Redacció de textos publicitaris i els sis factors d'influència

Copywriting on blackboard picture

Quan vostè és propietari d'un negoci, ja sigui un restaurant, un saló de bellesa, o una botiga de delicatessen, un dels factors més importants per a l'èxit és la comunicació amb els seus clients. El mateix es pot dir dels llocs web en línia. Mentre que els propietaris de negocis del totxo-i-morter simplement poden parlar amb els seus clients per tal de comunicar-se, els negocis en línia no tenen el mateix luxe. En canvi, els negocis en línia han d'utilitzar la redacció per comunicar-se i influir en els seus clients de fer les coses. Si bé la redacció podria assumir altres fins en altres mercats (per exemple, pot ser utilitzat en les revistes com a mitjà d'entreteniment), el seu principal objectiu en el màrqueting en línia és guiar els clients per dur a terme certes accions. Quan volen els clients realitzar una compra, deixin comentaris, o qualsevol altra cosa, ells han de tenir còpia eficaç per empènyer en aquesta direcció.

Redacció de textos publicitaris pot ser passat per alt en favor de la SEO i altres pràctiques de màrqueting, però el que realment és l'eix rector de tota la màrqueting en línia. Els clients no tindran acció que no els conduirà al camí correcte. El màrqueting no ha de ser el contingut esponjós o manipulador que molts pensen que és. Es tracta simplement d'aprendre a parlar en una llengua que arribarà als seus clients tant lògica com emocionalment. Els científics moderns han estat duent a terme estudis que mostren la relació entre la química del cervell humà i l'eficàcia de la comercialització i copywriting tàctiques; redacció eficaç està demostrat que funciona, i pot ser una eina molt útil per a qualsevol negoci en línia.

Els sis factors d'influència

Quan vostè està tractant d'arribar als seus clients, és important saber quin tipus de factors faran aquesta connexió. En el seu llibre, psicologia de la persuasió , el científic Robert Cialdini descriu dels sis factors d'influència que ell creu que pot portar els clients a prendre les decisions que vostè està esperant a tenir els fan. Aquests factors (d'autoritat, reciprocitat, prova social, el gust, el compromís i la coherència, i l'escassetat), quan s'aplica correctament, pot ajudar al seu negoci per maximitzar l'eficàcia del seu còpia.

1. Autoritat

El primer factor d'influència es coneix com a autoritat. Aquest factor té a veure amb com formula vostè i el seu negoci.
Imagini que vostè ha estat tenint mal de panxa insuportable per a uns pocs dies, i no tens idea del que està malament. Desesperat per trobar respostes, vostè va a la sala d'emergència i s'asseu a la sala d'espera. Assegut al costat de vostè és un home que li pregunta sobre els seus símptomes. Vostè li diu el que està passant, i ell suggereix que podria ser apendicitis.
Una mica més tard, vostè està cridat a veure el metge. El metge que vostè està veient té diplomes i premis en la seva paret, i ell li diu que ell és un dels més grans metges d'estómac al país. Ell diu que ell creu que vostè està patint de pancreatitis. Ara, quin d'aquests dos homes estan més inclinats a creure? És probable creure que l'home que es presenta com un metge de classe mundial, no? Però i si l'home a la sala d'espera era en realitat el número u especialista del món en trastorns gastrointestinals? Bé, no ho sé, perquè no li va dir a vostè, així que el seu consell no significaria molt per a tu.
Aquest mateix concepte es pot aplicar a les empreses. Si no es comunica als seus clients les raons que han de confiar en tu, no van a sentir que tenen alguna raó per fer-ho. No van a prendre la seva paraula com més valuós que una persona a l'atzar que passen al carrer. Cal utilitzar la redacció per comunicar als seus clients quins són els seus qualificacions i per què han escoltar-lo. Vostè necessita demostrar la seva autoritat.

2. Reciprocitat

El següent factor d'influència, coneguda com la reciprocitat, es refereix al sentit bàsic de l'obligació que els humans se senten a pagar els seus deutes. Imagina que tens un amic que et porta a sopar sovint quan vostè està a baix en la seva sort i no es pot permetre el luxe de menjar fora. Ara, imagini que vostè guanya la loteria després que el seu amic li ofereix diversos dels seus sopars. T'agradaria pagar el seu amic pel que va fer per tu? La majoria de la gent, encara que els sopars havia deixat anys enrere. Aquest és el desig humà de reciprocitat.
Com negoci, vostè necessita per proporcionar un bon servei al client per als seus clients perquè se sentin un grau de lleialtat a vostè. Si vostè va per sobre i més enllà en la cura d'ells, van a sentir la necessitat que pagar per fer per comprar en el seu negoci.

3. Prova Social

Els éssers humans són criatures molt socials, i el següent factor d'influència, la prova social, s'aprofita d'això. Imagina que estàs en un parc, i hi ha dos llocs de gelats. Un lloc de gelats té una fila de persones es van reunir darrere d'ell, mentre que l'altre està completament deserta. Quin et confiar més? La majoria de la gent creu que el que té major nombre de persones es van alinear és millor. Aquesta és la prova social en acció.
Per a les empreses, els testimonis dels clients són molt importants. Llocs com Yelp i Google Comentaris reben tones de punts de vista, ja que permeten als clients a veure qui és el que més confien els altres clients. La gent vol anar amb alguna cosa que està provat i comprovat, no és una cosa experimental.

4. Gust

El quart factor d'influència, gust, es refereix al fet que els humans són més propensos a fer alguna cosa per algú que els agrada. Imagini que vostè treballa en una oficina, i vostè té dos companys de treball. Un d'ells és sempre molt amable amb vostè. Ell li fa preguntes sobre la seva dia, que es complementa en els seus èxits, i sempre té un somriure a la cara. L'altre company de treball és un idiota absolut per a vostè. Cada vegada que ho vegis, ell es burla de tu, arrufa el nas, o escup a la cara.
Ara, imaginem que tant dels seus companys de treball són finals per a una assignació i desesperadament necessiten la seva ajuda per acabar. Quin és vostè més probable que ajudi? Com a éssers humans, tendim a sentir una major lleialtat a les persones que són amables amb nosaltres que nosaltres a les persones que són dolents. Ens agraden millor. Com un negoci, vostè ha de ser prou agradable que els seus clients realment com vostè i sentir-se bé sobre la compra de coses de vostè o de fer les coses que vostè sol · liciti.

5. Compromís i coherència

El compromís i la consistència és el cinquè factor d'influència. Es refereix a la naturalesa d'un ésser humà per ser coherent en els seus punts de vista. La gent no vol ser considerat com mentiders, pel que no volen canviar els seus punts de vista. Per exemple, pensi en una persona que realment li agrada un determinat polític. Ell segueix i segueix als seus amics sobre el bo que aquest polític és, i com es recolza gairebé tots els seus punts de vista. Si el polític, després de la línia, era fer alguna cosa que realment va enfurismar a la persona, aquesta persona podria sentir diferent sobre el polític, però ell no vulgui mostrar això als seus amics per por que mostra una manca de coherència. Aquest factor té un paper complicat en els negocis, però pot ser molt poderós quan es pren avantatge de la forma correcta.

6. Escassetat

L'últim factor d'influència és l'escassetat. És similar a la concepció clàssica de l'oferta i la demanda; quan hi ha pocs d'alguna cosa, o quan alguna cosa està només disponible durant un curt període de temps, es fa més valuós. Les vendes són un gran exemple de l'escassetat. Quan una botiga té una gran venda, vostè sent la necessitat d'arribar immediatament, perquè vostè sap que els descomptes només estaran disponibles durant un curt període de temps. La creació d'aquests sentiments de conseqüència per no actuar pot ajudar al seu negoci a inspirar als clients a actuar immediatament.

Aquests sis factors d'influència són simples, però són extremadament poderosa quan s'usa correctament. Fes una ullada a la publicitat i els llocs web que vostè visita i testimoni de com es posen en moviment aquests factors d'influència al seu voltant. Penseu en les coses que influeixen específicament a actuar, i es pot aprendre molt sobre la psique humana i les raons per les quals els clients actuen com ho fan.

Noble ha escrit 5 missatge (s) per Noble Samurai

One Response to "Redacció i els sis factors d'influència"

  1. El principi de reciprocitat és de fet ben establert en la psicologia del consumidor - amb el màrqueting en línia amb èxit, no podia ser d'altra manera!

    Aquesta és la base de permetre que articles com a convidat, enllaç recíproc intercanvi en blogs i regals / descomptes en els productes que vostè ven.

    Per cert, aquest llibre és excel · lent. Cada empresari que es preï ha d'estar al dia amb la psicologia de la motivació i persuasió.

    Salutacions, estar bé.
    Marc Davidson últim bloc ... Escriure un gran contingut amb The Redacció Scorecard per a Bloggers