Spotlight on Monetització

Independentment del nombre de visitants que rep el seu lloc, si no es pot convertir els visitants en clients, es perd tot el seu temps i esforç.

Així que avui ens estem convertint el centre d'atenció en el mòdul de la monetització de Market Samurai per veure algunes de les millors i més eficaços mètodes de generació de flux de caixa dels visitants.

Com trobar els productes i Avaluar Viabilitat de Mercat

El primer pas és la prova d'un mercat per assegurar-se que val la pena intentar-ho.

Aquest vídeo el portarà des de zero - dissipar alguns mites comuns que envolten la viabilitat del mercat, i guiar a través del procés de recerca de productes.

Com escriure un anunci interessant en minuts

El següent que necessita per promoure el seu producte als seus visitants.

Còpia de l'escriptura de venda eficaç que solia ser difícil - però ja no. En aquest vídeo, Brent porta pas a pas a través de la creació d'un anunci interessant per al seu producte.

Com publicar un anunci al seu lloc web

Per descomptat, una vegada que hagis trobat un producte i va crear el seu anunci, vostè haurà d'aconseguir que un anunci al front dels seus clients.

En aquest video Anthony li mostrarà tot el que necessita saber per publicar el seu anunci al seu bloc, l'ús de Market Samurai.

La Clau de la Viabilitat de Mercat

Un cop hagi vist aquests vídeos vostè tindrà totes les eines que necessita per trobar mercats viables - una gran fita per a qualsevol venedor de l'Internet.

És el moment d'arrencar el mercat Samurai i començar!

Mòdul de Monetització de Market Samurai és part de la versió completa de Market Samurai. Si no ha comprat el mercat Samurai, i desitja accedir al mòdul de Monetització, feu clic aquí per comprar ara.

Alex
PS - La setmana que ve estarem canviant el centre d'atenció en el Publiqui Mòdul de continguts.