La segona part de 'És la teva obsessió trànsit enviant vas trencar?'

Compartir Button

En el meu últim post, espero que et vaig convèncer de la importància que és la conversió i com centrar-se en el trànsit per si sol pot ser una recepta per al dolor i el fracàs. Impulsar la seva conversió és el més semblant a una "bala de plata màgica" que trobaràs quan tracta de fer diners en línia.

I personalment, no estaríem aquí, si no ens correm proves dividides en MarketSamurai.com.

Últim missatge també em vaig alliberar la meva personal llista de conversió en cas que no.

Avui anem a cobrir:

a) Un estudi de cas el domini del mercat - com, en centrar-se en la conversió, el ​​propietari d'un lloc web tècnicament ni idea convertir-se en el segon major minorista en línia d'Austràlia en el nínxol de tennis.

b) La raó principal per la majoria de la gent encara no ho prova -! Anem a cavar una mica en el concepte de 'rebuig silenciós ". Sostinc que aquesta és la raó número u per propietaris de llocs web (fins i tot aquells amb un profund coneixement de les proves i la conversió), no prenen els passos senzills que saben que haurien de conduir les seves vendes.

Conversió Ignorant

Mai he sentit ningú parlar d'això abans, però una vegada que t'adones del molt que el rebuig silenciós "que està rebent (cada hora de cada dia), espero que obtindrà súper motivat sobre l'enfortiment de les seves pròpies taxes de conversió.

c) Com Testing Obres - Fem una ullada a la mecànica bàsica de la prova en línia (per exemple, com funciona realment). La bona notícia és que les proves en línia enteniment és realment molt simple (l'explicació triga menys de 2 minuts).

d) Introducció a Optimitzador de llocs web de Google (també conegut com gwo) - aquesta és l'eina gratuïta que fem servir i recomanem. Intent descripció d'alt nivell de com gwo teixeix la seva màgia. He d'assenyalar, per obtenir detalls específics sobre gwo, recomano el Google Website Optimizer Tutorials i Vídeos Pàgina.

e) En cas de posar a prova - I, finalment, abans de carregar fora i començar a provar el seu lloc, anem a discutir en quina part del procés de vendes en línia que vostè ha de enfocar els seus esforços de proves per obtenir resultats òptims

Així que espero que ho gaudeixin:

YouTube Preview Image

Ha estat la meva experiència que treballa en la conversió no és realment sobre les estadístiques i els números, es tracta de la línia inferior de benefici i estil de vida. Impulsar la conversió li permet viure en una casa millor, i per a mi, que em permet enviar els meus fills a l'escola que vull (i no l'estrès sobre les quotes).

Així que es queden pels dos llocs restants a finals d'aquest setmana. En el nostre següent vídeo veurem 07:00 tècniques de venda diferents es poden aplicar avui per començar a conduir les vendes. Crec que fins i tot els emprovadors de veterans per aquí va a trobar que no estan fent servir tots aquests consistentment.

Fins llavors, podeu deixar la seva competència desconcertat pel seu ràpid creixement en les vendes. :-)

Ben

PS M'encantaria teus comentaris en els comentaris a continuació, o si vostè està gaudint de la sèrie, comparteixo l'amor fent clic al Facebook "com" a dalt.

PPS Google Website Optimizer és impressionant i és gratis. No obstant això, certament no és l'única eina de proves de divisió que hi ha. M'encantaria saber de testers actius que han utilitzat altres paquets i els recomanaria (no hi ha enllaços d'afiliats, si us plau). Actualment, estic a la caça d'una manera fàcil de provar diferents temes per a un lloc complet i no he trobat l'eina adequada, però, pel que qualsevol suggeriment seria genial.

Ben ha escrit 10 post (s) per Noble Samurai

24 Respostes a "La segona part de 'És la seva obsessió trànsit enviant vas trencar?'"

 1. Aquest vídeo és privat? ;-(

  El
  Alex Green va respondre:

  Hola Andrés,

  Ho sento molt - quan vaig canviar els ajustos no semblava prendre - es pot prendre una altra mirada ara?

  Salutacions,

  Alex

  El
  Paul Campbell va respondre:

  Hola Alex - temo que només pot veure el missatge de vídeo privat també. Espero que puguin solucionar. Moltes gràcies.

  El
  Andrew va respondre:

  Això va funcionar - gràcies!
  Andrew s últim bloc ... -

 2. Només has de comprovar aquí ... vídeo privat : (

 3. Sí, privat per a mi també. Si us plau, canvia, el seu contingut és valuós per a tots nosaltres.

 4. 4
  El 24 juny 2011 a les 18:32
  Paul Campbell va dir:

  Mostrant com un vídeo "privat" per a mi.

  Què hem de fer per veure això? Existeix una contrasenya?

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Paul

  Ho sento molt - pots provar ara?

  B

 5. 5
  El 24 juny 2011 a les 18:37
  Chris Evans va dir:

  Hola, sent un vídeo privat ...

  El
  Ben Stickland respondre:

  Ho sentim Chris, acabo de veure això - ha de ser públic ara.

 6. El vídeo funciona bé aquí.

  @ Ben realment sento la passió en la seva veu per beneficiar i animar la gent a seguir la seva recepta d'èxit!

 7. Vaig a haver de veure el complicat que és això. Funciona amb WordPress. Si és així, estarem posant els guions a la pàgina amb la fitxa HTML o en un lloc determinat utilitzant l'editor? Atès que el títol és la capçalera, no estic segur d'això ... llevat que vostè es refereix a la bandera ???
  Michael Haley s últim bloc ... Google 1

 8. Hola Ben seu consell és excel · lent ... El principi de la prova és la variant de múltiples obivously val la pena ... La idea de tot el treball, però, és scarey per a una externalització una banda que no és l'home!
  Darrera entrada al bloc Siguin Breslin @ lloc web hosting s ... Comprar un domini

 9. Cap problema amb el vídeo aquí. Això està molt bé. Amb ganes d'anar a treballar.
  Francis s últim bloc ... Tipus de Tintes utilitzats na Pintura 1 Pó

 10. 10

  Ben, aquesta sèrie ofereix la molt bona informació i realment estima el seu entusiasme.

  Espero que segueixin escrivint en aquest bloc en el futur.

  Tot el millor per a vostè i Noble Samurai ...

 11. Gràcies Ben, Gran Info!
  Aquest vídeo em va fer parar i pensar, i després anar fora i veure un parell d'hores de valor del lloc web víd Optimitzador, que em va fer pensar més sobre el procés de creació d'un èxit fora del nostre lloc web de negocis.

  Sé que prendrà una mica de pràctica, per fer-ho bé, i estic agraït per la informació que vostè ha descrit aquí a buscar-me en el camí correcte

  Millor per Vostè

 12. Gran vídeo i presentació Ben.

  Es posa en un excel · lent espectacle al seminari de Ed Dóna-li a principis d'any i aquest seguiment ha fet per mi.

  Miri endavant als propers episodis.

  Gràcies i l'equip

 13. M'agrada el samurai domini .. que ajuda molt

 14. En primer lloc, jo no comprar MS per tenir m'ensenya tècniques de venda. Això no és assumpte teu. Em fa pensar que vostè està tractant de tirar-li la culpa de la ineptitud del seu programari a una altra àrea. És molt semblant a la multitud de màrqueting en xarxa que ven 'la riquesa. "

  Quan la gent comença a vendre la riquesa, vostè sap que el seu producte no classifica a més d'altres.

  Si us plau, s'adhereixen a arreglar el seu producte. Si aconsegueixo el trànsit que estic bé. També ho són els altres.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Tess

  Ho sentim el missatge no era el seu "tassa de te". El contingut que s'està veient que va presentar recentment a un seminari i va ser ben rebut, així que vaig pensar que m'agradaria compartir aquí.

  Estic pensant a publicar en una àmplia gamma de temes de màrqueting en línia i crec que la conversió és una part important d'aquesta barreja.

  Espero que hi hagi alguna cosa entre el que és útil per a vostè.

  Salutacions

  Ben

 15. Ben,

  Moltes gràcies per fer aquest taller. De debò s'encén la llum! Tot és pel trànsit que em treu la son, però en realitat jo hauria d'estar buscant en les conversions. Crec que podria estar experimentant el "rebuig silenciós".

  Gràcies de nou, ens veiem en el següent vídeo

 16. Gràcies per la informació oportuna. Vaig passar l'últim any l'augment de trànsit i ara que he començat el procés d'anàlisi de conversió.

  Em va semblar que l'Optimitzador de llocs web Google una eina servicial.

 17. Hey Ben,

  Gràcies pel vídeo impressionant! L'optimització del seu embut de conversió és una cosa que no rep prou atenció en línia, però com vostè ha assenyalat, que és realment el que li aconsegueix pagat al final del dia. Sé que moltes persones que reben una gran quantitat de trànsit als seus llocs, però encara està caminant al voltant va trencar perquè el 90% del seu trànsit es va sense fer res.

  Mirant cap endavant a vídeo # 3, el meu amic!

  Gràcies de nou Ben,

  Brian
  Brian Rakowski s últim bloc ... Scam Revisió Herbalife - Reben queixes dels distribuïdors?

 18. La majoria de les persones han fet ressò dels meus pensaments. De vegades vostè només necessita algú dir "NECESSITAT O DE MIRAR AQUESTA". Tots ho sabem, però estanquem amb altres estratègies de SEO i dirigir el trànsit i no ens concentrem en això.

  En una altra nota, Google Optimizer he lluitat amb - Realment m'agradaria modificar els missatges des del mateix WordPress - així que la meva pàgina d'inici compta amb els últims 10 llocs, i és No1 per a algunes bones frases, però vull modificar que ocuparà un lloc de la superior, esmenar les coses lleugeres en els missatges, etc, però no puc aconseguir que funcioni - Alguna idea o s'hauria de modificar a una pàgina HTML estàtica
  Brian Parnall s últim bloc ... Campanya de Màrqueting Nacional