Anunciant: Vidsy - Crear missatges de venda amb ànim de tirar en 90 minuts o menys ...

Hola És Eugene aquí, CEO de Noble Samurai i tinc alguna cosa realment interessant per compartir amb vostès avui:

Fa tot just unes setmanes vam publicar Vidsy - nostra nova eina de redacció, que permet als propietaris de negocis en línia com vostè creu, missatges de venda d'alta conversió amb fins de tracció en només 90 minuts o menys (fins i tot si vostè mai ha escrit una línia de vendes copiar abans en la seva vida).

Des que vam llançar, més de 2.047 propietaris de negocis en línia s'han subscrit a Vidsy, i en el que ha estat la taxa d'execució més alt que he vist en la meva vida, més de 815 persones han completat totalment el seu primer missatge Vidsy vendes!

Ben fet a prendre acció massiva!

Per saber com funciona Vidsy (incloent una demostració pas a pas del programari), pot veure el curt vídeo que vam produir a continuació:

O si la lectura és més el seu estil, vostè pot llegir la dels aspectes més destacats en l'entrada del bloc a continuació ...

Així que, què problema resol Vidsy?

Si ets un dels milions de persones creatives que tenen un gran producte, però encara lluiten per fer vendes en línia, llavors vostè no està sol ...

El fet és que la creació d'un producte s'assembla molt a ... escalar una muntanya massiva:

Cada vegada que treballa en el seu producte, vostè pren un petit pas fins a la paret del penya-segat escarpat i traïdor ...

I l'únic que el manté en marxa, és saber que quan arribi al cim de la muntanya i del seu producte acabat, que finalment serà capaç de fer una diferència real en les vides dels altres i gaudir de les recompenses financeres que vénen d'intercanvi el seu producte amb el món.

Així que serrar les dents i seguir pujant ...

Llavors, finalment, després de mesos o fins i tot anys de dur treball - el seu producte està fet!

Vostè va a celebrar i gaudir d'una increïble sensació d'èxit i satisfacció.

Vostè finalment ha arribat al cim de la muntanya i va conquistar la creació del producte ...

Tanmateix, la seva celebració és de curta durada, com vostè descobrirà ràpidament un ...

Nasty i inesperada sorpresa ...

De sobte t'adones que el que vostè pensava que era la part superior de la muntanya és en realitat només un altiplà ...

Amb una sensació d'enfonsament horrible a la boca de l'estómac - t'adones que una nova muntanya sencera està davant teu ...

La Muntanya MÀRQUETING ...

Vostè veu, en aquests dies, tenir un gran producte no és suficient:

Per tal de crear un negoci seriós generació de beneficis, vostè ha de ser capaç de comunicar-se de manera efectiva el valor del seu producte, d'una forma que obliga els usuaris a prendre mesures i en última instància, feu clic al botó Afegir al carro.

No pot fer això, i vostè mai serà capaç de convertir els visitants al seu lloc web en clients de pagament, i tota la sang, suor i llàgrimes que van ser necessaris per crear el seu producte pot també ser tirat per la claveguera.

"El més trist dels negocis en línia d'avui és que vostè pot tenir el producte perfecte que pot transformar la vida d'algú ... sinó perquè no sap com comercialitzar correctament, ningú el compra."

Mira - el punt és - és aquesta muntanya - la muntanya de màrqueting que s'interposa entre vostè i obtenir el seu producte a la gent que més ho necessita.

És aquesta Muntanya de Màrqueting que t'impedeix obtenir el seu producte en mans de desenes de milers de clients ansiosos.

I en última instància, és aquesta muntanya de Màrqueting que es troba entre vostè i la creació d'un negoci seriós de generació de beneficis.

Però si vostè lluita amb la idea de vendre el seu producte, en realitat no és culpa seva, ja que fins fa poc no només hi ha hagut dues maneres d'apropar a la muntanya de Màrqueting ...

Opció 1: Escriu el missatge de les vendes vostè mateix ...

La seva primera opció és tractar d'escriure el seu missatge de vendes vostè mateix. El problema amb això és que per a la majoria de les persones creatives, tractant d'escriure una carta de vendes és com parlar-li a la paret.

Ja saps el que se sent ...

Vostè s'asseu al davant d'una pantalla d'ordinador en blanc durant dies o setmanes, però no importa quant t'esforcis - vostè no pot trobar les paraules adequades per excitar a la gent sobre el seu producte d'una manera que els motiva a prendre acció i COMPRAR ...

Eventualment tirar la tovallola i renunciar a tractar de fer-ho tot vostè mateix.

Opció 2: contractar un redactor ...

En el seu lloc, vostè decideix contractar un redactor per escriure el seu missatge de vendes per a vostè. Amb l'esperança que aquest serà un accés directe al cim de la muntanya de Màrqueting.

No obstant això, els bons redactors són tan rars com agulla en un paller, i encara que se les arregla per trobar un disposat a ajudar-lo vostè estarà de peu per molts diners.

Això es deu a redactors professionals solen cobrar entre $ 10.000 i $ 50.000 per escriure un missatge de vendes individuals. I a sobre d'això van en general prenen una comissió en cada venda perquè saben que la seva feina obté resultats!

Així que a menys que tingui butxaques molt profunds, això simplement no és una opció.

I això arriba al cor de per què tants autors, desenvolupadors de programari i creadors de productes com vostè no pot pujar sempre la muntanya de Màrqueting ...

Si no té les habilitats per crear un missatge de vendes convincent a tu mateix, i no es pot permetre el luxe de contractar un redactor professional ...

Què fas?

Com es crea un missatge de vendes magnètic que segresta atenció de la gent, s'encén una sensació ardent de desig del seu producte i els obliga a treure la seva targeta de crèdit i ... COMPRA?

Bé, estic encantat de dir que per fi hi ha una nova opció per als amos de la marca de productes com tu ...

Anunciant: Vidsy - Crear missatges de venda amb ànim de tirar en 90 minuts o menys ...

Vidsy és el primer sistema basat en la web que t'ajuda a crear sense esforç únic assoliment tirant missatges de venda per promocionar els seus productes en línia.

Amb Vidsy en el seu equip, vostè ja no ha de esquinçar el seu pèl en la frustració tractant de trobar les paraules adequades per excitar i motivar als seus clients a comprar el seu producte.

I vostè pot deixar de perdre el seu valuós temps tractant de trobar un redactor professional que pot pagar.

Perquè per primera vegada en la història, Vidsy et porta de la mà i us guiarà a través de tot el procés de creació d'un benefici tirant missatge de vendes per al seu producte o servei.

Això significa que pot crear un provat, d'alta conversió missatge de vendes amb només uns clics del ratolí. És, literalment, tan fàcil ...

Et vaig a ensenyar com funciona:

Si alguna vegada has lluitat per escriure un missatge de vendes abans, et va encantar això ...

Heus aquí com Vidsy Obres:

Sóc aquí a la pantalla d'inici. Per començar vaig només cal fer clic a "Crea el teu primer guió de vendes" botó:

I ara, aquí és on comença la veritable diversió ...

Ja veus, hem trencat tot en una sèrie de passos molt senzills ...

(Figura: El Vidsy Redacció Interfície Principal)

Pas 1: Per començar acaba de veure un breu vídeo que explica exactament com escriure aquesta secció:

Pas 2: A continuació, examinar una àmplia gamma d'exemples de redacció provades que poden ajudar a començar:

Es donarà compte de que hi ha dos exemples completament funcionava, i un rang d'ompliment en els exemples en blanc.

Pas 3: Quan vostè troba un exemple que t'agrada, tot el que has de fer és fer clic ...

Això copia el text a la finestra d'edició ...
... On es pot ajustar per adaptar al seu producte específic i de negocis:

I la millor part és, perquè Vidsy està carregat amb tantes opcions per triar en cada pas del procés, en el moment en què hagi acabat ...

"Vostè li va deixar amb un missatge de vendes única que reflecteix la veu i la personalitat del seu negoci"

I quan hagis acabat, fes clic al botó "Següent" per passar a la següent etapa en el procés.

Pas 4: A la part dreta veurà la construcció de la totalitat del seu missatge de vendes fins al pas a pas:

Com podeu veure, Vidsy fa tot el treball dur per vostè ... Vostè simplement mira un vídeo ràpid, fes un cop d'ull als exemples, escollir un que t'agradi i després ajustar la còpia per adaptar al seu producte.

Al final del procés tindràs un potent, ben estructurat i personalitzat missatge de vendes per promoure el seu producte o servei:

"Si vostè ha tingut problemes per escriure una carta de vendes en el passat, o encara que no té absolutament cap experiència en vendes, ara pot crear un missatge de vendes d'alta conversió en qüestió de minuts en lloc de setmanes."

De fet, durant la nostra prova beta recent vam veure amos del producte que mai havia escrit una sola línia de còpia de les vendes en la seva vida, produeixen cartes de vendes de cos sencer en menys de 90 minuts., Que mai ha estat possible abans d'avui.

Però, és clar - la gran pregunta és "no Vidsy de treball?"

O més específicament - "Un missatge de vendes creada amb Vidsy realment convertir els visitants de llocs web reals en clients de pagament?"

Per posar Vidsy a la prova definitiva, ràpidament ens produeixen aquí un nou missatge de les vendes de la marca d'un dels nostres productes existents, l'escassetat de Samurai:

(Figura: Un vídeo de vendes que hem creat ràpidament per Escassetat Samurai usant Vidsy)

A continuació, vam crear un text basat senzilla presentació de diapositives utilitzant el nostre guió Vidsy:

(Figura: El missatge de les vendes exportat en un document de text)
(Figura: copiar i enganxar en una simple presentació de diapositives)

I a continuació, que el va posar en una pàgina web barebones, i vam començar a enviar trànsit a la mateixa:

(Figura: Una pàgina de destinació simple vídeo es va utilitzar per albergar el vídeo de vendes acabat)

De fet, si vostè està interessat en veure el vídeo que ens van preparar ràpidament puguis veure tota la cosa aquí .

Així que donem una ullada als resultats ...

El que estem veient aquí són els números de la campanya de correu electrònic curt ens trobem, però és important adonar-se que vostè no necessita una llista de correu. Vostè pot aconseguir tan fàcilment el trànsit d'AdWords, Facebook o qualsevol altra font.

Així que els nombres importants per centrar-se en aquí estan: els clics (⓵ a la imatge de dalt), que mostren quantes persones va aterrar a la pàgina i va veure el vídeo.

I les vendes (⓶), mostrant com moltes persones van acabar comprant ...

Com es pot veure a això es tradueix en ni més ni menys de 3,37% (⓷) taxa de conversió i un fresc $ 5,529 (⓸) al banc en l'espai de quatre dies.

Recordeu, la lletra mitjana de vendes en línia es converteix entorn del 0,5%, el que significa ...

La nostra ràpida de vídeo de vendes Vidsy convertida 6,7 ​​vegades més visitants en compradors que una pàgina normal de vendes:

Crec que estaràs d'acord, els números parlen per si sols ...

Com qualsevol propietari de negoci exitós li dirà ... la part més difícil de crear una campanya de màrqueting és trobar les "paraules que venen"

Vidsy li dóna l'accés directe definitiva per a la generació d'una carta de vendes convincent ...

Amb més de 550 exemples provats i 25 vídeos d'entrenament i concises, Vidsy finalment fa que els secrets de generació de benefici dels redactors pagats més alts del món a disposició dels propietaris de negocis comú com vostè -

No hi ha més conjectures! I no més misteri ...

Amb Vidsy en el seu cantó que serà capaç de:

  • Construir empatia instantània i connectar amb els seus lectors en un nivell personal perquè se sentin com si haguessin trobat per fi algú que entén el seu problema (Vostè veu el veritable secret per fer una venda en línia és ser capaç de construir amb eficàcia confiança i afinitat)

  • Accedeixi als sentiments i les emocions de la gent per crear un desig ardent profund per al seu producte - l'única via per a l'alleujament serà per comprar el seu producte.

  • Estratègicament posicionar la seva empresa davant dels seus competidors per tal de que la compra del seu producte passa a ser l'opció òbvia i lògic.

  • Sense esforç produir les bales elèctriques boca de reg que intriga, atreure i desenvolupar la curiositat en la ment del seu client - si estan asseguts a la tanca, aquests serà la seva arma secreta de propina sobre la vora i comprar.

  • Utilitza testimonis per construir la prova social massiva i el brunzit que obliga les persones per gravar el vostre producte mentre puguin, perquè no es perdi en els beneficis que proporciona.

  • Elimineu qualsevol objecció als seus clients tenen sobre la compra del seu producte en un sol paràgraf, l'instant trencar la seva resistència natural a gastar diners. (Aquesta tècnica només pot més que duplicar les seves conversions).

  • I utilitzar l'escassetat de crear un sentit de mossegar-se les ungles d'urgència que obliga la gent a prendre mesures i "Comprar ara" en lloc de trobar una excusa per tornar en una data posterior.

La resposta primerenca a Vidsy ha estat fora de sèrie ...

Heus aquí només alguns dels comentaris que hem rebut fins ara:

"Aquest és un programari sensacional. Em va produir una seqüència de comandaments de vendes en uns 10 minuts. Amb una altra edició d'hores que seria perfecte ".

- Geoff Hughes

"Vidsy és la resposta a les meves oracions!"

- Michael Bennett

"M'encanta que el sistema és a prova de maniquí i senzilla interfície amb eines que ja utilitzen"

- Chik Quintans

"Ser pobres de temps, vull solucions simples als meus problemes. Sé que el màrqueting és la clau, però em resulta difícil de vendre. Crec que ets realment els diners amb aquest sistema ... "

- Jule Fuller

"M'encanta ser capaç d'escriure i inserir la meva pròpia còpia amb els seus exemples per dissenyar alguna cosa específic per a mi producte"

- Matt Cockerham

"Vostè ho va fer de manera tan fàcil de posar junts un guió ... em va encantar com tot va tenir sentit. En realitat estava orgullós de mi mateix per completar després de tants intents fallits d'escriure un guió en el passat.

- Tracy Tureson

Així que, quant costarà a aconseguir les seves mans en Vidsy?

Ja has vist amb els teus propis ulls que Vidsy és la forma més ràpida i fàcil de produir un missatge de vendes d'alta conversió per al seu producte o servei ... i que altres propietaris de negocis igual que ja utilitzeu Vidsy per iniciar ràpidament i fàcilment els seus productes i augmentar les seves vendes en línia.

El que vol dir que probablement s'estarà preguntant quant d'aquest nou programari revolucionari que serà? ...

I això és una bona pregunta ja que l'ocupació d'un redactor a temps complet en el seu equip, pot costar més de $ 80.000 per any, i com hem vist, la càrrega pro del redactor de $ 10.000, 20.000 $, $ 30.000, a 40.000 $ fins $ 50,000 per a una sola escriptura de les vendes!

Quan es considera que Vidsy li permet produir un missatge de venda de generació de beneficis del seu producte en menys temps del que es necessita per veure una pel · lícula de llarg metratge, t'adonaràs que podíem fàcilment (i probablement hauria) cobren milers de dòlars per l'accés a la aquest sistema.

No obstant això, aquí a Noble Samurai creiem en ajudar els autors, desenvolupadors de programari i creadors de productes com a fer el seu negoci somnis una realitat.

Així que el preu regular de Vidsy és de només $ 49 per mes, la qual cosa és un valor increïble en comparació amb els milers de dòlars que costa contractar un redactor professional.

Així que perquè encaixi en el seu accés al Vidsy per ser part del grup exclusiu dels autors, desenvolupadors de programari i creadors de productes que ara estan creant assassines missatges de venda com pro redactors en qüestió de minuts, feu clic al botó Afegeix a la cistella sota ...

I per descomptat, quan vostè compra Vidsy, no arriscar un cèntim. El sistema ve amb la nostra incondicional de 30 dies garantia de reemborsament.

Això significa que vostè pot intentar Vidsy per a vostè i si vostè no està d'acord que és la manera més ràpida a la terra per crear un benefici tirant missatge de vendes per al seu producte o servei, només cal enviar un correu electrònic a support@vidsy.com i anem a cancel · lar la subscripció immediatament.

Sense fer preguntes, no cal saltar a través de cèrcols i sense ressentiments ...

Recordi, vostè ha estat lluitant per pujar a la muntanya de Màrqueting i veure les recompenses financeres del seu producte per molt temps ...

I com diu el refrany, la definició de bogeria és fer la mateixa cosa una i altra vegada i esperar un resultat diferent.

Això vol dir que hi ha molta més angoixa i decepció per davant de vostè si vostè continua perdi el seu temps i diners tractant de comercialitzar els seus productes utilitzant les mateixes estratègies desgastades.

No obstant això, ara es pot posar fi a tota la frustració, simplement mitjançant l'ús del procés de redacció de provada eficàcia que es troba a Vidsy ...

"Imagini, en tan sols 90 minuts a partir d'ara, vostè podria estar assegut davant del seu ordinador o al sofà amb la tauleta, mirant el missatge de venda final que podria finalment transformar el seu producte en un real, sostenible i que canvia la vida de negocis."

Llavors feu clic al "Afegeix Cistella To" botó de sota ara mateix, i anem a començar avui mateix!

PS: Llançament actualització:

Com vaig esmentar al principi d'aquest post al bloc, des que vam llançar Vidsy fa menys d'una setmana més de 2.047 propietaris de negocis en línia s'han subscrit a Vidsy, i en el que ha estat la taxa d'execució més alt que he vist en la meva vida, més de 815 persones han totalment completat el seu primer missatge Vidsy vendes! Ben fet a prendre acció massiva!

PPS: Tota aquesta entrada del bloc és en realitat una versió lleugerament modificada del nostre script vendes Vidsy (que va ser creat en si mateix Vidsy), el que demostra, que amb molt pocs ajustaments es poden crear de forma llarga carta de vendes amb no un munt de treball! :-)

(Si - vostè pot aconseguir una escriptura de venda d'un vídeo i una carta de vendes de format llarg en menys de 90 minuts ...)