Redacció i els sis factors d'influència

Compartir Button

Copywriting on blackboard picture

Quan vostè és propietari d'un negoci, ja sigui un restaurant, un saló de bellesa, o una botiga de delicatessen, un dels factors més importants per a l'èxit és la comunicació amb els seus clients. El mateix és cert de llocs web en línia. Mentre que els propietaris de negocis del totxo-i-morter simplement poden parlar amb els seus clients per tal de comunicar-se, els negocis en línia no tenen el mateix luxe. En canvi, els negocis en línia d'utilitzar redacció per comunicar-se i influir en els seus clients de fer les coses. Mentre redacció podria assumir altres fins en altres mercats (per exemple, pot ser utilitzat en revistes com un mitjà d'entreteniment), el seu propòsit principal en la comercialització en línia és per guiar els clients a realitzar certes accions. Quan volen els clients realitzar una compra, deixar comentaris, o qualsevol altra cosa, ells han de tenir còpia eficaç per empènyer en aquesta direcció.

Redacció pot ser passat per alt en favor de la SEO i altres pràctiques de màrqueting, però el que realment és l'eix rector de tota la màrqueting en línia. Els clients no tindran acció si vostè no els condueixen al camí correcte. El màrqueting no ha de ser el contingut suau i esponjosa o manipuladora que molts pensen que és. Es tracta simplement d'aprendre a parlar en una llengua que arribarà als seus clients tant lògica com emocionalment. Els científics moderns han estat duent a terme estudis que mostren la relació entre la química del cervell humà i l'eficàcia de la comercialització i de redacció tàctiques; redacció eficaç està demostrat que funciona, i pot ser una eina molt útil per a qualsevol negoci en línia.

Els sis factors d'influència

Quan vostè està tractant d'arribar als seus clients, és important saber quin tipus de factors van a fer aquesta connexió. En el seu llibre, psicologia de la persuasió , el científic Robert Cialdini descriu dels sis factors d'influència que ell creu que pot portar els clients a prendre les decisions que vostè està esperant per fer que facin. Aquests factors (autoritat, reciprocitat, la prova social, gust, de compromís i de coherència, i d'escassetat), quan s'aplica correctament, pot ajudar al seu negoci per maximitzar l'eficàcia de la seva còpia.

1. Autoritat

El primer factor d'influència es coneix com a autoritat. Aquest factor té a veure amb com formula vostè i el seu negoci.
Imagini que vostè ha estat tenint mal de panxa insuportable durant uns dies, i no tens ni idea del que està malament. Desesperat per trobar respostes, anar a la sala d'urgències i se sentin a la sala d'espera. Assegut al costat de vostè és un home que li pregunta sobre els seus símptomes. ¿El què està passant dius, i suggereix que podria ser apendicitis.
Una mica més tard, vostè està cridat a veure el metge. El metge que està veient té diplomes i premis en la seva paret, i ell li diu que ell és un dels més grans metges d'estómac al país. Ell diu que ell creu que vostè està patint de pancreatitis. Ara, quin d'aquests dos homes estan més inclinats a creure? És probable creure que l'home que es presenta com un metge de classe mundial, no? Però i si l'home a la sala d'espera era en realitat el número u especialista del món en trastorns gastrointestinals? Bé, no vas a saber, perquè no t'ho ha dit, de manera que el seu consell no significaria molt per a tu.
Aquest mateix concepte es pot aplicar a les empreses. Si no comunica als seus clients les raons que han de confiar en tu, que no se sentin que tenen alguna raó per fer-ho. No van a prendre la seva paraula com més valuós que una persona a l'atzar que passen al carrer. Cal utilitzar redacció per comunicar als seus clients el que són les seves qualificacions i per què han d'escoltar a vostè. Vostè necessita demostrar la seva autoritat.

2. Reciprocitat

El següent factor d'influència, coneguda com la reciprocitat, es refereix al sentit bàsic de l'obligació que els éssers humans senten per pagar els seus deutes. Imagina que tens un amic que et porta a sopar sovint quan vostè està a baix en la seva sort i no es pot permetre el luxe de menjar fora. Ara, imagini que vostè guanya la loteria després que el seu amic li ofereix diversos dels seus sopars. T'agradaria pagar el seu amic pel que va fer per tu? La majoria de la gent, fins i tot si els sopars havia deixat anys enrere. Aquest és el desig humà de reciprocitat.
Com un negoci, vostè necessita per proporcionar un bon servei al client per als seus clients perquè se sentin un grau de lleialtat cap a tu. Si vostè va per sobre i més enllà en la cura d'ells, van a sentir la necessitat de pagar per fer per comprar en el seu negoci.

3. prova social

Els éssers humans són criatures molt socials, i el següent factor d'influència, la prova social, s'aprofita d'això. Imagina que estàs en un parc, i hi ha dos llocs de gelats. Un lloc de gelats té una fila de persones es van reunir darrere seu, mentre que l'altre és completament deserta. Quin et confiar més? La majoria de la gent creuria que el que té major nombre de persones es van alinear és millor. Aquesta és la prova social en acció.
Per a les empreses, els testimonis dels clients són molt importants. Llocs com Yelp i Google Crítiques obtenir tones de punts de vista, ja que permeten als clients per veure qui és el més de confiança per a altres clients. La gent vol anar amb alguna cosa que està provat i comprovat, no és una cosa experimental.

4. Gust

El quart factor d'influència, gust, es refereix al fet que els éssers humans són més propensos a fer alguna cosa per algú que els agrada. Imagini que vostè treballa en una oficina, i vostè té dos companys de treball. Un d'ells és sempre molt amable amb vostè. Ell li fa preguntes sobre la seva dia, que es complementa en els seus èxits, i sempre té un somriure a la cara. L'altre company de treball és un idiota absolut per a vostè. Cada vegada que ho vegis, ell es burla de tu, arrufa el nas, o escup a la cara.
Ara, imaginem que tant dels seus companys de treball són finals per a una assignació i desesperadament necessita la seva ajuda per acabar. Quin és vostè més probable que ajudi? Com a éssers humans, tendim a sentir una major lleialtat a les persones que són amables amb nosaltres que nosaltres a les persones que són dolents. Ens agraden millor. Com un negoci, vostè ha de ser suficient com perquè els seus clients realment com vostè i se senten bé sobre comprar coses de vostè o de fer les coses que vostè sol · liciti agradable.

5. Compromís i coherència

El compromís i la consistència és el cinquè factor d'influència. Es refereix a la naturalesa d'un ésser humà per ser coherent en els seus punts de vista. La gent no vol ser pensat com mentiders, pel que no volen canviar els seus punts de vista. Per exemple, pensi en una persona que realment li agrada un determinat polític. Ell segueix i segueix als seus amics sobre el bo que aquest polític és, i com es recolza gairebé tots els seus punts de vista. Si el polític, després de la línia, era fer alguna cosa que realment va enfurismar a la persona, aquesta persona podria sentir-se diferent sobre el polític, però potser no vulgui mostrar això als seus amics per por que mostra una falta de coherència. Aquest factor juga un paper complicat en els negocis, però pot ser molt poderós quan aprofitat correctament.

6. escassetat

L'últim factor d'influència és l'escassetat. És similar al concepte clàssic de l'oferta i la demanda; quan hi ha pocs d'alguna cosa, o quan alguna cosa està disponible durant un curt període de temps, es fa més valuosa. Les vendes són un gran exemple de l'escassetat. Quan una botiga té una gran venda, vostè sent la necessitat d'arribar immediatament, perquè vostè sap que els descomptes només estaran disponibles durant un curt període de temps. La creació d'aquests sentiments de conseqüència per no actuar pot ajudar al seu negoci inspirar als clients a actuar immediatament.

Aquests sis factors d'influència són simples, però són extremadament poderosa quan s'usa correctament. Fes una ullada a la publicitat i els llocs web que visita i és testimoni de com es posen aquests factors d'influència en el moviment al seu voltant. Penseu en les coses que influeixen específicament a actuar, i es pot aprendre molt sobre la psique humana i les raons per les quals els clients actuen com ho fan.

Noble ha escrit 5 post (s) per Noble Samurai

One Response to "Redacció i els sis factors d'influència"

  1. El principi de reciprocitat és de fet ben establert en la psicologia del consumidor - amb el màrqueting en línia amb èxit, no podia ser d'una altra manera!

    Aquesta és la base de permetre que articles com a convidat, intercanvi d'enllaços mutus en blogs i regals / descomptes en els productes que venen.

    Per cert, aquest llibre és excel · lent. Cada empresari que es preï ha d'estar al dia amb la psicologia de la motivació i persuasió.

    Salutacions, estar bé.
    Marcs de Davidson últim bloc ... Escriure contingut de qualitat amb la Redacció Scorecard per a Bloggers