Ændringer i Google Keyword Tool og Market Samurai Keyword Research

Share-knap

Når det kommer til søgeord forskning, har vores mål altid været at give dig den mest nøjagtige, up-to-date og værdifulde søgeord mulige data.

Og med Google ændre den måde, de giver søgeordsdata, vi har haft til at foretage nogle store ændringer "under kølerhjelmen" af Market Samurai at sikre, at du fortsat har adgang til de bedste søgeord tilgængelige data.

Og nu, med Googles nye Adwords værktøj op at køre, er det tid til Market Samurai at gøre transit

Her er hvad der sker ...

Googles år for søgeordsværktøjets Eksperimenter

Sidste år Google begyndte at eksperimentere med nye søgeordsværktøjet værktøjer, med det mål at gøre deres søgeord data mere nyttigt.

Som en del af dette skabte de en ny beta version af Google Keyword Tool, som de stilles til rådighed ved siden af ​​deres oprindelige søgeordsværktøj. Dette nye værktøj kombineret fleste af de centrale funktioner i den tidligere søgeordsværktøj, plus nogle andre Google søgeord kilder (som Googles søgebaserede søgeordsværktøj.)

Efter næsten 12 måneders raffinering deres nye søgeordsværktøj, har Google knipsede kontakten - at gøre deres nye søgeordsværktøj deres officielle søgeord værktøj, og lukke sin forgænger.

Med Keyword Research modul af Market Samurai bruge disse kilder til sine data, har det betydet, vi har haft til at foretage nogle ændringer i vores egen for at holde levere dig de bedste mulige data inde Market Samurai er Keyword Research modul.

Som med alle forandringer, er der fordele og ulemper.

De gode nyheder:

1. Forbedret Søgeord Relevans

Den gode nyhed er den nye søgeordsværktøjet vil returnere bedre, mere relevante resultater.

Ved at kombinere deres to gamle søgeord værktøjer, har Google været i stand til at forfine de metoder, som værktøjet til at generere en søgeordsliste fra en frø søgeord. Dette sikrer, at listen genererede er mere relevant, og indeholder højere kvalitet søgeord.

Så mens den gamle søgeordsværktøjet produceret op til 200 søgeord pr søgning, det nye værktøj producerer (som standard) en kortere, men mere relevant liste over 100 søgeord.

Denne liste vil indeholde færre irrelevante søgeord, der normalt ville blive filtreret ud alligevel - du sparer tid og kræfter og lader dig fokusere mere på kvaliteten søgeord.

2. Renere og mere præcis Trafik Skøn

En anden fordel er, at den nye søgeordsværktøj ikke omfatter søgedata fra partnerlande websites såsom YouTube eller About.com, som kan forvrænge trafikale beregninger.

Det betyder, at trafikken anslår du vil nu modtage fra Market Samurai vil være relateret kun til faktiske Google-søgninger.

OG - Hvis du vil have endnu mere relevante søgeord, med Market Samurai du kan nu ...

3. Generer op til 800 søgeord (tak til Adwords Integration)

Under det gamle system, til at generere større mængder af søgeord brugerne kunne bruge både Google Keyword Tool, og Google Search-Baseret søgeordsværktøj til at generere en liste over søgeord, der var typisk omkring 900 søgeord (før filtrering, men efter dubletter blev fjernet. )

Men med Search søgeordsværktøj lukker, denne mulighed er ikke længere tilgængelig.

Du kan dog stadig generere en liste med op til 800 søgeord - hvis du er logget ind på din AdWords-konto inde fra Market Samurai. (En ny mulighed, vi har tilføjet til Market Samurai.)

Dette kræver at du har en Google AdWords-konto (i modsætning til en Google eller Gmail-konto) - noget, som du kan oprette uden betaling, hvis du ikke har fået en allerede.

Og her er den kicker - denne liste over 800 vil stadig være at bruge Googles nye raffinerede søgeord genererer algoritme, så det vil kun indeholde den højeste kvalitet søgeord, værktøjet kan levere.

Den dårlige nyhed

Den dårlige nyhed er, at Googles nye søgeordsværktøj kun giver data for 100 søgeord ad gangen. Det betyder, at produktionen af ​​dine søgeord er i øjeblikket langsommere end det plejede at være.

For at hjælpe med at bekæmpe dette, har vi brugt en masse tid på at arbejde på 2 funktioner, der fremskynde Market Samurai for dig.

Vi vil vise dig, hvad disse værktøjer gør, og hvordan du får mest muligt ud af dem, i de kommende dage.

Hvad de skal gøre næste ...

1. Opdater din kopi af Market Samurai til den nyeste version

Fordi Google har stoppet støtte gamle søgeord kilde, skal du opdatere til den nyeste version for at fortsætte med at bruge Market Samurai.

Hvis du vil opdatere, skal du blot åbne Market Samurai. Når du kører Market Samurai, vil det tjekke for nyere versioner af softwaren og guide dig gennem opdateringsprocessen.

Hvis du har problemer, kan du altid downloade den nyeste version fra dit unikke download-link, eller ved at logge ind i vores kontosystem her på NobleSamurai.com.

2. Indtast din AdWords-konto Detaljer

Når du har installeret den nyeste version af Market Samurai, vil du uden tvivl ønsker at få adgang til den fulde liste over 800 meget relevante søgeord i din niche. Så du bliver nødt til at indtaste dine AdWords-konto detaljer.

Hvordan du indtaster din AdWords-konto ...

Hvis du allerede har en AdWords-konto, her, hvordan du gemmer dine AdWords-konto oplysninger i Market Samurai:

Bemærk: Dine AdWords-konto detaljer er sikkert gemt på din egen computer, ikke på vores servere. Vi ser aldrig din konto, eller udførelsen af nogen af dine annoncer.

Har du brug for en AdWords-konto? ...

Hvis du endnu ikke har en AdWords-konto, indstilling en op tager kun et par minutter - og ikke kræver et kreditkort - hvis du følger disse trin.

3. Tip: Filter dine søgeord

Endelig fordi 800 søgeord er et stort antal søgeord (4x mere end den typiske Market Samurai bruger ville analysere) Jeg ønsker at efterlade dig med et tip, der vil fremskynde din analyse.

Når du har genereret en søgeordsliste i Market Samurai, skal du sørge for næste ting, du skal gøre er at fortælle Market Samurai hvilke søgeord, du leder efter ved at sætte nogle nøgleord filtre:

Gør dette før du gør noget mere analyse vil reducere antallet af "dud", irrelevante, lav værdi søgeord, Market Samurai samler data for - og hvis Market Samurai bruger mindre tid at samle data til søgeord, som du ikke ønsker, betyder det at du får din analyse gjort hurtigere.

Med 800 søgeord, er det endnu mere værdifuldt at sætte filtre, før du gør noget tung dataindsamling.

[Tip: Eagle-eyed Market Samurai brugere vil få øje på en ny funktion, vi har oprettet til dig omkring søgeord filtrering ... Hvis du går glip af det, eller ønsker mere information om, hvordan du får mest muligt ud af det, vil jeg være at uploade et blogindlæg om denne nye funktion i de kommende dage ...]

Hvis du har feedback eller bemærker nogen fejl, så lad os vide via support.

Som Search landskabet fortsætter med at udvikle sig, vil vores primære fokus være at give dig den bedste søgeordsanalyse og internet marketing software til din virksomhed.

Men for nu, vi håber du nyder de 3 funktioner, vi har offentliggjort i dag inde Market Samurai.

Brent

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

57 Responses to "Ændringer i Google Keyword Tool og Market Samurai Keyword Research"

 1. 1
  Den 11 okt, 2010 ved 10:40
  LTK sagde:

  Jeg aldrig skrive her eller meget sjældent ... .men efter at få opdateringen ... Jeg var ligesom YES!

  Brugt MS siden dag ét (eller to) og ønskede presets måde dengang ... .tired for at skrive samme tal? !!!! uh, ja !!!!!! LOL!

  Tak gutter !!!!

  Hvad med genvejstaster for hver fane eller makroer til at køre forudindstillinger, så SEOC analyse i et enkelt klik? Det ville være kobling !!!!

  Du fyre rocke ...

  Den
  Joe Shaw svarede:

  Jeg er enig ... Tak for de presets! Jeg var i stand til at bruge MS til at komme på side 1 i Google for en høj trafik søgeord i ca. 4 uger.

  Joe Shaw
  Joe Shaw's sidste blog-indlæg ... SEO Skrivning Tips

 2. Tak for opdateringen og instruktionerne. Af en eller anden grund linket for at tilføje min AdWords-konto ikke vise. Jeg endelig åbnede et nyt projekt og forbindelsen blev derefter availalbe.

  Tak igen for alt det arbejde, du gør.
  Betty's sidste blog-indlæg ... Nekrologer Online Database

  Den
  Martin svarede:

  Du er nødt til at gå ind i menuen Filer, og klik på Indstillinger for at komme til 'regnskaber' sektionen. Narret mig for et stykke tid også.
  Martin's sidste blog-indlæg ... Webdings Og Wingdings Chart

 3. Tak for de opdaterede fyre. Jeg tænkte på, når du vil gøre dette. Det er godt at vide, at du opdaterer temmelig hurtig, når der sker ændringer, der skal gøres - det gør investeringen i softwaren et simpelt valg.
  Jeff's sidste blog-indlæg ... Business Online

 4. Viser bare god Market Samurai er. Din indstilling til markedsvilkårene er fremragende. Ikke har opgraderet endnu, men fanen gyldne regler ser lokkende!

  Af den måde, en stor tak til Market Samurai for eksisterende. Snuble over dit produkt og blev helt imponeret af det. På det tidspunkt havde jeg ingen idé om, hvad jeg lavede med SEO, men dine træningsvideoer gav mig stor indsigt. Og så den Challenge optrådte som var ligesom en tidlig julegave. Har lært så meget, selvom jeg formoder min niche er et no go. Kombinationen af ​​Market Samurai, WPD og udfordringen er at være klappede.

  Jeg føler, at jeg er Ed lærling. Opgraderet min iphone til iphone 4 - woohoo! Nu gæt hvem der skrev til Santa beder om en ipad !. Selvfølge jeg har en mac så godt. Nu har jeg bare brug for en ny mikro niche websted, så jeg kan komme ind i næste fase af Challenge - eller Caro produkt.

  Tak igen fyre.

 5. 5
  Den 11 okt, 2010 ved 11:50
  LTK sagde:

  Denne første søgeord se op er længere ... .Trist ansigt ....

 6. 6
  Den 11 okt, 2010 ved 12:01
  LTK sagde:

  Woh ... Jeg har lige re-analyseret et sæt søgeord og SEOT numre er super anderledes ... de fleste er langt lavere ...

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Ja, du er korrekte.

  Det nye søgeord værktøj omfatter ikke søgninger fra Googles search netværk - kun fra Google selv. Det betyder, at data er enklere at forstå og analysere, men søgenumre for de fleste nøgleord vil være lavere.

  Den
  Kay Burlesque Kostumer svarede:

  Hej Brent,
  Er tallene skulle være måde måde anderledes?
  For burleske kostumer fik jeg en britisk Nøjagtig match Søg på 595 om dagen før ændringen og nu er det ned til 62.
  Vil du anbefale et nyt sæt kriterier til at basere vores opfattelse af, om et søgeord er værd at basere et websted på?
  Skål,
  Kay
  Kay Burlesque Costumes's sidste blog-indlæg ... RETRO CORSET

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Hej Kay,

  Jeg er overrasket over, når jeg ser søgeord med så store variationer, men de sker.

  Jeg sagde på forummet her for nylig, som svar på et spørgsmål: "bør der være en justering af den gyldne regel om SEOT> 80 nu, at alle søgemaskiner ikke afspejles i de samlede søgninger."

  De grundlæggende elementer i de 4 gyldne regler forbliver de samme.

  Du ønsker stadig at angribe søgeord, der har:
  - Høj Trafik;
  - Høj Relevans;
  - Høj commerciality, og;
  - Lav konkurrence.

  Hvad tallene bag de 4 gyldne regler - disse 4 gyldne regler blev udviklet på grundlag af de gamle søgeordsdata, og blev bevist igen og igen af ​​utallige internet marketingfolk, der brugte dem til at oprette succesfulde websites.

  Da vi udviklede de 4 gyldne regler mod de gamle søgeordsdata, vi tog hensyn til de faktiske trafik sites fik - og hvad trafik niveauer nogen skal kigge efter i de gamle søgeord datasæt, hvis nogen ønskede at opnå et tilsvarende niveau for trafik fra et andet søgeord.

  Denne seneste ændring nu bruger en "mere konservativ" version af Googles data - hvilket betyder stort set alle søgeord vil vise lavere skønnede datasøgning trafik.

  Så hvis du bruger de 4 gyldne regler i dag, vil færre søgeord "gøre cut" - men du skal nok få endnu mere trafik fra disse søgeord.

  På den anden side - hvis du brugte de 4 gyldne regler for en måned siden, er du ikke dårligere stillet end de tusindvis af mennesker, der med succes havde bygget websteder ved hjælp af de 4 gyldne regler mod de data disse filtre oprindeligt var designet til at blive brugt mod .

  Vi har ikke planer om at ændre de gyldne regler på nuværende tidspunkt.

  De vigtigste årsager er:

  1. (Som jeg sagde ovenfor) Med mennesker, der bruger de gyldne regler mod gamle data bliver ikke værre stillet end de tusinder, der med succes havde anvendt de gyldne regler for dem - og mennesker, der bruger de gyldne regler mod nye data potentielt være bedre stillet - der er ingen uopsættelighed ændre;

  2. For at undgå forvirring (indtil videre, 211,000+ mennesker har brugt disse filtre inde Market Samurai og Domain Samurai, og enhver ændring [ligesom overgangen til et nyt søgeord datakilde] skaber en masse frygt, usikkerhed, tvivl og forvirring), og;

  3. For hvis folk var i stand til at få trafik før (når de gyldne regler var mindre konservativ) de vil kunne få * endnu bedre * resultater nu, at reglerne er endnu mere kræsne.

  ...

  Jeg håber dette hjælper dig ud

  Brent

 7. Tak for opdateringen på dine opdateringer! Du fyre er awesome for revision Market Samurai så hyppigt som de datakilder, du indpasses i så ofte skifter. Et par timer siden, bemærkede jeg Google var toying med søgning relaterede twitter feeds på toppen af ​​SERP. Jeg tænkte på, hvordan det vil påvirke Rank Tracker, men når de officielt gå live med det, er jeg sikker på du fyre vil være rigtigt på det.
  Dr. SEO Haley's sidste blog-indlæg ... Google Twitter Tweets på SERP

 8. Igen Brent og holdet vise, hvorfor Market Samurai er et oplagt middel for smarte internet marketingfolk .. godt gået team.

 9. Mange tak Team for denne rettidige opdatering. Jeg finder det særdeles nyttigt at have en video viser, hvordan du opsætter en Google AdWords-konto. Jeg er sikker på der er en masse mennesker derude, der finder 'demonstration' er den mest effektive måde at lære. Fortsæt det gode arbejde!

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Tak Davina :)

  Jeg troede Ben Galt gjorde et fantastisk stykke arbejde med at forklare ting også.

  Han arbejder på den næste demonstrationsvideo lige nu ... Stay tuned!

 10. Glad for at se denne :)

  Re Forudindstillinger: spørger mig selv, hvad de gyldne regler filter vil gøre præcist? Og enhver chance for at få den Refresh Filtre tilbage, eller ikke vi, hånd-til-hjerte, har brug for det mere?
  :)
  Isha's sidste blog-indlæg ... Din Market Samurai ordliste er Ready & 8211 Keyword Research

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Vi har fået et blogindlæg og video kommer ud om dette i et par dage tid - men hånd-til-hjerte, bør du ikke brug for det igen. Filtre bør automatisk gælde den anden du klikker uden for et filter.

 11. 11
  Den 11 okt, 2010 ved 03:51
  Taiji sagde:

  "Denne liste vil indeholde færre irrelevante søgeord, der normalt ville blive filtreret ud alligevel - du sparer tid og kræfter og lader dig fokusere mere på kvaliteten søgeord."

  Jeg bliver nødt til at se det at tro det. Min første KW forskning kom op med nogle forfærdelige KW til, da jeg forsøgte at gøre nogle tweaks, og derefter listen fik virkelig lille, og jeg kan ikke tilføje min egen, logisk LSI-typen KW er manuelt længere til analyse?

  Jeg må mangle noget.

 12. Tak for opdateringen fyr.

  Men jeg er ikke i stand til at bruge integrationen Adwords! Jeg får en af ​​to meddelelser:

  1. Tilslutning til Google AdWords-konto timeout, eller ..

  2. Et problem med Adobe AIR. »Prøv igen overskredet. Dette er ofte et midlertidigt problem; Prøv igen senere ".

  Forslag at løse problemet ville være dejligt, tak.

  Andy
  Andy's sidste blog-indlæg ... Socrates WordPress Theme

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Hey Andy,

  Det er noget, vi kæmper for at spore lige nu. Kunne jeg få dig til at e-mail support om det? (Via "Support" ovenfor - "Indsend et Ticket")
  Vi ville elske din direkte hjælp til at trampe denne fejl en gang og for alle-.

  Spørgsmålet er forårsaget af en nøgle Google webside indlæses ikke.

  Den gode (og dårlige) nyhed er det synes at være en intermitterende problem. Det betyder, når du forsøger igen efter et par minutter, problemet typisk forsvinder. (Den dårlige del om dette er det betyder, at spore problemet viser sig at være særlig vanskeligt!)

  Blot for at bekræfte - sker det, når du indtaster din Google AdWords kontooplysninger? (Det er noget, vi ikke har oplevet før, og hver en bid af ny bug adfærd, vi ved om hjælper os til at diagnosticere problemet.)

  Brent

  Den
  Bådreparationer Los Angeles svarede:

  Har det samme problem som Andy.

  Fejl: "gentag.grænse overskredet. Dette er ofte en temorary spørgsmål; Prøv igen senere. "

  Dette er sket to gange i en time. Har ikke været i stand til at få adgang Generer søgeord eller Analyser Nøgleord da jeg opgraderede og trådte min AdWords-konto info.

  Ret.

  Carlos

  Den
  Leigh svarede:

  Hej Brent,

  Jeg får den samme besked: "Prøv igen overskredet. Dette er ofte et midlertidigt problem; Prøv igen senere "

  men det sker, når jeg klikker på "Generate Keywords" i fanen søgeord forskning.

  Tak,

  Leigh

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Vi er på det! :)

  Jeg læste en person at nævne, at de kunne generere søgeord, hvis de slået fra Google Adwords 800 søgeord mulighed. Jeg ved, det er ikke en perfekt løsning (vi vil have en løsning snart), men måske er det en nødløsning.

  Brent

 13. Hey guys!

  Lyder som en god nyhed! Jeg kan ikke vente med at komme hjem fra arbejde og genstart / opgradere min MS kopi! ou kan være sikker på at jeg vil forlade nogle tilbagemeldinger i de fora når jeg er færdig checke det ud!

  Tak for opdateringen!

  Nick
  Nick Martin's sidste blog-indlæg ... Smørum Open 2010 - video

 14. 14

  første Market Samurai er et fantastisk værktøj ... godt gået på Brent og fyrene, jeg bruger det dagligt og ville være helt tabt uden det i dag ..

  sekund, den nye opdatering ikke fungerer endnu for mig ... efter at have sat i min AdWords-konto detaljer jeg fyret op ms ved at sætte i et nyt søgeord ... men kan simpelthen ikke komme forbi dette punkt, jeg får en "nedtonet" skærm med en boks, der siger "laste op søgeord værktøj", så efter cirka et minut, jeg så få en meddelelse, der siger "forbindelse til Google Keyword værktøj er udløbet, kan du tjekke dine internetforbindelser" ... men mit internet fungerer korrekt ..

  ser frem til denne glitch fastsættes

  min hilsen, mac

 15. 15

  støtte billet forelagt til min tidligere kommentar

  tak, mac

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Tak Mac!

  Vi arbejder på løsninger på disse spørgsmål lige nu, men de er vist sig at være glat at spore.

 16. 16
  Den 11 okt, 2010 ved 20:15
  turifungia sagde:

  Er der nogen der har samme problem Im har:
  Market Samurai har ikke fundet nogen forslag fra Google Keyword Tool.
  Dette kan have, hvis Googles data-centre opdaterer, eller hvis seksuelt indhold indstilling i Project indstilling er deaktiveret.

  Hvert projekt giver mig denne fejl. Jeg har mulighed for voksent indhold på, og jeg brugte også CCleaner, men stadig Im overfor dette emne :(

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Dette er en lidt anderledes spørgsmål til den, andre har rapporteret her. Vi har fået denne ene i vores seværdigheder, og arbejder på en rettelse - men yderligere info du kan give os (via support> indsende en billet) ville være meget praktisk.

 17. Glad for at se jer alle er at hoppe med på vognen, før de andre. Ikke overrasket enten på alle enten :)

  Vi har hørt resultaterne er mest præcise fra det nye værktøj. Nogle klager over, at søgeordet forslag på lokalt plan, at kvaliteten ikke er der endnu.

  Alligevel skal du blot kan ikke benægte det faktum, at den gamle søgeordsværktøjet massivt blev pustet af GSN tal, så jeg er ekstatisk MS har nu denne drivende skøn. Tak Brent!
  Brent Rangen's sidste blog-indlæg ... Twitter Sårbarhed - direkte meddelelser særlig risiko

 18. Tak, tak! Jeg har brugt Market Samurai, da du startede og har været meget tilfreds med de opgraderinger til softwaren. Kudos til Market Samurai team for altid overleverer. Jeg sætter pris på dig hele big time!
  Dali
  Dali Burgado's sidste blog-indlæg ... Hvad Googles Instant Midler til din succes på internettet

 19. Tak for opdateringen, Brendt. Jeg har været bekymret for, hvordan det nye Google Keyword Tool ville påvirke Market Samurai. Det er også rart at vide, at vi kan få en større liste over søgeord ved at sætte det med vores Google AdWords-konto. Jeg bliver nødt til at tjekke alle de nye opdateringer.
  Wes's sidste blog-indlæg ... 2 HOT firmavejviser Kampagner for oktober 2010

 20. 20
  Den 12 Oktober 2010 kl 6:30
  Ron Harwood sagde:

  Du fyre rocke.
  At få disse ændringer på en hurtig måde til at holde op med Google.

  Jeg også gerne især ændringen foretaget for at have en mulighed for at "pre-set" filtrene i søgeord forskning modul.

  Ville det være muligt at få denne samme mulighed for filtrene i konkurrencen modulet?

  Det ville være fantastisk, når bare gør en Foreløbigt evaluering :)

  Alle de bedste samurai

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Jeg er nysgerrig, hvordan det ville fungere ... SEO Konkurrence modul er et andet dyr - det er at kigge på den samlede styrke af konkurrenter, snarere end at forsøge at filtrere konkurrenter, så jeg ikke er sikker på, hvordan filtre ville arbejde der.

  Den
  Ron Harwood svarede:

  Måske sagde jeg det forkert.

  Jeg mener ikke at have "filtre" til SEO Konkurrence
  modul, Bare en forudindstillet mulighed for at indstille, hvad der er kontrolleret og ikke kontrolleret.

  Hver gang du gør en SEO konkurrence på et andet søgeord, er alle kasserne markeret som standard.

  Jeg plejer ikke behøver sige som IC info på første
  bare PR og BPL, titel, URL sådan.

  Så en måde at sætte mine egne præferencer, hvad kasser kontrol ville være en stor tidsbesparelse og mindre besvær for at nulstille dem for hvert søgeord jeg tjekke.

  Anyway, igen tak for de nye ændringer, du gjorde.
  De er meget cool.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Ah - jeg ser hvad du mener nu. Ikke så meget forudindstillede filtre, men forudindstillet visningsmuligheder! :) Handy idé.

 21. DAAANNNGGG! Kæmpe SEOT opdatering. Glad for at se mere nøjagtige tal, vil det helt sikkert spare mig tid og penge test.

 22. Thats fantastisk Brent,
  Jeg elsker presets og de nye søgeord er fantastisk til min lokale søgning arbejde, relevansen er miles bedre.

  Elsker presets funktionen, gør tingene meget hurtigere.

  Cheers fyr, elsker dit arbejde!

 23. Du fyre altid rock! Dette er den bedste software, som jeg nogensinde har købe og tak for alt dit arbejde for at forbedre det

 24. 24
  Den 13 oktober 2010 på 13:29
  Ranzyt Paulus sagde:

  O helvede nej !!! få dage tilbage jeg netop oprettet en hjemmeside med et søgeord, der har SEOT 465 for nøjagtig match. Men efter opgradering jeg får resultatet alt for lavt. Desværre sige
  dens mindre end 80. Jeg ved ikke, hvad skal jeg gøre nu. Jeg er stucked. Med ny ændring i Google Keyword værktøj, hvordan skal jeg vælge mine søgeord? Nogen guide mig igennem.

 25. Bare af nysgerrighed, er alle, der har problemer med at hente 'tendenser' data?

  Det virker på nogle faner, men efterlader alle celler blank på andre.

  Nogen forslag meget værdsat.

  Andii

 26. Awesome produkt, der holder får bedre og bedre.

  Stor opdatering, Tak!

 27. Lige brugt opdateringen for første gang (Mac User). Ville bare lade dig vide, at jeg fandt det virkelig hurtigt.

  De ting med filtrene bliver preset udløst mig op i starten, men jeg regnede det ud hurtigt nok. Elsker den lille kontakt med antallet af søgeord filtreret eller fjernes gøre lidt bounce.

  Jeg er sikker på der er mere at opdage, men jeg er virkelig stoked og ønskede at lade dig vide.
  Scott Junner's sidste blog-indlæg ... Fars dag Rebellion

 28. Cool! Jeg har lige købt denne kopi i aftes! Hvor passende, at jeg kommer til at starte med en ny & forbedret udgave! Tak, Guys!
  Positivt, Truman
  Truman Anderson, indendørs bonsai tree's sidste blog-indlæg ... Juniper Indoor Bonsai Tree

 29. 29

  Krydser fingre håber denne nye opdatering jeg tering rettelser foderstoffer ....

 30. 30
  Den 14 Oktober, 2010 ved 18:19
  Ruben sagde:

  Tak for opdateringen, store arbejde !.
  Men jeg har den samme fejl med MS på W.XP: "Market Samurai har ikke fundet nogen forslag fra Google Keyword Tool."
  Begynd at hente data og stopper ved 95%.

 31. Hej Guys,

  En opdatering blev udgivet i går aftes, at vi troede ville løse de søgeord generation bugs vi har haft - men jeg har bemærket et par kommentarer, da foreslår vi måske ikke helt har dræbt alle årsagerne til denne fejl for nogle mennesker, der oplever det.

  Hvis du stadig ser en fejl i søgeord generation (eller ethvert andet område) så lad os vide via support. Vi ønsker at slippe af med disse fejl ASAP, og private e-mails via støtte hjælpe os med at diagnosticere problemet, fordi vi kan stille spørgsmål om dine søgeord og AdWords-konti, at det sandsynligvis ikke er hensigtsmæssigt at spørge offentligt på nettet :)

  Tak

  Brent

 32. Hej der,

  Jeg allerede sendt en e-mail til støtte, men jeg troede, jeg kunne tilføje denne kommentar også. Da jeg opdateret software i dag kan jeg ikke se relevante oplysninger om søgeord længere. SEOT og PBR viser ikke noget længere.

  Det fungerede fint før opgraderingen, så jeg tror det har at gøre med det.

  Forhåbentlig kan du løse dette ASAP fordi Keyword Research er en af ​​Market Samurais bedste funktion.

  Venlig hilsen,
  Daniel

 33. 33
  Den 16 oktober 2010 på 07:48
  Francisco sagde:

  Jeg har stadig følgende problem: kan ikke arbejde med søgeord, når softwaren er på 95% står der:

  "Market Samurai har ikke fundet nogen forslag fra Google Keyword Tool.
  Dette kan have, hvis Googles data-centre opdaterer, eller hvis indholdet voksne mulighed i Project Setting er deaktiveret. "

  Jeg har sendt forskellige debugs numre og to billetter, jeg håber du arbejder i den. Fordi sidste gang nogen svarede til min billet var på 13th ... tak for dit svar og tillykke fra Spanien for denne store værktøj ...

 34. imponerende let interface.

 35. Ser frem til det nye Google Keyword værktøj. Den gamle søgeordsværktøjet ikke altid har de korrekte oplysninger om bestemte søgeord trafik. Håber den nyere version, vil forbedre dette.
  Terry's sidste blog-indlæg ... Top Fem måder at tjene penge Online

 36. 36
  Den 19 oktober 2010 på 17:44
  Colin sagde:

  Hej,
  Jeg forsøger din prøveversion, men er ved at blive Adobe AIR fejl retry overskredet grænse fejl. Jeg har gjort alt det ovenstående i dine videoer og stadig får denne fejl, så er ikke i stand til at generere en søgeordsliste.
  Jeg har importeret en søgeordsliste og klikkede analysere søgeord, som tog mig til søgeord forskning med min liste over søgeord, men ingen andre data showing.I valgt alle søgeord og klikkede analysere søgeord, kontrol søgeord hænger i et stykke tid så kommer op med Adobe AIR fejl.

  Dybest set ude af stand til at bruge din software i øjeblikket.

  Tak

  Colin

  PS: På retssagen download siden ville være en god idé at sætte link til ovennævnte videoer, så nye kunder kender tilføje adword account.Or opdatere videoer på retssagen page.Had at google fejlmeddelelsen for at finde denne side.

 37. 37
  Den 19 oktober 2010 på 09:50
  Simo sagde:

  er der nogen måde også at opdatere domænet Samurai data være korrekte ifølge Google Nyt værktøj? jeg bare opgraderet DS og det er stadig hente data fra gamle værktøj jeg tror.
  Tak.

 38. Meget tilfreds med denne seneste opdatering :)

 39. 39

  For Adwords konto, hvis min online markedsføring henvender USA og alle lande, ville det være fornuftigt at vælge amerikanske valuta i stedet for den lokale valuta?

  Er det lettere at arbejde i US $ for valuta relaterede filtre? Indtil videre har jeg kun gøre brug af SEOV filter, derfor er jeg ikke sikker på, hvordan du vælger US $ eller lokal valuta vil hjælpe eller hindre (gøre det sværere) analyse af data.

  Oplys venligst. Tak

 40. Tak for de gode råd, var at få fustrated med det er så langsom.
  Andy Eaton's sidste blog-indlæg ... Urban Fashion For Mænd

 41. Kan jeg få et råd? Jeg tror, ​​du har fået noget godt her. Men lad os sige, du har tilføjet et par referencer i retning af en hjemmeside, som understøtter hvad youre? Eller bare du kan give os mere information til at tjekke, noget kan forbinde hvad du sagde, noget mere konkret?