Nínxol generador de la idea de negocis

Share Button

Hola Gang,

Quan vaig arribar per primera vegada a través de la recerca basada en Google Keyword Tool , i vaig fer el que estic a punt de mostrar per primera vegada, em vaig quedar atònita.

Es em va deixar al·lucinat.

Mai he vist a un recurs tan increïble ple d'idees madures per a la comercialització del lloc en línia.

Així que si alguna vegada has lluitat per arribar a una nova idea per a un lloc web, això va a volar la teva ment també:

Així és com funciona ...

Vostè li diu a Google el que li interessa, i ve amb fins a 800, suggeriments de paraules clau d'alt trànsit rellevants que vostè pot posar en el mercat Samurai per començar la seva investigació.

Ara, imagini si vostè estava rebent en la primera onada - que moltes d'aquestes idees jeien sense explotar en línia - i que vostè és una de les primeres persones a utilitzar les dades d'aquesta manera.

Jo sé - que és una passada "impressionant, no ho és! : D

Brent

PS - Un consell més pràctic. Òbviament, vostè vol mercats amb nivells relativament alts de trànsit (perquè un lloc és inútil a menys que tingui trànsit!)

Així que quan vostè està recollint nínxols potencials, mantenir un ull a la columna de cerques mensuals dins d'aquesta eina, i se centren en les paraules clau amb diversos milers de cerques per mes (en general a estar a la part superior de la pàgina).

PPS - Després que vaig deixar el vídeo, em va mirar als resultats que el mercat Samurai trobat per a aquesta paraula clau - la paraula clau que vaig triar a l'atzar.

Em vaig trobar 14 de les paraules clau Mercat Samurai es troben al voltant de la idea de nínxol tenien més de 200 recerques per dia (SEOT de 80 o superior, PBR de 15% o més), i menys de 30.000 competidors (SEOC).

Random. En primer lloc que vaig escollir. Cec.

He esmentat? ... Freakin impressionant.

Brent Hodgson un co-fundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

64 Respostes a "nínxol generador de la idea de negoci"

 1. Gràcies per la informació. Això sembla una molt bona manera de descompondre i analitzar nínxols. I molt generosa de Google.

 2. Hey Brent,
  Per 63.000 $ lletrejar EMOCIONAT

  Gran dia Brilliant Value, vas fer que desitja configurar el meu lloc mentre que el seu en ell.

  Gràcies Amic

 3. Es tracta d'un extrem increïble per trobar nous nínxols i paraules clau - gràcies Brent! I una gran vinya - curt i dolç i ple de valor :))

 4. Per Déu grans boles de foc aquest estimats un clàssic Salutacions Brent

 5. 5
  El 29 maig 2009 a les 02:38
  Honzik va dir:

  Gee Brent, que està tremolant completament teus pits més que l'eina de paraules clau de cerca de Google basada en! :) I de nou saltant a sobre com un conill famolenc en un col fresc. Sento que és una qüestió de temps quan google talla l'accés de tercers a les seves eines de recerca de paraules clau i, com tot el que SEO Aplicacions desenvolupadors estan depenguin taaan en ells, vostè pot llavors simplement lligar i començar a google per altres treballs / oportunitats ...

 6. 6
  El 29 maig 2009 a les 02:41
  Joan va dir:

  Noice!

 7. Gràcies, com a contingut impressionant habitual.
  Vaig a comprovar que l'eina fora.

  Gràcies.

 8. Això era precisament el que estava pensant quan jo veia els vídeos anteriors. Gràcies Brent, això és super!

 9. Segueixo fent servir IE6 i l'objecte de vídeo apareix com una icona d'imatge que falta. Pensaments?

  cd: O)

  Hrm - això és estrany. Estem utilitzant un codi embed YouTube. -Brent

 10. Bé el vídeo apareix en FF. Donaran IE.

  cd: O)

 11. 11
  El 29 maig 2009 a les 02:53
  Jay va dir:

  Aquesta és una notícia vella, però encara gran informació.

 12. GUAUU! No puc creure que no havia trobat aquest vincle encara ...

 13. Hey Brent,

  Moltíssimes gràcies pels caps de l'eina de Google. Vostès estan fent una feina increïble per allà al mercat Samurai. Gràcies per crear una eina impressionant i gràcies per compartir informació tan lliurement.

  Per al seu èxit il·limitat,

  Sidney

 14. Algú més va notar que hi ha un munt d'àrees només falta per complet? Només cal fer una ullada - no hi ha categoria de "negocis" que puc veure - pel que estem contents amb la inversió Adwords allà, suposo.

  Em sembla Big G està utilitzant això com una forma de promoure noves àrees per a les persones per crear productes de nínxol i fer pujar els ingressos d'AdWords - estratègia ordenada.

  Gran sèrie de vids, per cert Brent - gràcies.

  Salutacions,

  Sotavent

 15. Gràcies per l'enllaç. Bon material.

 16. Gran contingut. El seu no és suficient informació sobre com aconseguir idees i el procés de generació d'idees de negoci que hi ha.

 17. Gràcies Brent, que és gran informació i estima la seva feina.

 18. si .. que ha estat al voltant d'una estona .. combinar-ho amb la roda de la meravella està vostè rient .. http://vimeo.com/4885260

 19. 19
  El 29 maig 2009 a les 03:41
  Jim va dir:

  Gràcies Brent, realment estima tot el seu treball i esperem amb interès la seva pròxima entrada.

 20. 20

  Brent,
  Podria començar a fer algun tipus de formació sobre l'ús d'aquesta eina per a la indústria del mercadeig en xarxa? Vostè eina és gran però estic tenint dificultats per correlacionar a la indústria estic treballant en el. Pots fer alguna cosa amb el MLM, network màrqueting, indústria de venda directa ....

  Gràcies
  http://www.SponsoringSchool.com

 21. És molt bona idea de com definir nínxol de negoci.
  Gràcies Brent, que realment m'inspira.

  Salutacions,

 22. Sí, és clar que és un nínxol de consells útils per a la recerca de paraules clau. Vostè ha explicat de manera clara i curta amb aquest vídeo. gràcies.

 23. 23
  El 29 maig 2009 a les 04:01
  LTK va dir:

  NOOOOOOOOOOOOO! Mantenir / sktool a la llista de lesionats, jo! LOL!

  Ha estat el meu petit secret brut des dels seus inicis. M'encanta que utilitza G Insight i no Tendències. Es va a mostrar

 24. 24
  El 29 maig 2009 a les 04:02
  LTK va dir:

  no va acabar ...

  Se't mostro pujant i principals recerques i regions en una sola pantalla. Per tant, útil!

 25. informació fresca

 26. Badall. Això ha estat fora durant molt de temps. On has estat? I ell aint els genolls de les abelles en absolut. Exagerades per part de tots i cada un. Saber perquè? Perquè vostè no pot prendre les estadístiques de Google com un evangeli.

 27. Gràcies per una gran aplicació més de Noble Samurai. A l'espera de la mateixa família !!!

 28. Hola Nois,

  Vostè té algunes grans eines i realment apreciem la seva voluntat de compartir contingut significatiu. Una de les coses que està desconcertants per a mi és que quan faig una recerca d'una frase (per exemple., En google recerca avançada) en una frase aparentment comuna, com "mercat de valors", a la part superior dels resultats de cerca, Google diu: " 78,500,00 per al mercat de valors ". Així que la meva pregunta és, és una manera confusa des del punt de vista de màrqueting a pensar que estic competint contra 78,5 milions de pàgines. Per què vostè pot demanar? Perquè si a continuació, en l'última pàgina sigui possible es mostra (els meus especificacions, 100 resultats per pàgina), que és la pàgina 10, de fet m'assabento que hi ha només 791 resultats reals per al terme! Insight i rellevància de màrqueting molt apreciades.

  Molt bona pregunta! - Tot i que Google té 78.500.000 resultats per a la paraula clau, només es mostrarà a 1.000 d'ells perquè sap que molt poques persones es veurà en els resultats de 1000 profunda (normalment van a trobar el que necessiten abans), i el temps de processament de l'ordinador és substancial si volen anar més enllà. I aquí és on es converteix en un joc de nombres. Si el que desitja és estar en els 1.000 primers resultats d'una paraula clau a Google, i hi ha 78,5 milions de llocs que citen aquesta paraula clau, vostè necessita estar en el 0,12% dels millors resultats (millor que 99,88% de tots els altres resultats - si el meu matemàtiques és correcte) només per entrar en els 1.000 primers llocs. Però si vostè està buscant en una paraula clau amb 30.000 competidors, només ha d'estar en el 3% més alt (més fàcil). O 10.000 competidors, el 10%. O 1.000 competidors, que només han de mencionar la paraula i ets a -. Brent

 29. He utilitzat mercat Samurai i les eines que posseeix es fantàstica i em va ajudar a trobar un nínxol.

 30. Això va ser realment excel·lent. Potser una altra dada a algú és prendre la paraula clau i es combinen amb "i afiliat" en recerca de google per trobar programes perquè coincideixi amb la paraula clau. En altres paraules, "la paraula clau i de l'afiliat".

  Bona propina! -Brent

 31. Estimi la meva eina de paraules clau Samurai i això és una gran manera de maximitzar els meus beneficis. La nova roda d'estranyar que Google té per aprofundir en paraules clau és ajudar el meu recerca de paraules clau també. Tothom hauria de comprovar que fora i provar ... .Google acaba de presentar la mateixa.

  Greg

 32. 32

  Hola Brent,
  Només em preguntava si m'estic perdent alguna cosa aquí. He seguit el teu exemple sac de dormir a través, però els números de les paraules clau relacionades en l'eina de paraules clau per cerques de Google són molt diferents a les de mercat Samurai. Per exemple, el terme "sac de dormir lleuger" mostra 820 cerques al mes en l'eina de Google, mentre que en el mercat Samurai, mostra 217 per dia (el que equival a 6.510 cerques per mes.) Aquesta és una diferència molt gran. Què m'estic perdent aquí?

 33. 33

  Ja he vist el problema. Els meus ulls estaven jugant trucs en mi. Un terme era en realitat el terme plural, de manera que els comptes són molt diferents. Ni tan sols puc aconseguir la versió no plural del terme per arribar a l'eina de Google.

  Ho tinc :) Si vostè té aquest problema, comproveu la configuració regional. Òbviament tindràs menys trànsit si vostè està buscant en un sol país, enfront de tots els països i territoris. Aquesta és una raó comuna per a les diferències. -Brent

 34. Brent ets una llegenda. Gràcies per compartir :)

 35. Gran idea! Tinc moltes ganes d'explorar alguns nínxols i fruita madura més rendibles paraules clau.

  Gràcies per la gran característica afegeix.

 36. 36
  El 29 maig 2009 a les 11:06
  Ron va dir:

  SKtool també és molt útil per a les idees de l'article en el lloc li agrada el contingut associat i per a les entrades de bloc també.

 37. Brent,

  Gràcies per aquesta gran informació!

  Pluja d'idees de paraules clau és una característica imprescindible que vostè ha d'incloure en el seu programari.

  Ens ajuda molt en trobar uns bons nínxols especialment per a algú que no té idea del que, per començar.

  Mirant cap al futur per a aquesta paraula clau brainstorming característiques.

 38. 38
  El 29 maig 2009 a 24:08
  chinadoll va dir:

  IMPRESSIONANT !!!! Gràcies per compartir!

 39. 39
  El 29 maig 2009 a 13:53
  Joan va dir:

  Brent,
  Gran eina per a la generació d'idees de nínxol. En particular, si de vegades ens apropem un espai en blanc i no sabem per on començar!

  Gràcies

 40. Gran eina d'investigació. Gràcies per compartir.

 41. Quatre l'intercanvi de Gràcies

 42. Estic d'acord ... Freakin impressionant. Jo no havia aprofundit en SKtool i he gaudit de la informació més recent sobre el tema. Espero poder utilitzar tot.
  Gràcies munts.

 43. Ofegat! Simple i útil ... Thx 4 Vídeo

 44. Hola Brent,
  aquesta és l'eina, que separa els nois de l'home :-)
  També funciona perfecte en altres idiomes i tothom que no van trobar una pròpia mina d'or aquí, és una estupidesa.
  Gràcies de nou per aquesta perfecta sap com i salutacions des d'Alemanya
  Guenni

 45. Un cop més jo,

  en menys de 10 minuts !!!! He trobat addicional 5 perfecte nínxol de la Noble Samuarai en combinació amb l'eina de paraules clau de Google
  Sorprenent
  Greetz Guenni

 46. Gran eina. Llàstima que Google intenta endevinar quin idioma parlo.

 47. 47
  El 29 maig 2009 a 18:01
  Shaun va dir:

  Grans missatges Brett, gaudint molt d'ells. Com ajudar a aclarir la boira per així dir-ho. És increïble una vegada que creui la línia, i en realitat vol entendre com funciona Internet, en lloc de només accepten la seva existència, el sagnant complicat que és ......

 48. Gràcies pel vídeo! Una cosa és tenir noble samurai, una altra cosa és saber com utilitzar de manera eficaç. Apreciar l'ajuda.

 49. 49

  M'hauria agradat haver trobat aquesta tarda. Es fa una gran porta d'entrada per al mercat Samurai

 50. això és fantàstic !!! Gràcies

 51. és Freakin impressionant si vostè viu a Sud-àfrica o un dels altres països que no han aconseguit això per. Jo estava donant zero comentaris i vaig trobar això en la secció d'ajuda:

  http://www.google.com/support/sktool/bin/answer.py?hl=en&answer=116520

  ¿M'estic perdent alguna cosa aquí Brent o hi ha una manera d'evitar això?

 52. ho sento - que això significava per llegir no viu a Sud-àfrica .... (Simplement frustrat amb això !!)

 53. Una altra gran lliçó. Vostès són realment inspirador. He estat buscant en l'eina de paraules clau buut no entenia totalment.
  Gràcies de nou!

 54. Eina de cerca intel·ligent per nínxol de negoci. Ben fet perquè ens proporciona aquesta informació increïble per mantenir-nos per davant de la competència. Vaig a provar-ho ara mateix.

 55. Refredar .. realment estima per això.
  ;)

 56. 56

  EBAT Bener ...
  Ni NIH yang wa mau .. ntul NDAK ..
  orang indo Demen pasti
  PERTAMAX

 57. 57

  Molt bé,
  He trobat més de 5 temes de nínxol addicionals en menys de 5 minuts.
  Gràcies de nou perquè la informació eina de Rockin
  Saluda des d'Alemanya
  Guenni

 58. 58
  El 1 juny 2009 a les 1:00 pm
  Jared va dir:

  sona com una gran idea, jo vaig seguir corrent sense idees pel que aquest l'ajudarà molt en la meva recerca

 59. Botó [...]. He trobat algunes realment grans usos per aquesta eina i la comercialització de l'Internet. Aquest és un bloc molt ordenat i vídeo Recentment em vaig trobar amb. Has de comprovar aquest [...]

 60. Gran informació, Gràcies

 61. 61
  El 5 juny 2009 a 24:24
  Darrell va dir:
 62. Vostè és correcta - aquesta és una altra gran font d'idees.

  No obstant això ja és una part de mercat Samurai en un format molt similar.

  Brent

 63. 63
  El 5 juny 2009 a 13:21
  Darrell va dir:

  La raó que esmento això és perquè amb l'eina inicial suggereix que vostè està limitat a menys que tinguis un anunci paraules representen. Aquest enllaç dóna moltes més paraules clau. Jo no faig les paraules de l'anunci de mi mateix com jo ho he provat abans i des de la meva experiència, llevat que realment sàpiga el que està fent i supervisar regularment pot cremar-se. Ho vaig fer ... per tant jo no sabia el que estava fent. Així que vaig pensar que anava a tirar això per aquí.

 64. si ... m'encanta nostre article i la investigació. No sé sobre http://www.google.com/sktool/ abans fins que vaig llegir el teu post.

  agradable