Фокус върху осигуряване на приходи

Share Button

Независимо от броя на посетителите на вашия сайт получава, ако не можете да конвертирате посетителите в клиенти, цялото си време и усилия се губи.

Така че днес ние сме превръща светлината на прожекторите на монетизация модул Market Samurai да разгледаме някои от най-добрите и най-ефективните методи за генериране на парични потоци от посетители.

Как да намерим продукти & оцени пазарните жизнеспособност

Първата стъпка е изпитание на пазар, за да се уверите, че си струва да се преследва.

Това видео ще ви отведе от площад един - разсейването на някои общи митове околните жизнеспособност на пазара, и ще ви води през процеса на намиране продукти.

Как да пишем убедителна Ad В протокола

След това трябва да се насърчи вашия продукт на посетителите си.

Пишещи ефективни продажби копие, използвани за да бъде трудно - но вече не. В това видео, Brent ще ви отведе стъпка по стъпка през създава убедителна реклама за вашия продукт.

Как да публикува реклама към вашия уеб сайт

Разбира се, след като сте открили продукт и създаването на Вашата реклама, ще трябва да се получи, че рекламата пред вашите клиенти.

В това видео Антъни ще ви покаже всичко, което трябва да знаете, за да публикувате обява в блога си, използвайки Market Samurai.

Ключът към Market жизнеспособност

След като сте гледали тези клипове ще имате всички необходими инструменти, които изискват да се намери жизнеспособни пазари - огромен крайъгълен камък за всеки интернет маркетинг.

Това е време да се зареди Market Samurai и да започнете!

Осигуряване на приходи модул Market Samurai е част от пълната версия на Market Samurai. Ако не сте закупили Market Samurai, и искате достъп до модула за осигуряване на приходи, кликнете тук , за да купуват сега.

Alex
PS - Следващата седмица ще бъде превръщането на светлината на прожекторите на модула публикувате съдържанието.