Как да откриеш един Extra "FREE" Hour всеки ден, за да развиете своя бизнес печалби ...

Share Button

Като собственик на бизнес като теб, аз съм постоянно нащрек за идеи, които могат да помогнат на мен и моя екип да бъде по-продуктивен, и аз имам страхотно да споделя с вас днес!

Наскоро четох една книга, наречена "The Lean Каталог развитие пътеводител" от Роналд Mascitelli.

Ще ви спестя техническите подробности, но имаше един раздел в книгата, която ме накара веднага да достигне за моя маркер ...

Това е списък на най-честите източници на Business "Отпадъци"

Ето и Топ 3 ...

 1. E-поща претоварване - на "Е-мейл лавина"
 2. Твърде много! @% & * 8 срещи
 3. Overdesigning, анализ парализа

Източник номер едно на Business отпадъци ...

След като работи в корпоративния свят, очаквах номер едно "отпадъци" на продуктивни време да бъде срещи, така че аз бях шокиран да видя, че срещите са били изфабрикувани - с Email претоварване.

Това ме накара да направя малко на Google детективска работа, и аз бързо открих, че "имейл претоварване" е една от най-големите проблеми, пред които са изправени собствениците на бизнеса днес.

От статистика са луди!

В доклад на McKinsey & Company в юли 2012 установи, че средния работник прекарва 28% от тяхната седмица управляващият имейл - Това означава, че от пет дни в седмицата, ще похарчите за един ден и половина да отговори имейл!

За да поставите това в перспектива, колективно американски граждани прекарват 329.0 милиона часа онлайн проверка и писане на електронна поща всеки месец! [Източник: Nielsen Online]

Това е много време, за да бъде потопен в задача, която рядко се движи бизнеса си напред.

И най-лошото е ...

Докато сте погребани под дневния си имейл лавина - все още трябва да се опита и да получите направили "важна" работа.

Твърде често това означава да се работи до късно през нощта, и губи все повече и повече на личните си време - времето, когато трябва да се наслаждавате с вашето семейство и приятели.

Но какво мога да направя за него?

Сега може да се мисли, "Но Eugene, трябва да отговори на моите имейли!"

И това е вярно - но как ви отговори на вашите имейли е друго нещо съвсем ...

В следното видео, моят добър приятел Пийт Уилямс разкрива един прост "Email Hack", който може да намали времето, което прекарвате в отговор на вашите имейли.

Тази рана е бърза и лесна за изпълнение и ще ви даде допълнително "FREE" час всеки ден, за да разширите бизнеса си печалба!

Гледайте видеото, да го пробвам и да ме уведомите какво мислите в коментарите по-долу.

И между другото - ако сте се наслаждавате на тези "бизнес хакове" - не забравяйте да се абонирате за нашия безплатен предстоящия уебинар с Пийт . Но по-добре да се бърза - това е запълване FAST!

Топли пожелания,

Eugene Ware
CEO
Noble Samurai

Eugene е написал 18 мнение (я) за Noble Samurai

22 коментара към "Как да откриеш един Extra" FREE "час всеки ден, за да разширите бизнеса си печалби ..."

 1. Много хубав блог (дизайн) и убиец блог пост - отново! Просто започна с вас през последните шест месеца, или така и информацията е изключително полезна. Иска ми се да имаше повече време, за да изпълни всичко между блог постове - ви изпомпва информацията толкова бързо. Благодаря! - Spy-Tronix.com

 2. Вие сте толкова "по дяволите" прав .... Опитвам се усилено, за да го намали ...

  и излезте от много неща .. но тя изглежда да се върне винаги отново и отново .... и претоварване ми имейл акаунти ..

  е като "умъртвяване PARADOX"

  .., Отколкото аз съм в бързаме да вършат работата наистина е била да се направи ...

  Аз ли съм единственият, който се случи това ..?

  Не, надявам се ... ..!

  Пожелавам на всички приятен ден и истински успех!

  Sylvia

 3. Awesome отново и аз гледам напред към следващия урок!

 4. Харесва ми идеята за спестяване на всички, че времето, прекарано на имейли, както стана ясно от Pete, благодарение Eugene, но аз не съм, че технологично грамотни, за да се възползва от него.
  Благодаря за споделяне все пак.

 5. 5
  На 06 ноември, 2012 в 08:04 ч
  Майк каза:

  Hmmm, гледах 6-та това видео, което ще ме спаси един час на ден ... само за да научат, че всичко това е за Iphone.

  О, иронията.

  На
  Андрю отговори:

  Той всъщност също използва Mac и споменава еквивалент компютърния софтуер, както и във видео (Texter) ... така че, не е ирония ..

  На
  Лесли A Knowles отговори:

  @ Майк - ако погледнете там всъщност са решения за андроид / бр.

  Аз използвам Audacity - което е безплатно, когато аз го изтеглили, или можете да използвате прозорците "Звукозапис". Предпочитам дързост пак.

  Аз не съм погледна приложения за Android все още - но се обзалагам, че има нещо там.

  Ако не това е възможност да се създаде нещо за този пазар.

 6. здрасти
  това е единственият начин да се изнесат своето собствено съдържание, без да жертват собствения си съдържание

 7. Какво липсва е адреса той споменава хора ще получат в края ... какъв вид neuters процес до известна степен.

 8. URL Пит е показано във видеото е http://www.petewilliams.com.au/why-audio-email/ в случай, че някой го иска ... (благодаря на Google)

 9. Пийт изглежда говорим си виртуален асистент много. Всички средства, които можете да предполагат за това къде да получите някой еквивалентно компетентен?

 10. Аз искам да науча как да печелите от моите сайтове по-ефективно.

 11. 11
  На 06 ноември, 2012 в 15:52
  марка Бенет каза:

  Eugene е много ясен и кратък говорител. Без съмнение в съзнанието ми petes информация и насоки е първи клас (IM вероятно остарявам), но аз не го чуе ясно в пъти и е почти нов на УИ си разочароващ, но аз съм живот, както добре.
  Big отношение markb

 12. 12
  На 06 ноември, 2012 в 18:44
  Джон каза:

  Eugene, как се става с Profit Hacks Launch Rich Schefren е? Изглежда, че сте с нас preselling с някои готини клипове тук! Това $ 1497 разбира се трябва да отиде на живо скоро, нали?

 13. 13
  На 06 ноември, 2012 в 20:20
  Едмънд каза:

  Ница представяне, но тя не работи, тъй като ние не използвате Mac.and Аз нямам интерес да се направи така, че дори не мога да си взема собствени Контакти навън от Iphone. Мисля, че тяхната система е система на пода, че дори не мога да направя за базисни неща.

 14. Пийт е наистина трудно да се чуе ясно, че говори твърде бързо, а за тези от нас, в САЩ тежкия акцент го прави по-лошо.

 15. Бих искал да ви благодаря момчета отново за споделяне на тези големи такси. Сега с Mountain Lion на Mac също е вградена функция за диктуване, че аз ще призная, че не работи толкова добре, така че електронната поща аудио файлове трябва да работи страхотно.

  Благодаря още веднъж и наздраве.

 16. Не разбрах името на първия ап. За мен Акцентът му е трудно да се разбере.
  Бих се радвал, ако публикувате името на приложенията, като показа в презентацията

 17. Четири часа работа седмично такъми това, но когато имейл е по-старомодна, той предлага да се отговори на имейла си само два пъти на ден. Noon и 16:00 изглежда да работи добре, така че да ви спести време, "смяна на предавките" между различните задачи. То всъщност предполага да прокара всички други комуникации (телефон, срещи), за да използват имейл вместо това, защото ние избираме кога да отговаряте на тях. Противоречивата предложение, което се използва за работа с, е винаги да се справят с всички задачи, имейли, които вземат най-много 5 минути непосредствено след получаването на имейла, и докато това прави хората изпращане на имейл щастлив, тя намалява общата ефективност.

 18. Благодаря за видеото. Аз съм се интересуват да чуят повече за уебинара следващата седмица.

 19. В краткосрочен план, да, диктовка, ще ви спести време. Но тъй като вие започнете да получавате повече и повече записани съобщения, нещата ще се влошат, защото:
  1. Вие не можете да слезете на гласово съобщение:
  2. Не можете да копирате и поставите информация (например, аз често изрежете и поставите адреса на среща аз ще трябва да отида до)
  3. Вие не ще бъде в състояние да тихо се промъкне един поглед и да отговорят на приятел през няколко минути се чака другите да се показват за среща, вие сте в чакалнята на лекаря, в автобуса и т.н.

 20. Ние сме действително е получил имейл аудио файлове преди и не мога да ги понасям. Вие не разполагате с хартия пътека на кореспонденцията; просто много звуци, които трябва да се пресее през. Това беше кошмар. Ние ги помолихме да вместо да ни предоставите текстови съобщения.

  Напълно съм съгласен, че е страхотно на теория за изпращача, но не толкова практична за историята на приемника и проект.