Нова дума Planner на Google - Как го прави Market Samurai-бързо!

Бутон за споделяне

Ние сме много доволни да обявим, че след дълго чакане - Google се е пенсионирал, че е стар "Инструмент за ключови думи", и го заменя с това е нова лъскава "Planner дума".

За подробна информация за промените и какво означава това за функционалността на Market Samurai моля, прочетете нашата скорошна публикация в блог.

Можете да прочетете повече за някои от промените на данни (като отстраняването им от широки и фраза данни мач), че Google е направил чрез официалния си блог статия в https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Добрата новина е, че ние сме работили усилено, за да направи този преход възможно най-плавен за нашите клиенти, както и версия на Market Samurai, че е съвместима с агент дума е в етап на тестване за повече от месец вече.

Днес ние сме направили този нов "Planner дума" версия на живо (просто обновите своята версия на Market Samurai до най-новата версия от стартирането на приложението и да казва "Да" на диалоговия ред обновяване).

И ние сме наистина развълнувани да обявим, че ...

Новата дума Planner изграждане на Market Samurai е много по-бързо от всякога!

Естеството на стария инструмента за ключови думи, че много бавен процес, за да се съберат всички данни на ключова дума, която е необходима за ефективен анализ на ключовите думи направи. Новата дума Planner изграждане е много snappier което означава, че можете да изпълнявате вашите изследвания ключова дума за по-малко от половината от времето, когато в сравнение със стария инструмента за ключови думи!

Какво се е променило в Market Samurai с новите данни Planner дума?

Ако не сте сигурни какво означава това за потребителите Market Samurai това всичко, важното е да осъзнаем е, че много малко се е променила много.
Основите на ключова дума изследвания остават същите, тъй като те винаги имат и повечето от познатите елементи на интерфейс и логика Market Samurai са оставането.

Има няколко видими промени Заслужава да се отбележи, обаче:

 • В момента се неизправния до точното режим мач за ключова дума данни от научни изследвания, както е обяснено по-подробно в последния блог пост и в официалното прессъобщение на Google . Това ще покаже по-ниски цифри за трафика от търсене, отколкото на тези, които могат да бъдат използвани, но ние смятаме, че те са по-показателни за резултатите, които ще видите в дългосрочен план.

 • Ние обновихме нашите златни правила филтри, за да използват новите показатели конкуренцията Majestic SEO, вместо все по-ненадеждни стойности SEOC. Така че след като отново цифрите сами ще са различни, но целта на настройките по подразбиране на филтъра остава същата. SEOC е престанал да бъде надежден показател за измерване на "количеството" на конкуренцията търсачката.

  Много други конкурентни услуги по проучване на ключови думи, включително и нашите приятели в Wordtracker са преминали към използването на броя пъти дадена ключова дума се появява както в Title Tag И в котва текст връзки обратно към страница (това, което ние сега наричаме "TAComp"), тъй като много по- надеждна база за определяне на количеството на конкуренцията търсачката.

  SEOC беше добре през 2008-2009 г., но експоненциалното нарастване в страници в интернет, тъй като прави това сравнително безсмислена брой през 2013.

 • В "Adwords" филтър секцията е била отстранена, и номера на AWCPC сега е част от колоната Commerciality. AWCTR, AWT и AWV вече не са на разположение като Google са премахнали тези данни от тяхната дума инструмент Planner. Ние все още предоставят AWCPC и Awi (Adwords импресии) и SEOV обаче (като Google все още предоставя тази информация).

 • Стар Колоната "Конкуренция" е преименуван на "Basic Конкуренция", за да се разграничи от "Majestic конкурс" метрика ние сега препоръчваме да използвате.

 • "Organic" Колоната вече се предлага на "Импресии AdWords" (AWI) метрика, която е подобна на по-старите AWT (Adwords Traffic) - макар че нашето изследване показва, че това не е съвсем същия номер, но може да се използва доста добър заместител ,

 • В "Match Type" падащото поле засяга само резултатите за колоната AWCPC и колона SEOV - данни за търсене трафик сега е винаги само за точното мач търсения (като Google предлага само точно съвпадение данни сега).

Използването Фраза за Широко съвпадение Ratio (PBR) вече не се препоръчва:

Докато PBR показател ще остане на разположение да използвате, ако искате, ние го извадите от нашия подразбиране препоръчва настройки на филтъра и от нашето обучение. Това е иновативна и да Ви спестят време, докато цифрите може да се разчита, но с течение на времето те стават по-малко и по-малко надеждни. Ние виждаме див вариация в данните, които се връщат от Google.

За съжаление, ние смятаме, че е сега прави повече вреда, отколкото добро в повечето случаи.

Нашата препоръка е да се направи това, което SEO Предимствата правя - просто използват Точна конкуренция мач, тъй като това премахва всякакви отклонения, дължащи се на словоред или изкривило поради дългите деривации опашка ключови думи.

Има повече информация за промените, налични в нашата база статия Knowledge интерфейс тук .

Обучение Доджо дума изследвания Видео Updates Очаквайте скоро ...

И накрая, ние сме в процес на обновяване на всички наши думи за научни изследвания настойнически видео, с приоритет на серия златни правила, за да бъде завършен възможно най-скоро. Те ще включват актуална информация за всички леки промени на интерфейса, които са натрупани, откакто първият произведен клиповете, както и някои нови примери, които отразяват условията на онлайн пазарите, тъй като те са днес.

След като сте готови да Премиерата ще постави думата на Twitter и Facebook , така че аз ви призовавам да ни следват, за да се информира за важни новини и актуализации незабавно!

Какво да правя по-нататък ...

За да получите вашите ръце на тази нова, по-бързо "Keyword Planner" версия на Market Samurai, просто:

 1. Пожар вашето копие на Market Samurai.
 2. Когато бъдете подканени да актуализирате до най-новата версия, да кажем "Да"
 3. Изчакайте актуализацията, за да изтеглите и Market Samurai да се обнови и сте по пътя си!

Надяваме се да се насладите на нова дума Planner изграждане. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да стреля нашия екип за поддръжка емайл на support@noblesamurai.com

Също така, ние сме направили доста продължително тестване на новите ни дума филтърни настройки, обаче, ако имате някакви съвети за това как те могат да бъдат подобрени, моля стреля ни имейл, както добре.