El secret més ben guardat en el mercat Samurai

Blueprint SEO Així que vostè ha trobat una gran paraula - Té bons nivells de trànsit, d'alt valor comercial i és extremadament rellevant per al producte o servei que vostè té per a la venda.

Sona com un dret guanyador?

Bé - potser ...

Vostè veu l'error més gran que els nous propietaris de negocis en línia fan és que ells seleccionen paraules clau que són massa difícils de classificar per!

És l'equivalent de SEO d'un petit debilucho de 80 lliures va en contra de Mike Tyson - Ells simplement no tenen una oportunitat!

El que és pitjor és que molts dels nous propietaris de llocs web pensen que poden guanyar si només treballa prou, pel que va posar en setmanes i setmanes de treball manual, però encara no aconsegueixo res.

Altres tracten de guanyar la batalla SEO mitjançant l'ús de subcontractistes per construir enllaços per a ells, però després de gastar milers de dòlars, que sovint s'adonen que ells han estat tractant de guanyar una batalla impossible i que tots els diners que han gastat ha estat completament desaprofitat .

Per assegurar no caure en aquestes trampes comuns, vostè necessita aprendre la forma d'avaluar la veritable competència en el seu nínxol de mercat.

Ara el que si hi va haver un projecte original pas a pas que et va dir que no només el fort que és la seva competència, sinó també exactament el que vostè necessita fer per situï per sobre d'ells?

La seva SEO Blue Print

La bona notícia és que sí existeix aquesta PROJECTE ORIGINAL i tot el que necessita ja està integrat en el mòdul de Competència SEO mercat Samurai.

Però només un petit grapat de SEO realment sàpiga.

De fet, és probablement just dir que aquest és el secret més ben guardat en el mercat Samurai.

I el que és realment interessant és que aquesta poderosa funció només va rebre un impuls enorme en el rendiment, el que significa que ara pot demolir sistemàticament la seva competició més ràpid que mai!

Així és com funciona

Acabem va arribar a un acord amb Majestic SEO, els propietaris de la base de dades d'enllaç més gran i més freqüentment actualitzada al món.

Això vol dir que ara podem analitzar els enllaços al seu lloc i els llocs del seu competidor més ràpid que mai.

Literalment, el que abans prenia 10 minuts, ara triga uns segons!

Per demostrar com funciona aquesta característica de gran abast i que us guiarà a través de la seva SEO IMPRESSIÓ BLAU, hem preparat un vídeo que revela com es pot aplicar això en el seu negoci en aquest moment.

Gaudiu!