La roda de la meravella Google

Share Button

Hola equip,

Darrerament hem estat compartint amb vostès un munt d'estratègies ordenades per l'ús d'algunes noves eines i recursos de paraules clau.

Hem vist:

Volia entrar en més detalls sobre una eina que he esmentat breument en el meu post sobre estructuració web semàntica (i per altres en els seus últims comentaris aquí al blog.)

La roda de la meravella Google

Aquesta és la roda de la meravella Google - una altra "eina increïble maleït que Google ha llançat recentment que mostra les relacions semàntiques entre paraules clau - pel que és un altre gran recurs per a l'estructuració web semàntica.

En essència, si vols saber quines són les branques de l'estructura del lloc ha de ser similar, aquest és un gran recurs per obtenir idees sobre el que Google pensa que el seu lloc ha de ser similar.

Com accedir a la roda de la meravella Google

La propera vegada que vostè està buscant a Google, busqui el botó "Mostra opcions".

Feu clic en aquest, a continuació, "Wonder Wheel".

... I podràs jugar amb la roda de la meravella per tu mateix.

Encara no puc obtenir accés

La roda de la meravella Google no s'ha publicat àmpliament, però, (a diferència de la eina de paraules clau de Google motor-Based ), però Google Blogoscoped va ser capaç d'esbrinar com donar accés a tothom .

Si vols provar aquest experiment vostè mateix, això és possible. Tot el que necessites fer és anar a google.com i enganxeu el següent a la barra d'adreces, i va colpejar el retorn - que establirà una galeta dient Google que vostè està prenent part en el prototip:

Això ha de desbloquejar la roda de la meravella Google per a vostè, que ara serà accessible a través dels passos anteriors.

Ús La Roda de la meravella d'estructuració del lloc Semàntica

Com que vostè està utilitzant la roda de la meravella per analitzar les relacions de paraules clau per a l'estructuració del lloc, el lloc obvi per començar és amb la seva paraula clau lloc - o el tema del seu lloc.

A partir d'aquí, les "branques" fora la paraula clau poden ser categoria idees lògiques - els bifurca ells poden ser subcategories lògiques - i així in.

(Òbviament, per llavors analitzar el tràfic, el valor i la competència al voltant de les paraules clau en Market Samurai - i centrar-se en alt trànsit, baixa competència, paraules clau d'alt valor - vostè serà capaç d'enfocar l'estructura del lloc en les paraules clau més rendibles.)

Tenir un joc amb això - és una divertida eina per tenir un joc amb i li donarà una bona idea de les relacions de paraules clau. Però, com es veurà, pot ser lent camí de fer anàlisis de paraules clau (ja que només mostra les relacions de paraules clau de gran rellevància -. No la força el trànsit de les paraules clau)

Així que demà, et vaig a mostrar una forma encara més ràpid per analitzar paraules clau, i desenvolupar estructures del lloc semàntiques.

Brent

Brent Hodgson un co-fundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

13 Respostes a "La Roda de la meravella Google"

 1. Gràcies Brent, suposo que no moltes persones sabien sobre això. És sens dubte serà una eina interessant per jugar. Mirant cap endavant a el post de demà.

 2. 2
  El 29 maig 2009 a 19:40
  David Kartuzinski va dir:

  Això és molt interessant. Vaig jugar una estona amb ell i hi ha moltes paraules que no tenen branques. Vaig anar a veure "Joomla", i vaig oferir sense branques, però un esperaria "extensió joomla" "Els fòrums de joomla" "joomla templates", etc ... Vaig buscar "directori d'enllaços gratis" i em "nens i adolescents", "sales de pòquer di" "top hits" "vida artificial" "directoris d'empreses gratuïts" "antiguitats i objectes de col·lecció".
  Alguns d'aquests poden CASI, POTSER tenir sentit, però mai he vist una subcategoria de "vida artificial" en un directori d'enllaços!
  Suposo que Google necessita per desenvolupar encara més, però és molt fresc.
  No tan cool com els altres google paraules llarga cua que ens va mostrar l'altre dia, encara!
  Gràcies.
  -DK

 3. Wow.Wow ... Wow ... mai sé que ...
  Gràcies Brent. Intenta esbrinar en la nova pàgina web.

 4. 4
  El 29 maig 2009 a 21:36
  Gregor va dir:

  Hola, gràcies per aquesta informació, però sembla que no està disponible al meu país (Eslovènia)
  ¿Vostè sabia res sobre això?

 5. La roda de la meravella és també fantàstic a assenyalar relacionat però no superior de paraules clau negatives al cap, són de vital importància per a la presa de ppc més rendible.

 6. Sí, és molt eina fresca de fet! És interessant com les coses que eren fa molt de temps disponible a les opcions avançades de cerca de Google estan rebent tant rumor que ara es van portar a la primera pàgina de resultats)

 7. Hola Brent,
  Gràcies de nou. M'encanta comprovar la meva safata d'entrada cada dia i veure una mica de mercat Samurai !!

 8. Només estava jugant amb Google Roda.
  Diversió per escriure noms en, com el Brent de l'o Ed Dóna'ls :)

 9. Finalment una petita eina agradable a la descomposició de l'operació de recerca de paraules clau en un petit gràfic ordenat per a nosaltres la gent visuals. Ara ho fa la branca Wonderwheel cap al més popular buscada paraules clau - o es tracta d'una paraula relacionada suggerit?
  Gràcies pels bons consells dels nois!

 10. Ja Brillant, ara tinc només l'estructura correcta per a un nou projecte que em va ser desconcertant!

  Problema resolt curtesy de mercat Samurai i Google! Gràcies als dos!

 11. Brent,

  Llançar aquestes petites llavors del nostre camí usant MS és molt útil. Segueixin amb la bona feina.

  Micro

 12. 12

  Moltes gràcies per aquest post Brent! =) Serà molt útil. Només per casualitat, tinc un nou lloc que vull ordenar en diferents categories, però no podia pensar en quina direcció he de prendre. Això hauria d'ajudar molt. Fins ara només he estat utilitzant Google Wonder Wheel per fer una recerca de paraules clau. Mai vaig pensar sobre el seu ús en branca adequadament meu lloc ...

 13. Gran informació de vostès, però aquí és un punt de discussió.

  Amb totes aquestes grans eines de paraules clau i la tematització estiguin disponibles no hi ha cap raó per a qualsevol que no sigui capaç de construir un lloc com Google espera que sigui construir utilitzant categories i paraules clau subministrats pel mateix Google.

  De fet no hi ha poder cerebral requerida i ara és només una operació d'imatge, copiar i enganxar.

  Punt 1. Si el camp de joc és aquest nivell i tothom va a construir els seus llocs web complint estrictament amb les eines de Google, ho fa tot sol descendeix al contingut de nou?

  Punt 2. Amb totes les categories addicionals i idees per a pàgines web no és això només va a afegir a la ja increïble quantitat de contingut de filats inútil?

  Punt 3. On encaixa mercat Samurai en tot això? Sembla com si tots podem fer la nostra paraula clau i el nínxol d'investigació directament de Google, filtra i exportació paraules clau directament des de les aplicacions de Google i és fins i tot un procés d'un sol clic per identificar les frases més importants per a tots els països. A part de la competència SEO estalvi de temps en el mercat Samurai, és MS gradualment s'està quedant enrere, juntament amb altres aplicacions de paraules clau, així que en realitat va a utilitzar les "coses" a Google com una qüestió de preferència?

  Jo estaria interessat en els seus punts de vista.

  A pocs pensaments.

  Ade