Notícies d'última hora! Els canvis de Google!

Hola a tots!

En les últimes hores Google ha actualitzat la forma CAPTCHAs es mostren en la seva nova eina de paraules clau.

Mentre que CAPTCHAs utilitzats per aparèixer en una finestra separada quan es realitza una recerca, que ara apareixen com a part de la pàgina eina de paraules clau en si.

El resultat d'això és que en aquest moment, qualsevol acció en el mòdul de recerca de paraules clau que genera un CAPTCHA resultarà en el missatge d'error "Límit de reintents excedit".

L'equip de desenvolupament està treballant per actualitzar Market Samurai per acceptar el nou format i tindrem recerca de paraules clau de nou en peu aviat!

Gràcies per la seva paciència!

=================================

UPDATE!

A partir de 14:20 AEDT (23:20 EDT als EUA), tenim una versió actualitzada de Market Samurai corrent a través de proves per assegurar l'estabilitat abans de l'alliberament. Tindrem aquesta actualització va llançar tan aviat com ens sigui possible!

=================================

ACTUALITZACIÓ - NOVA VERSIÓ ALLIBERAT

Ara hi ha una nova versió de Market Samurai disponible - versió 0.87.4

Aquesta actualització atén els canvis que Google ha fet a l'eina de paraules clau i millora l'estabilitat general del mòdul de recerca de paraules clau.

Però, ja que encara és aviat per a la nova eina de paraules clau, és possible que Google pot seguir actualitzant l'eina.

Tingueu per segur que estarem monitoritzant la situació i si es produeixen canvis addicionals que afecten el mercat Samurai prendrem les mesures oportunes i el mantindrem informat a través de Twitter (@ noblesamurai) ia través d'aquest bloc.

=================================

ACTUALITZACIÓ - Càrrega de Google estimador de trànsit

11:40 AEST (21:40 EDT als EUA)

Google ha fet avui una actualització addicional - aquest cop a la seva eina Estimador de trànsit. El canvi s'ha traduït en el mercat Samurai penjant durant l'anàlisi i la visualització d'un missatge 'Carregant Google estimador de trànsit ... ".

El nostre equip de desenvolupament està investigant l'assumpte i tindrà una nova versió disponible el més aviat possible.

=================================

Qüestions Google estimador de trànsit - ACTUALITZACIÓ

Hi ha una solució ja està disponible per a les darreres edicions amb l'Estimador de trànsit de Google.

Pot actualitzar a aquesta nova versió 0.87.5, aneu al menú Fitxer de Market Samurai, a continuació, Configuració i, a continuació, a les actualitzacions i prémer el botó "Cerca actualitzacions".

Si utilitzeu el mercat Samurai en un Mac, aquesta opció estarà sota el menú d'Market Samurai, en Preferències.

Alex

Alex "The Green Samurai" El verd és un membre del seu equip de suport amistós Samurai, i sovint ofereix actualitzacions sobre els darrers esdeveniments del samurai al bloc.

Alex ha escrit 22 missatge (s) per Noble Samurai

39 Respostes a "Notícies d'última hora! Els canvis de Google! "

 1. si vostè inicieu una sessió, no es requereix la captha!

  El
  Stephen va respondre:

  mateix, a aclarir això per a mi.
  Ingressa per on? Entrada com?

  El
  com va respondre:

  ho sento, hauria d'haver estat més clara.

  el registre en és seu compte d'AdWords a l'eina de KW i no MS. No estic segur que això era el cas abans, no recordo,

  MS té actualment nostres adwords login info per obtenir 800 resultats. així que estic esperant que és una solució fàcil perquè s'accedeixi primer i no preocupar-se pel capcth.

  El
  De Scott va respondre:

  Estic connectat (feu clic a "generar un màxim de 800 paraules clau Stephen, i inicieu sessió al vostre compte d'AdWords de Google) i tot i així obtenir el mateix missatge d'error" Límit de reintents excedit "
  Scotts últim bloc ... Marató Horari de capacitació

 2. Refredar, content que vostès estan buscant en això, no sé el que faria sense samurai mercat. Realment és un estalvi de temps eina genial ... quan el seu treball lol

 3. Gràcies per una resposta i els caps cap amunt ràpida tal! Jo, literalment, no puc esperar per a l'actualització.

  M'encanta el programari i ara realment estima el servei al client.

  Salutacions cordials,
  Ted Alvia
  Disponibilitat & Company

 4. Així que és per això! estic rebent aquest error, (i jo pensava que era només jo) que m'havia preocupat en un moment crític en la meva investigació. Els meus preocupacions s'alleugen com sé que estàs en el que jo sé que va a arribar a la solució aviat. Gràcies per deixar-nos saber perquè a la brevetat!!

 5. Em preguntava per què m'estava ficant aquest missatge d'error. Gràcies per l'actualització immediata. Ara sé per què m'he comprat Market Samurai ... perquè les roques de suport!

 6. 6
  El 20 octubre 2010 a les 14:14
  Michael va dir:

  Gran escoltar coses s'estan fixes, jo estava una mica preocupat per una estona. Mirant cap endavant a l'actualització!

 7. 7
  El 20 octubre 2010 a les 14:17
  Kater va dir:

  Alex,

  Si tenim les nostres compte d'AdWords a la configuració de MS no necessitem per generar una coseta de CAPTCHA.

 8. Moltes gràcies per la solució ràpida. Sembla estar funcionant bé ara. Suposo que simplement ignorem el quadre de les paraules de l'anunci de Google que apareix.

  Salutacions,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) s última entrada al bloc ... El creixement vell no està per a les marietes!

 9. 9
  El 20 octubre 2010 a les 17:16
  Pere va dir:

  Gran treball en ordre coses ràpidament.

  També em vaig adonar de la nova eina d'AdWords de la "Mostra només les idees que contenen els meus termes de la cerca" opció, crec que seria una gran addició a Market Samurai per alguna cua llarga recerca ... molt més fàcil de rebuscar en 800 paraules clau.

 10. Una gran notícia Alex,

  Molt Apreciï el que és l'equip de MS estan fent per nosaltres.

  Vitaly
  Vitaly Makarkins últim bloc ... els meus records d'avui

 11. Sigues ràpid, estic tenint símptomes d'abstinència de paraules clau!
  Però això li dóna una gran oportunitat per revisar la nova eina de paraules clau. Em sembla que ha millorat molt. a més, no li farà mal comparant una mica.
  Cheers,,
  Andreas

 12. Em vaig preguntar què havia passat. Un dia alegrement posar en paraules clau per al contingut del meu cor i que ve amb un munt de paraules clau i categoria al dia següent el missatge - "Reintenta Límit excedit"! Sóc jo vaig pensar. He premut la tecla equivocada? És un error?
  Moltes gràcies equip per dir-nos el que ràpidament el que el is.It problema ha fet adonar-me del que és un servei de Market Samurai ofereix.
  Estic esperant amb ansietat per poder començar a fer tapping en les paraules de nou.
  Davinas última entrada al bloc ... Els patrons del edredó del nadó - la manera en què estan ajudant els nadons prematurs

 13. 13
  El 20 octubre 2010 a les 18:56
  Pere Serrano va dir:

  Hola Alex,

  He provat la nova versió de MS, i en comparació amb l'eina de paraules clau, que llanço dos mateixos resultats :)
  Però, crec que les dades no és d'alguna manera fins a la data, ja que abans de la nova versió, que tenia molt trànsit, la competència, etc per les paraules clau que estic investigant, però ara cap de les paraules clau passar els filtres, ja que no reben suficient SEOT (diari).
  Vaig anar a Google Keyword Tool, i tenen els mateixos resultats.
  Quan creu que les dades seran actualitzades?
  Gràcies,
  Pere

 14. Vostès són RÀPID! El més interessant, però, és l'ús de "Google" a "Google té". Primer em vaig adonar Google pluralitzat en els escrits de Dan Raine. Sembla que ha estat molt influent. Estic segur que Google era fa anys singulars, però suposo que ara "ells" estan a tot arreu; així que potser hauria d'haver escrit "Google fora singular"?
  Dr Michael Haley @ quiropràctics última entrada al bloc ... Greix Nutrició

 15. 15

  Així que puc generar paraules clau, però sembla ser la congelació a "Càrrega de Google estimador de trànsit ..."

 16. Gràcies per l'actualització. Crec que és genial que vostès dia tan ràpidament quan s'ha fet un canvi. Gràcies!
  Jasons últim bloc ... Enllaç estratègies de creació de llocs de comerç electrònic-Blocs i llocs

 17. Gees! Vostès han seu treball tallat per a vostè els últims dies! Ben fet en el bombament de les actualitzacions encara

  Salut

  James
  James Richardson últim bloc ... Trieu seus enllaços d'entrada amb compte!

 18. Gràcies per l'actualització, que obtenen valors d'ara, però em sembla que tenen el mateix problema com Pere Serrano des de dalt. També crec que les dades no és correcta o actualitzada. Abans que els dos últims canvis que he creat una llista amb alt trànsit / paraules clau de baix competència - quan entro en totes aquestes paraules clau ja que ni tan sols passen pel filtre de la regla d'or ja des les seves recerques i SEOT són molt baixos (SEOT: tots per sota de 20) .

  Així que he provat per a una paraula clau d'alt trànsit com "Lady Gaga" i em fa aquests valors: la recerca 18, SEOT 7, PBR 100% i SEOC 77,900,00 - Suposo que el nombre de recerques i així per SEOT no poden ser correctes ja, aquests valors estan molt a la baixa.

  Un altre problema que tinc és quan s'actualitza Market Samurai en el meu MacBook Pro El procés d'actualització en si funciona bé. Però quan s'intenta reiniciar l'aplicació dels crahes app i quan intento reiniciar l'aplicació manualment es bloqueja de nou. Després d'eliminar el APPP completament i tornar a instal lar la nova versió tot sembla estar bé, excepte pel "baix" (probablement sense corregir) valora que les sortides de l'eina de recerca de paraules clau.

  Salutacions,
  Daniel - CEO Mammut Medien

 19. Hola Nois
  Gran treball mantenir-se en el cim d'aquest problema però tinc l'última actualització i encara estic tenint problemes amb l'estimador de trànsit de google. Gràcies.
  Reginal Murphys últim bloc ... Rellotges-The Hamilton Pocket Escape

 20. Hola Des actualització em surt el codi d'error "No es pot connectar a la comprovació de la connexió a Internet Eina de paraules clau de Google i a Configuració del servidor intermediari del sistema" estic en l'Internet i en Configuració de proxy són els predeterminats és això el que vostès estan treballant com no tinc accés a i incapaç de dur a terme cap investigació en absolut.

  Vostè informa a continuació que no es pot obtenir un feed als meus llocs encara puc accedir-hi sense problemes?

 21. 21
  El 23 octubre 2010 a les 02:52
  martyn va dir:

  Si us plau, resolguin la població de dades "SEO esborrany" cap a fora.

 22. hola jo vaig rebre un eror amb el missatge no es pot connectar a google paraula clau

  és un eror en samurai mercat

 23. 23
  El 23 octubre 2010 a les 14:21
  Jason va dir:

  "Dificultat per recuperar 1 cèl · lula: Dades de trànsit orgànic"

  Vull evitar que en el Domini del samurai.

 24. Jo estava tan impressionat per la rapidesa amb què es va fixar nois, ben fet i gràcies. Mercat Sam és una eina molt important per a mi i és bo saber que vostès hi són recolzant l'eina i els seus clients ;-)

  Gràcies,

  Michael
  Michael @ malament banc Credit accountss últim bloc ... formes d'obrir un compte bancari en línia del Regne Unit amb mal crèdit

 25. Vostès estan fent bé gràcies i apreciem tot el que estàs fent per als seus clients.

 26. 26
  El 24 octubre 2010 a les 09:41
  Racel va dir:

  Hola, no puc aconseguir samurai mercat a treballar per a mi .. L'anàlisi dóna només el SEOC en paraules clau i el necessito com més aviat millor per a mi client i l'informe ha de ser presentat per Domingo .. Si us plau, ajudar el més aviat possible ..

 27. 27
  El 24 octubre 2010 a les 7:00 pm
  Trevor H va dir:

  Hola nois,

  Està vostè en qualsevol lloc prop de la fixació d'aquesta cosa jo podria ser aquest el final de samurai mercat com el coneixem, ja que ha d'estar prop de 2 setmanes ara ... Espero que no sigui com jo sento perdut sense la meva eina. Què és l'actualització realista de la situació ja que tinc molts llocs i els missatges que desig de crear, però necessito saber quines paraules utilitzar ...

 28. 28

  No puc generar paraules clau en el mercat Samurai, jo no ho entenc res de res. Vaig posar en el meu premsa de paraules clau generen paraula clau i el missatge emergent que diu "Configuració de procés de generació ..." apareix durant una fracció de segon i després va desaparèixer i res succeeixi.

  Algú més té aquest problema o sap com solucionar això?

  Gràcies, Charli.

 29. 29
  El 26 octubre 2010 a les 06:01
  Nanette diu:

  Qualsevol persona que encara té problemes amb el mòdul de recerca de paraules clau versió actualitzada a la data?

  Sóc i sembla que no pot obtenir ajuda directa procedent de l'suport! Finalment només va demanar que se li va enviar una nova llicència.

  Alguna altre suggeriment? El meu mòdul KW simplement es penja després que entre
  (2) capchas-missatge és anar a buscar ....

  Estic en una Mac, si hi ha alguna diferència també.

 30. 30
  El 27 octubre 2010 a les 05:06
  Juny va dir:

  Per diversos dies, incloent el cap de setmana he estat rebent aquest missatge d'error

  Carregant Google estimador de trànsit

  El sistema d'AdWords diu que està temporalment fora de servei per manteniment.
  Torneu-ho de nou més tard.

  Realment trobo a faltar tenir Market Samurai funcioni de la manera que hauria. : (

  Com puc solucionar això?

  Juny

 31. Gràcies pels nois de resposta ràpida. S'estava tenint problema, però està treballant molt bé ara.
  Wess últim bloc ... eBook gratuït: Una Guia Pràctica per SEO

 32. Em sembla l'eina de paraules clau molt lent recentment. Es necessita molt de temps per carregar els resultats.
  HRMS última entrada al bloc ... Polar Heart Rate Monitor

 33. Només notat el canvi d'ahir, així que va ser un treball ràpid real. És una gran eina i això demostra el que és un gran equip que està recolzat per.

 34. Informació del Alex,

  Ben fet equip MS seguir ...

  Salutacions,
  Vinson

 35. 35
  El 29 octubre 2010 a les 10:31
  Tina va dir:

  Encara estic tenint problemes amb MS. Quan faig clic a generar paraules clau que encara no funcionen .. "Carregant eina de paraules clau" això és tot el que aconsegueixo ..


  Josh va respondre:

  La meva també ha estat dient que, però, m'acabo de comprar MS recentment i només vaig instal · lar? Així mateix, no estic sent capaç de veure qualsevol dels CAPTCHAs, sort amb la seva fins ara?