La quarta part de 'És la teva obsessió enviant trànsit que es va trencar?

Compartir Botó

Obtingui el seu Llista de verificació gratuït, a més, prendre nostre "30 Minute Lloc revisió Desafiament" i guanyar un dels tres crítiques del lloc web per un membre del personal de Samurai.

Avui som portar a casa 'en tot aquest tema de la conversió. Per ara, espero que estiguis totalment convençut que la prova és el camí fàcil d'augment dels beneficis, una millor forma de vida i un avantatge competitiu real.

En el nostre vídeo final, anem a cobrir els problemes logístics que poden sorgir quan es prova i com fer front a aquests, i després anem a caminar a través de la mateixa llista de control de conversió que utilitzo.

YouTube Preview Image

Feu clic aquí per descarregar Lloc web personal de Ben Conversió Llista de verificació.

Seriós sobre l'augment de vendes del seu lloc web?

Prengui el Samurai "30 Minute Lloc Make Over Desafiament"
I guanyar una de les tres crítiques de conversió de llocs web gratis

OK, així que has de aquí, vostè està òbviament va de debò sobre la conversió. (Ben fet! Aquesta matèria és "viure en una casa més bonica 'espècie de gran abast).

Per tant, tenim un repte per a vostè. He tirat en uns premis perquè sigui interessant, però en realitat, el benefici que desitja (i pot esperar) és un augment a llarg termini en les seves vendes.

Al principi de la meva carrera he vist aquest procés d'afegir directament sobre 100K a la pàgina web d'un client. També he vist un consultor molt "normal" Màrqueting a Internet cobra consistentment 500 $ + / hora per dur a terme aquest procés exacte (i vostè pot fer ara mateix gratis!).

Aquí hi ha el repte:

Llista de verificació

"30 Minute makeover Lloc Desafiament"

Pas 1 - Traieu distraccions - Apagueu el programari que et distregui per exemple, correu electrònic, Twitter, Skype, i apagueu el telèfon ... (sí, el món segueix girant, si vostè no contesta el telèfon durant mitja hora). Si vostè és un bevedor de cafè, anar a buscar vostè mateix una tassa (anem a gaudir d'això, eh?).

Pas 2 - Imprimiu i revisi la llista de comprovació - Imprimiu una còpia de la nostra llista de conversió i seure per vostè per a la referència. Prengui 2 minuts per llegir-lo a través d'ella, de dalt a baix per actualitzar.

Pas 3 - Tria un lloc web que voleu millorar - Selecciona la més rendible o el seu lloc web més trànsit (aquell en el qual una millora en la conversió produirà el major benefici). Si acaba d'aprendre la comercialització de l'Internet i no té un lloc web, però, encara es pot fer aquest exercici en el lloc web d'un competidor o d'un amic només per veure el poderós que és aquest exercici.

Pas 4 - Tria un "punt de partida" - gairebé em vaig anar a terme aquest pas, perquè jo no vull que et peguen aquí (pel que no fer!).

Saps "de la part superior del seu cap", la forma més comuna de noves perspectives que trobis? Si ho fa, utilitzarem això com el seu punt de partida (si no és així, el seu punt de partida és la pàgina d'inici).

Vostè pot estar rebent gran quantitat de trànsit orgànic motor de cerca, de manera que el seu punt de partida seria el resultat d'una cerca a Google per al seu terme de cerca més populars (sovint el seu nom de marca). Podria ser un anunci fora de línia. Sigui el que sigui, prengui nota d'això com el seu punt de partida.

Si no ho sap ja com els clients comunament trobis, no es distregui i tracten d'esbrinar, només haurem de fer servir la pàgina principal del seu lloc web com el seu punt de partida.

Pas 5 - Imprimiu una còpia de cadascuna de les pàgines d'un prospecte visitarà des del punt de partida a través d'acabar la "meta" vol que la seva perspectiva per completar (per exemple, la compra de vostè o de la presentació de les seves dades com un nou plom). Impressió de pàgines podrien sonar com una mica d'una pèrdua de temps, però es veurà en un moment per què és súper important.

La sèrie de pàgines d'un prospecte segueix a participar amb vostè, o comprar, variarà molt d'un lloc a un altre, sinó un camí comú podria incloure:
Un resultat de la cerca o anunci de PPC (assegureu-vos d'imprimir aquesta pàgina fos massa, és una part important del procés).
Una pàgina d'aterratge o de la seva pàgina d'inici
Una pàgina de detalls del producte
Una sola pàgina de l'ordre o d'unes poques pàgines en un carret de compres pagament i enviament
Una pàgina d'agraïment.

Ara, per a aquells de generació porta en lloc de les vendes en línia, el camí serà probablement molt curt, però això està bé.

Pas 6 - Pensi en la seva perspectiva - Agafeu cinc minuts per obtenir una imatge mental d'un client potencial. Feu-vos preguntes com:
a) Com és una perspectiva normal, mitjana sembla? Quants anys són, són homes o dones, quin tipus d'ingressos és el que tenen, etc?
b) Ara pensa en el que és la seva vida, com ocupats són, quines són les seves principals preocupacions en la vida? Què estan preocupats?
c) Què tan familiaritzat amb la tecnologia són?
d) Quins són els beneficis finals que volen a partir del producte que venem?
e) Per què podrien ells ser escèptic sobre la compra de nosaltres?

Preneu-vos un moment i anotar els punts claus o observacions que realitzi. Fins i tot m'agrada donar mentalment aquesta persona prospectiu un nom.

Pas 7 - la crítica del seu propi lloc - Ara vostè està preparat per ser el seu propi 'consultor de màrqueting molt ben pagat'. Vostè va a caminar lentament a través del seu lloc web amb nous ulls. A un costat del seu escriptori lloc la llista de comprovació impresa i de l'altra, una pila amb una còpia impresa de cada pàgina d'una perspectiva segueix de descobrir el seu lloc a comprar (o completar qualsevol que sigui l'objectiu del seu lloc és).

Has d'oblidar intencionalment tota la "història" sobre el seu lloc (com la forma de la promotora era un dolor per treballar amb o que el temps, la seva germana va dir que no li agradava els colors, etc.) i pretén ser el teu millor client potencial descobriment de la lloc per primera vegada.

A partir del seu "punt de partida" (vegeu més amunt), seguir acuradament el procés de passar de 'descobriment' del seu lloc web a través de la compra. Prendre com a mínim 15 minuts per fer això - pot ser els més rendibles 15 minuts que tindrà aquest any.

Per a cada pas en el procés, la mirada sobre la llista de verificació. Usant un llapis, fer grans, notes evidents en la còpia impresa del seu lloc web cada vegada que vegi un problema "conversió".

Potser el seu principal crida a l'acció està enterrat i menys prominent que l'oferta de l'afiliat que vostè està promovent. Potser després de reflexionar, les seves afirmacions són tot genèric i no tenen especificitat, potser hi ha poca urgència quan vostè pot fàcilment crear una mica, potser el lloc és simplement difícil d'usar en realitat i tu ets perspectives molestos (un camí segur cap a la casa dels pobres).

Recordi - vostè no està pensant com a propietari d'un lloc web, vostè està jugant el paper de la pàgina web de visitant casual, simplement anotant qüestions a mesura que avança.

Pas 8 - Donar prioritat a la seva llista - Feu una llista de totes les idees de millora de conversió que ha identificat. Demani aquesta llista en termes de les millores creus que serà més beneficiós. Recordeu, la millora de les parts anteriors del seu procés de vendes en general, s'obtindran els millors resultats ja que aquests sovint obtenir el màxim d'exposició i resultats de les proves vindrà en forma ràpida.

Una cosa que no he esmentat en el vídeo és que de vegades et trobaràs un problema que només necessita ser arreglat i no és pràctic provar la versió "vella" vs la 'nova'. Per exemple, pot ser difícil per dividir prova de dos procediments de comanda radicalment diferents. Així que marcar els canvis com "simplement arreglar" i organitzar-se per fer-ho bé.

Per a la resta dels problemes de conversió, has ara tens una llista de prioritats del que ha de treballar per augmentar les seves vendes.

Ben fet! Que sigui un objectiu a treballar sistemàticament a través de la seva llista i veure el seu augment d'ingressos!

¿Va prendre el "30 Minute Lloc Make Over Desafiament"?

Ha pres el temps per fer el repte de dalt? Si és així, ens encantaria sentir parlar d'això. Simplement utilitzeu els comentaris de sota per mostrar el nom del seu lloc i els tres principals millores de conversió que has descobert.

En una setmana a partir d'avui, anem a publicar una llista de les tres contribucions guanyadores i en un post de seguiment que farem un vídeo en viu crítica, mostrant el que he recomanat i de quina altra manera que pensem que podria impulsar la millora.

No puc esperar a veure el que la gent ve cap amunt amb,

Ben

PS Espero que no mireu el vídeo d'avui i pensa, "Això va ser interessant", o el que és pitjor "Si, això és bo, he de treballar en el meu conversió algun dia".

Estic esperant que vostè pensa "Maleïda sigui, jo podria haver estat fent una pila més diners!" I prendre el temps per anar a treballar i posar a prova la seva embut de vendes.

Ben ha escrit 10 post (s) per Noble Samurai

49 Respostes a "la quarta part de 'és la seva obsessió trànsit enviant vas trencar?'"

 1. Jo realment només tinc els blocs dels quals el de dalt et porta a tots els altres per, provar amb l'altra :-)
  Aquest sistema funcionarà de la mateixa amb un bloc o no?
  Salutacions Frank Church

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Gràcies Frank

  La conversió pot ser optimitzat cada vegada que tingui una pàgina que crida al visitant a prendre una acció definida i es pot mesurar si ho van fer (en general ho va fer l'usuari arriba a una pàgina de destinació que figura a la pàgina web).

  Salut

  B

  El
  Jovanna va respondre:

  m'agradaria veure més d'anada i tornada interactivitat amb els altres ..

  Pel que fa a mi no hi ha teoria i llavors no està fent les TI..i fer-ho vostè veu alguna cosa different..so hi ha un fòrum on podem discutir accions SEO greus amb d'altres que han invertit en la seva software..thank vostè

  No puc esperar una setmana o more..i agradaria veure un fòrum de xerrades interessades i dinàmics, si això és possible aquí amb vostè?
  o en un altre lloc?

  i després vostè va dir que hi havia un critque lliure i va veure cap vincle si us plau deixi la seva vinculació amb ofertes gràcies

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Jovanna

  Crec que un fòrum sobre la conversió és una gran idea - per desgràcia no tinc un que puc recomanar (hi ha molt al voltant, no estic en un membre actiu de qualsevol, així que no puc parlar del bons que són). Puc recomanar marketingexpriements.com com un gran recurs en general sobre el tema. Estem renovant el nostre fòrum de Market Samurai en l'actualitat, però això és més un fòrum basat SEO.

  En relació a la crítica lliure, jo només vaig a recollir alguns dels comentaris d'aquesta entrada, miro al seu lloc, i després triar el millor per a una crítica més endavant en la setmana, així que si vostè està interessat, només posat de nou als comentaris de moment, o pots enviar-me un correu electrònic a través de ben [arroba] noblesamurai.com

  Salut

  Ben

 2. 2
  El 6 juliol 2011 a les 11:17
  Anthony Ventura va dir:

  Espero que puguin ajudar
  Vaig enviar una butlleta i no hi ha resposta,
  Acabo de comprar MS fa 2 dies i m'estic bloquejat per Google, he llegit molt en fòrums sobre aquest i sembla que no té una solució. Això és molt decebedor que odi per rebre el seu reemborsament, m'agradaria que funcioni.
  Quin és el futur de l'EM de treball?

  Antonio

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hola Anthony

  Ho sentim sentir parlar dels seus problemes. A part dels caps de setmana, la nostra gent de suport típicament entrades clares en unes 36 hores, així que no estic segur del que va passar allà.

  El problema que has experimentat està sent sentida per un grup (però no tots) dels nostres usuaris i en els últims mesos hem tingut diverses aparicions com aquesta, en la qual el mòdul de recerca de paraules clau ha deixat de funcionar com s'espera per a alguns dels nostres usuaris.

  En general, això ha passat a causa de petits canvis Google han introduït en la seva eina d'AdWords; aquests canvis afecten a la capacitat del mercat Samurai per interactuar correctament amb l'eina, i hem de actualitzar el programari abans de recerca de paraules clau funciona de nou amb normalitat.

  Mentre que fem mantenir actualització - ja que estem segur que has notat! - Els canvis en l'eina d'AdWords segueixen arribant. Sabem que les interrupcions resultants han estat cada vegada més incòmode i molest per als nostres usuaris, incloent vostè (i nosaltres!).

  La bona notícia és que hem va començar a treballar en una revisió completa del mòdul de recerca de paraules clau. El nostre equip de desenvolupament està reescrivint el mòdul per accedir a les dades de paraules clau en una forma totalment nova, el que significa que pessigar del seu lloc web de Google ja no afectarà la nostra capacitat de recopilar les dades que necessita.

  Tenim l'esperança de tenir la nova versió de Market Samurai llest perquè vostè intenti d'aquí a unes quatre setmanes. Les nostres estimacions més optimistes diuen que podria estar llest abans, però estem prenent el temps per fer això correctament i assegureu-vos que el nou mòdul de recerca de paraules clau és tan estable i fiable, ja que pot ser.

  Per accés Beta a la nova versió de Market Samurai, una vegada que estigui llest, així que si us plau, contacteu amb nosaltres (suport de correu electrònic [en] noblesamurai.com) si vostè és feliç de ser afegit al llistat d'accés Beta.

  Salutacions

  Ben

 3. Hola, crec bloc MS 'ha estat genial pixi. Aquest és el veritable regal de promoció, fins i tot em vaig trobar amb un millor contingut que va pagar per descomptat que hi ha sobre la conversió., És factible i vull posar aquesta llista en el meu propi lloc web, espero que la meva conversió augmentarà aviat ,,

  equip thx

 4. Ho sento, no em vaig adonar que la meva adreça de bloc no sortiria en el comentari així que aquí està.
  http://www.silverfox-trading.com o tractar http://www.holidayrentalsandtraveltips.com

  Moltes gràcies pels seus comentaris i respostes que vénen a la meva manera. Estic realment molt nou en això i necessito tota l'ajuda que pugui aconseguir.
  Salutacions Frank Church JP

 5. Al principi intuïtivament vaig triar les meves termes clau i les estadístiques de la meva demostrar que eren populars

  ara jo vaig triar les paraules claus amb les fortes clics i doessn't semblo ser l'únic factor, ja que no apareix en les estadístiques del meu

  però estima aquest tros molt intel·ligent i pragmàtica d'informació. gràcies

 6. Ben:

  Gràcies per l'article i l'enfocament per millorar l'experiència de l'usuari i millorar el contingut web i la interacció. Si bé això no és un lloc de venda directa, ja sé la resposta i el trànsit es pot millorar aquí.
  Vaig començar una avaluació la setmana passada per a un redisseny [abans de veure aquest article] i inclourà els seus passos al llarg, així com les avaluacions de SEO i de la paraula clau en el nostre procés.

  Gràcies pel seu enfocament ben planejat!

 7. Hey Ben,

  Gràcies per l'oportunitat de revisar el meu lloc web amb una nova perspectiva. Crec que jo no podria haver-ho fet, però per aquest post.

  Això és el que he trobat.

  1. La barra lateral tenia massa crida a l'acció. En lloc de centrar-se en les meves optins, vaig tenir una bandera company blogging que era bastant grans, banners rss i molt més. Vaig anotar l'estendard company de blocs i vaig reduir la meva barra lateral desordre.

  2. La meva única pàgina de subscripció voluntària en salesmaximus.com/freebie/free-book.html podria ser millor si jo alineat la capçalera. Potser un parell de modificacions de disseny i una millor còpia em van a aterrar amb més optins. L'anar a dividir la prova després de rebre una nova pàgina fet en un parell de setmanes. Estic pensant si voleu canviar una pàgina HTML independent amb una pàgina de bloc. Pot barrejar-se millor amb el meu blog.

  3. Vaig tractar d'infondre més personalitat a la meva pàgina sobre. Ara bé, no es tracta només de mi, es tracta del que el meu lloc es pot fer per les meves usuaris també.

  4. Crec que la prova social seria millor si es va en la meva sideabr. Will pensar en aconseguir testimonail client i afegir-lo a la barra lateral. No obstant això, em pregunto whther serà destorbar la meva barra lateral.

  5. El peu de pàgina no està molt ben optimitzat. Podria ser necessari ajustar millor per a proporcionar un clar flux lògic de la manera en què puc ajudar

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Adarsh

  Això és una gran llista - M'encantaria utilitzar el seu lloc com a part d'una revisió (que seria llavors la base d'un vídeo en aquest blog) - si se sent còmode, ja sigui tornar a publicar en els comentaris, o per correu electrònic a través de ben (at) noblesamurai.com

  Espero saber de tu.

  Ben

  El
  Adarsh ​​va respondre:

  Hola Ben,

  És clar. Si us plau, si fóssiu lliure d'utilitzar el meu blog per a la seva revisió.

 8. Ben - Això és tan oportuna! Acabo de llegir Converteix per Ben Hunt i jo ja estic treballant amb gwo. Tinc un Joomla! lloc web i acabo de trobar un plug-in que li importi el javascript per a mi, i puc executar diverses proves en diferents pàgines mentre espere la quantitat adequada de trànsit. Però aquesta llista es presenti amb els 30 minuts em veig com la manera d'escollir un embut i començar. Havent treballat fora com connectar les seves pàgines (és possible que no els ha tingut abans!) Per a crear el camí de la consciència - coneixement de les solucions - beneficis - convençut que pot treballar en les parts d'aquest embut que són els punts de conversió i seguir fent les millores incrementals que un lloc web necessita. Sincerament, crec que això és el que els venedors èxit fan amb més freqüència. Gràcies pels vídeos i la informació.

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Gràcies Mathea - el que era el nom de la seqüència de comandaments i era més fàcil d'usar? Jo sé que tenim alguns devots de Joomla a la nostra llista i és una cosa que crec que els agradaria conèixer.

 9. Sí Ben, suggeriments importants que vostè faci ús aquí. Així que moltes alternatives per als internautes que busquen respostes i la qualitat d'un proveïdor. Mesura i assaig, canvis en les característiques del lloc web em sento el que funciona avui pot no demà igual que els cotxes usats realment. Veig els seus punts prominents clarament pel que fa a embut de vendes. Com sé si estic llegint una nova pàgina de vendes de productes sovint és la meva necessitat subjacent per al producte que causa l'acció de la meva part. A vegades penso que potser em surt per davant de mi mateix per molt en aquest sentit, quan en realitat el que hauria d'estar fent s'està concentrant més en les conversions amb el que tinc i potser només potser els nous "campanes i xiulets" són només com a ornaments nadalencs que es fan servir durant un temps i després cada un té els mateixos trucs, gairebé qualsevol atractiu és aviat aiguades. Qualsevol forma en què és tot de mi. Gràcies per les idees i la llista de verificació, veure el que puc fer.

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Richard

  Gràcies pel teu comentari. Ha estat la meva experiència que les innovacions que impulsen el canvi del trànsit a un ritme més ràpid que aquells que impulsen la conversió. Amb la conversió que estem veient aprofitar les nostres perspectives motivacions fonamentals (que només canvien a mesura que el sentiment dels canvis en el mercat). Però amb innovacions de trànsit, sovint la vora 'sagnat' és en realitat només la capitalització d'una tendència o una nova característica d'alguna plataforma que es torna menys rendible quan la resta del món es posa al dia. Què en penses?

  Tot el millor amb els seus projectes.
  Salut

  Ben

 10. 10
  El 6 juliol 2011 a 13:40
  Dominic va dir:

  Bons nois d'informació. No puc esperar a anar de debò a través d'aquest procés ... Gràcies!

 11. Ben:

  Això probablement serà un llarg comentari :) Vaig pensar que el seu lloc era fenomenalment bé. Tothom en Nobel Samurai ha estat un regal del cel. Vaig perdre la meva feina fa un any i he estat llegint tot el que puc tenir a les mans incloses les seves missatges. Jo ús el dia de MS rere dia vaig comprar l'any passat quan em vaig ficar en la comercialització en línia a través de la 30DC.

  He estat ocupat treballant al meu lloc, però de tota la informació que he aconseguit les coses de vostè i el seu equip ha estat sempre la millor per un any llum. Vaig entendre el seu missatge perfectament i anem a tornar a través d'ell de nou demà per veure el que puc provar, a més del que estic fent ara.

  Gràcies de nou. Ho sento si el meu missatge és una mica confús que he estat fent per més de 20 hores de treball al meu lloc. Realment estima els missatges que fan un món de diferència.

  Mate

 12. Hola Ben
  Està molt bé que vostè ha donat el full de treball. He estat provant la meva pàgina de destinació amb una solució per a WordPress. No m'ha donat les millores pendents. ENCARA! Però he après molt del procés i els seus vídeos han estat genial.
  Gràcies
  Paulie

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Paulie

  Stick amb ella - provar alguns enfocaments radicalment diferents també.

  He tingut casos en què estic treballant en un lloc i una sèrie de proves de donar-me res i després una tira d'una gran millora.

  Salut
  Ben

 13. Hola Ben,
  Va aconseguir part 1, però no les parts 2 i 3!
  On puc trobar?
  Salut
  Keith
  aka Beermatman

  El
  Teresa Prim va respondre:

  Keith,

  No vaig arribar ells tampoc, però els vaig trobar sota arxius juny.

  Aquí: http://www.noblesamurai.com/blog/date/2011/06/

  Ben,

  Gràcies per la informació pendent tu. La "fórmula" detallat és increïble!

  Ara que em vaig a utilitzar-lo,
  Teresa :)

  El
  Onur Ibrahim va respondre:

  Hola Beermatman,

  Vostè pot trobar tots els vídeos i més aquí:

  http://www.youtube.com/user/noblesamuraidojo#p/u/3/ZI8bRZQI7WM

  Onz

 14. Consells molt útils, ja he començat a aplicar alguns dels canvis i va a utilitzar més eines per donar una millor visibilitat als meus visitants del lloc. Gràcies per compartir els consells i compartir el vídeo valueable

 15. Ben - Aquesta ha estat una excel·lent sèrie de missatges - en realitat he tingut conversió experts proposen revisar el meu lloc web per als milers de $$. Ells van dir que prendria setmanes de proves de divisió, etc, etc Però, que ha tallat a través de tot el bou i va dir les coses com són, ara necessito només per passar la mitja hora i ho faig!
  Puc utilitzar Magento i el procés de compra pot tenir fins a cinc passos per completar la comanda. Hi ha un bon nombre d'extensions que redueixen això a una pàgina, estic pensant que això és probablement el meu primer que cal provar.
  Vaig a passar pel flux de clients a través del web, i fins i tot si puc millorar les conversions per un parell de% és com aconseguir altres 100 més o menys visitants ... una bufar i fer ampolles :)
  Gràcies de nou, John

 16. Gràcies Ben - molt bona sèrie de vídeos i hauria de ser de visió obligatòria per a qualsevol persona amb un negoci en línia. Tenir la llista de comprovació impresa cap amunt en la meva paret.

  El seu dit: "Conversió: és el que els professionals saben que els aficionats no ho fan" - atrapat en el meu cervell ;)

 17. que gràcies per consells i el seu lloc web personal de conversió Llista de verificació. Gran participació !!

 18. D'alguna manera em vaig assabentar d'aquesta sèrie avui! He de fer una nova casella de correu electrònic només per samurai mercat perquè sempre són bons.

  Serà això el més útil per al màrqueting en línia i rebre trucades telefòniques?

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Ho sentim Michael

  Optem per correu el primer i l'últim lloc en la sèrie, però no els dos mig com que no volíem per bombardejar les safates d'entrada de les persones.

  Si tens el temps, crec que és probablement la millor manera de veure els quatre vídeos (ja que bàsicament el flux) i aleshores utilitzar la llista de verificació per als seus propis projectes.

  Tot el millor amb l'impuls de la seva conversió.

  Ben

 19. 19
  El 6 juliol 2011 a 23:09
  Bernard va dir:

  Em va agradar molt escoltar aquest vídeo i realment es va prendre el temps per seure sense distraccions i un bloc de notes.

  Alguns grans punts coberts

  Moltes gràcies

  BERNARD

 20. Hola Ben,
  Alguns molt bons punts, la majoria dels quals encara estic que falten, perquè el meu conversió és bàsicament inexistent! Així que tinc una feinada per davant meu, fent una pàgina web canvi d'imatge!
  Gràcies per compartir.

 21. Grans consells compartits aquí. Sempre vam tenir problemes per aconseguir la conversió a la perfecció. És increïble com només prendre uns moments i fingir el seu el visitant pot fer una gran diferència.

  Gràcies per tot això i mantenir la bona feina aquí a Noble Samurai.

  Salut!

 22. Prohibeixen,

  Gràcies per una sèrie tan completa!
  M'encanta el meu MS i tot el que ofereix!
  L'hi recomano a tothom que és seriós sobre el seu lloc web! El bloc és un avantatge!

  Gràcies de nou,
  Maggie

 23. Hola Ben,

  Gràcies per un bloc / llista de control molt oportuna i útil. Em surt molt bona classificació per uns termes de cerca, però el volum general de trànsit és baix i necessito a la conversió en els meus Vistors existents. Només em donen l'estiu (en l'hemisferi) mesos per treballar en seo web en el moment i jo també estic començant una migració del meu lloc web html .co.uk a una basada en wordpress .com.

  Tot i que encara he de elevar el trànsit en general, m'he pres el temps per fer les visites in situ de canvi d'imatge de qualitat repte ... 30 minuts després la quantitat!

  OK, així que aquí està la meva llista de prioritats:

  1. Google Meta Descripció - canviar el text una mica, però probablement no és tan dolent (I Rango 3 vegades en la primera pàgina de "solters vacances de vela carib" però necessito treballar en una millor classificació per a altres paraules clau.

  2. Pàgina Principal - assegureu-vos que l'usuari sent que està "en el lloc correcte 'moure el pic de l'embarcació i la butlleta d'inscripció de la dreta per baixar per la pàgina. Mira opcions per aclarir el que l'usuari ha de fer a continuació, però no massa dolent també.

  3. Els solters Vela Page - necessita la major part de la feina (remodelació completa ???) per respondre a les preocupacions, vendre beneficis i crear confiança a continuació, vincular els viatges; viatges necessiten ser consultada navegant experiència / data / lloc; i crear un sentit d'urgència.

  4. De viatge Pages - necessitat de promoure les coses que les persones solteres estan buscant en un dia de festa i tenir comentaris dels clients anteriors en viatges similars; crear urgència amb ofertes per reservar ara i èmfasi en llocs limitats.

  Veig que tinc quatre en lloc de tres canvis ... ho sento!

  Seguir endavant amb els canvis, GRÀCIES!

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Sam

  Gran retroalimentació - anem a afegir el seu lloc a la llista anem a criticar més endavant en la setmana, així que espero que puguem afegir al que ja és una gran llista.

  Salut

  Ben

 24. El meu lloc és bastant nou, així que podria haver d'esperar fins que tingui més trànsit per començar la prova. Estic molt entusiasmat amb les possibilitats d'augmentar la conversió i vaig a començar a llegir "Influència" de Robert Cialdini aquesta nit.

  El primer que salta a la vista de mi és que he de personalitzar el meu lloc. Podria ser més específic sobre l'ús de les autoritats que estan darrere d'aquest producte.

  No estic segur de si el vídeo és una distracció o útil. Ho tinc tot per impressionar a Google i per ajudar a la meva empresa es destaqui d'altres afiliats que promouen aquest producte.

 25. Hola Ben,

  Excel·lent i baix a la terra posterior. Crec que massa bombo generalment s'envolta de SEO, i també les conversions, quan la majoria és simplement sentit comú. Acabo de fer la excerscise amb un dels meus llocs, i arribar a un bon nombre de coses que podria fer per millorar tant el contingut, lloc-disseny i la navegació. No és que jo no era conscient que hi havia marge de millora. Amb aquest enfocament, el tinc en un paper i vaig implementar algunes immediat.

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hey Tonny

  Gràcies pels comentaris agradable.

  Si et sents joc, compartir les seves idees suggerides i URL i vas a estar en la carrera per la crítica lloc més tard a la setmana (no només hi ha hagut unes poques persones la llista de les seves idees de millora en aquests comentaris), pel que és més probable són força bons :-)

  Salut

  Ben

 26. jo encara no puc trobar el seu triomf la seva crítica gratis aquí?

  El
  Ben Stickland va respondre:

  Hola Jovanna

  Ho sento, m'he fet, òbviament, un pèssim treball de dir-li a la gent com aplicar. Bàsicament en els comentaris a aquesta entrada del bloc, simplement digui'ns la seva adreça URL del lloc i les idees que vostè ha vingut cap amunt amb per millorar la conversió. Eugene (un company de Samurai) i vaig a recollir les millors presentacions i utilitzar-los com a base per a una crítica lloc.

  Espero que això té sentit :-)

  Salut

  Ben

 27. Hola Anita

  Els missatges de correu electrònic rego aconsegueixen enviat a l'instant (de forma automàtica), i que en ocasions tenen problemes de entregabilidad amb gmail (que sospito que és el tema aquí).

  Et vaig a disparar una còpia del meu correu electrònic personal (ben@alliancesoftware.com.au) per assegurar-se que arribi.

  Salut

  B

 28. Article informatiu Molt molt molt, i impressionant llista de verificació.

  Estic molt apreciar aquest tipus de coses, com la de mirar les coses habituals en la nova forma.

  Gran idea per a la impressió de la sèrie de les pàgines, que realment ajuda a mantenir tota la imatge del procés de generació de plom en la ment.

  I de forma molt setciències "canviar a tu mateix" i crea un vista com un client.

  Impressionant,
  Vitaly Makarkin

 29. Hi ha un vídeo d'aquesta part? Vostè esmenta que al final, però jo no veu un. Sé que no sóc tan cec ... :)

 30. Gran part!

  Crec que aquest és un mètode perfecte a seguir per a novells com jo. La implementació dels mètodes anteriors ha yeild resultats positius. Sóc nou en SEO i estic aprenent molt amb tutorials de MS. :-)

 31. Hola Ben-
  Feliç fi vaig trobar el moment de prendre una llista en aquest post. De fet, m'acaba de canviar el tema del meu lloc a la tesi, de manera que ara és un bon moment per utilitzar la llista de comprovació per assegurar-se que tot és per convertir així.

  Aquí és el lloc: http://teachingthefuture.net . M'encantaria veure l'opinió d'un expert.

  Aquests són alguns dels meus millores:

  1) He de utilitzar un logotip que immediatament mostra visualment el que el meu lloc es tracta. En l'actualitat, no puc pensar en una ...

  2) He de fer servir més fotos a la meva pàgina d'aterratge per atraure la gent visualment a la meva oferta de llibres electrònics. Pel que he sentit a moltes persones només has de seguir els seus ulls, i la meva pàgina no té via visual clara per inscriure-s'hi.

  3) Fins ara he estat posant opt-ins per a la majoria dels meus missatges. Aquest és un veritable mal al coll ja que he de posar en cada opt-en forma individual. He de passar a utilitzar un peu de pàgina que es mostra de forma automàtica en cada lloc, i que empeny a la meva adreça d'e-llibre.

  4) ara tinc una imatge clara de qui és el meu client ideal és. No crec que el meu lloc "parla" prou com perquè el client ideal.

  5) Tinc una sobre la pàgina, amb pix, però em vaig treure la imatge en la meva barra lateral. Vaig pensar que atestat meva barra lateral, però potser hauria de reconsiderar.

  6) Crec que els meus titulars han començat a perdre el seu cop una mica.

  7) probablement podria ser molt més específic amb els beneficis per al meu lloc web en general, i més específicament de llibres electrònics.

  8) He de aconseguir el meu producte (per fi acabat) per aquí!

  De tota manera, aquests són alguns dels pensaments que tenia. M'encantaria veure la seva opinió també.

 32. Només volia segon ho va dir Erik pel que no crec que cap de nosaltres estàvem cecs. No he vist el vídeo en qualsevol lloc en el post. Vaig arribar a ell a YouTube quan hi vaig anar per veure la part # 3 vídeo, però només vaig pensar en fer-li saber.

  Sèrie impressionant, moltes gràcies!

  Scott,

 33. Moltes gràcies per aquests articles.
  He estat treballant des d'alguns mesos per augmentar la taxa de conversió, però el fet d'imprimir el camí seguit per un client és una gran manera de redescobrir la meva pàgina web.
  He vist almenys 20 menors fent alguna millora que faré en les pròximes setmanes ... Aquí està el meu top personal 3:
  1-Millorar el meu complement al botó del carro. El meu és agradable, senzilla, però necessito alguna cosa més gran, amb més color ...
  2 Moveu el meu botó de pagament a la part superior de la pàgina del cistell
  3-Afegir més visibilitat a la meva sortida d'hostes.

 34. 34
  El 19 juliol 2011 a les 01:27
  Eric @ treballs de l'informàtic van dir:

  Vaig tractar de comentar en aquest blog, però jo no veig els meus comentaris anteriors.