Els Més Paraules clau La Millor!?

Share Button

Hi ha una idea errònia que per tal de desenvolupar un exitós negoci en línia que vostè necessita per ser dirigit a centenars o milers de paraules clau.

Aquesta percepció sovint causa una gran confusió i pot portar a la "paràlisi d'anàlisi" com la gent passa mesos analitzant paraules clau en la recerca de l'oportunitat perfecta. Com a resultat mai segueixen a través de crear un negoci complet i rendible.

La setmana passada, un grup de nosaltres estàvem discutint aquest problema i va arribar a la conclusió que la raó d'aquest error és encara tan freqüent és que en el passat, centrant-se en la quantitat enfront de la qualitat funcionava realment.

En els primers dies de la comercialització de l'Internet, si ha col·locat un gran nombre de paraules clau relacionades en una pàgina o els va incloure a Meta i etiquetes Alt vostè podria aconseguir sovint posicions que van portar al trànsit.

De la mateixa manera, en els primers dies de Google Adwords, que era possible carregar el seu compte amb milers de paraules clau i generar un flux constant de trànsit al seu lloc.

No obstant això, encara que això pot haver estat el cas el 2003, és molt important adonar-se que les coses han canviat.

L'enfocament d'edat era una "estratègia escopeta 'en què apuntat un gran nombre de paraules clau, va prendre un tir i esperava el millor.

Amb les contínues millores en els algorismes del motor de cerca i el desenvolupament d'indicadors de qualitat, com ara nivell de qualitat de Google, aquest enfocament ja no és eficaç.

El mantra de "Com més paraules clau, millor" és una cosa del passat.

L'alternativa a l'estratègia de l'escopeta vella és un nou 'làser' enfocament en el qual explora el seu mercat acuradament i després concentrar-se en un petit subconjunt de paraules clau específiques.

estratègia de paraules clau vell contra nova estratègia de paraules clau

Per entendre per què aquest enfocament làser enfocat és tan important que hem d'examinar el que anomenem el "principi de l'iceberg '.

D'acord amb el Principi d'Iceberg, la recerca d'una bona paraula clau és només la punta de l'iceberg.

Per transformar una paraula clau en un veritable actiu per al seu negoci, vostè necessita per dur a terme una sèrie de tasques que la majoria de la gent per desgràcia mai es decideixen a.

Aquestes tasques inclouen:

En l'optimització de pàgines

L'optimització de pàgines

Obtenció de backlinks d'alta qualitat

Escriure articles

La realització de campanyes de PPC dirigides

Etcètera

La veritat és que cadascuna d'aquestes activitats requereix temps i esforç. És clar que si vostè està tractant d'orientar milers de paraules clau, donar seguiment a aquestes activitats es fa pràcticament impossible.

Així, en lloc de generar llistes que contenen milers de paraules clau relacionades semànticament, aquí és l'estratègia de làser enfocat que recomanem a l'entorn de SEO d'avui.

Per començar, utilitzeu Market Samurai per generar una mostra de paraules clau en el seu nínxol de mercat i després refinar contínuament i filtrar aquestes paraules clau fins que trobi 5-10 paraules clau que tenen les següents característiques:

(1) Són altament rellevants per al seu nínxol

(2) Tenen nivells raonables de trànsit per exemple. 100 visitants per dia

(3) No tenen nivells acceptables de competència, per exemple. Menys de 30.000 pàgines web que competeixen

(4) Tenen una baixa força de dir la competència. Els 10 millors llocs de Google no estan ben optimitzats

Un cop hagi identificat i seleccionat les paraules clau objectiu, redirigir la seva atenció a les tasques de SEO a la pàgina i fora de la pàgina necessaris per transformar les paraules clau en els actius de generació de trànsit originals per al seu negoci.

Dr. Anthony J. Fernando és un respectat expert en màrqueting d'Internet, i Cap Sensei de Capacitació en Noble Samurai.

Anthony ha escrit 3 post (s) per Noble Samurai

173 Respostes a "Els Més Paraules clau La Millor!?"

 1. Gran article. Igual que l'enfocament de paraules clau que vostè suggereix, estava clar, concís i al gra. Bon material, com de costum! Gràcies.

  John Zajaros

  El
  David va respondre:

  No podria estar més d'acord amb vostè. És increïble com les coses han canviat des de 2006 i molt menys 2003! Segueix així nois.
  aclamacions

  El
  Simó va contestar:

  Impressionant article, vaig a estar revisant meus llocs i màrqueting més aviat possible.

  El
  Eric Chua respondre:

  Gràcies per proporcionar tanta informació. Google és cada vegada més intel·ligent avui dia, que volen oferir usuari amb la pàgina més rellevant i de qualitat. Per tant, independentment de l'estratègia o mètode d'optimització que utilitzem, la qualitat del contingut de la pàgina segueix sent el factor clau per al primer lloc.

 2. És molt bo per mantenir-se al dia amb el que està succeint a la xarxa. És un món canviant rostre en línia i els blocs és sempre enriquidor.

  Gràcies :)

 3. Com sempre, gran informació del noi en MS

 4. Mai vaig creure "més és millor" per paraules clau, però jo no crec en tenir una paraula clau principal i diverses frases de paraules clau secundàries (generalment de cua llarga o LSI) a cada pàgina. Alguna suggeriment per a la selecció d'aquests?

 5. Ahhhh! El vells temps quan es podia Només has d'escriure en el diccionari i aconseguir la classificació ... LOL jo no estic dient que mai va fer això! ;) Gràcies per la gran imatge iceberg i explicació. Gran visualització.

  Benediccions,
  Wendy

 6. Gran i útil lloc. És tan fàcil pensar que més és millor i es perden en la manca de claredat.
  Ets tan bé que hi ha un munt de treball que cal fer en el marc de l'iceberg

 7. Gràcies per l'article. Quan vostè diu "nivells acceptables de competència, per exemple. Menys de 30.000 pàgines web que competeixen "Estic en el cert en suposar que això es mesura la competència en fer una" recerca de la frase "(no una recerca àmplia) a Google per al terme de paraula clau que vostè està apuntant?

  El
  Quincy respondre:

  Això és correcte, Les.

  "Cerca de frase" mostra el nombre de llocs web que estan fent servir aquesta frase en un ordre exacte. Encara cerca àmplia mostra frase de paraules clau en qualsevol ordre en una determinada pàgina. Concordança de frase només et dóna una millor idea de quants llocs són en realitat optimitzat per a una frase donada.

  Espero que ajudi.

  El
  seomarketingph respondre:

  Tinc la mateixa pregunta que Les. És agradable tenir més aclariments al respecte. En realitat, jo encara estic intentant digerir tot aquí. He llegit un munt de coses sobre IM ja i he estat tractant d'iniciar el meu propi negoci. Aquest lloc seomarketingph meu fins i tot fins encara no és perquè jo no sé què escriure (en l'optimització de la pàgina) per al contingut. He estat buscant la millor manera de fer que el lloc. A partir d'ara, encara estic estudiant la clau de cerca (vaig pensar que ja sé molt) però jo encara no sé com aconseguir aquestes paraules clau llarga cua. Pot algun de vostès suggerir el que faig primer? :) gràcies

  El
  John Bruin va respondre:

  Em permeto suggerir que vostè va a la 30 Dia del Desafiament i veure els vídeos de samurai mercat. Aprofundint li aconseguirà les paraules clau de cua llarga. Exemple: Tornar Dolor-> Low Back Dolor-> Inferior dreta el mal d'esquena. Aquest ha estat un exemple del món real que he fet servir durant el 30DC. http://www.lowerright-backpain.com

  El
  seomarketingph respondre:

  gràcies John!

  Vaig a haver de ser honesta, no tinc el pressupost per ara. He de fer les coses manualment. Però vaig a tractar de veure el que puc fer amb el samurai. Gràcies de nou.

  Anthony, You rock!

 8. Hola nois. He de dir que el producte és increïble. Vaig trobar mercat a través de la 30DC i no he mirat enrere. Sé que molta de la investigació es pot fer manualment, però el increïble que fos capaç de fer-ho amb només prémer un botó i tan clar d'entendre.

  Amb la investigació que he fet a través de Market Samurai tinc alguns llocs ara a la primera pàgina de Google i aconseguir grans èxits.

  Gràcies pels records d'aquest article i per un gran producte.

 9. Nois, rock!

  Gràcies tan molt per al lloc! Dret al punt i just el que necessitava, ara, després d'haver estat completament perduda a la selva de paraules clau.

  Hi ha tantes "consultors" encara ensenyen: "Com més, millor."

  El seu model Iceberg és el millor que he vist en molt de temps.

  Gràcies de nou,
  - Kimmo

 10. Què puc dir, un altre article de la qualitat estupenda.

  M'encanta l'analogia del gel-burg i concentrar-se més en la qualitat més que en la quantitat de KW.

  Salut

 11. Ara que és un molt conclusió veritable :)

  Però admeto que utilitzo més és millor d'una manera diferent.

  El lloc de diners reals pot apuntar a uns 5 a 10 paraules clau, però les propietats web 2.0 que uneix de nou a ell es dirigirà a aquestes mateixes paraules clau i moltes més paraules clau relacionades.

  Fer això evita que apareix com si estiguessin farcit de paraules clau o spam els motors o fins i tot a través de l'optimització dels seus llocs.

  Amb diversos comptes a la mateixa propietat web 2, és el millor enfocament per a romandre sota el radar.

  Ho sé, ho sé; alguns nas en això, però ... :)

  Susan

 12. Bon post i assessorament, el qualifico mercat Samurai com la millor eina per al màrqueting en línia en el meu im toolkit

 13. [...] Més Paraules clau La Millor!? 22 octubre 2009 | Autor: James Roughton a través de [...]

 14. [...] Resultat mai segueixen a través de crear un negoci complet i rendible. Llegir el post complet: Els més Paraules clau La Millor!? | Noble Samurai. __________________ Declaració GARRY DUFRESNE meva missió personal: ...

 15. Tenen una baixa força de dir la competència. Els 10 millors llocs de Google no estan ben optimitzats

  Pot algú explicar això per a mi. El que estic buscant?

  L'article fa un munt de sentit i admeto que he estat confós per
  diferents tàctiques sent predicat. No obstant això NSAM és el meu punt de referència pel que ara sé millor què fer.

  El
  CD tarifes respondre:

  Per frases baixos de competència, vostè està mirant per veure si els 10 millors llocs tenen la frase a la URL, títol i etiquetes H1.

  Vols comprovar la PR (no necessàriament la dissuasió totpoderós, però si els 10 llocs tenen un PR de 6,7,8 vostè tindrà un temps difícil guanyar-los).

  Vols comprovar el nombre d'enllaços que tenen. Si no té MS, Site Explorer de Yahoo li pot dir això.

  Després hi ha els enllaços dirigits amb la frase que està després. MS no fa això, però això seria una característica molt útil.

 16. Però, què fa vostè quan el seu nínxol de mercat és massa competitiu i no hi ha altres paraules clau relacionades amb la seva empresa? Només el treball en aquestes 5 paraules clau, independentment?

  El
  John Bruin va respondre:

  No vull sonar groller, però trobar un nou nínxol o subàrea del nínxol més gran.

 17. Fa poc vaig llegir que les paraules clau que vostè té, més es dilueixen cada un. L'autor recomana 7 paraules clau (o frases) és ideal, de manera que fer per explicar!

  Chris

 18. Verònica, hi ha un post anterior anomenat "Esquema per Anàlisi SEO Competència" només uns pocs llocs baix d'aquest que hauria d'explicar el que estàs buscant. És probablement la part de MS M'estic posant el major valor dels últims temps.

  Aquí hi ha la URL:

  http://www.noblesamurai.com/blog/seo-analysis/blueprint-seo-analysis-1047

 19. La competència és cada vegada molt rígid en molts nínxols de manera que utilitzen tàctiques refinades sempre és el camí a seguir.

  Gran informació, útil com sempre.

  Andy

 20. 20
  El 23 octubre 2009 a les 03:12
  Steve va dir:

  Sóc un gandul, pots fer un vídeo perquè jo no he de llegir?

  gràcies

  steve

 21. Sempre m'he preguntat com molts llocs de la competència eren "massa" i ara sé! Gràcies per les formes objectives per mesurar el mercat.

 22. Per ser honest, si vostè no és làser orientació de les paraules clau, llavors no s'està centrant el seu negoci en el seu lloc correctament (pensant en un format de blogging).

  Segur que necessita estar recuperant-se en un tema en particular (s) regularment en alguns casos pel que el seu públic lector / client ve a suposar que vostè és l'autoritat ... i aquest tema ha de ser el seu làser guiat, impressionant baix nivell de competència ,, trànsit decent, agradable paraula clau PCI :)

  Stuart

  Ara acaba de resoldre la suma de sota, jo odiava les matemàtiques a l'escola; (

 23. Hola!

  Sí Segur Steve és el vídeo dret sempre és beter.

  Gràcies,
  Joan

 24. Tota aquesta xerrada de paraules clau té em va fer pensar de reorganitzar meu ara: S

 25. Hola MS Folks-
  Utilitzo el seu producte diari que ha transformat la meva capacitat d'obtenir múltiples nínxols dalt. És impressionant, i el seu article d'investigació kw aquí, bé, m'alegro que encara veu aquest com relevant.I've estat un client durant més d'un any, quan es va llançar per primera vegada i puc dir que si aquesta és l'adreça que vostè suggereix els motors de cerca estan optimzizing perquè el seu programari és el millor en el negoci!
  Salutacions,
  Lisa

 26. Totalment d'acord. La major part del trànsit que arribi serà la recerca dels seus principals 2-3 paraules clau de totes maneres.

 27. Moltes gràcies per aquest principi Iceberg. Mai em vaig penedir d'haver mercat Samurai. Des del dia de prova fins ara. Des de la seva utilitat per al seu suport. Gràcies.

 28. Estic totalment d'acord, cal centrar-se. I quan es tracta de la competència crec que cal prestar tanta atenció a la qualitat de la competència pel que fa a la quantitat.

 29. Sóc nou en el mercat Samurai i el seu blog. Gran recordatori i informació per mantenir la concentració. Encara que es em permet personalment fins al 10, jo recomano 5 als clients. No obstant això, segueix sent un desafiament d'educar alguns clients sobre la importància i el valor de la investigació de paraules clau fins que s'agreugin.

 30. Crec que hi ha més a ell que SEO. Una àmplia gamma de paraules clau significa que no hi nich enfocat allà - vostè està tractant d'aconseguir qualsevol cosa i tot. Els venedors molt més savis que myslef concloure fa molt de temps que d'aquesta manera s'obté res ni ningú. La concentració de paraules clau ha de ser el resultat de centrar-se en la seva nich específica, el seu avantatge competitiu, no una decisió tècnica sobre SEO i creació de llocs esforç.

  Si vostè té centenars de paraules clau rellevants en el seu nich, que hi ha molt sentit en intentar arribar a tots ells - vostè farà més diners! L'esforç és llavors irrellevant - contractar l'ajuda que necessita, que donarà els seus fruits.

 31. Gran article, gràcies.

 32. Gran post, però què passa amb el futur de la recerca de paraules clau. ¿La seva pròpia investigació encara ser viable en un futur pròxim?
  Paul

 33. He estat en una mica de "paràlisi per anàlisi" últimament jo. Em vaig comprometre a tornar al bàsic i re-enfocament com un làser en més convencional en i fora de la pàgina tàctiques de SEO.

  Perfectament sincronitzat recordatori.

 34. M'encanta l'EM i estava preguntant sobre això, ja que sóc nou en KY coses.

 35. Absolutament la millor eina i assessorament per als comerciants d'Internet. Gràcies nois!

  Tinc una llista de cinc paraules clau principal (és que a molts?). Recentment he rebut retroalimentació d'un directori que hi havia un problema utilitzant "casa del comiat" en totes les paraules clau de cua llarga. És realment un problema?

 36. Com sempre, gran informació de la gent en el mercat Samurai!

 37. Veronica
  >>>
  Tenen una baixa força de dir la competència. Els 10 millors llocs de Google no estan ben optimitzats
  Pot algú explicar això per a mi. El que estic buscant?
  <<<
  Potser Anthony té forma instigador, però crec en Samurai, que obrir la keywor din qüestió en una nova pestanya (marqui i obri en una etiqueta o feu clic a la lupa per veure els detalls)
  Després feu clic al SEO OCMPETITION TAB en teh esquerra.

  Busqui un munt de places verdes :-)

  Waet que realment estem buscant és forats.
  Tots els deu primers dominis han envellit, és a dir, 1 + anys), són totes les seves pàgines Ttiel optimitzat, tenen backlinks EDU (difícil per a la majoria dels mortals per arribar) ho fan tenen un munt d'enllaços d'entrada.

  Això és el bàsic. Però vostè ha de perforar més profund.

  Quants dels deu primers són inamovibles (és a dir, amazon, wikipedia, llocs goverment o edu, sobre, etc.)

  Però en la meva humil opinió, que no és la història completa tampoc.

  Quants de teir backlinks són "reals", és a dir, no per ells, o els llocs de la seva propietat. Per això es necessita més investigació. Perquè llavors vostè encara pot aixafar a ells de totes maneres.

  Però personalment no m'importa.
  La competència és francament irrellevant si vostè és realment cmommitted a l'empresa que la paraula clau / s es refereix a.
  I que en la meva humil opinió és una gran part del que Anthony està tan encertadament ens recorda.

  Els quadrats verds ANF fàcil la competència és francament el mètode mandrós no compromès.
  Si vostè està compromès, haurà d'utilitzar la tècnica de búfal rosa juntament amb el samurai mercat.

  Quan vostè no sap el que vol, samurai mercat és bo.
  Whnen fas knwo el que vols, noble samurai mercat és increïble!

  BTW GRAN iceberg !!!!
  I se li va oblidar esmentar teh búfal rosa.
  De debò que ho va fer!

  La pau i la llum.
  Peter

 38. Aquesta és una magnífica publicació; simple i al punt. Jo solia sentir-se aclaparat amb paraules clau i vaig pensar que necessitava un munt d'ells per fer-ho en línia. He arribat a descobrir en la meva troballa passat i amb la confirmació d'aquest article que això no és cert.

 39. Gran post ...

  La meva pregunta és ... És bona 5-10 de KW suficient ... Es concentra en la construcció d'enllaços d'entrada de les 05.10 fins a la endo de temps o t'agafes altres paraules clau relacionades després d'haver construït el 10/05?

 40. Estic d'acord. Les coses han canviat amb l'enfocament iceberg.

  I sí, amb MS podem trobar les paraules clau d'acord amb els criteris, el que estic és del voltant del voltant com fer uns bons backlinks SEO i construcció on-page / sortida de pàgina?

  Si vostè pot elaborar més sobre això serà molt bo.

  De totes maneres, gràcies per aquest article.

 41. Sí, blanc de làser, però fer posts llargs. Us sorprendrà de quines paraules clau la gent a trobar per. Algunes de les nostres frases remunerats són per a 2 -3 cerques per setmana. Per exemple, vam tenir una frase de 5 paraules que es va buscar un cop, va pagar més de $ 4. El CPM era com 300 dòlars. Les nostres frases de trànsit més altes tenen un CPM de voltant de $ 35 a $ 85.

  Bon material.
  cd: O)

 42. 42
  El 23 octubre 2009 a les 03:53
  Cecil va dir:

  Gran article - simple i al punt. Si tot va ser tan fàcil.

  Mantingui 'em coming.

  Salutacions a tots en M S.

  PS La millor eina en el negoci.

 43. Gràcies, un gran article. Concís, fins al punt i informació molt útil, com sempre.

 44. Molt bona informació. Crec que encara estic en l'era de l'escopeta, tractant de mantenir-se a la punta de l'iceberg, però la seva fusió. :)

 45. Excel·lent article amb només uns senzilles instruccions pas a pas. Crec que té a veure amb molts passos per crear una estratègia de creació d'ingressos, és una de les raons la majoria de nosaltres donem per vençuts, abans que aconseguim alguna cosa d'impuls. Sóc amo de MS, i mana un gran eina.

 46. Contingut impressionant, simplement torna a confirmar el que estic fent ara. I el seu programari fa que sigui molt més fàcil.

 47. Vaig aprendre sobre Noble Samuri través Ed Dóna'ls 30DC i troballa és tan valuosa en la investigació i l'estalvi de temps que no vaig a estar molestant amb qualsevol altra eina k / paraula.

 48. Excel·lent article, ONU Enfocament paràgraf Posar en Pràctica Ara Mateix.

  Market Samurai és excel·lent, SEGUINT ELS SEUS Estratègies posicionar meva pàgina i Paraula director En Primer Lloc en Menys de Dos mesos.

  Gràcies, MOLTS Èxits.

  Erik

 49. M'encanta rebre els seus correus electrònics. Mai tractis de vendre qualsevol cosa i tot el que fa és donar un contingut de qualitat. La comunitat de màrqueting a Internet pot aprendre una cosa o 2 d'vostès.

 50. tràfic mensual> 3000
  llocs web que competeixen <30000
  Mal optimitzat 10 llocs
  Ho tinc, gràcies!

 51. Estic d'acord amb vosaltres nois ...

  És una qüestió de involucrar-se amb les paraules clau que estan en el seu lloc i treballar en ells per aconseguir que el trànsit!

  M'encanta el mercat Samurai perquè

 52. 52

  Excel·lent article. Què tal un exemple fet amb EM? I com pot ajudar a MS per crear una plantilla optimitzada-LSI i el contingut optimitzat LSI?

  Un vídeo amb un exemple podria ser molt útil.

 53. Així que prenem la 'T' de 'Shotgun' i es va convertir en 'Shogun' cool! Desitjo rebre informació sobre el Bushido SEO!

 54. gràcies a Ed i 30DC per introduir al noble samurai. He trobat que molts de màrqueting en línia que em veia en l'ús d'aquestes tècniques per a la recerca local de Google per a l'empresa local amb un lloc web i no hi ha trànsit.

 55. Gràcies, Anthony. Sempre expliqui bé, igual que en els vídeos 30DC.
  Comprat MS recentment. Gran part del programari. A més de la investigació kW, hi ha un munt d'altres característiques útils. Bon material.

 56. Existeix una estratègia separada per escollir paraules clau SEO vs. Paraules clau PPC? M'encantaria veure un futur article sobre això ...

  Gràcies,

  Justin Eckrich

 57. Gran post! Això ha estat un problema per a mi des que vaig començar en línia. Tractant d'aconseguir una enorme llista de paraules clau no només en temps, però els nervis tràfec també. Es pregunta si vostè està perdent diners en massa paraules clau. Gràcies per aclarir això i donant alguns passos d'acció específics.

 58. Interessant post. Crec que estic d'acord amb ell després d'haver provat la paràlisi per l'anàlisi de ruta. Només per trobar que moltes de les paraules clau "excés" de no donar lloc a PPC fa clic per exemple.

  La dificultat amb l'enfocament de paraules clau 5-10 és trobar els adequats. per exemple, no es tracta només de trànsit o la seva competitivitat també es tracta de si inclouen alguna forma de "intenció".

  Crec que l'EM és generalment excel·lent per cert. No obstant això, jo crec que es pot millorar en termes de les paraules clau de llarga cua. A part de l'ús d'Analytics per veure el que la gent busca en realitat a (Sorprenent!) Encara he de trobar alguna cosa realment bo per a la paraula clau de cua llarga. Alguna suggeriment?

 59. Crec que és bo que les paraules clau més millor és una cosa del passat. La nova estratègia d'un enfocament de "làser" on es pot utilitzar només un petit subconjunt de paraules clau específiques consumeix menys temps i més rellevant.

 60. Més que pensar; més d'aprendre; un altre gran article de vostè molt. Seguiu així !!!

 61. 61
  El 23 octubre 2009 a les 04:54
  Nelson va dir:

  Gran postal. Aquest és un dels millors productes que he tingut.

 62. Una idea problemàtica que segueixo veient repetida una i altra vegada és el la idea de trobar paraules clau que tenen trànsit descens i pàgines de la competència baixos ... amb nombres donats que estan en algun lloc menys de 50.000 en una recerca de concordança de frase.

  El problema és que aquests termes són cada vegada menys i menys disponibles mesura que passa el temps i els venedors tracten desesperadament de caçar per a ells. El problema es torna encara més d'un problema si es dirigeixen a qualsevol tipus de paraula clau "producte" ... que la casualitat de ser la classe de paraula clau que necessita per classificar perquè si vostè va a configurar una botiga en línia o una botiga d'afiliats d'eBay.

  "Info" paraules clau es poden trobar bastant fàcil per a aquells que volen desenvolupar un lloc a l'estil bloc i el tràfic profunda a Adsense o altres programes d'afiliació ... però quant de temps que duren?

  Els "baixa competència" paraules clau no són infinits ... i els dies de caça per a ells desapareixen aviat.

  En tres o quatre anys la gent encara estarà empenyent aquesta idea ... però per llavors l'únic "fruita madura" esquerra només estaran disponibles per a aquells que estan disposats a aprendre un idioma i mines diferents paraules clau i construir llocs dirigits a un altre idioma grups.

 63. Estic molt content que em vaig comprar el mercat Samurai. És una de les millors eines que he de treballar. Com més ús Market Samurai millor em poso a saber el works..the afegeixen característiques són grans .. El seu exemple Principi Iceberg és tan rellevant avui en dia, si vostè vol que el seu lloc es col·loca al capdavant en Google .... Gràcies per l'entrada, com sempre ...

 64. Com sempre ... Gran Informació i gran producte. Market Samurai ens ha salvat centenars d'hores de temps d'investigació. No puc dir prou gràcies!

 65. Gràcies per un altre bon tutorial sobre com aprofitar millor el mercat Samurai. M'alegro que el vaig comprar i estic molt content de mantenir-lo al dia amb els canvis en la 'xarxa.

 66. M'encanta la seva imatge i el concepte del principi iceberg. Vostè ho fa tan fàcil de veure i entendre.

 67. He d'agrair a tots vostès. Market Samurai ha estat una gran ajuda per a mi en aquest iceberg manera principi de màrqueting. Mantingui venir. Vullga-ho.

 68. Crec que la majoria de la gent té por per la feina que ha de fer, però el veritable or està en el seguiment.

  Una vegada que s'executa amb un petit grup de paraules clau orientades seves anàlisis li donarà el veritable or i després entrar en l'àrea de la Paraula clau pimpin '.

  És igual que el recent ensurt FTC. Totes les persones que no estan disposats a pas-It-Up s'haurà de fer a un costat i permetre més espai per a nosaltres.

  Vostès en MS sap les seves coses i proporcionar algunes grans idees. Gràcies

 69. Altres han gastat milers o escrit milions de paraules per intentar ensenyar el que brillantment present en una metàfora memorable. Noble Samuri és un producte fenomenal i m'alegro d'haver-ho trobat. Ja és una part del meu èxit de màrqueting a Internet i si les següents a la sobre-lliurar (és tan bo ja), sé que seguiré per donar-li les gràcies una i altra vegada.

 70. Gran post! El Principi Iceberg és una gran analogia de com s'ha de veure la part de generació de trànsit de negocis en línia.

  Està d'acord que l'optimització de paraules clau segon nivell abans de l'optimització de les paraules clau més competitives en realitat donar al webmaster un temps més fàcil l'optimització de les paraules clau més competitives quan una vegada que el lloc està optimitzat per al seu segon nivell paraules clau?

 71. Gràcies .. És tot massa algunes vegades .. sabent quines eines utilitzen és una mica molt. A part de la teva, quines eines em recomanen. Estic tractant la fallada del trànsit en el moment, però tinc els llocs antics ,, no estic segur si va a treballar. Segueixo anant des de la primera pàgina a la pàgina dos a google. El meu altre lloc i no pot ni tan sols arribar a la pàgina tres encara. Gairebé un any. Però jo segueixo intentant, Gràcies

  Kurt

 72. Gràcies per l'article que dóna en el clau, m'encanta el diagrama d'iceberg també. Paraules clau i la competència seo són generalment pagats de boca però amb la seva eina realment no hi ha excusa per no aconseguir que el 100% bé a la primera. M'encanta el producte, gràcies.

 73. Gran consell, els seus serveis han ajudat molt en la meva llocs Ranka ª posició

 74. The one thing that constantly amazes me is the fear of keywords that have lots of competition. I see it stressed almost everywhere and by almost everyone. Sheesh, it's really not that big a deal.

  Lol, you should try some adult searches where there are keywords with over a BILLION websites. 30K competition isn't really any competition at all. I suppose that's the point for newbies so it probably makes my amazement a moot point.

  With minimal effort you should be able to kick butt even with 100K competition. Even A million isn't all that tough. Most sites are put up by amateurs and they have no clue if they are ranked or why.

  Not that what you wrotedoesn't work, it will. I believe we scare people by telling them how tough the competition is and keep them from trying for more or worse yet teach them to fear anything with over 30K competition.

  On
  Ciscko replied:

  Amen brother ( or sister)!

  Everybody says 30,000 but as somebody else mention, it is for the lazy one who don't want to put up the effort.

  Now days it is possible to rank for more “competitive” keywords.
  A little research can have you in page one or two with little effort.

 75. Thanks for the information but I have never found a keyphrase that can generate decent amount of traffic and has competition less than 30,000

 76. I agree – it would definately NOT be possible to do ALL those tasks for too many keywords. Excellent article.

 77. @Veronica,

  I think the best way to illustrate the niche keyword optimization idea is with an old joke:
  Two guys are running from a grizzly bear and one stops to put on his running shoes. The second guy says, “What are you doing? You can't outrun that bear!” To which the first guy says, “I don't have to. I just have to outrun YOU!”
  You don't have to do everything perfectly in a small niche if you're targeting your market with targeted keywords, you just have to do it better than the competition. And chances are, what you see in Google as competition is more accidental than anything; they're mostly not actually optimizing for your chosen keyword.

  Best of success,
  Owen

 78. Hey Guys,

  Thanks for all the helpful suggestions on market research and Market Samurai tips. Your keyword tool is the best, a real time saver. Wish I would have gotten MS sooner.

  Micro

 79. Best advices. And brilliant illustrations!

  Really visually more easy to understand “what text is mean”.

 80. 80
  On October 23rd, 2009 at 6:21 am
  tomartomartini said:

  This is a great AND valuable article!Which proclaims a functional mind set ….. the mind set being!

  Get 5-10 keywords PHRASES that have the following :

  (1) Highly relevant to the niche.

  (2) Traffic eg. 100/200 visitors a day

  (3) They have competition about 30000/5oooo competing web pages
  in phrase match – “dog training tricks”; not- dog training tricks -

  (4) They have low strength of competition ie. The top 10 sites in

  Google are not well optimized eg weak back-links [ THIS FACILITY in m/s is just beyond great.]
  well as we have all spoken” really thanx” you didn't have too put this post here ,but you did ,,,looking to-wards your adword release. :)

 81. Thank you for sorting out a raging argument in a stroke, and I won. MS is the best.

 82. Què? does it mean my strategy is not working anymore???

  seriously, thanks for the update and a great reminder too.

 83. Gran postal. I'm going to take a look at how I'm currently using Market Samurai to do my keyword research. It just get's too overwhelming to try and target a thousand or so keywords!

 84. Nice article, all is to be applied.

  Hum…. I'm just wondering if your iceberg is upside down.

  I know it's not so important, but turn it the right way and it should likely illustrate a better way your article.

  Continue on guys, I'm a fan of yours and a happy Market Samurai User !

 85. Hola Samu destacats!

  Tan cert - ... tan cert ... Iceberg m'encanta ...
  Sempre em vaig començar amb els "temps dels consumidors" qüestions primera ...
  Algunes vegades em jused massa temps en ells ... i finalment van veure el resultat!

  Més tard ... Vaig veure la velocitat que els llocs es van arrossegar fins a posicions BONES ...

  Passa el temps, invertir en les seves posicions .. Val la pena en gran

 86. Sí, de manera que molts s'obliden de la pàgina de SEO i que vostè necessita per aconseguir enllaços de text d'ancoratge al seu lloc.

  M'encanta el gràfic de l'iceberg com que realment mostra que la major part de la feina està per sota de la superfície.

 87. Matèria impressionant que has compartit. Els temps han canviat i només Déu sap el que el paisatge es veurà com 2 anys a partir d'ara.

 88. Gran article

  Més sobre això si us plau: "Una vegada que hagi identificat i seleccionat les paraules clau objectiu, redirigir la seva atenció a les tasques de SEO a la pàgina i fora de la pàgina. . .

 89. Vaig comprar el mercat Samurai en 2008 i cada vegada es posa millor i millor. Gràcies a tots per les millores contínues.

 90. Cada petita ajuda i dies de tirar coses a la paret i amb l'esperança d'alguna cosa pals s'han anat. Havent adwords fet per un temps i centrar-se més en MSNads. M'he adonat d'alguns moviments en el meu rànquing en el serps quan he implementat algunes d'optimització de la pàgina.

  Gràcies per compartir

 91. Jo no crec que importi quanta competència hi ha una frase. Per exemple 'petites comparacions d'automòbils la consulta té 15.000.000 resultats de Google,' les comparacions d'automòbils finca 'té 2.000.000 resultats,' Toyota RAV4 comparacions 'té 225K,' fiat 500 ... '100k' bmw 1 sèries ... '560k. Es pot arribar si no tens el temps per remetre'ls-hi a través de diversos blocs. Un bloc és perillós perquè va a prendre el primer lloc.
  Salutacions
  Ralph

 92. Great article and we are starting to see some result for targeting specific keywords, super competitive market but doing what you have listed above we are slowly getting there.

 93. In one of your previous posts you discussed about outsourcing. If you ask me that's the only way to cope with the many specialized aspects of modern SEO (onpage and offpage)

 94. Ah, for the good old days of 2003.
  I have to smile remembering back in 2000 reading articles entitled “Is it too late for Newbies?”
  I nearly gave up then.

 95. This is my favourite tip that you have had on your blog, I shared it on twitter I loved it so much. This is what I say to others, its wonderful to hear good advice in our industry.

 96. The game certainly has changed. In my experience listening to the experts and what Google are up to can lead to success. In some markets though, the theory of 300,000 or less competing pages I feel isn't always rule of thumb. I've found within my industry some competitors under certain keywords have a website that is just ridiculous, is NOT well optimized and should be in the #1 spot out of 4 million competing pages. But they are!
  Some markets will never show fewer then 300,000 competing pages with keywords that are considered “the sweet spot” vs the amount of searches the keyword gets.
  But I do agree with what this article is saying. Have a point of reference is better then going in blind.

 97. Thanks so much for this explanation. I know I have spent a lot of time trying to evaluate good key words and I was frustrated when I could only get a handful. I thought I needed at least 100. I think what sets you guys apart is not only your smokin' software but your commitment to superior customer service. Your videos and articles are very much appreciated.

 98. Thanks for that – quality information. I had never actually thought of it that way. I have got some work to do now.

 99. Preaching to the choir. Thanks for the confirmation!

 100. [...] a nicely crafted article that explains the new reality regarding keyword strategy and research. Bye for [...]

 101. Thanks for that. I miss the old times, Google cash times and shotguns strategies… Today i'm a little bit lost, but I work on it.

  Thanks for the good quality info.

  Salut
  Dan

 102. Thanks for sharing excellent content! I love the visual of the iceberg.

 103. In the past I have used 100′s of keywords. But thanks to Market Samurai I am starting to focus and research. Thanks for the value.

 104. Totally agree with this. Having managed large AdWords campaigns, the 80/20 rule applies. 20% of keywords generate 80% of traffic. Focus on the 20% with PPC and SEO and you'll profit long term.

 105. Very good information. It helps to clear a good deal of misinformation spread all over the Web saying that you should go crazy and get thousands of keywords.

  That sort of wrong information can really leave doubts, in the minds of people not very experienced in IM yet, about what's the best approach — truckloads of KWs or a high focus on just a few.

  Gràcies.

 106. Very good, the article was very clear an concise, thanks for the good work.

  Novelltrade

 107. I can back up and confirm that what you are saying Anthony is the total truth. We start with a list after checking with Samurai basically stare with 3 or 4 words to target once these words start the clime up the first page we start adding one or two more and drive them along with the others. one thing that I have noticed is when you get your base keywords up in the searches it is much easier to get the ones you add to rank faster.
  Brad West ~ onomoney

 108. Excellent written and explained. I could not have said it better! Google wants webmasters to put more effort in their websites so they can deliver better search results… and make more money! But hey; 5 years ago we had to put so much more time in creating a website. Now that we have WordPress and other Content Management Systems, we can easily spend some more time on optimizing keywords. I, for my part, love better search results!

 109. Good article and MS is a great time saving tool.

  I think people also need to consider looking at their monthly website statistics or Google Analytics. These do provide some insight into how people ended up on your website in the first place and can then form part of your Keyword & SEO strategy. It has provided me some insight as to what terms I should consider as part of my on-page strategy for all of my clients and further keyword research using MS.

 110. The thing is, and this is another way of looking at it – each keyword brings in some traffic from the search engines. So, doesn't this mean that the more keywords you have, which bring in small numbers of vistors, the more your visitor count will go up to higher levels?

  Yes, I know we have heard about the iceberg princilple in many other subjects 20%/80% rule,etc etc they all quote the same kind of reasons, but no matter, each keyword you have will bring in some traffic and so build up your visitor count.

  200 keywords at 1 or 2 vistitors per day will bring in more than just one keyword at 80 visitors per day, and by the way, not many people get to number 1 in Google to see that traffic of 80 per day.

  Any responses to that alternative viewpoint?

 111. Great content guys. In a way I wish Market Samurai was not so popular. It's been my secret weapon since March of this year.

 112. Thanks for the great article. This certainly opened my eyes.

 113. An excellent article…

  It's all about giving Google exactly what they want or rather what their users want. Accurate and timely answers to their search requests.

  I try to build my free “one page” high ranking sites for single at most two keyword phrases… Works for me ;-)

  I'd rather build 6 quick high ranking pages in an hour than spend three days working on a blog with tons of keywords that may or may not pull the results.

 114. Thanks for the article, you guys are great not only is market samurai a great tool to use but you guys even write very useful blog posts.

  When I first started out, I felt that the more keywords the better. I did this not really understanding how Search Engines work. Thanks to years of trial and error I seem to be getting better. Thanks mainly to sites like this one and some courses I've purchased along the way.

 115. Your article is right on target. I have been keying in on 7 or 8 keywords for the school fundraising niche and literally was sent to first page on most of them by doing exactly what you mention in this article. 1. Good content 2. Targeted keywords with the right set of competition 3. Quality backlinks

  Doing this increased our site traffic by 3000 visits per month on a site that was getting only 2500/month mostly via PPC!

 116. 116
  On October 23rd, 2009 at 2:35 pm
  Jan Gregory said:

  I have a question for you Anthony. There's a mixture of ideas and statements here divided between SEO traffic projects and PPC landing pages, which are two different purposes, strategies, and indeed different Google algorithms measuring each.

  If I take your overall message to mean… choose only a few higher traffic keywords(>100 daily) with doable competition(10 daily) whereby we treat each long tail keyword as a “main keyword” with its own page.

  This is where I ask for more info. Quote:
  “In the early days of Internet marketing, if you placed a large number of related keywords on a page or included them in Meta and Alt tags you could often get rankings that led to traffic.”

  Assuming this statement refers to SEO traffic where the page owner hopes for “free” traffic from searches, are you referring here to targeting a single page for many different Main keywords? If so, that's something we shouldn't do anyway, at least in my own experience… one main keyword-one page is the strategy of choice, along with adding related keywords to each page.

  Are you really suggesting that SEO projects restrict a domain/site to only pages focused on keywords that offer >100 searches daily?

  Having said all this, I'm hoping for a reply. I currently have quite a few long tail pages that still do quite nicely with SEO traffic in very low competition areas. It's a numbers game of course, but small starts to matter when the multiplier effect compounds the total annual return on all those long tail pages combined.

  I don't ignore the ideal goal for SEO should be targeted traffic that leads to monetization either. But, in my experience, all pages that are rewarded with traffic drives up the overall domain ranking and trust factor. So, even when the visitor isn't going to add to my bank account, there is benefit overall from building that low-traffic long tail page. And you can often get lateral click-thrus to another domain page with monetization potential… quite often actually if you design your page properly.

  I completely agree that every keyword for SEO is a footrace that only 10 people can win by attaining the first page. I completely agree that there are many, many onpage SEO factors too… some experts estimate over 500 in the total SEO algorithm. But I've found that very low competition also means that those people in the race with you do little or no onpage seo, so the battle is easier won with that type of competition.

  “tiny blue lefthand widgets”

  …exists in its own universe for searches and also in the Google index. That is a single footrace for the annual searches for that phrase. In my experience, with an aged domain/site with a good trust factor… a page focused on that phrase exclusively very often beats out the pages for “lefthand widgets” even on the high authority domains for widgets. Because Google still seems to reward the exact phrase optimized in tag and other onpage SEO factors much higher than the “lefthand widgets” pages in the index. They will typically show in the SERPS below any pages optimized with the exact phrase

  If I target that keyword on a single page for SEO, I'm ignoring the searches for blue widgets, or lefthand widgets, and even tiny pink lefthand widgets. And if the investment is low and the page can produce some monetization, that's Okay in a long tail strategy as long as the investment is low.

  I'm not advocating “page sculpting” for long tails at all. Just do a lot of them knowing there is almost nil competition.

  And I suspect that is the message you wish to convey… to choose higher traffic and page sculpting to a degree on all levels, which is an excellent strategy as well. Just depends on which horse you want to ride.

  Finally, since I signed on with Market Samurai on the very first day you launched… I will gladly say that MS is my tool of choice and I own 23 of them. MS works for my SEO strategies and my PPC strategies by analysing the google data better and faster than anyone else.

  I strongly recommend that anyone give MS a try if you aren't using it, and don't forget to begin each keyword session with a single purpose in mind to serve the strategy you have chosen. its very easy to get lost in the numbers, calculations, and the myriad streams of advice you get.

  Just remember that Google does everything with the single goal to deliver the most relevant results to every searcher, SEO or PPC. The money follows Google because most of the world goes to Google to search expecting to get fast relevant results… and they do that consistently using Google.

 117. 117
  On October 23rd, 2009 at 2:38 pm
  Jan Gregory said:

  Edit for my Reply above. Darn spell checker.:)

  If I take your overall message to mean… choose only a few higher traffic keywords(>100 daily) with doable competition(<30k pages) whereby we treat each long tail keyword as a “main keyword” with its own page.

 118. I can't even begin to tell you how much I have learned from you guys and I really appreciate it. I love my Market Samurai and it has made a huge difference in my business. gràcies

 119. Hi,

  Funny I had just about reached this realisation and am in the middle of planning web sites for sub niches to my main niche, based on 2-3 Keywords each.

  Putting plenty of relevant content in these sites.

  Although relatively new to all of this, it seems to me that all Google wants is for the person who enters the KW to get a good valuable experience, so, having a highly relevant site would seem to be the way to get Google rankings.

  I amm pretty much down to following 30Dc and Commission Blueprint – both of which swear by Market Samurai, as do I.

  Great product great post..>Sam

 120. Great article and some good advice, I have done exactly this with my most successful website and can say that this method does work. However once you have succeeded with these core keywords, it is then important to look towards other keywords to continue grow your business.

 121. Great advices in there. You guys rock with solid software and solid tips!!

 122. Gran postal. It is remarkable how the Internet is an ever changing animal. In fact I think that is one of the major problems for newbies.
  What worked once, no longer has the same impact now. In this world of information overload it is really important to find a valuable source of up to date info that you can trust.

  Andy Beveridge

 123. A great post and I like the iceberg analogy and diagram! Very good.

 124. This, as always from you guys, is really good stuff. I find though that more and more I am pushing strength of competition to the top of my list. After all it doesn't matter that much, imho, if you have 1,000 or 1,000,000 competing pages if the top 10 spots are really well optimised or absolute garbage.
  In other words I find my keywords first then check out the top 10 and don't really worry about the number of competing pages.
  Seems to be working for me.

  Gràcies
  Sandra

 125. Indeed it is just what you say.
  I even try focussing on only one keyword, but becoming the alpha and the omega in that particular niche.

  Let's give it a try.

  Anyway, thank you very much for your time and effort!

 126. I am mainly active as internet marketing specialist in the Dutch market. Here still lots of companies do not even use meta tags of any kind. Then a big part of the pie is using 'keyword stuffing'-techniques… A small part is doing SEM the right way.

  Nice article. Gràcies

 127. Off page optimization!
  In my view if you use the “keywords” that you placed on your site! And the same “keywords” in your articles that you submit to EzineArticles, then what happens is that your articles “Full of your keywords” compete with your website which is “Full of your keywords”.

  Articles compete for the spot in search engines against your website!

  Isn't that The case?

  una cordial salutació
  Michael

  On
  idex7 replied:

  I've actually found this to be true and now omit my primary keyword from the related articles. I now use secondary keywords to create article and other off-page content.

 128. “Once you have identified and selected your target keywords, redirect your focus to the on-page and off-page SEO tasks necessary to transform your keywords into genuine traffic-generating assets for your business.”

  Can you submit some more information – in as much detail as possible – on your blog explaining and showing the way to set about on-page and off-page SEO tasks?

 129. I use your market samurai daily and agree with your keyword strategy.

  I used it to get my new website http://www.PortraitPaintingGallery.com on the top pages of google in 3 weeks out of 21 million results.

  thanks guys

  On
  Michael Podgoetsky replied:

  Yeah I checked and found your site to be where you said it is. The first page of Google and out of 21m sites! Guau!
  How did you manage to do this?

  I am trying to get my two sites http://www.sydneyshuttleservice.com and http://www.airporttransfers-to.com.au to the front page and fighting an uphill battle.

  Great staff.

  can you suggest?

  una cordial salutació

  Michael.

  On
  Lloyd Hester replied:

  It is not difficult but takes time to do. I have a team working for me who are link building. Writing articles, creating web 2.0 sites, videos and social bookmarking properties.

  You can contact me at my website if you like and I can give you more details. Click on my name comment and leave an email address I will answer it.

  On
  Michael Podgoetsky replied:

  Hello Lloyd and thanks for your reply. I went to your site but the email was not functioning. So I could not leave my email on your site. But do have some questions that etching to be thrown at you.
  Nice site though.

  Michael.

  Another time, another place perhaps?

  On
  Lloyd Hester replied:

  you can either add a comment there with your email added or email the contact us at http://www.portraitpaintinggallery.com. .

 130. I experienced that 1 to 3 keywords is not enough, maybe (also) because of the way people are searching. Finding the right keywords one should think about: Who should be visiting my website or blog? What might they be looking for? What words and phrases might they use?
  This is why a few keywords is better than too few or too many.

 131. QT…I'm an SEO nitwit and have stumbled on to great Google ranks for certain keywords for my site for local search….ie car wraps COLUMBUS OH and similar ranks high for me. Do my own site w/a WYSIWYG software package. Go look at it and you can tell. I am not a techie!

  I keep reading Google doesn't rank for keywords anymore yet everyone emphasizes them in blogs etc and lots of noise about keywords…keywords…keywords…

  Have read more than once…meta keywords aren't important and in some cases have read webmasters say they don't even include them when doing all the tags for a site…

  Yet all the ongoing noise about keywords. Your post is prime example. Get the best—get the long tail—be concise—not too many/page etc.

  What gives?

  On
  Michael Podgoetsky replied:

  This is actually an interesting collection of letters and words. Do you think you can try one more time but this time in English? Like finishing sentence so I don't have to guess?
  Things like that.

  With respect, of course!

  Per descomptat!

 132. I agree with you and the group about the analysis of niche keywords. working on hundreds or thousands of keywords are very tiring and boring and eventually tend to not focus and decrease struggling spirit. I also add about your laser theory of internal/external linking are important as well. But not the PPC yet…

 133. I have had MS for over a year now and it amazes me how much is now packed into it.

  It is truly an amazing tool.

  But these Blog posts really add an element of added-value to the mix and make you re-evaluate how you work.

  Keep up the good work.

 134. I have the MS for 2 months now and think it is great. mantenir la bona feina.

 135. Excellent post –
  concentrate on your keywords
  and then concentrate them!

 136. Hi Guys,

  Thanks for sharing…I think targeting specific keywords is the go and I've had great success doing so for my clients…another valuable tip I have is to use the same phrase in title and h1 :-)

 137. Great tips. Now I know what is missing. Should try them ASAP.

 138. Gran postal. I have been told that five keywords are the max that you should target on any single webpage. That SE's penalise pages with any more than that. Does that fit with your thinking?

 139. I wanted to ask if you guys and gals think that we should pay attention to the Google Adwords Keywords. The keywords that people pay money for and not the free keywords that no one pays money for.
  For example, I've been doing this site for my client http://www.sydneyshuttleservice.com I had it in the front page for about 1 month and not a lot of calls. I then started to look for the keywords that Google Adwords produce and now I found an expensive keywords: airport transfers and to airport, hence I've named my URL : http://airporttransfers-to.com.au/ , I yet to get it to the front pages of Search Engines, though. But what opinions might you have in relation to this stragedy, the Google Adwords Keywords?
  gràcies
  Michael.

 140. An awesome read. You've isolated exactly what works in keyword research in one post!

 141. As always, great info – great and useful.

  Gràcies

 142. I have viewed the video on how to set up the keyword searches in MS, but wish they would give a more intensive video on what each selection means and why and what values should be given to each selection (ie, pbr, seoc).

  Maybe I am the only one, but I still find doing keywords searches in MS overwhelming, although I like the product a lot I still get the feeling I am not fully utilizing it to its maximum capabilities.

  For instance one place says SEOC competition 100,000, then I read 50,000 and now 30,000. Similar to PBR; the video I watched said put in 15 but I have no clue as to why I am using this value.

  I would love a webinar so that we can build keyword lists and ask specific questions while doing it and know how to figure out if the results I am getting for a specific keyword is a “go” or “no go.”

  If there are any MS experts out there that can patiently help me make sense of this please, please contact me. info(at sign)vitalityrich(dot)com!

  Gràcies

  Stacey

 143. I love all the info I get from here it definatly helps with trying to get my site found, still have so much to learn, but thank you for all the info

 144. I love the Market Samurai. I have been using it for a couple of months now and it is great!
  I totally agree about the keywords. I much rather find 5 great longtail keywords to work with and concentrate on getting traffic with. That is also even more effective when it comes to Local Marketing and Local Search. You can find goldmines! Just look at “atlanta hotel reservations” has an exact search of 110,000 per month according to the google keyword tool. 3 words might not be all that longtail, but with a search that high I would not say no to it if i were in the hotel niche:)
  Anyway, thanks for a great article and a great tool to use!
  Jan Riley

 145. Gràcies! Awesome information that can save months of frustration.

 146. Thank you for your great, useful, very important information! I love Market Samurai!

 147. 147

  Anthony,
  This is by far the best course I've taken on Marketing. Congrats! However, as questions arrises is hard to get answers as ticket are not responded on time manner and I understand this fact. No complains.

  However, my doubt is about territory.
  My product to this challenge is one to be offered locally and not nationwide. (Our state (Califonia) has almost twice the population of Australia, so the market seems to be beg enough to me) So I would be interested on local results not nationwide. Should I try to find bigger numbers to discriminate this factors? Let say, increase the number of web pages and clicks for a given keyword, keeping the ratio? Well it is confusing to me!

 148. I've seen things change, as you said, over the past few years. I wish it hadn't changed. It was easier back then. But no matter how much I wish, that does not change reality. So iceberg approach, it is. Thank you for MS which helps us a great deal with that. Your work and updated information is greatly appreciated.

 149. A good post encompassing the basic SEO tasks. I disagree with Dana (above). It wasn't easier in the 'old days' when SEO amounted to stuffing keywords in the text and meta tags. All this achieved was too much badly written content and poor websites ranking well. Google (who now puts no importance on the meta keywords) is now a lot more sophisticated and the rules have changed.

  If you want to get to the top of Google you need a good site, good content and a good SEO campaign. That means it's easier NOT more difficult for people who work in the industry.

 150. Great outline on what works in keyword application today. This is no small matter from the folks whom I consider to have devloped the best keyword support and research tool on the market! Keep up the good work.

 151. Great information and great advice. With the rapidly changing Internet, it's hard sometimes to keep up with the latest effective ways to drive traffic to our sites. And, it's too easy to get stuck doing things that used to work, but don't work any longer. Thanks for pushing me forward.

 152. Great infos and very helpfull article greetings from Greece drossos cheap hand made carpets

 153. Absolutely, Positively Right On The Money Fellas! Great breakdown and reality check regarding what's now truly REQUIRED FOR PPC SUCCESS!!

  As always…. much appreciated! I am making ready for review my Overcome Adwords product and this really confirms my instructional platform throughout!! Thanks Again!!!

  By the way you are featured as an exclusive in the resource section and on the Bonus Disc!!! Because I use your tool(s) day in and day out and could NOT SURVIVE OR THRIVE WITHOUT IT.

 154. Samurai team thanks for the info. I love this software and they updated info you keep providing us. I still learn but light years ahead of my competition.

 155. This particular illustration (the iceberg) really hit me between the eyes – I have, for too long, used as many keywords as I could find in my very small PPC campaigns for a few different sites. I'd get clicks (and the bills to go with them), but I did not notice any real conversions. I recently got started with MS, and absolutely love this tool! I know I have a lot to learn – especially about getting quality backlinks (I'm getting tired of the dozens of 'link exchange' requests that I receive that do not appear to be genuine – and they tend to waste a LOT of my time in response) – but I'm now feeling hopeful! Thanks for this amazing tool! :) Kathy

 156. I wish I could get my clients to understand this principal!
  You couldn't be more right.

 157. Always good info from these guys!
  Everything from the videos they make to articles like this!
  Gràcies