El nostre nou lloc fa Administrar el programari més fàcil

Share Button

Amb el llançament del segon membre de la família samurai de productes i la nostra base d'usuaris ara més de la marca de 150.000, es va trobar una falla en el nostre sistema ...

La gestió de les claus de registre, descàrregues i actualitzacions de programari s'estava tornant més difícil per a vostè - els nostres usuaris.

Així que hem dissenyat un nou sistema que està més guapo que el vell; que estalvia més temps i energia; que fa que la gestió del seu temps més eficaç i deixa més temps per al costat divertit de la vida.

Benvingut al teu nou compte de Samurai Noble.

Què és el Sistema de Comptes?

El Sistema de Comptes és un centre per a totes les seves activitats Noble Samurai i llaços junts un munt de funcions per al mercat Samurai i Domini Samurai que tenien prèviament de fer manualment - o pot haver fins i tot obligats a presentar un tiquet de suport.

Amb la seva nova compte de Noble Samurai, tindràs totes les eines en un sol lloc, accessible amb una adreça de correu electrònic i contrasenya.

Dins del seu compte tindràs accés a:

  • Detalls de registre per a tot el programari de Noble Samurai
  • Sistema de reajustament d'activació
  • Actualitzacions detall Compte
  • La compra de programari i actualitzacions

Com puc obtenir un compte?

El sistema compta és simple, es tracta d'una sola porta d'entrada a tot el programari de Noble Samurai.

Vostè pot configurar el seu compte a través de l'adreça de correu electrònic del seu mercat existent Samurai o domini Samurai programari.

Hem elaborat aquest vídeo a executar a través de com utilitzar les seves dades existents per inscriure-s'hi. Si no té qualsevol programari de Noble Samurai, pots apuntar-te a la teva compte gratuït Noble Samurai aquí.

Com puc utilitzar el meu compte?

Ara que ja està registrat i ha iniciat sessió, hauràs de saber com utilitzar totes les noves funcions.

Ben ha creat aquest vídeo tutorial útil que et portarà a través de totes les funcions dins la seva compte.

Ell us mostrarà com tenir accés al compte i registre de les dades de la seva, com restablir les seves activacions per al seu programari i com comprar o actualitzar el seu programari.

Tots els sistemes estan llestos!

Ara que tens tot el necessari per configurar el seu compte de Noble Samurai. Esperem que aquesta nova incorporació farà que l'ús del mercat i de domini Samurai fàcil i més eficient.

El que significa més temps per concentrar-se en el costat divertit de la vida.

Tot el millor!

Alex Verd

PS Vostè no necessita tenir una còpia de Mercat o de domini Samurai per accedir al vostre compte, i fins a la signatura és totalment gratuït. Només el cap aquí per accedir al vostre compte.