La tercera part de 'És la seva obsessió pel trànsit enviant vas trencar? (ara arribem a les coses bones ...)

Share Button

Vídeo d'avui és el meu favorit a la sèrie. Anem a caminar a través de set nucli "estratègies de millora de la conversió". La major part d'aquestes estratègies cop d'ull a una àrea específica per provar al seu lloc i és aquestes mateixes tècniques que hem utilitzat per fer guanys de més del 100% en les conversions (ambdues subscripcions i vendes) en els nostres llocs i amb els nostres clients.

Estratègia

Perdudes les dues missatges anteriors? Aquí hi ha els enllaços a la primera i segona. Si s'ha perdut la seva còpia de la llista de verificació de conversió, feu clic aquí.

Avui anem a cobrir:

1. Espai per pensar - aprèn com, per forjar a 30 minuts de temps ininterromput per mirar a través del seu lloc web amb "ulls nous", que pot ser el seu propi "assessor d'alt preu". Estic segur que si vas a fer això, vaig a escriure una llarga llista d'oportunitats sòlides per al creixement de les vendes.

2. flux lògic - en gairebé tots els mercats, que està tractant amb el temps pobre, ha subratllat i perspectives "maleïda ocupats". És el nostre treball per fer el viatge des de la primera exposició d'un client potencial amb nosaltres a través de la venda lògic i lliure de distraccions innecessàries.

Això pot semblar obvi, però l'Internet està ple de venedors desviant les seves perspectives i preguntant-se per què res ven. Aquest problema és endèmica!

Veurem com un salt lògic en el seu procés de venda serà paralitzar fins i tot l'oferta més calenta i la millor còpia de les vendes. Optimitzi el seu lloc web "flux" i donar a les seves vendes un impuls seriós.

3. Confusió - Tinc aquest mantra guixat en una nota adhesiva de color rosa al meu monitor de "la perspectiva confusa no compra". Això vol dir que abans de tractar de vendre qualsevol cosa, hem d'ajudar al nostre visitant orientar-se. Han de sentir còmode i saber on són. Després, quan vam presentar el nostre missatge de les vendes, cal utilitzar la còpia, dissenys i gràfics que fan que el nostre missatge senzill d'entendre.

Recordeu! El botó temuda tornada sempre hi és, que s'acosta a la part superior de la nostra pàgina i el moment en la nostra perspectiva ha de pensar una mica massa dur, o treballar per trobar alguna cosa en una pàgina, s'han anat en un clic (i mai mai mai torna!).

També veurem en els diferents elements del seu missatge de les vendes i la forma de posar-los a prova, i jo compartirem un consell útil que utilitzo per aconseguir la gran còpia ràpidament en consultar amb els clients.

4. El poder de la Especificitat - Aprendre el valor de passar de general i 'fàcil descartar les reclamacions de vendes a' seure i prendre nota 'còpia específica i potent.

5. pujant el seu copy de les vendes - Parlarem de tècniques que pot utilitzar per millorar ràpidament les seves pròpies habilitats de redacció de vendes, així com quan i com s'ha de considerar la participació redactors professionals per ajudar-lo.

6. Set Tècniques universal de persuasió de Cialdini - Prenem un recorregut per set tècniques de persuasió humans provades i universals (cadascun dels quals es poden aplicar directament al seu lloc web per augmentar la conversió).

7. Canals segregar - Descobreixi com mitjançant una millor coincideixin amb el seu missatge a diferents segments del mercat, i després duplicar els seus segments més rendibles, pot augmentar sistemàticament els beneficis.

Així que, per favor, gaudir ...

YouTube Preview Image

Robert Cialdini, és, al meu entendre, un dels grans escriptors sobre el tema de la persuasió. Si no ha llegit el seu llibre "Influència", el recomano encaridament.

Següent post: Prengui el "30 Minute Site revisió Challenge" i Guanya una Crítica lloc web gratuït!
Estigui atent al nostre lloc final en aquesta sèrie en uns pocs dies. Anem a alliberar l'últim vídeo i passar una bona estona regalant de tres lloc web lliure consulta pels fundadors del samurai.

Espero que estiguis gaudint de la sèrie, i que s'està veient una dotzena de maneres converteixen els seus llocs web antics mandrosos en els sistemes de bombament de lucre.

PS - Fes un cop d'ull ràpid al seu lloc per un moment. Si et sents valent, publicar un enllaç a ella en els comentaris i explica'ns en una frase el que pessigar solament desitja provar per augmentar les vendes?

PPS - Com sempre, si has trobat útil aquest sèries gratis, 'compartir l'amor "una mica fent clic al botó" M'agrada "a dalt.

Ben ha escrit 10 post (s) per a Noble Samurai

5 Respostes a "La tercera part de 'És la seva obsessió pel trànsit enviant vas trencar? (ara arribem a les coses bones ...) "

 1. 1

  Ok - Vaig a ser valent.

  En el meu lloc, http://www.premierguncabinet.com tinc un producte que es mostra com "El nostre article més popular" - i aquest article és consistentment.

  Tweak individual: M'agradaria modificar el codi del lloc per posar un altre producte a la caixa i veure si es convertiria en el més popular ...

 2. Molt material sòlid que aquí es presenta. Basat en principis eterns. Cialdini és l'eminència grisa en aquesta àrea i que són savis citar-lo.

  Com acotació al marge, ¿a on vols arribar els grans gràfics a utilitzar per il·lustrar els seus punts de venda?

 3. Gran sèrie - tenim tants problemes de conversió és difícil identificar un sol truc basat en tot el teu consell. De fet, anirem a través i renovar per complet el nostre procés de registre, l'experiència d'usuari, etc.

  El nostre lloc, http://www.e-yearbook.com obté gran trànsit i ofereix un servei convincent però conversions baixes en comparació amb altres en la indústria.

  Tweak simple: afegir testimonis de clients. Anem a provar això amb Google Optimitzador de llocs web i els resultats posteriors si està interessat.

  Altres ajustos: Reduir la fricció (massa transicions de pàgina per registre), augmentar el compromís (oferta de prova gratuïta), millorar la còpia de les vendes amb reclamacions / beneficis més específics, afegir la reciprocitat amb un servei gratuït, etc., etc. Podria ser un bon cas estudiar si tenim èxit ...

 4. Em vaig treure 8 articles de la llista de verificació que he de actualitzar. Tinc un objecte ja actualitzat (els altres prendran algun temps) ...

  Vaig afegir la meva foto al principi de la còpia juntament amb l'avís que acabem de llançar el kit d'entrenament i els estan estenent un preu de llançament que no durarà per molt temps.

  Gràcies de nou pel gran post. Estic passant per tot això en aquest moment :)