Nova Planner Google Keyword Tool & Market Samurai Actualització

Share Button

La setmana passada ha estat atzarosa aquí a la seu Samurai Noble, i volíem portar-li al dia amb l'estat del mòdul de recerca de paraules clau en el mercat Samurai.

Google va anunciar al maig d'aquest any que seria la substitució de l'Eina de paraules clau amb el seu nou planificador de paraules clau - vostè pot trobar més informació sobre aquí .

La paraula oficial era que estarien jubilant l'eina de paraules clau a finals de juliol, per la qual cosa immediatament estableix nosaltres mateixos la tasca de fer la nostra feina mòdul de recerca de paraules clau amb el Planificador de paraules clau.

Després de 4 setmanes, centenars de llaunes de Pepsi Max, i un sens fi de línies de codi per part del nostre equip de desenvolupament, vam tenir una versió de Market Samurai que estava treballant amb el Planificador de paraules clau - però encara havia de posar a través de les proves adequades.

Un avanç ràpid fins divendres de la setmana passada, vam tenir un grapat d'informes de degoteig mitjançant la nostra cua de suport sobre el mòdul de recerca de paraules clau actual no càrrega per a alguns usuaris.

Les proves internes no va poder replicar el problema (com sol ser el cas!), Pel que va demanar als usuaris a presentar registres de depuració. En veure els registres de depuració es va fer evident que Google havia començat obligant a un grup d'usuaris d'AdWords per usar aquest planificador de paraules clau.

Així que hem hagut d'accelerar el nostre horari.

Què significa això per al mòdul de recerca de paraules clau?

Des del punt de vista d'un usuari, el mòdul de recerca de paraules clau encara ha de funcionar molt similar a com ho feia abans. La majoria dels canvis s'han fet darrere de les escenes, i hem fet tot el possible per minimitzar l'impacte en el seu flux de treball - 95% dels usuaris seguir utilitzant la vella versió Eina de paraules clau, de moment, i no hi haurà notable canviar al mòdul de recerca de paraules clau per a aquests usuaris.

En realitzar recerca de paraules clau, Market Samurai revisarà per veure si vostè encara té accés a l'eina de paraules clau i executa la versió actual de l'aplicació. Si Google ha canviat el seu compte d'AdWords per usar aquest planificador de paraules clau, Market Samurai detectarà això, i fer-li saber que és necessari actualitzar a una versió especial que treballa amb el planificador de paraules clau.

El principal canvi en el mòdul de recerca de paraules clau és que ara per defecte utilitzant dades coincidència exacta, mentre que el que solia defecte concordança ampla.

Si vostè no sap la diferència entre els tipus de concordança, Aquest és el sumari ràpid de com es diferencien:

  • Recerques Exactes - Amb el tipus de concordança estableix "coincidència exacta", la figura del tràfic SEO es refereix a la quantitat de gent està escrivint en el terme exacte que està investigant. Per exemple, si la paraula clau és "pesca de la truita 'llavors el SEOT per a la recerca exacta indicaria quantes persones escriuen la frase exacta' pesca de la truita 'a Google i fa clic a través de visitar el lloc número u classificat en els resultats de cerca.
  • Recerques generals - Amb el tipus de concordança estableix "concordança ampla ', la figura del tràfic SEO es refereix a quantes persones estan a la recerca d'una frase que conté les paraules' truites 'i' pesca '(en qualsevol ordre de les paraules), juntament amb paraules addicionals, i després accedint a visitar el lloc número u en els resultats de cerca.

  • Recerques de frase - Amb el tipus de concordança establert en "concordança de frase", la figura del tràfic SEO es refereix a quantes persones estan a la recerca d'una frase que conté les paraules de la paraula clau en aquest ordre paraula específica, i després accedint a visitar el lloc número en els resultats de cerca.

Per què triem anar amb les dades Resultat Exacte

Quan vam llançar mercat Samurai una mica menys de 5 anys enrere, era molt popular a la comunitat SEO per utilitzar el tipus de concordança ampla per fer-ho fins de SEO. La lògica era que si anés a obtenir un rànquing # 1 per al "entrenament del gos" de paraules clau, llavors vostè aconsegueix sovint un rànquing # 1 per "gos de formació" i moltes variants de cua llarga de les paraules clau.

No obstant això, en els últims anys, amb revisions constants de l'algoritme de Google i la creixent competència de motors de cerca, això ha demostrat ser cada vegada menys cert com a regla general.

Hem escoltat innombrables informes dels nostres clients que hem aconseguit # 1 rànquing per a una paraula clau que han indicat que les prediccions de trànsit partit exactes són molt més en línia amb el seu trànsit real observada, en lloc de les estimacions de concordança ampla excessivament optimistes.

Com a resultat, amb el temps el consens en la comunitat SEO s'ha desplaçat per afavorir dades coincidència exacta, com es pot realment només optimitzar el seu lloc per a frases de paraules clau exactes.

Molts dels nostres usos acostar a nosaltres i ens va preguntar sobre això, i si vostè fa una ullada a aquest fil al fòrum de Guerrero, veurà que la majoria de la gent recomana l'ús de concordança exacta en lloc de concordança ampla, ja que té molt més sentit quan que està fent recerca de paraules clau per a fins de SEO - així que té sentit perquè sigui el predeterminat a partir d'ara.

La nostra recomanació actual és optimitzar les paraules clau de concordança exacta, i si tens qualsevol trànsit addicional (com, sens dubte, encara aconseguir) a causa de també recollir alguns rànquings de cua llarga i després tractar de que com un bo. És molt millor ser cautelós i subestimar els seus resultats i obtenir "agradables sorpreses" que a esperar una allau de trànsit a basar les seves metes en les dades de concordança ampla sobre-optimistes.

Una paraula sobre la paraula clau Presets d'investigació

A mesura que Google ha llançat el seu planificador de paraules clau per davant dels terminis establerts encara no hem tingut molt de temps per ajustar els filtres de presets Paraula clau d'investigació per produir resultats òptims per a escenaris bàsics de recerca de paraules clau.

Treballarem en les pròximes setmanes per perfeccionar aquests filtres. Si vostè té alguns ajustaments recomanats que han estat treballant per a vostè, no dubti en compartir-les en els comentaris!

De moment, si vostè no està rebent de tornada com molts resultats en fer la recerca de paraules clau com era d'esperar, llavors pot ser que vulgui per relaxar-se una mica els filtres per filtrar menys paraules terme, com números de coincidència exacta tendiran a ser molt menor que els seus contraparts generals o Frase del partit.

Ens encantaria escoltar els seus comentaris!

Encara tenim una sèrie de millores que estarem implementant en les pròximes setmanes, incloent un augment de velocitat de tot el mòdul de recerca de paraules clau. També estarem actualitzant els nostres materials de capacitació per garantir que s'ajusten a l'última versió del mercat Samurai.

Com aquesta nova i millorada versió del mòdul de recerca de paraules clau llança als usuaris, que realment et necessitem nois per fer-nos saber el que t'agrada (o no li agrada) sobre la nova versió perquè puguem donar prioritat a les noves característiques en conseqüència.

Si voleu provar la nova versió del planificador de paraules clau del mercat Samurai, o té qualsevol comentari sobre la nova construcció, si us plau enviï un correu electrònic a support@noblesamurai.com - el nostre equip de suport està esperant ansiosament la seva resposta!

Eugene