Consells per trobar un gran domini d'Avis

Share Button

Amb el mòdul ja està disponible tant en Dominis mercat Samurai I Domini Samurai , hem tingut un munt de preguntes sobre la millor manera d'anar sobre la recerca de dominis dins de l'eina Dominis envellit.

El problema amb Trobar un gran domini d'Avis

En general, la raó ens perdem les millors oportunitats de domini envellits es redueix a percentatges simples ...

Dominis envellits són molt menys nombrosos que els nous dominis.

En qualsevol moment - només un percentatge de tots els Dominis Aged estarà disponible per a la venda, en subhasta, o expira;

Un percentatge d'aquests dominis aviat-a-ser-disponibles portar un PageRank fort, Domini Edat o retrocés;

I un percentatge dels d'alta qualitat aviat-a-ser-dominis disponibles també seran rellevants per al seu nínxol.

Com més específic sigui la seva paraula clau, menor que el percentatge final és, i és menys probable que trobareu un domini d'alt valor rellevant per a aquesta paraula clau.

Per això, el mòdul de Dominis s'endolla DomainFace en el primer lloc - un terç del servei dominis partit - perquè trobar els pocs dominis que podrien ajustar-se a aquest criteri és, literalment, com trobar una agulla en un paller, si ho estàs fent de forma manual. Mitjançant la connexió a base de dades de DomainFace, podem aprofitar els 100.000 d'edat de domini Vendes, vendes i venciments que DomainFace és trobar tots els dies - que l'ajuda a trobar les agulles d'or en el paller.

És també la raó per la recerca d'una de Dominis millor Aged vegades requereix noves tàctiques - especialment si vostè està treballant en nínxols de mercat ... Perquè fins i tot si vostè ha trobat una paraula clau llavor d'or d'alt trànsit, si la paraula clau "massa específic" en tractar de trobar una Envellit domini llavors vostè probablement pujar amb les mans buides.

Així que, Quina és la millor estratègia per trobar dominis envellits?

Com trobes grans d'alt valor Dominis envellits que són rellevants per al seu mercat - que es pot utilitzar com la seva pàgina principal o com a lloc d'alimentació?

La solució és simple:

Prova amb paraules més generals, genèrics.

Li sento dir "Whoa, espera un moment Alex! ¿No és més fàcil d'optimitzar per a una paraula clau nínxol molt específic? "

Sí, això continua sent cert per a tots SEO.

Però si vostè està a la caça de Dominis envellits, hi ha 3 "beneficis de bonificació" s'obté quan es ramifiquen i incloure algunes paraules més genèriques en la seva recerca ...

1. Més Resultats significa Llibertat d'elecció

En poques paraules, vostè va a obtenir una gran quantitat més partits en la recerca de "collarets de gos" que quan vostè està searcing per "grans collars de gos"; o quan estàs a la recerca de "inversions" en lloc de "inversions del mercat de valors".

Els partits més que vostè aconsegueix, més possibilitats d'elecció que tenen.

En SEO, sovint hi ha dotzenes de combinacions de paraules clau que "encaixen" el seu nínxol.

Si la seva recerca de domini envellida és massa atapeït o massa limitat, vostè podria perdre l'oportunitat d'una trobada similar que s'ajusti al seu nínxol perfectament.

(Potser trobareu un domini que està perfectament dirigit a una paraula clau que acaba de perdre als teus criteris de filtrat de paraules clau. Amb un domini molt específica per a aquesta paraula clau, i el Google-impuls que ve amb ell, potser vostè pot permetre el luxe de competir en un lleugerament mercat més competitiu ...)

Inclòs paraula claus generals pertinents en la seva recerca revelarà opcions és possible que no hi hagi tan sols considerat abans.

El que ens porta a la següent benefici ...

2. Més Resultats significa més oportunitats

Hi ha més a Dominis envellits que simplement usant-los com l'URL del seu lloc principal.

Sovint et trobaràs amb alt valor Dominis envellits que són perfectes per al seu ús com llocs d'alimentació - dirigir el trànsit i "link juice" al seu lloc principal "diners".

Si ets com jo, de vegades només vaig a triar a registrar aquests dominis per mantenir els competidors potencials del seu ús en contra de vostè.

O, si vostè és com Kenny, de vegades (perquè vostè ha fet la seva recerca de paraules clau i vostè sap el valor de SEO d'una paraula clau) et trobaràs amb oportunitats per comprar dominis envellir a una fracció del seu valor real, "renovar" ells, i els revenen a grans guanys.

3. Paraules clau Genèrics tenen més trànsit

Com a regla general, una paraula clau més ampli va tenir més trànsit que una més específica.

Tornant al nostre "collarets de gos" exemple, una ràpida comparació de les dades de cerca del mòdul de recerca de paraules clau ens mostra:

Paraula clau - "grans collars de gos" rep al voltant de 150 recerques diàries
Paraula clau - "collarets de gos" rep al voltant de 32.000 recerques diàries

Una recerca en dominis Criança de "collarets de gos" encara trobar dominis com "bigdogcollars.com", sinó que també li donarà l'oportunitat de trobar oportunitats d'or com "dogcollars.com" - una més valuós actiu de domini i un domini que es troba a li donarà un impuls rang més gran per als més genèrics de major trànsit de paraules clau "collarets de gos".

Ara vostè sap les millors tàctiques per trobar dominis com aquests ...

Recordeu, Dominis envellits són un recurs finit.

En un dia qualsevol, només hi haurà un grapat de Dominis envellits, d'alta qualitat pertinents disponibles en el seu nínxol de mercat - i en general és un joc 'primer a entrar / primer servit'.

Ara que vostè sap la millor manera de trobar grans dominis envellits, li toca a vostè per trobar els millors ... Abans que algú més ho faci.

Bona caça!

Alex Verd
Noble Samurai

PS Si vostè és un àvid seguidor del bloc, vostè sabrà que el Mòdul Dominis ara també està disponible a l'interior tant de mercat Samurai i domini Samurai .

Assegureu-vos que està utilitzant l'última versió de Market Samurai perquè pugui accedir al mòdul de dominis i l'eina de cerca de domini envellit.

L'última versió de Market Samurai sempre està disponible per descarregar des de la pàgina de descàrrega única. I recorda: la recerca de dominis d'edat, vostè necessitarà un compte DomainFace lliure (o una paga un) per tenir accés a les seves bases de dades de domini d'Avis.

PPS Si ets nou aquí, i vostè no té mercat Samurai encara, vostè pot descarregar una prova gratuïta de 12 dies de mercat Samurai aquí .

Alex "El Samurai Verd" El verd és un membre del seu equip de suport amigable Samurai, i amb freqüència ofereix actualitzacions sobre els últims esdeveniments del samurai al bloc.

Alex ha escrit 22 post (s) per Noble Samurai

3 Responses to "Consells per aconseguir un gran domini d'Avis"

 1. He tingut una actualització per al samurai de domini a la llista ... copejar fins a obtenir la seva cartera temps, va ser l'efecte d'aquest article ...

  A més sé si la qualitat del producte coincideix amb Market Samurai ... Llavors estic a un altre guanyador!

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Poseu la cartera de distància!

  Domini Samurai (i accés al mòdul de Dominis dins del Mercat Samurai) estan disponibles de forma gratuïta.
  :)

 2. Sobre la base d'aquest post he descarregat domini Samurai ahir a la nit i li vaig donar un gir. És impressionant! És absolutament increïble la investigació que es pot fer en un instant. Gràcies per una eina tan increïble!