¿Vostè té un vincle "Unnatural" Perfil? (A l'anunciar nous ", en referència Dominis" Dades de Mercat Samurai)

La majoria de la gent sap que els enllaços entrants al seu lloc web (quan es combina amb una optimització en el lloc) són els principals impulsors de la classificació, especialment de paraules clau d'alt valor. La majoria de nosaltres també sabem que no tots els enllaços són iguals i que els enllaços dels llocs d'alta autoritat tenen molt més poder (o "suc" com ens agrada anomenar).

El que no pot tenir en compte és que, juntament amb el nombre i la qualitat dels enllaços, hi ha un tercer criteri que ha de també tenir en compte; i gràcies als nostres socis d'impressionants dades de Majestic SEO, estem orgullosos d'anunciar la incorporació dels "dominis" Referint dades dins del mòdul Competència SEO mercat Samurai.

Molts Links, un referida domini

Què estem referint Dominis?

És bastant simple en realitat. Cada lloc web diferent que es vincula a un lloc web en el seu conjunt, o una pàgina específica al seu lloc és considerat un domini de referència diferent.

Així que si tens 100 enllaços que apunten a una pàgina i 90 provenen d'una pàgina web i 10 d'un segon, tindrà un recompte domini de referència de dos (ja que només dos diferents llocs web enllaç a una determinada pàgina a la seva pàgina web).

El que espera d'aconseguir un baix recompte de referència de domini quan s'ha enfocat els seus esforços de construcció d'enllaços en un sol lloc web d'origen.

Per què hauria de preocupar per la quantitat de dominis de referència una pàgina té?

És clar que el nombre de dominis diferents referents que apunten al seu lloc és un important factor de classificació de Google. De fet, South Fishkin de SEOmoz fama escriu: "En el nostre anàlisi de les dades de correlació, no només té una mètrica més positiva correlació amb altes graduacions que el nombre de vincular dominis arrel."

Nota: Aquesta cita de Rand és ara gairebé dos anys i si vostè llegeix els seus missatges posteriors, que ara també es fa especial èmfasi en els enllaços de mitjans socials (una troballa que podem verificar de les nostres campanyes de construcció d'enllaços).

Crec que és bastant fàcil d'imaginar per què els motors de cerca podrien utilitzar el nombre de dominis que es refereixen úniques com un factor de classificació. No és de difícil de manipular un o uns pocs llocs i obtenir un alt volum d'enllaços, però és més difícil d'obtenir enllaços des d'una varietat de fonts (especialment respectats uns).

Em sembla que els motors com Google estan buscant llocs que estan guanyant la popularitat d'enllaços de manera que sembla "natural" i les referències d'una varietat de llocs és un indicador d'això.

Puc mesurar el recompte de domini de referència per l'específica pàgines i dominis?

Market Samurai ofereix ara dues formes de mesurar el recompte domini de referència:
. 1 En referència a la pàgina Dominis (RDP) - un recompte del nombre de dominis es refereix a una pàgina específica.
. 2 Fent referència a Dominis de domini (RDD) - un recompte del nombre de referència dominis per al domini en el seu conjunt.

Vaig fer una ràpida enquesta de 10 frases de paraules clau a l'atzar en base als objectes en la meva oficina (per als curiosos, he fet servir l'entrenament del gos, les borles de cortina, pantalla plana monitor comentaris, Winnie the Pooh, Impressora Brother, vida útil de Tyrannosaurus Rex, Apple Adaptador de corrent , moneder de les dones de Borgonya, Boot Cut Jeans Levi i gelat de vainilla - i sí, les coses per aquí és bastant aleatori)!.

Curiosament, he observat que el recompte de RDP (Referint Dominis a la pàgina) fluctuar salvatgement. De fet RDP sovint era zero i en general va mostrar poca correlació amb la classificació.

RDD (Referint Dominis al domini), però, era un indicador molt millor. Encara que no va ser el cas que el resultat de la recerca de la més alta RDD sempre va tenir el més alt rang (en l'optimització de la pàgina segueix sent crític), que era el cas que, fins i tot per les frases més fosques, que en gairebé tots els casos, el RDD mínim comptar fins a aconseguir a la primera pàgina estava en els milers.

Pel que sembla, d'aquest conjunt de mostra de les frases que vostè simplement ha de tenir una extensió dels vincles entre una sèrie de diferents dominis que està "en joc" enmig de frases d'alta competició. L'única excepció a aquesta regla va ser la llista de resultats de cerca "cas especial", com imatges de Google, mapes, etc

On puc veure els recomptes de domini de referència en el mercat Samurai?

Per veure el nombre de domini de referència per a una pàgina determinada, només cal anar a la pestanya de Competència SEO i marqui la casella per habilitar "Referint Dominis - Dominis (RDD)" i "Dominis Referint - Pàgina (RDP)". Heus aquí un exemple:

Referint Dominis Exemple

Pel súper curiós, també val la pena obtenir un compte de Majestic SEO (un compte servir). A continuació, pot fer clic a la petita fletxa que apareix al costat del compte de domini es refereix a la fitxa Competència SEO. Majestic llavors mostrarà una pàgina que mostra com el nombre de domini de referència ha crescut amb el temps (que és alhora fresc que coneixen aquesta informació i m'agradaria també suggereixen un creixement gradual en els enllaços és també una indicació de "natural" de creixement link).

Com ajuda això? Què he de fer si estic lluitant per classificar per a una paraula clau objectiu?

Abans de preocupar-se per tenir un recompte baix de domini es refereix, el meu consell és tornar al bàsic. En primer lloc, puc comprovar que la seva estructura "in situ" és correcte, per exemple, confirmar que la paraula clau que voleu alinear per està en l'etiqueta del títol de la pàgina que voleu classificar. També pots veure que la pàgina té un munt d'enllaços que apunten a ella des d'altres pàgines al seu lloc. Finalment, assegureu-vos que qualsevol enllaç dins del lloc inclouen la paraula clau objectiu en el text de l'àncora.

Més enllà del bàsic, vostè necessita bàsicament més enllaços. Si el seu domini en el seu conjunt té un baix recompte de referència de domini, llavors jo aniria a una barreja general d'enllaços tant al seu domini i la pàgina de destinació d'una varietat de fonts. Si el seu domini ja compta amb una àmplia gamma de dominis de referència ja, llavors m'agradaria executar un programa de construcció d'enllaços més enfocat a la pàgina que estàs treballant específicament.

Com puc aconseguir enllaços d'una àmplia gamma de fonts?

La creació de vincles és un tema que podria (i probablement hauria) dedicar una llarga sèrie de publicacions al bloc per separat a, perquè hi ha una sèrie gairebé il · limitada de formes en que pot establir vincles.

Heus aquí una breu (i molt incompleta) llista dels mètodes de construcció d'enllaços que m'agraden en aquest moment:

1 Sindicació de l'article -. Syndicating articles per construir enllaços és encara una grapa per SEO'ers tothom. Hi ha maneres d'aprofitar els seus esforços per augmentar el 'spread' dels articles que escriu que poden augmentar significativament el valor d'un sol article i que probablement tindrem més a dir sobre això en els propers mesos.

. 2 Get Social - tenint el contingut que estàs escrivint i empenyent cap a fora a través de canals socials li aconseguirà enllaços. Tots dos poden simplement tornar a publicar o promoure el contingut en els seus perfils de xarxes socials i pot convidar a la gent intencionalment per empènyer el "com" botó etc En les publicacions en blog on 'demanar "la gent de prémer el botó de Facebook com vaig arribar de 10 vegades el nombre de "m'agrada", com quan no ho vaig fer.

Els enllaços directes que crearà a través dels mitjans socials probablement seran "no-follow" (i per tant no val molt) però sembla que la seva presència en aquestes propietats està sent observat per Google de totes maneres. A més, el flux en l'efecte de ser retratats en els mitjans socials guanyarà enllaços tant de les relacions que crearà i fins i tot dels raspadors que tenen aquestes coses i tornar a publicar-la.

. 3 Presentació Feed RSS - Això és una mica irritable, però és un bonic 'no una vegada, obtenir beneficis per a la vida "acord tipus. Aquests són els passos a seguir:

un. Crear un canal RSS del seu contingut en una forma abstracta (per exemple, publicar només una part de cada article o article de contingut). Assegureu-vos d'incloure un enllaç a l'article complet en el seu feed.

b. Després prengui aquest canal RSS abstracte i el presentarà a directoris de alimentadors RSS com feedage.com (només fer una recerca de "Directori RSS Feed" i trobaràs un munt de llocs similars).

c. Aquests directoris RSS es torni a publicar el seu contingut i incloure el seu enllaç a la font original. Així que cada vegada que es publiqui el contingut s'obté un vincle de retrocés instantani.

Un cop més, això és una mica irritable, així que potser digne d'un post complet per si mateix, però he trobat aquest enfocament particularment útil per als llocs grans amb un munt de pàgines que no estan sent plenament indexats pels motors de cerca. Recordeu, si una pàgina no està indexat, no va a conduir tot el trànsit de cerca orgànica.

4 fòrums -. Troba un grapat de les grans, fòrums d'alt perfil en la seva indústria i s'involucrin. Assegureu-vos que vostè completi el seu perfil fòrum per complet i posar un enllaç al seu arxiu de signatura. A continuació, participar en el fòrum. No facis spam als altres membres, però en el seu lloc, ajudar-los a sortir.

Si et quedes per un temps (o fins i tot millor fer algunes investigacions en llocs com Yahoo Answers), trobareu que els mateixos temes i les preguntes siguin plantejades una i altra vegada.

Una gran tàctica consisteix a preparar una llista de preguntes freqüents amb les seves respostes i després veure els fòrums per veure si aquestes preguntes comuns pregunten (un canal RSS sovint disponible en els fòrums que fa que sigui fàcil de veure els nous missatges s'introdueixen).

A continuació, pot llançar-se en picat cada vegada que hi ha una pregunta que es pot contestar. Tingueu en compte, el millor és posar a cada resposta amb paraules lleugerament diferents per evitar molestar els usuaris del fòrum. També està bé, per dir "aquí hi ha una resposta curta, he escrit un post més llarg al meu blog sobre això ...." i després enllaç al seu bloc.

5 Ser bo en el que fas -. Bé, així que això no és realment una estratègia de construcció d'enllaços tant com un "com fer per a la vida de l'estratègia. En general, si vostè fa una bona feina, la gent va a vincular a vostè. En particular, si vostè fa una bona feina i obtenir en l'hàbit de fer els que treballen amb vostè per donar enllaç que va a aconseguir alguns.

El nostre objectiu és vendre un bon producte i MarketSamurai.com ha atret més de 2,3 milions d'enllaços, sense 'la construcció de vincle' formal.

. 6 La publicació de contingut al seu lloc - Un cop més, no un suggeriment tradicional de construcció d'enllaços, però els enllaços interns són valuosos. És matemàtiques simples que un lloc amb 1000 pàgines té més enllaç intern 'suc' a compartir que el lloc amb 20 pàgines (que també va a reprendre una pila de trànsit de llarga cua amb la publicació d'una gran quantitat de contingut).

La construcció de més contingut al seu lloc és una estratègia de trànsit assassí.

A més d'això hi ha moltes altres estratègies d'enllaç que pot seguir incloent marcadors socials (ideal per ajudar a les pàgines de la indexació), les presentacions de directori, la mendicitat (per exemple, preguntar als que fa negocis per lligar-se a vostè), la investigació competitiva, en el qual utilitza eines com informe de perfil de vincle de Market Samurai per veure el que vincula als seus competidors han i veure si l'origen del vincle s'unirà a tu i molt més.

Així que mireu ara en el mercat Samurai i veure quin tipus de referir perfil de domini que té.

Salut

Ben

PS igual que el missatge? M'encantaria que vostè pugui compartir l'amor amb un Facebook "com" a continuació.

PPS Per a cada un seguint les entrades del bloc de la sèrie de conversions, no es preocupi, no ens hem oblidat! El missatge final de la sèrie sortirà aviat!

Ben ha escrit 10 missatge (s) per Noble Samurai

118 Respostes a "Té vostè un" Link Unnatural "Perfil? (A l'anunciar les noves dades "Dominis" Referint del Mercat Samurai) "

 1. Això és grans de dades que ha inclòs, Ben. Tinc ganes de fer-li un cop d'ull.

 2. Gràcies per l'avís Ben, vaig a haver de revisar aquestes noves funcions a través de la meva cartera lloc per veure si la barreja enllaç resisteix l'examen!

 3. He estat esperant per a aquestes funcions en l'EM. Vostès havien fet un gran treball. No puc esperar per veure-ho!

 4. Hola Ben,

  Pregunta sobre l'aliment suggeriment abstracta; si vaig a Feedage i tractar de crear un canal RSS, que sembla que vol que jo entri a la pàgina article de bloc url - sense oportunitat de publicar un resum i enllaç a l'article principal del bloc com vostè suggereix. Pot proporcionar una mica més d'informació sobre el procés que vostè suggereix?

 5. Bon article, s'ha d'assegurar que vaig estendre el meu backlinks.

 6. Gran article sobre vincles. El suc d'enllaç que està ensenyant és és el nom del joc tan valuosa per a la comercialització de SEO i màrqueting a Internet. Aconseguir una graduació més alta és el nom del joc. Gràcies de nou

 7. M'encanta Ben. Grans coses com sempre des del grup Noble Samurai.

 8. Great stuff Ben. Pel que fa als canals RSS que molta gent no sap molt sobre les canalitzacions de Yahoo, però és una manera bastant impressionant de crear una barreja d'aliments de diversos llocs web.

 9. Gràcies per la teva post informatiu Ben. La secció RSS és un tema digne d'un post en el seu compte, però és genial per veure un resum aquí.

 10. Article molt útil, Ben. Informatiu, estructurada i no són agressius. Respecte!

 11. Ben bé és cert que l'autoritat de domini és important. I sobre Referits domini també són importants.

  Però els vincles a tot el lloc segueixen sent molt efective - molt més eficaç que els enllaços des de la pàgina d'inici només en els resultats de proves.

  També si RDD va ser l'única cosa que és important llavors no hi hauria cap possibilitat per als petits llocs per a ser classificats per res.

  Però la sort que és només un dels factors - així que encara dominis amb tan poc com 10 enllaços entrants poden alinear de paraules clau de baix competència.

  Què exacly has vist? Classificació ~ RDD. Si és així, si us plau dóna'm sols 2 exemples

 12. Molt bona addició al seu producte. Informació meravellosa construcció d'enllaç auxiliar. Molt apreciat com sempre. Gràcies Ben!

 13. Em va agradar el número 5 del seu article. "Ser bo en el que fas". No cal dir ... però la trista veritat és que ha de ser dit una i altra vegada. Amb tots els gurus dient a la gent el fàcil és a dir, la gent creu que pot donar un copet a conjunt una merda de bloc afiliat i guanyar monedes. Això és tan lluny de la veritat.

  Gràcies per la seva bona feina Ben.

  Pau

 14. Aquesta informació addicional em serà de gran benefici ja que estic treballant el meu camí des de la segona a la primera pàgina en un nínxol competitiu mitjà-alt. I la vinculació interna és una cosa que planatge per explotar encara més. Gràcies.

 15. Per # 3, no Bomber no RSS fer el truc? Almenys per als llocs de WP.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Jason

  Estic interessat vostè esmenta això. No he fet servir RSS Bomber, però vaig a jugar amb ell després de sentir sobre Dan Raine, així que veuré quan públic amb més detall en RSS.

  Cheers, B

  El
  Sameh respondre:

  Jason, gràcies per la punta! Es veu bé.

 16. Aquesta és una gran informació. Gràcies per compartir.

 17. Awesome stuff, vostès són simplement increïbles. Market Samurai és millor i millor cada dia.

 18. Gran missatge. Sempre és agradable escoltar fins i tot alguns dels mètodes més obvis per al reforç.

  A més, mantenir el bon treball continu per millorar el mercat Samurai!

  Dan

 19. Gràcies pels consells impressionants de construcció d'enllaços. M'agraden els seus consells RSS i he fet un munt presentacions de RSS però mai totalment graped maximitzar els beneficis dels canals RSS. Estic d'acord que es tracta d'un missatge en si mateix ... o potser fins i tot un curs sencer. M'agraden les noves collumns RDD i RDP en el mercat Samurai també.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hey Michael

  Tinc alguns altres missatges per mostrar en primer lloc, però sí, crec que un lloc de RSS és sens dubte demana.

  Cheers, B

 20. M'encanta la forma de portar tot cap avall trossos de mida mos, que tenen sentit!

 21. 21
  El 13 juliol 2011 a les 11:01
  Judi va dir:

  Sí, molta més informació sobre les bones estratègies de construcció d'enllaços, tàctiques, mètodes i eines és sempre un guanyador amb mi. Se li recorda que ve ...

 22. Gran informació.
  Hi ha un munt de llocs web que venen a vostè el servei de vincle de retrocés.
  Ells prometen milers d'enllaços d'entrada de parell de dòlars. Què passa amb la compra dels enllaços d'entrada d'ells? Es val la pena fer això?

  El
  Ben Stickland respondre:

  La majoria d'ells són escombraries. Jo sóc més d'un fan de la sindicació del seu contingut a l'Internet. Estic especialment cautelós de plans de lloguer enllaç.

  Dit això, he de nostre enllaç sourced la construcció d'una dotzena de vegades amb bons resultats, però els constructors d'enllaç segueixen bàsicament les estratègies en aquesta entrada del bloc de totes maneres - per exemple, que sindicar continguts, escriuen. El problema amb externalitzades constructors d'enllaç és en general, el seu contingut és molt insípid pel que rep sense disseminació viral, mentre que el que escrius (assumint que vostè és un expert en el contingut) en general va a estendre més, i créixer en valor amb el temps ( pel que els seus esforços es basaran en el valor amb el temps).

  Espero que això ajudi, Ben

 23. Això va ser molt útil per a mi en aprendre quines són les estratègies d'enllaç són bons per posar al seu lloc. Estima especialment la punta quan vostè s'ha de centrar en la pàgina que uneix contra la vinculació de domini. Com tinc un munt de pàgines, que s'hauran de centrar en major pàgina d'enllaços en aquest temps per construir el trànsit. Gràcies Ben.

 24. Gràcies pel missatge, Ben. Aquests són els meus millors maneres d'aconseguir enllaços de qualitat també. Salut :)

 25. Hola Ben, ara acaben d'aclarir el que se m'ha bogging. Quan he actualitzat la meva còpia del samurai mercat, vaig veure la RDP i RDD i no entenia la seva importància. Ara ho sé. Crec que un blog acaba de confirmar un dels vells aquests "no posar els ous en una sola cistella". Així que no et facis enllaços d'una font és el que crec que està tractant de dir.

  Vaig tractar de diversificar els meus esforços de construcció d'enllaços, però és una mica complicat per la meva nínxol. Per tant, estic pensant a entrar en alguns altres llocs. No vull posar els meus ous en una cistella.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Fins i tot si el seu lloc és petit, es pot obtenir una diversitat d'enllaços per "contingut de pont '- per exemple, la publicació i sindicació de contingut nou a llocs web de 3a part que està a' vagament relacionat" amb el que fas, amb un enllaç al seu lloc. Recordeu, l'origen del vincle no ha de ser familiar seu. El seu objectiu és aconseguir un munt d'enllaços i de ser possible tenir el dret "text àncora" (per exemple, les paraules en el text). Jo encara no he vist un nínxol on això no es pot aplicar. Espero que això ajudi. Salutacions Ben

 26. Gran article. M'agrada molt fer servir Mercat Samuarai i han estat durant molts mesos. Crec que la RDP afegir i RDD pot ser molt útil en el futur proper. Em pregunto si els enllaços d'entrada de les pàgines de Facebook es consideren procedents de la mateixa doamin.

  Mantingui els articles que vénen - Sempre he trobat el més comparteixis que el treball monre torna a tu.

 27. Aquest és un gran article amb alguns consells súper, com sempre ben gràcies

 28. Això és fabulós! No puc esperar a provar això. Estic sorprès del poderós que una eina de Market Samurai pot ser. Segueixin amb la bona feina!

 29. Gran post, tot cobert molt aquí. No et donen tots els nostres secrets però!

  RDD és sens dubte important, però com diu Mike també ho són els vincles a tot el lloc. Però millors 10 enllaços de domini únic de 10 enllaços d'un domini.

  Han considerat la creació d'una certificació Noble Samurai?

  Vull contractar un contractista de SEO però només tenen en compte un SEO amb l'entrenament Samurai ara que he vist i el vaig fer servir a mi mateix com m'agradaria que utilitzin el programari de samurai i seguir la seva metodologia.

  El
  Ben Stickland replied:

  Hey James

  It's not on our roadmap at present – but you've certainly got me thinking :-)

  Cheers, B

 30. Great post. It has a great mixture of reminders of stuff I know and some new tips. Although I don't do this “indiscriminately” I took the time to “like” it. One of the takeways for me was to remember to ask people to like your post. Maybe I'm too shy, but you posed the question very well.

 31. I've had good success getting to page one of search results across a variety of niches – and sometimes marveled as to how my little or young sites could even get or stay there.

  Només recentment, vaig començar l'anàlisi de la RDD i en particular RDP i BLP correlació com una pista per a altes graduacions. Enmig dels dominis més, molt més autoritàries i edat amb milions i milions d'enllaços, enllaços a la pàgina (s) està demostrant ser un astut "porta del darrere" fonamental per a l'èxit.

  Així que segueix la construcció dels enllaços profunds a les pàgines interiors, nens. Faci-ho des del diversest (és que una paraula?) Paleta de fonts i tipus com vostè pot. Monitoritzar les columnes estretament en MarketSamurai - i veuràs com el petit individu pot passar de puntetes entre els Giants ...

  El
  Ben Stickland respondre:

  Love it - Anar al petit!

 32. Hey gràcies per algunes de les seves estratègies de construcció d'enllaços. Ara, he de tornar a entrar en l'EM, i obtingui els meus enllaços i veure on puc millorar.

 33. Gràcies Ben .. és com la construcció de casa! No només vol bigues de suport 2AUTOR .. i just com el Japó .. els edificis (o llocs) que van sobreviure van ser aquells els propietaris havien invertit temps i esforç a casa durant molts anys assegurant que tenien una base sòlida .. també difon el nostre risc si algun mètode SEO ha d'aconseguir el blanc de Google .. tenim bones connexions sòlides en un altre lloc per capejar el temporal i mantenir la classificació. L'amor que se'ns recordi d'aquests conceptes importants. Gràcies.

 34. interessants, de manera que molts detalls i és bo saber que puc enllaçar internament també!

 35. Gran article de Ben. He estat notant la RDD i la columna del RDP en el mercat Samurai en els últims dies.

  No sé si tal vegada no em vaig adonar abans, o si aquest s'ha produït un canvi "recent", però estic gaudint molt dels seus missatges i vídeos en diverses parts del joc de SEO. Gràcies.

 36. Vaig aprendre molt del teu post. M'agraden molt els 2 noves columnes RDD i RDP. Una bona manera de comprovar meus vincles i com millorar-lo. Gràcies.

 37. Jo estava esperant aquest article com aquest, gràcies un munt Ben

 38. Aquesta informació és molt apreciada. Estic construint enllaços d'entrada a dos llocs d'adhesió i és el treball bastant tediós, fins i tot amb un bon programa del que qualsevol consell que fa més fàcil és com l'or per a mi.
  Gràcies.

 39. Following the suggestions in the Market Samurai training video, one criteria for selecting keywords was the 5 factors PR,BLP,YAH, Title and URL in the SEO Competition module. This presumably lead me to low or moderately competitive keywords. Now when I add RDD, I find that where at least some of the top 10 sites weren't all that competitive on the other factors, they are all red with 1000′s of referring domains for RDD. In many instances these sites only have a handful of BLP links, but their RDD links are much greater (eg.13900 RDD vs 7 BLP.) On the other hand my site http://www.ebuildapond.com has more BLP links than RDD links (18 vs 6). Does this mean I should change how I am selecting keywords and the ones I have are going to be too hard to top even though there is a fair amount of green and orange in the SEO Competition matrix for the other 5 factors?

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Bob

  Your's is a very good question and made me think “should RDD be part of my regular keyword research process?”, because at this point its not. I'm still doing my research for new keywords using quite basic metrics of traffic, competition, and value / relevance.

  I find the RDD measure valuable because, with the exception of mega sites like YouTube or Amazon etc, it tells gives me an indicator of the kind of spread of links the big players in the market have. When I enter a market, this is who I want to play against, so it gives me a measure of how strong they are. Aside from that, seeing RDD counts high across the board of the sites that consistently hold high SERPs confirms my belief that a mix of general link building and targeted link building to a specific page for a specific ranking is healthy.

  Hope this helps.
  Ben

 40. You guys just keep coming up with the best stuff in my inbox! Keep it up!

 41. Great info- and I can second what you said about no-follow links and that they are “watched by Google anyway,” I can tell you from our experience that you can basically ignore follow, no-follow anymore. We are getting great SEO results without stressing over do-follow links.

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Dave

  I agree with your approach. Writing good content & getting it out there will build a solid mix of follow & no follow links. Focusing on the work rather than the outcome of specific link types is the best path forward.

  Regards, Ben

 42. Ben, thanks for the article and new RDD feature – great to have it. It would be nice to add RDD also to Rank Tracker module in addition to BL.

  També consideri els enllaços de llocs per compartir vídeos com Youtube valuosos?

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Daniel.

  En una paraula, si. Mentre que en general són els n º Seguir, són grans per al trànsit (l'audiència de YouTube és enorme) i hi ha un argument que una bona barreja de no seguir enllaços fa que per a un perfil de vincle més "natural" de totes maneres.

  Cheers, Ben

 43. Gràcies Ben. RSS són encara una mica confús per a mi, així que agrairé qualsevol cosa que puguis postejar sobre aquest tema.
  També pel que fa als enllaços interns. Si vull classificar un determinat lloc, puc afegir enllaços a tots els meus altres missatges que apunten al post que estic volent alinear per, o és això només s'aplica a les pàgines, en lloc dels missatges?

 44. Hola Ben,

  Gran post, però tinc una pregunta sobre la sindicació de mercat. És una bona idea de la massa considerant la colla google? A només gràcies curiosos.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Charles

  Bona pregunta. Sindicació de continguts (que per la meva definició és prendre una peça única de contingut i maximitzar el seu valor per aconseguir que reparteix el més àmpliament possible) és un procés de construcció de vincle central.

  La meva observació dels efectes de Panda ser que redueix dràsticament el trànsit dels llocs amb grans volums d'informació de baixa qualitat. També va colpejar alguns llocs que, al meu parer, ofereixen una bona informació (per exemple EzineArticles.com té estàndards molt alts de redacció).

  Amb això dit, que hem provat en aquest tema extensament i encara es troben que les estratègies de sindicació per al treball de construcció d'enllaços molt bé.

  Salutacions

  Ben

 45. Guau! Vas fer un gran treball de Ben sobre la importància de la construcció de vincle, amb ganes de més informatiu sobre el mercat Samurai.

 46. 46
  El 13 juliol 2011 a les 14:32
  andy newbom va dir:

  fa sotmetre a coses com Pingler i ajuda linkilicious amb això també? Sobre el tema RSS vull dir?

 47. Salutacions Ben. Fantàstic i molt informatiu article.
  Com molts han dit anteriorment, tot l'assumpte RSS és encara una mica confús per a mi - m'encantaria veure una més en el post profunditat sobre RSS, si és possible.
  Mantingui el gran contingut que ve!

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Chris

  Gràcies per això - crec que un post complet o dues sobre l'ús de RSS per a SEO està en ordre. Miri aquest espai ....

  Cheers, Ben.

 48. Només desitjo que tenia el temps per comprovar que funciona més immediat. Sé que em utilitzarà molt aviat, així que gràcies!

 49. Great article. It really makes common sense if you think about it. More diversity in links equals greater credibility.

 50. 50

  I purchased NS quite long time ago and I still don`t get it. I followed all tutorials, but I`m lost. Now, instead of using NS I started to follow “manual” way through Google Tools etc. Where can I learn to use basic NS. I read many blogs which shows “manual” free way to do it for newbies,but many of them mention that NS makes everything faster. Well…I`m sure it does.

 51. 51

  I think I am too thick for all of this

  On
  Ben Stickland replied:

  Hey Steve

  There's a few advanced theories in there, but don't loose heart – this stuff can certainly be learned. Check out the free training videos in the dojo, they'll steer you in the right direction:

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/

  Ben

 52. Thanks for the rss tip, I found it really useful. I did submit it to a handful, and I'm now waiting to see the effect over time.

 53. Thanks for the tips, it's always good to see fresh tips on link building techniques. I'd noticed the referring domains within market samurai and had already checked my sites out to esure a varied quantity.

 54. Thank you for awesome linkbuilding informations, Ben.
  I'm glad to have Market Samurai.
  Rock'n'Roll

 55. Great info Ben. I did notice the appearence of the extras in the software, but thought I had missed an email update. Looks like an important edition to what is already a must have in the SEO artillary.

 56. That new feature (RDD) is awesome. I used to check majesticseo to get exactly this information as I think it's really important.

  Just checked the results for my main keyword and my main competitors do have more RDD power.

  By the way: If you do linkbuilding for a wordpress blog of yours you might want to check out these WordPress Backlink Plugins as they can automatically do the job Ben has talked about: bookmark your site, create links from a variety of different domains, etc.

  On
  Ben Stickland replied:

  Thanks for that Hendrick

  I'll check it out too.

  Cheers, Ben

 57. Hi Ben, Thank you for the advice I am always looking for new ways to build links, and this article has given me some ideas.

 58. Thanks for posting this Ben. I'm just starting SEO and this will be very useful for me later down the line when I start my linking strategy.

  God bless

  Sotavento

 59. Fantastic stuff, although surprised that publishing stuff (good quality link-bait) isn't more of a priority for people!

  As well as the new Referring domains metrics, I also find the Anchor Text Analysis in the SEO Competition module revealing. (It's revealed when you click the little drop down arrow next to the URL).

  You can often see just how effort has gone into link building on a very small number of domains and having 1000′s of links all the with same anchor text is just gives the whole game away!

  On
  Hendrik @ Best Wordpress Plugins replied:

  True – very true.

  Feature request: The Samurai should indicate how many of the backlinks to that specific url have the keyword as anchor text. To rank well this is really important.

 60. great job with this article about referring domains i have been using ms for a few month is a excellent tool :)

 61. Great post Ben

  Totally agree with the referring domains. However, I would just like to add that the competition may have good backlinks from authority sites but the anchor text is often so varied it is hard for the SE's to distinguish what to rank it for especially if on page is mediocre at best.

  One of my clients actually wants some help to get ranked for SEO Manchester (yes, an SEO guy asking me for help)

  One of his main competitors has over 1 million referring domains – with over 1.2 million backlinks – that is alot, but he is only no2.

  Why not number 1? On page poor and the anchor text he is using is all over the shop – web design, seo, the url, adwords, ppc, marketing, advertising, online marketing and many more – sure you could argue that this is LSI but I would argue that if they wanted to go for just SEO Manchester I would use LSI for that and then do a separate page for the web design etc…

  Just my 2 pence worth – but thanks for all the great posts

  On
  Ben Stickland replied:

  Sí, vostè encara veu un munt de casos en què la pàgina és fotut i així llocs de l'autoritat ser colpejat apagat per petits jugadors. La qüestió és que és fàcil de solucionar a la pàgina factors, és difícil d'aconseguir autoritat!

 62. M'encanta el seu estil d'escriptura :) Vostè explica coses mooolt bé en una àrea que la majoria de la gent gairebé sempre fan sonar complicat. Em tornaré a parar per més que tota aquesta informació els interessos i m'intriga. Espero poder posar en pràctica la seva saviesa per assumir alguns grans jugadors en el meu lloc!

 63. 63
  El 13 juliol 2011 a les 20:11
  Sule va dir:

  Aaah genial! Estava buscant en línia el que significa (RDD i RDP), fins i tot en el lloc del Majestic no es dóna aquesta informació!

  Així que no es recomana un enllaç sidewite?

  Moltes gràcies.

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Sule

  Segueixo tenint vincles a tot el lloc per a la meva empresa de desenvolupament web (alliancesoftware.com.au). Crec que no fan mal, però sembla a mi que Google ha descobert això fa molt temps i no donar el "suc" que d'una altra manera donar per aquesta quantitat d'enllaços. Pels drets que hauria d'haver milions d'enllaços, a causa de "córrer la vida del lloc enllaços, però que només ha passat com jo he fet la construcció de vincle" real "que tinc el rànquing que importen en aquest lloc.

  Cheers, Ben

 64. Gràcies Ben, Great Stuff, sempre em donen alguna cosa útil aquí.

  Ara deixa de llegir i anar a fer això RSS post :)

 65. Estimat Ben a Noble Samurai,
  Una vegada més gràcies per alguns bons consells i advice.It seria realment gran per al seguiment d'un conjunt de millores i optimitzacions SEO a un lloc d '"exemple" en el temps. Igual que aquesta setmana va a posar un munt d'enllaços d'entrada de qualitat al lloc. La setmana vinent afegir un munt d'enllaços interns, etc, i ser capaç d'observar un expert rang gradualment el lloc en un nínxol competitiu mitjà.

  Òbviament vam poder observar millores en el rànquing a través d'ús Market Samurai.

  Si algú en l'EM té un munt de temps potser vostè podria fer per nosaltres fans i wannabe èxits SEO.

  Salutacions Simon

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Simon

  Això és en realitat i la idea que estic jugant a les entrades del bloc. Per exemple, només has de triar un lloc fictici i després aplicar estratègies específiques i el blog sobre els resultats. No és perfecte, perquè les influències externes (competència, etc) pot embrutar amb ell, però crec que tens raó en que seria un enfocament interessant.

  Cheers, B

 66. És realment una bona idea tenir backlinks d'un lloc que no té res en comú?

  El
  Ben Stickland respondre:

  Ahh - aquesta és una caixa de Pandora, amb un munt de punts de vista diferents :-)

  If link building is about publishing content on other sites (which it generally comes down to), then you'll tend to to get most of your links from either related sites (eg niche based forums) or from general sites (eg article directories, news sites etc).

  So whilst it's likely that you'll get links from related sites, I personally don't stress about it to much. Limiting my link building activities to related sites I find very restrictive. My ideal link is one from a high authority site with the right anchor text, and if it's in a related niche then that's a bonus, but more because the visitor traffic that clicks on the link will be more qualified.

  Cheers, Ben

 67. Ben, I have a question here, what about free blogs from for example wordpress.com, blog.com, blogger etc. If a link is coming from a free wordpress.com blog for example, will it be considered as link coming from separate domain. What I mean is, if I have 2 links from 2 free wordpress.com blogs http://www.a.wordpress.com and http://www.b.wordpress.com , will they be considered as 2 domains? Can someone help me?

 68. I've known about the importance of RSS but really have basic knowledge on how to use it effectively.

  I look forward to your post on that subject, hopefully in the very near future.

 69. Ben,

  Great point about asking people to “like” your post. I never thought about that and I can see how that could dramatically increase your response.

 70. I'd be very interested if you did a more in depth post on RSS feeds as this is something I'm totally ignorant about.

  David

 71. Thanks again for the great information market sumarai keeps getting better.

  Els meus millors desitjos.

  Drew.

 72. Thanks for that great post Ben,

  SEO is a very complicated and multifaceted world, where people just starting out in it can easily find it hugely overwhelming. I'm the non-techie half of my partnership, so still learning in a wide variety of areas.

  There are just so many factors involved, but posts like yours highlighting general points of best practice are a god send for knowing which approach to take and where to put the most limited resources of time.

  I hadn't realised the full power and benefit of the RSS feed, so thanks for pointing that out! Was that a surprise to everyone else?

 73. Gràcies Ben
  He estat seguint els enllaços a la pàgina, més que res, però RDP i RDD estan mostrant per què jo no estic més enllà de la posició 8 a 10. Els de dalt en general tenen una millor distribució d'enllaços.
  Una addició molt útil a l'EM.
  Gràcies
  Lleva

 74. Ben, gran funcionalitat i característiques, gràcies pel lloc.

  Sobre aquest tema, he de crear un perfil de vincle de retrocés per a un client. En general, perquè, jo faig servir OpenSiteExplorer, Yahoo Explorer, potser Majestic, etc, però, jo no havia considerat l'ús de Market Samurai per a aquest prèviament.

  Vostè ha fet una referència al seu lloc de "informe de perfil de vincle de Market Samurai". Això és un informe específic que podem trobar en l'EM, a més de la fitxa de la competència SEO i les dades allà?

  També - hi ha alguna manera d'afegir ràpidament lots d'adreces URL (és a dir, pàgines internes) per a un lloc, per extreure dades de vincle de retrocés per?

  El
  Doug @ SEO Consulting respondre:

  Vaja, una Correcció al meu comentari anterior: Vaig voler dir "... crear Backlink informe d'anàlisi" no "perfil"

  El
  Ben Stickland respondre:

  Hola Doug

  Sento haver trigat una mica a arribar de nou a vostè en això.

  En primer lloc, l'informe de perfil és un component relativament desconegut a la pestanya de la competència SEO. Mira el vídeo d'entrenament aquí .

  Nota, aquest informe no és directament per imprimir, però es pot exportar les dades. A més, es basa en Yahoo Site Explorer, que està morint a poc a poc (per exemple, cada vegada més lent i les dades que sembla ser una mica antiquat). Estem explorant opcions per reemplaçar amb.

  En relació amb l'addició dels lots de la direcció URL d'extreure dades de vincle de retrocés per a, en la pestanya de la Competència SEO, feu clic a l'enllaç URL personalitzada complement i obtindrà el ple a la pàgina / fora de la pàgina conjunt de dades (incloses les diverses mesures de backlinks).

  Salut

  Ben

 75. Gran Post. Caldrà continuar amb els seus suggeriments especialment l'RSS

  Gràcies
  Doug

 76. Gràcies per l'excel lent actualització, així com el nou comte de domini referència. Utilitzo el mercat Samurai exclusivament per a la meva paraula clau i la recerca de la competència, així com altres característiques. També és bo que se'ns recordi els fonaments d'on presentar i mantenir un equilibri en la ment.

 77. I really enjoy all of your posts Ben and I am looking forward, with anticipation, to your series on backlink building. Any idea when that might be?

  On
  Ben Stickland replied:

  Hey Grant

  I really just had the thought as I wrote this post. I've got a couple of important topics I want to post about first, but after those I expect I'll come out with a link building series.

  Salut

  B

 78. VERY USEFUL!! Can't wait to check this out…

  This is a good metric to show our clients too in our monthly reports becuase we can show BEFORE and AFTER snapshots.

  Great work, as ever – keep it up :-)

 79. Thanks for the info', Ben. As a newbie to niche marketing i've soon come to realise that SEO is a complex animal – quite overwhelming, in fact! Your non-nonsense advice is much appreciated here at the bottom of the ladder!

 80. Hi Ben,
  Thank your for this explanation. Unfortunately ( for me ) I am still not sure how to interpret this information. Could you please clarify a couple of things?

  I am looking at a domain that has RDD of 85,434 but RDP of 0. BLP of 0 . BLD of 5,969,181
  Could you take this example and help me to understand it please. Is this a niche I should go after or not? With this added information on MS I am at a stand still until I know how to determine if the competition is too strong or not. I apologize if this should be obvious, but I hazard a guess that there might be a couple of other MS fans with the same question.
  Thanks,
  Seb

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Seb

  It's actually a little tough to give a definitive answer as the above scenario could represent a few different situations, but I'll give it a go.

  Firstly, in terms of general principles, I still target keywords based on basic competition metrics like SEOC, SEOTC and then when looking at the SEO Competition Tab, I look at on page optimisation (Title Tag mainly), and off page factors being mainly BLD & BLP and page rank. Also remember, the point of keyword research is to find the most likely prospects for content and then 'get writing'. It's about increasing your odds by picking keywords you're best positioned to win on, but you won't win them all (at least not early on).

  I should also say, I'll publish content on keywords I'm unlikely to rank for (which sounds crazy I know) – because this is often the popular stuff that my audience wants to hear about!

  Back to your question – I typically find that rankings are taken by sites that fall into a few different categories. First there are the mega sites like Amazon or Article directories that have huge RDD and BLD counts and look like monsters, but they're actually not, because although they're powerful, they're also competing on everything (so unless you're competing with their home page), you can generally feel OK about competing.

  Then there are niche sites that focus specifically on your industry. When I see niche sites that themselves have high RDD and BLD as well as good on page optimisation, I'm a little more cautious, because this represents a specialist site specifically focused on the keyword I want. It doesn't mean I can't get it, it just says there will be more work involved.

  Finally, you'll still see smaller 'thin' sites maybe for opportunistic affiliates or small business brochure websites with only a few pages that are basically biting around the edges. Unless these sites have the exact keyword as a domain, then as a more serious player in your market (eg publishing content and building links over time) you can expect to beat them.

  I'm not using RDD as part of my regular keyword research for every term, but rather I'm finding examples of online business that I want to be like (eg who are the leaders in my field) and asking 'what kind of backlink profile do they have? '.

  The depressing news is that in every market I'm looking at, the niche specific leaders have RDD's in the thousands or more, so I think it's fair to say the 'SEO Goldrush' is coming to an end, and the era of the dedicated online marketer has come. The good news is, I'm still finding that small players who take their business seriously can become niche leaders, and the work required (which is still very 'do-able') is typically rewarded well financially (the Internet is still getting more popular!).

  Cheers, Ben

 81. Very Good information in your article.I especially liked the link building tips.In particular, tips 2 and 3 which I am going to try out as they are new to me.Thanks for the excellent info.

 82. Hi Ben,

  Thanks so much for taking the time to write back to me. I really appreciate it and I think I may have some inkling of how to interpret this stuff. I just couldn't understand how a domain could have RDD in the thousands and 0 BLP and 0 BLD.
  I assume by dedicated online marketer you mean people who do this full time and are concentrating on building up a limited number of sites into large very competitive ones.
  Thanks again

  Seb

 83. Good post, Ben. I've been noticing that a lot of pages with several times as many backlinks are often being beaten out by pages with very few for some of the keyword phrases I've been researching. Doing a PR analysis showed that the site with the higher backlink numbers was often getting hundreds of links from the same domain, making them worth very, very little. I'll definitely be spreading mine around.

 84. Thanks again, these new stats for RDD and RDP will give us additional great insight as to what our competitors are doing as far as their backlink building efforts go. I have been going to Majestic SEO to look at this info – now it is available on the same screen of Market Samurai! Guau!

 85. One of the best and more useful article on the subject!
  Thanks again. :-)
  Jp

 86. I've found Market Samurai to be the most stable and very easy to use compared to a lot of other SEO software out there, cheaper too! Great Job Guys!

 87. I used MS to get my clients hotel ranked in the Big G for keyword phrase that the former marketing guru could never do. It took the last 3 months of last year, but my client booked over 600K more then he did all of last year in just the first two and a half months! :) Thanks guys!

  On
  Ben Stickland replied:

  You need to ask that client for a pay rise :-)

 88. This is a excellent tool to have to make sure you don't get caught up in anymore of Gs 'Farmer' updates when you are not their target.

 89. Thanks Ben for that valuable post about the new additions to Market Samurai. I'll be checking these additions out shortly and have a play around with them. I must say, I enjoy your style of writing and explaining things. Keep up the good work…Grant

 90. Hi Ben,

  Excellent blog post. Is what you are saying that an unnatural link profile will damage your rankings, or is it just that it won't help as much?

  Gràcies

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Tonny

  Great question – an unnatural link profile won't help as much, rather than hurt you.

  Salut

  Ben

 91. Hi Ben,

  Thanks for your great insight sharing. Actually, I have been really confusing in the past how do this SEO works until I followed your tips which give me more knowledge able to apply to my business. I'm also aware that most of everyone they are focusing on sending backlink to their main domain instead of pages.

  Anyway, look forward for more great tips from you guys.

  Casey H

 92. Wow. I haven't check MS for so long, probably 3 months. And I have to said, the post is better since it get back to the basic of SEO.

  M'agrada RDD i RDP. Jo no els vaig veure en el programari d'ahir perquè no em veia en el meu entorn. heheh.

  Bona feina nois.

 93. coses grans i allwayes interessants novetats a arribar a

  gràcies