Googles nye Keyword Planner - hvordan det gør Market Samurai hurtigere!

Share-knap

Vi er meget glade for at meddele, at efter en lang ventetid - Google har pensioneret det gamle "Keyword Tool", og erstattet det med det nye skinnende "Keyword Planner".

For yderligere oplysninger om de ændringer og hvad det betyder for funktionaliteten af Market Samurai du læse vores seneste blog-indlæg.

Du kan læse mere om nogle af de data ændres (såsom deres fjernelse af brede og søgeordssætninger data), at Google har gjort gennem deres officielle blog artiklen på https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Den gode nyhed er, at vi har arbejdet hårdt på at gøre denne overgang så glat som muligt for vores kunder, og en version af Market Samurai, der er kompatibel med Keyword Planner har været i testfasen for over en måned nu.

I dag har vi lavet denne nye "Keyword Planner" version live (blot opdatere din version af Market Samurai til den nyeste version ved at lancere den app og sige "Ja" til opdateringen dialogen prompt).

Og vi er virkelig glade for at kunne meddele, at ...

Den nye Keyword Planner build af Market Samurai er meget hurtigere end nogensinde før!

Karakteren af ​​den gamle søgeordsværktøj gjort det en meget langsom proces at indsamle alle de søgeord data, du har brug for en effektiv søgeordsanalyse. Den nye Keyword Planner build er meget snappier hvilket betyder, at du kan udføre dit søgeord forskning på mindre end den halve tid i forhold til den gamle søgeordsværktøj!

Hvad er ændret i Market Samurai med de nye Keyword Planner data?

Hvis du ikke er sikker på, hvad alt dette betyder for Market Samurai brugere, er det vigtigt at indse, er, at meget lidt har virkelig ændret sig.
Det grundlæggende i søgeord forskning forbliver de samme, som de altid har, og de fleste af de velkendte elementer i Market Samurai brugerflade og workflow opholder sat.

Der er et par synlige ændringer værd dog bemærke,:

 • Vi er nu ved misligholdelse eksakt match tilstand for nøgleordet forskning data som forklaret mere detaljeret i den sidste blog-indlæg og i Googles officielle pressemeddelelse . Dette vil vise lavere tal for søgning trafik end dem, du kan anvendes til, men vi føler, at de er mere betegnende for de resultater, du vil se i det lange løb.

 • Vi har opdateret vores gyldne regler filtrene til at bruge de nye Majestic SEO konkurrencemyndigheder målinger, i stedet for de stadig mere upålidelige SEOC værdier. Så endnu en gang de numre, selv vil være anderledes, men hensigten med filter defaults forbliver den samme. SEOC er ophørt med at være en pålidelig parameter for at måle den "mængde" af søgemaskine konkurrence.

  Mange andre konkurrerende søgeord forskning, herunder vores venner på wordtracker er flyttet til at bruge det antal gange et søgeord vises i både titel-tag og i anker tekst links tilbage til en side (hvad vi nu kalder "TAComp") som en langt mere pålideligt mål for mængden af søgemaskinen konkurrence.

  SEOC var fint i 2008-2009, men den eksponentielle vækst i sider på Internettet siden gør dette til et relativt meningsløst tal i 2013.

 • Den "Adwords" filter afsnit er blevet fjernet, og AWCPC nummer er nu en del af commerciality kolonne. AWCTR, AWT og AWV er ikke længere tilgængelige, som Google har fjernet disse data fra deres Keyword Planner værktøj. Vi har stadig give AWCPC og AWI (Adwords visninger), og SEOV dog (som Google stadig giver denne data).

 • Den gamle "Konkurrencen" kolonnen er blevet omdøbt til "Basic Competition" for at skelne den fra "Majestic Competition" målinger anbefaler vi nu bruger.

 • Kolonnen "økologisk" har nu den "AdWords indtryk" (AWI) metrisk, hvilket svarer til den ældre AWT (Adwords Trafik) - selvom vores forskning har vist, at det ikke er helt det samme antal, men kan bruges en temmelig god erstatning .

 • Den "Match Type" dropdown boksen påvirker kun resultaterne for AWCPC søjlen og søjlen SEOV - søg trafikdata er nu altid for søgninger, kun eksakt match (som Google giver kun eksakt match-data nu).

USING til Broad Match Ratio (PBR) anbefales ikke længere:

Mens PBR metriske forbliver tilgængelige, hvis du ønsker det, fjerner vi det fra vores standard anbefalede filterindstillinger og fra vores træning. Det var en innovativ og tidsbesparende funktion, mens tallene kunne påberåbes, men over tid, de er blevet mindre og mindre troværdig. Vi ser vild variation i de data, der returneres fra Google.

Desværre føler vi det er nu gør mere skade end gavn i de fleste tilfælde.

Vores anbefaling er at gøre, hvad SEO professionelle gør - blot bruge Exact match konkurrence, da dette fjerner eventuelle skævheder på grund af ordstilling eller forvrænger på grund af længere hale søgeord afledning.

Der er mere information om interface ændringer er tilgængelige i vores Knowledge Base-artiklen her .

Træning Dojo Keyword Research Video Opdateringer Coming Soon ...

Endelig er vi i færd med at modernisere alle vores Keyword Research instruktionsvideoer, med en vægt på de gyldne regler serie, der skal udfyldes ASAP. De vil indeholde opdateringer om alle de mindre grænseflade forandringer, der har akkumuleret, siden vi først produceret videoer, og nogle nye eksempler, der afspejler betingelserne i online-markeder, som de er i dag.

Når de er klar til premiere vi vil sætte ordet ud på Twitter og Facebook , så jeg opfordre dig til at følge os for at blive informeret om vigtige nyheder og opdateringer straks!

Hvad skal jeg gøre næste ...

For at få dine hænder på denne nye, hurtigere "Keyword Planner" build af Market Samurai, skal du blot:

 1. Fyr op under din kopi af Market Samurai.
 2. Når du bliver bedt om at opdatere til den nyeste version, sige "Ja"
 3. Vent på, at opdateringen til download og Market Samurai til at relancere og du er på din vej!

Vi håber du nyder det nye Keyword Planner build. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at skyde vores supportteam en mail på support@noblesamurai.com

Vi har også gjort temmelig omfattende test af vores nye søgeord filter presets, men hvis du har nogen råd om, hvordan de kan forbedres, bedes skyde os en mail så godt.

Support har skrevet 1 indlæg (er) for Noble Samurai

41 Responses to "Googles nye Keyword Planner -! Hvordan det gør Market Samurai hurtigere"

 1. 1
  Den 27 August, 2013 kl 02:58
  Heidi siger:

  Tak for din rettidige opdateringer.

  Jeg har et spørgsmål, der kan have brug for et svar, ikke kun mig, men mange MS brugere her ... Jeg ved, du sagde, du vil frigive nye uddannelse videoer, men måske du kan vejlede os inden da:

  Hvad 3 til 5 nøgleindikatorer skal vi kigge efter den "nye" Market Samurai, når de beslutter et søgeord værd ranking for? Kan vi stadig afhængige af SEOTCR at indikere svag søgeord konkurrence?

  Jeg er ikke en nybegynder så ikke svare med "afhænger af dit marked, afhænger af den top 5 website optimering, osv" ... Jeg vil bare gerne vide hvad man skal kigge efter for at nul i den "rankable" søgeord.

  Tak!


  Noble Samurai svarede:

  Hej Heidi,

  Numrene vi mener er værd at fokusere på, er SEOT, TAComp og SEOV - hvis du fokuserer på disse 3 målinger ved hjælp af vores standard "gyldne regler" filter indstillinger vil du have den bedste chance for at finde gode søgeord.

  Med hensyn til hvilke søgeord er den mindst konkurrencedygtige, vil TAComp nummer give dig en god idé om, hvor mange steder er aktivt rettet mod nøgleordet - jo lavere tallet er, jo bedre.

  Selvfølgelig ville du så gerne vil tjekke ud SEO Konkurrence matrix for at se de finere detaljer i de websteder, du ville være konkurrerer med henblik på at finde ud af, hvorvidt det vil være muligt at rangere godt for det pågældende søgeord.

  Der er ikke nogen hemmelige processer, som vi holder tilbage - alt vil blive forklaret i grundig detaljer i vores nye træningsvideoer - som vi håber at få ud i løbet af de næste par dage.

  Hvis du har andre specifikke spørgsmål om den nye version, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam via http://noblesamurai.com/c/support - vi er mere end glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have :)

  Cheers,
  Tom

 2. Disse ændringer lyder temmelig godt. Vil du være emailing Market Samurai-brugere, når de nye video tutorials er tilgængelige?
  David Sellar's sidste blog-indlæg ... Happy Birthday Madiba


  Noble Samurai svarede:

  Hej David,

  Jeg er ikke sikker på, hvis vi vil e-mail alle, men hvis du følger os på Twitter eller Facebook, vi vil helt sikkert annoncere det på disse kanaler!

  Twitter:MarketSamurai
  Facebook http://www.facebook.com/MarketSamurai

  Cheers,
  Tom

 3. Som sædvanlig, en stor opdatering af jer fine folk.

  Jeg elsker at nøgleordet forskning modulet ser meget mere renere og lettere at bruge, med en masse mindre afkrydsningsfelterne til at markere / afmarkere, men uden at påvirke dybden af ​​data.

  Dataindsamling er meget hurtigere, også.

  Tak igen og holde det!
  Offerte Internet's sidste blog-indlæg ... Fastweb: Ancora un semesters i crescita


  Noble Samurai svarede:

  Glad for at høre at du kunne lide det :)

  Hastigheden op er noget, vi er meget glade!

  Cheers,
  Tom

 4. 4
  Den 27 August, 2013 kl 23:10
  Peter sagde:

  Når jeg opgraderet til den nyeste version jeg klikkede blogindlægget link til at komme til denne side, og programmet forsvundet. Den "linket 'Tilføj Nyt projekt på toppen udvisninger relancere softwaren. Peter


  Noble Samurai svarede:

  Hej Peter,

  Tak for at lade os vide - det synes at være en lille særhed i den måde, vi var ved hjælp af alarm boks i Market Samurai.

  Blogindlægget bør nu åbne i sin egen lille vindue :)

  Cheers,
  Tom

 5. For eksisterende projekter ... vil deres data automatisk blive opdateret pr den "nye og forbedrede" metrikker og vi bare nødt til at se, hvad der er sket ændringer, eller gøre alle projekter skal re-done fra bunden?
  Bob | HayleStorm Interactive's sidste blog-indlæg ... WordPress sikkerhedsadvarsel - igangværende hackerangreb


  Noble Samurai svarede:

  Hej Bob,

  Du bliver nødt til at re-run eksisterende projekt filer til at indsamle de nye data, hvorefter de nye filtre vil automatisk blive anvendt.

  Cheers,
  Tom

 6. Tak for opdateringen,
  det er virkelig en stor opdatering med google nyeste søgeord værktøj


  Noble Samurai svarede:

  Hej Bachir,

  Glad for at høre du kan lide det!

  Cheers,
  Tom

 7. 7

  Jeg var på udkig efter en erstatning, lige i tide info her på Google søgeordsværktøj erstatning for søgning. Tak, veldokumenteret.


  Noble Samurai svarede:

  Hej Lisa,

  Vi har forberedt dette over de sidste par måneder, så det er rart at se overgangen gik glat :)

  Cheers,
  Tom

 8. Som du fyre nytænke og re-arbejdsrelaterede filtre - Vi har virkelig brug for én er, at HURTIGT & KLART indsnævre en "Easy", "Medium" og "hårde, men yderst rentabel 'sæt, siger 5 eller 10 søgeord for at gå efter.

  Ja, vi kan køre uendelige variationer og permutationer og til sidst finde ud af vores egne brugerdefinerede filtre, men efter alle disse år, jeg har virkelig brug for M.Samurai at redde mig fra de endeløse gentagelser. Påfør alt det, du har lært i årenes løb, så vi ikke behøver at blive Statistikere os.

  M.Samurai s Søgeord modul har brug for at udvikle sig til en ANBEFALING motor - ikke bare et MULIGHEDER værktøj.


  Noble Samurai svarede:

  Hej Glenn,

  Vi mener, de nye "gyldne regler" filter vil efterlade dig med et godt sæt søgeord Efter analysen, men vi er åbne over for at forfine filteret - og kommer op med nye filtre samt!

  Vi vil fortsætte med at overvåge filterindstillingerne som tiden går, og hvis vi mener, det har brug for ændringer, vil vi sørge for, at der sker ;)

  Tak for ærlig feedback - det er dejligt at høre sådan noget fra vores kunder, og det vil hjælpe os med at forbedre filtrene går fremad!

  Cheers,
  Tom

 9. Store nyheder! Jeg nyder virkelig, hvordan Marketsamurai bliver bedre dag for dag, og hvor hurtigt du fyre besvare store forandringer! Store arbejde og meget interessante nye værktøjer.


  Noble Samurai svarede:

  Tak Phillipp - glad for at høre din glade :)

  Cheers,
  Tom

 10. Desværre, du opdaterede program ikke fungerer for mig. Når jeg kommer til den del, hvor
  "Ilægning af Google Keyword Planner" vinduet popper op, Market Samurai pause indefinately. Ligegyldigt hvor længe jeg venter dog, det er ikke i stand til at få adgang til de nye Google Keyword Planner data.


  Noble Samurai svarede:

  Hej Barbara,

  Jeg har sendt dig en email med nogle anvisninger på, hvordan vi kan komme til bunds i det - vi vil komme til bunds i denne for dig!

  Cheers,
  Tom


  Barbara Allan svarede:

  Hej Tom,

  Jeg har desværre ikke modtaget nogen e-mail fra dig med instruktioner om, hvordan man kommer til bunds i dette. Jeg tror ikke, der er et problem med min e-mail adresse, fordi jeg fik en meddelelse om, at du havde lagt svaret på denne side. Venligst sende disse instruktioner.

 11. 11
  29 aug 2013 kl 07:58
  BIR sagde:

  MS virker ikke nu for mig! Jeg plejer trådte op til 1k søgeord til tider flere og alt fungerede fint, lang, men fint. Nu MS bare stopper på "hentning kw data fra kw høvl ..." og thats det, sker der ingenting


  Noble Samurai svarede:

  Hej Bob,

  Jeg har også sendt dig en email med nogle debugging instruktioner - vi får denne rectifed til dig ASAP!

  Cheers,
  Tom

 12. Der er nogle meget gode spørgsmål på denne side, der er værd at besvare. Det er meget skuffende at se din virksomhed sat ud et blog-indlæg om en større ændring i dit produkt, og derefter ikke besvare eventuelle spørgsmål om dem, forlader os alle skrabe vores hoveder forsøger at finde ud af dette helt af os selv. Da du har været at teste din software i over en måned, hvorfor så ikke give os fordelen af ​​din oplevelse snarere end forlader os hængende ???

  Meget skuffende. : - ((


  Noble Samurai svarede:

  Hej der,

  Vi er virkelig virkelig ked af den tid, det har taget for os at komme tilbage på kommentarer til dette indlæg - vi fik endelig til dem, lige før du udstationeret.

  Vores team har haft travlt med at arbejde på de nye træningsvideoer for den nye version af Market Samurai, og vi på en måde overset kommentarerne!

  Vi holder en ivrig øje på denne side, så hvis du har andre spørgsmål er du velkommen til at sende dem op :)

  Cheers,
  Tom

 13. Absolut en meget hurtigere, nice arbejde gutter.

  Jeg skal være den eneste person, der mangler den sætning og overordnede data samt selv. En masse af mine klienter gerne se forskellene.

  Enhver chance for, at det kan komme tilbage i fremtidige opdateringer?
  Ben Johnston's sidste blog-indlæg ... Inside The Toolkit: My Favourite Excel Add-Ins


  Noble Samurai svarede:

  Hej Ben,

  Google ikke længere giver ud dataene for sætning og bred søgning trafik, hvilket er hvorfor det er ikke tilgængelig i Market Samurai. Hvis Google nogensinde gør, at data tilgængelige igen, jeg er sikker på, vi vil lægge det tilbage i :)

  Cheers,
  Tom

 14. Tak for en rettidig ajourføring. MS selv efter 2 år er stadig min første skridt, når det kommer til planlægning af en kampagne for en klient.

  Thnx for at holde det opdateret!
  Hari Varrier's sidste blog-indlæg ... WordPress angreb går op! Ophold sikker med 7 skridt til at sikre din hjemmeside.

 15. 15
  29 aug 2013 kl 23:37
  Fred Smedley sagde:

  Hej,

  Jeg har lige læst dit svar til Heidi spørgsmål for den 27.. I andet afsnit af dit svar siger du, »... TA Comp nummer vil give dig en god idé om, hvor mange steder er aktivt rettet mod nøgleordet - jo lavere tallet er, jo bedre«.

  Mit spørgsmål er: "Hvad rækkevidde betyder TA Comp bruge og hvad er høj og hvad er lav? Naturligvis er det starter ved nul, men hvor højt kommer den op? Hvad, for eksempel, ville tallene 100 og 1000 angiver? Er tallene vist det faktiske antal konkurrerende sites, der indeholder søgeordet eller en glidende skala, hvor for eksempel en læsning af 100 ville betyde, at der er X antal konkurrerende sites?

  Ved at skrive et søgeord sætning i Google, ville antallet af sider, der indeholder søgeordet blive returneret, men ikke antallet af websteder, så hvordan det nummer, der vises i TA Comp kolonne i MS faktisk angiver antallet af hjemmesider?

  Jeg værdsætter, at SEO Konkurrence matrixen bør også anvendes, men det ville stadig være nyttigt at vide, at antallet af konkurrerende sites, som tidligere var anført i SEOC kolonne.

  Cheers,

  Fred

  Den
  Noble Samurai svarede:

  Hej Fred,

  Den ideelle interval for TAComp er en ganske lav en, som det metriske selv er helt en fokuseret en. Dataene kommer fra MajesticSEO indeks, og det viste tal er antallet af sider i deres indeks, der anvender et søgeord både i deres titel-tags og inden for selve teksten i links, der fører til siden. Det betyder, at det tal er vist, er det faktiske antal sider, der er optimeret på denne måde, i hvert fald så langt som Majestic indeks går.

  Som sådan TAComp giver et langt mere solidt indtryk af, hvor mange konkurrerende sider, der findes derude, især i forhold til SEOC figur, som var udsat for falske positiver. På grund af dette, bruger vi en meget lavere filter i forhold til SEOC filteret - vi sat til 30 som et maksimum for TAComp, som hvis mere end 30 sider er aktivt rettet mod et søgeord dette tungt, niche kunne allerede være temmelig stærkt besat.

  Håber det hjælper!

  Cheers,

  Alex

 16. Hej, jeg har lige opdateret min Market Samurai, meget hurtigere !. Jeg tror MS gjorde et stort stykke arbejde, når der beskæftiger sig med Google søgeord værktøj 'opdatering. Godt gået.
  wenliang's sidste blog indlæg ... Om Exposedhostingreviews.com, Vores fordel og vores mål

 17. 17

  Cool, jeg er ivrig efter at prøve den nyeste version af min Market Samurai og at se effekten af ​​ændringerne!
  David's sidste blog-indlæg ... Tillid: en dyrebar, valuta 'i online-verdenen

 18. Kunne du offentliggøre de, hvad de skal gøre, hvis Domain Samurai stoppe med at arbejde med den sidste opdatering? Jeg tror, ​​at mange mennesker er på udkig efter det.
  Eller i det mindste sende mig den via e-mail, skal du :)
  Alfredo Griffith's sidste blog indlæg ... Vilkår for brug


  Noble Samurai svarede:

  Hej Alfredo,

  Send venligst en mail til support@noblesamurai.com med dit problem, og vi vil komme tilbage til dig så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 19. 19

  Jeg har et spørgsmål om den aktuelle SEOV ... ..

  når jeg sætter min mus over denne knap, er det stadig siger:

  SEOV = SEOT * AWCPC

  når jeg eksportere mine data til at udmærke sig, viser det SEOV og AWCPC for ALLE matchtyper - nøjagtig, sætninger og bred.

  Men jeg er forvirret, fordi SEOT forbliver konstant uanset hvad match jeg sætter.

  Og selv stadig, udvisninger math tilføje op, når jeg gør SEOT * AWCPC for enhver kamp. ... ingen af ​​resultaterne matche SEOV kolonne.

  Tanker?

  Den
  Noble Samurai svarede:

  Hej Ben,

  Google giver ikke søgevolumen data til sætning og brede matche længere. Dette er grunden til SEOT (og alt søgninger) forbliver den samme. De gør dog giver sætning og Bred match data til AWCPC metriske.

  Med hensyn til dit eksport problem, så send en mail til suppor@noblesamurai.com og vi vil vende tilbage til dig så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 20. Hej NobleSamurai hold,

  Har du en blog-indlæg om, hvad der er grundlaget for den TAComp? Tak!

 21. 21
  september 5, 2013 kl 04:02
  Jim S sagde:

  Jeg ville bare sige at jeg virkelig ser frem til den nye uddannelse videoer. Jeg er ikke bekymret over bugs for nu. MS teamet får altid de glattes ud. Tak gutter!

 22. Det meget sandt, at "Den nye Keyword Planner build af Market Samurai er meget hurtigere end nogensinde før!" Tak for at dele disse oplysninger.

 23. Skal enig nøgleordet Planner er meget hurtigere end nogensinde før. Tak for at holde os opdateret beholde det gode arbejde ..

 24. Hey guys,

  De første par opdaterede videoer er nu i vores dojo :)

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7500-gylden-regel-1-how-to-find-relevante-søgeord

  og

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7535-gylden-regel-2-how-to-find-high-trafik-søgeord

  Vi ville elske at få din feedback på dem, og vi håber at have nogle flere videoer ud i begyndelsen af ​​næste uge :)

  Cheers,
  Tom