Нова ключова дума Planner на Google - Как го прави Market Samurai-бързо!

Share Button

Ние сме много доволни да обявим, че след дълго чакане - Google се е пенсионирал, че е стар "Инструмент за ключови думи", и го заменя с това е нова лъскава "Planner Keyword".

За подробна информация за промените и какво означава това за функционалността на Market Samurai моля, прочетете нашата скорошна публикация в блога.

Можете да прочетете повече за някои от данните се променят (като тяхното отстраняване на широки и фразата данни мач), че Google е направил чрез официалния им блог статия в https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Добрата новина е, че ние сме работили усилено, за да направим този преход възможно най-плавен за нашите клиенти, както и версия на Market Samurai, че е съвместима с Planner Keyword е в етап на тестване за повече от месец сега.

Днес ние сме направили този нов "Planner Keyword" версия на живо (просто обновите своята версия на Market Samurai до последната версия от стартирането на приложението и да казва "Да" на диалоговия напомнянето за актуализация).

И ние сме много развълнувани да обявим, че ...

Новият Keyword Planner изграждане на Market Samurai е много по-бързо от всякога!

Естеството на старата инструмента за ключови думи той много бавен процес, за да се съберат всички данни, ключовата дума, което трябва за ефективен анализ дума направи. Новият Keyword Planner изработка е много по-бърза, което означава, че можете да изпълнявате вашите изследвания дума за по-малко от половината от времето, когато в сравнение със стария инструмента за ключови думи!

Какво се е променило в Market Samurai с новите данни Planner дума?

Ако не сте сигурни какво означава за потребителите Market Samurai тази сметка, важното е да осъзнаем е, че много малко се е променила много.
Основите на ключова дума изследвания остават същите, тъй като те винаги имат, и повечето от познатите елементи на интерфейс и логика Market Samurai са оставането.

Има няколко видими промени отбележи, обаче:

 • Ние сме сега в неизпълнение на точния начин на срещата за ключова дума изследователски данни, както е обяснено по-подробно в последния блог пост и в официално съобщение за пресата на Google . Това ще покаже по-нисък брой за търсене трафик, отколкото тези, които могат да бъдат използвани, за да, но ние смятаме, че те са по-показателен за резултатите, които ще видите в дългосрочен план.

 • Ние обновихме нашите златни правила филтри, за да използват новите показатели конкуренцията Majestic SEO, вместо все-ненадеждни стойности SEOC. Така че още веднъж цифрите сами ще са различни, но целта на настройките по подразбиране на филтъра си остава същият. SEOC е престанала да бъде надежден показател за измерване на "количеството" на конкуренцията търсачката.

  Много други конкурентни услуги по проучване на ключови думи, включително и нашите приятели от Wordtracker са се преместили да използват броя на пъти на ключова дума се използва както в Title Tag И в котва текст връзки обратно към страница (което ние сега наричаме "TAComp"), като много по- надеждна база за определяне на количеството на конкуренцията търсачката.

  SEOC беше добре през 2008-2009 г., но експоненциалното нарастване в страници в интернет, тъй като прави това сравнително безсмислена брой през 2013.

 • The "Adwords" филтър секцията е била отстранена, и броя на AWCPC сега е част от колоната Commerciality. AWCTR, AWT и AWV, вече не се предлага като Google са премахнали тези данни от техните ключови думи инструмент Planner. Ние все още се предоставят на AWCPC и Awi (Adwords импресии), и SEOV обаче (като Google все още предоставя тази информация).

 • Стара Колоната "Конкуренция" е преименуван на "Basic Конкуренция" да се разграничи от "Majestic конкурс" метрика сега ние препоръчваме да използвате.

 • "Organic" Колоната вече се предлага на "Импресии от AdWords" (AWI) метрични, която е подобна на по-възрастното AWT (Adwords Traffic) - въпреки че нашето изследване показва, че това не е съвсем същия номер, но може да се използва доста добър заместител ,

 • The "Match Type" падащ прозорец засяга само резултатите за колоната AWCPC и колона SEOV - данни за трафика от търсене сега е винаги само за точното съвпадение търсения (като Google предлага само Точно съвпадение данни сега).

Използването Фраза да Широко съвпадение Ratio (PBR) вече не се препоръчва:

Докато PBR метриката ще остане на разположение за употреба, ако го искате, ние сме го извадите от нашия подразбиране препоръчва настройки на филтъра и от нашето обучение. Това беше новаторска и да Ви спестят време, докато цифрите може да се разчита, но с течение на времето те стават по-малко и по-малко надеждни. Виждаме дива различия в данните, които се връщат от Google.

За съжаление ние се чувстваме сега тя прави повече вреда, отколкото полза в повечето случаи.

Нашата препоръка е да се направи това, което SEO Предимствата са - просто използват Точна конкуренцията на срещата, тъй като това премахва всякакви отклонения, дължащи се на словоред или се подават накриво заради дългите деривации опашка ключови думи.

Има повече информация за промените, налични в нашата база статия Knowledge интерфейсни тук .

Обучение Доджо дума изследвания Видео Updates Очаквайте скоро ...

И накрая, ние сме в процес на обновяване на всички наши думи за научни изследвания настойнически видеоклипове, с приоритет върху серия златни правила, за да бъде завършена най-скоро. Те ще включват актуална информация за всички леки промени на интерфейса, които са натрупани, откакто първият произведен клиповете, както и някои нови примери, които отразяват условията на онлайн пазарите, колкото са днес.

След като те са готови да Премиерата ще постави думата върху Twitter и Facebook , така че аз ви призовавам да ни следват, за да се информира за важни новини и актуализации незабавно!

Какво да направите после ...

За да се сдобиете с този нов, по-бързо "Keyword Planner" натрупването на Market Samurai, просто:

 1. Пожар вашето копие на Market Samurai.
 2. Когато бъдете подканени да обновите до последната версия, казват "Да"
 3. Изчакайте актуализацията, за да изтеглите и Market Samurai да се обнови и вие сте на път!

Надяваме се да се радвате на нова ключова дума Planner строи. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се стреля нашия екип по поддръжката имейл на support@noblesamurai.com

Също така, ние сме направили доста продължително тестване на новите ни дума филтърни настройки, обаче, ако имате някакви съвети за това как те могат да бъдат подобрени, моля стреля ни имейл, както добре.

Подкрепа е написал 1 мнение (я) за Noble Samurai

41 коментара към "нова ключова дума Planner на Google - Как го прави Market Samurai-бързо"

 1. 1
  На 27 август 2013 в 14:58
  Хайди каза:

  Благодаря ви за навременни актуализации.

  Аз имам един въпрос, който може да се нуждаят от отговор не само за мен, но много много MS потребители тук ... Знам, че каза, че ще пусне нови видеоклипове за обучение, но може би ще може да ни води и преди това:

  Какви 3-5 ключови показатели следва да очакваме от "новия" Samurai пазар, когато се решава ключова дума струва класиране за? Можем ли все още зависи от SEOTCR да покаже слаба конкуренция ключова дума?

  Аз не съм начинаещ, така че не се отговори с "зависи от вашия пазар, зависи от топ 5 оптимизация на уеб сайт, и т.н." ... Аз просто искам да знам какво да търся за да нулирате на "rankable" ключови думи.

  Благодаря ви!

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Heidi,

  Числата които вярваме са на стойност фокусира върху са SEOT, TAComp и SEOV - ако се съсредоточи върху тези три метрики, използвайки нашата подразбиране настройки на филтъра "златни правила", ще имате най-голям шанс за намиране на големи ключови думи.

  По отношение на ключовите думи, които е най-малко конкурентоспособна, броят TAComp ще ви даде по-добра представа за това колко много сайтове са активно насочване на ключовата дума - толкова по-малко толкова по-добре.

  Разбира се, че ще след това искате да проверите матрица SEO конкуренция, за да видите най-фини детайли на сайтовете, които ще се конкурират, за да работят независимо от това дали ще бъде възможно да се класира добре за тази ключова дума.

  Няма никакви тайни процеси, които ние сме спъват - всичко ще бъде обяснено в задълбочена подробно в нашите нови видеоклипове за обучение - които се надяваме да има през следващите няколко дни.

  Ако имате някакви други специфични въпроси за новата версия, моля не се колебайте да се свържете с екипа ни за поддръжка http://noblesamurai.com/c/support - ние сме повече от щастливи да отговорим на всички въпроси, които имате :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 2. Тези промени звучат доста добри. Ще бъдете ли пращане потребители Market Samurai веднъж новите видео уроците са на разположение?
  David Sellar's последния блог пост ... Happy Birthday Madiba

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Дейвид,

  Аз не съм сигурен дали ще приятел на всички, но ако ни последват в Twitter или Facebook, ние със сигурност ще бъде обявяването на тези канали!

  Twitter:MarketSamurai
  Facebook http://www.facebook.com/MarketSamurai

  Наздраве,
  Мъжко животно

 3. Както обикновено, голяма актуализация от вас глобата хора.

  Обичам това, че изследванията модул дума изглежда много по-чиста и по-лесен за използване, с много по-малко отметки, за да проверите / махнете, но без да удря дълбочината на данните.

  Събирането на данни е много по-бързо, също.

  Благодаря още веднъж и да я поддържа!
  Offerte Internet's последния блог пост ... Fastweb: Ancora ООН Семестър в crescita

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Радвам се да чуя, че я харесва :)

  Ускоряването е нещо, което ние сме много щастливи от!

  Наздраве,
  Мъжко животно

 4. 4
  На 27 август 2013 в 23:10
  Петър каза:

  Когато аз обновен до последната версия Натиснах блог пост връзката да дойде до тази страница, и прилагането изчезна. Връзката "Нов проект" в горната doesnt обнови софтуера. Peter

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Петър,

  Благодаря, че ни уведомихте - тя изглежда да е малко по приумица в начина, по който са били с помощта на полето по сигнал в Market Samurai.

  Сега блог пост трябва да се отвори в своя собствен малък прозорец :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 5. За съществуващи проекти ... ще им данни да се актуализират автоматично според "нов и подобрен" метрики и ние просто трябва да се види какви промени са настъпили, или направите всички проекти трябва да се извършва отново и отново от нулата?
  Bob | HayleStorm Interactive's последния блог пост ... предупреждение за сигурност WordPress - продължаващата хакерска атака

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Bob,

  Ще трябва да пуснете отново всички съществуващи файлове в проекта да се съберат нови данни, след което автоматично ще се прилагат нови филтри.

  Наздраве,
  Мъжко животно

 6. ви благодаря за актуализацията,
  това е наистина голям ъпдейт, използвайки Google Най-новите инструмент за ключови думи

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Bachir,

  Радвам се да чуя като него!

  Наздраве,
  Мъжко животно

 7. Търсех заместител, само в инфо време тук, на подмяна Google Инструмент за ключови думи за търсене. Благодаря, добре документирано.

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Лиза,

  Ние се подготвяхме за това през последните няколко месеца, така че е хубаво да се види на прехода премина гладко :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 8. Както вие, момчета, преосмислят и повторна работа на филтрите - Ние наистина се нуждаем един е толкова бързо и ЯСНО стесните "лесен", "Medium" и "трудно, но изключително полезна", определени от, да кажем, 5 или 10 ключови думи, за да се насочат.

  Да, ние може да работи безкрайни вариации и пермутации и в крайна сметка да разбера нашите собствени филтри, но след всички тези години наистина имам нужда M.Samurai да ме спаси от безкрайни повторения. Нанесете всичко, което сте научили през годините, така че ние не трябва да се превърне статистиците себе си.

  Модул M.Samurai ключови думи трябва да се развива в ПРЕПОРЪКА двигателя - не просто инструмент възможности.

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Glenn,

  Мислим филтър новите "златни правила", ще ви оставя с добър набор от ключови думи след анализа, но ние сме отворени за рафиниране на филтъра - и идва с нови филтри, както добре!

  Ние ще продължаваме мониторинга настройките на филтъра с течение на времето, и ако си мислим, че има нужда от промени, ще се уверите, че се случва ;)

  Благодаря за честен обратна връзка - това е страхотно да чуя, че подобни неща от нашите клиенти, и това ще ни помогне да подобрим филтрите върви напред!

  Наздраве,
  Мъжко животно

 9. Страхотна новина! Наистина ми харесва как Marketsamurai стане по-добре с всеки изминал ден и колко бързо вие отговаряте на големи промени! Чудесна работа и много интересни нови инструменти.

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Благодарение Филип - радвам да чуя вашето щастливи :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 10. За съжаление, вие актуализирана програма не работи за мен. Когато стигнете до частта, където
  "Зареждане Planner Google за ключови думи" се появи прозорец, Market Samurai спира неопределен период от време. Без значение колко време чакам макар, че не е в състояние за достъп до новите данни Planner Google за ключови думи.

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Barbara,

  Аз ви изпрати имейл с някои инструкции за това как можем да стигнем до дъното на това - ние ще стигнем до дъното на това за вас!

  Наздраве,
  Мъжко животно

  На
  Барбара Алън отговори:

  Hi Том,

  За съжаление, аз не съм получила имейл от вас с инструкции за това как да стигнем до дъното на това. Не мисля, че има проблем с моя имейл адрес, защото аз се получи известие, че си публикувал отговор на тази страница. Моля, изпратете отново тези инструкции.

 11. 11

  MS не работи в момента за мен! Аз обикновено влезе до 1K ключови думи понякога повече и всичко работи се оправи, дълъг, но добре. Сега MS просто спира по "извличането на киловат данни от kw пленер ..." и този то, нищо не се случва

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Bob,

  Аз също ви изпрати имейл с някои инструкции за отстраняване на грешки - ще се получи това rectifed за вас най-скоро!

  Наздраве,
  Мъжко животно

 12. Има някои много добри въпроси за тази страница, които си струва да отговори. Това е много разочароващо да видя вашата компания изнесе един блог пост за сериозна промяна в продукта си, а след това не отговори на всички въпроси за тях, оставяйки ни всички чесане главите ни се опитва да разбера това всичко от себе си. Тъй като сте били тестване на софтуер за повече от месец, защо не ни даде в полза на своя опит, а не ни оставя висящи ???

  Много разочароващо. : - ((

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Здравейте,

  Ние сме наистина много съжалявам за времето, което е необходимо за нас да се върнем на коментарите по тази публикация - най-накрая пристигнахме ги точно преди да е публикувал.

  Нашият екип е зает да работи по новите видеоклипове за обучение за новата версия на Market Samurai, и ние по някакъв начин се пренебрегва коментарите!

  Държим жадно око на тази страница, така че ако имате някакви други въпроси, моля не се колебайте да ги публикувате :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 13. Определено много по-бързо, Добра работа момчета.

  Аз трябва да съм единственият човек, който липсва на израза и данните Широки както и все пак. Много от клиентите ми харесва да видите разликите.

  Някакъв шанс, че може да се върне в бъдещи актуализации?
  Ben Johnston's последния блог пост ... Inside The Toolkit: My Favourite Excel добавки

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Бен,

  Google вече не дава данни за трафика от търсене за израза и широк, поради което той не е наличен в Market Samurai. Ако Google все прави, че наличните данни отново, аз съм сигурен, че ще го пуснат обратно в :)

  Наздраве,
  Мъжко животно

 14. Благодаря ви за навременното актуализиране. MS дори след 2 години все още е първата ми стъпка, когато става въпрос за планиране на кампания за клиента.

  Thnx за водене го актуализира!
  Хари Varrier's последния блог пост ... WordPress Атаките покачват! Останете на сигурно място при 7 стъпки за осигуряване на вашия сайт.

 15. 15
  На 29 Август 2013 в 23:37
  Fred Смедли каза:

  Здравейте,

  Току-що прочетох Вашия отговор на въпрос на 27 Хайди. Във втория параграф на Вашия отговор ви каже: "... броят на TA Comp ще ви даде добра представа за това колко много сайтове са активно насочване на ключовата дума - толкова по-малко толкова по-добре".

  Моят въпрос е: "Какво гама се използват TA Comp и какво е висока и това, което е малко? Очевидно тя започва от нула, но колко високо се отиде? Какво, например, би фигури на 100 и 1000 показват? Възможно цифрите показват действителния брой на конкурентни сайтове, съдържащи ключова фраза или прогресивна скала, където например четене на 100 би означавало, че има X брой конкурентни сайтове?

  Чрез въвеждане на ключова фраза в Google, броя на страниците, съдържащ ключовата дума ще бъде върнат, но не броят на обектите, така как се броят, посочена в колоната TA Comp на MS всъщност посочва броят на сайтовете?

  Оценявам, че конкуренцията матрица SEO трябва да се използва, но тя все още ще бъде полезно да се знае броя на конкуриращите сайтове, както вече беше посочено в колоната SEOC.

  Наздраве,

  Fred

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Фред,

  Идеалният диапазон за TAComp е доста нисък една, както самата метриката е доста фокусиран един. Данните идват от индекса MajesticSEO, а броят показано е броят на страниците в техния индекс, който използва ключова дума, както в тяхното заглавие тагове и в рамките на котва текст на линкове, водещи към страницата. Това означава, че числото, показано е действителният брой на страници, оптимизирани по този начин, най-малко по отношение на индекса Majestic отива.

  Като такива, TAComp дава много по-солидна представа за това как много конкурентни страници има там, особено в сравнение с цифрата за SEOC, която е склонна към неверни положителни. Поради това, ние използваме много по-ниска в сравнение с филтър за SEOC филтър - ние сме в положение 30 и максимум за TAComp, сякаш повече от 30 страници са активно насочени ключова дума това силно, нишата можеше вече да е доста силно заети.

  Надявам се това да помогне!

  Наздраве,

  Alex

 16. Здравейте, аз просто се обновява на моя Market Samurai, много по-бързо !. Мисля, че MS свърши чудесна работа, когато се занимават с актуализация Google ключови думи, инструменти. Браво.
  wenliang's последния блог пост ... За Exposedhostingreviews.com, Нашето предимство и Нашата цел

 17. Cool, аз съм нетърпелив да опитате най-новата версия на моя Market Samurai и да видите ефекта от промените!
  David's последния блог пост ... Trust: скъпоценен, валута "в света на интернет

 18. Бихте ли публично информацията, какво да правя, ако Domain самурая спре да работи с последната актуализация? Мисля, че много хора се търсят за него.
  Или поне да ми го изпратите по електронната поща, моля, :)
  Alfredo Griffith's последния блог пост ... Условия за ползване

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Alfredo,

  Моля, изпратете имейл на support@noblesamurai.com с вашия проблем и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро :-)

  Наздраве,
  Jeff

 19. 19

  Аз имам един въпрос за текущата SEOV ... ..

  когато аз си сложа мишката върху този бутон, тя все още се казва:

  SEOV = SEOT * AWCPC

  когато се изнасят данните ми да се отличат, тя показва SEOV и AWCPC за всички видове мач - точно, израза, и широк.

  Но аз съм объркан, защото SEOT остава постоянна, независимо какво съвпадение сложих.

  И дори още, математика doesnt добавите до когато го направя SEOT * AWCPC за всеки мач .... никой от резултатите съответстват на колоната SEOV.

  Мисли?

  На
  Noble Samurai отвърна:

  Hi Бен,

  Google не предоставят данни за обема на търсене Фраза и широко съвпадение вече. Ето защо SEOT (и общо търсения) остава същото. Въпреки това, те не предвиждат по-кратка фраза широко съвпадение данни за AWCPC показател.

  Относно вашия износ въпрос, моля изпратете имейл на suppor@noblesamurai.com и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро :-)

  Наздраве,
  Jeff

 20. Hi отбор NobleSamurai,

  Имате ли блог пост за това, което е в основата на TAComp? Благодаря!

 21. 21
  На 05 септември 2013 в 04:02 ч
  Джим S каза:

  Аз просто исках да кажа, че съм наистина очаквам с нетърпение новия видеоклипове за обучение. Аз не съм загрижен за бъгове за сега. Екипът на MS винаги се получава тези изгладени. Благодаря, момчета!

 22. Тя много вярно, че "новата ключова дума Planner изграждане на Market Samurai е много по-бързо от всякога!" Благодаря за споделяне на тази информация.

 23. Трябва да се съглася планиращия дума е много по-бързо от всякога. Благодаря за водене ни обновява Продължавайте добрата работа ..

 24. Хей, момчета,

  Първата двойка на актуализираните видеоклипове сега са в нашия доджо :)

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7500-golden-rule-1-how-to-find-relevant-keywords

  и

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7535-golden-rule-2-how-to-find-high-traffic-keywords

  Ще се радваме да получим обратна връзка от тях, и се надяваме да има още няколко видеота от началото на следващата седмица :)

  Наздраве,
  Мъжко животно