El retorn del SEOTC, SEOUC i Regles d'Or Renovació

Share Button

Títol i URL Competència estan de tornada!

Fa unes setmanes, molt al nostre pesar, ens vam veure obligats a retirar-se algunes de les funcions més utilitzades i éssers del mòdul recerca de paraules clau.

A causa de les restriccions de Google, les columnes SEOTC (el nombre de resultats que continguin una paraula clau en l'etiqueta del títol), SEOUC (el nombre de resultats que contenen la paraula clau a la URL) i les seves variants locals ja no estaven treballant amb eficàcia per als nostres usuaris , i en molts casos estaven causant el procés de recerca de paraules clau per esdevenir extremadament lent.

Des del moment en què van ser retirats de mercat Samurai vam començar la nostra recerca de debò per trobar una manera de portar aquests importants mètriques, molt estimats de tornada al Mòdul de recerca de paraules clau, mantenint al mateix temps el mercat Samurai tan ràpid com sigui possible.

Estic feliç d'anunciar que hem portat de tornada SEOTC, SEOUC i les seves variants locals de nou a la recerca de paraules clau, encara que de forma lleugerament reduïda.

En lloc de ser capaç de recuperar les dades SEOTC / SEOUC per a cada paraula clau única que té, hem afegit una opció "comprovar" al costat de cada paraula clau, que recuperarà les dades només per a aquesta paraula clau.

Això vol dir que pot recuperar aquests valuosos dades en una base de paraules clau per paraula clau, després que hagi aplicat els seus altres filtres.

Aquesta restricció en ser capaç de portar grans blocs de dades SEOTC / SEOUC és el resultat d'una restricció a Google en el nombre de dades SEOTC / SEOUC que es pot recuperar en ràpida successió.

Si bé això significa que ja no es pot treure d'aquestes dades per a tot un lot de paraules clau a la vegada, pot seguir utilitzant SEOTC / SEOC en la seva anàlisi per reduir encara més les seves llistes de paraules clau.

Li recomanem que realitzi tot el seu filtrat regulars primer, i després "recollida de la cirera" les dades SEOTC / SEOUC de les paraules clau més prometedors que sobreviuen el procés de filtrat.

Aquesta captura de pantalla mostra com accedir a aquesta nova funcionalitat SEOTC / SEOUC en el mòdul de recerca de paraules clau.

SEOTC, SEOUC i SEOTCR Tornar

Simplement feu clic a la paraula "marca" per a les dades que desitgi, i el mercat Samurai reunirà les figures que ha requerit.

Regles d'Or Filtres Actualització

Des del llançament de la nova eina de paraules clau de Google, les dades que Google ha proporcionat ha canviat de forma significativa.

Quan la nova eina va posar en marxa, Google va anunciar que les xifres de trànsit generats per la nova eina ja no incloure dades dels seus socis de recerca, com Amazon i YouTube, i en el seu lloc només inclourà les dades del motor de cerca propi Google. Això va conduir a una reducció dels valors de trànsit en general.

El problema amb això, és que els nostres valors de filtre de paraules clau recomanades (que utilitzem en els nostres filtres de regles d'or presets en el mòdul de recerca de paraules clau) ara filtren massa paraules clau, sovint deixant als nostres usuaris amb un grapat molt petit o fins i tot hi ha paraules clau que sobreviuen al procés de filtrat.

Hem estat monitoritzant aquests canvis i hem avaluat com han canviat el procés de recerca de paraules clau. El resultat és un conjunt actualitzat de valors per als Samurai Regles d'Or Noble i filtres de cua llarga.

L'última versió del mercat Samurai conté aquests valors actualitzats, ja incorporats en les Regles d'Or i els filtres de la cua llarga en el mòdul de recerca de paraules clau.

També estarem actualitzant els nostres materials de capacitació en els pròxims mesos per reflectir aquests nous valors.

Per accedir a aquestes mètriques, caldrà actualitzar el seu programari.

Podeu trobar instruccions sobre l'actualització aquí a la nostra Base de Coneixements .

Espero que les noves versions d'aquests vells favorits ajuden a millorar la teva experiència de cerca de paraules clau.

Una cordial salutació,

Alex Verd

PS Si encara no tenen mercat Samurai instal·lat, pot descarregar-lo i obtenir accés al mòdul LLIURE recerca de paraules clau aquí.

Alex "El Samurai Verd" El verd és un membre del seu equip de suport amistós Samurai, i sovint ofereix actualitzacions sobre els últims esdeveniments del samurai al bloc.

Alex ha escrit 22 post (s) per Noble Samurai

100 Respostes a "La tornada del SEOTC, SEOUC i Regles d'Or remodelats"

 1. Benvingut de nou, SEOTC!

  No estic segur de per què Google és capaç d'elevar els límits i mantenir l'actualització de tots els seus serveis, però és tot el contrari amb la seva eina de paraules clau. Ells segueixen traient coses, posar límits en comptes de ser més útil en aquest camp. ATM, no veig CPC a l'eina de paraules clau de Google només tinc (Competència, recerques globals mensuals, Recerques locals mensuals, extreta d'aquesta web) .. Estàs experimentant el mateix?

  El
  Martin respondre:

  Google podria oferir algunes eines increïbles per als propietaris de llocs - però crec que hauria preferit la indústria de SEO simplement no existien. D'aquí per què l'eina de paraules clau és molt coixejant del que podria ser. Crec que tot el que se suposa que hem de crear aleatòriament contingut i espero que sigui el que la gent està buscant, igual que en els vells temps :-)
  Martins càrrec el passat bloc ... Blocs passius Ingressos Fes Warriors RV jubilats anticipats

  El
  Tim respondre:

  Així, Gmail, Google Analytics, Eines per a administradors web, Optimitzador, AdWords, AdSense (i en la llista segueix), no són bones eines?

  Potser hi ha una oportunitat perquè una empresa privada per omplir aquest espai?

  El
  Martin respondre:

  No estic segur del que vols dir - que estàvem parlant de l'Eina de paraules clau ..?

  És clar, els altres productes són grans (jo no sóc un colpejador Google). Però gran G no restringeixen fortament les dades i la funcionalitat de l'eina de paraules clau, i no perquè sigui la decisió preu.
  Martins càrrec el passat bloc ... Blocs passius Ingressos Fes Warriors RV jubilats anticipats

  El
  Jack va respondre:

  CPC es mostrarà en el seu lloc normal en l'eina de paraules clau de Google si inicieu la sessió al compte d'AdWords en primer lloc. Si vostè no té un, i realment necessita o desitja que les dades de CPC, és bastant simple per crear un compte d'AdWords.

 2. 2
  El 17 maig 2011 a 21:02
  Oliver va dir:

  Generic De domini de mercat:

  Puc veure la columna. Has d'activar manualment a la secció columnes.

 3. Segueixin amb la bona feina nois! M'encanta el mercat Samurai i encara que sovint corre lent, sé que s'actualitzarà aviat per solucionar els problemes. M'alegra que va portar de tornada la SEOTC i SEOUC Hauré de revisar aquestes característiques

 4. Oliver:

  Comprovar abans m'entra el pànic, que estic parlant eina de paraules clau en línia Google no MarketSamurai.

  El
  Mike va respondre:

  LOL:-)
  Mike s correus últim bloc ... Els nouvinguts a la comercialització de l'Internet

 5. M'alegra veure que aquestes mètriques de tornada al mercat Samurai, que eren alguna cosa informatiu i feu clic a analitzar hauria d'ajudar els estats membres a córrer més ràpid de totes maneres.
  Kyle Alm s càrrec el passat bloc ... Anàlisi Osama Bin Laden Transcripció de veu de paraules clau

 6. Grans escoltar dades no inclouen els resultats de cerca de YouTube i Amazon.
  Karoline @ Afbudsrejser s darrera entrada al bloc ... A caminin fetes en cap de setmana en Billig 4 ESTRELLES Ferie På

 7. Hey gràcies equip Samurai per mantenir-se al dia amb les actualitzacions de Google i els canvis ...

  Com més informació que em proporcioni, més informació que pot passar als nostres clients! Ens fas lluir bé!

 8. 8

  Nois impressionants. Amor l'eina i tots els grans canvis. Gràcies.
  Wes s càrrec el passat bloc ... Facebook "LIKE" SEOrankings i obtingui un 5 GRATIS Backlinks

 9. 9
  El 18 maig 2011 a les, 00:08
  Cendra va dir:

  Hi ha una manera que vostè pot afegir a un botó "Comprovar tots", per obtenir totes les dades alhora?

 10. Mantenir un ull en la competència és important. Gràcies pel treball dur i aconseguir que aquestes opcions en joc!

 11. Realment jugada intel·ligent, nois. Sé que algunes persones estaven preocupats per SEOTC sent remogut i això era una manera intel·ligent perquè torni sense sobrecarregar Google.

  Market Samurai segueix sent el # 1 eina de recerca de paraules clau en la nostra opinió i una de les millors eines SEO voltant en general.
  Justin | AdSense Flippers s càrrec el passat bloc ... 80 per mes - 4 de AdSense Llocs Cap treball 39k Unicas passiu Page 1

 12. Generic Mercat de domini - les paraules de l'Anunci estimats columna CPC és ara només està disponible si primer registrar-vos al compte d'AdWords en línia. Ja no està disponible per als usuaris anònims.

  Almenys, aquesta ha estat la meva experiència quan s'utilitza per a múltiples clients.

  El
  Genèric Mercat domini respondre:

  Gràcies per la seva resposta. M'he registrat al meu compte d'AdWords i ara ho veig.

 13. Bon treball nois! Jo estava molt decebut per perdre aquestes dades, així que és genial per recuperar-lo de nou.

  Això ajuda enormement en examinar la competència i la construcció d'una campanya de SEO per als clients ...

  Salut!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Austràlia? Posteriors últim bloc ... Link Building - No perdre en un barri Mala

 14. M'encanta el fet que vostè va portar de nou aquestes dues mètriques. Què va passar amb la mètrica comercialitat. Em vaig adonar fa unes setmanes que quan vaig anar al lloc web de Microsoft comercialitat que semblava estar sota. Estic assumint que tenia alguna cosa a veure amb el seu no oferir més.

  Ryan
  Ryan Steinolfson s càrrec el passat bloc ... Com afegir Streaming de vídeo a la seva pàgina web perquè pugui evitar Transmissió dels llocs web que altres persones Tenés

 15. Gràcies per l'actualització, SEOTC és molt útil i m'alegro que vostès el va portar de tornada.

  Generic De domini de mercat:

  Sembla que s'han eliminat l'opció que mostra cpc recentment, ara només es pot triar aquesta opció quan es va subscriure amb el teu compte de Google AdWords. Si no té compte de Google AdWords, després, només veurà les 4 opcions que vostè ha esmentat: competència, les recerques globals mensuals, les recerques locals mensuals, Extret de la pàgina web

 16. Sóc nou en el Samurai. El simple fet de saber que ara, i he de dir - M'agrada molt!
  El nou mètode per seleccionar (marcar) per SEOTC i SEOUC em va molt millor de totes maneres. El seu més ràpid, més eficient.
  Ben fet! Micro Miche Finder, Trànsit Travis 4 i altres s'enfronten a la jubilació com els meus soldats del carrer a la cara del samurai -Noble Guerrero, de fet!

 17. Una cosa que m'ha estat confonent ... .I veure paraules clau en l'eina de paraules clau de Google que semblen que tenen una alta recerca i baixa competència però es filtren en els valors per defecte de MS tant per llarga cua i Golden.
  Està relacionat ??
  Kayla Block s càrrec el passat blog ... MAC - A Tartan Tale Ombra d'Ulls Collection

 18. 18
  El 18 maig 2011 a 13:09
  Francis va dir:

  Genial! Alex. Aquest és el tipus de comentaris i la responsabilitat d'un desenvolupador de programari ha de tenir i se li lliura al nucli. Mai m'he penedit de comprar el programari. És un gran suport dels clients. Salut!

 19. Vostès han d'haver treballat molt dur per arribar a una solució tan ràpidament. Bon treball. Market Samurai és una eina de classe mundial dirigit per gent amb classe.
  CEE s darrera entrada al bloc ... la Fusta Plans - Fusteria fer fàcil amb 16-000 Plans i Projectes

 20. Personalment sento que aquest és un millor camí a seguir. Res pitjor que esperar per MS mastegar a través de llargues llistes de paraules clau. A vegades menys és més!
  De Dave Beck càrrec el passat bloc ... Sneaky petit consell SEO per BigCommerce I Interspire Compres

 21. Niça Sempre m'ha agradat utilitzar aquestes mètriques essencials per trobar la veritable competència
  Venda de cases a Orlando s càrrec el passat bloc ... La imminent visita de rei Harald V i la reina Sònia de Noruega davant Croàcia ha elevat el perfil de Desenvolupament plans de convertir la terra prop Sucuraj- A l'extrem oriental de Hvar Island- en un centre turístic rivalitzant Cannes

 22. 22

  ¿De debò? Així que si tinc 100 paraules clau en la meva llista i vull veure aquestes dades he de prémer 200 vegades? Sembla una mica a "interactiu". Vull configurar, deixar que el programari de recerca de la informació i vaig a tornar una hora més tard i miro. La forma en què està ara, és pràcticament inútil. No vaig a seure allà i fer clic per a cada paraula clau. Segueix treballant en aquesta funció. No és tan bo com ho era.

  El
  Alex Verd respondre:

  Lamentablement aquest recull de dades en grans quantitats ja no és viable, pel que defensarà amb fermesa un enfocament cherry picking - estrenyent seu abast paraula clau amb altres filtres primer abans d'usar el títol i la competència URL per ajudar a prendre la decisió final.

 23. Gràcies per la cada actualització, estic molt content que vostès el va portar de tornada.
  ads2009 s darrera entrada al bloc ... วิธี ซ่อน Enllaç afiliat อีก แบบ

 24. Bon treball nois, sobretot amb el mòdul de recerca de paraules clau. Sovint tenia zero resultats després de tot el filtrat i es va veure obligat a utilitzar l'eina de paraules clau de Google al seu lloc.
  Trishan s càrrec el passat bloc ... Aquesta vegada vostè segurament rebrà el llibre electrònic de la NIC

 25. 25
  El 18 maig 2011 a 13:48
  Will va dir:

  Quina versió és això en? Im versió marxa 0.87.59
  Vaig revisar les actualitzacions però diu no hi ha cap disponible?

  El
  Alex Verd respondre:

  Hola Will,

  Si tens 0.87.59 llavors ja tens les noves mètriques - cap al mòdul de recerca de paraules clau i fes un cop d'ull!

 26. Gràcies per totes les millores per fer una gran eina encara millor!

 27. També m'agradaria veure l'opció dins de MS, que permet que les dades SEOTC recol·lecció automàtica. No entenc la lògica d'alguns dels presents, dient que és millor així, quan hem de fer clic cada resultat, perquè és més ràpid. Si vostè no necessita totes aquestes dades, només ha de desactivar aquest paràmetre en fer la recerca, i vostè no ha d'esperar ...

 28. Gràcies pels nois d'actualització.
  Encara molt útil, encara que després d'un parell de clics vegades apareixerà el captcha, però almenys no he de escriure-la en el mateix google.
  GHO @ Gaming Peripherals s càrrec el passat blog ... Quin és el joc del ratolí DPI Importa el DPI en un ratolí per a jocs

 29. 29

  Qualsevol notícia a portar de tornada figures "propòsit comercial 'a la EM?

  El
  Alex Verd respondre:

  Pel que fa a l'OCI, és poc probable que es torni a presentar aquest indicador com la font de dades és molt poc fiable, de vegades de passar setmanes en un moment disponible.

 30. 30

  Al meu entendre menys adequat que abans ... però em temo que tenim, sinó el "clic-opció". Una cosa que em molesta més: Vostè declara que va a actualitzar el materian formació dins dels propers mesos. Estàs fent broma? Jo sóc un novell i necessito el material actualitzat sense w. Altrament bastant inútil. D'acord?

  El
  Alex Verd respondre:

  Desafortunadament, mentre ens encantaria actualitzar els vídeos d'entrenament immediatament, la quantitat de treball darrere de l'escena per tornar a publicar ni un sol vídeo és realment molt gran! Hem posat les notes en el dojo d'entrenament per a tots els materials que es veuen afectats per assegurar-se saber què ha canviat i on, i hem establert un pla per a l'actualització dels propis vídeos a través del temps.

  El
  Ian Brodie | Altaveu de Màrqueting respondre:

  Alex,

  Tenint en compte que realment has informat el material de formació, en el sentit més ampli, posant les actualitzacions com notes al dojo, jo diria que en descriure les actualitzacions en lloc de la "estarem actualitzant el material de capacitació més por en alguns mes ".

  Una cosa al llarg de les línies de "Hem actualitzat el material de formació mitjançant l'addició de notes sobre això al dojo. Estarem actualitzant els vídeos quan fem la següent ronda de la filmació en un parell de mesos ".

  Podria espantar uns menys gent!

  Ian
  Ian Brodie | última entrada al bloc de Màrqueting Speaker ... de màrqueting que realment funciona

 31. Hola ..
  Això és millor manera d'arribar Trafic i actualitzar rang web.
  moltes gràcies noble ..

  Millors regurds
  soroush.maleki
  Soroush s càrrec el passat bloc ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 32. He comprat aquest programa el mes passat i les característiques que vostès estan afegint són realment increïble. Aquestes noves característiques són realment impressionant. Segueixin amb la bona feina.
  angry birds eggs 's or última entrada al bloc ... Angry Birds en Imatges

 33. És bo que s'actualitzen els valors de trànsit. Jo em preguntava per què molt poques paraules clau o de vegades cap van passar els filtres de llarga cua incorporada.

  Llarga cua de recerca de paraules clau mitjançant el mercat Samurai és tan crític per a la construcció del meu negoci. Gràcies per aquesta magnífica obra de gent del programari.

 34. Estic Glade les mètriques estan de tornada en d'alguna manera, no és ideal, però prou bo. I prou bo, sempre és millor que res!
  Dimas @ Web Pràctic Development s càrrec el passat blog ... Com Mostra-Amaga WordPress Caixes Meta, marcant les categories

 35. Gràcies per l'actualització. Han estat utilitzant Noble durant unes setmanes i ara m'encanta. Molt bona eina!

  Google està realment tractant de fer una bona feina per mantenir SEO en la foscor ...
  Hendrik @ Millor WordPress Plugins 's càrrec el passat bloc ... A9 SiteInfo Generador

 36. Però per què el filtre a la columna de la SEOC en el mòdul de recerca de paraules clau va augmentar de 30.000 a 100.000, si us plau?
  Karen s càrrec el passat blog ... Com es pot fer que la seva relació normal una altra vegada - Quan les esquerdes apareixen en la seva relació seva ja no Diversió

  El
  Alex Verd respondre:

  Hola Karen, aquest canvi és en resposta a l'evolució del panorama de SEO - el vell valor SEOC era massa restrictiva i no era tan útil quan es tracta de reduir una paraula clau, pel que hem ajustat la xifra perquè sigui més eficaç.

 37. 37
  El 18 maig 2011 a les 5:15 pm
  Graham va dir:

  Molt bé, així que tenim les mètriques de nou, això és genial!

  Òbviament entenc completament per què has hagut de fer-ho d'aquesta manera, però és sens dubte una mica d'un mal de haver de fer clic a cada enllaç individual a revelar les xifres.

  No estic del tot segur de si això faria una diferència, però què tal que ens dóna l'opció d'utilitzar els nostres propis servidors intermediaris privats per a aquests indicadors?

  Ara estic molt conscient que no tothom té (o desitja pagar mensualment per) els seus propis poders privats, però molts professionsls IM i SEO que utilitzen MS certament fer.

  Per exemple, què tal això:

  Si MS detecta que tenim una llista de més de 20 proxies privats disponibles, llavors es podria afegir la capacitat perquè tornem més resultats alhora utilitzant aquests proxies en rotació (potser fins i tot afegir agents d'usuari personalitzats en la rotació també)

  Els proxies més privats que tenim, més resultats MS podrien tornar fora de perill d'una sola vegada sense haver de fer clic un munt d'enllaços, potser ens donarà la possibilitat de tornar files individuals d'una sola vegada, o columnes senceres depenent del nombre de proxies privats són personals detectat.

  És aquesta feesable o hi ha altres temes involucrats amb Google que farien una funció com aquesta difícil / impossible d'implementar?

  També, es preguntava, quan no sumem i triem utilitzar els nostres propis poders privats, no MS barrejar aleatòriament aquests amb la seva pròpia xarxa de proxy, o utilitza només un o l'altre?

  Segueixin amb la bona feina nois!
  Tot el millor,
  G

  El
  Alex Verd respondre:

  Això pot ser una cosa que veurem en el futur, però en el futur immediat la funcionalitat estarà restant com és.

  Entenc que el nou procés és menys convenient que el vell, que és per això que ara defensem l'ús de SEOTC com a mètode 'recollida de la cirera "- usar-la com l'última etapa de la seva anàlisi una vegada que altres filtres estan al seu lloc.

  Salutacions,

  Alex

 38. Això és molt servicial. Vostè manté l'augment de la qualitat d'aquest servei. Segueix així i no puc esperar que la part Adwords per venir en línia.

  Per als Dutchies:
  Meer weten sobre Relatiegeschenken. Uit onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk het imago versterkt. Kijk Snel uw voor Relatiegeschenken !

 39. gràcies per fer els canvis - mantenir-se al dia amb google és sovint un treball de temps complet i estar involucrat en programes de generació de trànsit per als clients del Mercat Samurai s'ha convertit en una eina molt valuosa - s'espera que això significa que aquesta tendència continua

 40. Hola mercat Samurai Personal

  Gràcies per l'actualització. M'encanta aquesta característica. Per cert, tinc alguna cosa que crec que vostès han de mirar.

  Recentment, vaig saber que el mercat Samurai dóna AWCPC resulta diferent d'Eines Google de paraules clau. Em vaig assabentar per casualitat quan em vaig trobar amb algunes paraules clau en l'eina de paraules clau de Google al llarg de costat amb el Samurai Mercat. Market Samurai tendeix a donar menys AWCPC d'Eines Google de paraules clau! Qualsevol raons darrere d'això?

  Una altra, vaig veure que Google Eines paraules clau mostra Tendències de recerca fins la mar de 2011. Estic segur que és permanent, però és genial si pot tornar aquest Tendències de recerca, així que no he d'anar endavant i enrere per comprovar paraules clau amb la Google Trends.

  Gràcies i esperant per la seva resposta.

  Jeffy
  Jeffy s càrrec el passat bloc ... Assegurança de Vida Descripció

  El
  Jeffy respondre:

  Ho sentim He de dir que "no estic segur que tornaran aquesta cerca tendències compten permanentment ...".
  :)
  Jeffy s càrrec el passat bloc ... Assegurança de Vida Descripció

 41. M'encanta el fet que vostè va portar de nou aquestes dues mètriques. Què va passar amb la mètrica comercialitat. Em vaig adonar fa unes setmanes que quan vaig anar al lloc web de Microsoft comercialitat que semblava estar sota. Estic assumint que tenia alguna cosa a veure amb el seu no oferir més.

  Coco

 42. Per últimes setmanes no he utilitzat samurai mercat molt, ja que abans, quan tenia funció SEOTC. Ara, gràcies a l'actualització de portar de tornada SEOTC, SEOUC de manera diferent.
  Gilly s càrrec el passat bloc ... Llandes Goodyear Comentaris ajudar a fer millor selecció

 43. Gràcies per portar de nou aquestes dues mètriques. És una pena que no puguem obtenir les dades de forma automàtica, però sembla que Google està fent la vida difícil. Segueixin amb la bona feina!
  Darrera entrada al bloc Dan @ nadó strollers s ... Revolució BOB ES Duallie Cotxet 2011 Revisió

 44. La informació que més estrany és les "tendències" estat absents des de fa algun temps.
  Salut
  Beermatman

  El
  Alex Verd respondre:

  Desafortunadament dades de Tendències està disponible de forma irregular, però ens hem assegurat que encara es pot fer clic a través per veure les dades de Tendències a Google Trends.

 45. La gent es preguntava per què aquestes opcions ja no estaven disponibles. És bo tenir-los de tornada.

 46. M'ajuda molt mai. No és tan difícil de trobar nínxols de paraules clau i la millor manera molt. Gràcies per l'actualització.
  adsauto s càrrec el passat bloc ... Trans Globe Lighting 4183 BK 19 polzades 1-Llum penjant a l'aire lliure Lantern- Negre

 47. Sembla estar funcionant bastant bé, i l'última actualització soluciona un problema que vaig tenir amb seguiment rang molt lent, la qual cosa sovint la mà en els últims 2 articles.

  Bon treball Alex - gràcies per la construcció d'una eina tan útil.
  Sr. Angry @ Un Milió de coses a Hate s correus últim bloc ... Semàfors

 48. Gràcies pels grans esforços en fer negoci a la xarxa un one.We feliç i reeixit estimen el retorn d'aquestes característiques vostè.
  JOHN CHRIS s càrrec el passat bloc ... Com seleccionar els millors productes de cura de la pell

 49. Gràcies pel gran treball! Seguiu així !!!
  Bjorn @ adsense works 's darrera entrada al bloc ... La protecció del seu iPhone

 50. Gràcies - Estima molt aquesta eina - el que realment ajuda a aclarir que keaywords per anar.

 51. 51
  El 18 maig 2011 a les 07:23 pm
  Dan - La meva llista de desitjos per a MS dir:

  Alex, OT .. però realment vull una forma senzilla d'eliminar paraules clau des del mòdul de paraules clau anàlisi.

  Avui o hauria de fer el filtrat negatiu estrany només per esborrar els KWS. No és pràctic.

  Quan es treballa amb tones de KWS o només cal simplement esborrar un munt de desordre de la vista ..

  per que no, "Esborrar selecció" paraules clau ..

  el meu # 2 a la llista de desitjos és la capacitat de COLOR-CODE la llista KWS rang-tracker .. és una manera de donar-se compte els que tenen major prioritat per al projecte

  gràcies

  El
  Alex Verd respondre:

  L'opció per eliminar paraules clau que ja existeix. Al menú desplegable "Accions sobre Seleccionat", l'última opció al menú ha de ser "Elimina".

  Salutacions,

  La

 52. content de veure seotc / uc esquena i especialment l'error corregit amb les regles d'or ... Gràcies nois!
  Chuck Reynolds s càrrec el passat blog ... Què vol dir Foursquare 3 a Small Business

 53. Hola Samurai-Team,

  vostè fa un treball impressionant de l'estada a la vora de la "baralla google".

  GRAN.

  Gràcies.
  GermanSamurai @ Hemi-Sync s càrrec el passat blog ... HemiSyncForum-Zugang

 54. Thanks for the updates guys. The competition filter is so important so this is appreciated.
  Dog Guruʼs last blog post… How to Stop Puppy Chewing

 55. Thanks, for doing it. I am really happy to see that someone is working on updates.

 56. Thanks for bringing this back, I still seam to be getting very few keywords,as most are still being filtered out. I am looking forward to the new training videos.

 57. This is a relief. I think it is even better to be able to check the keywords separately instead of doing the batch process. Sometimes you may not need certain keywords.

  I appreciate your efforts to help your users. Most software creators don't even do a fraction of what you do.

  Thanks guys.
  My Health Blogʼs last blog post… Vigrx Plus The Precise Facts

 58. Although still learning about niche marketing online, I cannot believe how much work and information is available from the free version of Market Samurai. Unbelievable quality and great training. Thanks… now to learn to apply it all!
  Lindaʼs last blog post… Zemanta WordPress Plugin

 59. Life wouldn't be the same without Google moving the goalposts would it…! Well done for keeping on top of what is happening. I am so glad I bought Market Samuri – I couldn't do my job properly without it.

 60. Hola nois,

  Good to know you brought back the SEOTC and SEOUC.

  Good luck in improving the product!
  Alex Grechanowskiʼs last blog post… The Cream of the Crop in User Experience

 61. 61
  On May 18th, 2011 at 10:40 pm
  Home Inspectors In NJ said:

  Thank GOD these features have returned! It is a pain to do it manually.

  In some of the top posts people mentioned that the Google search tool could provide better information. This is true the numbers are highly inaccurate, but they give you an idea of what the volume is.

  When I want to know the real numbers before I build a site, I will run a PPC campaign on Google that is geotargeted and use the exact match [keyword phrase]. Then I let it run for a week or a month. This gives me more accurate information. Yes it takes longer to do your research and it does cost money, but if you do try this you will be amazed at how off the numbers Google actually provides really are.

 62. Thanks for the update,

  SEOTC is very useful so thanks for bringing it back and its good to see the golden Rules updated. Training would be good but I guess its better to have a working , meaningful tool and figure out how to use it rather than no tool at all!

 63. Sounds like a positive development as opposed to no SEOT. It is a bit unfortunate that we can only handpick the SEOT for certain keywords,this was often used as my main filter….

  Do you have any suggestions on a different work flow?

  Thanks,
  Shira
  Shira@Internet Marketing Duruʼs last blog post… CBSurge Makes ClickBank Research Easy – Free Download Here

 64. 64
  On May 18th, 2011 at 11:15 pm
  Maggie Holley said:

  Hi Alex,

  I love MS and know you guys have your hands full with all this stuff!
  HOWEVER- I am still having issues with my trying to update- and I NEED HELP.
  Several emails back & forth from you have not fixed this- despite my attempting to do as you suggest with manual install..HELP!!
  Is there a phone number for you – better yet TeamViewer? :(
  Need this to be fixed urgently…
  Cheers
  Maggie

 65. You guys are great about constantly updating your software and helping us keep up. I love that I have a partner in keeping up with the changes google is constantly making in our world.
  TheSurvivalgirlʼs last blog post… Keeping Chickens

 66. This is awesome. Still though, I'm wondering if the PPC module will ever see the light of day and if MS will ever be out of beta?
  Erik Heylʼs last blog post… How Can I Help

 67. Hello, the shown Adwords CPC didn't match what Google Adwords shows??? I just checked keywords and MS shows for example €5,67 while Google shows for the same € 0,78???
  And I find this nearly with all searches??
  So where the difference comes from?

 68. Thanks for including the Title and URL competition again. Before you updated the software the SEOTC was out of wack for many of my keywords, so I stopped using it.

  I did not use SEOUC before. What are the recommended values for Niche Websites? It appears there are no MAX numbers of either of these metrics in the software right now when you filter by “Golden Rules”.
  “Kurt@Acreage for Sale”ʼs last blog post… ATHENS CTY- 25 Acres only 12 Min to Downtown Athens

 69. I am sure that Google's servers really take a hit when all the new search tools check keywords every which way they can.
  I also wounder why Google has not produced their own keyword tools for sale? They have the database!

 70. Jeepers, Google does seem to want to sink us all but what would they do without all the advertising marketers? Look after us I say, if we stay in business, so will they.

 71. 71
  On May 19th, 2011 at 3:05 am
  Graham said:

  Hey Alex, any reason why my question about private proxies got moderated out?

  On
  Alex Green replied:

  Hi Graham,

  It didn't get moderated, it just arrived whilst no one was moderating comments. The default is for all comments to need approval, rather than being approved by default and later removed.

  I've approved it now and will respond to it soon.

 72. Hola nois,

  Com a client de molt temps, agraeixo els seus equips de treball i dedicació, però sembla que han passat mesos des que funcionava com hauria. Vaig a donar aquests canvis encara que un tir i en contacte amb vostè. Et dec nois thatfor tot el que has fet.

  I encara estic esperant a provar els adwords module..lol Quina és la paraula en això?

 73. Això és molt ben acollida. Gaudiu de nous tutorials
  Infermeria ForwardTraveling INFERMERIA càrrec el passat bloc ... Infermeria Forense Ràpid i Fàcil

 74. Benvingut de nou SEOTC i SEOUC. Em va encantar aquest compte molt i és molt útil per a mi mentre el meu procés de selecció de nínxol.
  Rahinur Rahaman s càrrec el passat bloc ... Una breu ressenya de diners que fa Programari

 75. Gràcies mercat Samurai,

  Em va decebre molt a perdre SEOTC i SEOUC així que és genial tornar a veure'ls.

  M'havia convertit en bastant mandrós amb el meu filtrat però.

  Així, un avantatge afegit és que la nova estructura farà realment la meva investigació de paraules clau més eficaç.

  Gràcies de nou MS!

  El
  Marc @ Nespresso Revisió respondre:

  A risc de mostrar la meva pròpia estupidesa .... Vaig descobrir alguna cosa útil fa una estona. Pot ajudar a altres usuaris de MS.

  (Mercat Samurai - per favor em corregeixi si m'equivoco)

  En fer la investigació de mercat LOCAL òbviament vull veure el resultats de Google que algú normalment obtindria en la recerca d'aquest país.

  Jo havia assumit erròniament que els comp, títol i la URL recerques locals (SEOLC, SEOLTC i SEOLUC) em donarien això (l'equivalent a la de Google i gl =) per al país en la configuració del meu projecte.

  Jo estava equivocat - la SEOTC recta i SEOUC tornaran els i gl = resultats de qualsevol país està situat en la configuració del projecte.

  Els resultats SEOLTC o SEOLUC Limitar aquesta manera més específica per l'equivalent que algú fa clic l'únic mostrar "pàgines des del Regne Unit" (per exemple).

  En la meva ment la SEOTC i SEOUC donen els resultats que la majoria de la gent realment buscar, així que ja no ús SEOLTC o SEOLUC.

  Això m'ha estalviat molt temps i inexactitud però també redueix el nombre de peticions de cerca de Google.

 76. Jo estava una mica preocupada quan vaig veure aquests dos van ser duts a terme. Sóc nou en el camp de la comercialització de l'Internet i cada plat que et vaig comprar vaig lloar nois per fer que estigui disponible. Jo no fer el gran diners encara, però em vaig decidir a comprar el producte perquè de tots els elogis que he sentit. He sentit que altres diuen que no traient de la utilització de l'EM, però jo sabia que vostès regresarías fort. Gràcies per adobat de tornada.

 77. Gràcies pels nois d'actualització.

  M'encanta el programari i appreeciate tot el dur treball que fa en el fons.
  Keith Davis @ Publiuc Parlar i Presentació Skills 's càrrec el passat bloc ... Online Video- Un Art ... Uneix Tècnica

 78. SEOTC és molt útil, així que gràcies per portar de tornada i és bo veure les regles d'or al dia. La formació seria bo, però crec que és millor tenir una feina, vàlida i trobar maneres d'utilitzar en lloc de qualsevol eina en absolut!
  Posicionament pagines web s càrrec el passat bloc ... Accelerar la càrrega del teu lloc web

 79. He estat utilitzant el mercat Samurai ara per 18 mesos i es va reunir amb alguns dels nois de tornada a Londres a la tardor a la conferència de Desafiament i simplement puc dir que si la seva fixable aquesta empresa ho arregla i són molt professionals en tot el que fan. El millor que he comprat i també millor valor.
  Lake District Walks 's càrrec el passat bloc ... Pont Castell Dacre prop Pooley

 80. Gran treball ... Vostès són sempre a la pilota, pel que fa a l'actualització de les coses dels problemes de fixació. Impressionant ..
  Mo Mastafa s càrrec el passat blog ... Gestió del Temps Tip Com fer més coses per més intel·ligent de Treball no més difícil

 81. 81
  El 26 maig 2011 a 21:54
  Sjors van dir:

  Estic fent la investigació local i d'alguna manera la SEOTC és exacta i la SEOLTC és molt inexacta ... També és més gran que la puntuació de SEOTC ... la qual cosa és poc probable .. Molt confós ara .. On SEOLCT aconseguir-ho és a partir de dades?

 82. Jo tinc la meva pròpia samurai per lluitar contra la geganta com Google. HURRA.

  Així que és bo tenir aquest programari.

  Gràcies per tot.

  Tipus
  Noi Harduf s pal últim bloc ... עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי