Consells per aconseguir un gran domini d'Edat

Amb el mòdul ja està disponible tant en Dominis Market Samurai I Domini Samurai , hem tingut un munt de preguntes sobre la millor manera d'anar sobre la recerca de dominis dins de l'eina Edat Dominis.

The Trouble With Trobar un gran domini Edat

En general, la raó ens perdem les millors oportunitats de domini Edat es redueix a percentatges simples ...

Dominis majors són molt menys nombrosos que nous dominis.

En qualsevol moment - només un percentatge de tots els Dominis Edat estarà disponible per a la venda, en subhasta, o que van expirar;

Un percentatge d'aquests dominis-aviat-a-ser-disponibles portarà un PageRank forta, Edat de domini o els enllaços d'entrada;

Dominis i un percentatge dels d'alta qualitat aviat-a-ser-disponible també seran rellevants per al seu nínxol.

Com més específica sigui la paraula clau, menor serà el percentatge final és, i és menys probable que vostè va a trobar un domini d'alt valor rellevant per a aquesta paraula clau.

Per això, el mòdul de Dominis s'endolla a DomainFace en el primer lloc - un terç del servei dominis partit - perquè la recerca dels pocs dominis que podrien ajustar-se a aquest criteri és, literalment, com trobar una agulla en un paller, si està fent de forma manual. Mitjançant la connexió a base de dades de DomainFace, podem aprofitar els 100.000 's de les subhastes de dominis en edat, vendes i venciments que DomainFace és trobar cada dia - que l'ajuda a trobar les agulles d'or en el paller.

És també la raó per la recerca d'una millor Aged Dominis vegades requereix noves tàctiques - especialment si vostè està treballant en nínxols de mercat ... Perquè encara que ha trobat una paraula clau llavor d'or d'alt trànsit, si la seva paraula clau "massa específic" quan es tracta de trobar un Edat del domini llavors és probable que pujar amb les mans buides.

Així que, quin és la millor estratègia per trobar Dominis Edat?

Com trobes grans d'alt valor Dominis Envellit que són rellevants per al seu mercat - que es pot utilitzar com la seva pàgina principal, o com lloc d'alimentació?

La solució és simple:

Prova paraules més amplis, genèrics.

T'escolto dir "Whoa, espera un moment Alex! No és més fàcil d'optimitzar per a una paraula clau nínxol molt específic? "

Sí, això continua sent cert per a tots SEO.

Però si vostè està de caça per a dominis grans, hi ha 3 "beneficis addicionals" que s'obté quan es ramifiquen i incloure algunes paraules més genèriques en la seva recerca ...

1. Més resultats significa Llibertat d'elecció

En poques paraules, vostè va a obtenir una gran quantitat més partits en la recerca de "els collarets de gos" que quan vostè està per searcing "collarets gos gran"; o quan vostè està a la recerca de "inversions" en lloc de "inversions en borsa".

Els partits més que vostè aconsegueix, més possibilitats d'elecció que tenen.

En SEO, sovint hi ha dotzenes de combinacions de paraules clau que "ajust" del seu nínxol.

Si la seva recerca de domini Edat és massa estret o massa limitat, es pot perdre l'oportunitat d'una trobada similar que s'adapti al seu nínxol perfectament.

(Potser trobareu un domini que està perfectament dirigit a una paraula clau que acaba de perdre els criteris de filtratge de paraules clau. Amb un domini altament apuntat per a aquesta paraula clau, i el Google-reforç que ve amb ell, potser vostè pot permetre el luxe de competir en un mercat una mica més competitiva ...)

Inclòs paraula clau generals pertinents en la seva recerca revelarà opcions no podria haver tan sols considerat abans.

El que ens porta al següent benefici ...

2. Resultats Més significa més oportunitats

Hi ha molt més en Dominis Edat de simplement utilitzar-los com la seva URL principal del lloc.

Sovint et trobaràs amb alt valor Dominis grans que són perfectes per a usar com llocs d'alimentació - dirigir el trànsit i "link juice" al seu lloc principal "diners".

Si ets com jo, de vegades el que vaig a triar a registrar aquests dominis per mantenir els competidors potencials del seu ús en contra de vostè.

O, si vostè és com Kenny, de vegades (perquè vostè ha fet la seva recerca de paraules clau i que coneix el valor de SEO d'una paraula clau) et trobaràs amb oportunitats per comprar dominis majors a una fracció del seu valor real, "renovo" ells, i els revenen a grans guanys.

3. Amplis Paraules clau tenen més trànsit

Com a regla general, una paraula clau més ampli tindrà més trànsit que una més específica.

Tornant al nostre "collarets de gos" exemple, una ràpida comparació de les recerques de dades des del mòdul de recerca de paraules clau ens mostra:

Paraula clau - "grans collars de gos" rep al voltant de 150 recerques diàries
Paraules clau - "collarets de gos" rep prop de 32.000 recerques diàries

Una recerca Dominis Criança de "collarets de gos" encara trobar dominis com "bigdogcollars.com", sinó que també li donarà l'oportunitat de trobar oportunitats d'or com "dogcollars.com" - un major valor dels actius de domini i un domini que es troba a li donarà un impuls de classificació més gran per als més genèrics més alts de trànsit de paraules clau "collarets de gos".

Ara ja saps les millors tàctiques per trobar dominis com aquests ...

Recordeu, Dominis majors són un recurs finit.

En qualsevol dia donat, només hi haurà un grapat de Dominis, Edat rellevants d'alta qualitat disponible en el seu nínxol de mercat - i en general és un joc 'per primera vegada en / primer servit'.

Ara que vostè sap la millor manera de trobar grans dominis majors, li toca a vostè per trobar els millors ... Abans que algú més ho faci.

Bona caça!

Alex Green
Noble Samurai

PS Si vostè és un àvid seguidor del bloc, vostè sabrà que el mòdul de Dominis ara també està disponible a l'interior, tant el mercat Samurai Samurai i Domini .

Assegureu-vos que utilitzeu la darrera versió de Market Samurai perquè pugui accedir al mòdul de Dominis i l'eina de cerca de domini Edat.

L'última versió de Market Samurai sempre està disponible per descarregar des de la pàgina de descàrrega única. I recordi: la recerca de dominis d'edat, vostè necessitarà un compte DomainFace lliure (o una paga un) per tenir accés a les seves bases de dades de domini Edat.

PPS Si ets nou aquí, i vostè no té el mercat Samurai però, pot descarregar una versió de prova gratuïta de 12 dies de Market Samurai aquí .