Нова ключова дума Planner на Google - Как го прави Market Samurai по-бързо!

Share Button

Ние сме много доволни да обявим, че след дълго чакане - Google се е пенсионирал, че е стар "Инструмент за ключови думи", и го заменя с това е нова лъскава "Planner Keyword".

За допълнителна информация за промените и какво означава това за функционалността на Market Samurai моля, прочетете нашата скорошна публикация в блога.

Можете да прочетете повече за някои от промените на данните (като тяхното премахване на широки и фразата данни мач), че Google е направил чрез официалния им блог статия в https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Добрата новина е, ние сме работили усилено, за да направим този преход възможно най-плавен за нашите клиенти, както и версия на Market Samurai, че е съвместима с Planner Keyword е в етап на тестване за повече от месец сега.

Днес ние сме направили този нов "Planner Keyword" версия на живо (просто обновите своята версия на Market Samurai до последната версия от стартирането на приложението и да казва "Да" на диалоговия напомнянето за актуализация).

И ние сме много развълнувани да обявим, че ...

Новият Keyword Planner изграждане на Market Samurai е много по-бързо от всякога!

Естеството на старата инструмента за ключови думи той много бавен процес, за да се съберат всички данни, ключовата дума, което трябва за ефективен анализ дума направи. Новият Keyword Planner изработка е много по-бърза, което означава, че можете да изпълнявате вашите изследвания дума за по-малко от половината от времето, когато в сравнение със стария инструмента за ключови думи!

Какво се е променило в Market Samurai с новите данни Planner дума?

Ако не сте сигурни какво означава за потребителите Market Samurai тази сметка, важното е да осъзнаем е, че много малко се е променила много.
Основите на ключова дума изследвания остават същите като те винаги имат и повечето от познатите елементи на интерфейс и логика Market Samurai са оставането.

Има няколко видими промени Заслужава да се отбележи, обаче:

 • Ние сме сега в неизпълнение на точния начин на срещата за ключова дума данни от научни изследвания, както е обяснено по-подробно в последния блог пост и в официално съобщение за пресата на Google . Това ще покаже по-нисък брой на трафика от търсене, отколкото тези, които могат да бъдат използвани, за да, но ние смятаме, че те са по-показателни за резултатите, които ще видите в дългосрочен план.

 • Ние обновихме нашите златни правила филтри, за да използват новите показатели конкуренцията Majestic SEO, вместо все по-ненадеждни стойности SEOC. Така че още веднъж цифрите сами ще са различни, но целта на настройките по подразбиране на филтъра остава същата. SEOC е престанал да бъде надежден показател за измерване на "количеството" на конкуренцията търсачката.

  Много други конкурентни услуги по проучване на ключови думи, включително и нашите приятели в Wordtracker са се преместили да използват броя на пъти на дума се появява както в Title Tag И в котва текст връзки обратно към страница (което ние сега наричаме "TAComp"), като много по- надеждна база за определяне на количеството на конкуренцията търсачката.

  SEOC беше добре през 2008-2009 г., но експоненциалното нарастване в страници в интернет, тъй като прави този сравнително безсмислена брой през 2013.

 • The "Adwords" филтър секцията е била отстранена, и номера на AWCPC вече е част от колоната Commerciality. AWCTR, AWT и AWV, вече не се предлага като Google са премахнали тези данни от техните ключови думи инструмент Planner. Ние все още предоставят на AWCPC и Awi (Adwords импресии) и SEOV обаче (като Google все още предоставя тази информация).

 • Стара Колоната "Конкуренция" е преименуван на "Basic Конкуренция" да се разграничи от "Majestic конкурс" метрика сега ние препоръчваме да използвате.

 • "Organic" Колоната вече се предлага на "Импресии от AdWords" (AWI) метрични, която е подобна на по-възрастното AWT (Adwords Traffic) - въпреки че нашето изследване показва, че това не е съвсем същия номер, но може да се използва доста добра замяна ,

 • The "Match Type" падащото поле влияе само на резултатите за колоната AWCPC и колона SEOV - данни за трафика от търсене сега е винаги само за точното съвпадение търсения (като Google предлага само Точно съвпадение данни сега).

Използването Фраза да Широко съвпадение Ratio (PBR) вече не се препоръчва:

Докато PBR показател ще остане на разположение за използване, ако го искате, ние сме за премахването му от нашия подразбиране препоръчва настройки на филтъра и от нашето обучение. Това беше иновативен и да Ви спестят време, докато цифрите може да се разчита, но с течение на времето те стават по-малко и по-малко надеждни. Виждаме дива различия в данните, които се върнаха от Google.

За съжаление, ние смятаме, че сега се правят повече вреда, отколкото полза в повечето случаи.

Нашата препоръка е да се направи това, което SEO Предимствата са - просто използват Точна конкуренцията на срещата, тъй като това премахва всякакви отклонения, дължащи се на словоред или се подават накриво заради дългите деривации опашка ключови думи.

Има повече информация за промените, налични в нашата база статия Knowledge интерфейсни тук .

Обучение Доджо дума изследвания Видео Updates Очаквайте скоро ...

И накрая, ние сме в процес на обновяване на всички наши думи за научни изследвания настойнически видеоклипове, с приоритет върху серия златни правила, за да бъде завършена най-скоро. Те ще включват актуализации на всички незначителни промени на интерфейса, които са натрупани, откакто първият произведен клиповете, както и някои нови примери, които отразяват условията на онлайн пазарите, колкото са днес.

След като те са готови да Премиерата ще постави думата върху Twitter и Facebook , така че аз ви призовавам да ни последват, за да се информира за важни новини и актуализации незабавно!

Какво да направите после ...

За да си ръце на тази нова, по-бързо "Keyword Planner" версия на Market Samurai, просто:

 1. Пожар вашето копие на Market Samurai.
 2. Когато бъдете подканени да актуализирате до последната версия, казват "Да"
 3. Изчакайте актуализацията, за да изтеглите и Market Samurai да поднови и вие сте на път!

Надяваме се да се радвате на нова ключова дума Planner строи. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се стреля екипа ни за поддръжка емайл на support@noblesamurai.com

Също така, ние сме направили доста продължително тестване на новите ни дума филтърни настройки, обаче, ако имате някакви съвети за това как те биха могли да бъдат подобрени, моля стреля ни имейл, както добре.