Market Samurai Backlink data ændres

Share-knap

Når du forsøger at SEO optimere et websted, vel vidende, hvor mange backlinks du og dine konkurrenter har, er af afgørende betydning. Flere backlinks bygge højere placering på søgemaskinerne resulterer i højere trafik til dit websted.

Market Samurai giver backlink data for dine websteder og dine konkurrenters websteder i SEO Konkurrence og Rank Tracker moduler.

Den angivne data omfatter:

  • Side Backlinks (BLP): Det samlede antal links der peger på en bestemt webside f.eks http://www.noblesamurai.com/blog
  • Domain backlinks (BLD): Antallet af links der peger på et helt domæne (hele hjemmesiden) fx alle de links der peger på den Noble Samurai blog, fora, dojo, vidensdatabase eller anden side på http://noblesamurai.com domæne .
  • Regeringen / Educational Domain backlinks (bleg): Det samlede antal links der peger på domænet fra regeringen (Gov) og Pædagogisk (.edu) kilder. Da disse kilder har tendens til at være af en højere myndighed, de er en meget stærk indikator for kvaliteten og myndighed hjemmesiden.

Tidligere har Market Samurai brugt Yahoo Site Explorer til at indsamle alle backlink data - herunder BLP, BLD og bleg. Da Yahoo annoncerede i august , at de var at foretage ændringer i denne service, vi begyndte at planlægge nye løsninger for at sikre, at backlink data stadig vil være til rådighed.

Heldigvis var vi i stand til at finde en fantastisk alternativ i Majestic SEO.

Majestic SEO er et værktøj, der giver backlink oplysninger om SEO fagfolk. De har gennemgået internettet til at bygge en stor uafhængig indeks for backlink data. Ved sidste optælling deres indeks indeholdt 3.207.846.754.541 webadresser! Det gør den til en af ​​de største kilder til backlink information på planeten.

Den bedste nyhed er, at vi er i stand til at bruge deres omfattende indeks over backlinks til at give vores brugere med nøjagtige backlink data.

Der er dog nogle begrænsninger. De data, som vi har adgang til, kan ikke give en liste over backlink kilder, så vi vil fortsætte med at yde Anchor Tekst Analyse og Page Rank Analyse ved hjælp af Yahoo! Site Explorer hjemmeside. Også, mens vi er i stand til at levere det antal backlinks til Edu og Gov steder, vi kan ikke give en liste over de backlink kilder, da disse oplysninger er kun tilgængelig via en betalt Majestic SEO-konto.

Den gode nyhed er, at du kan tilmelde dig en gratis Majestic SEO-konto , som vil give dig masser af ekstra værdifulde data, herunder:

  • Den Backlink værktøjet som gør det muligt at sammenligne backlink historien om en række lokaliteter;
  • Bulk Backlink Checker som giver dig mulighed for at sammenligne / kontrast op til 20 URL'er;
  • Naboskabsprogrammet Checker, som viser hvilke domæner er hostet på samme IP som et givet sted; og vigtigst
  • Gratis rapporter for ethvert websted, du ejer. Det betyder, at dit eget websted kan du se en fuldstændig rapport om backlink data uden en betalt medlemskab.

Som altid vil vi fortsætte med at holde Market Samurai ajour med alle de bedste datakilder til rådighed, så sørg for at holde opdaterer Market Samurai, så du ikke går glip af disse ændringer. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne ændring, så lad er vide via støtte eller i kommentarerne.

Miriam

Miriam Parkinson er et orakel af svar på Noble Samurai software, og en af ​​dine venlige Samurai supportteam.

Miriam har skrevet 4 indlæg (er) for Noble Samurai

Kommentarer er lukket.