Market Samurai recerca de paraules clau: Més ràpid que mai

Share Button

"Per què el meu còpia de Market Samurai corrent molt més ràpid ara?"

Si vostè ha estat utilitzant el mercat Samurai últimament, s'haurà adonat de quant més ràpid és per canviar entre pestanyes - o fins i tot canviar entre mòduls - especialment quan es treballa amb una gran quantitat de dades de paraules clau.

Això es deu a l'última sèrie de canvis turbo-carregat el camí Mercat Samurai mostra dades.

Anteriorment, el canvi entre d'un grup de recerca de paraules clau a un altre podia prendre res fins a 35 segons!

Com més paraules clau que vostè tenia, més lent el mercat Samurai córrer ...

La raó d'això era a causa d'algunes limitacions de velocitat a la plataforma Adobe AIR quan es tractava de les dades de pesca fora d'una base de dades i mostrar-lo en una taula ...

Afortunadament, hem trobat una solució al problema.

En el passat, el mercat Samurai tractaria de carregar totes les dades de paraules clau en una taula dins del mòdul de recerca de paraules clau cada vegada que el mòdul de recerca de paraules clau estava oberta, tot i que la càrrega de les dades que estaven a la part inferior de la pantalla, que es necessitaria per desplaceu-vos cap avall per veure - i en Adobe AIR que això podria ser un procés lent.

Ara - en lloc de carregar totes les dades a la vegada, ara només càrrega només dades suficients perquè càpiguen a la pantalla. (I si vostè necessita per desplaçar-se cap avall, el mercat Samurai obtindrà més dades del seu arxiu de dades de paraules clau com sigui necessari, en lloc de carregar i alentir la seva investigació de paraules clau.)

Com a resultat, vostè veurà una fracció de segon de retard en desplaçar per la recerca de paraules clau (amb prou feines perceptible) - i el temps que es necessita per canviar entre pestanyes s'ha reduït de 35 segons a tan sols 0,8 segons!

Això vol dir que és capaç d'analitzar moltes més paraules clau, molt més ràpid.

Amb la nova versió de Market Samurai, és encara més important que vostè pot analitzar paraules clau més ràpid - ara que el mercat Samurai reuneix 800 (en lloc de 200) paraules clau per defecte.

Brent

PS - Tot i que hem millorat la velocitat del mercat Samurai en diverses àrees, encara estem lluitant contra alguns errors inesperats en les últimes actualitzacions de Mercat Samurai (la majoria estan relacionades amb la recopilació de dades de la nova font de dades de paraules clau Google que estem usant.)

Estem treballant en aquestes qüestions en aquest moment, estem alliberant correccions d'errors periòdicament per abordar aquests problemes tan aviat com ens hem trobat solucions, i tindrem versions de les poques qüestions pendents en breu. Mantinguin al corrent!

Brent Hodgson cofundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

25 Respostes a "mercat Samurai recerca de paraules clau: Més ràpid que mai"

 1. Això realment m'ajuda a estalviar temps, gràcies nois.
  Andy s darrera entrada al bloc ... Sòcrates WordPress Tema

 2. Crec que hauríem d'anomenar "immediata Samurai"
  Darrera entrada al bloc Dr Michael Haley @ Chiropractor s ... Agape Chiropractic Pompano Beach Quiropràctic

 3. Aquest és un gran estalvi de temps nois! He vist una diferència real en termes de com això està funcionant i estic mirant endavant als esdeveniments futurs - Google permet, és clar ;-)
  Vendre última entrada al bloc Art Online s ... Millor Resizer Imatge

 4. Estic molt entusiasmat amb aquesta actualització! Això accelerarà la meva recerca de paraules clau d'un bon negoci. M'encanta com vostès seguir millorant el mercat Samurai, encara que és una compra d'una sola vegada. Una petita petició ... podria fer una mica més fàcil jutjar la força de la competència sense haver d'obrir una nova pestanya kw? Gràcies i segueixin amb la bona feina.
  Andy s darrera entrada al bloc ... El fracàs del Perfeccionisme


  Brent Hodgson va respondre:

  Dóna-li "SEOTC" (SEO Competència títol) un tret - (Competència SEO Títol Local) o "SEOLTC" si està fent recerca de paraules clau local.

  Aquestes característiques expliquen el nombre de llocs que han optimitzats paraula clau etiquetes de títol per a la seva paraula clau.

  Sovint és una bona indicació de la força de la competència en un mercat.

 5. Nice! Em vaig adonar de la diferència en l'actualització més recent i el que realment fa el mercat Samurai molt més agradable d'utilitzar.
  Senyor Fong s càrrec el passat bloc ... Guanyar diners en línia amb OpenX i anuncis de pancarta

 6. Segueix sent el millor programari de SEO en el mercat! Gràcies per l'actualització més recent, i amb ganes de més! Utilitzo les meves MS gairebé cada dia!
  AppsforiPads s càrrec el passat bloc ... Apps per iPads CONSELLS i TRICKS- Transferència d'arxius PDF

 7. 7
  El 30 octubre 2010 a les 09:21
  Corinne va dir:

  Gràcies per les últimes notícies Brent ~ treball molt fresc al voltant de les limitacions de velocitat d'Adobe AIR.

  Tots vostès han d'estar treballant a tota marxa per combatre els canvis de Google i trobar la manera de fer que MS tan eficaç com sempre. Serà interessant veure com tot això sacseja ...


  Brent Hodgson va respondre:

  De fet - Google d'alliberar un torrent de noves eines i característiques en aquest moment.

  L'última que he vist és una major integració amb Google Places (mapes que apareixen en el costat dret de la pantalla per a les cerques locals, i els resultats que són gairebé indistingibles dels resultats serps estàndard.) Aquesta serà una altra gran oportunitat per als locals biz SEO.

  El
  Corinne va respondre:

  Això ha estat un desenvolupament interessant de veure. Per moltes frases kw locals, els millors resultats reflecteixen directament els llocs al mapa. Però per a 1 frase, els resultats són una barreja dels llocs al mapa i els resultats SERP estàndard. Realment la barreja cap amunt!
  Corinne s càrrec el passat bloc ... Coronado límit de velocitat

 8. 8
  El 30 octubre 2010 a les 10:17
  Richard Colum va dir:

  Gràcies Brent per mantenir amunt todate. Cada bit d'informació positiva és gran. Salutacions brent

 9. Impressionant Brent ... jo sóc un fan de totes maneres però més ràpid és sempre bo. Més temps per passar al pub!

  Salutacions Sean.
  Darrera entrada al bloc ... Sean Breslin @ webconferencing s videoconferència de baix cost

 10. 10

  Només vam provar l'última actualització, i MS encara no està generant paraules clau o de funcionar després de gairebé dues setmanes.

  Alguna idea de quan es podria tenir un producte que funcioni de nou?


  Brent Hodgson va respondre:

  Hola Joe,

  No estic segur del que podria estar succeint aquí, sinó en tot el nostre mercat automatitzat i manual de proves Samurai està treballant.

  Puc aconseguir que es posi en contacte amb atenció?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  A partir d'aquí, podem diagnosticar el problema i arribar a una solució (per a vostè, i per a qualsevol altra persona experimentant el mateix error.)

  Brent

 11. Vary impressionat amb les seves respostes a les cahnges a Google fins ara vostè deixa eines menors al aMember pols sent de mercat Samurai sempre ha estat i sempre serà, evidentment, un bufar i fer ampolles. Sort que jo tinc no el cervell en relació amb la recerca de paraules clau.

  Tot i que ha d'estar treballant tots relatioins hores clients encara en el clau quan es té una consulta.

  Gràcies de nou


  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies David! Estic d'acord - Miriam i Alex fan un treball fantàstic a suport.

 12. Tothom sembla molt feliç amb la nova actualització. Per què no estic rebent els mateixos resultats i el programari tenen dificultats per recuperar l'informe d'anàlisi de paraules clau. Sé que hi ha una resposta i vull resoldre el més aviat possible. Qualsevol suggeriment? Gràcies.

 13. Podria estendre al "SEOLTC" (SEO Títol Competència) referència que acaba de realitzar? No veig que l'elecció al meu panell de control.
  George @ motxilla per school 's darrera entrada de bloc ... opinions Auburn Tigers Zuma aïllament Motxilla

  El
  Yuriy respondre:

  Potser vostè necessita per establir un llenguatge diferent / regió, com va dir Brent: "si està fent recerca de paraules clau local."

 14. Gràcies pels caps Brent, és bo veure que vostè està guardant a la part superior de les coses i trobar una forma d'evitar el "assumpte" (encara que no va ser culpa).

  De fet, funciona una mica com el "nou" la recerca d'imatges en base Ajax Google que només mostren una certa quantitat de resultats perquè sigui més ràpid per carregar.

  Una gran eina només es va convertir en una major :)
  Leo 's darrera entrada al bloc ... Quin és l'impacte dels nous llocs de Google - Local per als comptadors

 15. Necessito més informació sobre aquesta recerca de paraules clau mercat Samurai. ¿Quina altra manera d'investigar la paraula clau més ràpid. qualsevol suggeriment per favor ajudeu-me.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Hola Vikram,

  M'encantaria ajudar, però que necessitaria més informació sobre el que li agradaria fer aquí.

  Pot donar-nos més informació - com és el seu mètode de recerca de paraules clau actual és lenta? Està utilitzant el mercat Samurai ja? Quin tipus de recerca de paraules clau estan fent?

  Brent

  El
  Vikram Rout respondre:

  Actualment tinc un lloc web del client en pedra natural de l'Índia. Estic utilitzant eines adword google. Però jo no sóc capaç d'entendre el que la paraula clau és més important i útil d'aquest lloc web. Sóc Promociona aquest lloc a Europa i EUA, Canadà, Austràlia i altres països. Si us plau, ajudeu-me a descobrir més adequada de paraules clau per a nosaltres i com.
  El meu lloc web d'enllaç és
  http://www.regattaexports.com

 16. Ningú pot dubtar del poder de MS ara i vostès seguir fent un gran treball en el desenvolupament i suport.

  Els vídeos d'entrenament són grans, però puc preguntar si alguna vegada ha pensat en posar junts un vídeo que mostra a cada pas del camí amb els nous estats membres.

  -> Com seleccionar un bon nínxol
  -> Com dur a terme la paraula clau investigació i què indictaors ha de buscar per indicar un nínxol rendible

  Estic segur que un vídeo d'entrenament d'aquesta naturalesa seria ben rebut. Sempre recordi que deu haver crescut amb l'EM i el seu desenvolupament a algú que ve endins en dia un nivell ara podria ser confós per tot el que està disponible (sobrecàrrega d'informació) si els vídeos hi són, però un que diu fer 'A' seguit per 'B' podria ser un guanyador.

  salutacions

  De Dave

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Això seria un vídeo pràctic.

  Una cosa així com un "arrencada ràpida" guia per al mercat Samurai - el procés de femelles i cargols per treure bones paraules clau en uns 2 minuts.