Nous "Presets" Filtra Paraules clau Automàticament

Compartir Button

Si vostè està utilitzant el mercat Samurai regularment, aplicant els mateixos filtres per les paraules clau més anys i més, la quantitat de temps que vostè passa paraules clau de filtrat poden pujar.

Així que per ajudar a accelerar el procés de filtrat i anàlisi de paraules clau, que hem creat Presets de filtrat.

Què són els nous presets de Mercat Samurai?

Presets són un conjunt predefinit de filtres i valors que s'aplica de forma automàtica a l'interior del mòdul de recerca de paraules clau.

Ells li permeten guardar i tornar a utilitzar un conjunt d'opcions de filtrat, una i altra vegada, molt ràpidament.

Hem creat 3 Presets per ajudar a començar:

 • Regles d'Or: SEOT> 80, PBR> 15%, SEO Competència <30.000, SEOV> 30 $;
 • Long Tail: SEOT> 10, PBR> 15%, Competència SEO <30.000;
 • No hi ha filtres filtrant.

També pot crear els seus propis valors predefinits, segons sigui necessari.

Com funcionen?

Per ajudar a obtenir el màxim profit de les noves paraules clau de recerca Filtres, Ben Galt ha preparat aquesta demostració per a vostè:

Nota: A causa que els presets s'apliquen immediatament, i es filtraran automàticament les paraules clau que no compleixen els criteris del filtre, és possible generar una llista de 800 paraules clau - però no veure totes aquestes paraules clau quan vostè procedeix a la zona d'anàlisi de paraules clau.

Això es deu al fet que no totes les 800 paraules clau han "passat el tall" - no complir amb els requisits mínims de filtrat del trànsit que ha establert.

Finalment: ¿Vostè va aconseguir la nova?

En cas que no, aquesta setmana hem fet una important actualització de mòdul de recerca de paraules clau de Market Samurai.

Amb Google el tancament de la font de dades de paraules clau de confiança que el mercat Samurai ha utilitzat per més de 2 anys, el mercat Samurai ara recull les dades de la nova eina de paraules clau de Google.

Per saber més sobre aquest canvi, visita la nostra entrada al bloc:
Els canvis a l'Eina de paraules clau de Google i d'Investigació de Mercat Samurai Keyword

Assegureu-vos d'actualitzar a l'última versió de Market Samurai per accedir als filtres, i la nova font de dades de paraules clau.

I si veu algun error que pogués haver-se perdut, assegureu-vos de contacteu amb nosaltres a través de suport perquè puguem obtenir a continuació, trepitjat immediatament. (Tot i que hem fet tot el possible per mantenir els insectes fora, aquest és un canvi important - i, de vegades aquest tipus de canvis pot crear problemes inesperats que no podem provar per prevenir o en el "laboratori".)

Brent

Brent Hodgson un co-fundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a Internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

12 Responses to "Nous" Presets "Filtra Paraules clau de forma automàtica"

 1. Gràcies NS per a l'automatització d'aquest procés i per donar-nos un vídeo per veure el que ha de fer vostè. Es treballa un convit. Puc fer un suggeriment per favor.
  En el mòdul de la Competència SEO, per defecte es complia tots els requisits. És possible establir el valor predeterminat de només el 5 caixes-PageRank, Pàgina Backlinks, Yahoo, paraula clau en el títol i paraules clau a la URL (segons els consells del Desafiament). Tots els quadres són massa informació per a nosaltres els novells (a hores d'ara no sé com interpretar la informació restant). Quan arribem més experimentat llavors podem marcar una casella si cal.
  Moltes gràcies, Davina
  Davina s última entrada al bloc ... Patrons nadó Edredó - la manera en què estan ajudant als nadons prematurs

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  No és possible establir ajustos preestablerts per al mòdul de la Competència SEO en aquest moment, però és una bona idea. Gràcies pels comentaris!

 2. Gràcies per les actualitzacions de valor! També gràcies per mantenir-nos informats pel que fa a les actualitzacions de Google.

  Cuidi bé ...

 3. Brilliant ... Gràcies per les actualitzacions sempre lliures. Cada vegada es posa millor.
  Darrera entrada al bloc Dr Michael Haley @ chiropractor s ... Agape Chiropractic Pompano Beach Quiropràctic

 4. Aquest ha de ser un dels millors programes que he comprat!

  Vostès quedin a la pilota! I fins a la data! Gràcies pel seu esforç i que ens manté en el camí. No puc esperar a veure el mòdul de adwords, com estic segur que serà molt interessant per veure!

  Gràcies
  Steven

 5. Gràcies, aquesta és l'actualització que estava esperant!

  Realment com MS i aquesta actualització només fa que sigui molt més fàcil d'utilitzar per a la investigació (ara no necessito seguir buscant vídeos repte o furgant per als meus notes;))

  Ser capaç de tenir presets al concurs SEO seria bo també (gran idea Davina) però puc esperar.

 6. També jo vot pel suggeriment de Davina respecte mòdul Competència SEO. Sovint, tot el que necessito és l'anàlisi de la competència ràpida, i aquests 5 paràmetres donen suficient informació.

  Salut!

 7. Sóc jo, o és la nova actualització fent samurai mercat córrer 2-3 vegades més ràpid? No tinc temps per sortir a prendre una tassa de cafè durant l'anàlisi de paraules clau ara nois, gràcies ;)

  Parlant seriosament, aquestes actualitzacions són impressionants - Què tal uns presets a la pàgina del concurs de SEO també?
  Andrew @ Pump Espresso la màquina últim bloc ... barreges de cafè - una introducció

 8. En realitat, això sembla una mica molt ordenat de programari, crec que podria donar-li una esquerda ja que crec que això podria ser molt útil per a mi. Gràcies per compartir!

 9. Hola,

  He gaudit cada moment d'aprenentatge del sistema de mercat Samurai. Ensenyament Brillant i Dr.Anthony no podrien haver fet més simple. Bé per l'equip per alguna cosa que va ser sempre tan complicat de seguir.

  Salutacions,
  Jay

 10. La seva eina és increïble i ha estat una gran part del nostre bufet d'advocats en moviment de Google la pàgina 4 a la pàgina 1 per a les nostres principals paraules clau. Gràcies.

  Marc Langschied
  Llicència de conduir Reinstatement s últim bloc ... La prova que necessita per donar suport a la restauració de la seva llicència de conduir de Michigan

 11. He tingut Mercat Sam (com m'agrada dir) des dels dies en què es va posar en marxa a través d'Ed Dóna-li i el "30 Dia del Desafiament" - des de llavors ha estat la pedra angular de la meva recerca de paraules clau i la investigació SEO.

  L'eina no para de millorar i si cal una actualització que hi és dins de 24 hores (i aquests són alguns grans canvis).

  Aquesta última actualització fa que el mercat Sam millor i més fàcil d'usar per la que seguirà sent de gran valor per a mi.

  Michael
  Michael @ mal crèdit Banc Accounts 's últim bloc ... formes d'obrir un compte bancari en línia del Regne Unit amb mal crèdit