Escriure el text de l'anunci en menys de 3 minuts: No Habilitat sol · licitades

Compartir Button

Per a la majoria de la gent, còpia de l'escriptura de vendes efectiva (fins i tot per un simple anunci) porta molt de temps i molt d'esforç.

Però la majoria de la gent escriu els seus anuncis de la manera difícil.

Obren un document de Word en blanc ... Llavors, Artesania acuradament un argument de venda per escrit a mà.

No és d'estranyar que es necessita molt temps.

Si vostè va a escriure anunci eficaç copiar aquesta manera, vostè necessita 4 coses:

 1. Habilitats de venda - per a ser convincent en el seu terreny de joc i fer la venda;
 2. Habilitats d'escriptura - per comunicar el seu missatge de forma efectiva;
 3. Habilitats tècniques - per pujar l'anunci a la web;
 4. PLUS una inversió del seu temps i esforç - perquè això passi.

Ets una Escriptor Natural web Copy? ... Què, no ho ets?

La majoria de nosaltres no neixen amb talent natural en l'escriptura, l'art de vendre i la tecnologia -

És clar, hi ha naturals de venda-Gent, Escriptors naturals i persones amb bones habilitats tècniques naturals - i segur, és possible construir aquestes habilitats a través del temps ...

Però si vostè està mancant en només una d'aquestes àrees, i vostè està tractant de convertir el seu trànsit del lloc web a dòlars - el més probable és:

 • Està gastant massa temps i energia Creació d'anuncis d'afiliats;
 • No està aconseguint els resultats que desitja de la seva anunci;
 • OR - Simplement no t'assabentes Escrivint Anuncis At All

Totes les 3 opcions xuclen, xuclen i xuclen!

Però bé - que està bé!

La Solució 3 Minut a Copywriting Ayes ...

Còpia de l'escriptura és difícil - i és una barrera gran per fer diners en línia que es troba en forma més pobles "...

És per això que hem creat les eines de Redacció a l'interior del mòdul de Nova Monetització de Market Samurai - perquè sigui encara més fàcil de fer diners en línia.

I l'ús de l'eina de Redacció de Market Samurai, pot escriure una promoció d'afiliats en 3 minuts exactes - sense ni tan sols escriure una paraula.


Veure a YouTube: Veure "Escriure text de l'anunci" a YouTube

Com escriure un anunci en 3 minuts completament:

El secret per ser un escriptor de gran còpia de l'anunci és saber com copiar grans anuncis ;)

Bé, jo dic que la llengua a la galta -...

... Però pensar en això per un moment ...

Si vostè està promovent un producte (en particular, com un afiliat), i la còpia de les vendes que s'utilitza per vendre el producte al lloc principal és la realització de vendes ja - que té sentit usar!

Market Samurai l'ajuda a fer això - que li permet usar "trossos" de les vendes actuals de còpia de base per als seus propis anuncis.

I la millor part és - li treu la necessitat d'habilitats de vendes, habilitats d'escriptura, habilitats tècniques - i li permet crear un anunci en pocs minuts.

Heus aquí com fer-ho:

Seleccioneu un producte

Com hem vist ja - Market Samurai l'ajuda a buscar els 4 principals mercats d'afiliats (Clickbank, Commission Junction, Amazon i PayDotCom), filtrar les males ofertes, i la llista curta del bé.

Trieu una plantilla de

Vaig agafar una barra lateral ad bloc aquí - perquè puc posar això al costat del meu blog, i que apareixerà en totes les pàgines del meu bloc - el que significa que puc obtenir beneficis econòmics de tota la meva lloc amb un anunci.

Seleccionar un bon titular

Només vos per la llista fins que trobi un de bo ...

Després només has d'arrossegar i deixar anar a ... No Typing Obligatori :)

Inseriu els Obligar Copiar Vendes

M'agrada triar un "tros" de text que li dóna al lector una raó per voler el producte - a continuació, un fragment que els diu el que el producte està a punt - després un tros dient a comprar.

Tot depèn de com s'utilitzen els trossos.

Vostè pot optar per utilitzar els trossos com està (on sigui permès - que potencialment pot maximitzar les seves taxes de conversió perquè vostè ja està utilitzant alta conversió de còpia), es poden barrejar en el seu propi text, o pot prendre trossos existents i modificar- amb les seves pròpies paraules. Tu decideixes.

Inserir una imatge

OK - vostè no ha de fer això ... però pren com un extra de 10 a 20 segons ... i sembla bastant!

(Oh sí, i que crida l'atenció dels lectors també - i significa més atenció més vendes!)

Inseriu un botó

Tenim 117 brillants botons de "cridat a l'acció" - en vermell, verd i blau - arrossegar llest perquè vostè inseriu directament a l'anunci ... Just i deixar-los anar.

(He esmentat - significa més atenció més vendes?)

Posar en el seu enllaç d'afiliat

Amb un clic, l'enllaç d'afiliat es genera i s'insereix en tot el que has seleccionat automàticament.

Consell: M'agrada fer pràcticament tot el que es pot fer clic a la fitxa. Els estudis demostren que les persones sovint Heatmap clic sobre les imatges, a més de trucades a l'acció i els botons, i més clics significa més vendes.

També pot ofuscar (amagar), escurçar, i realitzar un seguiment dels clics en els seus enllaços d'afiliats amb un clic - usant una de les eines que s'integra amb Market Samurai ja.

(Seguiment de clics és brillant - perquè t'ajuda a esbrinar quins anuncis estan funcionant i quins no ho són.)

Publicar ...

Market Samurai publicarà al teu blog al clic d'un botó - pel que no necessita coneixements tècnics per publicar el seu anunci, i no hi ha més temps o esforç necessari iniciar sessió en un sistema separat o pujar arxius per FTP.

... I ja està!

Senzill.

Market Samurai pren totes aquestes tasques (tasques que vostè hauria fet d'una altra manera de forma manual, amb molt més temps i esforç) i tots ells agilitza en passos ràpids que pot completar en uns pocs segons.

Heus aquí per què tots ha d'utilitzar aquesta eina ...

Com que en tan sols uns minuts, es va establir una promoció d'afiliats - i t'estàs convertint el trànsit del lloc en diners.

Mai ha estat tan ràpid (o tan fàcil) per trobar un producte, escriure un anunci eficaç, publicar, promoure un producte i guanyar diners.

L'ús de Market Samurai, cada pas en el procés de comercialització de l'afiliat triga només uns segons per acabar - en lloc de gastar una hora (o possiblement més) investigar, escriure i pujar un anunci.

Recordeu ...

Estàs veient quant temps això estalvia per a un sol anunci - per un bloc - en un nínxol.

Si vostè està utilitzant la comercialització del lloc per guanyar un ingrés de temps complet, el procés li pot estalviar hores o fins i tot dies - i li permetrà obtenir beneficis econòmics de desenes de blocs en el temps que anteriorment el va portar a obtenir beneficis econòmics d'un o dos.

I això és fins i tot abans de considerar els beneficis potencials $$$.

Aquí és on el mercat Samurai Auto-Finança ...

La millor part és - que només pren uns pocs vendes afiliades a bon preu mitjançant el mòdul de Monetització, i la seva inversió en el mercat Samurai ha pagat per si mateix.

Si ja disposa de Market Samurai, aquesta eina és teu ja. Fes-lo servir ara!

Si no és propietari de Market Samurai però, vostè pot obtenir la seva còpia aquí .

Brent

===

Edit: Algunes persones van plantejar la qüestió de la infracció de drets d'autor en els comentaris a continuació - i si el mercat Samurai és la promoció de la infracció de copyright.

Això no és absolutament el cas - i mai serà el cas. (Estem "Noble Samurai" -. No "Evil Ninjas")

Permetin-me començar dient: Quan es tracta d'una qüestió jurídica, és important recordar que cada país té les seves pròpies lleis relatives als drets d'autor - de manera que l'únic consell que puc donar aquí és per dir si la llei de drets d'autor és d'interès per a vostè, vostè ha de obtenir assessorament legal específica sobre la forma de tractar els drets d'autor en les seves circumstàncies específiques.

Hi ha un munt de consideracions al voltant dels drets d'autor - com a ús just (quant es copia, com s'utilitza, si es devalua l'obra original, etc).

Com algú que dirigeix ​​un programa d'afiliats - que feliçment donem permís als afiliats a utilitzar parts de les nostres pàgines de venda per promoure el mercat Samurai, perquè els volem fer vendes.

(Es tracta de guanyar-guanyar-guanyar - guanyem quan un client compra Market Samurai, l'afiliat guanya quan algú compra Market Samurai, i el consumidor guanya perquè reben informació precisa sobre el que el nostre producte fa.)

Recordeu, però - Eina de Redacció de Market Samurai li permet "usar els trossos com està (on sigui permès ...)" o ajustar i reescriure'ls. Això es va abordar específicament a l'entrada del bloc anterior.

No tingueu por d'ajustar i tornar a escriure el text - que només pot prendre uns segons per ajustar, editar i reescriure el text dins de Market Samurai i al vostre gust.

I segueix sent molt més ràpid per ajustar i reescriure existent vendes (, convertint rendibles) còpia amb eines de mercat Samurai del que és la creació de copiar les seves pròpies vendes des de zero, començant amb un document de Word en blanc.

Però no si prefereix modificar o reescriure qualsevol cosa - fer una investigació sobre la llei en la seva àrea, o poseu-vos en contacte amb el titular dels drets d'autor per obtenir el permís exprés per utilitzar petits trossos de la seva carta de vendes per crear els seus propis anuncis.

Brent Hodgson un co-fundador de Noble Samurai, i un especialista en màrqueting a Internet.

Brent ha escrit 68 post (s) per Noble Samurai

72 Respostes a "L'escriptura còpia de l'anunci en menys de 3 minuts: No Habilitat requerida"

 1. Brent, molt bé. Gràcies pels teus consells.

 2. Brent, que és bastant bo si es pot afegir la mostra de Venda frase persuasiva per referència.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Quan vostè diu que l'addició de mostres de frases persuasives - Què vols dir amb petits trossos pre-escrits de text que es poden arrossegar i deixar anar a la carta de venda?

  Aquesta és una gran idea! El posaré a la llista de desitjos.

 3. Brent, que sempre esperem els seus vídeos i obtenir una gran quantitat d'ells, ja que estan sempre en el contingut de molt alta qualitat, i el seu estil de presentació ha aconseguit millor i millor i de forma positiva hipnòtic!

  Mantingui el gran contingut en la maximització de MS!

  Gràcies!
  David
  PS: Crec que la meva xicota té una mica d'un flechazo que-que, per descomptat, estic fent servir al meu favor! ;-)

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies! M'alegro que estic millorant el meu estil de presentació. Certament no és una cosa natural. :)

  Li dec molt a Ben G aquí, però - els seus impressionants habilitats d'edició de vídeo realment han ajudat a crear algunes presentacions taca!

  (També, culpar per aixafament de la seva nòvia Ha de ser el seu truc fotogràfic que té la culpa ;.))

 4. 4
  El 20 agost 2009 a les 02:49
  Marc va dir:

  Suposo que tot això còpia que està sent reutilitzat d'aquesta manera no té drets d'autor? O, més ben dit, hi ha una mica de permís implícit per tornar a utilitzar-lo? Sembla una gran eina, fora d'aquesta preocupació.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Bona pregunta.

  He editat l'entrada del bloc per afegir una nota abordar específicament els drets d'autor.

 5. M'encanta aquesta característica! Treball nois Nice!

 6. Jo sóc només jazz amb les eines. Moltes gràcies!

 7. Hola Brent, estava ansiós per veure si es pot apuntar l'eina de creació d'anuncis a una pàgina de vendes alternatius per a un producte de Clickbank?

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Sí, vostè pot!

  Que he de fer un vídeo sobre això també.

  Dins del mòdul de Monetització, quan vostè està trobant productes, prem el botó "Afegir producte".

  Això li permet afegir la pàgina de vendes d'un producte específic.

  Market Samurai serà capaç de reunir "trossos" d'aquesta pàgina també - així que vostè pot utilitzar les eines de redacció de creació d'anuncis per ajudar a escriure crítiques o anuncis d'afiliats per literalment qualsevol pàgina o producte.

 8. Jo també em preguntava sobre el tema COPYWRITE si us plau?

  Llueix molt bé a un costat aquesta preocupació.
  gràcies
  Lynne

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Bona pregunta - i una cosa que he tornat i que tracta específicament l'article.

  (Es va esmentar inicialment - però no en detall real que he arreglat fins a dalt ..)

 9. M'encanta ... Simplement m'encanta!

 10. Aquest vídeo és gran. Gràcies. Estic molt feliç que em vaig comprar aquest producte.

 11. Gran vídeo. Gràcies.

 12. Això és impressionant. Market Samurai es posa cada vegada millor. Estava a punt de treballar en un lloc de vendes d'un dels meus blocs, això em estalvia almenys una hora.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Com passaràs aquesta hora extra que va guardar?

  - Fer més màrqueting, i guanyar més diners?
  - O simplement gaudir de la vida?
  ;)

 13. 13

  Vaja gent,

  ¿Segueixes sola perquè vull casar-me amb tu i tenir un fill de tu ... ^^

  No, de debò, MS és, amb molt, el major producte per aquí, i segueix millorant. Gràcies per aquest tutorial, que és perfecte per als meus blocs de nínxol.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Estic afalagat ... ;)

  M'alegro que t'agradi el que hem produït fins ara!

  No hem deixat tot però. Encara estem treballant dur per "millors" nostres "Millors marques".

 14. 14
  El 20 agost 2009 a les 04:50
  Sasikumar R va dir:

  Així que ara sé per què en diuen "redacció" ;)

 15. Terrific vídeo i fas que tot sembli tan fàcil. Vaig començar un bloc de WordPress, però puc dir em em com pujar a la barra lateral després de dir el control d'un producte de Clickbank? Gràcies.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  No estic del tot segur de com ajudar, perquè jo no estic segur de quina etapa del procés que estàs fent aquí.

  Si tens problemes per a procedir a través dels passos (és a dir, passar de la recerca d'un producte de Clickbank dins Market Samurai per a la creació d'un anunci, a continuació, publicar), el botó amb ">>" en què sempre et porta a la següent etapa.

  Si el problema és la publicació d'una barra lateral en concret ...

  Una de les opcions de publicació li permet publicar en una barra lateral bloc ("giny de la barra lateral").

  Això, òbviament, només funciona si té un tema de WordPress que permet als ginys de la barra lateral que s'utilitzaran. (Si vostè té un bloc de WordPress amb diverses barres laterals, fins i tot es pot triar la que vulgueu publicar a l'interior del Mercat Samurai)

  Si vostè encara té problemes - contacteu amb nosaltres i l'ajudarem a terme:

  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Assegureu-vos que vostè ens deixa saber tant detall específic dels problemes que està tenint com sigui possible ja que això ajuda a que l'equip aquí per esbrinar com ajudar millor.

  Brent

 16. 16
  El 20 agost 2009 a les 05:29
  Bob va dir:

  Brent,

  Característica impressionant! Guarda una gran quantitat de passos i de temps, és clar! Simplement impressionant!

 17. Aquesta és una llavor d'or i eclipsa qualsevol altra cosa disponible en l'actualitat.
  Només mercat Samurai és un producte impressionant que només es posa millor!

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Aw, gràcies :)

  Així que molts comentaris aquí. Vaig a les remetrà a l'equip. (No sempre es veuen totes les grans coses que la gent diu de tot el seu dur treball.)

 18. Aquest és un programari excepcional i un gran valor ofert des del primer dia. Estic sorprès del molt més que està posant en samurai mercat.

  Com comprador compulsiu, tinc gairebé totes les paraules clau i l'eina de màrqueting per aquí, però aquest els supera a tots.

  No estic segur del que el cost és comprar ara, però per al que paguem (que em van donar en el primer moment) el que realment és una eina invalauble per a mi avui.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies Lloyd per al gran comentari! :)

  Crec que la cultura de l'equip és tal que no estem disposats a adormir en els llorers quan fem alguna cosa gran (encara que ja ho millor disponible) - sempre hi ha el repte de fer alguna cosa millor.

  Quant al preu - per a les persones que es pregunten, el PVP és actualment $ 149 - sense quotes mensuals - (encara que ens estem quedant un especial moment on els nous usuaris de prova poden comprar a $ 97 - sense quotes mensuals)

 19. 19
  El 20 agost 2009 a les 07:19
  Daniela va dir:

  Gran funció guys.Market Samurai és l'únic i programari que tots els venedors intel ligents d'utilitzar. En realitat, no han d'usar! hehehe ....
  Gràcies per una eina de màrqueting notable vostè!
  Daniela

 20. És impressionant. Market Samurai es posa cada vegada millor i millor.

  Salutacions,
  Erdal

 21. Hola,

  Sembla que seria una gran eina per al meu lloc arc tir amb arc, també tinc la pregunta plagi / copyright.

  Gràcies!

  Kat

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Guau Kat - quin gran lloc!

  Està utilitzant tècniques de StomperNet?

  Per al seu tipus de lloc (multi-producte, carro de la compra lloc d'estil), el seu material és pràcticament propòsit-escrita per al que estàs fent.

  Quant a la qüestió dels drets d'autor - He actualitzat el post de bloc amb una nota sobre aquest. Fes una ullada a l'edició al final.

 22. Market Samurai només es posa millor i millor. Em va a comprar quan acaba la prova gratuïta.

 23. 23

  Ansiós per la qüestió del plagi a ser respostes ...

 24. gràcies, m'encanta.

 25. Molt impressionant - i hi ha més característiques per venir, també! La millor inversió que he fet durant un temps ho-oo-ong!

 26. Gràcies Brent!

  Vostès són realment genial!

  Això és ràpid i fàcil. Fins i tot uns novells sense cap habilitat de redacció poden fer-ho.

  Vaig a començar a utilitzar aquesta funció en tota la meva promoció d'afiliats.

 27. Brent,
  Ets tan cool!
  Market Samurai és massa!
  Victòria

 28. Eines impressionants Brent, amb ganes d'aplicar.
  Segueixin amb la bona feina ............ Rick

 29. Brent H,

  Moltes gràcies per aquest video. El producte és cada vegada millor i millor amb el temps. Una cosa que m'agradaria preguntar, però, és si sobre l'ús dels widgets. Jo no tinc un bloc. Tinc un lloc web. Ens permet Samurai per obtenir el codi HTML per al giny, perquè puguem col · locar a les nostres pàgines?

  A més, podem modificar l'aspecte del giny i sentir?

  Salutacions,

  Jeff

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Ens permet Samurai per obtenir el codi HTML per al giny, perquè puguem col · locar a les nostres pàgines?

  Sí.

  Hi ha un botó "Copy HTML" a la part inferior de l'eina ad creador.

  També pot "Copiar Visual" per obtenir una versió de text enriquit del contingut.

  I "Desa HTML" per guardar el codi HTML al disc dur del seu ordinador.

  A més, podem modificar l'aspecte del giny i sentir?

  Sí.

  Market Samurai li dóna eines d'edició per canviar els colors, estils i mides del text, canviar la mida d'imatges, etc

  Això significa que podeu fer pràcticament qualsevol cosa - de paraules negreta, a la creació de les etiquetes H1, i fins i tot ressaltar el text en HTML.

  Però per més canvis en profunditat als widgets del bloc en el seu blog de WordPress, pot ser que hagi de canviar el CSS del seu lloc (o una plantilla WordPress), perquè això és el que defineix l'aspecte general i la sensació del seu lloc de WordPress.

  Brent

 30. Bé, jo crec que només hem estalviat uns dies des de l'última 30DC perquè d'aquesta eina. La seva blimmin impressionant !! Comprar aquest programari. És sens dubte val la pena.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies!

  Com algú que solia escriure el text a l'antiga (i ser molt bo en això també) - Estic totalment sento el que dius sobre l'estalvi de temps. Estic agraït de tenir l'eina disponible a mi també ;)

 31. He descarregat el vídeo, i és impressionant! Tinc moltes ganes de comprar les seves eines.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Impressionant!

  Aquí està l'enllaç a la pàgina de compra:
  http://noblesamurai.com/buy-ms.php

  Per a més detalls sobre el que vostè rep, visiteu:
  http://www.marketsamurai.com/full-version.php

 32. Ok nois, això és suficient ... que està prenent totes les grans idees de l'èter i amb prou feines deixar qualsevol per a nosaltres :) idea Killer. Gràcies per compartir. El graciós és que jo estava escrivint un anunci quan estàs correu electrònic va arribar a través d'revisar aquest post. No puc esperar a usar-lo.

  SMAN

 33. Hola Brent,

  GRAN coses ...! Gràcies tant per les característiques MS agregats i un altre excel · lent vídeo d'entrenament - amb ganes de fer un ús total !!

  Déu et beneeixi Brent!

  Pete

 34. Hey Guys
  Que terrible és aquest, has fet un gran producte encara millor.
  Un dels millors productes de programari que he comprat mai.
  Coses Clever

  Gràcies Brad

 35. Quina gran estalvi de temps, el que, juntament amb la resta de característiques és una eina fantàstica per tenir.

 36. 36
  El 20 agost 2009 a les 17:27
  Eva va dir:

  Per Brent Williamz i d'altres interessats en els drets d'autor ...

  Em sembla que el que realment depèn de com s'utilitza l'eina ... l'única cosa que fa és essencialment li permeten fer el que hauria fet abans, només d'una manera molt més accessible.

  La seva pregunta és com preguntar si el general "copiar i enganxar" funcions plantegen qüestions de dret d'autor ... i la resposta, òbviament, és que en la d'ells mateixos no hi ha cap problema, depèn del que facis amb ells!

  Cal servir-se de les lleis de copyright. Aquestes són algunes coses generals que segueixo a mi mateix (però sempre comprovar per tu mateix ;-) ) -

  Com a regla general - Si el contingut és genèric, i apareix en una sèrie de llocs, llavors vostè ha d'estar bé. A més, si només està copiant petites quantitats, llavors això també ha de ser acceptable (una condició de violació dels drets d'autor és que una quantitat substancial s'ha pres).

  I si vostè està preocupat, per què no fer una mica de tasca i revisar la font del contingut per veure si hi ha probabilitats de ser un problema.

  A més, tingueu en compte que aquesta eina també et dóna l'opció de tornar a escriure el contingut, etc, que li aclarirà de cap tipus de molèsties en la majoria de situacions.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies per afegir els seus comentaris aquí!

  Endevinar des de la seva adreça de correu electrònic, estic apostant que vostè està involucrat en la professió legal a Austràlia. :)

  M'alegro de tenir els seus 2 centaus!

 37. Gran funció de fet. M'alegro que vaig tornar a visitar 30DC de nou aquest any. Aquests nous llançaments no podrien haver arribat en un millor moment per a mi. Jo sabia que $ 80 era una bona inversió l'any passat amb només 4 mòduls, però això supera el pastís. Bona feina !!!

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Gràcies!

  Una pregunta, però:

  ... Batega el pastís?

 38. Això és genial. Sembla molt útil, però té plans d'obrir aquesta característica de manera que pugui accedir a qualsevol lloc web o producte a la xarxa? Seria una gran manera de recuperar les descripcions de producte per a un lloc de comerç electrònic que tothom no té ja.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  :)

  De fet, ja ho fa ...

  Heus aquí com:

  Dins del mòdul de Monetització, quan vostè està trobant productes, prem el botó "Afegir producte".

  Això li permet afegir la pàgina de vendes d'un producte específic.

  Market Samurai serà capaç de reunir "trossos" d'aquesta pàgina també - així que vostè pot utilitzar les eines de redacció de creació d'anuncis per ajudar a escriure crítiques o anuncis d'afiliats per literalment qualsevol pàgina o producte.

 39. Brent,
  Potser l'eina més útil en el MS caixa encara.
  Semblaria un pessigar fàcil canviar per l'anunci classificat gratis (només text) llocs; però són ells val la pena? Què penses?

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Vull saber més sobre això.

  No és una cosa que jo havia considerat abans - però jo estaria interessat en saber quina és la millor manera de fer aquest treball seria.

 40. Sembla molt útil. Està segura de Google per copiar grans trossos d'aquesta manera? ..i Suposo que vostès saben les teves coses.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  La regla general per a qualsevol contingut és simplement per assegurar-se que està afegint una mica de valor única per als usuaris.

  Jo no veig cap Google duplicar problemes de contingut que sorgeixen de tenir una paràgrafs curts pocs reutilitzats d'un altre lloc a la barra lateral del seu lloc. I dubto que sigui una cosa que es prendrien mesures enèrgiques contra al futur.

  Des de la perspectiva de Google - que volen bona qualitat, informació única que és valuós per a les persones reals que utilitzen Google per trobar el que estan buscant.

  El contingut duplicat sancions es deriven d'aquest objectiu.

  Si copieu grans blocs de text (centenars de paraules) - si l'únic valor del seu lloc ofereix és directament còpies d'altres llocs - si vostè no té el seu propi contingut (ja sigui barrejat amb contingut d'altres fonts, o com a la part principal del seu lloc) - llavors vostè probablement serà penalitzat pels filtres de contingut duplicat.

  Si vostè està funcionant un lloc web "real", el lliurament de valor "real" per als usuaris "reals" - vostè està fent tot de la manera correcta, i Google t'estimaré :)

 41. Vostès sempre em bufen sempre amb cada nova part de MS. Aquesta eina és de lluny el millor de qualsevol eina de recerca de paraules clau i la comercialització a l'Internet avui. Gràcies

 42. Qualitat Brent novament MS només es posa millor i millor !! sóc encara molt nou en aquestes coses, però he de dir que vostès fan que sembli tan simple i amb totes les formes en les que intento millorar per a nosaltres els nois amb els que realment fan les coses més fàcils per a nosaltres els novells!
  Quant a la creació d'add pots pujar-lo a blocs o pot també pujar-lo a un lloc web
  gràcies de nou
  Stephen

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  En aquest moment, la inserció d'un giny com això només és possible en un bloc, ja que només els blocs tenen aquest tipus de tecnologia de widgets.

  Llocs HTML primeres i els llocs d'altres plataformes que estan feliços de treballar per si hi ha la demanda -, però sembla un munt de llocs estan funcionant fora de WordPress en aquests dies.

  Si marca els comentaris de dalt, hi ha una on vaig a través de les 3 maneres que vostè pot utilitzar l'eina de redacció de textos publicitaris per crear anuncis per a llocs HTML primeres. Espero que això t'ajuda.

  Brent

  El
  Nomad digital respondre:

  Potser això és una mica off-topic, però hi ha alguna manera d'aconseguir prima-html del "Publicar contingut" mòdul?

  Seria bo si es pot copiar / enganxar en altres plataformes també sense perdre l'estil i els hipervincles.

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  No, encara no existeix. Jo crec que hi haurà quan el mòdul s'allibera al públic però. (Actualment, només està disponible per als usuaris 30DC)

  Brent

  El
  Nomad digital respondre:

  Hola Brent,

  Espero que l'equip Market Samurai atendrà la denúncia. Una pestanya d'edició "codi font" seria realment útil. També per només l'edició d'estil, alt i el títol i els marges a una imatge, així com per tenir un objectiu i títol per hipervincles.

  El suport Market Samurai arrossegar i deixar anar funcionalitat per a les imatges? Estic treballant en una plataforma de Windows, però no sembla funcionar. Estaria bo només has d'arrossegar una imatge del meu escriptori en el kit de muntatge, així com fer doble clic sobre la imatge en si mateixa per inserir els paràmetres d'estil.

  Gràcies,

  Richard

 43. 43
  El 22 agost 2009 a les 04:05
  Larry va dir:

  Agradable a més d'una gran eina. No es va adonar en el vídeo, però hi ha una manera d'encobrir la url d'afiliat perquè sigui una mica més difícil d'estafa les comissions? I només per somiar una mica .... ¿No seria bo si els diferents enllaços es guarden en una base de dades en el nostre lloc per supervisar les estadístiques de clic?

  Gràcies per seguir per fer-ho millor i millor.
  Larry

  El
  Brent Hodgson va respondre:

  Re: Encobriment - Sí, hi ha una manera. Market Samurai es connecta a diversos serveis d'escurçament d'URL que poden Capa enllaços per a vostè.

  També pot realitzar un seguiment dels clics en aquests enllaços utilitzant un altre servei que el mercat Samurai connecta a - Enllaç Pretty (un plugin per a WordPress que ajuda a rastrejar i monitoritzar clic estadística).
  :)

 44. 44
  El 22 agost 2009 a les 20:50
  Cecil Ming va dir:

  Jo sabia que això, MS, va ser una de les millors inversions que he fet, els seus "nous mòduls" només provar-ho!

  Gran estalvi de temps ....

  Cecil

 45. En primer lloc, m'encanta aquesta eina. Comercialització Samurai va fer tota aquesta teoria recerca de paraules clau que he estat aprenent CONCRET.

  En segon lloc, tinc un suggeriment ...

  Aquest bloc s'ha de convertir en un llibre electrònic PDF i s'inclou amb cada descàrrega de Màrqueting Samurai ... (només una cosa personal, jo una mica Odi veure vídeos de formació.)

  Sí, sóc un dels pocs bitxos rars que imprimeix els seus llibres electrònics i els llegeix fora de l'ordinador.

 46. Oops. missatge equivocat. IGNORAR.

 47. Aquesta és una gran eina per als venedors de l'afiliat l'idioma matern no és l'anglès. M'encanta!

 48. 48
  El 22 novembre 2009 a les 17:58
  Chris va dir:

  Hola

  Quan es parla d'centrar-se en un grup atapeït de paraules clau que suggereixen que només mitjançant paraules clau que s'ajustin a determinats criteris!

  Quant a la xifra suggerida de 100 visites / dia ¿es refereix als resultats SEOT o les recerques totals?

  Suposo que et refereixes a la SEOT?
  Si és així, ha de ser que l'àmplia, de frase o resultats dels partits exacta ja que visualitzen tots en exportar els resultats?

  Gràcies

  Chris