Skrivning Ad Copy på under 3 minutter: Ingen Skill Nødvendig

Del Button

For de fleste mennesker, skrive effektive salg kopi (selv for en simpel annonce) tager lang tid og en stor indsats.

Men de fleste mennesker skriver deres annoncer på den hårde måde.

De åbner op en tom Word-dokument ... derefter forsigtigt udforme en skriftlig salgstale i hånden.

Det er ikke så mærkeligt, det tager lang tid.

Hvis du kommer til at skrive effektive annonce kopiere denne måde, du har brug for 4 ting:

 1. Salg Skills - overbevisende i din pitch og gøre salget;
 2. Skrivefærdigheder - at kommunikere dit budskab effektivt;
 3. Tekniske færdigheder - at uploade annoncen til internettet;
 4. PLUS en investering i din egen tid & Indsats - at gøre det ske.

Er du en naturlig Web Copy Writer? ... Hvad, du er ikke?

De fleste af os er ikke født med naturligt talent skriftligt, salgsteknik og teknologi -

Sure, der er naturlige Sales-People, naturlige Writers, og folk med gode naturlige Tekniske færdigheder - og sikker, er det muligt at bygge disse færdigheder over tid ...

Men hvis du mangler i blot et af disse områder, og du forsøger at vende trafikken på dit website i dollars - chancerne er:

 • Du bruger alt for meget tid og energi Oprettelse Affiliate annoncer;
 • Du ikke får de resultater, du ønsker fra din annoncer;
 • ELLER - Du simpelthen ikke skrive annoncer At All

Alle 3 muligheder sutte, sutte, og sutte!

Men hey - det er i orden!

Det 3-Minute Solution til Copywriting elendighed ...

Skrivning kopi er svært - og det er en STOR barriere for at tjene penge online, som står i FLESTE folks måde ...

Det er derfor vi skabte Copywriting Tools inde Market Samurai New Monetarisering modul - for at gøre det endnu nemmere at tjene penge online.

Og ved hjælp af Market Samurai er Copywriting Tool, kan du skrive en affiliate fremme i 3 minutter flad - uden selv at skrive et ord.


Vis på YouTube: Se "Skrivning Ad Copy" på YouTube

Hvordan man skriver en annonce i 3 minutter Flat:

Hemmeligheden til at blive en stor annonce kopi forfatter er at vide, hvordan du kopierer store annoncer ;)

Okay, jeg siger, at tongue-in-kind ...

... Men tænk over det et øjeblik ...

Hvis du er fremme et produkt (især som partner), og salg kopi, der bruges til at sælge produktet på de vigtigste site gør salget allerede - det giver mening at bruge det!

Market Samurai hjælper dig med at gøre dette - så du bruger "bidder" af eksisterende salg kopi som grundlag for dine egne annoncer.

Og det bedste er - det tager væk behovet for salg færdigheder, skrivefærdigheder, tekniske færdigheder - og lader dig oprette en annonce på blot et par minutter.

Her er hvordan du gør det:

Vælg et produkt

Som du har set allerede - Market Samurai hjælper dig med at søge de 4 vigtigste affiliate markedspladser (Clickbank, Kommissionen Junction, Amazon og PayDotCom), filtrere de dårlige tilbud, og prioriteret liste det gode.

Vælg en skabelon

Jeg plukket en blog sidebar annonce her - fordi jeg kan sætte dette på siden af ​​min blog, og det vil blive vist på hver side af min blog - hvilket betyder jeg kan tjene penge på mit hele webstedet med én annonce.

Vælg en god overskrift

Bare rulle gennem listen, indtil du finder en god en ...

Så bare trække og slippe i ... Ingen Typing Påkrævet :)

Sæt nogle overbevisende salg kopi

Jeg kan lide at plukke et "bid" af tekst, der giver læseren en grund til at have produktet - så en luns, der fortæller dem, hvad produktet handler om - så en luns fortæller dem til at købe.

Det er op til dig, hvordan du bruger de bidder.

Du kan vælge at bruge bidder, som de er (hvor tilladt - som potentielt kan maksimere din omregningskurser, fordi du bruger allerede højt konvertering kopi), du kan blande i din egen tekst, eller du kan tage eksisterende bidder og nappe dem med dine egne ord. Det er op til dig.

Indsæt et billede

OK - du behøver ikke at gøre dette ... Men det tager ligesom en ekstra 10-20 sekunder ... Og det ser temmelig!

(Oh yeah, og det griber læsernes opmærksomhed også - og mere opmærksomhed betyder mere salg!)

Indsæt en knap

Vi har 117 lyse "call-to-action" knapper - i rød, grøn og blå - klar til at indsætte direkte i din annonce ... Bare trække og slippe dem i.

(Jeg nævner - mere opmærksomhed betyder mere salg?)

Sætte i din Affiliate Link

Med et klik, bliver dit affiliate link automatisk genereret og indsat, hvor du har valgt.

Tip: Jeg kan lide at gøre næsten alt på annoncen klikbare. Heatmap undersøgelser viser folk ofte klikker på billeder i tillæg til opfordringer til handling og knapper, og flere klik betyder mere salg.

Du kan også sløre (skjul), forkorte og spore klik på dine affiliate links med et klik - ved hjælp af en af ​​de værktøjer, som Market Samurai integrerer med allerede.

(Sporing klik er strålende - fordi det hjælper dig med at finde ud af, hvilke annoncer der fungerer, og hvilke der ikke er.)

Publish ...

Market Samurai vil offentliggøre til din blog med et klik på en knap - så du behøver ikke nogen tekniske færdigheder til at udgive din annonce, og der er ingen ekstra tid eller kræfter nødvendig logge ind i et separat system eller uploade filer via FTP.

... Og du er færdig!

Enkel.

Market Samurai tager alle disse opgaver (opgaver, som du ellers ville have gjort manuelt, med meget mere tid og indsats), og strømliner dem alle i hurtige trin, som du kan udfylde i et par sekunder.

Her er hvorfor alle bør bruge dette værktøj ...

Fordi der i blot et par minutter, har du en affiliate forfremmelse oprettet - og du vender site trafik til penge.

Det har aldrig været så hurtigt (eller så let) at finde et produkt, skrive en effektiv annonce, udgive det, fremme et produkt og tjene penge.

Ved hjælp af Market Samurai, hvert trin i affiliate marketing processen tager kun et par sekunder at gennemføre - i stedet for at bruge en time (eller potentielt mere) forske, skrive og uploade en annonce.

Husk ...

Du ser, hvor meget tid det sparer for bare en annonce - for en blog - i én niche.

Hvis du bruger niche marketing til at tjene en fuld tid indkomst, kan processen spare dig timer eller endda dage - og giver dig mulighed for at tjene penge på snesevis af blogs i den tid, det tidligere tog dig at tjene penge på en eller to.

Og det er, før du selv overveje de potentielle $$$ gevinster.

Det er her Market Samurai betaler for sig selv ...

Det bedste er - det kun tager et par godt prissat affilierede salg ved hjælp af Indtægtsgenerering modul, og din investering i Market Samurai har betalt for sig selv.

Hvis du allerede ejer Market Samurai, dette værktøj er dit allerede. Brug den nu!

Hvis du ikke ejer Market Samurai endnu, kan du få din kopi her .

Brent

===

Edit: Et par mennesker rejst spørgsmålet om krænkelse af ophavsretten i kommentarer nedenfor - og om Market Samurai er at fremme krænkelse af ophavsretten.

Dette er absolut ikke tilfældet - og vil aldrig være tilfældet. (Vi er "Noble Samurai." - Ikke "Evil Ninjas")

Lad mig starte med at sige: Når man har med et juridisk spørgsmål, er det vigtigt at huske, at hvert land har sine egne love om ophavsret - så den eneste råd jeg kan give her, er at sige, hvis loven om ophavsret er af interesse for dig, bør du få specifikke juridisk rådgivning om, hvordan man behandler ophavsretten i dine egne specifikke omstændigheder.

Der er en masse overvejelser omkring ophavsretten - såsom Fair Brug (hvor meget kopieres, hvordan det bruges, uanset om det devaluerer det oprindelige arbejde, etc).

Som en, der kører et affilieret program - vi heldigvis giver tilladelse til søsterselskaber til at bruge dele af vores salg sider til at fremme Market Samurai, fordi vi ønsker dem til at gøre salget.

(Dette er win-win-win - vi vinder, når en kunde køber Market Samurai, affiliate vinder, når nogen køber Market Samurai, og forbrugeren vinder, fordi de får præcise oplysninger om, hvad vores produkt gør,.)

Husk dog - Market Samurai er Copywriting Tool giver dig mulighed for at "bruge bidder, som de er (hvor tilladt ...)" eller tweak og omskrive dem. Dette blev specifikt i blogindlægget ovenfor.

Vær ikke bange for at tweaking og omskrive tekst - det kan kun tage et par sekunder at nappe, redigere og omskrive teksten i Market Samurai og gøre det til din egen.

Og det er stadig meget hurtigere at justere og omskrive eksisterende (rentable, konvertere) salg kopi bruger Market Samurai værktøjer end det er at oprette dine egne salg kopi fra bunden, startende med et blankt Word-dokument.

Men hvis du foretrækker ikke at nappe eller omskrive noget - gøre nogle forskning på loven i dit område, eller kontakte indehaveren af ​​ophavsretten til at få udtrykkelig tilladelse til at bruge små stykker af deres salg brev for at oprette dine egne annoncer.

Brent Hodgson medstifter af Noble Samurai, og en internet marketing specialist.

Brent har skrevet 68 indlæg (er) for Noble Samurai

72 Responses to "Skrivning Ad Copy på under 3 minutter: Ingen Skill Required"

 1. Brent, pretty cool. Tak for dine tips.

 2. Brent, er det temmelig godt, hvis kan tilføje prøven af ​​Sale overbevisende straf for reference.


  Brent Hodgson svarede:

  Når du siger at tilføje prøver af overbevisende sætninger - mener du at have lidt præ-skrevet bidder af tekst, som du kan trække og slippe ind i salesletter?

  Dette er en rigtig god idé! Jeg vil sætte det på ønskeseddel.

 3. Brent, vi altid ser frem til dine videoer og få en masse ud af dem, som de er altid indholdet meget høj kvalitet, og din præsentation stil er blevet bedre og bedre og positivt hypnotiske!

  Hold godt indhold på maksimering MS!

  Tak!
  David
  PS: Jeg tror, ​​min kæreste har en lille smule af et crush på dig-som, selvfølgelig, jeg bruger til min fordel! ;-)


  Brent Hodgson svarede:

  Tak! Jeg er glad for, jeg forbedre min præsentation stil. Det er bestemt ikke kommer naturligt. :)

  Jeg skylder en masse at Ben G her selv - hans fantastiske video redigering færdigheder har virkelig været med til at skabe nogle smarte præsentationer!

  (Også bebrejde ham for din kærestes crush Det må være hans trick fotografering, der er skyld;.))

 4. 4
  20 august 2009 på 2:49
  Mark sagde:

  Jeg antager, at alt dette eksemplar, der bliver genbrugt på denne måde ikke er ophavsretligt beskyttet? Eller skulle jeg sige, er der nogle implicit tilladelse til at genbruge det? Ligner et fantastisk værktøj, uden for denne bekymring.


  Brent Hodgson svarede:

  Godt spørgsmål.

  Jeg har redigeret blogindlægget at tilføje en note specifikt omhandler ophavsret.

 5. Elsker denne funktion! Nice-job guys!

 6. Jeg er bare jazzed med værktøjerne. Tak så meget!

 7. Hej Brent, jeg var bare nysgerrig, hvis du kan pege annoncen oprettelsen værktøj til en alternative salg side for en Clickbank produkt?


  Brent Hodgson svarede:

  Ja, du kan!

  Jeg skal gøre en video om det også.

  Inde i Indtægtsgenerering modulet, når du finde produkter, ramte "Tilføj produkt" knappen.

  Dette giver dig mulighed for at tilføje salg side for et bestemt produkt.

  Market Samurai vil være i stand til at samle "bidder" fra den side også - så du kan bruge de annonceoprettelse copywriting værktøjer til at hjælpe skrive anmeldelser eller affilierede annoncer for bogstaveligt enhver side eller produkt.

 8. Jeg var også gad vide om copywrite spørgsmålet please?

  Ser flot bort denne bekymring.
  tak
  Lynne


  Brent Hodgson svarede:

  Godt spørgsmål - og noget, som jeg har gået tilbage og behandles specifikt i artiklen.

  (Det blev nævnt oprindeligt - men ikke i nogen reel detalje jeg har fast det op ovenfor..)

 9. Elsker det ... Bare elske det!

 10. Denne video er stor. Tak. Jeg er meget glad for jeg købte dette produkt.

 11. Fantastisk video. Tak.

 12. Det er awesome. Market Samurai bare bliver bedre og bedre. Jeg var lige ved arbejdet med en salgs- stilling til en af ​​mine blogs, vil det spare mig mindst en time.


  Brent Hodgson svarede:

  Hvordan vil du bruge den ekstra time du frelst?

  - Gør mere marketing og tjene flere penge?
  - Eller bare nyde livet?
  ;)

 13. 13
  20 august 2009 på 4:02
  sven sagde:

  Wow folkens,

  er du stadig single, fordi jeg ønsker at gifte dig og få et barn fra dig ... ^^

  Nej, seriøst, MS er langt den største produkt derude, og stadig forbedring. Tak for denne tutorial, det er perfekt til min niche blogs.


  Brent Hodgson svarede:

  Jeg er ... smigret ;)

  Glad du kan lide hvad vi har produceret hidtil!

  Vi har ikke stoppet endnu selv om. Vi arbejder stadig hårdt på at "bedre" vores "rekorder".

 14. 14
  20 august 2009 på 4:50
  Sasikumar R sagde:

  Så nu ved jeg, hvorfor de kalder det "copywriting" ;)

 15. Fantastisk video og du gør det hele ser så let. Jeg startede en wordpress blog, men kan du fortælle mig mig, hvordan man uploader til siden bar efter sige tjekker en Clickbank produkt? Tak.


  Brent Hodgson svarede:

  Jeg er ikke helt sikker på, hvordan at hjælpe, fordi jeg ikke er sikker på, hvad trin i processen, du er op til her.

  Hvis du har problemer med at gå frem gennem trinene (dvs. bevæger sig fra at finde en Clickbank produkt inde Market Samurai til at skabe en annonce, så udgive), på knappen med ">>" på det altid får dig til næste trin.

  Hvis problemet udgiver til et sidepanel specifikt ...

  En af udgivelse muligheder giver dig mulighed for at udgive til en blog indholdsoversigten ("sidebar widget").

  Dette vil naturligvis kun fungere, hvis du har en WordPress tema, der giver sidebar widgets der skal anvendes. (Hvis du har en WordPress blog med flere sidebars, kan du endda vælge, hvilken en til at udgive til inde i Market Samurai)

  Hvis du stadig har problemer - så lad os vide, og vi vil hjælpe dig ud:

  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Sørg for at du lader os vide så meget specifikke detaljer af de problemer du har som muligt, fordi det hjælper holdet her for at finde ud af, hvordan man kan hjælpe bedst.

  Brent

 16. 16
  20 august 2009 på 5:29
  Bob sagde:

  Brent,

  Awesome funktion! Sparer en masse trin og selvfølgelig tid! Simply Awesome!

 17. Dette er en gylden guldkorn og overstråler alt andet i øjeblikket.
  Market Samurai alene er en awesome produkt, som kun bliver bedre!


  Brent Hodgson svarede:

  Aw, tak :)

  Så mange store kommentarer her. Jeg har tænkt mig at sende dem til holdet. (De har ikke altid se alle de fantastiske ting, som folk siger om alle deres hårde arbejde.)

 18. Dette er enestående software og tilbydes stor værdi fra dag ét. Jeg er forbløffet over, hvor meget mere du lægger ind i markedet samurai.

  Som kompulsiv køber, jeg har næsten hvert søgeord og marketing værktøj derude, men denne ene slår dem alle.

  Jeg er ikke sikker på, hvad omkostningerne er at købe det nu, men for hvad jeg betalt (jeg fik ind på starten) det er virkelig en invalauble værktøj for mig i dag.


  Brent Hodgson svarede:

  Tak Lloyd for den store kommentar! :)

  Jeg tror, ​​at kulturen i teamet er sådan, at vi ikke er villige til at hvile på laurbærrene, når vi gør noget stort (selvom det er allerede det bedste tilgængelige) - der er altid en udfordring at gøre noget bedre.

  Med hensyn til prisen - for folk undrende, at RRP er i øjeblikket 149 dollar - ingen månedlige gebyrer - (selv om vi kører en speciel lige nu, hvor nye brugere forsøg kan købe på $ 97 - ingen månedlige gebyrer)

 19. 19
  20 august 2009 på 7:19
  Daniela sagde:

  Stor funktion guys.Market Samurai er den eneste software, der alle smarte marketingfolk skal bruge. Faktisk bør de ikke bruge! hehehe ....
  Tak for en bemærkelsesværdig marketing værktøj!
  Daniela

 20. Det er awesome. Market Samurai bare holder får bedre og bedre.

  Hilsen,
  Erdal

 21. Hej,

  Ligner det ville være et fantastisk værktøj for min bueskydning bue site, har jeg også spørgsmålet plagiat / ophavsret.

  Tak!

  Kat


  Brent Hodgson svarede:

  Wow Kat - hvad en stor arbejdsplads!

  Bruger du Stompernet s teknikker?

  For din type af site (multi-produkt, shopping-cart stil stedet), deres ting er praktisk til formålet skrevet til, hvad du laver.

  Som for udstedelsen af ​​ophavsretten - jeg har opdateret den blog-indlæg med en bemærkning om dette. Tjek redigeringen i slutningen.

 22. Market Samurai bliver bare bedre og bedre. Jeg vil købe den, når den gratis prøveperiode udløber.

 23. 23
  20 august 2009 på 8:18
  Gail sagde:

  Ivrig for plagiat spørgsmål, der skal besvares ...

 24. tak, jeg elsker det.

 25. Meget imponerende - og der er flere funktioner til at komme, også! Bedste investering jeg har gjort for en lo-oo-ong tid!

 26. Tak Brent!

  Du fyre er virkelig geniale!

  Dette er hurtigt og nemt. Selv et nybegyndere uden copywriting færdigheder kan gøre det.

  Jeg vil begynde at benytte denne funktion alle mine affiliate forfremmelse.

 27. Brent,
  Du er så cool!
  Market Samurai er også!
  Victoria

 28. Awesome værktøjer Brent, ser frem til at anvende dem.
  Holde op det store arbejde ............ Rick

 29. Brent H,

  Mange tak for denne video. Produktet bliver bedre og bedre med tiden. Én ting, jeg gerne vil spørge, selv om, er, hvis om at bruge widgets. Jeg har ikke en blog. Jeg har en hjemmeside. Er Samurai muligt for os at få den html-kode for den widget, så vi kan placere den i vores sider?

  Derudover kan vi ændre widget s udseende?

  Hilsen,

  Jeff


  Brent Hodgson svarede:

  Er Samurai muligt for os at få den html-kode for den widget, så vi kan placere den i vores sider?

  Ja.

  Der er en "Kopier HTML" knappen nederst i annoncen skaberen værktøj.

  Du kan også "Kopier Visual" for at få en RTF-version af indholdet.

  OG "Save HTML" for at gemme HTML til din computers harddisk.

  Derudover kan vi ændre widget s udseende?

  Ja.

  Market Samurai giver dig redigere værktøjer til at ændre farver, stilarter og størrelser af teksten, ændre størrelse på billeder, etc.

  Det betyder, at du kan gøre næsten alt - fra fed skrift ord, at skabe H1 tags, og selv fremhæve tekst i HTML.

  Men for mere dybdegående ændringer i blog-widgets i din wordpress blog, skal du muligvis ændre dit websteds CSS (eller WordPress skabelon), fordi det er det, der definerer det generelle udseende og din WordPress websted.

  Brent

 30. godt, jeg tror, ​​vi har lige har gemt et par dage fra den sidste 30DC grund af dette værktøj. Dens blimmin awesome !! Køb denne software. Dens absolut værd.


  Brent Hodgson svarede:

  Tak!

  Som en, der bruges til at skrive kopiere den gamle måde (og være temmelig god til det også) - jeg helt høre, hvad du siger om tidsbesparende. Jeg er taknemmelig for at have værktøj til rådighed for mig også ;)

 31. Jeg har downloadet videoen, og det er awesome! Jeg virkelig ønsker at købe dit værktøj.


  Brent Hodgson svarede:

  Awesome!

  Her er linket til indkøb siden:
  http://noblesamurai.com/buy-ms.php

  For flere detaljer om, hvad du modtager, kan du besøge:
  http://www.marketsamurai.com/full-version.php

 32. Ok gutter, der er nok ... du tager alle de gode ideer fra æteren og næppe efterlade for os:) Killer idé. Tak for deling. Sjove ting er, jeg skrev en annonce, når du er e-mail kom igennem til at tjekke dette indlæg. Kan ikke vente med at bruge den.

  SMAN

 33. Hi Brent,

  STORE ting ...! Tak så meget for den ekstra MS funktioner & anden glimrende uddannelse video - ser frem til at gøre fuld brug af det !!

  Gud velsigne dig Brent!

  Pete

 34. Hey Guys
  Hvordan awesome er det, du har gjort en stor produkt endnu bedre.
  En af de bedste software produkter jeg har købt nogensinde.
  Clever ting

  Tak Brad

 35. Hvilke store tidsbesparende, dette kombineret med alle de andre funktioner er et fantastisk værktøj til at have.

 36. 36
  20 august 2009 på 5:27
  Eva sagde:

  Til Brent Williamz og andre berørte om ophavsret ...

  Det forekommer mig, at det virkelig afhænger af, hvordan du bruger værktøjet ... alt det gør, er hovedsagelig lade dig gøre, hvad du ville have gjort før, bare i en langt mere tilgængelig måde.

  Dit spørgsmål er beslægtet med at spørge, om den generelle "kopiere og indsætte 'funktioner hæve ophavsretlige spørgsmål ... og svaret er naturligvis, at der i sig selv er der ingen problemer, det afhænger af hvad du gør med dem!

  Du er nødt til at benytte dig af loven om ophavsret. Disse er nogle generelle ting, jeg følger mig selv (men altid tjekke for dig selv ;-) ) -

  Som en generel regel - Hvis indholdet er generisk, og vises på en række lokaliteter, så skal du være ok. Også, hvis du kun kopierer små mængder, så er dette også bør være ok (en betingelse for brud på ophavsretten er, at et betydeligt beløb er taget).

  Og hvis du er bekymret, hvorfor så ikke gøre lidt hjemmearbejde og tjek kilden til indhold for at se, om der er sandsynlighed for at være et problem.

  Også huske på, at dette værktøj giver dig også mulighed for at omskrive indholdet etc, som vil rydde dig op af nogen problemer i de fleste situationer.


  Brent Hodgson svarede:

  Tak for at tilføje dine kommentarer her!

  Gætte fra din e-mailadresse, jeg væddemål, du er involveret i advokatbranchen i Australien. :)

  Glad for at have dine 2 cents!

 37. Stor funktion faktisk. Jeg er glad for jeg revisited 30DC igen i år. Disse nye udgivelser kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for mig. Jeg vidste, at 80 bucks var en god investering sidste år med kun 4 moduler, men dette slår kagen. God Job !!!


  Brent Hodgson svarede:

  Tak!

  Et spørgsmål dog:

  ... Beats kagen?

 38. Det er godt. Ser meget nyttige, men har du nogen planer om at åbne denne funktion op, så det kan få adgang til en hjemmeside eller et produkt på internettet? Det ville være en fantastisk måde at gøre op produktbeskrivelser for en e-handel site, at alle andre ikke allerede har.


  Brent Hodgson svarede:

  Ja :)

  Faktisk er det allerede gør ...

  Her er du:

  Inde i Indtægtsgenerering modulet, når du finde produkter, ramte "Tilføj produkt" knappen.

  Dette giver dig mulighed for at tilføje salg side for et bestemt produkt.

  Market Samurai vil være i stand til at samle "bidder" fra den side også - så du kan bruge de annonceoprettelse copywriting værktøjer til at hjælpe skrive anmeldelser eller affilierede annoncer for bogstaveligt enhver side eller produkt.

 39. Brent,
  Måske er det mest nyttigt redskab i MS boksen endnu.
  Det synes en nem tweak at ændre det for den gratis klassificeret annonce (kun tekst) sites; men er de værd stearinlys? Hvad tror du?


  Brent Hodgson svarede:

  Fortæl mig mere om dette.

  Det er ikke noget, jeg havde overvejet før - men jeg ville være interesseret i at finde ud af, hvad den bedste måde at gøre dette arbejde ville være.

 40. Ser meget praktiske. Er det google sikkert at kopiere store bidder sådan noget? ..Jeg tror, ​​du fyre ved dine ting.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Den generelle regel for indhold er ganske enkelt at sikre, at du tilføjer nogle unikke værdi for brugerne.

  Jeg kan ikke se nogen Google kopieret indhold problemer som følge af at have et par korte stykker genbruges fra et andet site i indholdsoversigten af ​​dit websted. Og jeg tvivler på det er noget, de ville slå ned på i fremtiden.

  Fra Googles perspektiv - de ønsker god kvalitet, unikke oplysninger, der er værdifuldt for de virkelige mennesker, der bruger Google til at finde det, de leder efter.

  Kopieret indhold sanktioner stammer fra dette mål.

  Hvis du kopierer store plader af tekst (hundredvis af ord) - hvis den eneste værdi dit websted indeholder, er direkte kopier fra andre websteder - hvis du ikke har dit eget indhold (enten blandet i med indhold fra andre kilder, eller som den vigtigste del af dit websted) - så du skal nok blive straffet af kopieret indhold filtre.

  Hvis du kører en "rigtig" hjemmeside, leverer "rigtige" værdi for "rigtige" brugere - du gør alt, hvad den rigtige måde, og Google vil elske dig :)

 41. Du fyre altid blæse mig altid med hver ny del af MS. Dette værktøj er langt den bedste af al forskning værktøj til søgeord og markedsføring på internettet i dag. Tak

 42. Brent top kvalitet igen MS bliver bare bedre og bedre !! Jeg er stadig meget nyt for det her, men jeg må sige, at du fyre gøre det ser så enkel og med alle de måder, du forsøge at forbedre det for os fyre du virkelig gøre tingene lettere for os nybegyndere!
  Med hensyn til oprettelsen add kan du bare uploade den til blogs eller du kan også uploade den til en hjemmeside
  tak igen
  Stephen

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Lige nu, at indsætte en widget som dette er kun muligt i en blog, fordi kun blogs har denne type widget teknologi.

  Rå HTML sites og sites på andre platforme, vi er glade for at arbejde hen imod, hvis der er efterspørgsel - men det synes en masse steder kører off WordPress disse dage.

  Hvis du tjekker kommentarerne ovenfor, der er én, hvor jeg går igennem de 3 måder, du kan bruge copywriting værktøj til at oprette annoncer for rå HTML sites. Forhåbentlig dette hjælper dig ud.

  Brent

  Den
  Digital Nomad svarede:

  Måske er lidt off-topic, men er der nogen måde at få rå-html fra "Publish Content" modul?

  Det ville være rart, hvis det kan være copy / indsættes i andre platforme også uden at miste den styling og hyperlinks.

  Den
  Brent Hodgson svarede:

  Nej, der er ikke endnu. Jeg tror, ​​der vil være, når modulet er frigivet til offentligheden selv. (I øjeblikket er det kun tilgængelig for 30DC brugere)

  Brent


  Digital Nomad svarede:

  Hi Brent,

  Jeg håber, at Market Samurai holdet vil se på det. Et "kildekode" fanen redigering ville være virkelig nyttige. Også for bare at redigere styling, alt og titel og marginer på et billede, samt for at have et mål og titel for hyperlinks.

  Er Market Samurai support drag & drop funktionalitet til billeder? Jeg arbejder på en Windows-platform, men det ser ikke ud til at virke. Jeg ville være rart at bare trække et billede fra mit skrivebord i redigering kit, såvel som bare dobbeltklikke på selve billedet for at indsætte styling-parametre.

  Tak,

  Richard

 43. 43
  22 august, 2009 på 4:05
  Larry sagde:

  God tilføjelse til et fantastisk værktøj. Lagde ikke mærke i videoen, men er der en måde at tilsløre affiliate url for at gøre det bare lidt sværere at rip off provisioner? Og at bare drømme lidt .... ville det ikke være rart, hvis de forskellige led blev gemt i en database på vores hjemmeside for at overvåge klik statistik?

  Tak for fortsat at gøre det bedre og bedre.
  Larry


  Brent Hodgson svarede:

  Re: Tilsløring - Ja, der er en måde. Market Samurai sættes i flere URL-afkortning tjenester, der kan kappe links til dig.

  Du kan også spore klik på disse links ved hjælp en anden tjeneste, som Market Samurai sættes i - Pretty Link (en WordPress Plugin der hjælper med at spore og overvåge klik statistik).
  :)

 44. 44
  22 august, 2009 på 8:50
  Cecil Ming sagde:

  Jeg vidste dette, MS, var en af ​​de bedste investeringer jeg nogensinde er lavet, din "nye moduler" bare bevise det!

  Fantastisk tid saver ....

  Cecil

 45. First off, jeg elsker dette værktøj. Marketing Samurai gjort alt, søgeord forskning teori jeg har lært BETON.

  For det andet, jeg har et forslag ...

  Dette blogindlæg skal konverteres til en PDF e-bog og være inkluderet med hver downloade Marketing Samurai ... (bare en personlig ting, kinda hader ser uddannelse videoer.)

  Ja, jeg er en af ​​de få weirdos der udskriver sine e-bøger og læser dem væk fra computeren.

 46. oops. forkert indlæg. Ignorere.

 47. Dette er et fantastisk værktøj til Affiliate marketing, hvis modersmål ikke er engelsk. Jeg elsker det!

 48. 48
  November 22, 2009 ved 05:58
  Chris sagde:

  Hej

  Når man taler om at fokusere på en stram gruppe af søgeord, du foreslår kun ved hjælp af søgeord, der passer ind i en række kriterier!

  Med hensyn til den foreslåede tal på 100 besøg / dag er du henviser til de SEOT resultater eller det samlede søgninger?

  Jeg formoder du refererer til SEOT?
  I så fald bør det være den brede, sætning eller eksakt match resultater, da de alle vises, når du eksporterer resultaterne?

  Tak

  Chris