Ето какво сте пропуснали ...

Share Button

Той е бил вихрушка три месеца!

Аз съм наясно, че не съм в блог за известно време, и сте пропуснали много новини ...

Така че нека да ви вземе назад във времето, за да споделя с вас кратка история Market Samurai за миг.

(В следващия си пост, аз ще споделя с вас бъдещата Market Samurai е ...)

02 юли: Ранните Часове

Market Samurai Урок # 1: Никога не кажа Ед Дейл тайна ...

Ед Дейл течове снимки на Market Samurai през неговата сметка Flickr .

Ентусиазираните интернет маркетинг започват "да ни преследват", намирането на уеб-сайта Market Samurai и се свържете с нас, които искат да научат повече. Твърде рано! Ние все още не сме готови!

09 юли: В Светия Граал!

В деня след "завършени" по доказване на концептуална версия на Market Samurai (докато все още сме тестване преди освобождаване!), Google пуска реалните (точни данни) ключова дума за търсене на трафик от техните собствени центрове за данни!

В Светия Граал на Keyword Data е освободен!

Екип развитие шифрира Market Samurai, работи 22часа дни, за да включват тази информация в Market Samurai.

15 юли: A Legend Begins ...

Първо шлюз се отвори!

Непосредствените членове на Edge започне да Market Samurai.

Управление на разгръщането, екипа за поддръжка работи 37 часа на ден, преди да отпаднат обратно към 16-22 часа на ден, 6-7 дни в седмицата в продължение на следващите 7 седмици.

Обратна връзка за пазарна Samurai е нажежен ... но те да не ти се вижда нищо все още!

02 Август: ... Изведнъж, има огромна промяна ...

Thirty Day Challenge стартира; Market Samurai "расте".

Market Samurai сега изглежда така . Само дума функции Изследвания са налични - други модули са подложени на окончателното развитие.

Екипът на развитие живее в офиса за следващите две седмици, спи в 4-6 часови смени на дюшеци, създадени на пода, когато могат.

Има много функции, за да продължи излитане - функции трябва да бъдат завършени преди те да бъдат използвани вътре самото обучение на 30 Day Challenge и срокове приближават бързо!

3-ти август: A Вторият модул е ​​освободен

Market Samurai е модул "SEO състезание" е освободен.

Огромен "WOW" фактор!

Екипът на Market Samurai продължава да освободи редовен поток от ъпдейти и подобрения на системата.

15 август до 28: получава по-добре с възрастта

Множество нови функции са освободени, включително "Намери Content" и "Промоция" модули.

12 септември: Първа копка 42% Процент на реализация!

13,000+ на интернет маркетинг сега използват Market Samurai, с около 42%, че избрахте да ъпгрейд към пълната версия, когато е освободен чрез закупуване Market Samurai рано.

20 септември: твърде успешен!

Процентът на потребителите Market Samurai, който използвате платената версия се издига на 46% - един невероятен процент на реализация на платен продукт!

Market Samurai надмина и най-смелите очаквания на всички за успех, но това е което означава, че ние не сме били в състояние да даде на потребителите на вида на услугата, че ние първоначално насочени за.

The # 1 фокуса на екипа на Market Samurai става обслужване на нашите съществуващи клиенти.

Всички промоции Market Samurai се свършат.

30 септември: Потребители Постигане Огромни успехи!

Ние отнеме известно време да се преразгледа признания Market Самурай и обратна връзка.

Масивно потребители цифри са постигнали [буквално] овърнайт ранглиста за висок трафик, ниска конкуренция, с висока стойност, ключови думи, които те са установили, използвайки Market Samurai.

Това е едно нещо, за да докаже Market Samurai работи за нас. Това е още да има 100 на успешни примери от наводнения в самите потребители - с много от тези хора са интернет маркетинг "новаците".

Системата работи!

07 Октомври: повече грешки се тропна!

Екипът на Market Samurai е обратно към своите предишни бързо времето за връщане на подкрепа ...

... И екипът развитието на пазара Samurai пусна няколко грешки поправки и актуализации, които изглежда да се справи [почти] всички известни проблеми създава на потребителите Market Samurai са изправени.

Днес: Големи неща Ahead ...

Към днешна дата, над 60 "изгражда" на Market Samurai са създадени и тествани, с най бъдат пуснати.

Точно сега, развитието екип провежда окончателното тестване на Market Samurai v0.78 - актуализация на пътя Market Samurai дръжки пълномощници, които ще дадат при събирането на някои видове данни значителен прираст в производителността.

В допълнение към това, следващия набор от функции, е на път.

Така че това, което е на път?

Е, ти започваш да се наложи да изчакате до следващия ми пост за това! )

Свързани постове на други блогове:

 • Market Samurai - Market Samurai е Швейцарско ножче на интернет маркетинг - той прави проучване на пазара, анализ на ключовите думи, SEO анализ, извличане и съдържание анализиране, изграждане на препратки - и дори повече функции са в процес на разработване. ...

 • Изследването на ключови думи с Market Samurai - Market Samurai е сложен инструмент и аз не искам да губя един куп от времето си те учи това, което другите вече са го направили. Ако сте объркани от всяка от функциите, тогава аз ще ви препоръчваме да проверите на официалния самурая Market ...

 • Market Samurai: Noble Samurai Преглед на продукта - Ако не сте чували за този продукт от Noble Samurai, което трябва да се откажа от и си вземат бележка. Гледайте някои от Market Samurai видео уроците и ако сте толкова склонни, запишат в 30 Day Challenge, където можете да получите да Beta пазарен тест ...

 • Пробив през конкуренция с Market Samurai - От там имате избор от само като Market Samurai анализира тези думи, или сте го предложи много повече. Вие избирате какво ви харесва и изхвърлете остатъка. Сега имате списък с ключови думи, които можете да започнат проучване на ...

Brent Ходжсън съосновател на Noble Samurai, и интернет маркетинг специалист.

Brent е написал 68 пост (а) за Noble Samurai

7 коментара към "Ето какво сте пропуснали ..."

 1. Аз съм нов за интернет маркетинг и съм на кривата на обучение с много неща. Аз използвам Market Samurai. Опитът ми от него е била нищо друго, невероятно. Нещото, аз съм най-впечатлен е нивото на подкрепа от хора на Noble Самурай, мисля, че нещо нечувано в интернет, където като цяло, толкова по имейл дори не се отговори. Браво момчета, милите, Gordon

 2. 2

  когато ще пусне на пазара на самурай?

 3. Би било хубаво, за да получите всички характеристики живеят за инструменти. Нейната били почти два месеца, откакто си купих MS и аз съм все още работи на половина.

  Когато се останалата част да бъде освободен? Аз се надявам да не чака 30дни предизвикателство 2009

  Collin

 4. Аз вече започнаха да промотират Market Samurai въпреки че аз получавам никакви комисии, но знам, когато му дойде времето то ще се отплати.

  Продължавай да правиш това, което си правиш и благодаря за вземане на Интернет маркетинг много по-лесно за мен.

  -Ivan

 5. Gordon - Благодаря за вашата голяма обратна връзка :)

  Радвам се, че имате като фен.

  hichnii - Market Samurai е достъпно в момента. 40-дневна пробна версия A могат да бъдат изтеглени чрез http://www.MarketSamurai.com , или можете да закупите чрез http://www.marketsamurai.com/full-version.php

  Colin - Ключовата цел на екипа за развитие за последните няколко седмици е бил на корекции на грешки и подобрения.

  Допълнителни функции са разработени, и ще бъдат освободени през следващите седмици и месеци - въпреки това, ние искаме да се уверете, че всичко, което е в момента на разположение е с високо качество (не по-нисък стандарт).

  С някои потребители намират някои съществуващи функции не се изпълняват правилно на компютрите си, че е важно, че ние се справиха с тези въпроси, на първо място.

  Добрата новина е, че фокуса на екипа за развитие сега обратно на разширяване на функции Market Самурай, и ние ще бъде освобождаване нови функции, веднага след като те са завършени, директно на вашия компютър чрез системата за автоматични актуализации.

  Лошата новина е, че тя все още ще бъде на няколко месеца, докато Market Samurai е 100% пълна (тя ни е взето от април до нея стигнеш далече, и все още има много да се направи).

  Но голямата новина е, че тъй като вие вече сте закупили Market Samurai на намалената цена (която отразява предсрочно освобождаване), вие ще получите всички тези нови функции за свободно като те са освободени.

  Ivan - Беше ми приятно да гледам вашите сайтове в Market Samurai поп!

  Щастлив съм, че бихме могли да Ви помогна :)

  Brent

 6. Щеше да закупите софтуер Market Samurai днес, но се уплаши от тази на въздуха warnnig неограничен достъп до файловете си.

  Каква е сделката с този?

 7. Hi Bill,

  Това е Adobe AIR е много чувствителни на тема сигурност.

  Копирани от вашата страница за изтегляне:

  Adobe Air ще ви попита дали искате да се даде Market Samurai възможността за достъп до вашата система. Market Samurai се нуждае от тази достъп до:

  * Се свържете към интернет, за да изпълняват ключова дума изследвания;
  * Съхранявайте търсения в локален файл база данни, така че да може бързо да се анализират резултатите от тях;
  * Автоматично се актуализира; и
  * Запазване на резултатите от търсенето на диск

  Market Samurai не използва този достъп за нещо различно от горните функции.

  Това са функции, които на практика целия софтуер в наши дни имат достъп до компютъра ви за.

  Разликата между други софтуерни пакети и Market Samurai / Adobe AIR е просто, че вместо да бъдат скрити в огромен Лицензно споразумение с краен потребител, този достъп е обявена за авансово в един голям червен бутон.

  Надявам се това да помогне

  Brent