Nova Rank Tracker és en viu, però ha de activar avui ...

Share Button

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE Avui tenim una gran notícia: Després de moltes llargues setmanes de codificació (i més de 80.000 línies de codi nou) Estem molt emocionats de presentar el Sistema de rastreig de Nova Rank per a vostè ...

I no podríem estar més contents amb el resultat!

Ara hi ha un munt d'informació en aquesta entrada del bloc, però jo volia ser el més precís possible per assegurar-se que ets capaç de començar a treballar amb el nou sistema Rang de seguiment ràpid i fàcil. Al blog d'avui vaig a revelar:

 1. Tres noves característiques que obté amb la seva nova i "millorat" Rank Tracker
 2. Com començar a treballar amb el nou rang Tracker en 4 senzills passos
 3. Com reclamar el seu pla Rang de seguiment de paraules clau 50 GRATIS (valorat en fins a $ 22,50 per mes) mitjançant l'activació de Rank Tracker abans de mitjanit (hora del Pacífic) Divendres 3 d'agost
 4. Com bloquejar en el seu accés de per vida al seu 50% de mitjana del preu de descompte en tots els plans Rank Tracker major de paraules clau mitjançant l'activació de Rank Tracker abans de mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost
 5. El que és únic sobre el nostre nou servei Rang Rastrejador? I com es compara amb la competència
 6. El que cal fer avui ...

NOTA IMPORTANT: cal que activeu el mòdul Rastrejador Rang Avui (o abans de la mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost) per garantir la seva GRATIS pla de 50 Paraula clau cinturó blanc, i el bloqueig en la seva vida el 50% de descompte a meitat de preu en tots els nostres majors plans de paraules clau.

Recordeu, això és una oferta exclusiva per al mercat Samurai (Samurai i l'article) només per a clients existents, i expirarà en la mitjanit (hora del Pacífic) Divendres 3 d'agost. Després d'aquesta data el pla gratis Cinturó Blanc es reduirà a 10 paraules clau, i els plans de paraules clau més alts canviarà a preus al detall, i el doble de preu.

Ok, no hi ha molt a cobrir, així que anem a començar.

Com a propietari de Mercat Samurai (o article Samurai) vostè és seriós sobre SEO. Vostè entén que perquè vostè millori el seu posicionament, primer ha de seguir-los la pista.

Com vostès saben, fa uns mesos, Google va fer un canvi important que va afectar fortament el mòdul de Rank Tracker en el mercat Samurai i l'article Samurai. Com a resultat d'això ha estat necessari reconstruir Rank Tracker des de zero ...

Aquests són només 3 de les grans novetats que obté en la seva nova i "millorat" Rank Tracker ...

Si recordes usant el vell Rank Tracker, vostè recordarà el frustrant que era per recuperar les seves dades.

Cada vegada que volia veure els seus rànquings que calia obrir mercat Samurai Samurai o l'article, feu clic en un botó manualment, i després twiddle polzes mentre les seves dades es va obtenir la classificació.

Si tingués més d'uns pocs projectes, aquest procés podria prendre hores. Bé, aquesta era la "vella Rank Tracker '...

Això és el que hi ha de nou amb el sistema de seguiment de Nova Rang:

 • Actualitzacions setmanals automàtiques: Ja no ha de recordar-se de revisar les seves posicions cada setmana, i després feu clic als botons d'actualització manualment per recuperar les seves noves dades de classificació. Ara vostè pot seure i relaxar-se com el nostre nou Rank Tracker s'actualitza automàticament les seves campanyes per a vostè cada setmana, sense haver de moure un dit.

 • Notificacions per correu electrònic: No només actualitzar el nou Rank Tracker seves campanyes automàticament cada setmana, sinó que també li envia una notificació per correu electrònic tan aviat com el seu rang de dades s'ha actualitzat. Així que ara pot centrar tota la seva atenció en el seu negoci, fins que arribi al seu correu electrònic de notificació.

 • Una interfície més simple: A diferència de l'antiga Rank Tracker, que es va ofegar en un mar de nombres, nova interfície simple nostre nou Rank Tracker fa analitzar el seu posicionament en una brisa - especialment si vostè maneja diversos llocs web, paraules clau i campanyes, tot al mateix temps.

I pel fet que les noves fonts del sistema Rang de seguiment de la classificació de les dades dels proveïdors de confiança de tercers, és més estable que mai.

Com començar Amb Rank Tracker En 4 senzills passos

  1. Open Market Samurai o l'article Samurai i l'actualització a l'última versió

  1. Obriu el primer projecte que vol pujar al Nou Rank Tracker

  1. Feu clic al mòdul Rastrejador Rank per activar el seu pla de 50 Paraula clau corretja blanca gratis

NOTA: La seva finestra d'oportunitat perquè encaixi en el seu 50 paraula clau pla de Cinturó Blanc gratis tanca el divendres 3 d'agost. Si vostè no vol perdre l'oportunitat del seu pla de 50 paraules clau cinturó blanc gratuït, cal que activeu el mòdul Rastrejador Rang ara. Per a més informació sobre el seu pla de cinturó blanc gratuït, segueix llegint ...

  1. Puja el teu dades històriques Rank Tracker al núvol

Com reclamar el seu gratis Pla de 50 Paraula clau Rang de seguiment (per valor de fins a $ 22,50 per mes) mitjançant l'activació de Rank Tracker Abans del divendres 3 d'agost.

La nostra gran esperança era que anàvem a ser capaços d'oferir un pla de seguiment de rang gratis per als propietaris existents, tant de mercat Samurai i l'article Samurai. Volíem assegurar-nos que a mesura que molts dels nostres clients com sigui possible seria totalment afectada pels canvis imposats per Google.

Així es van analitzar els patrons d'ús dels nostres clients actuals, i negociem agressivament amb més d'una dotzena rang proveïdors de dades a fi de comprendre:

 1. Si un pla gratis si més no era econòmicament possible; i
 2. El que un pla gratis inclouria als nostres usuaris existents

La bona notícia és que serem capaços d'oferir un gran pla de 50 Paraula clau gratuïta per a tots els clients actuals de mercat Samurai i l'article Samurai.

Anàlisi del nostre rànquing de les dades d'ús en l'últim any, va revelar el següent patró d'ús per als nostres clients actuals:

92% de la pista de menys de 50 paraules clau
7% via entre 51-500 paraules clau
1% de pista més de 500 paraules clau

Així que, com pots veure, el nostre pla de paraules clau GRATIS 50 supera les necessitats de més del 92% dels nostres clients existents. El que significa que, si vostè és part d'aquesta majoria que el seguiment de menys de 50 paraules clau, podràs obtenir el benefici de rang totalment automatitzat de seguiment (si mirem el seu posicionament de forma automàtica cada setmana) i no haurà de pagar una cèntim per això.

No obstant això, hi ha coses importants a tenir en compte:

  1. Mentre que el pla gratuït estarà lliure per a vostè, no és lliure per a nosaltres - Estarem pagant milers de dòlars cada mes, en el seu nom, per finançar aquests plans gratuïts. Hem establert la Freeline a un nivell que hauria de satisfer la gran majoria dels usuaris (més del 92%), mentre que l'establiment de la quantitat de diners que necessitem outlay cada mes per als nostres clients a un nivell sostenible. Tingueu la seguretat, això no ens va a la fallida, però és important compartir que a mesura que anem a pagar el compte d'aquests comptes gratuïtes, vam haver de traçar la línia en algun lloc, i un pla de 50 paraules clau aconsegueix un equilibri de satisfer la gran majoria de les necessitats de l'usuari, així com la gestió dels nostres costos en curs.

  1. Aquesta oferta només estarà disponible per al mercat Samurai (Samurai) i l'article propietaris, o qualsevol persona que compri mercat Samurai abans del divendres 3 d'agost existent - A mesura que els nostres clients existents i els usuaris d'assaig són els que es veuran més afectats pels canvis, aquesta oferta només estarà disponible a la base existent de propietat - qualsevol persona que té una versió completa del mercat Samurai Samurai o l'article, així com qualsevol usuari actual judici que s'actualitza a la versió completa abans del divendres 3 d'agost.

  1. Després del divendres 3 d'agost, el pla GRATIS per a nous clients del mercat Samurai es reduirà a 10 paraules clau per mes - Com hi ha un cost en curs substancial en la prestació d'aquests plans LLIURES, la planta lliure 50 de paraules clau només està disponible per als propietaris existents ( i qualsevol persona que actualitza a la versió completa abans del divendres 3 de August.With sobre 63.755 clients, vostè pot començar a entendre per què la prestació d'aquest pla de LLIURE ens costarà milers de dòlars per mes.

   És per això que només podem fer aquesta oferta disponible per als clients existents. Els futurs clients es limitaran a un pla de 10 paraula clau / mes.

 1. Aquesta GRATIS pla de paraula clau 50 és equivalent als plans de pagament que costen fins a $ 22,50 per mes - Hem fet una anàlisi exhaustiva de la competència en l'espai de servei de seguiment de rang. La majoria dels serveis de seguiment de rang no proporcionen un pla GRATIS en absolut, i tenen un preu mínim d'entrada de $ 29 a $ 49 per mes per inscriure-s'hi. Sent aquest el cas, el valor real amb vostè un pla de 50 de paraules clau és comparable entre $ 5 a $ 22,50 per month.Only clients existents i aquells que comprin la versió completa del mercat Samurai abans del divendres 3 d'agost, tindrà dret a aquesta lliure de pla de 50 d'paraules clau - que proporciona fins a $ 22,50 per mes de xecs classificació de paraules clau, de forma gratuïta.
Free 50 keyword white belt plan

Indiqui que aquest 50 d'paraules clau pla de Cinturó Blanc gratis activant la seva mòdul Rastrejador Rang Ara. Recordeu, això és una oferta exclusiva per al mercat Samurai i l'article Samurai propietaris NOMÉS i expirarà en la mitjanit (hora del Pacífic) Divendres 3 d'agost.

Després d'aquesta data el pla de paraules clau lliures es reduirà a 10 paraules clau.

Per activar el mòdul Rank Tracker i reclamar el seu Pla 50 Keyword gratis:

  1. Open Market Samurai o l'article Samurai, i actualitzar a l'última versió

 1. Feu clic a la fitxa Mòdul Rastrejador Rank, i el seu pla LLIURE 50 Paraula clau Cinturó Blanc s'activarà automàticament. (Per a més informació sobre com començar amb el nou Rank Tracker Cliqueu aquí )

Com bloquejar en la seva vida 50% a meitat de preu de descompte en els Plans de paraules clau més alts TOTS Rank Tracker

La nostra anàlisi de les dades d'ús de classificació mostra que el nostre pla 50 paraula clau serà més que suficient per a més del 92% dels nostres clients.

No obstant això, si vostè és un dels que estan en el 8% dels usuaris que fan un seguiment de més de 50 paraules clau, a continuació, volem assegurar-nos que ens ocupem de vostè també.

Abans de revelar el que els plans de preus són, és important revisar la competència i veure quines són les opcions més barates disponibles són al mercat per fer un seguiment de més de 50 paraules clau en una base setmanal:

Competidor

LA

B

C

D

El més barat pla de paraula clau 50+

49 $ / Mes

24 $ / Mes

19 $ / Mes

99 $ / Mes

Paraules clau rastrejats

250

100

100

1000

Preu / paraula clau

$ 0,20

$ 0,24

$ 0,19

$ 0,10

Per tant, si vostè necessita per fer un seguiment de més de 50 paraules clau llavors el pla més barat de serveis de la competència comença a $ 19 / mes, i es pot pagar fins a $ 99 / mes!

Si bé això pot semblar molt, hi ha bones raons perquè el preu. Hi ha costos durs a proporcionar una infraestructura per comprovar un gran nombre de paraules clau.

En fer l'anàlisi i el model de fixació de preus que tenim dos avantatges definides sobre els nostres competidors:

  • La majoria preus de la competència està dirigida a les agències de SEO - empreses amb molts diners. Agències sovint cobren centenars o milers de dòlars als seus clients tots els mesos, pel que poden donar-se el luxe de pagar quantitats substancials de cada mes per obtenir les seves classificacions de paraules clau actualitzats per them.Agencies gestionar múltiples clients - necessitat de fer un seguiment de centenars o milers de paraules clau cada mes. L'estructura de preus dels plans s'ofereixen actualment al mercat reflecteix aquesta necessitat. Malauradament, això el posa fora de l'abast de molts petits propietaris de negocis en línia, especialment si només han de realitzar un seguiment d'uns pocs centenars de paraules clau.

 • La majoria dels nostres competidors serveixen una petita base de clients de les agències de SEO - i per tant no són capaços de difondre els seus costos d'infraestructura a través de desenes de milers d'usuaris com nosaltres.

Sabem qui són els nostres clients, i són molt diferents de les agències de SEO! Si bé tenim algunes agències i consultors de SEO que utilitzen el nostre programari, la majoria dels nostres usuaris són petits propietaris de negocis en línia que no tenen centenars de dòlars al mes per gastar en el seguiment de les seves classificacions.

Hem pres en compte aquesta necessitat quan puja amb els nostres propis plans Rang Seguiment.

Per garantir que els clients existents reben el millor tracte possible, estem oferint dos jocs de plànols:

 1. Els plans per als nostres clients existents (o nous clients que comprin abans del divendres 3 d'agost).
 2. Els plans per als nous clients que adquireixin després del divendres 3 d'agost

Heus aquí una llista del que els nostres plans seran per al servei Rang de seguiment de Noble Samurai:

Rang Pla d'Rastrejador

Existent Especial
Preu del Client

) (Em registre Abans del divendres 3 d'agost)

Preus al detall


) (Registrar Després Divendres 3 d'agost)

Cinturó Blanc

Paraules clau: 50
Preu / mes: GRATIS
Preu / paraula clau: ZERO
Paraules clau: 10
Preu / mes: GRATIS
Preu / paraula clau: ZERO

Cinturó Groc

Paraules clau: 100
Preu / mes: $ 5
Preu / Paraula: $ 0,05
Paraules clau: 100
Preu / mes: $ 10
Preu / Paraula: $ 0,10

Cinturó Taronja

Paraules clau: 200
Preu / mes: $ 10
Preu / Paraula: $ 0,05
Paraules clau: 200
Preu / mes: 20 $
Preu / Paraula: $ 0,10

Cinturó Blau

Paraules clau: 500
Preu / mes: $ 25
Preu / Paraula: $ 0,05
Paraules clau: 500
Preu / mes: 50 $
Preu / Paraula: $ 0,10

Cinturó Marró

Paraules clau: 1000
Preu / mes: 40 $
Preu / Paraula: $ 0,04
Paraules clau: 1000
Preu / mes: 80 $
Preu / Paraula: $ 0,08

Cinturó Negre

Paraules clau: 2500
Preu / mes: 99 $
Preu / Paraula: $ 0,04
Paraules clau: 2500
Preu / mes: $ 198
Preu / Paraula: $ 0,08

Així doncs, si vostè és un client existent amb 100 paraules clau, pot realitzar un seguiment del seu posicionament per només $ 5 al mes. Això és només $ 0,05 per paraula clau - menys d'una quarta part de la majoria de les ofertes dels nostres competidors!

Per a tots els clients existents (i per a qualsevol persona que actualitza a la versió completa del mercat Samurai abans del divendres 3 d'agost), obtindrà accés a tots els nostres plans de venda al detall, però a un 50% de mitjana del preu de descompte!

Si vostè estudia els plans de dalt, veuràs que fins i tot els nostres plans futurs minoristes (que entren en joc només per als nous clients que adquireixin després del divendres 3 d'agost) tenen un preu per paraula clau menys de la meitat de la major part de l'oferta del nostre competidor. Per obtenir el mateix preu per paraula clau de serveis de la competència, que havia necessitat de passar com a mínim $ 99 per mes!

Ens encantaria poder oferir gratis continu Rang de seguiment a tots els nostres usuaris afectats, però, per raons que ja he cobert, econòmicament això simplement no és possible.

El nostre pla de 50 GRATIS paraula clau, que satisfà les necessitats de més del 92% dels nostres clients, ens costarà milers de dòlars cada mes per cobrir.

Si vostè és un dels pocs que rastreja més de 50 paraules clau (i vostè és un client existent), podem donar-li un preu especial - a menys d'una quarta part del preu dels nostres competidors.

Qualsevol persona que compri el nostre producte després del divendres 3 d'agost serà capaç de triar els nostres plans de venda al detall, que segueixen sent un gran valor - a menys de la meitat del preu de la majoria dels nostres competidors.

Per veure com canviar el seu pla, simplement veure el vídeo a continuació.

Com canviar el seu Pla d'Rank Tracker

50 Percent Discount

Bloquegeu en la seva vida 50% a meitat de preu de descompte en tots els plans de més de paraules clau mitjançant l'activació del seu mòdul Rastrejador Rang ara. Recordeu, això és una oferta exclusiva per al mercat Samurai i l'article Samurai propietaris NOMÉS i expirarà en la mitjanit (hora del Pacífic) el divendres 3 d'agost.

Després d'aquesta data els tots els majors de paraules clau plans canviaran a preus al detall, i el doble de preu.

Per activar el mòdul Rank Tracker i reclamar la seva VIDA 50% de descompte a meitat de preu en tots els plans de més paraules clau:

  1. Open Market Samurai o l'article Samurai, i actualitzar a l'última versió

 1. Feu clic a la fitxa Mòdul Rastrejador Rank i el 50% de descompte a meitat de preu es bloquejarà a la vida. (Per a més informació sobre com començar amb el nou Rank Tracker Cliqueu aquí )

Per què aporta el New Rank Tracker actualitzacions setmanals?

Amb només unes poques excepcions, la majoria dels nostres competidors proporcionant actualitzacions de classificació única setmanal, i per bones raons:

  • Si monitoritzar regularment el rànquing et donaràs compte de les fluctuacions diàries en els resultats. Aquest "soroll" diari distorsiona la imatge real del que està succeint al seu immensa majoria rankings.The de professionals SEO comprovar les seves classificacions sobre una base setmanal o quinzenal. És generalment acceptat en els cercles de SEO que xecs rànquing més sovint que aquesta ofereix poc valor. És l'equivalent a la vigilància de la cotització de les seves accions en un minut a minut. És massa granular per proporcionar les tendències significatives o accions concretes.

 • Hi ha una veritable cost dur, tangible per proporcionar grans volums de rànquing de paraules clau. Hi ha una important infraestructura que necessita ser construït per buscar milions de paraules clau al mes. Proporcionar classificació setmanal significa quatre xecs al mes per keyword.Providing classificació diària implica set vegades més recerques de paraules clau, que es tradueix directament en set vegades el cost. Serveis que ofereixen les classificacions diàries són significativament més cars per paraula clau per rastrejar - i amb raó!

Per tal de mantenir el rànquing de paraules clau el més accessible i el més assequible possible als nostres clients, hem optat per oferir inicialment informes única classificació setmanal. No obstant això, si hi ha prou demanda podem introduir una opció per actualitzacions immediates pagats en el futur.

El que és únic sobre el nostre nou servei Rang Rastrejador? Com es compara amb la competència?

Si no s'ha utilitzat realment el mòdul Rank Tracker abans, o no hi hagi comprovat cap a fora per un temps, Aquest és el sumari ràpid de les seves característiques úniques (més enllà de ser només una quarta part del preu de la competència).

Diuen que "la retroalimentació és l'esmorzar dels campions", i des del principi Rank Tracker va ser dissenyat per proporcionar una ràpida retroalimentació sobre els "efectes" de la seva SEO treball de construcció d'enllaç i estratègia de SEO.

  1. Rank Tracker no només comprova el seu rànquing en els 3 principals motors de cerca, però també informa que el nombre d'enllaços que apunten a cadascuna de les seves pàgines de classificació - En general, com els seus augments de treball de creació d'enllaços, veurà un augment en el nombre d'enllaços, seguit per un augment en el seu rànquing. És un indicador líder de les classificacions i de només Noble Samurai Rank Tracker ofereix aquesta característica. (Professionals de SEO encanta aquesta característica - perquè proporciona evidència de tot el treball dur de foment d'enllaç que has estat fent)

  1. Rank Tracker mostra el rànquing de cada pàgina web ÚNIC QUE control - És comú en SEO moderna d'utilitzar diversos dominis alinear de paraules clau. La majoria dels altres serveis Rang Seguiment només poden realitzar un seguiment d'un domini, i només li dirà el més alt rang es manté. Ens permetem fer un seguiment de qualsevol nombre de dominis, així com les adreces URL especials com vídeos de YouTube. Et mostrem tots els rànquings vostè porta a terme en els 100 primers resultats, no només la més alta.

  1. Rank Tracker permet realitzar un seguiment dominis il·limitats per a una sola paraula clau - La majoria de les altres solucions de seguiment de rang en el mercat cobren als seus clients sobre la base d'un concepte anomenat "parells de paraules clau". Si voleu fer un seguiment del seu rànquing de paraules clau en una paraula clau per a 5 dominis diferents, que t'has de introduir la paraula clau en 5 vegades, menjar en la seva quota mensual. En Rank Tracker, que comptarà com una sola paraula clau - pel que la seva quota de paraula clau va molt més enllà.

  1. Rank Tracker li permet rastrejar el rànquing de llocs web 2.0 (com YouTube i Squidoo), que vostè pot controlar, però no és amo - Moltes solucions en el límit de mercat només per al seguiment de les pàgines en un sol domini, o forçar per realitzar un seguiment de cada lloc web 2.0 com un altre "parell de paraules clau", menjar en la seva quota paraula clau limitat. Com vostès saben, YouTube i llocs web 2.0 sovint comprenen una part crítica de SEO moderna. Només Rank Tracker afegir tantes Web 2.0 pàgines web com vulguis - mentre que només l'ús d'una sola paraula clau de la seva quota setmanal.

  1. Rank Tracker és compatible amb tota la gamma de combinacions d'idioma i país de motor de cerca - En declaracions a molts proveïdors de dades de seguiment de rang ens vam adonar que molt pocs de suport tota la gamma de combinacions disponibles idioma i el país a Google i els principals cercadors. Market Samurai s'ha tornat molt popular per als no nord-americans, no parla anglès clients perquè hem treballat molt dur per donar suport de dreta a esquerra idiomes com l'hebreu i llengües "Unicode" tals com el japonès i el xinès. El proveïdor de dades que hem triat és un dels pocs que és capaç d'oferir tota la gamma de combinacions Idioma / país.

 1. Rank Tracker gestiona els temes de Google "localització" i "personalització" - Google sovint serveix diferents pàgines de classificació basats en on estiguis situat. Google també personalitza els teus resultats de cerca basats en els llocs que visita amb freqüència. Aquest "localització" i el comportament "personalització" pot fer que sigui molt difícil d'aconseguir un conjunt objectiu de resultats de cerca generals com un punt de referència per a la seva SEO activities.As resultat, vostè veu sovint resultats molt diferents a la recerca Google des del teu propi navegador web de el que és un rang de serveis d'informes de seguiment. El proveïdor de dades de classificació que hem triat fa un treball excel·lent d'eliminar aquests biaixos en els resultats.

El que vostè necessita fer avui ...

  1. Si vostè és un mercat Samurai o l'article Samurai de clients existent i realitzar un seguiment de menys de 50 paraules clau - activa avui (o abans de mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost) i se li asseguri el seu 50 paraula clau pla de Cinturó Blanc GRATIS de per vida. Les nostres dades d'ús mostra que això és més que suficient per a més del 92% dels nostres clients.

  1. Si vostè és part del grapat de clients que necessiten un seguiment més de 50 paraules clau - activar avui (o abans de mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost) i et tanquen en l'accés de per vida als nostres plans de paraules clau més alts en una 50 % de descompte a meitat de preu (que són menys d'una quarta part del preu de la majoria de la nostra competència).

 1. Si vostè ha mai utilitzat Rank Tracker abans, ara és el millor moment per començar. Activa avui (o abans de mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost) i se li asseguri el seu 50 paraula clau pla de cinturó blanc LLIURE, i accés de per vida a tots els nostres plans de paraules clau més alts amb un descompte a meitat de preu del 50%, en el cas que hagi de actualitzar en el futur.

Només per recapitular, per tenir accés a la nova Rank Tracker, tot el que ha de fer és:

  1. Open Market Samurai o l'article Samurai, i actualitzar a l'última versió

 1. Feu clic a la fitxa Mòdul Rastrejador Rang per activar el seu pla de 50 Paraula clau corretja blanca gratis. (Per obtenir més informació sobre com activar la seva Rank Tracker mòdul Click Aquí )

I finalment, un gran agraïment per tot el suport increïble i alè que hem rebut dels nostres clients - i per als 1.218 usuaris dedicats que van prendre un temps valuós de les seves atapeïdes per participar en la Beta. Hem rebut alguns excel·lents comentaris, i vam fer moltes millores al programari com a resultat.

Esperem que gaudeixi utilitzant el nou sistema Rang de seguiment, i si vostè té alguna pregunta que no són contestades directament en aquest post, no dubti en demanar que en els comentaris a sota.

Una cordial salutació,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

PS Per reclamar el seu pla de 50 GRATIS paraula clau, i el bloqueig del seu accés de per vida al seu 50% de descompte a meitat de preu en tots els plans de més de paraules clau, cal que activeu el mòdul NOU Rank Tracker abans de mitjanit (PST) Divendres 3 d'agost. Active seu mòdul Rastrejador Rang avui per clic aquí i seguint aquests 4 senzills passos:

Recordeu, això és una oferta exclusiva per al mercat Samurai (Samurai i l'article) només per a clients existents, i expirarà en la mitjanit (hora del Pacífic) Divendres 3 d'agost.

Després d'aquesta data el pla gratis Cinturó Blanc es reduirà a 10 paraules clau, i els plans de paraules clau més alts canviarà a preus al detall, i el doble de preu. Així que si vostè no vol perdre l'oportunitat, feu clic aquí ara per veure com activar:

Eugene ha escrit 18 post (s) per Noble Samurai

82 Respostes a "Nova Rank Tracker és en viu, però ha de activar avui ..."

 1. Només volia donar-los les gràcies per la creació d'un producte sòlid, tal (és a dir, el mercat Samurai) i per donar suport contínuament la mateixa. He comprat moltes moltes eines en els últims anys i aquesta és l'única eina segueixo usant. Vostès Rock. Segueixin amb la feina!

  Travis Van Slooten

  PS Les seves tarifes per al seguiment de rang pagats són definitivament competitiva com he estat de fixació de preus a terme en els últims dies. Vostès només em va salvar un munt de diners. Gràcies !!

 2. Sona bé. Suposo que això és 50 paraules clau en tots els comptes dins de l'EM? No 50 paraules clau cada un. Aaron

  El
  Suport respondre:

  Correcte, és a través de totes les instal·lacions. Cada llicència de Market Samurai pagat tindrà un pla de Rank Tracker que se li atribueix, i totes les instal·lacions serà l'ús de les mateixes dades i de quotes. Així que si tens Market Samurai instal·lat a 3 ordinadors que utilitzen les mateixes dades de registre, cada còpia serà accedir a les mateixes dades Rank Tracker de la nostra núvol.

  Si té tant el mercat Samurai i l'article Samurai, tindrà una quota total de 100.

  Espero que aclareix cap amunt!

  Salutacions,
  Tom

 3. Hola nois, m'encanta mercat Samurai! No obstant això, aquest post era exagerat. Sé que és un llançament emocionant per a vostè, però aquest article vaig repetir missatges clau massa. Això podria haver estat un terç de la longitud.

 4. Molts probablement lamentar la necessitat de pagar per paraules clau de rastreig amb EM. Per dir la veritat, jo també estava una mica decebut amb el canvi al principi. No obstant això, després de llegir els beneficis del nou Rank Tracker ara porta, fins i tot estic pensant seriosament en prendre el pla Cinturó Groc.

  Tots sabem que els canvis no sempre són benvinguts però de vegades és necessari per a seguir endavant. L'equip de Noble Samurai definitivament reconegut que. Perquè us appalud nois.

  Continua per mantenir la bona feina!

 5. Realment desig d'unir-se a un nou bloc, havent dit que m'agradaria una gran
  el disseny del meu lloc web. Com puc fer-ho? Jo no
  veritablement com els proporcionats a vostè després de signe
  dalt, així que Hi ha seràs capaç de carregar per la web?

 6. OMG Love this! Gràcies.

 7. Què passa si jo no necessito / vull el servei de seguiment de núvols i prefereixo utilitzar el meu ordinador de l'oficina?

  El
  Noble Samurai respondre:

  Hola Kiril - ho sento, però no estarem mantenint el vell Rank Tracker. Pots llegir més sobre això en el nostre article de Knowledge Base .

  El
  Kiril va respondre:

  @ Desastres llarga cua
  El problema amb el nou sistema és que és completament inadequat per llarga cua. Amb llargues cues que cal buscar ~ 50 variacions de totes les seves paraules claus principals. Significat: 3 paraules clau principals * 50 = 150 variacions de paraules clau.

  I aquesta és, per projecte. El pla gratuït només cobreix un terç del pressupost requerit per un molt petit projecte amb llargues cues, amb projectes més grans que això escalar 2 o fins i tot 3 vegades més.

  Automation I el núvol i de llarga cua
  Llarga cua no requereix actualitzacions setmanals sobre totes les paraules clau i amb el sistema de núvols no es pot realitzar un manual portis única sempre que ho necessiti (generalment mensual), o bé ha de rastrejar una paraula clau (que es portarà a la quota) o no - a més d'esperar una setmana perquè s'actualitzi.

  De totes maneres, com a client estic molt confós ara, si vull fer un seguiment 10 projectes que hauria de renunciar a $ 200 al mes per al mercat Samurai, en aquest cas pot ser que també aconseguir a una persona per fer la feina i el manat de servidors proxy d'elit per $ 5.

  Si us plau nois assessorament, com i quan es va a tractar el tema de projectes de cua llarga?

  Gràcies

 8. 8
  El 25 juliol 2012 a les 08:04
  Davem va dir:

  Excel·lent empresa i producte .... Admiro molt l'alta estima en què es manté la seva clientela ...!

  El
  Cate Ferguson va respondre:

  Estic amb Dave M - no és massa sovint sense tenir en compte la clientela i aquesta pàgina acaba de confirmar la meva ja molt alta opinió de la seva organització. Gràcies pel pensament, l'esforç i la consideració de la necessitat i la capacitat d'aprofitar-se de vostè més generosos plans.

 9. Hola

  Estic seguint les instruccions exactament com abans, (actualització a l'última versió, clic Rank Tracker ...)

  Però quan faig clic al mòdul Rastrejador Rank, que no entenc el "Benvingut a la teva nova Rank Tracker" caixa, només la finestra regular de Rank Tracker, per tant, no sóc capaç d'unir-se al nou programa de Rank Tracker.

  He apagat / reiniciat, però segueix sent el mateix.

  Agrairia alguna ajuda a aconseguir aquest treball.

  Gràcies

  Marca

  El
  Noble Samurai respondre:

  Hola Marcos - Lamento escoltar que vostè està tenint problemes. No veig un compte de Market Samurai sota la direcció de correu electrònic que va enviar baix, però si es comunica amb el nostre suport equip que seré capaç d'ajudar!

 10. Fem-ho!

 11. És bo saber que has trobat una solució que funcioni altra vegada! Amb molt de gust vaig a pagar diners per mantenir aquesta important funció. GRÀCIES

 12. hi eugene,

  ¿Què passa si ja tinc samurai mercat i jo només faig menys de 50 paraules clau de seguiment? és que ja es van construir llavors? o he de comprar de nou el programa?

  El
  Noble Samurai respondre:

  No cal comprar res, Guido, només ha de descarregar la nova versió, l'activa com es descriu, i vostè ha de ser bo per anar! Contacta amb el nostre equip de suport si té algun problema.

  El
  guido va respondre:

  funciono! gràcies Eugene!

 13. Això sembla com un repartiment bastant bo per a mi, d'Eugene. Glad vostès van ser capaços d'esbrinar un pla que va funcionar bé per a gairebé tothom sense haver d'anar a la fallida!

 14. He haver estat només massa ràpid de la marca, ja que ara està treballant bé. Gràcies.

 15. Excel·lent notícia per als venedors que utilitzen MS - i el que no no seria absurd no s'inscriguin a mesura que més i més beneficis per a usar-lo només segueix acumulant!

 16. 16

  El estimo nois! des de llavors l'actualització del pingüí, ha estat gairebé impossible d'aconseguir graduacions necessàries utilitzant les eines gratuïtes que hi ha. Vostè ha proporcionat la solució i estic content d'haver arribat a principis de ;) Gràcies mercat Samurai.

 17. Només per aclarir, els preus reduïts són per a tota la vida, fins i tot si no Puja ara, oi? M'agradaria veure com precisa la presentació d'informes és i probablement actualitzar després d'un mes ... serà el descompte segueix sent aplicable. A més, el que si em vaig de cinturó blau ara i vull actualitzar més tard, serà el descompte encara s'apliquen?

  El
  Suport respondre:

  Hola Rahul - sí que és correcte. As long as you subscribe by the 3rd August, you will have access to the discounted prices for life, regardless of when you upgrade.

 18. I can't actually see how to “buy” the upgrade plan.
  The link in MS takes me to a generic page and I see no actual buy/cart to pay.

 19. Nice development guys.

  I've already upgraded my plan but just have a question on reporting. Do you have plans to have a 'pretty' PDF export with ranking history options, eg compare 'now' to 'then'? I'm thinking of client reporting options but at the moment can only see an export data to .csv option.

  On
  Support replied:

  Hi Adrian – a number of customers have requested this feature, so we'll be looking into it :)

 20. Great News!!! Excellent work, well explained, well done…keep it up!!! I am so thankful to be part of your software upgrades. Specially knowing you have the best product for international users like myself.

 21. 21
  On July 26th, 2012 at 7:07 am
  tamara clausen said:

  I also cannot see how to “buy” the plan!!

  On
  Support replied:

  Hi Tamara – this knowledge base article may help you: http://support.noblesamurai.com/entries/21686602-how-to-upgrade-your-rank-tracker-plan

  If you still have problems, please contact our support team .

 22. Even though I've shifted into “mobile apps gear,” I still can't live without my Market Samurai. There's still a huge need for keyword, competitive and content research when it comes to mobile marketing.
  I've missed rank tracker. Thanks for bringing it back in a way that is both functional and truly sensitive to your customers' needs.

 23. Looking forward to using this more than I have so far…

 24. 24
  On July 26th, 2012 at 8:08 am
  Michael McMullin said:

  This is great news! Pity I'm on vacation right now and won't be back until after the August 3 deadline to upgrade my MS. Are there any alternative ways to get the 50 keyword plan?

  On
  Support replied:

  Hi Michael – I've created a ticket in our support system where we can help you with your query.

  On
  Michael McMullin replied:

  Fantastic service, thanks so much!

 25. I just want to say thank you for coming up with a great solution that we can live with! I have loved MS since I first bought it years ago and I was a little concerned about what solution would be put into place where the Rank Tracker was concerned (thoughts like “oh no, I hope we're not going to be bamboozled now” and “ruh roh will this be affordable?!”) but you've maintained your FABULOUS reputation and standing by coming up with this solution. Integrity is so rare in this biz but MS has continued to maintain the top spot for that!

 26. 26
  On July 26th, 2012 at 9:44 am
  Diego Caballero said:

  Hi, My market samurai won't show me any update available! i tried everything, I even deactivated it and tried activating it in my other computer. What can I do?

  On
  Support replied:

  Hi Diego, I'm not too sure what is happening there! Can you please submit a support ticket

 27. Uau. This is such good news. The old Rank Tracker was slow and befuddling, if the new is all you say, I'll be upgrading after seeing for myself ;-)
  Thanks for supporting your clients in such grand fashion. MS rocks!

 28. 28
  On July 26th, 2012 at 10:20 am
  Dave@rosarito-real-estate said:

  Thanks Guys,
  this Looks Neat!

  I have my 1st campaign set up.
  But I now see this message:
  “In order to track your ranking data you need to add at least one tracked Keyword”
  That's fine except I cannot figure out how/where to enter the keyword?
  Note, I did not have any existing campaigns in Rank Tracker but have named the new campaign, entered the URL etc.

  So where or where do I enter that keyword?

  De Dave

  On
  Support replied:

  Hi Dave – The “Add Keywords” button is on the lower right once you're viewing the campaign. Check out our training dojo for more details!

 29. 29
  On July 26th, 2012 at 11:18 am
  AppInsomnia said:

  I think this is excellent news, great progress and talk about looking after your existing customers.

  In all my years of using MS I've been stunned by the continual updated. Some subscription services struggle to release updates, but you have done so much from a one time fee.

  So this new service and your excellent Free offer, along with the low cost upgrades is a total no brainer. I'm in!

  Just one question; aside from tracking keyword positions, I use the indexed page count considerably. I like to track that my sites are indexed and monitor any changes after Google updates its formulas. Will that data still be available?

  On
  Support replied:

  Hi AppInsomnia – it sure is, just check out the “Domain Metrics” feature…

 30. Dear Market Samurai Team,

  Same problem: I was facing a similar problem like Mark and Peter above. I uninstalled and reinstalled Market Samurai, upgraded to the latest version of Adobe Air. Still wasn't working.

  What worked for me: I went into File > Settings > Update (Clicked on the drop-down next to Dev Release and chose “Rank Tracker Beta” instead of “Stable Release” and then clicked the [Check Update] button. There was an update needed for Rank Tracker Beta. After this update, I went back and did the same steps as in the video and the Update options started showing up.

  So anyone facing a similar issue – update your Market Samurai version and the Rank Tracker Beta version inside the settings/update button and see if it works for you.

 31. Wow Thank you so much

  This is fantastic.

  Millions of Kisses

  Mary Sloane

 32. Bé!

 33. Hola,
  If I sign up to a paid rank tracker plan is it on a month by month basis or will I be locked into it for a length of time and how much notice do you need to cancel?

  Can the Automatic Weekly Updates be sent to multiple email addresses and different addresses for separate campaigns?

  On
  Support replied:

  Hi Rozie – it's a month-to-month payment and you can cancel any time via our account system.
  The weekly updates go out as a single Email to your registered address – making them go out on a per-campaign basis is an interesting idea, why not post it to our Feature Suggestions forum and see who else likes it?

 34. Thank you for your great work – right here from Germany.
  Super Preis für Tracking und Linkreports. Auch wenn man erst nach dem 3.August ordert. Einfach nur zu empfehlen!

 35. Thanks for this guys. I appreciate the free plan considering the amount of trouble you've had to go to.

 36. Hi Gang,
  Am I being a thicko, Say yes and its a mawashi geri to the head!!!! Tried following the update procedure but NADA by way of new update for ranktracker. Followed the layout as above :-(

  Mella

 37. 37

  I am following the instructions exactly as above, (upgrade to latest version, click Rank Tracker…) (Like the guy from yesterday's comments)

  But when I click the Rank Tracker Module, I do not get the “Welcome to your new Rank Tracker” box, just the white Rank Tracker window. I have used just 5 KW, to make it faster. When I click on the window, it says “uploading data”, but nothing happens. It just sit there.
  I have shut-down/restarted, but still the same.

  Would appreciate some solution. Gràcies

  On
  Support replied:

  Hi Pavel – this will happen if you are not running the latest version of Adobe AIR. You can get the latest version here: http://get.adobe.com/air/

  If you still have problem you will need to contact support .

 38. Gràcies!

  Ho tinc.
  Must have been tired late yesterday.
  Today it was easy as pie.

  Records
  De Dave

 39. Gràcies nois! I went and grabbed the great deal – this is much appreciated! Keep up the good work.

  Reed

 40. Fantastic offer guys. I used the upgrade and….unlike any number of other bits if software….shock horror it worked perfectly :)

 41. Again, I must extend my gratitude to you guys. This version of MS' Rank Tracker is definitely freeing me from routines just for getting rank data.

  All the best for the MS team!

 42. Excellent deal, I was really waiting for it, since doing a manual update on my keywords every week blocked my MS for almost an hour (while I really wanted to explore new keywords :-).

  One question though, I read something about installing on multiple computers, can I do this with my one license? Or do you need 3 seperate licenses?

  On
  Support replied:

  Hola!

  Thanks for your great feedback! We are very excited about the new Rank Tracker, and hope that our users feel the same way!

  With a paid copy of Market Samurai, you have up to 5 activations – meaning you can install and activate Market Samurai on up to 5 computers at one time. Because Rank Tracker is now on the cloud, you will be able access your campaigns from any of your installations (your quota will stay the same however, regardless of how many activations you have used). Espero que això ajudi!

  Jeff
  Noble Samurai Support

 43. Nice bonus guys.

  Gràcies

  Juan

 44. You guys are first class. This has always been the best keyword tool ever and just got better. Thanks for the awesome prices too.

 45. 45

  Eugene and team, I followed your instructions, updated Air and then MS and it went without a hitch. I have to echo all the others in saying that yours is indeed a rare software company. Continuous improvement and value is what you provide and I thank you. I love the logo at the top right of the project settings screen – “there is no charge for awesomeness”. No charge, but certainly much appreciation!
  PS: Just ran my first rank tracker campaign – sweet!

 46. What a great tool !!!! Thank you :)

 47. The 50 free keyword plan works fine for us and update was really easy to make. Thank you and keep up the good work!

 48. Excellent work, especially the new mail function sounds very comfortable.

 49. 49
  On July 28th, 2012 at 6:03 am
  Team Beachbody said:

  It's really a nice and helpful piece of info. I am glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Gràcies per compartir.

 50. Hi guys,

  thanks for the great work you´re going!

  I am travelling for the next two years and don´t have access to noble samurai software (internet cafes only!), is there another way to re-register and ensure I won´t be excluded from the new 50 free keywords plan (I already have the current free 50 keywords).

  thanks,
  Lukas

  On
  Support replied:

  Hi Lukas – thanks for the kind words.
  As a beta user, you're already enrolled in the introductory-rate plan – you don't need to sign up again, you'll have the 50-keyword base plan forever.

 51. 51
  On July 28th, 2012 at 6:46 am
  Michael said:

  I have loaded my campaigns.
  I wish I could see all the data on one sheet instead of clicking into each campaign. I basically have a different site for each campaign since each site needs different keywords.
  I know this is robust, but it's still bulky feeling and difficult to jump back and forth between websites.

 52. Great job Noble Samurai team! You created an awesome update with a wonderful free option and very fair priced upgrades. I love the new cloud rank tracker!!! The Yellow Belt plan is a no brainer and the Orange belt can satisfy any ones needs for only $10 dollars. I mean the fact that you can untrack keywords and then add new ones. I know it is in my best interest to focus on a smaller amount of keywords at one time to give them the attention they need and then just check in on them once and a while fo maintenance. Plus the abilty to change plans at will with the discount locked in I am so happy with this product!

 53. The link to the knowledge base doesn't seem to resolve at the moment.

  On
  Support replied:

  Hi Ryan – which link is that? I can only see two in the comments so far and both are working for me… contact support at http://noblesamurai.com/c/support if you need more help!

 54. 50 Keywords free, that's awesome. Most people wont need any more than that.

 55. 55
  On July 29th, 2012 at 1:45 pm
  Beatris@my site said:

  I have read so many articles concerning the blogger lovers except this post is truly a nice paragraph, keep
  it up.

 56. Thank you so much. I am still learning how to use your program and so I will keep watching the videos to learn how to use the Rank Tracker. I appreciate your support and generosity!
  Blessings!
  PS I so appreciate that you allow us to upgrade later for using more keywords for the same price you have now. This is tops!

 57. 57

  Hola,

  I dont like the new rank tracker, just one update a week, that sucks.

  how can I go back to the old rank tracker?

  Thank you

  On
  Support replied:

  Hi Benny,

  Unfortunately we won't be able to continue supporting the old Rank Tracker system. You can read more about it in our Knowledge Base article at http://support.noblesamurai.com/entries/21688061-why-can-ti-stay-with-the-original-rank-tracker

  Cheers,
  Jeff

 58. Looks good. I'm looking forward to using this; thanks for fifty free keywords. Once a week is fine for me.

 59. Great tool and product support! Been purchasing lots of high end software in the past but since Market Samurai, none came next!

 60. This works very well thank you. I like that it automatically updates weekly.

 61. Uau! Really awesome! Thank you guys so much. Great product and service. I'm always glad that we purchased Market Samurai. It's been extremely valuable to us.