Com crear una presentació d'alta conversió de vendes amb el simple clic d'un botó ...

Alguna vegada ha tractat de crear un vídeo de vendes per vendre el seu producte o servei?

Si és així, llavors vostè estarà molt familiaritzat amb el difícil que és en realitat per produir un vídeo que segresta l'atenció del seu client, construeix desig del seu producte i, finalment, es tanca la venda ...

El problema número u que enfronten la majoria de la gent és ser capaç d'escriure una carta de vendes efectiva per posar en relleu els beneficis del seu producte sense sonar com un "promocionat" venedor d'autos usats.

La gran notícia és que els serveis com Vidsy ara poden guiar els propietaris de negocis regulars com vostè, pas a pas a través del procés de creació d'un missatge de vendes efectiva.

No obstant això, l'escriptura del seu "còpia de les vendes" és només una part del problema ...

El gran problema-No es parla de ...

Una vegada que ha escrit el seu guió de vendes, el següent gran obstacle majoria de les persones s'està fent LOOK vídeo i toc professional.

Una gran quantitat de propietaris de negocis que parlar per intentar gravar amb la lectura del seu guió davant d'una càmera. No obstant això, llevat que vostè és un orador dinàmic, això és sovint una recepta per al desastre, ja que la majoria de "presentació" vídeos vénen a través com molt insípid i avorrit.

Un enfocament molt millor, i més eficaç és utilitzar una combinació de text i imatges per fer que el vídeo de venda modern i professional sense haver d'aparèixer en cambra.

La raó per la qual això funciona tan bé és que vostè està prenent avantatge de múltiples modalitats d'aprenentatge - que els seus clients poden veure el seu missatge, així com escoltar el seu missatge. Això fa que el vídeo de vendes molt més fàcil d'entendre i molt més convincent.

L'únic problema amb la creació de vídeos basats en text és que la conversió de l'escriptura de les vendes en un conjunt de diapositives que obliga sempre ha estat un procés tediós i dolorós. (Per exemple, aquí a Noble Samurai, els nostres vídeos solen tenir més de 200 diapositives d'ells!)

De fet, tenim tan malalt i cansat de la creació manual de presentacions de diapositives, que finalment ens decidim a resoldre aquest problema d'una vegada per totes mitjançant l'addició d'una funció de generació de diapositiva a Vidsy.

I avui, estic encantat de dir que acabem llancem aquesta característica a estrenar! Això significa que si vostè ja és un client - que obtens GRATIS :-)

En comptes de cessar copiant i enganxant una frase alhora de la seqüència de comandaments en PowerPoint, ara pot generar instantàniament diapositives professionals, d'alta conversió amb el clic d'un botó SOL.

Heus aquí un breu vídeo que revela exactament com funciona aquest joc canviant nova característica ...

El que ha de fer si vostè ja té Vidsy ...

Si ja ets un subscriptor Vidsy, llavors aquesta característica marca nova generació de diapositives està llest i esperant a Vidsy.com .

Tot el que has de fer és registrar-vos al compte, completi la seqüència de comandaments de vendes i prem el botó "Descarregar My Slides".

També hem afegit un nou vídeo d'entrenament marca que mostra els 3 senzills passos per sobrealimentar les seves diapositives Vidsy, augmentar les conversions i maximitzar les seves vendes.

Aquest nou vídeo d'entrenament cobreix:

  1. Patró Interrupcions - què són, per què són tan importants i com utilitzar-les en el seu vídeo per segrestar atenció dels seus clients i mantenir-los enganxats a la pantalla.
  2. La importància de la creació d'una ruta d'accés de lectura secundària per plantar el seu missatge clau profundament en la ment subconscient del seu client.
  3. PLUS els secrets de fer que la gent a prendre acció i ordenar el seu producte.

El que vostè ha de fer si vostè no té Vidsy ...

Si no té la seva còpia del Vidsy encara, i que li agradaria unir-se als 2.078 propietaris de negocis que ara estan creant presentacions de vendes d'alta conversió dels seus guions Vidsy el click NOMÉS UN BOTÓ continuació Feu clic aquí per gravar el vostre còpia Ara.

La resposta inicial a Vidsy ha estat millor del que esperàvem (alguns clients ja estan veient les taxes de conversió de fins al 12%, que és simplement inaudit!)

Aquesta nova característica d'avanç de diapositives generació significa que Vidsy ara un altre dels obstacles més grans i més frustrants ha eliminat de peu entre vostè i la creació d'un negoci en línia rendible.

Gaudiu!

Eugene Ware
CEO Noble Samurai