Noves funcions: Enllaços interns i Comte Índex

Compartir Button

Hola Fellow Samurai,

Avui, vull compartir amb vostès 2 noves característiques que només hem afegit al mòdul d'Anàlisi de la competència SEO de Market Samurai.

Amb aquestes noves eines, es pot fer encara més en profunditat i anàlisi SEO més potent.

NOVETAT: Backlink Interna Counts

Backlinks segueixen sent un dels factors més importants per augmentar el rànquing d'una pàgina web en els resultats del motor de pàgines. Són com "vots" d'altres pàgines web - els més "vots" (o enllaços) a pàgines web que rep, el més autoritat que té, i com més alt s'aixecarà en els motors de cerca.

Anteriorment, Matrix SEO mercat Samurai (al Concurs SEO mòdul) miraria backlinks de llocs web, 3a part externa.

Ara, el mercat Samurai li dóna la capacitat per analitzar els enllaços d'entrada a una pàgina web, des d'altres pàgines web dins la mateixa pàgina web.

Això és valuós perquè, quan es tracta d'anàlisi SEO, hi ha tres raons GRANS per prestar atenció als enllaços interns:

1. Transferència d'Autoritat

Els enllaços interns es poden utilitzar per transferir l'autoritat del motor de cerca entre les pàgines d'un lloc web.

Aquesta transferència d'autoritat, des d'altres pàgines del mateix lloc web a una pàgina web, pot ajudar a que la pàgina web per classificar millor en els motors de cerca.

Això significa una pàgina web que té un munt d'enllaços interns és molt més probable que classificar bé - sobretot si aquests vincles interns vénen de prominents, alta autoritat pàgines webs des de dins del lloc web.

2. Rellevància Keyword

Com que propietaris de llocs web poden triar el text de l'enllaç en un enllaç intern, el text sol enllaç en enllaços interns és molt millor optimitzat.

Això significa enllaços interns poden ser un factor important en la determinació de la rellevància de paraules clau d'una pàgina.

3. Web 2.0 Enllaços del lloc

En el cas dels llocs web 2.0 que permeten als usuaris l'oportunitat de crear mini-llocs d'un lloc web més gran - tots els vincles entre aquests mini-llocs apareixeran com a "enllaços interns".

Per exemple, si vostè tenia un lent Squidoo populars, altres lents de Squidoo amb enllaços al seu lent de Squidoo es presentaven com els enllaços interns.

Això significa recomptes de vincles interns poden ser una forma important per comprovar l'autoritat dels llocs web 2.0.

Com analitzar Backlinks Interns

Igual que amb els backlinks externs si vostè està duent a terme l'anàlisi de la Competència SEO dins de Market Samurai, vostè vol competir contra pàgines web que tenen enllaços d'entrada internes les menys possibles.

Això es deu a pàgines amb pocs backlinks interns seran els més fàcils de superar.

NOVETAT: Comte Índex

Aquesta segona característica és també part del mòdul Competència SEO.

És una nova columna anomenada "Count Índex" que mostra el nombre de pàgines d'aquest lloc web que se sap que Google.

Aquest és un factor important en el mesurament del rendiment d'un lloc.

El nombre de pàgines indexades indica quanta atenció Google paga a un lloc web. En general - la més alta és la xifra, més atenció Google està pagant a la pàgina web, i la més valuosa Google percep el lloc web per estar.

(De fet, si vostè té un gran lloc web, i vostè nota que el seu "Comte Index" està disminuint -. Llavors en general el seu rànquing de cerca seran caient també)

Com accedir a aquestes noves característiques

Si ja disposa de la versió completa de Market Samurai, aquestes noves característiques estan disponibles perquè vostè mantingui. (Sí, aquesta actualització és completament gratuït)

Si no, llavors vostè pot tenir accés a aquestes eines per actualitzar la seva còpia de Market Samurai aquí . El cost és de $ 149 (en l'actualitat, sense càrrecs en curs) i li dóna canvis a una gran quantitat de canvis endreçats - com els que hem llançat avui!

Quan tingui accés al mòdul de la Competència SEO a la seva còpia de la versió completa de Market Samurai - obrir el mòdul de la Competència SEO, i garantir la "BLP" (Pàgina Backlinks) i "IC" (Índex Count) columnes se seleccionen. A continuació, premeu Generar Resultats.

Per defecte, el mercat Samurai mostra els links externs per a una pàgina web; pot utilitzar el menú desplegable just a sobre de la taula (marcat a la pantalla de sota) per seleccionar una de les dues opcions: "Interna", el nombre d'enllaços interns a una pàgina web, i "Total", el nombre total d'enllaços, incloent els enllaços interns i externs.

Internal backlinks in Market Samurai

El recompte d'índex es mostra com la seva pròpia columna, IC:

Vostè s'adonarà que, per a les dues funcions, hem fet el resultat es pot fer clic - de manera que vostè pot fer clic a qualsevol "Comte Index" o nombres "Pàgina característica a analitzar" per visitar la font de dades en brut per a vostè.

Mike

Michael Bertolacci és una de diverses programació superestrella genis responsables de la creació de les característiques que m'agraden dins Market Samurai.

Michael ha escrit 3 missatge (s) de Noble Samurai

85 Responses to "Noves funcions: Enllaços i índex intern Comte"

 1. Una vegada més vostès mantenir l'addició de valor al que ja és el líder del mercat per una milla del país. Vaig a seguir de recomanar als meus alumnes. Ben fet i gràcies de nou.

 2. Ara només falta una pàgina per carregar les URL personalitzades a granel per executar a través d'aquest mòdul. Seria bo revisar tots els llocs de PR, el recompte d'índex, enllaços, ETC

 3. És impressionant veure les noves característiques que van en el producte tot el temps. Així que moltes altres empreses van deixar que el seu producte vagi stagnent.

  Gràcies!

 4. Vostès continuen asombrarme.
  Ben fet.

 5. Es pot fer això una mica més útil?

  En el rang de seguiment d'afegir: -

  Pàgines indexades en el temps
  Pàgines indexades en el temps utilitzant / * (o AOL)

  Capacitat per definir una sèrie de dominis "interns" - alguns competidors poden executar múltiples llocs enormes germanes que totalment ofeguen altres socis d'enllaç en els seus recomptes de vincle de retrocés i no necessàriament factor d'enorme en la classificació general.

 6. Gràcies a aquestes noves peces essencials del trencaclosques seo.

 7. Oh - una cosa més

  En el tracker rang favor filtrar els resultats comercials i altres resultats universals, o fer que una opció.

  He tingut una sèrie de persones que utilitzen MS vingui a mi en les últimes setmanes queixant de les seves classificacions canviar, i va anar de compres resultats que apareixen per sobre dels seus llistats naturals.

 8. Vostès continuen lliurar més! Jo encara no he vist un producte que combina la facilitat d'ús i suport com Market Samurai! Seguiu així

 9. Això és molt bo per veure. Em vaig preguntar sobre això fa un parell de setmanes, perquè sé que l'estructura d'enllaços interns és important.

  Un cop dit això, em pregunto com és eficaç estructura d'enllaços interns serà a la llum del que he sentit que va succeir el juny passat: en algun esdeveniment SEO (crec que es diu SMX), un representant de Google pel que sembla dir alguna cosa en el sentit que Page Rank ( particularment l'atribut nofollow) només ... "s'evapora", o alguna cosa per l'estil.

 10. sempre surprized ens Exxelent realment Antonis vourtsis catifes fetes a mà barates Drossos δροσος χειροποιητα χαλια

 11. Què passa si el vostre lloc és una pàgina 1 lletra de les vendes?

  Li tenen un baix CI-te mal, llavors? No vull crear més pàgines quan podria distreure al meu visitant de la meva ofrena.

 12. Aquests enllaços interns a una pàgina web ajuden. Segueixes fent anàlisis amb MS millor i millor. Gràcies

 13. Vostès són grans! Gràcies per l'actualització del seu programari brillant. Resultats seleccionables permeten cavar tan profundament com vostè vulgui.

 14. Utilitzo Market Samurai cada dia. És la meva arma número u perquè vostès estan constantment millorant el ...

 15. Realment he de li dóna les gràcies. L'IC em va permetre comprovar a terme un competidor de l'altre dia. Sobre Ho portem per # 1 i va respondre fent ús d'un lloc mirall i la creació d'enllaços de tornada específics d'ancoratge per tornar a # 1. Ara estic decidint si havia d'informar a google. El canvi de classificació vi perquè ell va utilitzar els seus propis enllaços interns per conduir fins al seu terme específic d'ancoratge. La capacitat de veure la seva esquena enllaços cel intern coet em va alertar d'aquest fet. Gràcies

 16. Programa que és el millor que hi ha. M'alegro que el va comprar. Estic de classificació en la primera pàgina de tots els meus paraules clau dirigits i més gràcies,

 17. No he utilitzat Market Samurai però després de tots els bons informes crec que vaig a provar per sure.Thanks per a la bona informació.
  Gail

 18. Gran. Gràcies per compartir. Estic actualitzant en aquests moments. Seguiu així.

 19. Hi ha alguns nois boniques a la WF que "compartir" PR5 + llocs que he trobat útil per afegir enllaços d'entrada al seu lloc deixant un comentari.

  Amb aquesta nova funció, és correcte assumir que després d'actualitzar el mòdul de SEO i la llista PR (4 +) que aquests (pàgines interiors) serien bons candidats a "cap comentari" si el comentari era notable i rellevant per al lloc ?

 20. Wow, molt impressionant! Vostès segueixen rodant els beneficis extres! Noble Samurai és una impressionant eina de SEO!
  Peter

 21. 21

  M'encanta la neu, un bon toc. Bon Nadal!

 22. es veu bé - no puc esperar a provar

  Mike

 23. Vaig comprar el mercat Samurai hora i ho he vist de llista de característiques créixer i créixer. Aquesta és una altra gran actualització, un milió de gràcies.

 24. Just quan pensava que el mercat Samurai és impressionant a pujar amb més sorpreses. Vostè m'ha mostrat coses que no m'adono que era possible. Cada dia ara treball més productiu en el meu negoci en línia.

 25. Si vostès per puntades estan fora per a produir l'eina més seo valor afegit cada vegada, llavors no només has tingut èxit, vostè també ha aconseguit un següent dedicat i lleial que altres en el seu joc farien bé en emular.

  Gràcies nois.

 26. erful, impressionant. Aquestes eines afegides faran seo molt millor i més ràpid. Per fi sóc capaç de millorar meus llocs. Segueixin amb la bona feina.

 27. Així es fa nois.

  Un parell de coses que realment ajudin a seguir endavant, si vostè té una llista de desitjos ...

  1 - La capacitat de produir aquestes estadístiques SEO per als nostres propis dominis.
  2 - Un desglossament de com molts llocs únics generen la figura BLP.

  Segueixin amb la bona feina : D

  El
  HRIS respondre:

  Punt d'Scratch 1 - Sóc un idiota - He tingut EM durant mesos i onlky Acabo de notar l'Add URL a la pàgina de SEO - doh !!!

  Però el punt 2 segueix sent vàlida ;)

 28. M'he adonat d'aquestes últimes dues característiques que no actualitzo i he estat estudiant ells. Puc veure on van a ser molt avantatjós per a mi. Gràcies per desenvolupar un programa de primera classe.

 29. Vostè guarda en mi increïble, amb gran nou material molt útil. el que és una eina.
  Gràcies

 30. característiques addicionals són grans, però estic una mica confós amb tota la terminologia backlnks. Podria ser útil tenir una idiotes guia sobre els diferents termes!

  El
  marca respondre:

  backlinks externs - enllaços des d'altres llocs
  backlinks interns - enllaços d'altres pàgines en el mateix lloc.

 31. Per ser honest, em vaig desfer de totes les possibles programari SEO que havia instal · lat en el meu PC i ha invertit en el mercat Samurai - Té tot el que una necessitat venedor de l'Internet per tenir èxit i guanyar diners a Internet. Realment estima els seus esforços. Per aquest preu, aquest és un bufar i fer ampolles!

  -FJ

 32. Hola Mike,

  gràcies per les noves característiques, ja que és una eina impressionant per al seu ús. Mantenir els bons millores.

  Una cordial salutació i bon estat de salut,

  Darren C.

 33. Sempre se les arregla per sortir fes-te un MS, ben fet i jo esperem alguna millora futures

 34. Pensant en aconseguir això, va ser recomanat a partir dels fòrums guerreres

 35. 35
  El 22 desembre 2009 a les 08:05
  Jean-Philippe Bersier va dir:

  Vostès són increïbles!

  L'EM és una de les eines més potent i valuós que tinc. I el seu blog sempre són útils, al punt i enriquidora.

  Estic molt feliç de tenir i utilitzar una còpia del seu programari. Mirant cap endavant a les seves pròximes entrades amb anticipació.

  Gràcies de nou,
  JP

 36. Hey Guys,
  Vostès són els millors. He estat amb vosaltres des dels dies beta i només mantenir Gettin betta i betta.
  Carter

 37. No està malament, nois. No està gens malament!

  Això només afegeix més rellevància a aquesta gran eina que ha creat.

 38. actualitzacions brillants de nou. samurai mercat és el millor programari allround al mercat avui ....

  gary

 39. Gran nou thanks..Sam característiques

 40. Hola nois,

  Només volia afegir meus scincere gràcies a la llarga llista. Vaig comprar MS fa un temps i el faig servir a diari per portar un registre dels llocs dels clients i trobar la manera de superar els seus competidors.

  És una fantàstica relació qualitat-preu i no podia prescindir-ne. El fet que es mantingui l'addició de noves característiques excel · lents demostra com un producte realment ha de ser comercialitzat i recolzat.

  Gràcies de nou i mantingui aquest excel · lent treball.

  Simon

 41. La neu és un bon toc de Nadal, però és que jo o que alenteixen el funcionament (m'he adonat que es necessita una mica més ara). No obstant això, les contínues millores realitzades en aquest producte em fa tan contents no vaig anar amb un competidor ... Bona feina nois, la seva vids DOJO són ​​molt apreciades també!

 42. Nois Very nice! Realment estic estimant aquesta eina.

 43. Els bons nois, els encanta l'eina. Però, ¿què faràs un bis ??? lol bones festes! :)

 44. Aquest és un gran programari! Actualitzacions constants, recolzats per vídeos d'entrenament ben pensat, col · loquen Market Samurai en una posició a la competència només poden somiar.

  Brian

 45. No he tingut l'oportunitat d'utilitzar les noves eines, però m'agradaria dir que Noble Samurai ha resultat ser la millor inversió que he fet per a un producte en línia! I gràcies per tot el que tots vostès han estat fent per a tots nosaltres ajudar. Els seus tutorials en vídeo són una meravella, sense ells m'hauria perdut. Així que gràcies de nou i jo estic fora de la Txeca les noves eines de, el que sento que és un dels millors en el lliurament de les empreses a la web!

  Atentament William Kayser

 46. Vostès simplement seguir fent-ho cada vegada millor. Gràcies pel programa impressionant.

 47. El que una actualització i així oportuna impressionant. Els enllaços web 2.0 són molt importants per aconseguir PR i un rang més alt en Google. Acabo de fer un tutorial detallat sobre com fer això al meu blog: http://brianwong.com/blog

  Estic classificat # 1 en el meu bloc personal branding per el meu nom "Brian Wong". Es tracta d'una paraula clau molt difícil ja que tinc el segon cognom més comú "Wong"! Però el seu possible amb 2n web "entenc" backlinks.

 48. Hola nois

  Un cop hagi superat a si mateixos. Se segueix de sorprendre amb el que vostè proporciona. Market Samurai és sens dubte una de les millors inversions que he fet.

  Gee

 49. WOW home gràcies per la upgreat! i quan obro el meu samurai mercat hi ha una nova animació allà !! futur molt cool !!

 50. Vostès impressionants. Gràcies per tots els esforços que has fet.

 51. Seria possible que Anthony per fer un vídeo sobre aquestes noves característiques?

 52. Un gran programa es posa cada vegada millor.

  Ben fet nois, segueixin la bona feina.

 53. Jo utilitzo la funció d'Anàlisi de relacions públiques per a "aguaitar" la meva competència. Per exemple, vaig a començar un projecte amb http://www.-.com com a paraula clau i l'ús d'anàlisi de relacions públiques, ja veig el blocs, fòrums, etc que el competidor està publicant successivament. Després he posat allà també. :-)

 54. Nois això és realment genial.

  Crec que em surt més ús del seu programari que qualsevol altra cosa últimament.

  Qualsevol oportunitat que pot tenir una opció per mostrar els enllaços interns en una columna per si mateix, per exemple. perquè puguem veure interna i externa a la vegada.

  gran agraïment.

 55. El seu equip i productes són alguns dels millors en la indústria de recerca de paraules clau! Bon Nadal!

  Tot el millor,

  Jim Jinright

 56. Impressionant! Sembla excel · lents noves característiques!

 57. 57
  El 22 desembre 2009 a les 19:12
  Oliver va dir:

  Impressionant! Una altra cosa que no ha de fer-ho manualment més.

  Estem tan acostumats a Market Samurai ara que tenim molest en obtenir els resultats porta algun temps ..

  Quan m'adono que em posava molest, m'obligo a pensar en tornar als vells temps en què s'asseia amb llapis i paper per hores i un munt d'eines amb errors i comprovar cada competidor ES manualment .. ;)

 58. Serà el seu pròxim producte serà fer que el seu lloc web, impossible d'investigar a Market Samurai .... No tenim secrets van deixar!

 59. Mike,

  Gràcies per les actualitzacions. Vaig pensar nous materials de capacitació del mes passat van ser una gran addició i això va un pas més enllà.

  Hi ha plans per millorar els informes que s'exporten a Excel?

 60. Bons nois expliquen, gràcies.

  Estic assumint que puc comprovar el rendiment del meu propi lloc web mitjançant la introducció del meu domini en el quadre a la pàgina de SEO competència. Aquesta és una gran ajuda.

  Keith

 61. Aquestes addicions al programari són increïbles. Ells prenen una gran quantitat de la monotonia i la monotonia de saltar en un mercat clau. Ara en comptes d'endevinar que pot obtenir una imatge bastant completa de com es seo'd seva competència abans de saltar i fer qualsevol treball!

 62. Aquesta és una altra gran actualització, Gràcies i mantenir l'excel lent treball.

 63. És bo veure que la funcionalitat extra s'afegeix, sense cost addicional - gràcies.

 64. Gràcies per l'actualització

 65. Aquesta és una gran cosa! Gràcies per les actualitzacions que!

 66. Vostès han fet la millor eina de programari de missatgeria instantània que molt millor! Continuar el treball dur, és molt apreciada!

 67. No puc per la vida d'a entendre per què encara hi ha gent per aquí em va enviar per correu electrònic per comprar altres productes seo inferiors.

  Estan vivint sota una roca?

 68. 68
  El 25 desembre 2009 a les 01:59
  Teodor va dir:

  Gràcies a aquestes noves peces essencials del trencaclosques SEO.
  "Bon Nadal i Feliç Any Nou!"
  Teodor

 69. Gràcies per les dues noves característiques! Només recentment actualitzat a la versió de pagament ... Això ha estat una eina molt valuosa!

  No puc esperar per a la nova funció adwords !!

  Gràcies

  El
  Steven respondre:

  Només volia afegir la neu és AGRADABLE!

 70. Hola Anthony, com sempre que ens han donat més en profunditat informació rellevant sobre la recerca de paraules clau, d'agraïment. M'agradaria saber si té algun consell per a un nou comercialitzador d'aquest any. Vaig entrar al 30DC la tardor passada i vaig crear un lloc de nínxol que poden ser competitius. És el lloc per a la nau de la gota va entrar per sobre i jo sóc un afiliat amb un producte de Clickbank. Prohibida la venda encara, qualsevol consell quina àrea es va a enfocar per optimitzar el meu lloc web o si s'hauria de centrar en altres activitats. Valoro la seva opinió, no absorbint aquí, he gaudit dels seus vídeos al 30DC més per la seva clara presentació fàcil d'entendre, gràcies de nou.
  PS Alguna idea de quan el pagament per clic Adwords eina estarà disponible?
  Jeff

 71. 71
  El 5 gener 2010 a les 03:13
  Bill Rudosky dir:

  Estic una mica confós pel que fa a com aquestes funcions m'ajudaran a "trobar nínxols fàcils", com el correu electrònic que vaig rebre deia. Sí, m'encanta el programa també (rubor), però jo no ho entenc ...

 72. No puc trobar on actualitzar aquestes noves característiques. Em pot aconsellar si us plau

  Bill Warr

  El
  Noble Samurai respondre:

  Aquestes característiques estaran disponibles una vegada que s'actualitzi. Si no ha aconseguit actualitzacions encès després anar File -> Configuració-> Actualitzacions i assegureu-vos que la casella està marcada.

 73. Crec que aquesta va ser la millor compra que vaig fer per al meu negoci el 2009 - les característiques són increïbles! Els agraeixo als canvis continus i refinament d'aquesta veritablement potent programari de SEO, i la formació en profunditat, li va proporcionar per assegurar que estic rebent tant com pugui de Market Samurai.

 74. Impressionant! Gràcies per la bona feina!
  - Michael

 75. Market Samurai és un excel · lent producte i una vegada que han fet un gran esforç perquè sigui encara més valor excel lent per els diners.

  Gràcies de nou

 76. Un producte increïble i aquesta actualització absolutament superen qualsevol altre producte.
  Felicitats, de nou.

 77. 77

  Hey Guys Market Samurai,
  He estat utilitzant MS des que va sortir a la beta al 30DC i m'encanta, però tinc una petició. Em vaig adonar de la columna Recompte Índex s'afegeix a la xarxa de la competència seo en una de les actualitzacions més recents i m'ha estat tornant una mica boig. L'índex sembla alentir el temps de processament (no estic segur si això contribueix a una desacceleració) i la IC, mentre que són interessants per veure de tant en tant, no és realment útil des d'un punt de vista SEO. Matt Cutts de Google va fer un vídeo abordar la qüestió de si o no tenir més pàgines indexades a Google ajuda a l'autoritat d'un lloc, i és bastant clar en dir que no és així.

  Sé que puc desmarcar la casella d'IC, però jo he estat utilitzant MS durant tant de temps que sóc molt ràpid per fer clic al botó Generar resultats després d'entrar en el mòdul de la Competència SEO i després els meus càrregues de xarxa molt més lent a causa de la IC casella està activada per defecte. A més, des de la columna de la IC no és rellevant per a Google seo, llavors seria molt bo si no va ser activada per defecte.

  A causa que utilitzo els serveis de seo ofereixen als meus clients i també el faig servir per als meus propis projectes, utilitzo la funció de la competència SEO una mica i realment m'encantaria que les dades de columna IC no es genera per defecte.

  Gràcies per un gran producte :)

  El
  Gail va respondre:

  Aquí està l'enllaç al vídeo de la Matt Cutt explicant com el CI d'un lloc web no ajuda a l'autoritat d'un lloc.
  http://www.youtube.com/watch?v=Mha9q2aAfdM&feature=youtube_gdata

 78. Amor MS, però no l'han utilitzat tant com vaig poder.

  El que trobo útil, són alguns dels comentaris al blog sobre com altres persones estan utilitzant MS.

 79. Hola, moltes gràcies per aquesta pàgina web i en ovcourse tutorial sobre SEO. Sóc un principiant en la comercialització de l'Internet i sé que aquest tutorial em pot ajudar molt a millorar les meves habilitats de màrqueting a Internet. happy valentines ..

 80. 80

  El seu material ha estat de gran ajuda per a tots els meus llocs. La seva força difícil aconseguir a través de la corba d'aprenentatge, però quan Finaly fas, t'adones que hi ha un munt de detalls per mantenir un lloc decent. Els seus mòduls han racionalitzat que per a mi molt.