Ny Google Keyword Planner Værktøj & Market Samurai opdatering

Share-knap

Den forgangne ​​uge har været begivenhedsrig her på Noble Samurai HQ, og vi ønskede at bringe dig på omgangshøjde med situationen i Keyword Research modulet i Market Samurai.

Google annoncerede i maj i år, at det ville være at erstatte søgeordsværktøjet med sin nye Keyword Planner - du kan læse mere om det her .

Den officielle ord var de ville gå på pension søgeordsværktøjet i slutningen af ​​juli, så vi straks sætte os den opgave at gøre vores Keyword Research modul arbejde med Keyword Planner.

Efter 4 uger hundrede dåser Pepsi Max, og utallige linjer kode, som vores udviklingsteam, vi havde en version af Market Samurai, der blev arbejdet med Keyword Planner - men vi havde endnu til at sætte det gennem ordentlig afprøvning.

Hurtigt frem til fredag ​​i sidste uge havde vi en håndfuld af rapporter ørkensand i gennem vores support kø om den aktuelle Keyword Research modul indlæses ikke for nogle brugere.

Interne test kunne ikke replikere problemet (som det så ofte er tilfældet!), Så vi bad brugerne at indsende debug logs. Efter visning af debug logs blev det klart, at Google var begyndt at tvinge en gruppering af AdWords-brugere til at bruge Keyword Planner.

Så vi har haft til at accelerere vores tidsplan.

Hvad betyder det for den Keyword Research modulet?

Fra en brugers synspunkt bør Keyword Research modulet fungerer stadig meget lig hvordan det gjorde før. De fleste af de ændringer, der er foretaget bag kulisserne, og vi har gjort vores bedste for at minimere påvirkningen af ​​din arbejdsgang - 95% af brugerne vil fortsætte med at bruge den gamle søgeordsværktøj-version for tiden, og der vil være nogen mærkbar skifte til Keyword Research modul for disse brugere.

Når du udfører Keyword Research, vil Market Samurai at se om du stadig har adgang til søgeordsværktøjet og køre den aktuelle version af app. Hvis Google har skiftet din Adwords-konto for at bruge Keyword Planner vil Market Samurai opdage dette, og lade dig vide, at du skal opdatere til en speciel version, der arbejder med Keyword Planner.

Den væsentligste ændring af Keyword Research modulet er, at den nu som standard at bruge eksakt match af data, mens den bruges til standard på Broad Match.

Hvis du ikke kender forskellen mellem de matchtyper, her er en hurtig gennemgang af hvordan de adskiller sig:

  • Nøjagtige Søgninger - Med stadionuret indstillet til 'eksakt match «, SEO trafik tal vedrører, hvor mange folk skriver i den præcise ord, du er forsker. For eksempel, hvis dit søgeord er "ørredfiskeri 'så den SEOT for eksakt søgning vil angive, hvor mange mennesker har skrevet den nøjagtige sætning' ørredfiskeri 'i Google og klikkede igennem for at besøge nummer et rangeret websted i søgeresultaterne.
  • Brede Søgninger - Med kampen indstillet til 'fleksibel', SEO trafik tal vedrører, hvor mange mennesker søger efter en sætning, der indeholder ordene »ørred« og »fiskeri« (i enhver ordstilling) sammen med yderligere ord, og derefter klikke igennem for at besøge nummer et websted i søgeresultaterne.

  • Phrase Søgninger - Med stadionuret indstillet til 'sætning som søgeord ", SEO trafik tal vedrører, hvor mange mennesker søger efter en sætning, der indeholder ordene i dit søgeord i det specifikke ordstilling, og derefter klikke igennem for at besøge nummer ét sted i søgeresultaterne.

Hvorfor vi valgte at gå med Nøjagtig match-data

Da vi lancerede Market Samurai lidt under 5 år siden, var det meget populært i SEO samfund til at bruge de overordnede matchtype for at gøre SEO formål. Logikken var, at hvis du skulle få en # 1 placering for søgeordet "hundetræning", så ville du ofte få en # 1 placering for "uddannelse hund", og mange lange hale varianter af søgeord.

Men i årenes løb, med konstante ændringer af Googles algoritme og øget søgemaskine konkurrence, dette har vist sig at være mindre og mindre sandt som hovedregel.

Vi har hørt utallige rapporter fra vores kunder, som har opnået # 1 placeringer for et søgeord, der har angivet, at de nøjagtige match trafik forudsigelser er langt mere i overensstemmelse med deres faktiske observerede trafik, snarere end overdrevent optimistiske brede match skøn.

Som et resultat, over tid konsensus i SEO samfund er skiftet til favorisere eksakt match data, da du kan kun virkelig optimere dit websted for nøjagtige søgeord.

Mange af vores anvendelser nåede ud til os og bad os om dette, og hvis du tager et kig på denne tråd om Warrior forum, vil du se, at de fleste mennesker anbefaler at bruge Præcis match i stedet for Broad Match som det giver meget mere mening, når du gør Keyword Research for SEO formål - så det giver mening at gøre det standard fra nu af.

Vores nuværende anbefaling er at optimere for de eksakte søgeord, og hvis du får noget ekstra trafik (som du vil uden tvivl stadig få) på grund af også optagning nogle lange hale rankings så behandle det som en bonus. Det er meget bedre at være forsigtig og undervurdere dine resultater og få "nice overraskelser" end at forvente en lavine af trafik ved at basere dine mål på overoptimistiske brede match data.

Et par ord om Keyword Research forudindstillinger

Som Google har udgivet deres Søgeord Planner forud for deres erklærede deadlines, vi har stadig ikke haft meget tid til at nappe de Keyword Research filter forudindstillinger til at producere optimale resultater for grundlæggende nøgleordet forskning scenarier.

Vi vil arbejde i løbet af de næste par uger at forfine disse filtre. Hvis du har nogle anbefalede indstillinger, der er arbejder for dig, er du velkommen til at dele dem i kommentarerne nedenfor!

For tiden, hvis du ikke får tilbage så mange resultater, når de udfører søgeord forskning, som du ville forvente, så er du måske ønsker at slappe af filtrene lidt at filtrere færre søgeord ud, som eksakt match numre vil tendere være meget lavere end deres overordnede eller søgeordssætninger modstykker.

Vi vil meget gerne høre din feedback!

Vi har stadig en række forbedringer, som vi skal have implementeret i løbet af de kommende uger, herunder en hastighedsforøgelse af hele Keyword Research modul. Vi vil også opdatere vores undervisningsmateriale for at sikre, at de passer til den nyeste version af Market Samurai.

Da denne nye og forbedrede version af Keyword Research modulet ruller ud til brugerne, vi virkelig har brug for jer til at lade os vide, hvad du kan lide (eller ikke lide) om den nye version, så vi kan prioritere de nye funktioner i overensstemmelse hermed.

Hvis du gerne vil prøve den nye Keyword Planner version af Market Samurai, eller har nogen feedback om nybyggeri, så send en mail til support@noblesamurai.com - er vores supportteam venter spændt på din tilbagemelding!

Eugene