Com crear productes d'alta qualitat RÀPID!

Share Button

Durant molts anys, la milla de 4 minuts es va considerar no només físicament impossible, però segons els metges de l'època - realment perillosos per a la salut de qualsevol persona que ho va intentar.

Però llavors en 6 maig 1954 un estudiant de medicina de 25 anys d'edat, de nom Roger Bannister - es va estavellar contra la barrera de 4 minuts en el que la revista Forbes ha anomenat el "èxit esportiu més gran dels últims 150 anys".

En reflexionar sobre l'esdeveniment, molts anys després, Bannister va dir que en el moment:

"Hi va haver una mística, una creença que no es podia fer"

Però tan aviat com ho va provar el que era possible, altres corredors van començar trencant la barrera també. Per 1957, 16 corredors s'havien quedat sub milla 4 minuts!

La milla de 4 minuts de la comercialització de l'Internet ...

Ara vostè pot preguntar-se quina és la milla de quatre minuts té a veure amb la comercialització de l'Internet.

Bé ... per a mi, observant el següent video va ser molt com veure a Roger Bannister aixafar a través de la milla de 4 minuts.

Ja veu vostè que solia creure que era impossible crear productes d'alta qualitat de forma ràpida i senzilla.

PERÒ - llavors vaig veure aquest vídeo, i em vaig adonar que les meves creences eren no només està malament - però m'havien em retenia durant molts anys.

Així que avui em sento molt content de poder compartir aquest vídeo amb vosaltres perquè sé que canviarà la seva visió del que és possible en el seu negoci en línia SEMPRE.

En el vídeo d'avui Pete Williams revela el que crec que és un dels seus més poderosos "hacks de negocis", i li mostra com crear productes d'alta qualitat en qüestió de minuts en lloc de dies o setmanes o fins i tot mesos!

Aquest és el vídeo més alliberador i l'empoderament que he vist en la meva vida, així que si vostè lluita per crear productes per al seu negoci en línia - assegureu-vos de veure tot el camí fins al final.

El seu negoci mai serà el mateix de nou ...

Si t'ha agradat aquest vídeo i vol veure Pete utilitzar les seves "hacks de negoci" per aconseguir el valor d'una setmana de treball realitzat en tan sols 4 hores - assegureu-vos de registrar-se per la seva pròxima GRATIS Livestream amb Rich Schefren

Un Cordial Salutació,
Eugene Ware
CEO Noble Samurai