Bedst bevarede hemmelighed i Market Samurai

Share-knap

SEO Blueprint Så du har fundet en stor søgeord - Det har gode trafik niveauer, høj kommerciel værdi, og det er yderst relevant for det produkt eller den tjeneste, du har til salg.

Lyder som en vinder ret?

Tja - måske ...

Du kan se den største fejltagelse, at nye online virksomhedsejere gøre er, at de vælger søgeord, der er bare alt for svært at rang for!

Det er SEO svarer til en lille 80-pund svækling går op mod Mike Tyson - De har bare ikke har en chance!

Hvad værre er, at mange nye hjemmeside ejere tror, ​​de kan vinde, hvis de arbejder lige hårdt nok, så de sætter i uger og uger af manuelt arbejde, men stadig får intet.

Andre forsøger at vinde SEO slaget ved at ansætte outsourcere at opbygge links til dem, men efter at have tilbragt tusindvis af dollars, de ofte indser, at de har forsøgt at vinde en umulig kamp, ​​og at alle de penge, de har brugt er blevet fuldstændig spildt .

At sikre at du ikke falder i disse fælles fælder, skal du lære at vurdere den sande konkurrence i din niche.

Hvad nu hvis der var en trin-for-trin blå print, der fortalte du ikke kun, hvor stærk din konkurrence er, men også præcis, hvad du skal gøre for at udkonkurrere dem?

Din SEO Blå Print

Den gode nyhed er, at denne blå print eksisterer, og alt hvad du behøver er allerede indbygget i Market Samurai 's SEO konkurrence modul.

Men kun en lille håndfuld firmaer faktisk vide det.

Faktisk er det nok fair at sige, at dette er den bedst bevarede hemmelighed i Market Samurai.

Og hvad er virkelig cool, er, at denne kraftfulde funktion lige fået et stort løft i ydelse, hvilket betyder at du nu kan systematisk nedrive din konkurrence hurtigere end nogensinde før!

Her er hvordan det virker

Vi har netop indgået en aftale med Majestic SEO, ejerne af verdens største og mest opdaterede tilbage link database.

Det betyder, at vi nu kan analysere tilbage links til dit websted og din konkurrents websteder hurtigere end nogensinde før.

Bogstaveligt, der plejede at tage 10 minutter, nu tager sekunder!

For at vise dig, hvordan denne magtfulde funktion fungerer, og at gå dig gennem din SEO BLUE PRINT, har vi sammensat en video, der afslører, hvordan du kan anvende dette i din forretning lige nu.

Enjoy!