vises for søgeordet forsøger at være der.

Et stort antal af dem er kommentarer, enkelte sider, som omfatter nøgleordet, men er ikke konstrueret til at rangere.

Nu, hvis du skulle kigge ind søgesiden resultater for hvert søgeord, ville det gøre Keyword Research en meget trættende, ineffektiv proces.

Så hvordan finder vi den virkelige konkurrence om en niche?

Det er her, en ny funktion i Market Samurai er Keyword Research modul kommer ind.

SEOUC udfører en Google-søgning ved hjælp af inurl funktion, så resultatet vil fortælle dig, hvor mange sider i Googles indeks indeholder søgeordet i deres URL.

Sider som har et søgeord i deres URL er langt mere tilbøjelige til at være aktivt at konkurrere i en niche, snarere end blot at være der ved et uheld.

Dette gør SEOUC en meget nyttig indikator for aktiv konkurrence om en niche.

Ved at sætte et filter mellem 500 og 1000 for SEOUC vil du være i stand til hurtigt og nemt analysere din liste af søgeord for at finde som har den mest aktive konkurrence.

Hvis du allerede ejer Market Samurai eller Domain Samurai så er denne nye funktion er allerede til rådighed for dig. Det er en del af vores gratis Keyword Research modul.

Du bliver nødt til at opdatere til den nyeste version for at få adgang til denne nye funktion.

Hvis du endnu at få din kopi af Market Samurai, kan du få det her.

Denne nye funktion er en del af vores gratis søgeord forskning modul, så du ikke behøver at være en betalt bruger at få adgang til denne kraftfulde nye indikator for konkurrence.

============

Alex Green

Alex "Den Grønne Samurai" Grøn er et medlem af din venlige Samurai supportteam, og ofte giver opdateringer om de seneste Samurai happenings på bloggen.

Alex har skrevet 22 indlæg (er) for Noble Samurai

24 Responses to "Ny funktion: SEOUC hjælper dig til bedre at identificere den reelle konkurrence i din niche"

 1. WOW, jeg bare emailet støtte tæt på dette - blot ønsker en ranking system fra NS til at hjælpe os med at beslutte den bedste på COMP module..That var underligt .. (! TAK Noble Samurai)

 2. Du fyre holde på tørnes ud funktionerne. Market Samurai Regler!
  Dr. Michael Haley @ chiropractor's sidste blog-indlæg ... Spis fedt at tabe fedt

 3. Det er en ganske pæn funktion. : D
  Allen Walker's sidste blog-indlæg ... Internet Marketing Companies-1001 Top List

 4. Tak MS, du fortsætter med at gøre søgeord forskning en forholdsvis nem opgave.
  Leo Bookham @ Solar Power Garden Lights's sidste blog-indlæg ... Solar Yard Lights

 5. Awesome! Det hjælper virkelig

 6. Lyd lovende! nice funktion.

 7. Kunne være værd at bemærke, at den faktiske søgeoperator for os SEO nørder i rummet, at MS er angiveligt ved hjælp af en sætning som søgeord inurl: forespørgsel.

  Det vil sige, inurl: "din nøgle-sætning her"

  Som modsætning til at gøre en bred kamp søgning, der er.
  David Portney's sidste blog-indlæg ... Hvordan du bør kjole til din Seminarer

 8. 8
  Den 10 februar 2011 kl 15:32
  Joyce Kuras sagde:

  Jeg er så tilfreds med dette produkt, og video tutorials. Jeg kan ikke forestille mig at få nøjagtige oplysninger om søgeord uden. At lære forskellen mellem søgninger og klik gennemføringer var en øjenåbner for mig.

  Market Samurai er mere end et produkt, det er en uddannelse.

  Joyce Kuras

 9. Guys første off bedste værktøj på markedet. Elsker denne nye funktion, men en lille tweak nødvendig for at tilføje feltet til eksporterede data venligst.

  Jeg altid eksportere, da det er lettere at manipulere data, men den smule mangler.
  brian's sidste blog-indlæg ... Søgemaskineoptimering Birmingham

 10. Dette er virkelig kommer til at være en stor hjælp for fremtidige sites, der starter i denne weekend. Tak for at inddrage denne nye funktion.
  Andy's sidste blog-indlæg ... Low Impact Aerobic Stepper

 11. Jeg er så taknemmelig for de fantastiske funktioner, du tilføjer hele tiden ... og uden at forlange noget for opdateringer. Hvilken vidunderlig service!

 12. Det er rart, men når du kommer til at omfatte de roddomæner tælle? Det er den mest kritiske indikator for offpage SEO styrke.

 13. Bemærket, at du fyre smuttede Dette træk i sidste uge. En anden stor tilføjelse til et fantastisk produkt, og er virkelig nyttige. Tak for explantion af, hvordan det fungerer korrekt.
  Jayne fra Business Marketing's sidste blog indlæg ... Tips for at starte små virksomheder

 14. Hej,

  Er denne funktion gør SEOC overflødig? Hvis ikke, hvordan gør vi bedst dem dem sammen? For eksempel har jeg spottet en ny interestingniche med en "gyldne regler" SEOC af 17.000, men SEOUC er 4660. Er det sandsynligt, at være vanskeligt at rang for?

 15. Altid ser frem til den ekstra FUNKTIONER fra MS. Ved et tilfælde har nogen på MC overvejede at kigge på "Local Search" konkurrencemæssige funktioner for os fyre i SEO på lokalt plan (Google Places)?

  Tak

 16. Jeg har ikke læst MS blog så længe. Beslut dig for at komme videre og wow se den nye funktion. Ved at læse bloggen, jo mindre SEOUC end bedre søgeord?

 17. Tak gutter,
  Dette er en meget nyttig funktion, der vil give mig et sandt billede af min konkurrence, og ikke styre mig væk, fordi jeg kan se store tal.

 18. Jeg troede Gareth B spørgsmål var en god en. Har du overvejet nogen retningslinjer til at sammenligne de to? Tak for jeres store arbejde.

  Den
  GarethB svarede:

  Jeg troede, det var også - men ikke haft nogen svar!
  GarethB's sidste blog-indlæg ... Mortgage Sales Tracking Software Video

 19. Hi guys

  Enhver chance for et svar på mit - output anmodning og Brett spørgsmål?

  Tak
  Brian's sidste blog-indlæg ... Søgemaskineoptimering Birmingham

  Den
  KyleKyle AllredAllred svarede:

  Jeg vil gerne høre svaret på Brians og Gareth spørgsmål så godt.

  Jeg er nysgerrig nu, hvilken slags numre, vi er nødt til at se på for SEOUC? Hvad er god, dårlig, høj konkurrence, osv .. ville Nogle slags retningslinjer om det bedre hjælpe os til at forstå og bruge den til det fulde potentiale.

  Faktisk giver en grundig sammenbrud, ligesom en ordbog definition af alle de forskellige forkortelser i Market Samurai ville være dejligt, med en dybtgående forklaring af hver.

  Jeg tror, ​​de er travlt beskæftiger sig med brande i øjeblikket med fuldmagter spørgsmål. Jeg har bemærket de sidste par dage ingen af ​​mine Rank Tracking resultater er korrekte.

  Holde op de Rockin arbejde fyre.
  KyleKyle AllredAllred's sidste blog-indlæg ... Mozy Kicks sine brugere i kuglerne

 20. Virkelig en stor funktion i Market Samurai. Spar mig meget i tiden skulle gå gøre det på den manuelle måde på Google. Hvad mere er, det er gratis at bruge for alle! Great job!
  Zach Kong's sidste blog-indlæg ... Hvordan er din SEO Frieri klarer

 21. Jeg elsker Market Samurai! Jeg har masser af viden, men mangler erfaring. Jeg fik Market Samurai to år siden og vidste ikke, hvad de skal gøre med det. Endelig klar til at sætte min få i vandet og kom tilbage. Wow! Så meget mere og fremragende uddannelse.

  Jeg er på Android smartphone 90% af tiden og sikker ville gerne dette som en Android app. Er det muligt, eller selv at blive overvejet? Jeg vil vædde på de iPhone-brugere ønsker en iPhone app.

  Fun & Smiles
  CC Heart Cindy :)
  CC Heart Cindy's sidste blog-indlæg ... Jeg er tilbage efter at blive hacket!

 22. 22

  Nu hvor du har inurl - Hvad med at tilføje en intitle Paramater, tak.