L'ús d'Market Samurai per a l'estructuració del lloc Semàntica

Hola equip

Això és una cosa que mai t'he parlat.

Algunes persones ja han treballat aquest per si mateixos ...

I és la raó Market Samurai funciona com ho fa avui en dia.

De fet, el mercat Samurai va ser construït al voltant d'aquest ...

Abans de Market Samurai va ser llançat al públic, que estàvem fent servir les mateixes eines a nosaltres mateixos per fer l'anàlisi semàntica estructura del lloc per als llocs que estàvem construint.

La raó era simple - amb l'estructuració lloc correcte, la vinculació i la utilització de paraules clau (tot l'ús de paraules clau rellevants semànticament) podríem aconseguir la classificació amb menys enllaços, menys PageRank i menys edat del lloc.

I això significava un millor retorn de la inversió de qualsevol treball de SEO que vam fer.

"Millors Resultats? Menys esforç? Com puc aconseguir això!? ", Li sento dir.

Bé, deixa que et ensenyi el que estàvem fent - i com vostè pot fer-ho vostè mateix.

Com "Enfocar" al seu lloc - Samurai Style!

En primer lloc, una cosa de primera ...

Vostè necessita trobar una paraula clau lloc central - una cosa que té alts nivells de trànsit, els alts nivells de valor, i nivells relativament baixos de la competència.

Tot girarà al voltant d'aquest nucli d'una paraula clau.

Trobar un Core Keyword

Vostè està a la recerca d'alt trànsit, de baixa competència, d'alt valor paraules clau aquí.

M'agrada posar els meus filtres Market Samurai a aquests nivells: per sobre de 80 visites per dia en SEOT, per sota de 100,000 pàgines de la competència en SEOC (encara que per sota de 30 000 és el màxim), per sobre del 15% d'ús de la frase a la PBR i més de $ 1 a SEOV.

No obstant això, personalment m'agrada veure una cosa que és millor que els nivells mínims nues.

Anàlisi SEO al seu principal lloc de paraules clau

A continuació, vostè també voldrà fer Anàlisi de la competència SEO per assegurar-se que vostè està competint en un mercat on els joves, baixa de PageRank, llocs mal optimitzats amb pocs vincles ja estan alineant.

El que m'agrada d'aquest exemple és el baix PageRank de les pàgines que apareixen en el top 10, la manca d'optimització en la pàgina en la majoria dels llocs, i els baixos nivells de Pàgina enllaços d'entrada a les pàgines.

Les edats d'alguns dels dominis, el fet que la majoria dels llocs tenen DMOZ o Yahoo! Directori d'enllaços d'entrada, i l'alt nombre de backlinks de dominis em fan pensar dues vegades sobre aquesta paraula clau.

Encara podria provar - però amb aquests factors treballant contra mi, les meves possibilitats d'aconseguir el primer lloc il · lusòria fàcilment podria ser més difícil - i això significa que pot ser molt més treball per arribar-hi.

Reorientar la seva recerca de paraules clau

Un cop tingui aquesta paraula clau lloc central, creeu un projecte nou en el mercat Samurai per a la seva paraula clau principal lloc aquesta paraula clau - perquè centrarem la nostra anàlisi en aquesta paraula clau.

Comenceu per la generació de paraules clau al voltant d'aquesta paraula clau s'utilitza l'opció d'Eines Google Sinònim amb "Incloure addicional" seleccionat.

Cercar Paraules clau Categoria

En fer ús d'eina de sinònims de Google per generar paraules clau, Market Samurai és capaç de demostrar que fins a 200 relacionats amb "branques" entorn de la seva paraula clau principal.

Vostè voldrà (de nou) filtrar l'alta competició, amb poc trànsit, paraules clau de baix valor. Les paraules clau que ens queda serà bo per a les nostres categories del lloc web.

En aquest exemple, vaig portar a terme una anàlisi gairebé idèntic a l'anterior, quan estava trobant una paraula clau lloc central - però, em va caure el filtre de trànsit mínima per a un SEOT de 10 o superior.

I després, hi ha una mica de treball manual ...

Traieu les paraules clau que vostè veu com irrellevant al seu tema central, feu clic a la "X" a la part dreta de la paraula clau. I se li va deixar amb una bona llista de, valuós, d'alt trànsit rellevant, paraules clau de baix competència - que tinc dalt.

Article Keyword Research

Feu clic a la icona de clau al costat de qualsevol de la seva categoria keywords en ell per obrir-lo en una nova pestanya - i fer una recerca més paraules clau per trobar àrees de temes de contingut dins de cada categoria.

Per a aquest pas, és útil utilitzar l'opció de cerca de Google Paraules clau, així com l'eina de Google Sinònim amb l'opció "Ignora addicional" seleccionada. Això li donarà una bona "cua llarga" llista de temes.

El següent pas és la recerca i la creació de continguts web-site en cadascuna d'aquestes àrees temàtiques.

Però, com la investigació d'aquestes àrees temàtiques?

Cercar contingut: Investigació o Geek

Market Samurai de "Recerca de Contingut" mòdul és propòsit dissenyat-per això!

Va ser construït per investigar el contingut que ja està publicat al web per ajudar a escriure els seus propis articles, o per trobar els articles que vostè pot legalment republicar (encara que comprovar els termes i condicions del lloc abans de fer això.)

Feu clic a la icona de clau al costat de la paraula clau, aneu a la pestanya Contingut Buscar i començar la recerca.

Podem analitzar el contingut de la base de factors d'autoritat aquí.

El contingut que té alts PageRank, backlinks i edat podria ser un senyal d'informació de bona qualitat - i un bon article de recerca abans d'escriure el seu propi article sobre el mateix tema.

El contingut que té sota PageRank, backlinks i edat podria ser el contingut que es pot publicar al seu lloc per provar el nínxol (perquè escriure el contingut és una de les parts que més temps requereix de la creació d'un lloc web de nínxol) - i veure si pot obtenir un millor rànquing utilitzant l'article d'una altra persona al seu lloc (un signe molt prometedor si ho fa!)

(Això és una cosa única en el mercat Samurai. Estic encara a venir a través de qualsevol altre programari que analitza l'autoritat d'una part del contingut d'aquesta manera.)

A continuació, tenim enllaços ...

Obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat

Trobar backlinks és fàcil. Centrant-se en els enllaços d'entrada d'alta qualitat, els que li donaran el millor resultat per al seu temps i esforç, és difícil.

El mòdul de Promoció de ajuda aquí, en mostrar les PageRank, backlinks, i l'ús de Seguiment / nofollow a les pàgines on es pot rebre backlinks.

Estàs començant a veure com tot això els llaços, i com cada pas impactes sobre tots els altres.

I posant tot junt, podem obtenir un millor rànquing en els motors de cerca més ràpids, més trànsit abans, un millor retorn del nostre temps i esforç en SEO, i millors resultats en el llarg termini - amb menys temps i esforç que requereix.

Però no ho fem per vostè.

Creem "Market Samurai" originalment (abans de llançar) perquè estàvem fent aquestes coses nosaltres mateixos - i volem aconseguir els millors resultats en menys temps, amb menys temps i esforç.

El Següent Pas

El següent pas és fes-ho!

Market Samurai li donarà les relacions semàntiques de paraules clau que vostè necessita per a l'estructuració del lloc, per a la vinculació interna, per a la construcció de vincle, per a l'etiquetatge i més si s'utilitza el procediment de recerca de paraules clau que he descrit anteriorment.

Si no té encara el mercat Samurai - aconseguir-ho. Podeu descarregar una versió de prova gratuïta de 12 dies aquí .

Si ha expirat el seu període de prova, vostè serà capaç d'utilitzar la recerca de paraules clau ofereix encara -. Però vostè haurà d'obtenir la versió completa de Market Samurai per utilitzar les altres característiques Vostè pot comprar Market Samurai per a accés de per vida a totes les funcions del Mercat Samurai aquí .

Com dic, aquestes estructures del lloc semàntica pot ajudar a obtenir millors resultats en els motors de cerca, amb molt menys esforç i menys enllaços. Així que em desafiament a intentar utilitzar-los per si mateix utilitzant Market Samurai, i veure els resultats que obté.

Brent

Brent Hodgson cofundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a Internet.

Brent ha escrit 68 missatge (s) per Noble Samurai

53 Responses to "L'ús de Market Samurai per a l'estructuració del lloc Semàntica"

 1. Hola Brent,

  Una altra excel · lent post.
  Crec que té un error d'1 línia per damunt de la primera captura de pantalla de Market Samurai. Estic segur de $ 1 ha de dir 100 $?

  M'encanta el mercat Samurai, és simplement la millor eina per al SEO i SEM tirant tota la seva informació des del cor de Google.

  Salut
  Neil
  Hunters Hill, Aus

 2. [...] Veure el post original aquí: L'ús de Market Samurai per a l'estructuració del lloc Semàntica | Noble Samurai [...]

 3. Wow això és increïble
  Pertamax

 4. 4
  El 30 maig 2009 a les 23:49
  va dir:

  Market Samurai simplement roques. No hi ha altres observacions necessàries. Vostès són impressionants. He passat molts diners en diferents anomenades "eines de recerca de paraules clau" i la majoria d'ells no tenien cap valor. Market Samurai (fins i tot la versió gratuïta per a principiants) és bàsicament la millor eina de recerca de paraules clau per aquí. Període.

  Ens inclinem davant el mercat Samurai.
  Mantingui 'em coming nois!

  Atentament,

 5. Hola Brent,

  Gràcies pel gran post! M'encanta el mercat Samurai, que era probablement la millor inversió que he fet en línia. No he tingut massa èxit en línia, encara! però sé en el meu cor que dia vindrà aviat.
  Gràcies per un producte meravellós i un gran entrenament també.

 6. 6
  El 30 maig 2009 a les 23:58
  Dennis va dir:

  Excel · lent, Aquest tipus de missatge és molt bo per a la gent com jo. Realment ajuda a veure com es pot lligar tot junt per fer ús del seu programari més eficaç.

 7. Gràcies Brent. Definitivament haurà de fes un cop d'ull a aquestes noves característiques.

  Per a aquells que no han instal · lat / provat Market Samurai, però, el recomano molt!

  Salutacions,
  Arnold

 8. Brent,

  El nostre sincer agraïment pel seu compromís amb l'excel · lència amb Market Samurai i el contingut de la seva generosa - tot té Market Samurai una de les millors inversions que he fet per al meu negoci.

  Salutacions cordials,
  Degà
  http://www.deankendallonline.com

 9. Hola Brent!

  Just a temps :-) Recentment he comprat Market Samurai, però no he tingut l'oportunitat de començar de debò a usar-lo encara.

  Estic llest per anar a treballar utilitzant durant aquesta setmana, i jo estava pensant que realment necessitava una mica de "com" - i aquí estan! Vibracions còsmiques (i el mercat Samurai) rock!

  Gràcies i felicitacions a vostè i l'equip!
  Teena
  http://abfabdesigns.com

 10. MS sempre millora i és una necessitat de l'OMI. Encara que jo tot esbossat en aquest post ja, vaig saber tot el que en un període de 4-5 mesos. És una gran informació per als nous en l'EM. Poden estar en funcionament en un dia en lloc de mesos. Tots amuntegats en unes poques pàgines. Ben fet!

 11. Probaly el millor diners de Màrqueting a Internet que he passat ...

  Joan
  Entrenament Personal Southend

 12. Hey Brent,

  Secundo David - fantàstic producte i formació impressionant. Fàcilment el millor inversió que he fet en línia! Si us plau, mantingui la formació que ve :-)

 13. Brent,

  Ho he dit abans i ho diré una altra vegada ...

  El seu equip continua millorant una eina ja impressionant negoci en línia. Molts desenvolupadors estan feliços de tenir el seu programari de sobresortir en una àrea mentre realitza altres acord. Estic feliç que vostè mai està satisfet amb aquesta mentalitat.

  La millor inversió que he fet per res, almenys, un any!

  Gràcies,

  Jeff

 14. 14
  El 31 maig 2009 a les 00:43
  Charles va dir:

  Súper. Un cop més, MS reforça el seu únic punt, la part superior de les eines de recerca i de missatgeria instantània. I, gràcies pels missatges que segueixen recordant totes les característiques i beneficis.

 15. M'agrada ... és tan detalladament .. i tan increïble .. em fa sense paraules.

 16. Hey Brent,

  Gràcies per això! Great! Funciona!

 17. 17
  El 31 maig 2009 a les 01:39
  Jamie Lorenzo va dir:

  Brent:

  Aquest és un lloc increïble. Market Samurai s'ha convertit en la meva única eina d'elecció per SEO! El teu missatge realment posa el total de how-to de l'eina en perspectiva i és exactament el tipus de missatge que estava buscant.

  Gràcies a tots vostès per la creació d'Market Samurai!

  Jim Lorenzo

 18. Aquesta entrada de blog és genial! Gràcies per la informació sobre l'ús de Market Samurai de la millor manera. MS ha millorat molt des que vaig comprar aquesta eina sorprenent.

 19. Gràcies de nou per donar-nos una visió global de la millor utilització de l'EM. Tot i que sóc un dels primers usuaris de l'EM, sovint el temps estic lluitant amb el que seria una bona regla d'or per utilitzar en termes de filtrat.

  És ideal per obtenir el seu punt de vista com el creador del programari des del punt de vista de l'usuari.

  Qualsevol línia de temps sobre l'alliberament de la resta dels mòduls de l'EM.

 20. 20
  El 31 maig 2009 a les 02:17
  Julie Chrisler va dir:

  Hola Brent,

  Estic d'acord amb altres persones que han estat publicats - MS és sens dubte la millor inversió que he fet en línia en més d'un any.

  Aquest és un missatge fantàstic - Jo era conscient d'aquestes característiques a l'EM, però haver de tirar tots junts i donar exemples amb ajustos de filtre, etc, fa que tot sigui molt més fàcil de seguir.

  Només estic estimant a aquests missatges que vostè ha estat fent recentment, si us plau, tingui 'em venir tot el temps que puguis!

  Julie

 21. 21
  El 31 maig 2009 a les 02:31
  Andrew va dir:

  Brent,

  gràcies per aquest gran resum de la manera del Samurai - i també per aquest gran programari. És agradable saber que he estat usant de la manera correcta!
  Market Samurai és ara l'eina més important en la meva caixa d'eines i fàcilment la millor relació qualitat-preu d'Internet de màrqueting de producte que he comprat. No puc esperar per més mòduls propers online!

 22. Brent,
  Una gran aplicació més pel mercat Samurai. Gràcies pels teus consells.

  Roy Kuruvila

 23. contingut increïble de vostès

  O ROCA

 24. Hola,

  És genial que vulguis compartir sobre com utilitzar samurai mercat. M'he estat preguntant com utilitzar millor aquest programa per als meus estratègies de màrqueting a Internet, aquesta entrada del bloc segur aclareix molts dels meus dubtes i pas a pas la manera de fer la recerca de paraules clau.

  Gràcies un cop més.

  Salutacions,
  Andrés

 25. Lol, potser he estat en això a llarg o que havia d'escriure un llibre. No em sembla particularment enllaços competència sigui un factor decisiu ni quants llocs hi ha amb les meves paraules clau en ajudar a trobar bones paraules clau.

  Fins i tot la competència títol no és especialment molest ni DMOZ o Yahoo. Potser perquè jo treballava en el sector dels adults de 13 anys i pràcticament cada paraula clau té un munt de competència.

  Amb això dit, hi ha nínxols que mai vaig a molestar amb. Màrqueting a Internet és un d'ells. Així són viagra, targetes de crèdit i un parell d'altres. Lol, jo mai vaig a anar després del sexe o la pornografia paraules clau tampoc. Tenia un top 5 per "porno" d'una vegada que va pagar bé, però ha de ser de molta feina.

  MS és ideal per a la investigació, per la recerca de paraules clau fàcils d'alinear bé però si ho fas tu en la pàgina coses correctes, fer el seu lloc de disseny adequat que realment no té tants enllaços entrants per classificar bé com es podria pensar. La seva pròpia navegació del lloc i on té els seus enllaços a les seves pàgines és un factor important. Fins i tot amb la competència del títol pocs llocs web fan bé com la majoria de propietaris de llocs web són aficionats purs.

  Sóc un veterà que es va mudar a un privat i estic els resulta igual de scammy i ple de BS com els llocs per a adults són. No obstant això, jo no el trobo més dur per classificar per a les bones paraules clau, potser sigui encara més fàcil.

  Vaig dominar per anys amb Web Position Gold i espero a dominar meus nínxols de la mateixa manera amb el mercat Samurai. Je, sempre s'ha de triar la fruita baixa Haning quan es pot trobar, però no tingui por d'anar després de més difícil d'aconseguir i les paraules clau més lucratius. No pot aconseguir en el termini d'un mes, més com un any més o menys, però val la pena anar després de les paraules clau més difícil si vostè té una estratègia a llarg termini.

  La fruita madura pot portar diners mentre espera per als seus més durs i més lucratives més paraules clau de trànsit es produeixi, tinc estratègies a llarg termini en el seu lloc i tothom hauria de tenir. Si no ho fa es troba a faltar el vaixell i el bon diners.

  Crec que l'EM és la millor eina per venir des WPG però vostè encara ha de tenir un curt oreneta de mar i una estratègia a llarg termini. Estratègia a llarg termini no es preocupa molt per la competència o enllaços.

 26. La millor segueix sent millor!

 27. Realment m'agradaria saber més sobre la reedició d'articles. Fins i tot podria obtenir un rànquing Google decent amb articles reeditats? No Google us castiga per contingut duplicat? Seria bo si pogués explicar aquest punt per a mi. Gràcies!

 28. Hola Brent

  Vostès són impressionants.

  Estàs segur de tenir una de les millors suites d'paraules clau per aquí.
  El que ho fa encara millor és el gran contingut que ens està brindant.

  Com el mercat Samurai és millor i millor la seva tan fàcil oblidar el que es pot aconseguir amb ella. Aquests tutorials omplen aquest buit.

  Moltes gràcies de nou i esperem que el que el seu equip té a la màniga en el futur

  Hamant

 29. 29
  El 31 maig 2009 a les 08:24
  Ceci va dir:

  Hola Brent

  Aquest bloc mostra la força i el poder de mercat Samurai.

  No obstant això, seria més clara i detallada per a alguns de nosaltres que aprenen millor mitjançant audiovisual per veure exactament com vostè fa aquestes coses al vídeo.

  Gràcies

  Ceci

 30. Jo no vaig veure cap definició per a l'anàlisi semàntic estructura del lloc. És això una cosa tothom sap més que jo? Admeto que sóc bastant nou en això, però vaig pensar que el mercat Samurai va ser per a novells també.

  Jo estava fent una recerca de patents, l'altre dia i vaig pensar que l'EM podria ser útil. Has fet alguna investigació en aquesta àrea?

  millors desitjos, Howard Davis

 31. Hola Brent,

  He estat utilitzant aquesta estratègia per als últims 2 llocs que vaig construir. Et diré que ha treballat com un rellotge per a mi.

  No podria haver-ho fet sense MS.

  Gràcies,
  Robin Buckley

 32. Hey Brent ...... cada vegada es posa millor i millor! Estan cometent nostre SEO i PPC vides molt més fàcil!

  Gràcies!
  Hugh McMarlin

 33. Gran informació sobre l'estructuració semàntica. És realment bo, especialment amb adsense.

 34. Aquesta és una gran cosa. Crec que el missatge dóna un bon resum dels passos principiants han de prendre amb MS. Els passos ajuden a enfocar la nostra atenció en els factors que intervenen en el desenvolupament d'un lloc amb un bon SEO, juntament amb una pista ràpida pel que fa a la dificultat de curt termini que poden estar involucrats en la classificació per a una paraula clau determinada.

 35. La meva inversió en el mercat Samurai ha pagat per si mateix una i una altra i aquest tipus d'informació al blog només es suma al valor dels productes. Gràcies i segueixin així aquí baix sota

 36. Market Samurai sens dubte accelera el procés d'investigació.
  Gran inversió.

 37. És el meu millor inversió en programari de SEO. Encara que algunes persones que es preocupen per l'accés a la privacitat per Samurai ...

  No m'importa, i crec que l'ètica dels equips de SM.

  Salutacions ....

 38. Sempre donant consells sobre la utilització del mercat Samurai de la manera correcta. Segueix enviant, m'encanta l'ús de Market Samurai.

 39. Samurai Mercat va posar en el camí correcte per al meu negoci en línia. El vaig fer servir cada dia i ara estic rebent tones de trànsit

 40. 40

  Construir un spinner article en ell i vostè és el millor producte en el mercat

 41. Brillant article.

  No només la millor eina de màrqueting que he comprat, però també el més informat i molt ben característiques noves, millors explicacions per al seu ús, i sens dubte el més útil, sense excepció!

  Mercat Samuri Rocks: 0)

 42. Gràcies, jo aprenc molt del seu article!

 43. M'agrada el teu article, però mai he provar-ho, sembla tan difícil?

 44. Excel · lents nois article. Gràcies munts.

 45. Gran post! Estic començant a llegir el teu bloc entrades més jsut perquè són molt informatiu. Mantenir el treball gos.

 46. Brent,

  Gràcies per l'article increïblement informatiu. Realment il · lustra l'efecte de bola de neu de cada mòdul de l'EM.

  Tinc 2 preguntes. Un d'ells és, ha canviat alguna cosa recentment a com es mostra SEOC dins EM? És aquest permanent o un problema tècnic temporaryt?

  Tenint en compte la informació en el seu article com qualificaria una paraula clau que té les estadístiques? SEOT 559, busca en 1332, PBR 82%, SEOC 120.000 i SEOV de 251 dòlars és molt per sobre dels seus minuts de trànsit, però la competència decent. Interessat en conèixer la seva opinió sobre si això és una espècie de nínxol és que val la pena.

  Gràcies!

 47. 47
  El 3 juny 2009 a les 01:17
  Jeaneette va dir:

  Hola, Brent -
  M'encanta el mercat Samurai, i publicar grans coses al bloc. Seria possible perquè vostè proporcioni una versió imprimible de les teves posts?
  Gràcies -

 48. Hola Brent, ja he Proveu aquesta eina, i és impressionant. Si vostè em podria donar més barat que $ 97 com a 50 $ el compraré sense pensar dues vegades.

 49. 49
  El 6 juny 2009 a les 02:18
  Hati va dir:

  Gràcies Brent per a uns molt interessants consells ...

  Així que a partir d'això i consells anteriors sobre l'estructuració del lloc, l'eina que hem de fer servir millor? és l'instrument de la MS google sinònim (que és el mateix que adwords eina de paraules clau), la roda de la meravella google o sktool del google.

  També estic d'acord amb Ceci que un vídeo d'exemple d'aquest tema tan important seria un diferent gran per a nosaltres.

  Gràcies de nou.

 50. Gràcies per trobar el temps per desenvolupar alguns tutorials pas a pas. Algunes persones òbviament són bons per trobar totes les grans maneres d'utilitzar un gran producte com Market Samurai, com ho demostren els comentaris anteriors. Altres de nosaltres necessiten que ens va assenyalar a nosaltres. Gràcies per ajudar els "altres de nosaltres."

 51. 51
  El 10 juny 2009 a les 09:49
  Ben va dir:

  Estic mirant per externalitzar les tasques d'un usuari Market Samurai experimentat. Pot algú ajudar? Si us plau, poseu-vos en contacte amb mi benc 007 AT exciti. com

  Espero poder parlar amb vostè.

 52. M'agrada molt. El seu temps per a aquesta versió era perfecta per a mi, ja que estic invertint molt temps en SEO. Ara tinc la manera perfecta per realitzar un seguiment. Gràcies de nou per fer un gran producte encara millor.

 53. [...] Jo no crec que sigui cap secret que vaig a través d'atacs de prestar atenció als meus diferents llocs / blocs així que és apropiat que el mercat Samurai ha publicat recentment sobre l'afilat del seu lloc amb Market Samurai. [...]