Sådan oprettes en High-Konvertering Salg præsentation med enkelt klik på en knap ...

Share-knap

Har du nogensinde prøvet at oprette en salgs video til at sælge dit produkt eller service?

Hvis ja, så vil du være meget fortrolig med, hvor svært det egentlig er at producere en video, der kaprer dine kunders opmærksomhed, bygger ønske om dit produkt og i sidste ende lukker salget ...

Det største problem, at de fleste mennesker står over for er at kunne skrive effektive salg kopi at fremhæve fordelene ved deres produkt uden at lyde som en "hyped op" brugt bil sælger.

Den store nyhed er tjenester som Vidsy kan nu vejlede regelmæssige virksomhedsejere som dig, trin-for-trin gennem processen med at skabe en effektiv salg budskab.

Men at skrive din "salg kopi" er kun en del af problemet ...

Det store problem Ingen taler om ...

Når du har skrevet dit salg script, den næste store vejblokere fleste mennesker løber ind i er at gøre din video se og føle professionel.

En masse virksomhedsejere, vi taler for at forsøge at optage sig selv læse deres manuskript foran et kamera. Men medmindre du er en dynamisk offentlig taler, er det ofte en opskrift på katastrofe, fordi de fleste "taler hovedet" videoer kommer på tværs som værende yderst kedelig og kedelig.

En meget bedre og mere effektiv metode er at bruge en kombination af tekst og billeder til at gøre dit salg video ser moderne og professionelt uden at skulle vises på kameraet.

Grunden til dette fungerer så godt, er, at du tager fordel af flere modaliteter læring - dine kunder kan se dine besked samt HØRE din besked. Det gør dit salg video meget lettere at forstå og meget mere overbevisende.

Det eneste problem med at skabe tekst baserede videoer er, at konvertere dit salg script til en overbevisende slide dæk har altid været en kedelig og smertefuld proces. (For eksempel, her på Noble Samurai, vores videoer almindeligvis har over 200 dias i dem!)

Faktisk fik vi så syg og træt af manuelt at oprette diaspræsentationer, at vi endelig besluttet at løse dette problem en gang for alle ved at tilføje et dias generation funktion i Vidsy.

Og i dag er jeg begejstret for at sige, at vi lige har rullet ud denne helt nye funktion! Hvilket betyder, at hvis du allerede er kunde - du får det gratis :-)

I stedet for uendelige kopiere og indsætte én sætning ad gangen fra dit script i PowerPoint, kan du nu med det samme generere professionel, høj konvertering dias med den enkelt klik på en knap.

Her er en hurtig video, der afslører præcis, hvordan dette spil skiftende nye funktion virker ...

Hvad du skal gøre Hvis du allerede har Vidsy ...

Hvis du allerede er Vidsy abonnent, så er denne helt nye dias generation funktion er klar og venter på dig på Vidsy.com .

Alt du skal gøre er at logge ind på din konto, udfyld dit salg script og ramte "Download mine lysbilleder" knappen.

Vi har også tilføjet en helt ny uddannelse video, der viser dig de 3 enkle trin til at supercharge din Vidsy dias, øge dine konverteringer og maksimere dit salg.

Denne nye uddannelse video dækker:

  1. Mønster Afbryder - hvad er de, hvorfor er de så vigtige, og hvordan du bruger dem i din video at kapre din kundes opmærksomhed og holde dem limet til skærmen.
  2. Vigtigheden af ​​at skabe en sekundær Reading sti at plante din nøgle besked dybt ind i din kundes underbevidsthed.
  3. PLUS hemmeligheder få folk til at gribe ind og bestille dit produkt.

Hvad du skal gøre, hvis du ikke ejer Vidsy ...

Hvis du ikke har fået dit eksemplar af Vidsy endnu, og du gerne vil slutte sig til virksomhedsejere 2078, der nu skabe høj konvertering salg præsentationer fra deres Vidsy scripts med en enkelt klik på en knap så Klik her for at Grib din kopi Nu.

Den første reaktion på Vidsy har været bedre end noget vi forventede (nogle kunder ser allerede omregningskurserne for op 12%, hvilket er simpelthen uhørt!)

Denne nye gennembrud slide generation funktion betyder, at Vidsy nu har fjernet endnu en af ​​de største og mest frustrerende hindringer mellem dig og skabe en rentabel online-forretning.

God fornøjelse!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai