El secret per aconseguir més de 24 hores en un dia

Share Button

Ningú vol treballar 16 hores al dia.

Ningú vol ser atrapat en el seu ordinador, mantenint els seus llocs "vius".

La raó per la majoria de nosaltres vam començar en màrqueting a internet és perquè estem farts de matar-nos 9-5, 5 dies a la setmana - només perquè puguem aconseguir 2 dies de descans en el cap de setmana, i 2 setmanes a l'any de vacances pagades ...

... Volem la llibertat - volem que el temps lliure i diners gratis - així que podem fer el que vulguem - conduir cotxes ràpids i viure en cases grans, navegant al voltant de paradisos tropicals de l'illa, a "ser-hi" amb les nostres famílies - i fer-ho tot sense haver de preocupar-se per ajustar el despertador per al dilluns al matí.

Però és com fer que aquest "temps lliure" i "diners extra" que fa ensopegar a la majoria de la gent.

La paradoxa de "ingressos passius"

La majoria de la gent tracta de crear "temps lliure" per treballar menys - només per descobrir que la seva "diners extra" s'esgota molt ràpidament quan els seus llocs web es deixen a l'edat i la decadència de la seva pròpia ...

... O creen "diners extra" treballant més dur - la pèrdua del seu "temps lliure" en el procés, el comerç de treball d'una sola bola i cadena per a un altre.

Vostè probablement coneix la solució ja [pista: s'està fent a altres persones per fer la feina per crear beneficis per a nosaltres] - però podria ser "massa difícil", "massa car", "massa arriscat", "massa temps", "molt rendible", "massa estressant" o "massa imperfecte".

És per això que vull presentar a Marc Lindsay i Daniel Turner.

Els mestres que Run multimilionària Negocis a Outsourced Treball ...

Marc i Dan han construït la seva multimilionària (per any) imperi web mitjançant la contractació externa.

Actualment tenen més de 140 llocs web, més de 100 "personal", de 3 empreses (incloent una de les companyies de SEO més respectats del món), i oficines en 2 continents - i tenen diversos llocs i empreses que fan de 7 xifres anuals.

La clau està en els seus sistemes

La part brillant sobre Dan i Marc negoci és tot el que s'executa en els sistemes.

Això vol dir que Dan i Marc no assumeixen el paper de ser "gestors d'outsourcing" com el seu nou lloc de treball - tot funciona per si mateix, d'acord amb el sistema.

I això vol dir que les seves empreses manegen sols, créixer ells mateixos, millorar-se a si mateixos, i ser més rendibles - el que Dan i Marc més i més diners pràcticament sense temps i esforç requerit.

Dan i Marc "Mètode externalitzar"

Si voleu saber més sobre com ho van fer, Daniel i Marc acaben de publicar el seu "Mètode outsource" - la seva "com" guia que et dóna els sistemes i tècniques que utilitzen en el seu propi negoci.

Se li mostrarà com van començar els seus negocis per $ 50 mentre estaven en la ruïna - i com vostè pot començar de la mateixa manera (la contractació de personal que prendran el pes de sobre que per només $ 50 al mes).

El Judici $ 1 Introductori

El preu es va fins 995 $ el 15 d'octubre. Però si et fiques en abans de dijous, pot intentar el tractament complet per $ 1 (pagant $ 297 per única vegada en 10 dies el temps si t'agrada el que et donen.)

Per obtenir més informació, o aconseguir accés a Dan i Mètode outsource de Marc en el preu d'assaig $ 1, aquí està el nostre enllaç referent . (Si vostè decideix mantenir el curs, fem una comissió.)

D'altra banda, aquí hi ha l'enllaç directe, si ho prefereix (utilitzant aquest, no anem a veure un cèntim).

Assegureu-vos que vostè ho aconsegueix a $ 1 preu d'assaig introductori (abans del dijous 15 d'octubre) - aquesta és una informació increïble que vostè no voldrà perdre.

Des que vaig conèixer a Marc i Dan al març de 2008 els he molestat per tan sols fragments d'aquesta informació cada vegada que m'he enganxat a un impàs de negocis - i les llavors que he donat m'han estat d'or pur.

Demà, vaig a entrar en un motor sobrealimentat de Mini Cooper S, i la conducció al llarg de la Great Ocean Road a una cabana aïllada per a una setmana de vacances - M'estic prenent la meva còpia amb mi.

Brent Hodgson cofundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

33 Respostes a "El secret per aconseguir més de 24 hores en un dia"

 1. 1
  El 11 octubre 2009 a les 02:58
  Richard Dauer dir:

  Brent:
  Gràcies pel cara a cara, però en aquest moment no estic preparat en el meu procés. M'estic concentrant en l'aprenentatge de l'EM i la tuberculosi i el llançament del meu bloc.

  Estic combatre aquesta pèrdua de temps mitjançant la reducció de tot el que es mou, però el meu projecte endavant. Em dedico a aprendre MS, proporcionant informació que pugui i amb els meus altres compromisos que tinc un plat ple.

  Tinc donat de baixa a tots però les llistes 30DC, MS i la tuberculosi, i estudis de mercat dóna de menjar, quan em sento satisfet i vaig completar totes les unitats de 30DC llavors vaig a passar a PLUS.

  Jo sempre estic disposat a prestar oïda a l'EM. Encara queden moltes preguntes per a mi, que acabo de esgarrapat la superfície amb MS sol.

  Per al nostre èxit,
  millor, Richard


  boon respondre:

  sent richard..its bo estar centrat ...

  jo també sóc com un magpie..and haver perdut tant de temps saltant de l'oferta d'un guru a la propera ...

  felicitacions ... amb el seu enfocament nítid ... armats amb això ... .o només poden avançar ...

  com consells Stephen Pearce: Enfocament ... Consistència ... Paciència = Èxit

  ps. quina és la tuberculosi? PLUS?

 2. 2

  Heus aquí una idea encara millor ...

  Feu mercat Samurai portàtil per al iphone i permetre que la funcionalitat per crear blocs a anar ... Així que vostè podria estar a Espanya a la platja i publicar un bloc petit micro ;)

  O llegir el llibre "la setmana de treball 4 hores ' :)

  El
  Priyo respondre:

  molt millor?
  que era increïble ... i sí llegeixen la setmana laboral de 4 hores és una gran il·luminació.

 3. 3
  El 11 octubre 2009 a les 03:10
  Roland va dir:

  No puc creure que el primer correu electrònic que rebo és una promoció. El seu gran que aquests nois han trobat un goldmind. Però si realment hi han estat amb 50 dòlars sobres després donar la resta de nosaltres amb tan només $ 50 a escatimar un descans. Tot el que puc dir és que els nois de la WTF, te'n recordes dels temps difícils també.

 4. 4
  El 11 octubre 2009 a les 04:08
  Andy Rogers va dir:

  He estat utilitzant un assistent virtual subcontractada per a la major part d'aquest any per gestionar el treball pesat i les tasques domèstiques amb els meus llocs.

  Vaig a comprovar això - que he après d'aquesta experiència que els sistemes són la baula perduda en aquest procés.

  Per cert estic d'acord en una aplicació d'iPhone per ms serien assassí

 5. Mentre que jo (i estic segur que) tots apreciem les idees sobre com millorar el nostre negoci, almenys per a mi, això és una mica més enllà d'on sóc avui.

  És sorprenent la freqüència amb què estic esquitxat dels correus electrònics en l'últim i més gran i de vegades em trobo sol "fer una ullada" al següent major inclinació d'un guru sobre com fer diners en línia.

  Si em deixo, em podia passar tot el meu temps "treballant" mirant a un altre programa. Així que, com Richard anterior, em centraré en l'ús i millorar la meva ús de MS, la tuberculosi i WPD. Una vegada que els diners comença a rodar a, vaig a mirar a l'externalització, però fins llavors, he de mantenir la meva ull a la bola.

  Gràcies Brent per mantenir-nos en el bucle però.

  Alan

  http://www.yourwealth-today.com
  http://www.inkandbody.com

  "No hi ha res més inútil que fer eficientment allò que no s'hauria d'haver fet en absolut" - P. Drucker

 6. Hola Brent,
  Vaig començar a gaudir de l'entrada al bloc de pensar que anaves a sortir amb algunes joies sobre l'ús de palanquejament en el seu negoci com una forma de crear ús efectiu del temps. No hi ha dubte que el nostre mercat objectiu dels propietaris de petites empreses són molt curt de temps i podria fer amb una mica de saviesa sobre com utilitzar el seu temps de manera més eficaç.
  Va ser decebedor per trobar que això era només un altre vendes empenyen en comptes de la molt bona infomration que és el que he arribat a esperar d'una bona entrada al bloc.
  Encara m'encanta el mercat Samurai i dir-li a tots els que conec per assegurar-se que el comprin.
  Què hi ha de fer algunes entrades de bloc sobre la importància de les paraules clau de cua llarga o alguna cosa que es relaciona més estretament amb el producte increïble que vostès han created.I'd ser realment feliç de difondre aquest tipus de correu a tots els nostres lectors, així

 7. Hola Brett,

  Això és tres ascensos consecutius, no el que jo hagués esperat.

  Sé que dius que ajuda a finançar més compromisos, però potser ho faci en un altre bloc.

  Una cosa així abarateix un gran IMHO producte.

  No em molestaria comentant si no m'importava.

  Tot el millor

 8. 8

  Estic una mica sorprès que algunes persones es queixen de rebre un correu electrònic promocional de Brent. Vaig comprar MS aproximadament 6 mesos. fa, i puc comptar amb una mà el nombre de correus electrònics promocionals que he rebut. Això contrasta amb una pertinença mensual d'alt preu que pertanyo, que m'envia correus electrònics promocionals diverses vegades per setmana. Si el nombre de membres no era tan condemnadament bé hauria estat fora de la llista d'aquests tipus fa molt de temps. Tal com és, tot el que han aconseguit és que em donés 'ad ceguesa' i mai em va molestar a mirar a les seves ofertes.

  Així que el fet que Brent ho fa tan poques vegades em fa inclinats a fer una ullada a aquest producte. Jo he estat convençut per un temps que els sistemes i l'outsourcing són l'única manera que vaig a aconseguir el meu negoci al següent nivell, i jo he pres els primers passos de nadó. Però és una mica intimidatori quan vas per lliure i no sabeu què dimonis estàs fent.

  Potser aquest producte és una merda, potser no ho és. Però per a una prova gratuïta de $ 1/10 dies, per a mi val la pena trobar el temps per descobrir per mi mateix.

 9. Hola Brent,

  gràcies per l'avís. Estic començant a externalitzar, vaig a comprovar a terme.

  Una cordial salutació i bon estat de salut,

  Darren C.

 10. Brent

  Gràcies pel vedell, que acaba de començar a mirar la subcontractació per alliberar temps, així que sens dubte em mireu. Segueixin amb la bona feina

  Tpm

 11. Hola Brett,

  Gràcies per compartir la seva recomanació sobre aquests nois- el que realment sona com que creure en el que han d'oferir :) Estic en l'etapa en què he intentant aprofitar el meu temps tant com sigui possible perquè tingui més temps per a projectes i diversificació de businesses..so això sona útil de posada en marxa.

  Estic d'acord que no és massa promoció Has d'anar situ He tingut EM durant el temps que ha passat a disposició de la propietat, i no he vist moltes promos de vostè en absolut. Tenint en compte l'enorme valor que vostè està embalant en l'aplicació Market Samurai per un preu tan baix, no puc veure com els altres no poden acceptar un parell de correus electrònics promocionals de tant en tant per ajudar amb el finançament / ajudar els seus usuaris en la seva els negocis. Potser que van a obtenir fastiguejat de tota l'altra merda comercialització col·lectiva que estan sent confrontats amb i després deixar que s'anés en els tipus equivocats!? Succeeix.

  De totes maneres, pel bé de les persones noves llegint això- si puc recomanar un grup de involucrar-se amb les persones que aprenen des del 30 Dia del Desafiament i l'ús de MS, et suggereixo Comissió Bluebrint 2.0 i / o Pla del lloc d'una (digne de confiança, venedor experimentat i útil) anomenat Steve Clayton. Addmittedly No he mirat PLUS i estic segur que és tan bo si no millor que el contingut 30DC, però he utilitzat coses de Steve Clayton i és "canvi de joc" per als nous venedors ..

  No és la meva pena 2c per al proper mes o dos, ara im arribar a la feina!

  Gràcies als nois de MS per a un producte increïble i gràcies per la recomanació honesta.

 12. 12
  El 11 octubre 2009 a les, 00:08
  Peter Gordon va dir:

  Hola Brent,
  He estat comprant "coses" en línia durant massa anys per recordar quan vaig començar. Estic naturalment curiosos per naturalesa i el somni d'un venedor. Finalment he començat a fer balanç i he adonat que el meu problema realment és el "temps". Així que el seu últim bloc sobre la contractació externa no podria haver estat més oportuna per a mi. Igual que altres aquí he desenvolupat aclucalls per eludir l'increïble volum de promos que rebo cada dia, però a causa de l'EM és un producte de qualitat que estic més que feliç de veure una promo de Noble. A diferència d'altres aquí no lament ni vostè tractant de fer un quid. De fet, la raó per la qual intentaré el judici $ 1 10 dies és perquè vostè em va donar una selecció d'enllaços. Comissió per a vostè o proveïdor directe i sense comunicació amb vostè. M'agrada la seva honestedat i vaig a anar a través del seu enllaç. També m'agrada la forma en que ens has preparat per a l'últim $ despesa. Segueixin amb l'excel·lent treball.
  A La seva Salut

 13. 13
  El 11 octubre 2009 a 14:46
  Joshua Bretag dir:

  Trobada divertit que moltes persones semblen estar posant l'equip de samurai mercat a la baixa per allà les vendes promocionals, però si ens fixem en la forma en què està escrit sinó que també proporciona un enllaç d'afiliat i un enllaç normal. Per què la gent no pot acceptar Brent és trobar bones fonts d'informació que ell considera aniria bé amb el que hem après amb el samurai mercat i 30DC i 30DC Plus. Brent pot estar fent una mica de diners fora d'ell, però de debò. Quants diners aquests nois fan de MS sol, estic segur que no és una idea capital de risc i més per donar-nos accés als recursos a un preu reduït i per desgràcia, només s'ha trobat una parella en una fila pel que han pres prioritat sobre el bloc. Llavors la gent no es queixen tant, mantenir la bona feina!

 14. 14

  Josué i peter (a dalt) en el clau amb el seu comentari sobre la seva honestedat !!! ... una elecció entre anar directe o excel·lents referències MS ....

  ningú més la promoció de productes de 3a part que ofereix !!!

  per aquesta sola raó i la meva confiança en l'EM i la seva integritat ... Vaig segons el parer de l'oferta ... excel·lents referències del seu enllaç ...

  tenir unes excel·lents vacances Brent ... U'VE guanyar ell !!!

 15. Mentre que l'anàlisi d'un producte que se'ns va assenyalar cap a una altra. Quin em recomanen com la millor un i vaig a anar amb això? No tinc cap dubte pel que fa als mèrits de l'externalització un però segurament com a part del present curs, on els fonaments que estan incloses en el supòsit de no haver d'anar a explorar un altre

 16. A aquestes persones es queixen de rebre una oferta promocional aff, en lloc de queixar-se, potser hauria de prendre nota.

  Brent i l'equip de MS han desenvolupat un producte impressionant, sempre a un preu raonable i el va recolzar amb grans classes particulars. En els meus ulls tenen construir un camió carregat de confiança. Potser vostè hauria de prendre un full del seu llibre.

  Dubto molt que Brent recomanaria una cosa que ell no creia en.

 17. 17
  El 11 octubre 2009 a 18:38
  Sam va dir:

  Feliç de prendre la copet a la barbeta.

  Era només el 3 en una fila que estava comentant.

  No hagut un usuari que llarga pel que la seva probablement UST coincidència.

  Per cert, estic d'acord amb els comentaris sobre el model de la Comissió i Steve Clayton.

  Excel·lent valor per a un principiant.

  Sam

 18. Els pdf en el mètode d'outsourcing són els ebooks pitjor escrit alguna vegada no pot haver-los llegit si els ha promogut.

  No només és l'ús de l'horrible Anglès, òbviament subcontracta a l'oferta més baixa i no una prova escrita de la informació és simplement errònia.

  Vostè no ha de gastar "$ 6 - $ 10 per a" articles a mitjans de qualitat "He escriptors que produeixen gran contingut $ 1.

  Tot el producte és només dolenta valor .. Anem nois que pots fer-ho millor que això ... si creus que sóc dura aquí vostè ha de llegir el que he dit sobre els productes al meu blog ... li estalviarà diners !!

 19. 19
  El 11 octubre 2009 a 23:33
  Andy va dir:

  Només una nota per recordar que mentre que MS va ser presentat durant una 30DC fa uns anys que utilitzo l'eina per als clients al lloc web / SEO / desenvolupament estàndard sem. No necessito qualsevol d'aquests esquemes que tots mirem només vull fer una bona feina per als meus clients, trobar formes d'ajudar a enfocar els seus objectius de contingut, les formes d'aconseguir que publiquen, creació bld, etc. Sé que tens una gran inclinació en el nínxol, però si vols mantenir els ulls oberts al recurs més ampli que les persones podrien estar utilitzant la seva eina per a un petit focus hauria amablement apreciat també.

 20. Estic totalment d'acord. Jo poques vegades rebut correus electrònics promocionals de equip samurai i jo, de fet, trobar els productes que recomanen útil en comparació amb els nombrosos correus electrònics cutre rebudes d'altres venedors que ni tan sols es va molestar a obrir.

 21. 21
  El 12 octubre 2009 a les 04:25
  Darko va dir:

  Tinc la membresía de $ 1. Que pèrdua de temps. Què és el que rebo? Tones de vendes addicionals ... el butlletí de notícies que no contenia informació específica ... res.

  Et donen cap valor per els $ 1. Pèrdua de diners.

  El
  Darko va respondre:

  El meu error ... en realitat té tots els mòduls només sembla que s'han afegit una mica tard.

  El Sento.

 22. 22
  El 12 octubre 2009 a 17:47
  Alex va dir:

  Gràcies Marc i Darko, jo estava a punt de donar a aquest un tir, ja que estic molt enganxat a mi mateix, així com amb l'externalització / por de totes les males històries, així que no ho vam provar jo mateix ... A més de passar 10 hores un dia al davant de la meva pc que s'ha dit curs realment hauria estat útil ...: /

  El
  Darko va respondre:

  Heus aquí alguns consells ràpid per a vostè:

  1) Obtenir Jon Jonas reemplaçar a mi mateix "curs
  2) Obtenir subcontractistes temps complet des getafreelancer.com també
  3) Adonar-se que podria portar-te a assaig i error (alguns PPL criden a aquest dur treball : P ) Per trobar una bona persona.

  De tota manera, vostè pot contractar gent bona que va a escriure excel·lents articles per 2 dòlars. Més car = millor no s'aplica aquí molt sovint.

  El
  Alex va respondre:

  Gràcies per aquests consells Darko, definitivament vaig a mirar en ell :)
  A La seva Salut

 23. Els meus opinions sobre els comentaris anteriors i outsourcing:

  1. He estat amb MS per gairebé o més d'un any, i només puc recordar tres vegades Brent ha enviat correus electrònics promocionals. Per tant, jo també, estic sorprès pels comentaris sobre les promocions.

  2. Em vaig dirigir un negoci des de fa 8 anys, i no va ser fins als darrers 2 anys que realment vaig començar a contractar i subcontractar. Si ho hagués fet tota la 8 anys la meva empresa hauria tingut tant èxit. Em van donar molt més fet que l'any passat que crec que vaig fer els 7 anys anteriors junts. Tenir ajuda realment créixer el seu negoci més ràpid. Un cop dit això ...

  3. Abans d'externalitzar, que realment hauria de tenir una bona comprensió del seu negoci i un manual / Pla / sistema operatiu, el que vulguis dir. Per exemple, em vaig prendre un any treballant al meu lloc web per saber primer el que funciona i obtenir un sistema en conjunt, per tal que manera puc llavors subcontractar i donar per escrit les instruccions pas a pas i fulls de càlcul de seguiment als meus treballadors independents.

  Si externalitzar abans de tenir un sistema que funciona, vostè serà perdre diners en els assajos que poden no funcionar fora. A més, els treballadors independents podran apreciar la seva organització i instruccions escrites.

  Les meves opinions basades en experiències passades que executen un negoci i outsourcing.

  El
  Darko va respondre:

  Què tan dolent ets. Et recomano començar terciarització (a petita escala) només per veure com va.

  Així que no esperi fins que "vostè té un sistema que funciona" per iniciar l'externalització ... intentar fer-ho, però a petita escala.

  De totes maneres, els altres punts van ser bones :)

  El
  Emily va respondre:

  Estic d'acord en començar a petita escala. Però el meu punt és no anar de ple en ella. Conegui el que està fent primer i tenir un sistema, que inclourà proves de l'externalització també. Vull dir, que no vol saltar en qualsevol cosa sense provar primer, o salta per complet en ella. Va a cometre errors, però no vol fer grans errors costosos.

  Gràcies per trucar a mi sobre això.

 24. L'outsourcing és una gran idea per crear diversos blocs per a múltiples fluxos d'ingressos, però per a la persona dedicada amb 1 lloc prefereixo utilitzat Bug Trànsit i Mercat Samurai i potser només externalitzar l'escriptura de l'article en cas de necessitat.

 25. 25
  El 23 octubre 2009 a les 03:41
  orlando dir:

  No he llegit un post en mesos perquè jo prefereixo usar el temps més productiu, avui em va trencar aquest rècord. I aquí estava jo llegint una còpia de les vendes de nou. :) Només demostra el meu punt. O estem creant productes o fer un altre diners que la gent, que un és més rendible?
  "És només una idea"

 26. Hola,
  Estic pensant en externalitzar des de fa 3 anys. Crec que 24 hores al dia no són suficients per a mi. Però jo no sé què fer. Miro el material de M & D. Es va il·luminar la meva ment. Això està molt bé, i estic aprenent d'això ara. Gairebé No és gran cosa sense l'externalització ara per a mi, perquè de 24 hores limitació.

  Espero que t'ho millor.