És aquest el 'NOU' SEO?

Future of SEO Després de la carnisseria de l'actualització Pingüí de Google i el llançament de la seva eina de renegar, he notat un canvi interessant que té lloc a la comunitat SEO.

He d'admetre que quan escolto una nova idea per primera vegada, jo sòl prendre amb un gra de sal ...

PERÒ - quan diverses persones que respecte comencen a parlar de la mateixa idea - que és quan em sento i prendre nota.

Això és el que va succeir ...

Fa un parell de setmanes, vaig veure una sessió de 'Pissarra de divendres per Rand Frishkin sobre en SEOmoz.com.

Rand va pronosticar que en els propers 6 a 12 mesos que hi hauria un canvi important en els enllaços 'construcció' de tornada a 'guanyar' links, i va suggerir una sèrie de maneres divertides per fer això, incloent:

  • La participació en les comunitats en línia que estan actius i autèntica d'una manera que la gent nota que vostè i enllaç al seu contingut de forma orgànica.
  • Fer més actiu en les xarxes socials.
  • Convidat blocs als blogs de 'líders' en el seu lloc.

La següent peça del trencaclosques

Després, la setmana passada al nostre webinar "evitar Tool ', Leslie Rhodie que sovint es diu el" Padrí del SEO' va parlar sobre la importància de comprometre amb el seu mercat i compartir la diapositiva:

Quan vaig veure aquesta diapositiva, em vaig adonar que Rand i Leslie estaven dient bàsicament el mateix ...

En un món post Penguin, la millor manera d'assegurar els primers llocs, generar trànsit i augmentar les seves vendes era connectar amb el seu mercat, oferir un gran contingut i centrar-se en afegir valor real a les vides dels seus lectors.

I llavors em vaig adonar ...

El 'NEW SEO' era en realitat - Lideratge al Mercat

En lloc de tractar de trobar una escletxa en l'algoritme de Google i 'jocs' del sistema, els seus esforços estan ara molt millor empleat se centra en convertir-se en un líder en el seu mercat.

El gran problema amb el lideratge en el mercat ...

L'únic problema amb aquesta idea d'esdevenir un líder en el mercat és que ...

Es triga una eternitat!

Si vostè està tractant de produir regularment articles d'alta qualitat, vídeos i podcasts i entaular una conversa amb els seus lectors a través de Facebook i Twitter - vostè pot fàcilment acabar de treballar 10 hores al dia.

De fet, un article de notícies CBS va revelar que el 61% dels propietaris de negocis en línia, va dir que treballen sis o més dies a la setmana, i més de 10 hores per dia.

Ara, jo no sé vostès, però no és per això que vaig començar un negoci en línia!

Com esdevenir líder del mercat en 5 minuts al dia

La bona notícia és que no hi ha altra manera d'esdevenir un líder en el mercat, i volem compartir amb vostès avui.

Vostè veu l'any passat vaig parlar en un dels seminaris d'Ed Dale, i jo vaig tenir la sort d'estar a l'habitació, quan un tipus anomenat Pete Williams va lliurar la millor presentació que he vist en un esdeveniment de màrqueting a Internet.

Pete amablement ens ha donat permís per compartir part d'aquesta presentació amb vostè, i en el següent vídeo - que revela com esdevenir un líder del mercat en tan sols 5 minuts al dia.

És una mica com la setmana laboral de 4 hores - en els esteroides!

Tots els que han vist aquest video, ha estat totalment impressionat pel que Pete pot arribar en 5 minuts al dia utilitzant un sistema super intel · ligent per aprofitar el seu temps i coneixement.

A només 14 minuts del vídeo llarg, així que assegureu-vos de veure tot el camí fins al final.

Faci'ns saber el que penses sobre el vídeo en els comentaris, i si vostè està interessat en aquests "hacks de negoci '- Assegureu-vos de signar cap amunt per al nostre proper webinar gratis amb Pete .

Salutacions cordials,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai