Brug Social Tagging Software til at øge trafikken på webstedet

Share-knap

I midten af ​​2008 blev jeg leger med nogle SEO strategier og oprettet en blog, der modtog 41.457 besøgende fra søgemaskiner i sin første otte dage online.

Den vanvittige ting er - denne enkle strategi tog bogstaveligt 2 minutter at anvende ...

Hvis du vidste en strategi, der kan øge trafikken til din blog-indlæg og web-sider, og give dig mere værdi fra backlinks, ville det være værd at bruge tid at bruge et par ekstra øjeblikke anvendelse af denne strategi - for hvert blog-indlæg og web-side du oprette?

Absolut - ja!

Jeg ønsker at dele med dig en enkel strategi, som du kan bruge til at få mere trafik til din hjemmeside, bedre placeringer på søgemaskinerne og bedre søgeords-værdi ud af dine links:

YouTube Preview Image

Du vil elske denne teknik, hvis du sender indhold til en blog, hvis du er social bookmarking sites, gør næsten enhver form for link indsendelse - eller endda vælge søgeord til meta tags - på grund af, hvad det gør for dit websted ...

For det første ved at nævne yderligere (relevante) søgeord på din webside, kan du øge antallet af søgeord, at dit websted kan rang godt for.

For det andet ved at nævne lignende relevante søgeord på din webside, kan du øge relevansen af ​​din side omkring din stramme sammentømret gruppe af relevante søgeord.

For det tredje ved at tagge blogindlæg og YouTube-videoer med relevante tags, dit indhold er langt mere tilbøjelige til at blive samlet op af en bredere antal lokaliteter.

Og endelig - ved at tagge social bookmarking forbindelser med relevante søgeord, og som har lister over relevante søgeord i bibliotek indsendelse søgeordslister, du øge værdien af ​​disse links ved at øge deres relevans.

Og årsagen er enkel ...

Ved at nævne relaterede søgeord, kan dine links og web-sider ses at være mere relevant for det pågældende emne.

Efter at jeg først startede min egen personlige blog, dette var den første strategi, som jeg søgte at væsentligt øgede antallet af besøgende, som min blog modtaget.

Og forhåbentlig vil det også hjælpe dig.

Brent

PS - Ikke alle steder vil få 41.457 besøgende i deres første uge online ;)

For at være fair (og åben) grunden til at jeg har modtaget så mange besøgende var fordi jeg bevidst havde målrettet en lav konkurrence, nyhedsværdi søgeord.

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

39 Svar til "Brug Social Tagging Software til at øge Website Trafik"

 1. 1
  7 Feb 2009 kl 19:39
  Jez sagde:

  Brent,
  Mand, jeg kan godt lide at du er stil :)

  Tak for virkelig at påpege, hvordan enkle det er.
  Og, selvfølgelig, for at vise os igen hvad en gr8 produkt MarketSamurai er. Respekt.

  BTW, instruktionsvideo på under 5mins.
  Du har ramt sweet spot - kan vi holde det der?

  Gammel regel for nye medier?
  Hvis du ikke kan pitche din idé (overbevisende) med hånden-skrive det på bagsiden af ​​en dit visitkort, ideen er ikke værd at tage yderligere.

  En oldie men en godtepose - glad for at se dette i <5min videoformat :)

  Fra Brent: Det er planen ;)

  Vi er stadig nye, og dette "uddanne" ting - normalt er vi gale videnskabsmænd ... Så det har taget os en masse praksis at få vores 5-minutters beskeder ned fra 15 minutter til 5 minutter.

  Vi er også at bryde tingene op en masse mere, i meget kornede dele ...

 2. Brent,
  Du fyre er utroligt det er utroligt gode råd og her du passerer det, som det er næsten almen viden.

  Jeg har brugt tusinde '$ årenes og hænder ned den værdi, jeg får fra Market Samurai er hoved og skuldre over alt.

  I den næste måned eller to har jeg to $ 600 per år søgeord forskning værktøjer grund til at forny. Ikke i år.

  En sidste ting, hvor er den Noble Samurai templet jeg nødt til at komme og hylde. Gør fyre, genial (ryster på hovedet og han rammer indsende)

  Fra Brent: Tak Brendan :) Jeg er glad for du kunne lide videoen!

  Re: "... og her du passerer det, som det er næsten almen viden." Jeg tror, ​​der er en masse, vi tager for givet. Måske er vi nødt til at tage et dybere kig på alle de ting, vi gør, og find ud af hvad vi ellers tager for givet, og dele nogle af disse tips ...

 3. Cool trick! Noget nyt om de øvrige moduler blive afsluttet endnu?

  Fra Brent: Ikke endnu - men jeg forventer noget at blive annonceret meget snart.

 4. Tak Brent! Jeg er enig i under 5 år minutters video er vejen at gå.

  Jeg ønsker blot at gøre det klart for dem, der kan forveksles. Når du taler wordpress.com steder du virkelig taler om WordPress blogs hostes på wordpress.com ikke wordpress.org, og gælder ikke for WordPress blogs hostes på din egen hosting-konto.

  Korrekt?

  Fra Brent: Denne strategi virker forbavsende godt til WordPress blogs hostes på WordPress.com.

  Men det virker også meget godt for WordPress blogs hostes andre steder også! :)

 5. 5
  Den 8 Februar 2009 kl 4:30
  CoronadoCookie sagde:

  Store tip Brent - tak! Jeg er interesseret i svaret på Susan 'spørgsmål ovenfor - er denne teknik ikke virker for wordpress blogs hostes på vores vores egen hosting-konto?

  Fra Brent: Det virker meget godt på WordPress blogs på din egen hosting-konto - men det virker utroligt godt for WordPress blogs, der hostes på WordPress.com grund af hvordan deres tagging system fungerer ...

  Hvert mærke links til et tag side - og mange af disse tag-sider i top-10 stillinger i Google.com ... Så Search Engine værdien af ​​disse tags kan være utroligt!

  Strategien virker meget godt på blogs hostes på din egen hosting-konto også - du bare glip af de unikke (yderligere) fordele, som WordPress.com mærkningssystem giver.

  Hvis ikke, ville det være en god idé også at oprette en dublet blog på wordpress.com? I går læste jeg et tip om opsætning dublerede blogs på wordpress.com & blogger.com som feeder sites. Jeg har aldrig tænkt over det begreb ...

  Fra Brent: Der er nogle fordele og ulemper er her.

  Hvis det var mig, ville jeg ikke gentage indholdet ord for ord. Det kunne give problemer.

  Også kontrollere de vilkår og betingelser, som du kan køre din type blog fra deres tjeneste - nogle tjenester ikke lide hosting kommercielle (for-profit) blogs - hvilket kan give nogle problemer.

 6. Brent,
  Jeg forstår, hvordan dette kan være effektiv til wordpress.com og andre sociale bookmarking sites. Men er denne teknik effektivt på en WordPress site på vores eget domæne?

  Jeg kan tilføje indlæggets tags i slutningen af ​​hvert indlæg (ved hjælp af en WordPress installation). Men ikke sikker på, om der er en fordel for dette.
  tak

  Fra Brent: Ja - det er en meget effektiv strategi.

  Det er den første strategi, som jeg har anvendt til min blog på brenthodgson.com (som er hostet på min egen hosting-konto)

 7. Det er lidt pinligt indlysende, og jeg kan ikke for livet for mig at arbejde ud af, hvorfor jeg har haft sådan en hård tid med tags.

  Duh!

  Tak Brent

  Fra Brent: Glad for at hjælpe :)

 8. 8
  Den 8 Februar 2009 kl 05:39
  tomartomartini sagde:

  Tak for at gøre dette simple.Great tip Brent! - Tak Slags pinligt obvious.Market Samurai er en gr8 TOOL.And et godt hold.

  Fra Brent: Thanks :)

 9. 9
  Den 8 Februar 2009 kl 06:25
  Art Young sagde:

  Så det er hvordan du bruger tags ... Tak så meget til deling, Brent! Jeg vil bruge det med det samme for at få 40.000 besøgende i denne uge! :) For at være ærlig, har jeg altid troet, at ninja var meget køligere end samuraier, men jeg var forkert ... ;)

  Af den måde, når du bruger de søgeord i din tags som dette, er det ikke nok, at de kun er i dine tags? Eller skal du medtage de søgeord sammen med, hvad du skriver i dine indlæg så godt?

  Fra Brent: Det kan helt sikkert hjælpe at nævne de søgeord i dit indhold også - hvis det var hensigtsmæssigt / relevant. Jeg kan ikke lide tanken om keyword stuffing selv ;)

 10. Jeg har for nylig starteed hjælp nøgle-sætning tags på blogs og også når Stumble-ing mine sider. Min trafik gik fra en høj på 176 hits om dagen til (denne sidste uge) 3.600 til 9.600 hits per dag. Jeg ville have at sige, ja, det virker ...

  Fra Brent: Åh ja, StumbleUpon er fantastisk til trafik ... Og dette er et andet eksempel, hvor tagging kan gøre en stor forskel!

  Når du tagge dine blogindlæg i StumbleUpon, vælge det maksimale antal tags (jeg tror det er 5), og tag din indsendelse med de mest populære relevante tags ... Det vil hjælpe dig til at få mere trafik.

 11. Hej Brent,
  Tak for den store video. Du fyre ikke bare klippe men sten og grus også. Kan du venligst forklare tag sider en lille smule, eller fortælle mig, hvor skal gå til se dem. Er det mit tag side eller er wordpress.com bare udgive sider med alles tags?
  Tak for al den hjælp

  Fra Brent: Tak! :)

  De WordPress.com tag sider, jeg henviste til (dem, der rangerer rigtig godt i søgemaskiner) er ligesom dette .

  Du er korrekte - WordPress.com udgiver sider med everone tags

  Men dit tag sider er også værdifuld også. :)

 12. Hej Guys,

  Tak for alle dine store feedback! :)

  Jeg har været igennem og forlod personlige kommentarer i bunden af ​​alle dine kommentar til blog.

  Bare for at besvare nogle almindelige spørgsmål:

  - Ja, vi vil arbejde for at holde videoer ned til 5 minutter hvor det er muligt ;)

  - Strategien virker for alle tagable indhold - det fungerer særlig godt for blogs, der hostes på wordpress.com fordi de offentliggør sider med alles tags sammen (ligesom http://en.wordpress.com/tag/bushfire/ ). Og disse sider rang ofte godt i Google - og giver dig nogle meget stærke forbindelser.

  - Strategien virker godt for en blog, som du hoster selv på din egen hosting-konto.

  Hvis du bruger StumbleUpon, sørg for at læse Mike Taylor kommentar & mit svar (# 10). StumbleUpon er en stor kilde til trafik.

  Og tak for alle dine kommentarer så langt!

  Brent

 13. Ja, StumbleUpon kan sende trafik, men det er en kortsigtet spike og besøgende ikke konverterer. Er der nogen grund til at få målrettede trafik for sin egen skyld?
  For link bygning selvom jeg lide din teknik.

 14. 14

  Det var fedt, tak for det og overvejer min hjemmeside lancerer i denne uge vil jeg bruge det til min nye blogs.

  Cheers

 15. Anna Maria - jeg fandt, at efter jeg begyndte at bruge StumbleUpon til at fremme min egen personlige blog, en procentdel af læserne "hængende omkring".

  Jeg modtog også flere links til min blog (formentlig andre bloggere var ved hjælp StumbleUpon til forskningspotentiale artiklen emner).

  Jeg vil sige, du har ret om direkte konvertering men - jeg tvivler på, at mange ville konvertere til en direkte konvertering mål.

  Nathan - Held og lykke med din lancering!

 16. 16

  Tak for at dele dette!

  Også elsker dojo stil baggrund.

  Arigato gozaimasu, Sensei * bue * ;)

  Fra Brent: Thanks :)

 17. 17

  Brent (og Market Samurai hold),
  Som en, der er mere af en blogger end en marketingmedarbejder Jeg er virkelig grave disse video tutorials om hvordan man bruger MS som et redskab til at forbedre din blog fra en SEO synspunkt.

  Det passer mere naturligt ind i min tankegang og er faktisk stigende min forståelse af de mere "traditionelle" tilgang til at bruge MS - at finde disse nichemarkeder.

  Keep 'em kommer!

  Fra Brent: Jeg er glad for du nyder dem :) Jeg ser nogle flere blog-relaterede videoer på horisonten. ;)

 18. 18
  Den 11 februar, 2009 kl 01:08
  hichnii sagde:

  "I midten af ​​2008, jeg legede med nogle SEO-strategier og oprettet en blog, der modtog 41.457 besøgende fra søgemaskiner i de første otte dage online."
  Hej, Brent, Hvad er webadressen på bloggen?

 19. Fremragende video tutorial, og et tip, som jeg vil helt sikkert begynde at bruge på min blog, mange tak for den rådgivning. Jeg har altid brugt tags på en blog med læserne i tankerne mere end søgemaskiner .. Jeg gætter det bedste råd er at tænke på begge dele?

 20. 20
  Den 11 februar, 2009 kl 05:11
  Mike sagde:

  Hmm måske ud af emnet, når jeg eksportere søgeord, de er alle rodet men din ser så godt bestilt. Skal jeg finde indstillingerne i excel?

 21. Mike - Jeg tror jeg kender årsagen ...

  Søgeord og data vises på forskellige linjer?

  Kom i kontakt med support - de har et lille stykke kode til at ordne Microsoft Excel til dig.

 22. Elsker det. Helt tilbage til det grundlæggende. Der er så mange tips og tricks derude for SEO, dens ofte svært at vide hvor man skal begynde. Jeg tror dit råd er det første skridt!

  Cheers
  Greg

 23. Hej Brent, håber jeg ikke for sent i posting her. Jeg har lige re-set videoen og tænkt: Hvor vigtigt er det, at tags, vi anvender til en given blog-indlæg være yderst relevante for indholdet af denne post?

  For eksempel, hvis vores blog handler om eksotiske biler, kan vi blot skrive "eksotiske biler" i MS, ramte Generer søgeord, og bruge nogen af ​​de KWS at MS genererer?

  Også, jeg formoder vi (eller en hvilken som helst blogger) skal altid starte tagging en post med MS-genererede KWS, der har flest under SEOV, som repræsenterer den optimale kombination af trafik og indtægter potentiale?

 24. 24
  Den 18 feb 2009 kl 02:46
  jimchicago sagde:

  Aha. . . Jeg kiggede igen, og jeg se, at der er et svar på mit første spørgsmål, på 2:21 i videoen.

  Men hvis du kunne tage mit andet spørgsmål (i det sidste afsnit i mit indlæg), ville jeg sætte pris på det. Tak.

 25. Greg

  Tak :) Glad for du kunne lide videoen

  Jim

  Du er rigtigt - du kan bare sætte søgeord (eller nøgleord), der beskriver blogindlægget i Market Samurai, generere søgeord, og finde ud af, hvad der skal gøres.

  Med hensyn til, hvilke søgeord du skal målrette - de søgeord, der giver dig det bedste udbytte er det mest logiske ... De mest værdifulde søgeord er de indlysende dem. Market Samurai vil generere relevante søgeord, og du kan kontrollere SEOV til kommerciel værdi (eller "Søgninger", hvis værdien til dig er bare trafik).

  Men bliver mere avancerede, er der flere ting at overveje.

  For det første ved hjælp af søgeord, der er stærkt relateret, nogle firmaer tror, ​​at du opbygger stærkere søgeord relevans for søgeord i det, de kalder "semantisk skyen" - så du rang bedre for alle relaterede termer (endda nogle du måske ikke har nævnt i din blog post).

  Så er der andre fleksible matchede søgninger, som du kan samle op, hvis dine søgeord nævne en lang række af ord. For eksempel kan du rang for en bredere vifte af sætninger, hvis, i stedet for at nævne blot "ørred fiskeri lokker", "ørred fiskehjul", "ørred fiskestænger" osv - du nævner ord som "ørred fiskeri lokker", "lystfiskeri" "fluefiskeri". I det andet eksempel, kan du få en bred matchede placeringer for [Say] "ørred lystfiskeri lokker".

  Og så er der konkurrencen om at overveje. Hvis du ønsker at rang for disse søgeord, ideelt ville de have lave SEOC scoringer.

  Og der er endnu mere at du kan tænke ...

  Men vi får langt mere avanceret.

  Når det er sagt, den mest grundlæggende strategi (og den strategi jeg brugte til bloggen, der fik 41k træf) er bare at nævne relevante søgeord. Andre ting kan hjælpe, men disse er de grundlæggende.

  Jeg gætter alt andet kommer ned til en cost / værdi beregning - hvor meget tid / kræfter tager det vs hvor meget gavn gør du modtager.

  Jeg håber dette hjælper dig ud.

  Brent

 26. 26
  Den 19 feb 2009 kl 05:01
  jimchicago sagde:

  Tak meget, Brent, for alt det store info. Jeg vil starte med de mere grundlæggende trin (e) og eventuelt forsøge at arbejde de bredere søgeord.

 27. Tak for at dele oplysningerne, og disse tips og strategier bør prøvet af ethvert websted ejer. Hold på udstationering.

 28. 28
  Den 24 februar 2009 kl 21:08
  Alex sagde:

  Ikke lang tid siden wordpress.com lavet alle links no-følge. Det blev indført for at gøre det sværere for blogs, der hostes på wordpress.com at få høj PR.

  Denne strategi før havde været langt mere værdifuld, som du får din blog noteret på wordpress.com tag-sider, vil du få PR. Flere tag sider, mere PR.

  Men tror ikke, at denne strategi ikke er nyttigt. Langt fra det, er det stadig har værdi i at bringe trafik til din blog, det er bare, at wordpress.com gjorde det svært for os at tage deres PR til vores blog.

 29. Jeg er meget overrasket over ikke at grundlægge denne video arbejde, såvel som de andre i YouTube i samme emne.
  Der er nogen problemer med MS?

 30. 30
  Den 4 mar 2009 kl 20:46
  Graham Dunkley sagde:

  4 9 marts

  Det er en skam, aftergetting tilbage fra rejse, for at finde, at social bookmarking video er ikke længere tilgængelig, eller nogen af ​​de andre nylige videoer.

  Hvorfor?

 31. hrmm ...

  Videoerne er der stadig - men det ser ud som om der er et problem med YouTube indlejring mulighed.

  Jeg vil bede techies at ændre det over til en alternativ indlejring metode. I mellemtiden tid, skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne af videoen for et link til videoen på YouTube.

  Brent

 32. 32
  Den 5 marts 2009 kl 12:42
  Johannes sagde:

  Dette er blot et direkte link til den relevante YouTube-video, da det ikke var spiller i den integrerede løsning

  http://www.youtube.com/watch?v=vI0P1C0DTYM

 33. 33

  Efter at finde jer på CommBlue, du virkelig har ændret mine SEO taktik.

  Tak for at fortsætte uddannelsen.

  Keith

  ps Brett - brug for en anden hat? lol

 34. 34

  Store drikkepenge. Jeg har lige gennemført denne ona blog til en af ​​mine venner, og han er allerede nu en stigning i trafikken.

  Keep 'em kommer.
  Greg

 35. Kan du sætte denne video til download i din video Tutorials sektion på -
  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials/

 36. 36

  Brent,
  Der kan være noget værre end at spilde 30 minutter paa en video og derefter spekulerer på, hvordan du kan få det 30 minutter tilbage! Tak for den korte og præcise video. Intet spild, alle fakta!
  Jeg tror, ​​at jeg har læst et sted, at der på et WP selvstændig vært blog, hvert mærke er en separat side, og at fru G, vil tælle det som kopieret indhold. Jeg tror også, at jeg læser om et plugin til at holde dette i at ske?
  Har du nogen tanker om det?
  Tak,
  Bob

 37. gode værktøjer .. men jeg har nogle problemer, når inplementing denne måde

 38. [...] Det er fordi de ikke er sikker på den bedste måde at gøre det, eller måske er det becasue de ikke er klar over trafikken returnerer god tagging kan [...]

 39. Tak for tippet Brent ... Jeg vil bruge dette i fremtiden! Skål!

  Sean