Què fa que el mercat Samurai La majoria en Profunditat Keyword Research Programari Disponible?

Compartir Button

Ahir es va emportar un cop d'ull al mòdul de recerca de paraules clau de Market Samurai - i com el mercat Samurai et dóna dades més crus de paraules clau, resultats més precisos, i una anàlisi més detallada i eines de filtrat que qualsevol altre programari de paraules clau - i ho fa a un cost menor.

Avui dia, vaig rebre un correu electrònic dient: "Però [XYZ més car eina de paraules clau] pot fer el 100% del que el mercat Samurai pot fer."

No és cert ...

Però ... això em va fer pensar - potser simplement no sabien què Market Samurai realment va fer?

Vostè està aconseguint tot el que pugui fora de mercat Samurai?

Hi ha tantes característiques disponibles al "kit d'eines de Market Samurai" que és tan fàcil de perdre o oblidar-se d'un o dos - i perdre l'oportunitat dels beneficis que li pot proporcionar.

Així que avui, vull compartir amb vostès algunes de les característiques que té accés a l'interior del Mercat Samurai - En tan sols el mòdul de recerca de paraules clau - i com pot utilitzar-los.

Cridi-ho un "curs d'actualització" Market Samurai - mirant totes les característiques que estan disponibles per a vostè en aquest moment, i que l'ajuda a obtenir valor de característiques que vostè pot haver oblidat el contrari sobre o passat per alt.

Però, abans de començar - només un advertiment ràpida ...

Com que el mercat Samurai et dóna dades més crus de paraules clau, resultats més precisos, i una anàlisi més detallada i eines de filtrat que qualsevol altre programari de paraules clau - això serà un post GRAN! ... Així que faré el que pugui per intentar ser breu.

Estàs preparat?

Vamonos!

PARAULES CLAU DE GENERACIÓ

Quan es tracta de generar llistes de paraules clau, Market Samurai dóna enfocat, llistes de paraules clau d'alta qualitat basat en les paraules clau que els motors de cerca volen veure.

Com que està rebent les paraules clau que els motors de cerca volen veure, no a les paraules clau que podrien distreure algoritmes dels motors de cerca quan es treballa amb el que el seu lloc està sobre (perjudicant el seu rànquing), a obtenir millors resultats. (Concepte GRAN - Vaig a entrar en més d'una entrada al bloc més tard.)

I perquè vostè no està tenint que travessar a través i filtrar milers de paraules clau de cua llarga escombraries (sense trànsit), a gastar menys temps en la recerca de paraules clau per arribar al mateix resultat final.

- # 1-2: Fonts de paraules clau -

Les dues fonts principals de generació de paraules clau són eina de paraules clau de Google i recerca basada en eina de paraules clau de Google.

1. L'eina de paraules clau Google

L'eina de Google Sinònim (conegut per la majoria dels venedors com "l'eina de paraules clau de Google") és particularment útil per a la generació de llistes de sinònims i paraules clau relacionades semànticament.

2. L'eina de paraules clau de Google Search-Based

El Search-Based Keyword Tool és valuosa per a la recerca dels més rendibles, més populars paraules clau de cua llarga (i el mercat Samurai és el primer programari de paraula clau per utilitzar aquesta font de dades).

Junts, no hi ha molt que aquestes dues eines es perdi - amb l'única excepció d'extrem Paraules clau de cua llarga (paraules clau amb nivells de trànsit molt baixos per proporcionar un benefici substancial per al SEO o la publicitat PPC).

I perquè vostè està demanant als motors de cerca el que volen veure, s'obté una llista de up-to-data de altament orientats, paraules clau d'alt trànsit que Google "vol" per veure quan és el rànquing d'un lloc web (en lloc d'una llista untargeted clau que inclogui les paraules clau que podrien perjudicar el seu posicionament) - el que significa que passen menys temps fent recerca de paraules clau, i obtenir millors resultats amb menys temps i esforç.

- # 3-4: Filtres de trànsit -

Perquè utilitzar paraules clau requereix una inversió de temps, esforç, diners i habilitat - és important centrar-se només en les paraules clau amb prou trànsit per fer la seva inversió d'aquests productes valuosos.

Market Samurai li permet filtrar les paraules clau amb baix nivell de trànsit, durant la fase de generació de paraules clau, de manera que vostè passa menys temps a la recerca de paraules clau, i es queden amb una llista molt més centrada i selectiva de paraules clau per a les seves necessitats.

Filtre 3. SEO Trànsit

Aquesta opció us permet filtrar les paraules clau amb baixos nivells de trànsit per als llocs de SEO-optimitzat, i ràpidament es centra la seva atenció en només els més alts paraules clau de valor - que li estalvia temps en la recerca de paraules clau.

Filtre 4. Adwords Trànsit

De la mateixa manera, el filtre de trànsit Google Adwords filtra ràpidament paraules clau que tenen molt baixos nivells de trànsit d'AdWords, i és poc probable que li donarà un retorn substancial a l'hora d'invertir la creació d'anuncis i la focalització de la paraula clau.

- # 5: filtres de frases de longitud -

També pot filtrar les paraules clau que tenen molt poques o massa paraules.

Això és útil per orientar ràpidament, o evitar, ja siguin paraules clau de cua llarga o paraules clau de cua curta.

- # 6, 7, 8: Positiu / Negatiu Filtrat de paraules clau -

Market Samurai també té el més filtrat de paraules clau positives i negatives en profunditat en qualsevol eina de paraules clau.

6. positius Paraules clau

Inside Market Samurai, vostè té l'opció de filtrar paraules clau basades en positius Paraules clau.

Mentre Paraules clau negatives són paraules clau (o parts de paraules clau) que vol evitar, positius Les paraules clau són paraules clau (o parts de paraules clau) que desitja centrar-se en exclusiva en la seva llista de paraules clau.

Inside Market Samurai, pot eliminar totes les paraules clau amb excepció de seleccionats Paraules clau positives fent clic a la icona de la marca al costat de les paraules clau que voleu enfocar.

També pot centrar-se en les paraules o frases específiques fent clic en aquestes paraules o frases i després feu clic al botó de paparra - o escrivint les paraules que voleu veure a l'interior totes les paraules clau a la caixa positius Paraules clau abans de colpejar "Update".

7. Paraules clau negatives

Extracció de paraules clau negatives seleccionades individuals es pot fer fent clic a la icona "x" al costat de la paraula clau que voleu suprimir.

També pot eliminar qualsevol paraula clau que contingui una paraula o frase específica - Feu clic a la paraula (o paraules) dins de la paraula clau que voleu evitar, i després fent clic a la icona "x".

O només ha d'escriure una paraula o una frase en la "paraula clau negativa" quadre de llista i prémer "Actualitzar".

8. Mostrar Eliminat

Si alguna vegada vols veure a la llista de paraules clau sencera (sense incloure l'filtrat de paraules clau negatives o positives), pot fer clic a l'opció "Mostra eliminat" botó.

- # 9: Afegir paraules clau -

Aquesta és una eina molt útil si es vol analitzar un parell de paraules clau específica, i ignorar altres paraules clau relacionades ...

O, si voleu afegir una paraula clau específica per la llista de paraules clau generada per a la comparació.

- # 10: Afegir Permutacions -

Aquesta és una eina única per al mercat Samurai - i una cosa que li permet trobar la combinació òptima de paraules clau que voleu utilitzar.

Quan es tracta de la paraula clau de dades, ordinadors sovint embolic ...

Posen paraules clau en l'ordre de les paraules incorrecte - així que en lloc de veure "esquers de la pesca de la truita", és possible que vegi "esquers pesca de la truita".

La diferència en l'ordre de les paraules pot fer una gran diferència en els seus resultats - si el seu lloc està optimitzat per a la combinació de paraules clau malament, vostè no està optimitzat en absolut!

L'eina "Afegir permutacions" li permet comprovar que la paraula ordre és millor per a una paraula clau mitjançant la comparació de totes les opcions possibles. Això és particularment útil per desbloquejar el valor sovint passat per alt de paraules clau de baix PBR (Vaig a arribar a això en un minut.)

- # 11-16: Import / Export Keyword Llistes -

Si vostè té una llista de paraules clau existents (de registres del seu lloc web, una vella campanya d'AdWords, o fins i tot d'una altra eina de recerca de paraules clau) i desitja tenir accés a la recerca de paraules clau en profunditat de Market Samurai per aquestes paraules - hi ha diverses maneres que vostè pot importar aquestes paraules clau en el mercat Samurai.

11-12. Llistes de Recerca d'importació / exportació de paraules clau

Si es tracta de només unes poques paraules clau - escriviu en el quadre "Afegeix paraules clau", i prémer "Agregar" és una forma ràpida d'anar. Però per a les llistes més llargues, podeu utilitzar els botons "Importar" per importar llistes de paraules clau d'arxius de text guardats.

També pot exportar paraules claus generades en el mercat Samurai a arxius de text.

13-14. Importa / Exporta Negatiu llistes de paraules clau

Està pensant en executar una campanya d'AdWords? Ja reconèixer el valor de paraules clau negatives?

Great! - Només exportar la seva llista (o copiar-lo en el quadre de "Paraules clau negatives") i enganxar-la en el seu compte de Google Adwords per millors clics de qualitat, i per evitar el malbaratament de diners en poc rendible, el trànsit no directe.

15-16. Importar / Llistes Exportar positiva de paraules clau

De la mateixa manera, pot importar i exportar llistes de paraules clau positives per ajudar a orientar i centrar la seva recerca de paraules clau més tard.

PARAULES CLAU ANÀLISI

Només es necessita una mirada a Market Samurai per veure la profunditat de la investigació que s'ofereix en les paraules clau.

Per a la majoria de la gent, l'enorme quantitat de dades disponibles a vostè per les paraules clau no cap en una sola pantalla. (A la pantalla de sota, havia de fer servir un monitor de pantalla ampla.)

- TIPUS DE DADES -

- # 17-19: àmplia, de frase, exacta -

Àmplia, de frase i la paraula clau de concordança exacta de dades està disponible dins de Market Samurai per a totes les paraules clau.

Això li mostra exactament quanta gent està escrivint al paraula clau - exactament, segons la frase d'ordre, o en qualsevol ordre.

Market Samurai va ser el primer programari de paraules clau per obtenir dades de paraules clau de concordança ampla sobre la base de recerques reals de Google - abans d'anar un de millor, i la incorporació de les dades, tant de paraules clau de concordança exacta de concordança de frase i massa.

17. concordança ampla

Dades de concordança ampla li diu quantes persones estan a la recerca de les paraules dins de la paraula clau - en qualsevol ordre, barrejar amb altres paraules addicionals. És un bon indicador que el trànsit de llarg termini per a una paraula clau - el tipus de trànsit que un lloc establert recollirà.

18. Frase Partit

Dades de concordança de frase mostra com moltes persones estan a la recerca de la frase de paraules clau en l'ordre en que el veu aparèixer en - possiblement amb paraules addicionals al principi o al final.

És un indicador de trànsit a mitjà termini, i l'ajuda a aconseguir l'ordre de les paraules adequat per les paraules clau.

19. Resultat Exacte

Dades Coincidència exacta és el nombre de recerques de la paraula clau exacta. És també un indicador del trànsit a curt termini que es podria esperar per la paraula clau si vostè està apuntant a través de SEO.

- DADES ORGÀNICA -

Market Samurai mesura el valor potencial de trànsit "lliure" dels motors de cerca - que l'ajuda a trobar les paraules clau més rendibles per apuntar per al SEO, i que li permet centrar-se en les paraules clau que li donen el major benefici potencial.

Els tipus de dades de trànsit orgànic que el mercat Samurai reuneix per a tu inclou:

- # 20: Recerques totals -

Això és simplement el nombre de la gent busca la paraula clau per dia a Google.com, i socis de cerca de Google (per exemple, co-marca del motor de cerca d'AOL Google).

Igual que totes les xifres de trànsit a l'interior del mòdul Paraula clau d'Investigació de Mercat Samurai, aquestes estadístiques són més precises disponibles, i existeixen per àmplia, de frase i concordança exacta i es dirigeixen a la regió o l'idioma triat - que li permet fer recerca de paraules clau per a qualsevol mercat paraula clau en el món.

Per primera vegada en el mercat Samurai, vostè és capaç d'obtenir informació de paraules clau exacta d'una paraula clau, l'idioma o la regió - l'obertura de nous mercats per a vostè, i llevant la necessitat que qualsevol paraula clau "conjectures".

- # 21: Trànsit SEO -

És enganyós mirar les recerques totals per a una paraula clau. És fàcil pensar en el meravellós que seria tenir totes les cerques per terra dia al seu lloc - quan en realitat, només un percentatge d'aquestes persones mai visitarà QUALSEVOL lloc.

Puntuació única Trànsit SEO mercat Samurai (SEOT) és únic en el sentit que li dóna la màxima quantitat de trànsit que l'orientació d'una paraula clau és probable que li doni.

Això es basa en l'anàlisi de milions de consultes reals del motor de cerca, que mostra el 42% de tots els clics anar a la coincidència apareix en primer lloc.

Utilitzant aquesta informació és la més senzilla manera que vostè pot obtenir millors resultats de la seva paraula clau dirigits - com més alt una figura SEOT és per a una paraula clau, el trànsit més potencial que pot capturar de SEO per al seu lloc web. Senzill.

- # 22: Frase-a-Àmplia relació de partit (PBR) -

Aquesta eina estalvia un munt de temps perdut i esforç optimització per paraules clau incorrectes - un risc d'utilitzar cap altre programari de paraules clau disponibles, com les estadístiques de drets d'obtentor només estan disponibles dins de Market Samurai.

Els ordinadors no entendre el llenguatge com ho fan els humans, i sovint espatllar l'ordre de les paraules de les paraules clau. Així que en lloc de donar-li la paraula clau "esquers de la pesca de la truita" (que la majoria de la gent busca), podrien suggerir "esquers Pesca de la truita".

Si vostè està optimitzat per a la paraula clau correcta en l'ordre de les paraules incorrecte - vostè no està optimitzat en absolut.

Vostè pot obtenir un millor rànquing, però no obtindrà la major quantitat de trànsit per a aquesta paraula clau.

Una puntuació baixa PBR és un senyal d'advertència que la seva paraula clau podria no estar en l'ordre de les paraules dreta. (La funció "Afegir permutacions" pot ajudar a que vostè es resolgui l'ordre de les paraules dreta. Veure amunt)

- # 23: Tendències -

Algunes paraules clau són estacionals - "flors" és popular al voltant del dia de Sant Valentí, "ski" és més popular durant la temporada d'esquí de l'hemisferi nord, però té un segon pic més petit durant la temporada d'esquí / Nova Zelanda Austràlia.

Amb el mercat Samurai que mostra les estimacions de trànsit diaris des del mes passat, aquesta xifra pot fluctuar.

En mostrar les tendències del tràfic de temporada per la paraula clau, es pot predir amb exactitud probable demanda futura de recerca de la paraula clau a Google .

Edit: Per mantenir la coherència, al mercat Samurai els gràfics de tendència es mostren com a diagrames de gener a desembre.

Hem trobat que Google solia mostrar els gràfics amb els terminis inconsistents (amb l'inici de la carta de ser qualsevol cosa, des dels 12-15 mesos anteriors) pel que sovint era confús mirant els gràfics. Així que tornar a demanar al gener gràfics desembre a garantir la compatibilitat per als usuaris del Mercat Samurai, i va ajudar a millorar ia la bona feina de Google.

Si manté el ratolí sobre una de les barres del gràfic, un text d'ajuda apareixerà mostrant quin mes la barra representa.

Moltes gràcies a Frank Dobner per assenyalar que ens oblidem d'esmentar això. Gràcies Frank!

- Informació d'AdWords -

Aquestes dades representen el pagament, el trànsit de cost per clic que està disponible a Google Adwords, i inclou:

- # 24: Adwords Trànsit -

Una estimació molt precisa de la quantitat de trànsit que un anunciant pot esperar d'un anunci millor classificat a Google Adwords (vist per primera vegada en el mercat Samurai).

Amb aquestes dades, vostè pot enfocar la seva publicitat a Google Adwords en les paraules clau que són més probable que li doni el màxim nombre de clients.

- # 25: Adwords Cost per clic -

Aquesta xifra és alhora representa el "valor de mercat" d'un sol visitant per paraula clau, i el molt que es pot esperar per fer una oferta per aconseguir consistentment el primer lloc a Google Adwords (no poseu 1-3, però la posició # 1).

Mentre que altres eines proporcionen Cost per Clic estimacions, el mercat Samurai és l'única eina capaç de proporcionar aquestes dades altament orientats.

- # 26: Adwords de click-through de Canvi -

I si pogués predir el percentatge de clics esperat per l'anunci, abans que fos corrent, i utilitzar aquesta figura com un punt de referència per a dir-li si el vostre anunci s'està exercint bé o malament.

Aquesta informació podria ajudar a reduir els seus costos per clic i millorar el seu nivell de qualitat - el que significa que vostè podria aconseguir més trànsit de visitants d'AdWords, amb menys cost.

En reunir les dades d'estimació del trànsit i precisa de diverses fonts, el mercat Samurai és el primer (i únic) programari de recerca de paraules clau capaç de fer això per a vostè.

- COMPETÈNCIA -

Molta gent perd una gran quantitat de temps i esforç de focalització paraules clau altament competitius per SEO o d'AdWords.

Mitjançant el mesurament de la competència que hi ha per a una paraula clau, i l'orientació d'alt trànsit paraules clau de baix competència, pot obtenir millors resultats amb menys temps, esforç, cost i habilitat.

- # 27: Competència SEO (SEOC) -

Aquest és el nombre de pàgines web que esmenten la seva frase de paraules clau seleccionades. En general, els menys pàgines web que esmenten la frase de paraules clau, més ràpid es pot obtenir un millor rànquing.

- # 28: Títol de la competència (SEOTC) -

Usuaris Mercat Samurai van sol · licitar aquesta característica, i ens lliuren. Aquesta figura mostra el nombre de pàgines web que continguin la paraula clau en les etiquetes de títol (en qualsevol ordre de les paraules).

Amb les paraules clau que vostè posa en l'etiqueta del títol d'una pàgina web és una recerca PESAT factor de rànquing en els motors, sovint es pot arribar molt ràpid rànquing de primera plana per utilitzar paraules clau amb puntuacions molt baixos de competència del títol.

- # 29: Títol Competència Relació Competència SEO (SEOTCR) -

Aquesta és la raó entre el nombre de llocs que esmenten una frase de paraules clau, el nombre de llocs que tenen la paraula clau en les etiquetes de títol del lloc - i es poden utilitzar per trobar mercats de paraules clau sota-optimitzats.

Mercats de paraules clau que tenen molt baixos nivells d'optimització de paraules clau tenen puntuacions baixes SEOTCR.

- # 30: Adwords Anunciant count (AWA) -

Aquest és el nombre d'anuncis que s'estan executant per a una frase de paraules clau.

Mentre que algunes altres eines de paraules clau FAN proporcionar recomptes Adwords Anunciant, no proporcionen estadístiques sobre el nombre total dels anunciants - en canvi, compten el nombre d'anunciants a la primera pàgina de Google (que és en general entre 8 i 11 resultats).

Com que el mercat Samurai proporciona dades més precises en aquesta àrea, pot obtenir una millor comprensió del competitiu que és la paraula clau a Google Adwords, i centrar els seus esforços en les paraules clau menys competitives i més rendibles.

- # 31: Adwords competència (AWC) -

Aquesta mesura de la competència és proporcionat per Google, i ofereix un sentit de l'escala que mostra com molts anunciants estan fent una oferta en una paraula clau en comparació amb totes les altres paraules clau.

Aquesta guia general és una altra manera d'esbrinar si una paraula clau serà la competència d'alt, mitjà o baix - i centrar els seus esforços en la competència més baix, més paraules clau de valor.

VALOR COMERCIAL

No tot el trànsit és igual.

Algunes paraules clau atraure més clients, o les persones que vulguin passar més diners.

Si vostè sap quines paraules clau són utilitzats per "navegadors", i les paraules clau que s'utilitzen per "compradors", pot orientar el valor més alt, paraules clau més rendibles primera - i fer més diners amb menys esforç.

- # 32: Online Intenció Comercial (OCI) -

Market Samurai va ser la primera eina per proporcionar dades OCI
mesura els hàbits de compra probable de persones que utilitzen la paraula clau

si la puntuació és alta (per sobre del 50%), és probable que sigui una paraula clau utilitzada per la gent que vol comprar
si la puntuació és baixa (per sota del 50%), és probable que atraure més navegadors dels compradors.

Amb aquesta eina, vostè pot centrar-se en les paraules clau més rendibles.

- # 33: Adwords Valor (AWV) -

Alguna vegada has volgut saber quines paraules clau seria més rendible per apuntar?

AWV li dóna el valor màxim de trànsit (per dia) que podria rebre en dirigir la paraula clau - per Adwords.

Tant AWV i SEOV són exclusives de Market Samurai - i ajuden a orientar les paraules clau més rendibles, i evitar paraules clau sense valor.

- # 34: SEO Valor (SEOV) -

Alguna vegada has volgut saber quines paraules clau seria més rendible per apuntar?

Igual que AWV - SEOV és el valor total màxim de trànsit (per dia) que podria rebre per l'orientació aquesta paraula clau a través de SEO, en lloc d'AdWords

La forma en què es calcula és simplement el valor de mercat de trànsit per a una paraula clau, multiplicat per la quantitat de trànsit que un sol lloc podria potencialment rebre. Com a resultat, aquesta xifra té en compte tant el valor de la paraula clau, i la quantitat de trànsit - així que és una bona manera de centrar-se en els més valuosos, paraules clau rendibles.

PARAULES CLAU DE FILTRAT

- # 35-47: Columnes i Classificació -

35. Columnes ordenables

Columnes es poden ordenar Mercat Samurai - així, fent clic en un dels títols de les columnes, pot ordenar totes les paraules clau per aquest tros de dades.

Vols veure les paraules clau que tenen els nivells més alts de trànsit, el valor, o nivells de competència? - Fes clic a la capçalera de la columna corresponent, i les paraules clau s'ordenaran per aquest ordre - de major a menor.

Vols invertir l'ordre, i veure les paraules clau que apareixen de menor a major? - Només cal que feu clic de nou.

36. Tooltips

En mantenir el punter del ratolí sobre una capçalera de columna, també es pot veure una descripció de les dades d'aquesta columna.

37. capçaleres de columna fixos

... I com es desplaça cap avall, totes les columnes de paraules clau segueixen sent visibles - com aquest (nota paraules clau) ...

Aquestes són totes les petites característiques que l'ajuden a analitzar les paraules clau més ràpid i més fàcilment.

- # 38: Filtrat -

Trobar les millors paraules clau per orientar acostumat a portar temps i esforç.

D'una banda, desitja que les paraules clau d'alt trànsit.

D'altra, desitja paraules clau de baix competència.

PLUS - vostè vol assegurar-se que les paraules clau són valuosos - que la gent està utilitzant per trobar coses per comprar.

Ordenant paraules clau no és suficient. És per això que el mercat Samurai creat 14 filtres de paraules clau - el que li permet filtrar de baix valor, amb poc trànsit, paraules clau d'alta competència i tenen una llista enfocada de les millors paraules clau de qualitat per apuntar.

ANÀLISI MÉS PROFUND

- # 39: Easy paraula clau Tabs -

Market Samurai utilitza aquí la paraula clau - que li permet mantenir la investigació de diverses paraules clau en un sol projecte per a una fàcil referència.

També vol dir paraules clau s'agrupen en conjunts de paraules clau rellevants - tots ells en els mateixos grups de relació que Google vol veure.

- # 40: "Tab ràpida" Icona Tecla -

Al costat de cada paraula clau és una icona de la clau. En fer clic en aquesta icona li permetrà obrir una paraula clau en una nova pestanya - perquè pugui "aprofundir" en les paraules clau d'interès, i trobar les paraules clau rellevants addicionals.

- # 41-43: Color Coded Paraules clau -

També et donaràs compte que el mercat Samurai té diferents colors per a les diferents files de paraules clau.

41. Keyword Actiu

La paraula clau de taronja és la paraula clau principal a la pestanya actual, i serà sempre visible (fins i tot després que s'apliquen els filtres) per tu per comparar altres paraules clau en contra.

42 Obriu Paraula clau

Les paraules clau verdes són paraules clau que estan oberts a altres pestanyes, que mostra que vostè ho ha "aprofundit més" en aquesta paraula clau.

43. Zebra Striping

Les files són també "ratlles de zebra" - amb l'alternança de colors de fons en les files (gris clar / blanc). Això l'ajuda a llegir les dades de paraules clau amb més facilitat.

- # 44: Resultats Clickable -

Al costat de peces rellevants de dades de paraules clau, veuràs una petita fletxa verda (que es converteix en taronja quan el punter del ratolí passa sobre ell).

Els senyals de fletxa que en fer clic a aquest resultat s'obriran l'origen de dades en brut en una nova finestra, el que li permet seethe llocs web reals i anunciants que poden competir contra en aquest mercat.

També pot fer clic al gràfic de tendències per veure les tendències històriques de la paraula clau.

MARCAT

- # 45-46: Paraula clau Tagging -

Alguna vegada ha demanat paraules clau o etiquetes per a un vídeo de YouTube, la presentació de marcadors socials o blog?

En qüestió de segons, vostè pot tenir una llista de paraules clau molt específiques per a aquesta finalitat utilitzant Market Samurai.

Només has de seleccionar les millors paraules claus per al treball (mitjançant la col · locació d'una marca al titllar a l'esquerra de la paraula clau) i després feu clic a "Copiar Etiquetes"

Vostè té dues opcions per a les etiquetes ...

45. Copiar Etiquetes (separats per comes)

La primera és separada per comes - per a la majoria dels blocs i llocs de marcadors socials. En general es veuen així:

classes de guitarra, el llibre de classe de guitarra, classes de guitarra bluegrass, classes de guitarra, classes de guitarra slide, aprendre lliçons de guitarra, classes de guitarra descàrrega, començant classes de guitarra

46. ​​Còpia Etiquetes (separades per espais)

Aquests són utilitzats per alguns llocs de marcadors socials i llocs de vídeo, incloent Delicious.com, i es veuen així:

guitarra-lliçons de guitarra lliçó-book bluegrass-guitarra-lliçons de guitarra de plom-lliçons slide-guitar-lliçons aprendre-guitarra-lliçons download-guitarra-lliçons que comencen-guitarra-lliçons

EXPORTACIÓ

- # 47: Exportació a CSV -

Market Samurai li permet exportar les dades de recerca de paraules clau completa d'un full de càlcul CSV, arxivar, compartir amb altres o fins i tot donar als clients - amb només fer clic al botó "Exportar".

- # 48: Exportació de text Arxiu -

Com he esmentat abans, també pot exportar llistes de paraules clau en arxius de text des de la pàgina de paraules clau Generació. Això no es limita a la seva llista de investigat - també pot exportar les paraules clau positives, o llistes de paraules clau negatives per al seu ús en Adwords o en un altre lloc.

(Nota: Tornant a la pàgina de paraules clau Generació i exportació de la seva llista de paraules clau com un arxiu de text és diferent després d'haver aplicat filtres - com només veurà paraules clau que coincideixen amb la vostra cerca)

Orientació regional

- # 49: regió i idioma Targeting-

Has pensat en el potencial de guanyar diners en els grans mercats de recerca fora dels Estats Units, en gran part ignorats pels comerciants d'Internet?

Aquí pot trobar molt de trànsit, d'alt valor "nínxols" amb tot just un competidor a la vista - i dominar la indústria de tu mateix.

Market Samurai li permet fer recerca de paraules clau en 234 països, regions i territoris - que li dóna accés a més mercats de paraules clau que mai abans - el que el mercat Samurai, possiblement, l'únic programari de recerca de paraules clau mundial capaç de dirigir-se a qualsevol idioma principal, país o regió en el món.

- # 50: Idioma -

De la mateixa manera, el mercat Samurai és capaç de donar-li les dades de recerca de paraules clau exacta per a qualsevol idioma principal - el que li permet aprofitar pràcticament qualsevol mercat que hi ha en línia.

Per als usuaris multilingües de Market Samurai, això obre mons sencers d'oportunitats sense explotar en línia.

- # 51: Filtrat d'Adults -

Market Samurai també li permet evitar, o incloure, paraules clau relacionades amb els adults-entre els resultats de la recerca de paraules clau.

(Aquestes opcions estan disponibles per a vostè quan s'inicia un nou fitxer de projecte Mercat Samurai.)

POSAR PARAULES EN ACCIÓ

- # 51-52: Afegir a Rank Tracker -

Si va a optimitzar el seu lloc per classificar bé per a una paraula clau, vostè pot dir Rank Tracker de Market Samurai per rastrejar les seves graduacions de la paraula clau dins de l'àrea de recerca de paraules clau.

Les dues opcions que vostè té per a aquest treball de diferents maneres:

51 Rank Tracker Tickbox

En marcar aquesta casella, s'agrega la paraula clau principal de la fitxa que té oberta a Rank Tracker.

Se us demanarà si voleu classificar la paraula clau (per mantenir les paraules clau en una estructura en forma d'arbre al Rank Tracker), i si voleu assignar una pàgina de destinació específica que vostè ha optimitzat per a aquesta paraula clau.

52 Rank Tracker desplegable

Usant aquesta opció, podeu seleccionar diverses paraules clau que vostè planeja en la focalització (posant una marca a les caselles de verificació al costat de les paraules clau) i després afegir a tots a Rank Tracker alhora.

Aquest procés de 2 segons li estalvia temps i esforç, i et permet fer un seguiment del seu rànquing amb més facilitat.

- # 53: Comenceu amb clau Immediatament -

Market Samurai és més que la investigació acaba de paraula clau - es tracta d'aconseguir la màxima quantitat de valor a partir d'una paraula clau, utilitzant la mínima quantitat de temps, esforç i diners.

Recordi - la recerca de paraules clau és només el primer pas en el procés ...

Per desbloquejar el valor potencial d'una paraula clau, que ha de fer realment alguna cosa amb la paraula clau.

Amb el mercat Samurai - una vegada que hagis trobat la paraula clau, no estàs "va deixar en el fred" per intentar fer la feina de paraules clau per si mateix.

Podeu començar a utilitzar eines de mercat Samurai immediatament - a entrar en l'anàlisi de SEO més profunda, els temes de recerca que escriure, trobar i promoure productes d'afiliats, publicar contingut al seu lloc web, crear enllaços d'entrada d'alta qualitat, i el seguiment del seu posicionament web - tot amb el clic d'un botó.

...

Però ... Vaig a parar aquí - perquè avui només estic compartint les funcions disponibles dins d'un mòdul dins de Market Samurai - només el mòdul de recerca de paraules clau.

Això és literalment 1/8 del que el mercat Samurai pot fer per vostè (només 1 de cada 8 mòduls Mercat Samurai) - que ni tan sols hem tocat els altres 7 mòduls (Anàlisi SEO Competència, Rank Tracker, Cercar contingut, promoció / Construcció d'enllaços , Monetització, Adwords, o publicar el seu contingut!)

I és obvi amb només mirar aquest que es té accés a més dades de recerca de paraules clau en profunditat que en qualsevol altre programari de recerca de paraules clau disponibles en l'actualitat.

Espero que hi hagi descobert alguna cosa nova avui que vostè pot començar a utilitzar ara mateix.

Brent

PS - Aquesta és la part on explico com els nous lectors poden accedir a mercat Samurai ...

Si vols provar el mercat Samurai per a vostè mateix, vostè pot tenir accés lliure al mòdul de recerca de paraules clau (i totes les característiques anteriors) - a més de judici les altres funcions avançades dins Market Samurai - vostè pot aconseguir la seva còpia aquí .

Si ja disposa de Market Samurai i vols actualitzar a la versió de pagament (i obtenir accés de per vida als 8 mòduls dins de Market Samurai) el lloc d'actualitzar la seva còpia aquí .

PPS - Diverses persones han demanat una versió PDF d'aquesta entrada del bloc.

De Scott Harvey amablement obligat - i ara vostè pot descarregar el PDF d'aquesta entrada del bloc aquí . Gràcies a Scott!

Brent Hodgson un co-fundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a Internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

123 Responses to “What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research Software Available?”

 1. A question: What are the differences between Market Samurai & Keyword Elite 2.0? It is not a coincidence that you are releasing these emails at this time, is it?
  Regards,
  Dave

  On
  www.neumaticos4x4.net replied:

  Great question, we hope get answer.

  On
  Brent Hodgson replied:

  The differences are massive. See the previous post on this blog – Market Samurai's focus isn't on finding keywords – it's on using keywords in the best possible ways.

  We've got a lot of respect for Brad and the tools he produces, and I know he's got a lot of respect for Market Samurai.

  As for it being no coincidence – you're right – with everyone thinking about keywords right now, it's a fantastic time to review Market Samurai's keyword research tools and remind our users of why they made the right decision to use Market Samurai (as I say at the start of this blog post).

  On
  Ron Reed replied:

  Mutual respect for BOTH… indeed.

  Which is percisely why I own BOTH and would suggest everyone to do the same.

  On
  Puneet Aggarwal replied:

  I think the real low point in Market Samurai (I have both KE 2.0 and MarketSamurai as of today) is generating keywords. It uses only a base keyword. I have not found a way to generate keywords just like Google Suggestion Tool. If I am missing something, please point me to the tutorial.

  When I use a base keyword and start a new project, it always finds new keywords around 100-600, but then filters out most of them.
  Regards, Puneet

  On
  Brent Hodgson replied:

  Do you mean – generating a list of keywords that is related to several keywords?

  No, we don't do that. I don't believe KE2.0 does either.

  The reason we don't is because it actually lowers the value of the keywords you get – you get fewer keywords related to each individual term, and the keywords aren't tightly grouped around a single term or phrase – so they're unable to be used to create the LSI/Referential Integrity/Keyword Architecture that Google looks for when trying to work out what a page is about.

  This is why you'll see keyword tools designed before 2005 asking you for several keywords to begin keyword generation – but most keyword tools today only ask you for a single keyword as a starting point.

  You're right about filtering out most keywords. Market Samurai does a fantastic job of filtering out low traffic, low value and low competition keywords so that you can find the single highest value keyword (or keywords) to target.

  It's important to remember that there is no such thing as “targeting” hundreds of keywords, or “optimizing” around hundreds of keywords – this is not targeting at all.

  So the key is to find the best, high quality, relevant keyword(s) for optimization – and to use these keywords as your focus.

  I hope this helps you out.

  Brent

  On
  Puneet Aggarwal replied:

  So you mean that if I enter “link building” as the base keyword, it will find out all keywords which contain this phrase and nothing else…. Right ?

  Then, isn't google keyword suggestion tool, a better bet for keyword research (only for keyword research, i mean)

  Regards, Puneet

  On
  Brent Hodgson replied:

  No. Maybe I misinterpreted your original post.

  Market Samurai uses the Google Keyword Suggestion tool as a keyword generation source – so you'll get the same (synonymous) results.

  As an example, if I type in [link building] into Market Samurai, and select “Google Synonym Tool” as a keyword source (this is the Google Keyword Suggestion Tool) I get 200 keywords.

  8 keywords with no traffic get removed immediately by Market Samurai, leaving me with 192 keywords.

  “link building, link building services, link building service, seo link building, building links, link building company, link building india, link building strategies, link building software, link building campaign, link building tips, etc”

  These are the exact same keywords that I see inside the Google Keyword Tool.

  Brent

 2. To me (as I now own both tools) I'd say Market Samurai meant for locating stealth keywords for dominating a market and then using the built in tools for promotional methods and tracking. (ie the Keyword Ranking tool recently released)

  Keyword Elite is meant more for PPC marketers (tho obviously has an SEO benefit) but is meant for locating, tracking, and dominating adwords opportunities. (AdWords history, tracking of current adwords campaigns, CPA opportunities, AdSense sites for targeting etc.)

  There's other differences and I'll prob release a video showcasing the benefits of both after I play with KE2 more.

  Hope that helps!

 3. This post definitely deserves a retweet because I never imagined so many different ways to perform a keyword research. retweeting now.

 4. I think you did a great job of going over all the features of just ONE of the many modules available in Market Samurai!
  (This should be included in your product documentation,,:o),, hint)

  I watched the videos when I first purchased the software but had forgotten about some of these features.

  Linda
  PS I would love an affiliate link to promote this software! I am using it for all my clients to determine the best keywords for them to focus on for their business.

  On
  Brent Hodgson replied:

  Dr Anthony Fernando is working on more in-depth videos, and PDF manuals right now :)

  As for the affiliate program – if you get in touch with support, they'll be able to make sure you get details as soon as they're available.

 5. I love Market Samurai – especially the 3 new free modules you've added since I bought the program. I use it now to generate widget ads for my websites; takes about 30 seconds an ad.

  I now want to start a new website that has nothing but ads generated from Market Samurai and then run and adword campaign and not have to invest days/weeks of time building backlinks, writing articles, and using article warehouses to spread the word. I've come to appreciate that using an adword campaign might be cheaper than all the work I now do.

  So what will be the Adword module and how long will we have to wait?

  Gràcies,

  On
  Brent Hodgson replied:

  I can't announce release dates or features (we never do this in advance). All I can say is what you'll be getting will be well worth the wait :)

 6. I would also like a run down of the differences. I can't tell for sure but there appear to be differences between the two. I'd like to know what each does and how I can benefit from KE2 – and just so you know, I already have Market Samurai as a paying customer.

  Thanks for your insight.

 7. 7

  Hi Brent
  Thanks for reminding me about the Market Samurai software.

  I remember trying the trial out in January this year – soon after the new version release. It worked great for what I needed and always wanted to purchase the fully registered copy. I see you have added new tools as well in the current version. This is absolutely awesome.
  I'm looking forward to the adwords tool release.

  Segueixin amb la bona feina!

 8. Once again you've reminded me of all the riches right here in my own backyard just waiting for me to pick them up. No need to go in search of resources. The Noble Samurai provides everything I need.

 9. PS – An affiliate program would be nice so those of us in the IM field dont have to promote other programs instead to our lists (we have families to feed!) heh

 10. Keyword Elite is pretty much being promoted by all top affiliate marketers right now so you will get a flood of emails and spam about it. I am staying here with Market Samurai. The hype from Keyword Elite will die down soon.

  Andrew

 11. It is a really important question for us, as Keyword Elite is $197 and Market Samurai is 2.5 times that price.
  I've been working with Market Samurai since 30dc started, and I'd like, even though we found some issues (Support is looking at them) but for that price I think I could go for the KE.
  If anybody on the MS team could give us a comparison, I think it would be great.
  Gràcies,
  Esteve.

  On
  Brent Hodgson replied:

  You're right about support – lately we've been swamped with thousands of new users because of the Thirty Day Challenge.

  Normally people remark about how Noble Samurai support is one of the best in the internet marketing industry – so I'm disappointed that there have been delays lately. :(

  You mention “Market Samurai is 2.5 times the price” – this is not right.
  If you're doing the 30 Day Challenge, the price is less than half.

  On
  www.neumaticos4x4.net replied:

  Hi Brent, it's absolutely true that Support is being great, no concerns about that, for sure. May be, the SEOC matrix and Rank Tracker are being a bit faulty, at least for non US users (but as I said I'm abosolutley convinced that we'll be addressed).

  I'm so sorry about the mistake that I've made, when I compared both regular prices as I didn't know 30d challengers get that price.

  I hope this correction get others in the right track.

  All the gest.

 12. Esteve, I'm with you, it could be very interesting a comparison between the 2.

  See ya.

 13. This is a handy resource guys! You know I've been using this tool since the beginning, but with so many features it's easy to forget a few.

  Now I hope I get this math question right… :)

 14. [...] the features of Market Samurai Keyword Research and goes through the many options. Excel · lent! What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research Software Available? | Noble Samurai __________________ 30DC: 2008, [...]

 15. I have the full version of Market Samurai and have had it for a few months using it almost daily. Even so this overview of JUST ONE of the modules reminds me of so many things i don't do.
  The other modules are equally awesome.

  On
  Brent Hodgson replied:

  Thanks Graham! :)

  I'm glad you're using it almost daily. That's where we want to be – the “bread and butter” of internet marketing – the software you run your internet business from every day.

 16. Neumaticos: You said MS is 2.5 times the price of KE? Am I missing something? MS is only $149. A steal.

  Everyone wanting comparisons … this post by Brent serves as an amazingly detailed overview of 1 module out of 8 in MS.

  If you have the money … buy both tools. Of course, one has some features the other doesn't have.

  If you don't have the money, then read the sales letters and get a good idea of what they both do. One is not like mounds better than the other — though I tend to think MS has got a solid edge due to the ability to directly cause you to actually USE your keyword immediately. Very powerful.

  I don't think the Noble team needs to spend time creating a Comparison between the two.

  Just keep creating incredible modules and speeding up MS.

  I will say — it wouldn't hurt for Noble team to add new stuff that they may like that's in KE. That's just smart business. KE certainly watched what MS did and emulated quite a bit of things.

  On
  www.neumaticos4x4.net replied:

  Hi Mark, I'm sorry for the mistake, I was not aware for such a price for the 30dc users.

  Thank you so much, for the information.

  Finally, I think MS is offering great tools, just need to be a bit polished, as I said to Brent, we are dealing with some issues on SEOC matrix and Rank Tracker (maybe because we are not US users).

  But anyway, I'm sure the support team will addressed them.

 17. My partner and I have had great success with Market Samurai in fact I am looking at getting a few copies one for my outsource assistant and the other for myself do you have anything that would allow this on a discounted level if not I'll still go ahead and register 2 additional license.

  On
  Brent Hodgson replied:

  Make sure you get in touch with Support about this ( http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk ) – they'll be able to help find the best way to do this.

  There are several considerations, like whether you want the copies for the outsourcers to be on a different license key so that you have more control and security.

  Also, depending on the number or licenses, there are some discount points available for bulk purchases.

  Brent

  On
  Isha of Market Samurai Resources replied:

  Alyysa, if you have a WordPress blog, you can put a meta description of your own in there, using the All in One SEO Pack plugin.

  Brent, shame on me: on first reading your post a few weeks ago I missed your “#45-46: Keyword Tagging” bit and also – shame on me twice – I hadn't noticed it in my Market Samurai and tried it out. What a nitwit : D

  Thank you for a great post.

 18. Great post Brent and possibly the best analysis & feature roundup of Market Samurai I've seen so far – cheers.

  I've been using Keyword Elite v1.0 since it was launched way before MS was on the scene and I love it. MS came along and did a handful of things that KE couldn't and it was a breath of fresh air. Now KE 2.0 is on the scene its obvious lots of people are asking which is best and which one should I use.

  My answer to that is try both and then you decide. Personally I wouldn't want to be without either. If you take your business seriously and keywords, niches, tracking, monetization and content are part of your everyday business, then you should be using both tools anyway – period. When a new tool comes along, I don't instantly stop using all my other resources, that would be madness, I invest in new tools and use them alongside existing resources in order to reduce the workload, improve research and most importantly save time.

  If I was sitting on the fence and had to choose just one, I'd probably opt for Market Samurai due to the module and feature updates. They are regular and are usually very feature-rich, this I like.

  Keep up the excellent work guys.

  All the Best
  Phill Mason

  On
  Brent Hodgson replied:

  Thanks Phill! :)

 19. Thank you Brent. Very nice contribution and a good refresher for me. I have not finished reading this yet, but I do have a couple comments.

  SEOC – my understanding was this number was the number of competing “pages” not websites as it says above.

  Trend – I always wanted to know how to use the bar graph. Does the first bar in the graph refer to the current month?

  Google Synonym v Google Search – I am still confused as to what the distinction is between these. The synonym is the semantically related tool (I refer to this as a sort of a dictionary-like of common usage search terms). Google search seems to me to be the same thing.

  Your better understanding would be appreciated

  Frank

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Hi Frank,

  Great points – thank-you

  1) SEOC being competing “pages” – you're right – a typo on my part. (I also messed up #51 too… it's in there twice… doh)

  2) Trends – Fantastic point. I've updated this too. (Check it out above :))

  3) You're right about the Google Keyword (Synonym) Tool – it's like a “thesaurus” for keywords.

  Google's Search Based Keyword Tool is slightly different.

  If you ask it to give you keywords about “trout fishing”, it will give you a list of keywords that contain both the words “trout” and “fishing”.

  This means you'll get long tail keywords like “trout fishing lures” “fishing for trout”, “trout fishing in new zealand” etc – but you *won't* get related keywords like “fly fishing” or “salmon fishing” or “fishing lures”.

  I hope this helps!

  Brent

 20. Looks like a good option…I'm gonna give it a try…thx…:)

 21. Undoubtedly buy both tools if you can.

  But Keyword Elite 2.0 is $995. Yes count them.

  There was a discount for version 1.0 users which brings it down to sub $200.

  But BEST with both tools is NO RECURRING.

  Every tool has its own merits. tehy all return different data.

  But the wisest of men doe snot us eteh same keywords as eveyron eelse.

  So using these 2 and Maerket Discovery is how you acttually break the box.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  I think they're selling at $197 to the public right now. I don't think we'll ever see Keyword Elite 2.0 sold at $997 though.

 22. Brent,

  MS isn't pulling SEOC and SEOTC data when I do keyword analysis?

  Alguna idea?

  On
  Brendan replied:

  You have to tick the SEOC and SEOTC boxes at the top option area in order to pull the data

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Thanks Brendan :)

  Dan – if you still have trouble, get in touch with us via support:
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  That way we can ask questions, work out the exact cause, and help you to find the right solution.

 23. Market samurai rocks. There is absolutely no comparison with KE. Aside from that I am sick of getting email after email from the creator of KE. Not to mention the non existent support. The samurai is a top notch keyword tool.

 24. 24

  Man, the Spideys are going to like this post….KW heaven…

  I'm sure you guys TB'ed it already… I love it, btw…

  Nice post…

  Now stop promoting MS! Don't let the monkeys know about this tool!

  K, thanks….

 25. [...] What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … [...]

 26. 26
  On August 26th, 2009 at 8:07 am
  Jason va dir:

  Bought Market Samurai awhile back… no regrets – excellent tool. It's way better than this KE2 stuff that just came out

 27. 27
  On August 26th, 2009 at 8:13 am
  Jim Lorenzo said:

  Hi all:

  Both tools have a multitude of fantastic features. In my estimation though for the price, MS is smoking hot! Dollar for dollar and feature for feature it has more than enough horse power for anything I would be venturing into.

  A caveat though… The product is getting to be such a massive powerful beast, the training videos and pdf's are not a nice to have, they are a must!

  Thanks for everything,

  Jim

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Thanks Jim!

  Completely agree about the training – Dr Anthony Fernando is looking forward to sinking his teeth deep into this as soon as our commitments with the 30 Day Challenge have ended

 28. Great Article Brent. I forgot that some of those features existed.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Then my work here is done ;)

  Thanks too for the great feedback!

 29. Thanks a lot Brent. I have been using Market Samurai for quite a lot of time now. It's been a great tool to find interview keywords.
  And yes, i was missing out on some features. Thanks for the detailed overview of all adwords features & reminding me of some 'great' things i was missing out.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies :)

  Happy to help where I can. I'm glad you got something out of it.

 30. Thanks – I've been a long time user but was missing one point – the exact, phrase, broad – drop down box – that explanation has clarified a number of my seo results – i was using broad all the time – not good to do – the exact, puts things in perspective. Glad you said that is what you can expect short term –

  also the country feature setting is one that will help me

  thanks again

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  I'm glad :)

  Yeah – Exact Match is generally the starting point for rankings… You initially rank for the keyword exactly (only) – but once you gain enough authority, Google will rank you for other uses of the phrase.. Later, Broad Match kicks in.

  It's something that we'll go into more detail about at some point. It's a cool concept – like climbing an authority ladder.

 31. Great timing I reckon to be releasing all this extra stuff about Market Samurai… after all – the word “Keyword” is being DUMPED into me inbox right now… lol

  Here's a major benefit that Market Samurai has over “other” software, that isn't really talked about:

  - It can run on a mac.

  Others can't.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  lol – it's true. Gotta love the Mac!

  James Schramko made the same point in a recent review & comparison.

  I'm surprised, as the “other” tool was originally planned for PC + Mac release ( http://www.warriorforum.com/internet-marketing-product-reviews-ratings/67773-market-samurai-vs-keyword-elite-vs-micro-niche-finder-2.html#post919646 )

 32. I would like to thank everyone for there generous response to my question. I am a bit overwhelmed with all the tools available and only want those that truly add value. MS is great & I have yet to tap all of its functionality. It appears that I should have Keyword Elite in my toolkit as well … Thx again.
  All the Best,
  Dave

 33. I have found that Google sometimes blocks SEOC and SEOTC data when I have the Proxy Server option turned ON. If I then turn it off and click on Analyse (for the remaining keywords, after filtering) then Google gives me the missing data. I then have to remember to turn the Proxies back on again afterwards for other research! Try not to Analyse a long list of keywords when you are analysing (and not hiding behind a proxy server) or else Google will flag yout ip address and may stop giving you results for several hours.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Thanks David!

  I know that the team is further improving the speed and reliability of proxies right now. I'm looking forward to seeing what they come up with.

 34. 34
  On August 26th, 2009 at 9:23 am
  Karl Wester said:

  Thanks for the in-depth info on the Keyword Research module. It would be great if tou would give us similar info on all of the other modules.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Between the good Doctor Anthony and I, I get the feeling you're going to get exactly what you're looking for very soon :)

 35. First off, I love this tool. Marketing Samurai made all that keyword research theory I've been learning CONCRETE.

  Secondly, I have a suggestion…

  This blog post should be converted to a PDF ebook and be included with each download of Marketing Samurai… (just a personal thing, I kinda hate watching training videos.)

  Yes, I'm one of the few weirdos that prints out his eBooks and reads them AWAY from the computer.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Good one!

  When I read your suggestion, I emailed Anthony about it right away. I actually never considered it. Our plan is to produce PDF training over the next few months.

  Brent

 36. I would love to have this post as a pdf…to keep on my desk for a quick referral guide…I forget all the wonderful things MS does. Is that possible? Gràcies

 37. 37

  Market Samurais is a much better tool as it contains many more options than KE2.0. To get everything Market Samurai offers you would need to purchase additional products if you went went KE2.0. The guys here might say Brad Callen is a good guy etc, but they took money from my account and despite numerous emails and requests for a refund they ignore me. Market Samurai is excellent. As for customer service Brad Callens' company sucks and I would not touch anything they did with a barge pole.

  PS: I have Keyword Elite and just cancelled my subscription to SEO elite. They will not be getting another cent from me.

  On
  Vincent replied:

  Jamie, even i thought that the KE is lifetime update for free. Why now they even charged to existing customer.

  Don't they thing that the improvement of software is from the feedback of existing customer? What i think is MS is more flexibility compare to KE at this point.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Hi Jamie,

  I'm so sorry to hear about your troubles.

  Clickbank Support are able to help out in circumstances where a resolution can't be reached with a vendor.

  Perhaps this will help?

  Brent

 38. Market Samurai not only giving you a depth keyword search but also search engine competition, market analysis, I can go very far just by using the keyword research tool. I have KE version 1 and it's just a basic kw tool to search keywords, there isn't any market competition analysis like we have in samurai.

  The highlight features of KE version, like to search ads placement websites for adwords, see how much the ppc cost for adwords, we can get that all in our Adwords account, so nothing special.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Terima kasih Sam. :)

  On
  Brendan replied:

  OMG Brent you know Malay? LOL…
  I really love DEVs team of Market Samurai, all of you are humble and willing to help people. =D

 39. This tool is really something.Market samurai is almost all in one. Very convenient to use and very flexible as well, this one very effective software that you must have.

 40. Market Samurai ROCKS! It only keeps getting better as new modules are added. It's from down under and over the top! I own it and can't wait until the affiliate program is made available.

  Keep up the great work Brent! You Rock \m/ \m/

  Andy

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Thanks – although it's not just me ;)

  I owe everything to the team, and the users of Market Samurai

  (See http://www.noblesamurai.com/blog/market-samurai/happy-first-birthday-market-samurai-720 )

  None of us are as good as all of us, together.

  Brent

 41. I have not been able to use Market Samurai to its full potential. It truly is an awesome tool!

  I am looking to outsource keyword research. If you are an experienced MS user with solid keyword research experience, please contact me at benc 007 AT sbcglobal DOT net.

 42. Yeah, with all that's been added to Market Samurai lately, I'll definitely be sticking with it. It's far more than just a keyword tool.

 43. Brent – nothing you couldn't have done in 30 seconds…but I did a simple copy-and-paste of this into Word, and then created a PDF out of it for my own reference while using the tool. (I'm assuming you don't mind my use of your copyrighted material in this way, but if so, please let me know).

  Nothing fancy, but it kept most of the formatting pretty well. I'd be happy to send it to you if you'd like to share it with the few people that requested it.

  Regardless, thanks for the excellent information (and product).

  Scott

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Thanks Scott – I'd be happy to upload it for the people who are interested.

  My email address is simple. It's just my name at this site.

  Thanks!

  Brent

 44. I bought this product a while back and I've got to say that this is one of the smartest purchases I've made in regards to Internet Marketing/keyword products. You guys are great and the new modules kick *ss

 45. 45

  Brent,
  Thanks for the blog post. I agree that having this as a pdf would be good for you. I'd forgotten all the features that MS does and I use amost daily.
  I've been with you since the early days and the amount of work and upgrades that you've done with this software almost makes me feel guilty when I use. It's without a doubt the absolute best money I've ever spent for any software. Keep up the great work.
  I do wish you had an affiliate program, but what the heck, I still promote and tell people about, just my way of returning something for all the great value I've gotten out of the system. I need for you guys to stay around.
  I own both products, but never even open the other. Have a coupon for the new KE, but why bother. Between what I can get for free and MS, got everything I need.
  Best Regards

 46. 46

  In my opinion KE is a good Keyword tool but Market Samurai is a great business tool…..from beginning to end

  Graham

 47. 47

  Very useful! I could have done with this when I first started using Market Samurai. Any chance of a breakdown like this on the competition module. For myself I would love some guidance on what factors to give the greatest weighting.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Oh man, that'd be a HUGE post Greg!

  It will happen…

  I don't want to do it right now because if I listed every feature that's in Market Samurai's SEO Competition module now, I'd just have to go back and update the list again very soon… *hint hint*

  Brent

 48. Gran post. Thank you for the review. I am a paid MS user and love the product. I also have the original KE tool. I use MS to do more in depth analysis of a few seed keywords. For this MS is just best in class as far as a non recurring payment software can be. The free upgrades and additional modules have been awesome.

  After giving it some thought I'm not going to upgrade my KE to KE2 even though they offer a discount for KE users. Funny thing, I seem to remember being offered free lifetime upgrades with the purchase of KE. I guess lifetime meant the version lifetime and free now has a price. No ho sé. That just kind of rubs me the wrong way. Collectively KE users have provided some solid research data that was probably used to help build KE2. Thanks for your input now pay me again for the tool you help build. Sounds like my former employer.

  The other thing that is really pissing me off right now is all the spam from the list pimp gurus promoting KE2. I've trimmed my list of subscriptions way down but I guess in this economy the lure of easy money has a very strong appeal.

  I'm not knocking anyone for buying KE2. KE was a solid tool in its own right. I'm sure KE2 has some merit as well. But since Market Samurai came along my version of KE has been collecting hard drive dust.

  IMHO the best desktop keyword software is Market Samurai. For quick analysis I use Micro Niche Finder and the filter the seed keywords with Market Samurai. I get great results this way.

  For really deep analysis I'll use Nichebot from time to time and Market Samurai.

  Just my two cents I know but Market Samurai rocks! :-)

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Really interesting notes – thanks for the insights!

 49. Hola equip,

  I just wanted to leave a quick note to say thank-you to everyone who commented.

  There were so many fantastic comments that if I had have responded to everyone, I'm sure you would have got sick of seeing my name popping up in the comments here.

  So to everyone – thank-you for your comments, support and suggestions here!

  Brent

 50. An excellent post. I bought MS last year and being a newbie I have to admit I haven't really used it that much because I found it too overwhelming!!!! I can see for myself it is very powerful, but the power and the uses to which IM'ers can and do put the software are just beyond me right now. In my defence I have used it but only to search on keywords for writing articles for my blog. That's it….! I want to do more, but I don't know where to start.

  When Dr Anthony Fernando is creating the user manuals and videos, could he also include some example videos that show newbies how to start a project (like promoting Clickbank products) and, using MS, show us step-by-step how to do it so that we could use the software and have a mini money-making project actually completed. We can then do this again and again for ourselves and learn other ways to use the software from later videos.

  I feel it's important to be able to buy these tools, use them straightaway and have them earning money for us in the shortest period of time possible. Unfortunately I haven't done this yet.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  I've emailed Anthony to ask him about this now :)

  I'm sure the answer will be an emphatic “Yes” – Anthony's a brilliant teacher, and I know that one of his goals is to help make sure that everyone (no matter what skill level they have) can profit from Market Samurai's tools straight away.

  I know he'll also be stoked to see so many people looking forward to his training. This is really encouraging :)

  Brent

  On
  Nick R replied:

  As a relative newbie and paid MS user who hasn't actually used it yet(!) I would also absolutely love a step by step worked example along the lines suggested by Gareth C Thomas. Being able to jump right in and use the product and then translate that experience into other projects would be a great advantage. Please add my vote to this request. I do hope you can produce something like this.

 51. What a great overview of the module! No disrespect to your own efforts with the video tutorials, but most of them tend to be quite long whereas this tells you 95-100% of what you need to know in less than 5 minutes and is a great reference.

  Am looking forward to the pdf manuals etc – you seem to have some other votes for pdf or ebook versions of manuals/training versus (or in addition to the videos).

  I use MS every week – everyday when I'm on a new project – and I'd probably have made more of it already with a written guide as attention kind of fades 20 minutes into a video tutorial… Like I say, respect your efforts – I know it's not easy – but sometimes a quick lookup reference is all I want…

  Keep up the fantastic work. Great product.

 52. And of course Keyword Elite has nothing like the Market Samurai content creator, or even the product locator (it does have a JV locator, but it's a different animal).

  Still need a Noble Samurai Affiliate scheme. Co-Branded (like 30DC) would be excellent.

  Peace and light
  Peter

 53. Last time I used KE1 was when I purchased MS about 6 months back.
  MS is a life saver. KE1 doenst even tell you what 'project' you are in.
  KE has other good features but the bad design makes it harder to learn.
  Going to hold off on the KE2 till I get more videos…$97 is for KE1 is not much, but why waste when you are not going use anything but MS :)

 54. Great post guys I been doing the 30 Day challenge, admittedly sarted a couple of days late however I have or had the free sample of Market Samurai and could not figure out how to use it. This post dispels all that stuff. I do find rank tracker very easy though.

 55. As a professional SEO, I have just this to say: Market Samurai is by far the best tool I have ever seen for SEO Analysis and keyword research.

  What used to take me days or weeks I can now do in hours and provide the data to clients as well.

  This week I used Market Samurai to test some medical terms for a clients keyword campaign and SEO competition to see which terms were in the clients best interest and could benefit from an extensive national SEO campaign.

  Market Samurai gave me the info, let me export it, and allowed me to do the analysis with supporting data, rather then “take my word for it”.

  Bows to Market Samurai – Eric Gehler – SEO

 56. We run a business that provides internet strategies and SEO for smaller businesses. MS is the best tool we have come across and we would use it every other day.

  MS is a great product for business based SEO research. The info available on the Keyword Module is great. You can do a stack of research around the business's key areas finding all the volume keywords, together with OCI and AWA, to work out where to target. Dump everything into Excel and then generate reports to analyse and discuss. The ability to click through to the AWA page in Google is invaluable for researching competitors websites.

  BUT the real value is in the SEO Competition module. This really lets you see where to target a business's keyword strategy to get onto the front page (which is what every business owner wants). The layout and information is awesome – but I see KE 2.0 has created a somewhat similar module. Imitation is the most sincere form of flattery! (I look forward to the “hint, hint” changes in SEO Comp).

  Support has always answered any questions. The constant updates are a bit of a pain, but a very small price to pay for the constant finetuning.

  Anyone who wants to make a living out of doing internet strategy and website structuring HAS to have MS. Sit in front of a client and you look like a magician using MS.

  Salutacions
  Marshall

  PS Brent, have you thought about having a function to export ALL keyword research into one CSV file, rather than keyword by keyword?

 57. KE vs MS I suppose we could spend all day discussing the pros and cons, but keyword research is a part of Market Samurai, there is so much more and more coming out on a regular basis. So no competition.
  I cannot understand why there is no Affiliate program, I look forward to it.
  cheers guys

 58. Re: PDF of this post

  Due to popular demand – we've just uploaded a PDF version of this blog post (thanks to Scott Harvey for setting this up and sending it over!)

  If you'd like to download a copy of this blog post in PDF format, you can find a link to the PDF in the “PPS”

  Thank-you Scott!

 59. I have no doubt about Market Samurai. It makes it easier to research keywords with lots of extra features. Vullga-ho!

 60. I could always tell Brent was a good guy from the software he has created and the company culture, support, etc.

  But being so generous to me about my very minor contribution when he did all the hard work of writing the actual content tells me even more about the kind of guy he is.

  Just reinforces my decision a while back to purchase this software…

  Anyway, I'll stop this “love-fest” before he gets a big head!

  Scott

 61. There is so little overlap between Keyword Elite and Market Samurai that an attempt at a comparison would hardly be relevant.

  Market Samurai is meant to be a fully integrated toolkit for Internet Marketers. The ability to find keywords is only the start…it is what you do with those keywords that ultimately determines the outcome.

  Currently, Market Samurai would mainly benefit people using an SEO model for their online activities, this will change once the Adwords module is released.

  Eventually, if you want to publish or promote on the internet via organic or PPC traffic then you will benefit from using Market Samurai at all stages of the process.

  GuruBob

 62. I was introduced to market samurai through the 30 day challenege. It has taken me a while to learn how it really works. Now that I've taken the time to read all the tutorials and read long posts like this one I'm beginning to see the advanatages of this amazing tool. It was the best money I've ever spent.

 63. [...] What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … [...]

 64. I, personally, own just about every keyword research tool on the market. I also do a lot of my own organic research when going into a new (or old) market…

  … and I'm proud to say Market Samurai is my favorite!

  'enuff said.

  Thank You Noble Samurai (and Brent) for taking my money and treating me well. I still feel I got the better end of the deal. :)

  -Ron Reed

 65. Brent,

  What a great post this nearly was!

  You've gone through everything for using MS to find keywords in such great detail; explaining what this feature shows and what that button does, and only in one instance, as far as I can see, have you offered any advice from your undoubted experience and knowledge as to how to use actually use all these elements together.

  Having a gun and knowing it goes bang is all well and good, but you have to tell people how to aim and pull the trigger or at best they'll do nothing with it and at worst they'll shoot themselves in the foot.

  Please look at tis post of ours again and think about doing a re-release with a few added comments and advice on how to use each of the features MS provides (and you have described in such detail) – unless, that is, you just want the license revenues and you don't actually care one way or the other if people learn how to use it or not.

  Terence.

  PS Remember – not everyone that disagrees with you is your enemy and not everyone that agrees with you is your friend.

  On
  Eve replied:

  Terrence,

  It seems to me that your concerns have already been addressed…

  I think you will find that there are a large amount of training videos and tutorials in the support section. These videos explain how to use the elements together to achieve results. For me these have been invaluable in terms of understanding what I need to be doing!

  Also, Brent already stated earlier in the comments that Dr Anthony is working on getting a comprehensive training program up and running.

  Hope this helps

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Hi Terence,

  Thanks for your comments – I really appreciate your feedback here.

  You're right – I didn't go into any specific detail about how to benefit from the features – just a brief comment on what the feature did. I didn't want to give people too much to read – so at the start I made the comment “I'll do what I can to keep this brief.”

  And you're right – it's critical for us to make sure that people know how to use Market Samurai effectively – because this is our “bread-and-butter” business – and if our users aren't able to get value out of Market Samurai and succeed in using the tools effectively, we won't achieve long term success.

  The good news is – “We're on it!” :)

  Over the past month, Dr Anthony and I have been working on exactly what you mentioned – creating training videos around how to get the best results from all of the tools inside Market Samurai.

  The first 29 videos were released into the 30 Day Challenge this month, and many of them are already available at:

  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials

  (There are a couple of the videos that we're working to tweak and improve a little before we re-release them.)

  We also have a new training area in development – making all of the videos easier to find.

  We've begun creating PDF versions of our training (although this will happen more slowly)

  And we *won't* be packaging up this training as a product and selling it – we'll be making it free and public for anyone who wants to use it.

  But let's give you what you need now…

  If you're looking for videos on the Keyword Research module that you can use now to get the most out of Market Samurai, here's the best-of-the-best:

  Getting Ideas for Niche Markets (What to do before using Market Samurai):
  http://www.youtube.com/watch?v=76mWz9vXKAw

  Introduction to Market Samurai (overview / familiarization video):
  http://www.youtube.com/watch?v=sq0BvBb7QI4

  Finding a Theme Keyword (the main keyword for your site):
  http://www.youtube.com/watch?v=fa1rwcKfFH4

  Finding Category Keywords (the sub-categories of your site):
  http://www.youtube.com/watch?v=kRtl4JlB1xA

  Bonus Material – Phrase Match vs Broad Match – understanding the difference:
  http://www.youtube.com/watch?v=TvjgqLQGnyY

  Finding Easy, Low-Competition for Google Adwords:
  http://www.youtube.com/watch?v=3aT3_S2A6sw

  Using Google's Search Based Keyword Tool for Long Tail Keywords:
  http://www.youtube.com/watch?v=4IRfa2-CS2g

  View Raw Keyword Data:
  http://www.youtube.com/watch?v=E9ydzOHf4fs

  How to Copy Tags for Tagging Videos and Blog Posts:
  http://www.youtube.com/watch?v=GM8QvpCqprk

  Trends Graph Data Explanation:
  http://www.youtube.com/watch?v=byUDr8TVlAU

  And now back to the FUNDAMENTALS of keyword research:

  Search Traffic Golden Rule #1: Target Keywords With Traffic
  http://www.youtube.com/watch?v=iXpTazrWCQA

  Search Traffic Golden Rule #2: Target Keywords With HIGH PROFIT Potential
  http://www.youtube.com/watch?v=zsoy8MdeITc

  Search Traffic Golden Rule #3: Target Keywords With LOW COMPETITION
  http://www.youtube.com/watch?v=8eR-EN8hIaM

  I think I might have missed one or two videos – but hopefully what's here will help you out.

  As I mentioned – there's heaps more coming – so stay tuned.

  Brent

 66. oh good market samurai

 67. Samurai Team,

  I must admit that at first I was a bit skeptical about this software. Then through the 30DC, I have had a good go at it and I must now say that I am a true believer of it's power and potential. I just want to thank you for the quality of product that you have brought out to the market place.

  Gràcies,
  Ashley
  Magnetic Marketing Solutions

 68. thanks for this 53 keyword tools tips…

  i reached your blog with your emsil..

 69. Thank you for the refresher course!
  Market Samurai has so many awesome features, I had forgotten some of them!
  From now on, the pdf is on my desktop!
  Salut!
  Victòria

 70. [...] Want to buy keyword research tool? Take a look at market samurai's blog: What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research Software Available? | Noble Samurai In that post they talk indirectly about KE 2 (when it was being launched). They give some in depth [...]

 71. Scott,

  This is a LOOOOOONG post as you promised,
  I think that a video tutorial would have been EZer to absorb and digest. Show and tell almost always wins.

  Racheli Smilovits
  Senior Mortgage Advisor

  http://www.loans-4-u.com
  Bio http://www.MeetRacheli.com

 72. Yes, I agree that the #1 position in the SEROs gets 42% of the clicks – but the clicks are NOT the same as the number of searches. Many people search but don't click. But you've laid out your SEOT as a straight 42% of the daily searches reported by Google's Keyword tool.

  If you are looking at the number of clicks #1 gets as a % of searches, it's about 23% – see the post I've linked to under my name.

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  You're 100% correct here.

  What you find though is as keywords become more specific, the percentage of people who click after searching becomes higher.

  So for some keywords, the percentage is 0%, and for others it's 100%.

  En aquest moment, no tenim cap algorisme per mesurar com una recerca específica és - així que hem cura subratllar que SEOT és "... la quantitat màxima de trànsit que l'orientació d'una paraula clau és probable que li doni" en lloc de "la quantitat mitjana de trànsit "- i que" el 42% de tots els clics "anar al lloc situat al número 1 a Google en lloc de" 42% de totes les recerques ".

  Però hi ha una raó interessant per a l'ús de 42% més enllà del que és obvi ...

  La raó per la qual utilitzem el 42% com a màxim (en lloc de 23%) és perquè sembla fer-se ressò de més de prop els nivells reals de trànsit per als llocs de l'autoritat establerta.

  Si vostè té un alt lloc de l'autoritat, la quantitat de trànsit que rebrà una classificació per a una paraula clau (concordança ampliació), se sol estar molt a prop de la xifra del 42%. Això és a causa dels llargs derivats de la cua de la paraula clau.

  Si vostè té un o més llocs de l'autoritat que es classifiquen per a una o més paraules clau principals de concordança ampla, fer una ullada als nivells de trànsit de les principals paraules clau per al lloc (concordança ampla). (Quan dic paraules clau principals, em refereixo a les paraules clau que vostè té qualsevol top 20 rànquing de. Podeu utilitzar un servei com SEM pressa per aconseguir una bona instantània d'aquests rànquings.) A continuació, s'obtenen xifres SEOT per aquestes paraules, i comparar-los amb els nivells de trànsit actuals, assegurant d'eliminar els duplicats de concordança ampla (és a dir, "la pesca de truites", "pesca de la truita").

  Les xifres SEOT sembla estar molt a prop dels nivells actuals de trànsit al lloc. I la millor raó per la qual podem trobar és, perquè el lloc està molt bé de confiança, els motors de cerca estan alineant per a una llista gairebé interminable de paraules clau de llarga cua.

  En el "Dojo", quan es parla d'aquest fenomen, l'anomenem "semàntic-partit" perquè és gairebé com si hi hagués un quart nivell de concordança de paraules clau (més enllà de la concordança ampla) que arribarà amb un lloc d'autoritat - exactament> PhraseMark >Broad->Semantic-match

  But that is a blog post for another day.

  You're right about 42% not always being the number of searchers who click though. But sadly, you're only the 2nd person who has asked “why?”.

  On
  Alyssa S replied:

  Thanks for the very detailed reply!

  What you are saying is that the 42% works for high authority sites, but be cautious when looking at smaller micro-niche sites?

  Also, despite the fact I'm only the second person who has asked why all the people who search don't click, it would be nice if someone does a post on why. My hunch is that the snippet of text displayed below the link plays a part, and it might be worth writing meta descriptions that are mini-ads, rather than let Google pick out random snippets from the body of the article.

  But thanks again for your response.

 73. Gran post. There are a lot of other keyword research products on the market, but I really feel that Market Samurai is the best! Not only does it allow you to do some “in depth” research, but it allows you to do it quickly and output the info into an easy to use format.

 74. For me, the winning feature was the ability to research keywords in HEBREW. This gives me advantage over most all Israeli marketers who can only use google adwards, because practically nobody supports keyword research in anything but English. So I bought Market Smaurai today, and I look forward to having fun!
  :-)
  PS – If I could add sites manually to “content research” it would give an additional benefit, because nobody posts Hebrew articles on Ezinarticles. Think about it.

 75. Hola,

  Thanks for the post. To categorise MS just as a keyword research tool does not do it justice, it has wide ranging features that same me hours and give me results I would never uncover. Its simple interface is also fantastic. I'm a big fan!

 76. 76
  On November 7th, 2009 at 12:22 am
  Carrottio said:

  Hi Brent,

  Google Synnonym Tool (include Addtional)
  –> MS generate keywords based on Google Keyword Tool

  Google Search Keywords
  –> MS generate keywords based on Google Search-based Keyword Tool

  But at the time of “analyze keywords”
  It seems Market Samurai shows “data” based on Google Keyword Tool.

  I observe that

  # searches for particular keyword in Market Samurai
  –> “is almost same as” # searches provided in Google Keyword Tool

  però

  # searches for particular keyword in Market Samurai
  –> “is quite different with” # searches provided in Google Keyword Tool

  Am I right?
  If yes would you please give us a reason?

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  I assume you mean (in the second case) “The number of searches for a particular keyword in Market Samurai is quite different to the number of searches provided in Google Search Based Keyword Tool”

  If this is the case, you are correct. The Google Keyword Tool and the Google Search Based Keyword Tool will display different results.

  That's because Google's Search-Based Keyword Tool and their Keyword Tool both operate in slightly different ways.

  We use the Google Keyword Tool because we have better data to support the figures that we see in the Google Keyword Tool.

  Brent

  On
  carrottio replied:

  Thanks Brent for your clear answers. :-)

  I'm now using “Keyword Research Module” provided in Market Samurai to find micro-niche market I can possibly attack and be profitable.

  Currently, there are many sources of information regarding to “the threshold parameters (Searches, PBR, SEOC, SEOV, etc.)” we should configure to find out “the micro-niche market”.

  I watches vdo from 30DC, MS 3 Golden Rules, MS blackbook, and they're all differences.

  Is it possible that you please help US “recap the threshold parameter & step” here. Such as

  Step 1 : Run Keyword Rearch Module to find Theme Keyword : Searches = www (in broad/phase match), PBR = xxx, SEOC = yyy, SEOV = zzz, etc.

  Step 1 : Run Keyword Rearch Module to find Category Keyword : Searches = aaa (in broad/phase match), PBR = bbb, SEOC = ccc, SEOV = ddd, etc.

  Step 3 : Run SEO Competition Module to check First Page Competitor Strength …

  I think this “RECAP THRESHOLD & STEP” will help a lot of newbies (like me) :-)

  Gràcies,

  Carrottio

  PS www, xxx, yyy, zzz, aaa, … is number

  On
  Brent Hodgson va respondre:

  Dr Anthony's way ahead of me here:

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7204-how-to-select-a-theme-keyword

  I hope this helps!

 77. [...] of information regarding to “the threshold parameters … Go here to see the original: What Makes Market Samurai The Most In-Depth Keyword Research … Leave a comment | Trackback No comments [...]

 78. Another amazing upgrade. Thank you for continuing to give us free upgrades.