Новите "Presets" Филтър Ключови думи Автоматично

Ако използвате Market Samurai редовно, като се прилагат същите филтри за вашите ключови думи над-постъпателен ход, размерът на време, че ще похарчите за филтриране ключови думи, наистина може да се добави.

Така че, за да допринесе за ускоряване на процеса на филтриране и анализиране на ключови думи, които сме създали за филтриране Presets.

Какви са Market Samurai ново Presets?

Предварителни настройки са предварително определен набор от филтри и ценности, които се прилагат автоматично вътре в модула изследвания ключова дума.

Те ви позволяват да запишете и повторно използване на набор от опции за филтриране, отново и отново, много бързо.

Ние създадохме три Presets да Ви помогнат да започнете:

 • Златни правила: SEOT> 80, PBR> 15%, SEO конкуренция <30000, SEOV> 30 $;
 • Long Tail: SEOT> 10, PBR> 15%, SEO конкуренция <30000;
 • Не Filters: Филтриране на разстояние.

Можете също така да създадете свои собствени пресети, ако е необходимо.

Как работят те?

За да ви помогне да извлечете максимума от новите ключови думи изследователски филтри, Ben Голт е подготвил тази демонстрация за вас:

Забележка: Тъй като предварителните настройки се прилагат незабавно и автоматично ще филтрира всички ключови думи, които не отговарят на критериите за филтриране, може да се генерира списък от 800 думи - но не виждам всички тези ключови думи, когато се пристъпи към района анализ на ключовата дума.

Това е така, защото не всички от 800 ключови думи са "направи разреза" - не отговаря на минималните изисквания за филтриране на трафика, които сте задали.

И накрая: Получихте ли последната актуализация?

В случай, че сте го пропуснали, тази седмица ние направихме основен ъпдейт на ключова дума изследвания модул Market Samurai е.

С Google закриване любимата дума на източника на данни, който Market Samurai е използвал за над 2 години, Market Samurai сега събира данни от новия инструмент Google ключова дума.

За да разберете повече за тази промяна, разгледайте нашия блог пост:
Промени в инструмента на Google за ключови думи и Market Samurai думи за научни изследвания

Уверете се, че можете да актуализирате до последната версия на Market Samurai за да получите достъп до филтрите и нова ключова дума източник на данни.

И ако забележите някакви грешки, които може би сме пропуснали, не забравяйте да споделите с нас чрез подкрепа, така че можем да получим след това натисна веднага. (Въпреки, че сме направили всичко възможно да запази бъговете, това е голяма промяна - и понякога тези типове промени могат да създадат неочаквани проблеми, които не могат да тестват за предотвратяване или в "лабораторията".)

Brent

Brent Ходжсън съосновател на Noble Samurai, и интернет маркетинг специалист.

Brent е написал 68 мнение (я) за Noble Samurai

12 коментара към "Нова" Presets "Филтър Ключови думи Automatically"

 1. Благодарим Ви, че NS за автоматизиране на този процес и за предоставената ни видео, за да видите какво да правя. Тя работи едно лечение. Може ли да направя едно предложение, моля.
  В конкурса модул SEO, като по подразбиране всички кутии, са отбелязани с отметка. Възможно ли е да се създаде по подразбиране само на 5 кутии-PageRank, страница препратки, Yahoo, ключова дума в дял и ключови думи в URL (според съветите в The Challenge). Всички кутии са прекалено много информация за нас новаците (на този етап аз не знам как да се тълкува останалата информация). Когато стигнем по-опитен тогава можем да отбележете с отметка, ако е необходимо.
  Много благодаря, Davina
  Davinas последния блог пост ... Бебе Quilt Patterns - как те помагат на недоносени бебета

  На
  Brent Ходжсън отговори:

  Това не е възможно да се определи предварително зададени настройки за състезанието модул SEO в момента, но това е добра идея. Благодаря за обратна връзка!

 2. Благодаря за ценните актуализации! Също така ви благодаря за ни държи информирани по отношение на актуализации на Google.

  Грижи се добре за ...

 3. Brilliant ... Благодаря за винаги безплатни ъпдейти. Тя просто продължава да става все по-добре.
  Д-р Майкъл Хейли @ акупресура последния блог пост ... Agape Chiropractic Pompano Beach Chiropractor

 4. Това трябва да бъде един от най-добрата програма, която съм закупил!

  Вие, момчета, останете на топката! И до момента! Благодаря ви за вашите усилия и ни държи в правилната посока. Не мога да чакам да видя модула AdWords, както аз съм сигурен, че ще бъде доста интересно да се види!

  Благодаря
  Steven

 5. Благодаря, това е актуализацията чаках!

  Наистина като MS и тази актуализация просто го прави, че много по-лесно да се използва за научни изследвания (сега не е нужно да продължим да търсим в предизвикателството видеоклипове или драскаше за моите бележки ;) )

  Да бъдеш в състояние да имат предварително зададени настройки в конкурса SEO би било добре също (страхотна идея Davina), но аз мога да чакам.

 6. Аз също гласувам за предложението Davina по отношение на конкуренцията SEO модул. Често всичко, което трябва, е бърз анализ на конкуренцията, и тези пет параметъра дават достатъчно информация.

  Наздраве!

 7. Може ли само аз, или е нова актуализация за вземане на пазара самурай план 3.2 пъти по-бързо? Аз нямам време да се вдигне за чаша кафе по време на анализ на ключовите думи сега, момчета, благодаря ;)

  Сериозно обаче, тези актуализации са страхотни - Какво ще кажете за някои настройки на страницата за SEO конкуренция твърде?
  Andrew @ Помпени еспресо машини последния блог пост ... Кафе смеси - въведение

 8. Това всъщност изглежда наистина елегантна част от софтуера, аз мисля, че може да му се даде една пукнатина, както аз се чувствам това би могло да бъде много полезно за мен. Благодаря ви за споделяне!

 9. Здравейте,

  Аз се радват на всеки миг от изучаването на системата Market Samurai. Brilliant преподаване и Dr.Anthony не би могъл да направи всеки по-просто. Браво на екипа за нещо, което винаги е било така сложно да се следват.

  Cheers,
  Сойка

 10. Вашият инструмент е невероятно и е голяма част от нашата адвокатска кантора се движат от Google страница 4 на страница 1 за нашите основни ключови думи. Благодаря.

  Mark Langschied
  Лиценз Reinstatements Шофьорски последния блог пост ... Доказателство Вие необходимостта да се подкрепи възстановяването на Вашият Michigan Drivers License

 11. Аз съм имал Market Sam (както обичам да го наричам), тъй като в дните, когато тя бе стартирана посредством Ед Дейл и "30 Day Challenge" - тъй като тогава тя е била крайъгълният камък на моята ключова дума изследвания и SEO изследвания.

  Инструментът не спира да подобрява и ако е необходима актуализация е там до 24 часа (а това са някои големи актуализации).

  Последната актуализация прави Market Sam-лесно и по-добре да се използва поради което той ще продължи да бъде безценен за мен.

  Michael
  Michael @ Bad кредитна банка Accountss последния блог пост ... начини за отваряне на UK Online Bank Account а с Bad кредитни