Content Skrivning Made Easy!

Share-knap

En opgave, som mange Internet Marketingfolk vige skaber indhold til deres hjemmesider.

Oprettelse af indhold kan være en vanskelig proces - forske i niche, forsker i emnet, skrivning, redigering, formatering, udgivelse, og mere - alle til at skabe bare en artikel.

Men godt indhold kan være et effektivt løft til SEO. Uden det, er du glip af en stor potentiel kilde til autoritet.

Skrivning godt indhold er nemt med publicere indhold Module

I denne Spotlight på SEO, vil Dr. Anthony Fernando tage dig gennem publicere indhold modul i detaljer, viser dig, hvordan du strømline dit indhold skabelsesprocessen i tre nemme trin.

1. Forskning

Sikring dit indhold er af høj kvalitet og forventes at blive læst, er det første afgørende skridt. Anthony vil tage dig gennem en effektiv strategi for emnet udvælgelse og forskning.

2. Skrive din artikel

Herefter vil han tage dig gennem skrivning af din artikel, herunder ved hjælp publicere indhold værktøjer til at optimere dit indhold.

3. publicere din artikel

Nu det vigtigste skridt - at få din artikel foran dine læsere. Her Anthony viser dig, hvordan du direkte uploade din nye artikel til din WordPress blog fra udgive indhold.

Et andet værktøj i Arsenal

Høj kvalitet, effektiv indhold er nu blot tre skridt væk - alt du skal gøre er at tage det første skridt og åbne publicere indhold Module.

Held og lykke!

Alex

PS Market Samurai s publicere indhold modul er en fuldt betalt modul. Hvis du ikke har købt Market Samurai og du vil have adgang til dette modul, klik her for at købe nu.

Alex "Den Grønne Samurai" Grøn er medlem af din venlige Samurai supportteam, og ofte giver opdateringer om de seneste Samurai happenings på bloggen.

Alex har skrevet 22 indlæg (er) for Noble Samurai

73 Responses to "Content Skrivning Made Easy!"

 1. Tak for den meget flot video på indhold udgivelse. Det var meget nyttigt for mig, fordi en eller anden grund jeg ikke havde brugt publicere indhold modul endnu. Jeg vil nu! Tak igen, Lisa

 2. Store nyheder! Virkelig ser frem til at følge sammen med Dr. Anthony på denne ene. Det er en af ​​de ting, jeg har en svaghed i. Uanset om at skrive min egen indhold eller skrive til en af ​​mine klienter Det er aldrig let for mig.

  Du fyre rock!

  Leigha

 3. Ser forwward at prøve det. Skrivning indhold er den sværeste del.

 4. Hvordan kan jeg købe det?

 5. Tak Alex,

  Jeg havde glemt alt om bloggen udgiver i Samurai.

  Jeg formoder Samuarai ikke størrelse optimere fotos? Det ville være en anden gang pauseskærmen!

  Tak
  Peter

  Den
  Frank svarede:

  Hej Peter,
  Prøv dette billede størrelse optimizer Easy Thumbnails
  http://www.fookes.com/ezthumbs/

  Frank S

 6. Indholdet del af MS er en af ​​de bedste. Især for at finde indhold. Jeg indrømmer, jeg har ikke brugt det til "udgivelse", som indholdet meget.

  Great video dog så jeg måske bare begynde.

 7. tak igen kære samurai team for dette værdsat info.

 8. Jeg skulle lige til at komme op og skrive en artikel i morges og havde ingen anelse om hvor du skal begynde. Jeg spurgte mig selv: "Hvad skal jeg skrive om?" Jeg kan nu knække åbne min Market Samurai og spare mig noget tid og skrive artikler, der er mere effektive og konvertere bedre. Tak så meget for disse tutorial videoer. Jeg havde et spørgsmål. Gør det en forskel, om du sender din artikel som en ny side eller bare et indlæg? Da der er disse 2 muligheder, skal der være en grund til hvorfor. Hvad er den grund?

 9. 9

  Ønsker du at få flere artikler - store trick med denne softare - tilføje, er eller vil i slutningen af ​​søgeord - bare gjorde det i dag - så skabt nye søgeord og fandt indhold - bragt tilbage gode artikler som sagt Digitcal Photography belysning er lige i fleste artikler - værker stor!

 10. 10

  Great værktøj! Kan du sætte den op til automatisk at offentliggøre på et ikke-WordPress websted? Jeg bruger xsitepro - vil dette arbejde med dette?

 11. Hey guys :)

  Bare en anden grund Market Samurai er min favorit søgeordsværktøjet i vores arsenal! Indholdet er stadig konge på nettet og skabe originalt indhold hver dag kan være trættende, selvom vi outsource (som jeg er sikker på mange af os her gør!)

  Brug Market Samurai at identificere den lavthængende frugter at skrive, så du har vist i denne video og bruge "publicere indhold" funktionen, skrive godt indhold hurtigt er nu gjort meget lettere! Som mange har sagt før mig i tidligere indlæg, den værdi, vi får fra din software og den efteruddannelse, du giver er uvurderlige! Tak for alt, hvad du gør!

  Mark

 12. 12
  Den 14 maj 2010 på 3:35
  Claudio sagde:

  Kære Herrer,

  Mit sprog er spansk. Hvis det er muligt arbejde med dit indhold Skrivning i spansk, bedes præcisere mig.
  Mit engelsk er ikke godt.
  Tak !!

 13. Anthony,

  Tak så meget for den store info. Jeg er sikker på ganske få af os, der kæmper med artiklen skriver vil finde denne tutorial meget nyttig. Holde op det store arbejde.

 14. Som du rigtigt påpeger Anthony indhold skabelse er min store bussemand og noget, der hjælper mig ud på denne er meget værdsat. Jeg kan især godt lide det faktum, at jeg kan gøre alt, herunder udgivelse, indefra Market Samurai - MASSIVE tidsbesparelse for nogen som mig med mere end én blog.

 15. 15

  Anthony. Disse videoer du sender indlæg er awesome. Jeg bruger Market Samurai hver dag endnu du stadig lære mig ting jeg ikke vidste det kan gøre. Holde op det store arbejde!

 16. 16

  Jeg er en ivrig bruger af Market Samurai. Med hver modul jeg får mere og mere imponeret. Mange tak for en stor post. Du kender aha oplevelse, du taler om i denne video. Jeg får at hver gang du introducere en "hvordan" video på en Market Samurai modul. Nice job ... meget flot stykke arbejde.

 17. Tak for den klare øjne visning, Alex. Vi har brugt Market Samurai med gode resultater, men demonstrationer som denne viser, at vi kun har set toppen af ​​sin kapacitet. Denne video Sandelig sætte en brand under os.

  Tak for den inspiration og retning ... Rob Howard

 18. En anden stor video fra Market Samurai. Market Samurai og Domain Samurai må være den bedste tidsbesparende software langt, jeg kan huske i gamle dage at gøre dette manuelt.

  Med ordene fra Ed Dale "Du kid ved ikke, hvor godt du har fået det i disse dage!"

 19. En anden stor tutorial fyre. Jeg har ejet Market Samurai i flere måneder nu, og aldrig tænkt at bruge dette kraftfulde værktøj til forskning og skabe kvalitetsindhold. Absolut en anden stor strategi til at komplimentere min SEO arsenal. Fortsæt det gode arbejde!

  Hans Storrie

 20. 20

  Wow, kan du bare holde det her til dig selv! Jeg ønsker ikke min konkurrence at vide om dette. Det var virkelig nyttige, og jeg har brugt Market Samurai i et stykke tid nu, og helt glemt om denne funktionalitet. Jeg har tænkt mig at begynde at bruge det i dag, tak igen for en stor, nem at bruge værktøj

 21. 21
  Den 14 maj 2010 på 4:53
  tomartomartini sagde:

  En særdeles god video om økologisk trafik og hvordan du får en effektiv indhold, godt gået Anthony.

 22. Meget cool video. Jeg elsker dine træninger. Perfekt til at give videre til lejede hjælp og få dem til at forstå. Tak gutter!

 23. Dette er meget praktisk information. Jeg kan ikke vente med at bruge Market Samurai til at offentliggøre en artikel til min hjemmeside. Tak så meget.

 24. 24
  Den 14 maj 2010 på 5:11
  jose sagde:

  Great video. Jeg kan se værdien her. Imidlertid ville ikke dit indlæg behøver tags / nøgleord? Der var ikke en stedet for søgeord.

  Jose

 25. Hvorfor skulle jeg bruge Market Samurai som forlagsbranchen grænseflade?

 26. Jeg har tænkt mig at give dette en chance for min post i morgen. Jeg tror jeg altid glemmer disse funktioner i Market Samurai, fordi det så godt på søgeord forskning.

 27. 27

  Thats en temmelig pæn toturial. Jeg elsker virkelig Market Samurai, det eneste, jeg tror, ​​at dens mangler er et værktøj til at se ledige domæner for kontrolleret søgeord.

  Kan du gennemføre en sådan funktion i fremtiden, skal du :)

 28. En stor video godt præsenteret! Jeg er klar over, du ikke har tid til at dække dette, men jeg vil gerne tilføje, hvor vigtigt det latent semantisk indeksering (LSI) i også at få en god placering. For dem der ikke kender til LSI, betyder det at bruge ord og sætninger i kroppen kopi af artiklen, der vedrører de søgeord (ikke spamming nøgleordet), og til emnet, at søgeordet er fremme. Relevante og relaterede centrale sætninger hjælpe SE arbejde ud betydningen og hensigten med artiklen. De støtter også og validere de vigtigste søgeord, giver det større autoritet. Google, især gælder LSI. Jeg håber dette hjælper.

 29. Det sværeste og mest tidskrævende del - skrivning stadig skal gøres manuelt = (

 30. 30

  Awesome ... kan ikke vente med at sætte dette bad boy at bruge! Du fyre rocke. Tak for den stadige support og opdateringer!

 31. 31

  Meget godt gået gutter. Jeg har været en bruger af af Market Samurai for min SEO virksomhed og ikke havde eksperimenteret med dette modul. Jeg fandt din video til at være af høj kvalitet og høj værdi. Fortsæt det gode arbejde.

 32. 32

  God kvalitet artiklen skriver er en kunst i sig selv, selv når du udfører al den forskning, eureka øjeblik er ikke altid there.When det er dette værktøj er det hele.

 33. En anden stor video! Jeg havent brugte MS for indhold udgivelse endnu, skal give det en chance

 34. 34
  Den 14 maj 2010 på 7:48
  Juan sagde:

  Great video tutorial!
  Spørgsmål:

  Kan du skrive flere indlæg eller side til en senere planlagt (tidligere eller nuværende)?

  Tak for sådanne store video

 35. 35

  Hey Isak

  MS hold lanceret et domæne checker værktøj et par måneder tilbage
  http://www.domainsamurai.com/

 36. 36
  Den 14 maj 2010 på 8:18
  Neil sagde:

  Absolut bedste software-værktøj.
  For nylig købt og er stadig udpakning alle goodies.
  Denne "Udgiv indhold" modul sammen med alle andre moduler og fantastiske tutorials giver utrolige fordele.
  Ligesom julen kommer tidligt.

  Mange tak.

 37. Jeg må sige, jeg er irriteret over, at jeg havde kigget forbi denne feature sæt. Jeg har været at undersøge og skrive en meget sværere måde ganske lidt.

  Godt stykke arbejde og giver os et værktøj, der sparker røv!

 38. Det er en stor artikel, jeg elsker at læse. Men det vigtige er, at jeg er nødt til at gøre, hvad du lære mig.

 39. Great indhold fra jer som sædvanlig. Jeg bliver nødt til at prøve at bruge publicere indhold-funktionen igen. Sidste gang jeg prøvede at bruge det til en blog fungerede virkelig for mig, men jeg har ikke prøvet det siden den sidste opdatering, og efter at have set din video ser det ud godt det værd!

 40. 40

  Awesome video. Jeg har brugt MS i et stykke tid nu, men har aldrig brugt Udgiv indhold funktion. Jeg elsker, at du kan tilføje din blog-indlæg til rang tracker samme.

 41. Perfekt timing - jeg har været at skrive en masse artikler og har ikke tænkt at bruge finde indhold funktionalitet endnu. Tak igen!

  Chris

 42. Jeg bruger Elance forfattere til at skabe min hjemmeside.
  Den er hurtig og god kvalitet

 43. Jeg har læst dine artikler og se videopræsentationer ..
  Du tilbudt en indledende pris, som jeg ikke accepterede.

  NU jeg klar over betydningen af ​​IT.

  DINE videopræsentationer er meget god og sandsynligvis jeg kunne bruge dem uden materiale i dit tilbud, men det ville være meget langsommere og vanskeligere.

  Kan jeg få din oprindelige tilbud og pris, PLEASE.

  TAK,

  KEN

 44. 44

  Oprettelse af indhold er aldrig let og tidskrævende for alle. Forhåbentlig dette modul vil fremskynde vores arbejde.

  Tak for at gøre denne tutorial.

 45. 45

  Jeg har aldrig set på at skabe indhold som før. Det gør processen synes så enkel. Jeg vil gå og skrive et par artikler lige nu!

 46. [...] Noble Samurai »indhold skriftligt Made Easy! [...]

 47. Uhm, masser af mennesker gav gode kommentarer om dette værktøj. Jeg er stadig en smule skeptisk, men jeg vil give det en chance. tak

 48. Efter at have set videoen og laver lidt forskning om Market Samurai, det virker som en dejlig værktøj at have. Men hvor meget er den fulde version? Jeg klikkede på købssiden, men det gør ikke fortælle mig det nøjagtige tal, hvor meget det er (bare give mig de værdier af bonus i stedet). Tak

 49. Jeg er enig i dette, Great indhold fra jer usædvanlige. Anyway en særdeles god video om økologisk trafik og hvordan du får en effektiv indhold

 50. En anden stor en, Dr. Anthony. Jeg har brugt dette modul et par gange selvom jeg primært bruger MS for søgeord forskning. Jeg har tænkt mig at bruge modul til ekstra artiklen forskning. Tak.

 51. Stor artikel og video. I Internet Marketing Keyword Research er afgørende, og jeg havde hørt mange fantastiske ting om Market Samurai i han tidligere, men var ikke klar over at offentliggøre funktionen indhold.

  Jeg vil helt sikkert nødt til at tjekke Market Samurai i meget nær fremtid! Tak for den store information.

  Til din fortsatte succes,

  Karl Hummel

 52. Den "find indhold" funktion i Market Samurai er absolut stor. Det gør artiklen ideer forskning meget lettere.

  Tak for den video tutorial og uddannelsesindhold.

  Masato

 53. 53

  Great stuff. så når du bruger finde indhold, funktion, betyder det automatisk dreje artikler til dig eller er de ordret?

 54. 54

  MS er det bedste værktøj, jeg nogensinde har brugt. Hold kommer med gutterne varer - sætte pris på det!

 55. Great træning.

  Kan ikke vente med at virkelig køre dette produkt gennem det gangarter.

  Tony

 56. 56

  Jeg altid finde at skrive indhold til mit eget websted den sværeste del af SEO så er der link bygning, men du nødt til at skrive indhold til dem også!

  Tak for denne video, helt sikkert gør det meget lettere at finde information til at skrive på dit emne.

 57. Igen ...

  Kirurgisk præcis timing fra Market Samurai besætning.

  Lige når brændstofmåleren på min hjerne meter havde nået "tom" BAM, din virkelig cool og inspirerende indhold skriftligt vid dukker op i min indbakke.

  Pust af frisk luft!

  Og meget værdsat!

 58. Tak for oplysninger, jeg kan lide denne information

 59. Hej,

  Allerede overvejet Market Samurai uovervindelig, nu over optagelsen af ​​dette værktøj bliver det i Excellence!

  Tanks
  Milton Ramos

 60. Jeg har kun lige købt denne software (efter at få en refusion fra et konkurrerende produkt, der aldrig arbejdet) - og kan stadig ikke tro, hvor god MS er. Og denne uddannelsesstøtte er unbelieveable. Jeg er bare håber det hele ikke i sidste ende gå på samme måde som en anden stor stykke software, som brugerne elskede. Jeg taler "Champman" tho amerikanske brugere kan ikke vide det

  Under alle omstændigheder, tak fyrene og venligst holde gør, hvad du gør - du er superstjerner

 61. Artikel skriftligt er en stor blok for enhver internet marketingmedarbejder så denne bistand er meget værdifuld.

 62. Dette var meget nyttig.

  Har du nogen forslag til at bruge Market Samurai til at oprette afstemninger?

 63. Jeg vil bare gerne tilføje, at MS giver dig også artikler. Disse artikler, du kan bruge som er eller som frø ideer

  1) Hvad er - ok til gode - hvis de ikke allerede er blevet anvendt over det hele (MS giver dig denne info)

  2) Som det er - godt at bedre - krydre dem med nogle videoer og / eller billeder (MS giver dig disse også)!

  3) Original - bedst - find sætninger og eller afsnit i de fundne artikler, omarbejde dem og derefter offentliggøre.

  I tilfælde af at du ikke gættet, jeg elsker dette produkt, bruger det næsten dagligt, og jeg købte den, når den først kom ud og fik det på en super bargain indledende pris. Jeg kan ikke sige, om mange af de andre produkter, jeg har købt.

 64. Meget imponerende software ser meget godt designet og vises. Jeg vil fortælle min chef om denne første mandag morgen. Håber han har det på samme måde, som jeg gør, som denne software kunne gøre mit job en hel del lettere.

  Tak for den fremragende video.

 65. Fantastisk! Især den måde Anthony forklarer det.

  Tak igen for stor info
  Alex

 66. Du har gjort det nemt at skrive og udgive kvalitetsindhold, men hvis Market Samurai bare ville skrive indholdet for mig. Just kidding, godt produkt. Jeg er glad for jeg fik det. Venligst ikke fortælle min konkurrence.

 67. [...] Noble Samurai »indhold skriftligt Made Easy! [...]

 68. Tak for den store info!

  Denne software er mere end jeg nogensinde forventet, fantastiske værdi!
  Tak

 69. 69
  Den 18 maj 2010 på 8:16
  boyjah sagde:

  Tak Anthony. Endnu en glimrende tutorial. Fortsæt det fremragende arbejde mate!

 70. Hey Alex,

  Awesome Mange tak for at vise de 3 enkle trin til at tage ved hjælp af Market Samurai s publicere indhold modul, meget godt fremlagt og meddeles takke dig igen Alex, store arbejde holde det op mate.

 71. Du fyre er awesome. Holde det i gang!

 72. 72

  Tak gutter, awesome som altid! Du fyre aldrig ophøre med at forbløffe mig med kvaliteten af ​​dit produkt og tutorials ... venligst holde dem at komme!