Най-добре пазената тайна в Market Samurai

Бутон за споделяне

SEO Blueprint Така че сте намерили голяма дума - Той има добри нива на трафика, висока търговска стойност и това е от изключително значение за продукта или услугата, която имате за продажба.

Звучи като правото на победител?

Е - може би ...

Вие виждате най-голямата грешка, че новите собственици на онлайн бизнес правят е, че те избират ключови думи, които са просто твърде трудно да се класира за!

Това е SEO еквивалент на една малка 80-килограмов слабак качвах срещу Майк Тайсън - Те просто нямат шанс!

Какво е по-лошо е, че много от новите собственици на уебсайтове мисля, че те могат да спечелят, ако те просто работят достатъчно усърдно, така че те поставят в седмици и седмици на ръчна работа, но все още не получават нищо.

Други се опитват да спечели SEO битката чрез използване на външни изпълнители за изграждане на връзки за тях, но след като прекарва хиляди долари, те често осъзнават, че се опитвам да спечеля невъзможна битка и че всичките пари, които съм прекарал е напълно губи .

За да сте сигурни, че не попадат в тези общи капани, вие трябва да се научите как да се оцени истинската конкуренция във вашата ниша.

Сега какво, ако е имало стъпка-по-стъпка BLUE PRINT, че ти казах, не само как вашата силна конкуренция, но и точно какво трябва да направя, за да ги превъзхождам по чин?

Вашият SEO Blue Print

Добрата новина е, че това BLUE PRINT не съществува и всичко необходимо вече е вграден в SEO Module конкуренция на пазара Самурай.

Но само една малка шепа оптимизатори всъщност знаят за това.

В действителност, това е може би справедливо да се каже, че това е най-добре пазената тайна в Market Samurai.

И това, което е наистина страхотно е, че тази мощна функция, просто имам огромен тласък в работата си, което означава, че вече може да систематично разруши вашата конкуренция по-бързо от всякога!

Ето как работи

Ние току-що сключи сделка с Majestic SEO, собственици на най-голямата и най-често се актуализират обратно база данни връзка в света.

Това означава, че сега можем да анализира обратно връзки към вашия сайт и сайтове си конкурент по-бързо от всякога.

Буквално, това, което се използва, за да се вземат на 10 минути, сега отнема секунди!

За да ви покажа как работи този мощен функция и да ви преведе през вашия SEO BLUE PRINT, ние сме поставени заедно едно видео, което показва как можете да приложите това във вашия бизнес точно сега.

Наслаждавайте се!