Прожектор на Монетаризация

Независимо от броя на посетителите на вашия сайт получава, ако не можете да конвертирате посетителите в клиенти, цялото си време и усилия, се губи.

Така че днес ние сме завъртане на прожекторите към монетизация модул Market Samurai да разгледаме някои от най-добрите и най-ефективните методи за генериране на парични потоци от посетители.

Как да намерим Products & оцени пазарните жизнеспособност

Първата стъпка е тестване на пазара, за да се увери, че си струва да се преследва.

Това видео ще ви отведе от площад един - разсейването на някои общи митове околните жизнеспособност на пазара, и ще ви води през процеса на намиране продукти.

Как да пишем убедителна Ad В протокола

След това трябва да рекламират вашия продукт на посетителите си.

Писане ефективен копие продажби използва за да бъде трудно - но вече не. В това видео, Brent ще ви отведе стъпка по стъпка през създаването на убедителна реклама за вашия продукт.

Как да публикува Ad към вашия сайт

Разбира се, след като веднъж сте открили продукт и създаването на Вашата реклама, ще трябва да се получи, че рекламата пред вашите клиенти.

В това видео Антъни ще ви покаже всичко, което трябва да знаете, за да публикувате Вашата реклама в блога си, използвайки Market Samurai.

Ключът към Market жизнеспособност

След като сте гледали тези клипове ще имате всички необходими инструменти, които изискват да се намерят трайни пазари - огромен крайъгълен камък за всеки интернет маркетинг.

Това е време, за да обувка горе Market Samurai и да започваме!

Монетаризация модул Market Samurai е част от пълната версия на Market Samurai. Ако не сте закупили Market Samurai, и искате достъп до модула Монетаризация, щракнете тук, за да купуват сега.

Alex
PS - Следващата седмица ще бъде превръщането на прожекторите на модула публикуват съдържание.