Дали това е "нова" SEO?

Бутон за споделяне

Future of SEO След касапницата на Penguin актуализация Google и освобождаването на тяхната дезавуирам инструмент, съм забелязал една интересна промяна ще се проведе в SEO общност.

Аз трябва да призная, когато чуя нова идея за първи път, аз обикновено го вземете със зрънце сол ...

НО - когато няколко души, които уважавам започнем да говорим за една и съща идея - това е, когато аз седя и да си вземат бележка.

Ето какво се случи ...

Преди няколко седмици, аз гледах на сесия "Бяла дъска петък" от Rand Frishkin над най SEOmoz.com.

Rand прогнозира, че през следващите 6-12 месеца, че ще има голяма промяна от "изграждане" връзки обратно към "спечелил" връзки, и предложи редица готини начини да направите това число:

  • Участие в онлайн общности, които са активни и автентичен начин, че хората ви и линк предизвестие до вашето съдържание органично.
  • Ставайки активни на социалните медийни мрежи.
  • Оценка на блоговете на "водещи" блогове във вашата ниша.

Следващото парче от пъзела

След това миналата седмица на нашия уебинар "отказвам се от Tool", Лесли Rhodie, който често е наричан "Кръстникът на SEO" говори за важността от ангажиране с вашия пазар и сподели следното слайд:

Когато видях този слайд, аз осъзнах, че Ранд и Лесли са основно казват едно и също нещо ...

В един пост Penguin света, най-добрият начин за осигуряване на горно ниво в ранглистата, генериране на трафик и да увеличи продажбите си, е да се свържете с вашия пазар, достави голямо съдържание и да се фокусира върху добавянето на истинска стойност към живота на вашите читатели.

И тогава тя ме удари ...

"Новата SEO" е в действителност - пазарно лидерство

Вместо да се опитва да намери вратичка в алгоритъма на Google и "игрите" на системата, вашите усилия сега са много по-добре похарчени фокусира върху превръща в лидер на пазара.

Големият проблем с пазарно лидерство ...

Единственият проблем с тази идея да се превърне в лидер на пазара е, че ...

Това отнема FOREVER!

Ако се опитвате да произвежда редовно високо качество на изделията, видео и подкасти и да се ангажират в разговор с читателите си чрез Facebook и Twitter - лесно можете да се окажете работи по 10 часа на ден.

В действителност новинарска статия CBS показа, че 61% от собствениците на онлайн бизнес са заявили, че работят шест или повече дни в седмицата, и повече от 10 часа на ден.

Сега аз не знам за вас, но това не е защо аз започнах един онлайн бизнес!

Как да се превърне в лидер на пазара в пет минути на ден

Голямата новина е, че има и друг начин да се превърне в пазарен лидер и ние искаме да го споделя с вас днес.

Виждате миналата година аз говорих в една от семинари Ед Дейл, и аз бях достатъчно късмет да бъде в стаята, когато един човек на име Пийт Уилямс доставя най-доброто представяне, което някога съм виждал в интернет маркетинг събитие.

Пийт е любезно ни е дал разрешение да споделят част от това представяне с вас, и в следното видео - той разкрива как да се превърне в лидер на пазара само за 5 минути на ден.

Това е нещо като 4 часова работна седмица - на стероиди!

Всеки, който е гледал това видео, е напълно издухан от това, което може да се постигне Pete в 5 минути на ден с помощта на супер интелигентна система, за да се наберат си време и знания.

Само на 14 минути видеоклипа дълго, така че не забравяйте да гледате целия път до края.

Споделете какво мислите за видеото в коментарите по-долу, и ако сте заинтересувани от тези "бизнес хакове" - не забравяйте да се регистрирате за нашия FREE предстоящия уебинар с Пийт .

Сърдечни поздрави,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai