Notícies d'última hora! Canvis de Google!

Share Button

Hola a tots!

En les últimes hores Google ha actualitzat la forma CAPTCHA es mostren en la seva nova eina de paraules clau.

Mentre CAPTCHA utilitzats per aparèixer en una finestra separada en realitzar una recerca, que ara apareixen com a part de la pàgina eina de paraules clau en si.

El resultat d'això és que en aquest moment, qualsevol acció en el mòdul de recerca de paraules clau que genera un CAPTCHA resultarà en el missatge d'error "Límit de reintents excedit".

L'equip de desenvolupament està treballant per actualitzar Market Samurai per acceptar el nou format i tindrem recerca de paraules clau de nou en peu aviat!

Gràcies per la seva paciència!

=================================

ACTUALITZACIÓ!

A partir de 14:20 AEDT (23:20 EDT als EUA) tenim una versió actualitzada del mercat Samurai corrent a través de proves per garantir l'estabilitat abans de l'alliberament. Haurem aquesta actualització llançat tan aviat com ens sigui possible!

=================================

ACTUALITZACIÓ - NOVA VERSIÓ ALLIBERAT

Ara hi ha una nova versió de Market Samurai disponible - versió 0.87.4

Aquesta actualització atén als canvis que Google ha fet a l'eina de paraules clau i millora l'estabilitat general del mòdul de recerca de paraules clau.

Però, ja que encara és aviat per a la nova eina de paraules clau, és possible que Google pot seguir actualitzant l'eina.

Tingueu la seguretat que estarem monitoritzant la situació i si es produeixen més actualitzacions que afecten el mercat Samurai prendrem l'acció apropiada i el mantindrem informat a través de Twitter (noblesamurai) ia través d'aquest bloc.

=================================

ACTUALITZACIÓ - Càrrega de Google estimador de trànsit

11:40 AEST (21:40 EDT als EUA)

Google ha fet avui una actualització addicional - aquest cop a la seva eina Estimador de trànsit. El canvi s'ha traduït en el mercat Samurai penjant durant l'anàlisi i la visualització d'un 'Loading Google estimador de trànsit ... "missatge.

El nostre equip de desenvolupament està actualment investigant el tema i tindrà una nova versió disponible el més aviat possible.

=================================

ACTUALITZACIÓ - qüestions Google estimador de trànsit

Hi ha una solució ja està disponible per als últims problemes amb l'Estimador de trànsit de Google.

Pot actualitzar a aquesta nova versió 0.87.5 anant al menú Fitxer de mercat Samurai, després a Configuració, després a les actualitzacions i prémer el botó "Cercar actualitzacions".

Si utilitzeu el mercat Samurai en un Mac, aquesta opció estarà sota el menú de mercat Samurai, en Preferències.

Alex

Alex "El Samurai Verd" El verd és un membre del seu equip de suport amistós Samurai, i sovint ofereix actualitzacions sobre els últims esdeveniments del samurai al bloc.

Alex ha escrit 22 post (s) per Noble Samurai

39 Respostes a "Notícies d'última hora! Canvis de Google! "

 1. si vostè s'inscriu en, no es requereix la captha!

  El
  Stephen va respondre:

  mateix, aclarir això per a mi.
  Inicia sessió per on? Entrar com?

  El
  mo va respondre:

  ho sento, hauria d'haver estat més clara.

  el registre en és al seu compte d'AdWords a l'eina de KW i no MS. No estic segur que era el cas abans, no recordo,

  MS actualment amb els nostres adwords informació per iniciar sessió per obtenir 800 resultats. així que estic esperant que és una solució fàcil perquè s'ingressi primer i no et preocupis pel capcth.

  El
  Scott, va respondre:

  Estic inscrit (feu clic al "generar fins a 800 paraules clau Stephen, i accedir al seu compte de Google AdWords) i tot i així obtenir el mateix missatge d'error" Límit de reintents excedit "
  Scott 's després últim bloc ... Marató de Programació de Formació

 2. Guai, content que vostès estan buscant en això, no sé el que faria sense samurai mercat. Realment és un estalvi de temps eina fresca ... quan el seu treball lol

 3. Gràcies per una resposta i heads-up ràpid tal! Jo, literalment, no puc esperar a l'actualització.

  M'encanta el programari i ara realment estima el servei al client.

  Atentament,
  Ted Alvia
  Disponibilitat & Company

 4. Així que és per això! estic rebent aquest error, (i jo pensava que era només jo) que m'havia preocupat en un moment crític en la meva investigació. Els meus preocupacions s'alleugen com sé que estàs en ell que jo sé que va a arribar a la solució aviat. Gràcies per informar-nos tan ràpidament !!

 5. Em preguntava per què m'estava ficant aquest missatge d'error. Gràcies per l'actualització del sistema. Ara sé per què em vaig comprar el mercat Samurai ... perquè les roques de suport!

 6. 6
  El 20 octubre 2010 a 14:14
  Michael va dir:

  Gran sentir les coses estan fixes, jo estava una mica preocupat per una estona. Mirant cap endavant a l'actualització!

 7. 7
  El 20 octubre 2010 a 14:17
  Kater va dir:

  Alex,

  Si tenim els nostres Adwords compte en la configuració de MS no necessitem per generar una coseta de CAPTCHA.

 8. Moltes gràcies per la solució ràpida. Sembla estar funcionant bé ara. Suposo que simplement ignorem el quadre de les paraules de l'anunci de Google que apareix.

  Salutacions,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) de l'última entrada al bloc ... El creixement vell no està per les marietes!

 9. 9
  El 20 octubre 2010 a 17:16
  Pere va dir:

  Gran treball ordenar les coses ràpidament.

  També em vaig adonar de la nova eina d'AdWords dels "Mostra només les idees que contenen els meus termes de cerca" opció, crec que seria una gran addició a mercat Samurai per alguna cua llarga recerca ... molt més fàcil de rebuscar en 800 paraules clau.

 10. Una gran notícia Alex,

  Molt Apreciar el que està l'equip MS estan fent per nosaltres.

  Vitaly
  Vitaly Makarkin s càrrec el passat bloc ... Els meus Pensaments d'Avui

 11. Ser ràpid, estic tenint símptomes d'abstinència Keyword!
  Però això dóna una gran oportunitat de revisar la nova eina de paraules clau. Em sembla que ha millorat molt. a més, no li farà mal comparant una mica.
  Salutacions ,,
  Andreas

 12. Em vaig preguntar què havia passat. Un dia alegrement posar en paraules clau per al contingut del meu cor i que ve amb un munt de paraules clau i categoria l'endemà el missatge - "Reintenta Límit excedit" !! Sóc jo vaig pensar. He premut la tecla equivocada? És un error?
  Moltes gràcies equip per dir-nos tan ràpidament el que el is.It problema m'ha fet adonar-se del que és un servei de mercat Samurai ofereix.
  Estic esperant amb ansietat per poder començar a tocar en les paraules de nou.
  Davina s darrera entrada al bloc ... Patrons Edredó del nadó - la manera en què estan ajudant els nadons prematurs

 13. 13
  El 20 octubre 2010 a 18:56
  Pere Serrano va dir:

  Hola Alex,

  He provat la nova versió de MS, i en comparació amb l'eina de paraules clau, llancen els dos mateixos resultats :)
  Però, crec que les dades són d'alguna manera no estan al dia, ja que abans de la nova versió, vaig tenir molt trànsit, la competència, etc., per a les paraules clau que estic investigant, però ara cap de les paraules clau passar els filtres, ja que no reben suficient SEOT (diari).
  Vaig anar a l'eina de paraules clau de Google, i tenen els mateixos resultats.
  Quan creu que les dades seran actualitzades?
  Gràcies,
  Pere

 14. Vostès són RÀPID! El més interessant, però, és l'ús de "Google" a "Google té". Primer em vaig adonar Google pluralitzat en els escrits de Dan Raine. Sembla que ha estat molt influent. Estic segur de Google era singular fa anys, però crec que ara "ells" són a tot arreu; així que potser hauria d'haver escrit "Google eren singular"?
  Darrera entrada al bloc Dr Michael Haley @ Chiropractor s ... Fat Nutrició

 15. Així que puc generar paraules clau, però sembla ser la congelació a "Càrrega Google estimador de trànsit ..."

 16. Gràcies per l'actualització. Jo crec que és genial que vostès dia tan ràpidament quan s'ha fet un canvi. Gràcies!
  Jason s càrrec el passat bloc ... Link Building Estratègies per al comerç electrònic llocs-blocs- i Llocs

 17. Gees! Vostès tenen el seu treball tallat per a vostè els últims dies! Ben fet en el bombament de les actualitzacions encara

  Salut

  James
  James Richardson 's càrrec el passat blog ... Trieu l'retrocés amb compte!

 18. Gràcies per l'actualització, em surt valors ara, però em sembla que tenen el mateix problema com Pere Serrano des de dalt. També crec que les dades no és correcta o actualitzada. Abans de les dues últimes actualitzacions he creat una llista amb alt trànsit / paraules clau baixos de competència - quan entro en totes aquestes paraules clau ja que ni tan sols passen pel filtre de la regla d'or més ja que les seves recerques i SEOT són molt baixos (SEOT: tots per sota de 20) .

  Així que he provat per a una paraula clau d'alt trànsit com "Lady Gaga" i em dóna aquests valors: la recerca 18, SEOT 7, PBR 100% i SEOC 77,900,00 - Suposo que el nombre de recerques i així per SEOT no pot ser correcte ja, aquests valors són manera de baixa.

  Un altre problema que tinc és l'hora d'actualitzar el mercat Samurai en el meu MacBook Pro. El procés d'actualització en si funciona bé. Però quan s'intenta reiniciar l'aplicació els crahes app i quan intento reiniciar l'aplicació manualment es bloqueja de nou. Després d'eliminar la APPP completament i tornar a instal·lar la nova versió tot sembla estar bé, excepte per la "baixa" (probablement sense corregir) els valors que les sortides d'eines de recerca de paraules clau.

  Salutacions,
  Daniel - CEO Mammut Medien

 19. Hola Nois
  Gran treball mantenir-se en el cim d'aquest problema però tinc l'actualització més recent i encara estic tenint problemes amb l'estimador de trànsit de google. Gràcies.
  Reginal Murphy càrrec el passat bloc ... Hamilton Rellotges de butxaca -El Escape

 20. Hola Des actualització obtinc el codi d'error "No es pot connectar a la connexió a Internet de verificació eina de paraules clau de Google i configuració del servidor intermediari del sistema" Estic a Internet i configuració del servidor intermediari són els predeterminats És això el que vostès estan treballant com jo estic bloquejat i incapaç de dur a terme cap investigació en absolut.

  Vostè informa a continuació que no es pot obtenir un feed als meus llocs encara puc accedir-hi sense problemes?

 21. 21
  El 23 octubre 2010 a les 02:52
  Martyn va dir:

  Si us plau, ordenar la població de dades "SEO esborrany" cap a fora.

 22. hola jo vaig rebre un eror amb missatge no pot connectar-se a Google de paraules clau

  és un eror en samurai mercat

 23. 23
  El 23 octubre 2010 a 14:21
  Jason va dir:

  "Dificultat per fer-se amb 1 cèl·lula: dades de trànsit orgànic"

  Vull evitar que en el Domini Samurai.

 24. Em vaig quedar molt impressionat per la rapidesa amb nois ho van arreglar, ben fet i gràcies. Mercat Sam és una eina molt important per a mi i és genial saber que vostès hi són recolzant l'eina i els seus clients ;-)

  Gràcies,

  Michael
  Michael @ mal crèdit Banc Accounts 's càrrec el passat bloc ... formes d'obrir un compte bancari en línia del Regne Unit amb mal crèdit

 25. Vostès estan fent bé gràcies i apreciem tot el que estàs fent per als seus clients.

 26. 26

  Hola, no puc aconseguir samurai mercat a treballar per a mi .. anàlisi dóna només el SEOC en paraules clau i el necessito el més aviat possible per meu client i l'informe ha de ser presentat per Sunday..Please help..asap

 27. 27
  El 24 octubre 2010 a les 7:00 pm
  Trevor H va dir:

  Hola Nois,

  Està vostè en qualsevol lloc prop de la fixació d'aquesta cosa i ni Podria ser aquest el final del samurai del mercat com el coneixem, ja que ha d'estar prop de 2 setmanes ara ... Espero que no em sento tan perdut sense la meva eina. Què és l'actualització realista de la situació ja que tinc molts llocs i els missatges que desig de crear, però necessita saber quines paraules utilitzar ...

 28. 28

  No puc generar paraules clau en el mercat Samurai, jo no ho entenc res de res. Vaig posar en la meva paraula clau premi generar paraules clau i el missatge emergent dient "Configuració de procés de generació ..." es mostra durant una fracció de segon i després va desaparèixer i no passa res.

  Algú més té aquest problema o sap com solucionar aquest problema?

  Gràcies, charli.

 29. 29
  El 26 octubre 2010 a les 06:01
  Nanette va dir:

  Qualsevol persona que encara té problemes amb el mòdul de recerca de paraules clau versió actualitzada fins a la data?

  Sóc i sembla que no pot obtenir ajuda directa de suport! Finalment només va demanar que se li va enviar una nova llicència.

  Alguna altre suggeriment? El meu mòdul KW simplement es penja després que entre
  (2) capchas-missatge és Recuperant ....

  Estic en un Mac, si hi ha alguna diferència també.

 30. 30

  Des de fa diversos dies que ara inclou el cap de setmana he estat rebent aquest missatge d'error

  Carregant Google estimador de trànsit

  El sistema Adwords diu que està temporalment fora de servei per manteniment.
  Intenta-ho de nou més tard.

  Realment trobo a faltar tenir el mercat Samurai de funcionar com hauria. :(

  Com puc solucionar això?

  Juny

 31. Gràcies pels nois de resposta ràpids. S'estava tenint problema, però està treballant molt bé ara.
  Wes s darrera entrada al bloc ... eBook gratuït: Una Guia Pràctica de SEO

 32. Em sembla l'eina de paraules clau molt lent recentment. Es necessita molt de temps per carregar els resultats.
  HRM 's darrera entrada al bloc ... monitor de ritme cardíac

 33. Només notat el canvi d'ahir, així que va ser un treball ràpid real. És una gran eina i això demostra el que és un gran equip que està recolzat per.

 34. Gran informació Alex,

  Ben fet equip MS seguir ...

  Salutacions,
  Vinson

 35. 35
  El 29 octubre 2010 a les 10:31
  Tina va dir:

  Encara estic tenint problemes amb EM. Quan feu clic a Generar paraules clau que encara no funcionen .. "eina Carregant paraula clau" això és tot el que si ..


  Josh va respondre:

  La meva també ha estat dient que, no obstant això, m'acabo de comprar MS recentment i només vaig instal·lar? Així mateix, no estic sent capaç de veure qualsevol de les lletres xifrades, sort amb la seva fins al moment?